BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een welkome logé – Tarzan en zijn teefje (1)

Het is al weer enige tijd geleden maar… Ik had er echt naar uitgekeken. Eindelijk na lange tijd zou hij weer bij me komen logeren. Niet dat ik mijn schatje lang niet gezien had, integendeel. Regelmatig zag ik hem, en steeds was hij weer enthousiast als ik bij hem was. Maar dit was anders. 14 dagen lang zou hij bij me in huis zijn, 14 dagen lang zouden we van elkaars gezelschap kunnen genieten. Vanmiddag zou hij komen en ik had alles al in huis gehaald waar hij van hield. Ook zijn eigen plekje was weer helemaal klaar. En ook nu was hij weer helemaal blij toen hij me zag. Hij was nog niet binnen of hij sprong tegen me op, legde zijn voorpoten op mijn schouders en begon mijn gezicht af te likken. Dat was zijn manier om zijn genegenheid te tonen. Mijn lieve Tarzan. Als pup had ik hem in huis genomen maar na verloop van tijd werd de zorg voor hem te groot en mijn huis te klein. En een grote tuin heb ik ook niet. Gelukkig wilden vienden van me, Florence en Wilco, hem graag in huis halen. Daar had hij meer ruimte in en om de omgebouwde boerderij. Maar nu ze een paar weken op vakantie gingen wilde ik dolgraag dat hij bij mij zou komen. Mijn grote, zwarte Great Dane was weer even helemaal van mij. Hij wist nog precies de weg en voor mijn vrienden en ik echt binnen waren, had hij zijn vertrouwde plekje op de bank al gevonden.

Buiten op het terras hebben we nog even een kop koffie gedronken en Tarzan liep onbekommerd rond. Overal even ruiken om de bekende geuren weer op te snuiven. Maar dat ene geurtje moest hij nog echt even op wachten. Hij probeerde wel met zijn grote lijf tussen de tafel en mij in te komen staan, maar ik hield mijn benen stijf tegen elkaar en duwde hem weg. Hij had wel begrepen dat het teefje nu even iets anders aan het doen was. Meneer draaide zich om, liep naar binnen waar hij zich weer op de bank installeerde. Pas een uur later gingen mijn vrienden weg en was ik alleen met mijn kalfje. Ik ging naast hem op de bank zitten en kroelde even met zijn heerlijk grote lijf. En meteen zag ik zijn rode monstertje tevoorschijn komen. Ik kon het niet laten om zijn grote ballen en neukstaaf te aaien. Het was al weer zo lang geleden dat ik hem in mijn handen had gehad. Als vanouds lag hij er van te genieten. Ik wilde hem echt weer even verwennen en zakte met mijn hoofd tussen zijn achterpoten. Het was geweldig om hem weer even te kunnen proeven en zijn heerlijk roede te kunnen pijpen. Het was dat ik nog even de deur uit moest, anders had hij hem nu al in mijn kut mogen steken. Maar nu moest hij genoegen nemen met een pijpbeurt. Met mijn hand strak om zijn pik, net onder zijn enorme balzak, trok ik hem af, nam hem diep in mijn mond. En hoe langer en harder ik hem verwende, hoe meer hij lag te hijgen. Ik wist dat het zo zou komen. Ik voelde zijn pik in mijn hand zwellen, liet hem nog dieper in mijn mond komen, kneep hard in zijn pik net achter de knoop en toen kwam hij. Grommend spoot hij zijn zilte zaad in mijn mond. Mijn schatje was weer helemaal terug bij zijn teefje.

Hij stond echt verbaasd te kijken toen ik naar de voordeur liep voor mijn laatste boodschappen. Mocht hij niet mee met het teefje? Hij ging op de mat liggen en ik wist zeker dat hij daar nog zou liggen als ik terug kwam. Hij moest dan ook meteen aan de boodschappentas snuffelen om te zien of er wat van zijn gading in zat. In de keuken pakte ik alles uit. Hij zat op zijn gat, maar hij is zo groot dat hij zijn kop op het werkblad kon leggen. Hij zat echt te te wachten op iets lekkers. Het lekkers wat hij nu kreeg waren een paar koekjes, straks zou hij het andere lekkers wel krijgen. Na de boodschappen te hebben opgeruimd ben ik naar de slaapkamer gelopen en heb me helemaal uitgekleed. Het lekkers was in aantocht. Alleen al bij de gedachte dat hij straks van mijn kut zou snoepen werd ik drijfnat. Hij liep echt enorm met zijn staart te kwispelen toen ik weer binnen kwam en op de bank ging zitten. Ik had mijn benen nog niet uit elkaar of hij duwde zijn grote kop er tussen. Ik trok mijn schaamlippen uit elkaar en met snelle halen van zijn tong begon hij gulzig de flamoes van zijn teef te likken. Was ik net al een beetje nat, nu liep het geil met straaltjes uit mijn kut. En hoe natter ik werd, hoe heftiger hij begon te likken. Ik liet me van de bank glijden en ging op de grond liggen. Stoeien was ook iets wat hij graag deed. Hij liep en sprong over me heen, blafte, likte tussendoor aan mijn kut en stond met zijn onderlijf tegen mijn opgetrokken been te rijden. Zijn leuter was alweer uit de schacht tevoorschijn gekomen. Ik trok aan zijn achterpoten en meneer liet zich op de grond vallen met zijn pik voor mijn gezicht. Opnieuw lag ik hem te pijpen en af te trekken, maar nu om hem flink opgewonden te maken zodat hij hem straks in mijn kut kon boren.

