BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liever een hond!

Liever een hondDe herdershond uit het asiel snuffelt over het bospad. De volwassen reu van vier jaar ruikt waarschijnlijk al zes maanden hetzelfde. Niemand komt in deze uithoek waar ik vijfenzestig jaar geleden geboren ben.
De hond heeft zijn favoriete boom gevonden, ik mijn stekje. Op een stukje gras geniet ik van een straal voorjaarszon die tussen bomen schijnt.
De herdershond rolt met zijn rug door het zand; “Moet vrouwtje even over je buik aaien?”. Uit zijn voorvel schiet zijn rode punt steeds verder naar buiten. Een bepaalde opwinding gaat door mijn lijf. De zon door het uitgestorven bos, de rust die de natuur uitstraalt, maakt me relax. Strelend over zijn buik raak ik de hondenlul aan, pak hem vast, schuift het voorvel rustig heen en weer. Jezus wat wordt die groot, zou ik het
nog kunnen? Doe mijn rok uit, met mijn korte benen gehuld in steunkousen ga ik met de knieën en handen in het zand. De herdershond ruikt de geur van mijn geilheid. Hij drentelt om zijn kleine ‘vrouwtje’ van amper één meter vijfenvijftig heen. Met gemak krijgt hij de voorpoten om mijn heupen. Zijn donkerrode lul schuurt langs mijn been, hij wordt enorm, gaat tegen mijn billen, jeetje waar ben ik aan begonnen. O mijn God, de hondenlul schiet tussen mijn schaamlippen. Met korte snelle stoten word ik door de herdershond geneukt. Stevig op zijn achterpoten met zijn voorpoten strak om mijn lichaam ramt hij door mijn kale vagina. Mijn lege hangtieten bungelen over de grond, het zand schuurt de tepels hard. Plots schieten enorme zaadballen tussen mijn dikke schaamlippen. Met zijn ballen klem in mijn kale vagina spuit de herdershond de eerste stralen sperma, gevolg door een tweede lading, hij pompt mij helemaal vol. Uitgeput, bezweet, hevig trillend van mijn orgasme moet ik wachten tot zijn ballen krimpen. Eindelijk ploffen de ballen eruit, kutsap en hondenzaad bulkt tussenuit de schaamlippen.
Wankelend op de benen veeg ik het zand van mijn steunkousen. Ik ben kapot, sloom met een lekkende vagina ga ik richting huis.

Mijn straat is een lange zandpad waar drie oude woningen ruim honderd meter van elkaar staan. Links woont mijn ex Jan, gore klootzak! Rechts wonen Marie en Rinus, egoïsten die mijn woongenot verstoren. Elke keer als hun kleinzoon langskomt, laten zij hem op een brommer voor mijn deur crossen. Vandaag is het weer raak, stofwolken voor mijn huis. Ik ren naar buiten; “Thomas! Wegwezen!”. Hij zet de motor stil; “Wat moet je oude gek ”. Ik ben woest op die snotaap van achttien; “Denk aan je manieren”. Hij lacht; “Versta je niet met je inteeltkop”. Mijn herdershond ziet mijn onmacht, springt tegen hem aan. Van schrik raakt de jongen uit evenwicht, komt met zijn been onder de brommer tegen de uitlaat; “Water! Ik moet water hebben!”. Hij rent naar binnen, in de douche houdt hij de sproeier in de gat van zijn broek; “Buurvrouw sta niet dom te kijken”. Ik kan niet tegen te veel prikkels, weglopen is geen optie.
Ik neem de sproeier over, Thomas doet zijn broek uit, gehurkt richt ik het koude water op de rode plek. Het lijkt goed te komen, Thomas zegt; “Ga je lekker buurvrouw?”. O shit mijn hoofd schuurt al een tijdje tegen zijn slip. Hij krabt ongegeneerd aan zijn kruis; “Mevrouwtje u heeft toch geen enge ziektes?”. Thomas doet zo zijn onderbroek omlaag, trek zijn voorhuid terug, duwt de eikel tegen mijn lippen; “Dit wil je toch ….doe je mond open ……. Schiet op …… oja dieper ….. oooh perfect ……. Je zuigt beter dan mijn vriendin ….. ga door ….. ooooh Jezus …… ik kom al”. Thomas drukt zijn eikel op mijn tong, dikke lauwe sperma gutst door mijn mond; “Toe mevrouwtje, slikken”. Met een grote grijns kijkt de jongen hoe zijn kwakjes door mijn keel glijden. Hij doet zijn broek aan; “Die gat moet u betalen!”.
———————————————————————————————
Elke dinsdag komt de heer Willems langs om mijn zaken te regelen. Heel vermoeiend, toch doe ik mij uiterste best om alles te begrijpen. Dankzij heer Willems kan ik zelfstandig wonen; “Dag Rita alles goed met jou?”. Ik knik; “Wilt u koffie?”. Hij neemt rustig de tijd, vertelt welke rekeningen hij heeft betaald en geeft mijn weekgeld; “Rita het is iets minder, jouw vaste lasten zijn omhoog gegaan”. Ik denk: zolang ik mijn herdershond kan onderhouden is het prima. Heer Willems geeft een hand; “Dank voor de koffie, tot volgende week”. Na al die informatie heb ik nog een uitdaging, boodschappen en voer halen.

