BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eind goed, al goed (10)

Weken verstrijken en het wordt langzaam warmer. Jochem gaat nu nog één dag in de week naar de universiteit. De rest van de week is hij bezig met het bezoeken van bedrijven, versturen van enquêteformulieren en het uitwerken van de rapportages. Yvette is zich aan het voorbereiden op het laatste tentamen van dit studiejaar. Volgend jaar gaat ze 50% praktijk doen en de rest theorie op de universiteit. Ze heeft al contacten gelegd en is nu als stagiaire aangenomen bij een fysiotherapeut in Lyon.

Een regenachtige donderdag eind mei. Jochem komt thuis en rijdt zijn auto de garage in. De auto van Linda is weg, Yvette is er wel want haar auto stond onder de carport. Hij loopt de kamer in, daar is niemand. In de werkkamer is Yvette ook niet. Hij zet zijn spullen neer en trekt zijn jas en schoenen uit. In de slaapkamer beneden, ook niemand. De trap op naar boven. In haar slaapkamer ligt Yvette op haar buik op bed. Ze heeft haar notebook voor zich liggen is wat aan het doen.
“Dag schat” zegt Jochem en hij kruipt naast haar. Ze kussen elkaar en ondertussen wrijft hij met zijn hand over haar billen gehuld in de korte rok. Hij schuift eronder met zijn hand en voelt haar warme blote vleesbollen met daartussen het stringetje wat ze aan heeft.

“Toe nou Jochem, laat me even, zo kan ik me niet concentreren.”
“Wat is er zo belangrijk dan, belangrijker dan even lekker vrijen met mijn knappe Franse vriendinnetje?”
“Mijn studie en de medestudenten zijn op dit moment belangrijk” en ze haalt met haar hand de zijne weg. Jochem ligt een paar tellen naast haar en begint weer te rommelen. Eerst wil hij haar colbertje uithebben.
Yvette zucht “kun je nou niet even wachten?” maar ze laat het toch toe. Ze heeft nu enkel een minirok aan en een trui. Als Jochem over haar schouder en middenrug wrijft voelt hij geen bh.

Hij schuift van bed af.
“Ja, wacht beneden maar even, over tien minuten ben ik klaar.”
Maar Jochem wil helemaal geen tien minuten wachten en hij staat bij haar voeten te kijken. Dan bukt hij zich, legt zijn handen net boven haar enkels en wrijft omhoog tot bij haar billen. Hij knijpt een keer in haar billen.
“Toe nou, laat me nou even met rust” en ze typt verder.
Plotseling trekt Jochem haar string omlaag tot net boven haar knieën en duwt zijn gezicht in haar kruis. Yvette reageert door haar heupen op te tillen en ze sluit haar ogen een moment. Ze is geil, maar dat hoeft hij niet te weten.
“Laat nou Jochem, zo kan ik toch niets doen” maar ze merkt dat hij uit haar kutje begint te snoepen. Binnen een paar seconden ligt hij te smakken van haar vocht. Hij moet voelen dat ze ook geil is. Ze klapt de notebook dicht en schuift hem aan de kant. Ze legt haar hoofd plat op bed en laat hem. Haar ogen sluit ze en ze concentreert zich op zijn mond.

Na een minuut merkt Jochem dat ze geiler en geiler wordt. Hij duwt haar om op haar rug en trekt haar slipje nu helemaal uit. De rok slaat hij omhoog en haar benen duwt hij wijd uit elkaar. Hij zet zijn mond weer over haar neukgrotje en begint te beffen, afwisselend het tunneltje en haar klitje. Hooguit twee minuten nog en dan voelt hij haar orgasme opkomen. Ze jaagt drie straaltjes vocht naar buiten en Jochem likt en slikt. Hij laat het even uitrazen en kruipt dan omhoog. Ze tongzoenen en hij schuift een hand onder haar trui. Hij pakt haar blote borst en kneedt die. De tepel knijpt hij. De trui tilt hij omhoog en pakt de tepel met zijn lippen. Hij sabbelt erop terwijl Yvette de trui over haar hoofd uittrekt.
Dan duwt Yvette hem omhoog en trekt zijn sweater uit. Hun blote bovenlichamen liggen op elkaar en ze kussen elkaar.
“Schooier” zegt Yvette glimlachend “als jij wil neuken dan zal je neuken.”
Jochem kijkt haar glimlachend aan, “wij jij beweren dat jij geen zin had? Je gleuf stond op overstromen.”

