BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (3) Op weg naar de massagesalon

Ik was vanmorgen rond tien uur met Femke naar de haven gelopen omdat ze daar verwacht werd voor de start van haar excursie. Ze wilde graag een dagje snorkelen en dat zijn activiteiten die mij absoluut niet trekken. Haar rugzakje was voorzien van voldoende water, zonnecreme en een extra T shirt voor in het water en ze was vrolijk gestemd, ze had er zin in, ze had enthousiaste verhalen gehoord van mensen die eerder deze excursie hadden gedaan. Ze vroeg of ik de dag wel door zou komen (‘ja schatje, maak je om mij geen zorgen’) en ik had bedacht om een fikse wandeling over de boulevard langs de zee te maken naar het volgende dorpje. Ik vond dat ik wat beweging nodig had.

Er stonden al meerdere deelnemers te wachten en ik had geen zin om te wachten tot de boot zou vertrekken, dus namen we afscheid en wenste ik Fem een hele leuke dag. Ik wilde voor het heetst van de dag ook weer terug zijn. Ik was nog geen 500 meter onderweg of ik had toch sterk de indruk dat ik in de verte de Boskoopse schone mij tegemoet zag lopen. En ja hoor, daar kwam ze aan, in een korte broek, gympen en een rood T-shirt, die haar geweldig sexy stonden. Ik had geen idee waar die naar op weg was, maar ik kreeg trek in haar, ik voelde lust, gevoed door de dagen dat ze onderdanig, gewillig en leergierig mijn, Femke’s en haar eigen lusten bevredigde. Al snel had zij mij ook in de gaten en zwaaide uitbundig. Toen we bij elkaar gekomen waren omhelsden we elkaar en gaven een zoen op de mond en ik voelde dat ze wilde tongen, dus deed ik daar aan mee. Uiteraard, want ik kreeg zo wel erg veel zin in lekkere seks met haar.

Ik streelde haar billen en haar onderrug, ze voelde vandaag zacht en teder. Onder en tussen haar billen voelde ze week. Ze bleek op weg naar het dorp om een afspraak te maken in een massagesalon. De afgelopen dagen hadden het nodige van haar rug en nek gevraagd dus ze wilde graag eens lekker gemasseerd worden. Ze wilde daarna lunchen en als de afspraak pas vanmiddag kon daarvoor lunchen. Ze keek me verlangend aan toen het woord lunch viel. Natuurlijk wilde ik wel met haar lunchen. Ik wilde wel meer met haar. Gewoon belangstellend vroeg ze me wat ik van plan was vandaag en toen ik antwoordde dat ik op weg was naar iemand die ik een massage bij mij thuis kon aanbieden en dat ik die persoon net tegen het lijf was gelopen begreep ze de boodschap, die daar nauwelijks in verborgen lag.. De Boskoopse ondeugd hoefde niet lang na te denken en ze ging direct op mijn aanbod in. We liepen naar mijn appartement en ondertussen appte ze naar de Viking dat ze misschien niet precies om twee uur, half drie thuis zou zijn, zoals afgesproken, maar iets later. De Viking appte terug dat dat helemaal niet erg was, want hij rende nu naar de haven omdat hij last minute had ingetekend voor een snorkelexcursie. Hij was pas rond vijf uur weer in de haven.

‘Zie ik je daar?’ appte hij met een locatievoorziening en toen ze mij die liet zien zag ik dat dat precies de plek was waar ik Fem had achtergelaten. Ik had ruim tijd om vandaag de Boskoopse vruchtencocktail te consumeren en met haar te lunchen. Ze stelde bij het binnenkomen van ons appartement voor dat zij mij als dank ‘en betaling’ voor de massage zou trakteren op de lunch. Word ik ook nog eens voor de seks betaald dacht ik. Ik zocht een handdoek en massageolie in de slaapkamer en liep terug naar de Boskoopse en stelde na een cappucino en een espresso voor dat ze zich uit zou kleden. ‘U mag uw onderkleding aan houden als u daar prijs op stelt en als u dat juist liever niet aan hebt tijdens de massage dan is ons personeel daar ook vertrouwd mee. Wilt u op de massagetafel, die ziet u hier, die kent u, of wilt u liever op een bed gemasseerd, jonge dame?’ Uiteraard liep ze naar de slaapkamer en net toen ik dacht dat ze daar al klaar lag kwam ze, slechts gekleed in een string de kamer ingelopen. Haar rijpe borsten zagen er vandaag nog mooier dan dit weekend en ik kon het niet laten om ze met mijn handen ‘te wegen’ en haar complimenten te geven over haar prachtige borsten. Ze had alleen een stringetje aangehouden, waar haar billen onbedekt in waren. Het was me duidelijk dat ze in de massagesalon daarmee twee levensgrote pijlen richting haar billen had willen plaatsen: mijn billen ook masseren!