Tegen de avond ben ik kapot, doe de hond in de schuur, die kan zijn behoefte op het erf doen. Amper in bed hoor ik hem blaffen, slof naar beneden. Bij de woonkeuken staat Thomas op het raam te tikken; “Wat moet je?”. Hij laat een bonnetje van zijn nieuwe broek zien; “Sorry Thomas, ik heb geen geld”. Hij schreeuwt “Doe open inteeltkop”. Beduusd van het scheldwoord laat ik hem binnen; “Thomas, je moet mij niet zo noemen”. Hij drukt het bonnetje in mijn handen; “Mevrouwtje, jij bent toch een dochter van jouw moeder en diens vader”. Ontkennen kan ik het niet maar dat Marie en Rinus het rondbazuinen is gewoon wraak. Thomas steekt zijn hand uit; “Tachtig euro”. Ik kan slecht tellen, geef mijn portemonnee; “Mevrouwtje, dit is veel te weinig. Je hebt vast een geldbuidel. Doe je nachtjapon uit”. Thomas kijkt naar mijn lege tieten die op de navel hangen. Als een veertje legt hij mij op de keukentafel; “Doe je benen wijd”. Starend naar mijn kale vagina staat hij brutaal aan zijn lul te sjorren. Hij trekt mijn kleine gerimpelde lichaam naar zich toe, drukt zijn eikel tussen mijn dikke schaamlippen, schuift zijn enorme lul door en begint mij stevig te neuken. Veel heb ik niet nodig, het sap druipt uit mijn kut. Met zijn handen aan mijn slappe borsten stoot hij steeds dieper. Hij kijkt vol in mijn gezicht; “Lekker hè oude mongooltje”. Het maakt mij nu niet uit hoe die jongen me noemt, als hij maar doorgaat; “O Thomas ….. ik kommm”. Schuddend op de keukentafel, tuit ik mijn lippen, wil gekust worden; “Doe normaal mens, wees blij dat ik je neuk”. Thomas begint te rammen, zijn gezicht betrekt, drukt zijn ballen tegen de schaamlippen en laat zijn zak in mijn leeglopen. Hij doet zijn broek aan; “Nu wil ik koffie”.