Onderwijl is Yvette met zijn broekriem bezig en die heeft ze los, de broek en onderbroek gaan uit en Jochem gooit zijn sokken er achteraan. Onderweg terug naar boven maakt hij ook haar rokje los en trekt als laatste haar kniekousen uit.
“Zo, nou gaan we even lekker neuken” zegt Jochem glimlachend en hij trekt haar bovenop zich. Zijn lul staat al hard op zijn buik en als Yvette over hem heen komt penetreert hij haar in één keer. Zelf blijft ze rechtop zitten en begint te rijden over zijn harde lul. Ze knijpt hard in haar tepels en met haar ogen dicht geniet ze.

Een paar minuten gaan ze door. Jochem voelt haar al natter worden maar ook hij krijgt last van opkomend sperma. Hij pakt haar bovenlichaam en trekt haar bovenop zich. Hij neemt het neuken over en al snel begint hij aan de finale. Dertig seconden later krijgt Yvette een orgasme en een paar tellen later jaagt hij zijn sperma diep in haar lichaam. Ze liggen korte tijd hijgend op elkaar.
“Bewaar je de rest voor vanavond” zegt Yvette “ik wil nu eerst afmaken waar ik mee bezig was.”
“Dat is goed schat, toch bedankt dat ik je mocht neuken, ik had gewoon zin in je.”
Ze glimlacht, “ik had ook wel zin in jou maar vanavond hoop ik nog veel meer zin in je te hebben.”
Ze rollen van elkaar af en lopen de badkamer in. Yvette perst de sperma uit haar en doet een plasje. Jochem veegt zich ook droog. Ze spoelen snel hun onderlichaam wat af en Jochem wast zijn gezicht.
Ze lopen terug de slaapkamer in en trekken hun kleding weer aan.
Jochem kust haar, “dank je wel” zegt hij zachtjes en loopt de kamer uit.

Er verstrijken een paar weken en de laatste vrijdag van dit studiejaar komen Jochem en Yvette kort na elkaar binnen. Linda ligt in de tuin en ze begroeten elkaar. De twee duiken eerst het water in en zwemmen en ravotten wat met elkaar. Dan lopen ze eruit en gaan bij Linda liggen.
“Zo jongens, vakantie, wel blij zeker?”
“Heel blij, weer een jaar gehad” zegt Yvette.
“Ja, komend jaar is het erop of eronder voor ons alle twee.”
“Hebben jullie nog plannen gemaakt voor de komende weken?”
“Ik niet. Eerst maar eens uitrusten. Vooral de laatste maanden waren wel stevig met al die bedrijfsbezoeken.”
“Ik heb ook niet echt plannen. In dat opzicht pas ik me aan jullie aan” zegt Yvette.

“Morgenochtend ga ik een week of eigenlijk tien dagen weg. Ik ga met Maria, jouw mama, een week naar het stroomgebied van de Rijn en de Moezel, gewoon van pension naar pension, niks bespreken. Ik heb op internet al wat plaatsen opgezocht met leuke dingen dus we zien wel.”
“Leuk, wanneer heb je dat afgesproken?” vraagt Jochem.
“Vanmorgen, Maria was hier en ze zat te huilen dat ze het zo zat was allemaal. Toen heb ik dit voorgesteld en ze zei gelijk ja. Dus die is begin van de middag naar huis gegaan om haar tas te pakken. Morgenochtend om een uur of negen zou ik haar oppikken.”
“Dat is voor mama ook wel eens goed, er helemaal uit.”
“Ja, dat idee heb ik ook en volgende week zaterdag rijden we naar Straatsburg, daar slapen we drie nachten in Ibis en Charlotte laat ons dan de stad zien. Die dinsdag daarna nemen wij haar mee en komen weer hierheen. Alleen schat, dan ben ik er niet met jou verjaardag.”
“Dat is voor een keertje niet erg. Yvette is er toch. En pa en Patricia, komen die nog?”
“Ja, die komen twee weken daarna en blijven dan drie weken. Ik heb alles op de kalender in de keuken genoteerd, dus je kunt dat zo aflezen.”

Later die middag gaan ze weer een keer met zijn drieën zwemmen. Ze trekken een paar baantjes en komen achterin bij elkaar.
“Ik heb wel zin om vanavond weer eens een oud spelletje te spelen” begint Linda, “Jochem neukt mij of jou anaal terwijl de ander dan beft en daarna andersom.”
“Ja, dat lijkt me lekker” reageert Yvette “lekker Jochem in mijn poepertje voelen terwijl jij mijn kutje beft.”
“Ik heb geen keuze, twee tegen in.”
Linda lacht, “goed gezien kereltje. Maar ik wil niet te laat slapen want ik moet toch om zeven uur op.”
“Dat is goed schat” antwoordt Jochem “Yvette en ik gaan morgenochtend lopen dus moeten we ook rond half acht eruit.”
“Afgesproken dus?” besluit Linda. De twee knikken ja.