Ze kwam alleen maar vragen of ze ook haar string zou uit doen. Alsof dat enig verschil zou maken, zo’n ding dat met niet meer dan een flinterdun touwtje tussen je schaamlippen vochtig gehouden wordt. Ze lachte, ‘dan kan die beter uit’ en duwde hem bij mijn buik tussen de band van mijn joggingbroek. Naakt liep ze met haar dansende borsten terug naar de slaapkamer en liet zich voorover op het bed vallen. Ik trok mijn hemd en joggingbroek uit, voelde dat mijn handen warm genoeg waren voor een massage en met de eerste olie op mijn handen masseerde ik haar schouders en bovenrug. Het was heerlijk om haar een dag voor mezelf alleen te hebben en nu ze op het punt stond om voor de derde keer deze week door mij te worden genomen vroeg ik ‘belangstellend’ door naar haar relatie met de Viking.

Ze waren close en toch deden ze veel dingen apart, ze hadden zo hun eigen dingen. De Viking was heel sportief aangelegd en op de dagen voor zo’n evenement was er geen sprake van seks. En de eerste dagen er na ook niet, omdat hij door de intensiteit ervan gesloopt en geradbraakt was. Ze ging ook niet altijd mee. Toen ik haar onderrug masseerde vertelde ze dat ze wel eens nagedacht had over een neukertje, ze had ook wel es een blauwe maandag op Tinder gestaan, en een date gehad met een student uit Leiden. Die had haar gebeft en in haar bilnaad gespoten, maar vlak voor hun tweede date had zij hem toch laten weten niet verder meer af te spreken. Ze vond het, zo vlak voor hun huwelijksdag, ook wel een beetje genant. Maar ja, nu waren ze een jaar getrouwd, en voelde ze het toch wel weer kriebelen, en had ze toch weer nagedacht over een profiel op Tinder en toen we elkaar ontmoetten in het vliegtuig hoopte ze dat Fem of ik misschien met haar en ze kreunde toen ik met twee vingers langs haar clitoris streelde, ze duwde haar billen omhoog zodat ik bij haar buik kon en toen ik diep naar binnen gleed herhaalde ze dat ‘of ik misschien met jullie, oh god, ja lekker daar, of wij misschien en zie nou eens hoe ik hier lig te geilen.’

Subtiel zei ik dat ik haar geiler vond dan ze op het eerste gezicht leek. ‘Ik had niet gelijk in het vliegtuig gedacht, dat jij je zomaar zou geven. Je leek me een klein beetje preuts, behoudend misschien.’ Ik trok mijn vingers terug en hoorde de teleurstelling in haar stem. ‘Toe pak me, Dad, soms denk ik dat ik nymphomane ben, maar je hebt gelijk dat ik zo niet opgevoed ben. En hubby is sportief maar ook oerdegelijk, die kijkt echt nooit naar andere meiden. Nou als ik naar andere Vikingen kijk, dan kijk ik vooral naar hun geslacht, naar hun torso en hun lippen en vraag ik me af hoe ze in bed zijn, hoe ze mij zouden kunnen neuken.’ Ik draaide haar op haar rug, duwde haar benen omhoog en masseerde zo de onderkant van haar bovenbenen en haar buik, tot ik niet meer wachten kon om haar te penetreren. ‘Dit is het lekkerste dat er is, als er iemand in me komt.’ ‘Iemand?’ ‘Nou ja, de Viking, jij, en al die Vikingen die me in mijn fantasie al hebben gepenetreerd.’ ‘Stout meisje. En meiden? Femke maakte jou wild…’ ‘Zij was de eerste, je had gelijk dat ik preuts en verlegen ben. Was. Minder aan het worden ben. Deze vakantie heeft me daarbij geholpen’ en ik stootte diep in haar en boog me naar haar toe om haar te kussen, te tongen en haar jonge warme lijfje diep in het matras te drukken onder mijn lichaam. Ik had het gevoel dat ze in deze dagen meer mijn geliefde dan de vrouw van de Viking was en toen ze post-coitaal op mijn schouder rustte vertelde ze me dat ik vaderlijk vertrouwd voor haar was, meer man dan haar eigen man dat nu eigenlijk voor haar was. Hij was stoer, neukte haar voor zijn plezier en hij was zeker lekker, maar hij was geen goede minnaar ‘zoals jij’. Ze draaide zich op haar buik, kuste mijn wang en mond en wilde ‘alsjeblieft’ ook in Nederland af en toe met me afspreken. Ze kon maar tekort komen. ‘Nog één keer voor we gaan lunchen?’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6417 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Femke (3) Op weg naar de massagesalon”

    • Alleen spelen de verhalen 1-4 zich later af dan de verhalen vanaf 5 die nu geplaatst zijn. dat zorgt wellicht voor verwarring…

Plaats een reactie