Moeizaam ga ik van tafel, met zijn zaad druipend over mijn benen ga ik koffie zetten; “Suiker en melk?”. Thomas raakt aan de praat, vertelt dat zijn ouders in scheiding liggen en dat hij daarom een tijdje bij opa en oma blijft. Vreemd, ik geniet van zijn gezelschap, ik durf zelfs te praten; “Thomas, mijn ouders hadden beter ook kunnen scheiden”. Thomas blijkt aardig; “Sorry mevrouw van inteeltkop, u valt best wel mee”. Hij drinkt zijn koffie op en geeft mij een hand; “Dank u wel, mag ik weer langskomen?”.
———————————————————————————————–
Heerlijk om bij hoge temperaturen in het koele bos te lopen. De hond geniet ook van een extra rondje door het bos. Verder gaat het niet, voel mijn benen, moet richting huis.
Nee hè, mijn ex Jan staat zijn gazon te maaien. Shit hij ziet mij; “Rita! Rita! Blijf staan! Wil je wat vragen!”.
Ik laat hem flink lopen, hijgend staat hij voor mij; “Rita, ik heb je nodig”.
“Jan, sodemieter op!”. “Rita, daarvoor heb ik je nodig, wil jij morgen de makelaar in mijn huis laten”. Ik draai me om en loop weg; “Rita, ik geef al jouw geld terug”. Nu heeft hij mijn aandacht; “Jan gooi mijn geld bij mij in de brievenbus”.

De volgende dag kraait de haan me wakker, de zon schijnt heerlijk door de kamer. In de buitenbus ligt een envelop van Jan, het geld zit erin, de sleutels van zijn huis en een kaartje van de makelaar waar de tijd op staat. Zonder geld had ik de makelaar ook binnengelaten, ben blij dat die gore klootzak zijn huis te koop zet. Om goed voor de dag te komen pak ik mijn enige fatsoenlijke zomerrok. Shit de panty kan ik wel vergeten, ik heb van het vocht weer dikke enkels en voeten. Balend trek ik de steunkousen aan.

In het huis van Jan zet ik koffie, de makelaar kan elke moment komen.
Op het erf komt een vette auto rijden waar een kale man rond de veertig uitstapt. Strak in het pak loopt hij met een hond aan de lijn; “Dag mevrouwtje, sorry van de hond, mijn mevrouw moest plotseling werken”.
Tijdens het koffie drinken voel ik dat meneer op me neer kijkt. Hij roert door zijn koffie; “Mevrouwtje u hoeft niet bang voor mijn Dobermann Pinscher te zijn“. “Meneer, ik ben niet bang voor honden”. “Mevrouw ik versta u niet, praat duidelijker”. Hij staat op; “Aan de slag, ik ga van boven naar beneden, loopt u mee”.
De makelaar schijnt met een zaklantaarn over de houten balken; “Uitstekend, geen boktor, dat is een goed begin”. Twee slaapkamers zijn door de troep niet begaanbaar. Op de slaapkamer van Jan schrik ik mijn kapot. Groot op de muur hangt een fotocollage van mij, de makelaar schudt zijn hoofd; “Mevrouwtje wat is dit, je bent niet goed snik”. Ik zie de makelaar denken: dit kleine oude vrouwtje is makkelijk te pakken. Van schaamte sta ik vastgenageld aan de grond, sprakeloos zonder verzet laat ik mij door de makelaar uitkleden. Met zijn grote handen aan mijn slappe lege tieten moet ik hem aftrekken. Hij duwt zijn dikke eikel flink tegen mijn lippen; “Schiet op achterlijke slet anders neem ik die foto’s in beslag”. Als zijn lul in mijn mond gaat, neemt mijn verslaving het over. De makelaar gaat door mijn bloempotkapsel; “Mmmm ….. Je kunt goed pijpen”. Hij gooit me op bed, kijkt regelrecht in mijn kale vagina; “Jezus, wat een dikke schaamlippen”. Met zijn broek op de enkels ramt hij zijn lul naar binnen en begint te neuken. Van de stoten glijden mijn lege tieten van buik. Met mijn korte benen, gehuld in steunkousen in de lucht, neukt de makelaar mij steeds dieper. Zijn ballen klotsen tegen mijn zeiknatte kut, kwijlend in mijn nek begint de makelaar spontaan te spuiten; “O mevrouwtje ….. wat geil”. Meneer stoot tot de laatste lading door, de rillingen gaan door mijn lichaam. De makelaar trekt mij half van bed. Dit moet een nachtmerrie zijn, de Dobermann Pinscher lebbert het sperma van zijn baasje tussenuit mijn schaamlippen. De grote ruwe tong stimuleert de clitoris, het sap sijpelt tussen mijn benen.
De makelaar zet de voorpoten van de Dobermann weerskanten naast mijn heupen; “Hector pak je teefje”. Ik heb geen schijn van kans, schuddend op zijn stevige achterpoten neukt de Dobermann mij stuk. Uit schaamte sla ik hand voor mijn gezicht, de makelaar doet mijn hand weg en stop zijn slappe lul in mijn mond; “Teefje maak jij deze schoon”. Geil als ik ben doe ik zijn voorhuid terug en lik resten zaad van zijn eikel. Hector knalt zijn ballen tussen de schaamlippen, voel het hondenzaad diep in mijn kut spuiten. De makelaar grijnst naar mij; “Teefje jij zit een tijdje vast, ik zie je beneden”.