Eind van de middag gaan ze douchen. Linda en Yvette hadden vooraf al wat zitten smoezen en als ze naar buiten komen ziet Jochem twee knappe vrouwen. Hun haren hebben ze opgestoken en ze dragen allebei een zomerjurkje met frisse kleuren. Duidelijk zichtbaar geen bh, de rest moet hij nog even raden.
Ze rijden naar Châtillon en in het boerderijrestaurant krijgen hun tafel. Met elkaar proosten ze op een gezellige avond. Het diner wordt uitgeserveerd en ze laten het zich smaken. Er wordt gelachen en soms ook wat serieuzer gepraat. Tegen een uur of negen rekent Jochem af en ze lopen terug naar de auto. Linda en Yvette willen achterin zitten. Jochem fronst zijn wenkbrauwen maar laat het.
Hij rijdt het parkeerterreintje af en draait de weg naar Valency in.
“Schat kijk eens” hoort hij Linda een minuut later. In zijn spiegel ziet hij de twee vrouwen naakt achterin zitten.
“Wij gaan elkaar alvast een beetje voorbereiden, kijk jij maar vóór je.”

Hij moet moeite doen zich te concentreren maar uiteindelijk draait hij het toegangshek in. Als hij de garage indraait krijgen de meiden een tweede orgasme. De eerste had hij onderweg al gehoord. Hij stapt uit en trekt een achterportier open. Yvette en Linda liggen in 69 op elkaar.
“Komen jullie of blijf je hier liggen beffen.”
“Nee schat, we gaan met je mee, lekker die stijve paal uit je broek vissen” zegt Linda geil.
Ze lopen de tuin in en Yvette en Linda schoppen hun slippers uit, de jurkjes gooien ze op het ligbed. Meer hadden ze niet aan en ze draaien zich om naar Jochem. Linda trekt zijn T-shirt omhoog en Yvette is met zijn broek bezig, tien seconden later staat hij naakt.
“Kom, eerst zwemmen” zegt Linda, die duidelijk het voortouw neemt en hem vastpakt aan zijn half stijve paal.

In het water komen de vrouwen direct bij hem.
“Dat was lekker schat, beffen in een rijdende auto, sorry dat je niks kon zien” komt Linda.
“Maar we gaan het nu goed maken met je” zegt Yvette.
Hij krijgt van alle twee een tongzoentje.
“Kom schat, ga eens op de kant zitten.”
Jochem drukt zich op en gaat zitten.
De dames komen bij hem staan en beginnen hem te pijpen. Om beurten nemen ze zijn paal een tiental seconden in hun mond terwijl Linda hem met een draaiende beweging aftrekt.
“Je mag gewoon klaar komen” zegt Yvette “maakt niet uit bij wie, we delen het toch wel.”
Ze beginnen nu ook met zijn ballen te spelen en als de een hem pijpt tongzoent de ander kort met hem. Een paar minuten gaan ze zo door als hij toch wat voelt borrelen en op het moment dat Linda hem pijpt voelt ze zijn eikel zwellen en hij jaagt vijf forse stralen sperma in haar mond. Dan komt ze omhoog en ze tongzoent met Yvette. Ze spelen met zijn sperma en slikken allebei een deel door.

Yvette begint hem weer te pijpen en als hij weer wat zwelt trekt ze zijn voorhuid naar beneden. Ze verwent zijn blote eikel met haar tong. Linda is ondertussen op de kant geklommen en staat achter Jochem en kijkt naar omlaag.
“Zo moet hij weer kunnen” zegt Yvette en ze klimt ook op de kant. Jochem gaat staan.
“Waar willen jullie verder, hier buiten of binnen op bed?” vraagt Jochem.
“Binnen op bed denk ik, hè Yvette?”
“Ja, wat mij betreft ook.”

Ze drogen zich af en lopen naar binnen. In de slaapkamer kruipen ze op bed. Jochem moet op zijn rug liggen. Linda komt met haar gezicht naar hem toe op Jochem zitten. De meiden hebben een variant bedacht. Yvette maakt het sterretje van Linda vet en duwt drie vingers in haar. Ze draait een paar keer en dan laat Linda haar heupen zakken. Yvette stuurt de stijve lul in haar sterretje. Als Jochem in haar zit leunt ze achterover. Yvette kruipt over Jochem heen en begint Linda te beffen. Ondertussen duwt ze haar kutje op de mond van Jochem. Het gaat net omdat Yvette wat kleiner is maar Jochem tilt zijn hoofd op en houdt Yvette vast.
Ze verwennen elkaar alle drie en al snel wordt er gekreund en klinken er soppende geluidjes. Yvette komt het eerst klaar, op de voet gevolg door Linda. Jochem heeft wat meer werk maar hooguit een halve minuut later jaagt hij zijn sperma in de darmen van Linda. Ze liggen korte tijd van hun orgasmen te genieten. Yvette kruipt van Jochem af en pakt een tissue. Jochem trekt zich terug en Yvette vangt de sperma op.