Ik had hem een commando geleerd en was benieuwd of hij het nog begreep. Ik ging voorover op tafel liggen en zei: “Tarzan, kut!” Hij was het nog niet verleerd en even later stond hij over me heen en bewoog zijn pik opgewonden tegen mijn kont. Hij kon het neukgat van zijn teef niet meteen vinden, dus ik hielp hem een beetje. Onderlangs pakte ik zijn pik en plaatste hem voor mijn soppende spleet. Dat was genoeg, hij zat meteen helemaal bij me binnen en begon me te neuken. Ik voelde de lange leuter keer op keer tegen mijn baarmoeder stoten en gilde het uit van genot. “Neuk je teef Tarzan, neuk je teef hard… vul die hoerenkut…” Tarzan dekte me weer net als vanouds. En als ik zeg dekken, bedoel ik ook dekken. Hij stond boven mijn hoofd hevig te hijgen en te kwijlen, ik voelde zijn speeksel op mijn rug en in mijn nek druipen. Hij stond heerlijk te rammen toen ik het voelde gebeuren. De enorme knoop zat er in mijn kut, zijn pik was nu in me verankerd om vervolgens zijn enorme lading zaad in me te spuiten. Hij bewoog nog even en toen stond hij hijgend stil. Nu was het wachten tot hij zijn knoop en pik uit me kon trekken. En uit ervaring wist ik dat dat wel lang zou kunnen duren. Ik vingerde mijn clitoris, bewoog mijn kont nog op en neer. Ik was zo verschrikkelijk geil. Geduldig stond hij nog steeds over me heen, trok af en toe een beetje terug maar kon er nog lang niet uit. En dat vind ik het lekkerste, de harde knoop in mijn gleuf die regelmatig mijn kutgat een beetje oprekte. Nog steeds vingerde ik mijn klit en liet mezelf gaan. Met zijn roede nog diep in me begon ik te spuiten, straal na straal spoot er uit mijn flamoes. En al die tijd voelde ik de spanning op zijn lul doordat hij permanent stond te trekken. Hij trok ook niet naar achter, maar meer omhoog. Dat maakte het nog wat moeilijker om er uit te komen. En ook omdat ik mijn kut stevig probeerde dicht te knijpen. Ik denk dat het wel tien minuten heeft geduurd voor ik mijn kut voelde oprekken en hij er uit plopte. Het zaad voelde ik langs de binnenkant van mijn benen druipen. Ik liet me op de grond vallen en trok hem, met mijn hand stevig om de pik, naar me toe. De laatste druppels zaad wilde ik uit zijn pik melken. Hij ging er bij liggen en liet zijn teefje de klus afmaken en likte zelf ook regelmatig samen met zijn teefje. Hij was pas een paar uur bij me binnen, maar was al helemaal gelukkig, ik ook. Later die avond heb ik het allemaal nog een keer over gedaan. Nog 14 dagen te gaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16454 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Een welkome logé – Tarzan en zijn teefje (1)”

  1. Prachtig verhaal T. Hoe gaat het de komende 14 dagen met Florence? Zij moet wel heimwee krijgen naar Tarzan. Balen voor haar als ze na 14 dagen weer thuis komt en Tarzan is volledig uitgeput. Tenzij…(suggestie voor een nieuwe verhaallijn) Wilco en Florence 14 dagen op een swingers resort in Jamaica zitten, en Florence elke dag van tenminste 3 drie potente zwarte pikken mag genieten, en haar vruchtbare buikje elke dag wordt gevuld met krachtig sperma.

  2. Heerlijk verhaal, ik kan er ook zo van genieten, als iedereen weg is om dan zijn lul te mogen verwennen. Te lekker gewoon, dan te bedenken dat ik hem alleen maar pijp .zalig dat

  3. Jeetje T.
    Wat weer verschrikkelijk geil. Ik heb me even moeten ontladen. Net als jij lek ik ook nog wat na. Nog 14 dagen te gaan? Hou ons aub op de hoogte over de andere dagen.

Plaats een reactie