De volgende dag voel ik Jan aan de tand; “Ben jij helemaal gek, die foto’s!”. “Rustig Rita, het was jouw idee”. “Jan, dat is niet waar!” “Rita, jij hebt die makelaar in de val gelokt”. Jan verwijt me van alles, hij beweert dat ik het leven van mijn moeder bewust heb verwoest. Dat ik ten koste van alles mijn zin wil hebben. “Rita, jij gebruikt jouw domme inteelt uiterlijk om mensen op het verkeerde spoor te zetten”. “Jan stop, dat is niet waar!”. Jan geeft een oude koffer vol foto’s; “Rita, jij bent intelligent en een monster!”.

Thuis op de bank met de koffer op schoot bekijk ik de foto’s. Er zitten veel zwart/wit foto’s tussen die door mijn ouders zijn gemaakt. Ik ben het niet eens met Jan, ik was niet slim, liet alles gebeuren.
Spijt van mijn naïviteit heb ik niet, wat mij is overkomen had ik voor geen goud willen missen.
————————————————————————————————
De wind raast om het huis, het dondert, felle lichten gaan door mijn slaapkamer. Met zestien jaar ben ik nog steeds bang voor onweer.
Vader en moeder zijn niet bang, wel waakzaam, zitten in hun kleren met de belangrijkste spullen de zomerbui af te wachten. Op mijn blote voeten in mijn dunne pyjama ga ik bij hun in de woonkeuken zitten. De stemming tussen mijn ouders is om te snijden. De laatste tijd gaat het niet goed, zij slapen al een jaar apart. Volgens mij heeft moeder iets verkeerds gedaan. Vader kijkt naar mij; “Kleine meisje worden groot”. “Papa, ik ben nog steeds klein”. “Rita, ik bedoel jouw borsten, mag ik ze zien”. Vader maakt een foto, ik geniet van zijn aandacht; “Papa mijn tietjes zij wel slap en groot hè”. Hij laat mijn borsten door zijn handen gaan; “Rita, ze zijn prachtig”. Ik giechel; “Mijn tepels worden groot”. Vader ziet in mij een fotomodel, ik druk mijn borsten tegen elkaar, het flitslampje gaat; “Rita je bent mooi, wil jij jouw benen wijd doen?”. Vader kan geen genoeg van mijn vagina zonder haartjes krijgen.
Door al zijn complimentjes ben ik in de wolken. Moeder zit gebogen naar de vloer te staren. Ze verpest de sfeer; “Papa, mama is niet aardig”. Vader geeft me gelijk, snauwt; “Truus wees aardig, werk mee, anders kun je nu vertrekken”. Moeder ruimt de tafel af; “Rita, ga maar liggen dan kan papa beter kijken”. Ze doet mijn benen uit elkaar. Vader maakt met zijn tong ongekende gevoelens bij mij los. Met zijn lange onderbroek op de enkels gaat hij tussen benen, voel zijn eikel tussen de schaamlippen, voorzichtig drukt vader door het maagdenvlies, schuift zijn penis door en begint mij rustig te neuken. Moeder streelt door mijn haren; “Rita jij bent lief”. Met zijn handen aan mijn slappe tietjes gaat vader steeds dieper; “O papa wat lekker”. Zijn duim gaat over mijn klitje, dit is veel, rillingen van mijn eerste orgasme gaan door mijn lichaam. Moeder geeft een kus op mijn wang en pakt het fototoestel. Vader pakt me enkels vast, doet mijn benen omhoog, met korte snelle stoten neukt hij door; “O dochter …. Wat ben jij geil …… ik kommmm”. Hij drukt zijn penis diep en spuit mijn vagina vol. Hij haalt zijn lul eruit, ik begin als een gek te trillen, wat ik ook probeer, ik kan het niet stoppen.