Een goede twintig minuten later doen ze het nog een keer maar nu andersom. Weer komen ze alle drie kort na elkaar klaar. Ze lopen de badkamer in en spoelen hun onderlichamen af, doen hun avonddingen en Jochem controleert nog wat dingen. Ze slapen bij elkaar. Linda en Yvette naar elkaar toegedraaid en Jochem achter Linda. Ze wensen elkaar welterusten en een minuut later slapen ze.
De volgende morgen worden ze op tijd wakker. Linda gaat eruit en het ontbijt klaarzetten. Yvette gaat erachteraan en helpt haar. Jochem loopt naar buiten en neemt een duik in het zwembad. Hij trekt een paar baantjes en komt er weer uit. Hij droogt zich wat af en schuift aan tafel waar de twee al zitten. Ze ontbijten.

“Waar rijden jullie vandaag naar toe?” vraagt Jochem.
“Eerst stop is Basel en ik wil via Zwitserland, dus Genève, Lausanne, Bern en dan omhoog. Niet de kortste weg maar wel de mooiste. Als we daar zijn zien we wel. In ieder geval van daaruit noordwaarts langs de Rijn.”
“Ben je daar wel eens geweest?”
“Nee. Ik ben in Zwitserland nog nooit geweest dus ik ben ook wel benieuwd.”
Ze praten nog over wat andere dingen als Linda opstaat.
“Ruimen jullie af? Ik ga me aankleden en de laatste spullen pakken.”

Een kleine drie kwartier later zijn ze alle drie klaar. Yvette en Jochem hebben hun sportkleding aan. Linda staat met de auto op het voorterrein en ze staan bij elkaar.
“Nou schatten, ik ga. Jullie veel plezier met elkaar en neem het er maar van.”
“Dat zullen we zeker doen schat” antwoordt Jochem “en jij een leuke vakantie en groetjes aan Maria en Charlotte.
“Ja, Linda fijne vakantie ook voor mama en groet mijn zusje van me.”
Linda stapt in, nog een paar laatste kussen door het openstaande raam en met opgestoken hand uit het raam rijdt ze weg. Ze zwaaien haar na.

De twee doen een paar rek en strekoefeningen en gaan dan op pad. Het hek uit, naar rechts en 100 meter verder steken ze over het bos in. Na 500 meter vraagt Yvette even te stoppen. Ze trekt haar korte broekje uit en duwt het kruis van haar pakje opzij. Ze plast en doet het pakje weer goed. Ze houdt het broekje in haar hand en ze lopen verder. Yvette enkel in haar gele sportbody.
“Moest je zo nodig.”
“Ja, ineens” zegt Yvette.
Jochem loopt achter haar en kijkt meer naar haar billen als dat hij op het pad let en prompt struikelt hij een keer. Hij blijft overeind maar gaat nu naast haar lopen. Kan ik tenminste niet meer naar die lekkere billen kijken denkt hij bij zichzelf. Halverwege komen ze bij een omgewaaide boom. Daar doen ze op de lange route altijd hun oefeningen.
“Gaan we neuken?”
“Nee schat, straks thuis hebben we het rijk alleen, dan neuk ik je zoveel je wil.”
Ze drinken nog een slok water en lopen weer verder. Vijftig minuten later komen ze weer thuis. Ze doen nog een paar rekoefeningen en lopen de tuin in. Yvette trekt haar schoenen en sokken uit en dan voelt ze Jochem die haar van achter beetpakt.
“Zo ben je op zijn lekkerst, helemaal nat van het zweet, zo ruik ik mijn lieve Yvette” en zijn handen pakken haar borsten en kneden ze. Yvette laat hem. Ze vindt het zelf ook wel lekker en als ze een hand achter haar schuift voelt ze dat hij al bloot staat. Ze pakt zijn stijve paal en knijpt erin.
“Krijg ik die?”
“Straks, ik wil eerst jou” en hij draait haar om.