De bui is overgetrokken maar het gezicht van moeder staat op onweer; “Henk, dit is de eerste en laatste keer”. Mama is gewoon jaloers; “Papa, mag ik bij jou slapen”. Vertrouwd ga ik naakt tegen zijn rug liggen en val heerlijk in slaap. De volgende ochtend kraait de haan ons wakker. Het is zondag, kruip lekker tegen papa aan, sla mijn arm om hem heen.
Tast zijn licht gespierde lichaam af, zijn penis voelt lekker hard en stijf.
Vader slaat de deken van ons af, strelend door mijn haren brengt vader mijn hoofd in zijn schoot. Nog slaperig doe ik zijn voorhuid terug, laat mijn tong rond de eikel gaan, doe de stijve in de mond en begin te zuigen. Vader streelt over mijn rug, tussen mijn billen, steekt een vinger in mijn vagina en ‘speelt’ met mijn clitoris; “O Rita …. Het komt”. Bij mij ook, trillend van mijn orgasme voel ik zijn sperma in mijn mond spuiten. Het lauwe zaad gaat over mijn tong; “Toe maar schatje, slik het door”. Vader is trots op mij.

Moeder klopt op de deur; “Rita, tafel dekken!”. Vader snauwt; “Truus! Rita is niet jouw sloof! Moeder heeft de tafel gedekt, ik lust wel een extra broodje. Ze schudt haar hoofd; “Rita er is niets meer”. “Mama jij hebt er één meer”. Vader pakt het broodje van moeders bord; “Alsjeblieft Rita, eet maar lekker op”. Moeder wil vader onder vier ogen spreken, hij snauwt; “Truus, ik heb geen geheimen voor onze dochter, wat is er?”.
“Henk ons geld is op en wil niet weer bij mijn vader aankloppen”. Moeder krijgt een tik om haar oren; “Luister Truus, jij en jouw vader moeten voor Rita boeten, ga geld halen”. Moeder loopt de deur uit, ik ga bij vader op schoot zitten; “Papa, jij bent lief”. Hij geeft mijn een kus op de wang; “Jij bent ook lief. Rita wat zou je willen?”.
Ik denk diep na: “Papa, ik wil een hond”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16716 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Liever een hond!”

 1. Hoi els en Richard
  Ik vondt het wel een lekker verhaal en hoop op een vervolg

  Betreft sohot die kan alleen maar commentaar leveren en schrijft zelf geen letter enige wat hij doet is klagen ik zou zeggen ga zo door Els en Richard

  • Fijn dat jij van ons verhaal heb genoten!
   Dank je wel!
   Het volgende deel komt er zeker!
   Groet Els en Richard

  • Dit is pas het begin!
   Wie weet, spreekt de volgende delen jou meer aan.
   Dank voor het lezen, met vriendelijke groet, Els en Richard

Plaats een reactie