Jochem tilt haar op en draait haar onderste boven. Yvette pakt direct zijn stijve paal en begint hem te pijpen. Jochem duwt zijn mond in haar kruis en geniet, hij geniet van alle luchtjes die hij daar ruikt, haar zweet en haar kutje. De heerlijke geile lucht van Yvette. Hij duwt zijn neus in haar kruis en hoort Yvette kreunen. Met één hand trekt hij het kruis van de body iets opzij en Yvette spreidt haar benen. Ze weet dat Jochem sterk genoeg is en haar niet zal laten vallen. Door het spreiden gaan haar schaamlippen uit elkaar en Jochem zet zijn mond over haar liefdestunneltje. Dat heerlijk kutje van zijn Franse vriendin met die lekkere smaak. De eerste paar tellen proeft ze zoutig, waarschijnlijk nog van de plas in het bos. Een minuut lang blijven ze elkaar zo verwennen. Dan draait hij haar weer om en Yvette wil een tongzoen.

Ze proeft haarzelf en dat wil ze, ook zij wordt geil van haar eigen sterke smaak. Ondertussen trekt Jochem de schouderbandjes van haar af en stroopt het vochtige pakje naar beneden. Ter hoogte van haar navel laat hij hem zitten en hij duwt Yvette op een ligbed. Zelf knielt hij ervoor en begint haar bovenlichaam te kussen. Hij ruikt haar lichaam en bij haar borsten pakt hij een tepel in zijn mond. Hij sabbelt erop en proeft haar zoute zweet. Dan de andere tepel en daar bijt hij zachtjes in. Hij duwt haar nu achterover en stroopt het pakte van haar lichaam af. Yvette spreidt haar benen en haar schaamlippen wijken.
“Kom schat, bef me eens lekker klaar zoals alleen jij dat kan.”
Dat is niet tegen dovemansoren gezegd en Jochem begint letterlijk te snoepen uit haar kutje. Al haar vocht zuigt hij naar binnen en geniet van die heerlijke sterke smaak van haar geil. Al snel merkt hij dat het vocht toeneemt en Yvette krijgt haar eerste orgasme. Hij likt en slikt en blijft gewoon doorgaan. Minutenlang verwent hij haar klitje en proeft het geil uit haar liefdestunneltje. Nog geen tien minuten later krijgt ze weer een orgasme. Voor Yvette voelt het of die uit haar tenen komt. Heel haar lichaam doet mee.

Jochem duwt haar lichaam wat verder op het ligbed en kruipt over haar heen. Zijn stijve lul weet de weg en hij penetreert haar. Yvette kreunt als zijn zware paal in haar neukgrotje komt. Daar komt ze niet vanaf, de eerste twee stoten voelt ze altijd heel strak, daarna gaat het wel. Jochem weet dat en beweegt een paar keer rustig in en uit. Dan gaat hij op zijn armen steunen en neukt haar. Zijn lange diepen slagen komen stoot na stoot diep in haar onderbuik. Yvette heeft haar ogen gesloten en geniet alleen maar.
Voor Jochem is het de eerste keer vandaag en sneller dan hem lief is voelt hij zijn zaad borrelen. Hij verhoogt het tempo en Yvette doet haar benen zo wijd als mogelijk.
“Kom schat, jaag je zaadjes in me, kom klaar.”
Dit soort woorden zijn voor Jochem als koren op de molen en binnen twintig seconden jaagt hij zijn sperma diep in het geile lichaam van Yvette die onder hem ligt te genieten.

Hij zakt op haar neer en hijgt kort uit. Dan draait hij zich om en trekt Yvette met hem mee. Hij zet zijn benen op de grond en staat op terwijl hij haar vasthoudt. Yvette slaat haar armen om hem heen en kijkt hem aan. Ze kussen elkaar. Jochem loopt naar het zwembad en daalt de trap af. In het water laat hij haar los en Yvette zwemt ruggelings een paar slagen weg van hem.
“Zo, even persen en jouw kikkervisjes kunnen weer zwemmen” zegt ze lachend, terwijl een paar luchtbelletjes naar boven komen.
“Zag je dat?” lacht ze “ik liet een kutscheetje onder water.”
Jochem duikt onder en zwemt onder haar door. Hij komt achter haar weer boven en pakt haar vast. Direct weer haar borsten, zijn schat heeft heerlijke borsten, ook daar krijgt hij geen genoeg van.

Ze blijven nog een poosje poedelen en lopen dan het bad uit. Ze drogen zich af en Jochem gaat liggen.
“Ik ga kijken wat voor fruit Linda heeft. Dat is toch wel goed als wij dat gebruiken.”
“Natuurlijk is dat goed.”
Tien minuten later komt ze naar buiten met twee glazen fruitsap.
“Zo schat, vers geperst en boordevol vitamientjes.”

Ondertussen genieten Linda en Maria van hun autorit door Zwitserland. Linda vindt het jammer dat ze moet rijden maar probeert toch wat dingen mee te pakken. Maria ziet wel veel. Ze komt ogen te kort. Tussen Lausanne en Bern pakken ze een tankstation. Linda tankt de auto af en ze rijden honderd meter door naar het restaurant. Ze drinken een kop koffie en rijden weer verder. ’s Middags rond half twee rijden ze Basel binnen. In het centrum van de stad parkeert Linda de auto bij een hotel. Dat had ze gereserveerd. Ze lopen naar binnen en checken in. Boven op de kamer gooien ze hun tassen neer en Maria omhelst haar.
“Ik vind het nu al reuze leuk, na wat ik vandaag gezien heb. Ik ben benieuwd wat er allemaal nog komt.”
“Dat ben ik ook schat, ik ben nog nooit in deze contreien geweest, dus ik moet het ook afwachten.”
Ze kussen elkaar en al snel is het een tongzoen. Dan lossen ze en kijken elkaar aan.

“Kom we gaan de stad in, lekker een wijntje drinken op een terrasje of zo.”
Een aantal uren later, het is inmiddels tegen tienen, komen ze terug op hun kamer. Ze ploffen vermoeid op bed.
“Het was gezellig maar ik ben wel op” zegt Maria.
“Het was heel gezellig, jij bent gewoon een leuke vrouw om mee uit te gaan. Maar je hebt gelijk, ik ga me uitkleden en slapen. Ik ben alleen vergeten Jochem te bellen maar die twee vermaken zich wel.”
“Dat weet ik wel zeker” reageert Maria “als de kat van huis is.”
“Inderdaad, maar ze mogen van mij.”

Jochem en Yvette zijn op dat moment verstrengeld in een innige en vooral heftige vrijpartij. Jochem heeft zijn schat vanmiddag nog een keer geneukt en nu vanavond op bed eerst vier keer klaar gebeft. Nu neukt hij haar voor de tweede keer en Yvette zit vóór hem op handen en voeten. Haar lekkere bruine billen komen stoot na stoot tegen hem in en Jochem voelt zijn sperma borrelen. Na een paar laatste en diepe stoten jaagt hij zijn zaad in haar.
“Stop je nu, schat, ik ben een beetje gesloopt.”
“Dan stop ik” zegt Jochem “als ik nu doorga heb ik morgen niks meer aan je. En we hebben de hele week nog voor ons.”
Ze staan op, lopen de badkamer in en een minuut of vijf later rollen ze in bed.

Maria en Linda rijden de dagen erna steeds kleine etappes langs de Rijn, ze stappen regelmatig uit en komen uiteindelijk woensdagmorgen aan in Boppard. Ze drinken er koffie en rijden vervolgens het bos in en laten de Rijn achter zich. In Brodenbach komen ze uit op de Moezel. Opnieuw een paar dagen met soms schitterende vergezichten over de vele grote bochten in de rivier. Ze komen op een van de vele uitzichtpunten en zetten daar de auto neer. Ze bestellen koffie en geniet van het uitzicht.
“Dit ziet er weer heel anders uit” zegt Maria, “de Moezel is veel smaller als de Rijn en daardoor toont het allemaal wat lieflijker.”
“Dat is zo maar ik vond de Rijn ook wel mooi.”
“Het is hier overal mooi, ik kom helemaal tot rust in deze omgeving.”
“Daar was het ons om te doen. We gaan straks verder en niet te lang meer rijden” zegt Linda.

Ze blijven nog een poosje zitten en rijden dan weer verder. Ze rijden afwisselend aan beide zijden van de rivier en in Bruttig-Fankel vinden ze een leuk hotelletje. Daar boeken ze een kamer en lopen een uurtje later het dorp in en zoeken een restaurant. Tegen een uur of tien lopen ze terug naar boven. Op hun kamer gekomen kleden ze zich uit en in de badkamer doen ze hun avonddingen. Daarna rollen ze op bed tegen elkaar aan. Maria ligt gedeeltelijk op Linda en ze kijken elkaar aan.
“Jij ben een vrouw uit duizenden dat je dit allemaal voor mij over hebt” begint Maria.
“Maar ik geniet zelf ook lieve schat, ik vind het ook mooi hier.”

Ze kussen elkaar. Al snel is het een tongzoen en Maria laat haar hand over het lichaam van Linda gaan. Ze pakt een borst en kneedt die, verwent de tepel en daalt dan verder af. Ze schuift haar vingers tussen haar schaamlippen en Linda voelt hoe ze met haar klitje gaat spelen.
“Kom schat, in 69, ik wil ook wat doen.”
Maria bedenkt zich niet en drie tellen later ligt ze over Linda heen. Die zet haar mond op het kutje van Maria en begint haar te beffen. De vrouwen merken aan elkaar dat ze geil zijn. Hun vocht komt moeiteloos naar buiten en al na een minuut of tien hebben ze allebei een eerste orgasme te pakken. Ze blijven doorgaan met beffen en helpen elkaar naar een volgende hoogtepunt. Ze rollen van elkaar af en Maria komt weer andersom liggen. Ze tongzoenen en proeven elkaar.
“Zullen we gaan slapen” stelt Linda voor en ze schuiven onder het dunne dekbed. Ze draaien hun lichamen in elkaar en twee minuten later slapen ze.
Een paar dagen later komen ze in Trier en overnachten daar nog een keer. Opnieuw vrijen ze met elkaar en ditmaal wat langer. Drie keer helpen ze elkaar naar een hoogtepunt.

Die zaterdag rijden ze naar Straatsburg. Linda heeft het adres van Charlotte in haar navigatie staan en ze draait de straat in. Boven staat Charlotte op de galerij en zwaait. Ze komt naar beneden en voor het portaal begroet ze hun met een omhelzing en een tongzoen. Ze lopen mee naar boven en in het flatje laat Charlotte ze rustig in de rondte kijken.
“Leuk woon je hier” zegt Linda, “precies zoals Yvette het heeft verteld, niet echt groot maar voldoende ruimte voor één persoon.”
“Dat klopt, ik woon hier ook echt naar het zin en kijk eens wat een mooi uitzicht.”
“Oh, dat flatgebouw is weg” zegt Maria.
“Ja, en er komt voorlopig niks voor terug dus ik heb nu een heel goed zicht over de stad.”
Charlotte heeft koffie gezet en komt met drie bekers naar binnen.
“Drink jij koffie?” vraagt Linda enigszins verbaasd.
“Ja, ik heb het geleerd te drinken en vindt het nu toch ook wel lekker, alleen niet te veel.”
Ze praten onder het genot van de koffie verder met elkaar.

Na een uurtje gaan ze weg. Linda wil eerst naar Ibis, een kamer reserveren. Ze laat de auto daar staan en even later lopen ze de stad in. Het is zaterdagmiddag dus al snel is het winkels kijken. De rest van de dag vermaken ze zich daarmee, daarna gaan ze eten in de stad. ’s Avonds lopen ze terug naar het hotel en Charlotte spreekt af dat ze elkaar morgenochtend hier ontmoeten.

De twee dagen erna zijn gezellig en Charlotte laat hun de hele oude binnenstad zien. Ze genieten van een lekkere baeckeofe, een schaal uit de oven met aardappelen, groente en vlees. Drinken koffie met geflambeerde taart. Kortom alle geneugten van de streek proeven en smullen ze van.
De laatste avond zitten ze nog op een terrasje.
“Dat wordt straks flink sporten om dat er weer vanaf te krijgen” zegt Linda “ik zou hier moddervet worden van al dat lekkere eten.”
Charlotte glimlacht, “je moet het ook niet te vaak eten” zegt ze “in de drie jaren dat ik hier woon was het gisterenavond misschien pas de vijfde of de zesde keer dat ik baeckeofe at.”
“Goed schat, morgenochtend negen uur vertrekt er een auto naar Valency. Daar eens kijken of die twee mijn huis heel gehouden hebben.”

In Valency wanen Jochem en Yvette zich al negen dagen lang in de zevende hemel. Ze krijgen geen genoeg van elkaar en vooral niet van neuken met elkaar. Overal waar mogelijk hebben ze dat gedaan. Op bed, op de ligbedden, in het zwembad, op het grasveld, onder de douche, op de bank en zelfs in de auto op een parkeerplaats in het bos. Vooral dat laatste vond Yvette best wel spannend.
Maar ook aan het verblijf in de zevende hemel komt een einde en ze dalen af naar de aarde. De laatste morgen worden ze wakker. Jochem als eerste; hij kijkt opzij en Yvette lijkt nog in rust. Hij haalt een lokje van haar haren opzij en kust haar. Ze doet haar ogen open.

“Dag schat, goedemorgen.”
“Goedemorgen Jochem, gaan we neuken?”
Jochem glimlacht. Dit heerlijke geile meisje, jonge vrouw eigenlijk, krijgt geen genoeg van hem. Hij kruipt onder het laken en gaat tussen haar benen liggen. Als hij die uit elkaar duwt en haar schaamlippen wijken ruikt hij haar geile lucht al. Hij zet zijn mond op haar neukgrotje en Yvette kreunt zachtjes. Hij likt haar geil op en begint dan het klitje te verwennen een paar minuten lang sabbelt hij erop en verwent tussen door ook haar neuktunneltje.
Misschien een minuut of zeven alles met elkaar en dan voelt hij dat Yvette een orgasme krijgt. Ze spant haar spieren en komt klaar. Ze perst haar geil in drie straaltjes naar buiten en Jochem likt en slikt.

Yvette gooit het laken van hun af en Jochem komt naar boven. Zijn odol weet de weg en hij penetreert haar.
“Oh wat lekker is dat toch, ’s ochtends wakker worden en gelijk zo’n heerlijke zware jongen in je” glimlacht Yvette en ze kijkt hem aan.
“Ik weet niet hoe het jou is vergaan” gaat ze verder, “maar ik heb waanzinnig van je genoten deze week.”
“Ik geniet van jou, ik ken geen andere geile vrouw die zo lekker en zo vaak wil neuken, zelfs Linda niet. Misschien Charlotte maar daar zal ik nooit achter komen.”

Yvette slaat haar benen om hem heen en begint tegen te stoten, iedere keer weer geeft ze hem en zichzelf het gevoel dat hij dieper komt. Ze knijpt ook steeds in zijn binnendringende lul. Ze weet dat een odol altijd snel weg is en ook vanmorgen weer. Amper vijf minuten heeft Jochem nodig en dan jaagt hij zijn sperma diep in het geile liefdestunneltje van Yvette. Ze zakken op elkaar en Yvette kust hem in zijn nek.
Dan komt Jochem omhoog.
“Kom schat, zwemmen, met je blote billen in het water.”
Yvette lacht terwijl Jochem van haar afdraait. Ze lopen naar buiten en duiken het zwembad in. Ze zwemmen een paar baantjes en komen achterin weer bij elkaar.

“Hoe doen we het vandaag?”
“Gewoon hier op de rand” antwoordt Yvette.
“Nee geil ding, dat bedoel ik niet.”
“Oh” en vervolgens schiet ze in de lach. “Ik begreep je wel maar ik dacht, je weet maar nooit.”
“Stout meisje” zegt Jochem “maar wel een lekker geil meisje.”
“We gaan zometeen eerst ontbijten en dan maar even alles nalopen, wc’s schoonmaken, de vloer moppen, alles met elkaar een uurtje werk.”
“Oké, laten we dan maar gaan eten, ik heb wel trek.”

Die middag rond half twee horen ze een auto de garage inrijden. Charlotte, Maria en Linda stappen de tuin binnen en ze begroeten elkaar. Daarna lopen ze naar binnen en komen twee minuten later uitgekleed weer naar buiten. Charlotte en Yvette lopen het zwembad in. Jochem luistert naar het reisverslag van Linda en Maria. Vooral Maria vertelt met het nodige enthousiasme.
“Ik hoor het al schat” reageert hij op haar verhaal “jij hebt een fantastische week achter de rug.”
“Zeker Jochem, jouw Linda is zo’n ontzettend lieve en geduldige vrouw. Niets was haar te veel om het mij naar mijn zin te maken.”
“Het was ook mijn genoegen lieve schat, een vrouw om me heen te zien die om kleine dingen al blij kon zijn.”
Ze praten nog wat verder en dan staat Jochem op. Hij loopt het zwembad in en zwemt naar de twee meiden.

“Ik heb het al gehoord schat” begint Charlotte als hij bij hun is “ik ga jou ontvoeren en opsluiten. En dan kom ik drie keer per dag bij je om me te laten neuken, iedere dag.”
Jochem glimlacht terwijl hij de meiden omhelst.
“Dank je wel” zegt hij.
“Waarvoor?” vraagt Charlotte.
“Voor je felicitaties.”
Ze slaat een hand voor haar mond, “oh sorry lieve schat, helemaal vergeten. Oh wat lullig van mij, terwijl ik het in de auto er nog met Linda over heb gehad.”
“Voor straf tien keer neuken, achter elkaar door.”
“Dat kun jij niet.”
“Daag me niet uit.”
“Nee, nee, dat durf ik niet meer” zegt Charlotte en ze lachen.

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door quasi

De afgelopen jaren heb ik door gebrek aan fantasie niet meer geschreven. Inmiddels heb ik toch het toetsenbord weer gevonden en schrijf weer. Ik hoop binnen enkele maanden het vervolg van 'het blijft in de familie' te publiceren.
Je kunt mij rangschikken onder de oudere jongeren. Ik vind seks nog steeds een van de mooiste gebeurtenissen in het leven.

Dit verhaal is 12450 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie