BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Weerzien (6) — Sara

Een geil trio met de Marrokaanse SaraHet was een heerlijk weekend geweest. Maar inmiddels waren we allebei alweer aan het werk. En de werkweek was voor mij alweer om. Danique had vanavond nog avonddienst tot elf uur op de regionale huisartsenpost.

Ik had voor mezelf een pizza gemaakt en na het eten was ik met een goed glas single malt op de bank gaan zitten. Om half twaalf kwam Danique binnen. Haar tas plofte op de trap en zelf plofte ze op de bank. “Druk?” vroeg ik. “Hou op schei uit,” was haar antwoord. Ik vroeg of ze nog wat wilde drinken. “Doe maar hetzelfde als jij, daar ben ik wel aan toe. En ja als dokter weet ik dat dat onzin is, maar doe maar wel,” lachte ze er achteraan. We praatten nog wat over de werk week, toen Danique zei: “Oh ja, vind je het goed dat Sara volgende week een weekendje over komt? Sinds ik bij die ouwe van me weg ben, heb ik haar niet meer gezien.”
Sara was haar oude studiegenoot, vriendin en huisgenoot uit Nijmegen en werkte nu als eerste hulp-arts in een streekziekenhuis in de buurt.
“Je weet: mijn huis is jouw huis en jouw vriendinnen zijn van harte welkom.” Danique had erop gestaan dat ze, nu we samenwoonden, ook bijdroeg in de woonlasten.

EEN WEEK LATER
Ik had mijn computer afgesloten, wat broodjes en een fruitsalade gegeten en zat met een kopje espresso op de bank, toen de bel ging. Danique was nog aan het werk, dus ik liep naar deur, wetend dat het Sara was. Ik had haar nog nooit ontmoet, kende haar wel van foto’s. Haar vader was van Marokkaanse afkomst, haar moeder Nederlandse. Door die Marokkaanse afkomst, was ze altijd licht gebruind en had zwart krullend haar. Ik opende de voordeur en herkende haar meteen. “Jij moet Sara zijn.” Ze knikte. “En u Ron?” Ik knikte ook. “Hmhm, maar noem me asjeblieft geen ‘u’”. Ze bloosde een beetje. “Sorry, een combinatie van opvoeding en beroepsdeformatie. Ik ben gewend om iemand die ouder is dan ik, met u aan te spreken, maar ik zal er rekening mee proberen te houden.”

Ik liep voor haar uit naar de kamer. “Zet je spullen maar zolang in de hal, die brengen we straks wel naar boven,” zei ik. Ik vroeg wat ze wilde drinken. Ze zag mijn espressokopje staan en vroeg ook een espresso. Ik maakte twee espresso’s en ging tegenover haar op de bank zitten. We spraken elkaar over ons werk, koetjes en kalfjes en eigenlijk was het heel gezellig. Om zes uur kwam Danique thuis. Ineens schoot me te binnen dat ik, tegen mijn gewoonte in op vrijdag, niet had gekookt. Danique kwam bij ons zitten, nadat ze Sara en mij gekust had en ik zei: “Sorry, we waren zo geanimeerd in gesprek, dat ik knal vergeten ben om te koken. Zullen we maar naar ‘Moeke’ gaan?” Moeke was een oergezellig eetcafé met een een eenvoudige, maar goede kaart.

We liepen naar Moeke. Bestelden alledrie een rode wijn en lieten ons het eten goed smaken. Na het eten bestelden we nog ieder een wijn en om tien uur gingen we weer naar huis. Thuis vroeg ik: zal ik maar een fles rood opentrekken? De dames stemden in en we proostten. “Waarop eigenlijk?” vroeg Danique. “Op jullie! En ons!” lachte Sara. De tongen werden, naarmate het later was en de wijn rijkelijk begon te vloeien, losser en losser. Danique en Sara proestten van het lachen toen Sara vroeg: “Weet je die avond nog dat jij en ik en Luc alleen thuis waren en de rest naar de Vierdaagsefeesten?”

Danique lachte. “Shiiiittt. Dat was hot.” En beide vertelden in geuren en kleuren alle details van een hete avond. “Ken je dat gevoel van een triootje, Ron?” vroeg Sara? “Uhhh, ik uhh, nee, uhh eigenlijk niet,” antwoordde ik naar waarheid. En probeerde het nog weg te lachen met: “Ik heb al moeite met één vrouw.” Maar Sara ging door: “Best lekker hoor, niet dan, Danique?”
“Hmhm,” antwoordde Danique, “de keren dat ik het heb beleefd, waren niet verkeerd.”
“Nou, wat let ons?” Lachte Sara.

Het werd stil. Danique keek mij aan, ik keek Danique aan. “Wat vind jij?” vroeg Danique. Ik wist even niet wat ik zeggen zou. “Als jij instemt, vind ik het ook goed,” nam Danique het initiatief maar.

De dames gingen naast me zitten en sloegen allebei een arm om me heen. Owkeej… Ik keek Danique een beetje hulpeloos aan. Ze zoende me op mijn mond en ik spreidde haar lippen met mijn tong. Al snel tongden we alsof ons leven ervan af hing. Sara legde haar hoofd op mijn rechterschouder, alsof ze zeggen wilde: “Ik ben er ook nog.” Danique fluisterde me toe: krijgt Sara niks? Ik keek Sara in haar donkerbruine ogen en zoende haar op haar wang. Ze beantwoordde mijn zoen met een zachte zoen op mijn mond. Haar lippen gingen uiteen en haar tong raakte mijn lippen. Ik opende mijn mond iets en onze tongen begonnen met elkaar te spelen.

Terwijl ik zoende met Sara, zag ik uit mijn linker ooghoek dat Danique haar blouse openknoopte en uitdeed en even later ook haar beha. Ik keek naar links en hapte naar haar borsten en beet zachtjes op een tepel die onmiddellijk verstijfde.

Ook Sara trok haar witte shirt uit. “Doe jij mijn beha uit? De sluiting zit voor. Ik gehoorzaamde haar en even later zag ik haar volle, lichtbruine borsten. Ik streelde een tepel. Haar borsten waren groter dan die van Danique, maar niet overdreven. De tepelhoven waren ook beduidend groter.

Alsof ze het afgesproken hadden stonden Danique en Sara tegelijk op en gingen tegenover me staan. Mijn god, in wat voor verhaal was ik beland? Ze knoopten tegelijk hun jeans open en lieten die van hun heupen glijden. Twee prachtige, bijna naakte vrouwen stonden voor me. Ze legden hun handen op elkaars heupen en begonnen geil te zoenen, terwijl hun handen elkaars lijf streelden. Danique liet haar hand rusten op het kruisje van Sara’s hipster en streelde door de stof haar schaamlippen en clit. Sara volgde haar voorbeeld. Duidelijk was dat ze dit veel vaker hadden gedaan. Sara trok de string van Danique uit en andersom. In hun volle, jonge naaktheid stonden ze elkaar voor me op te geilen. Danique keek Sara en en daarna naar mij en knikte weer naar Sara.

Ze gingen door hun knieën en knoopten mijn broek los om hem naar beneden te trekken. Een forse erectie tekende zich af, evenals een enorme natte plek. Ook mijn boxer ging uit en mijn eikel kletste tegen mijn buik. Op hun knieën zaten ze voor me. Weer keken ze elkaar aan en ieder nam een testikel in haar mond. Zacht zuigend op mijn ballen streelden vier handen mijn keiharde lid. Van beneden naar boven, net niet mijn eikel aanrakend. Hoe geraffineerd. Af en toe kuste één van beiden mijn keiharde erectie. Maar van pijpen kwam het nog niet. Tot vier lippen mijn eikel omsloten en er zachtjes op begonnen te zuigen. Hun lippen raakten elkaar en als was het één mond begonnen ze mijn eikel af te zuigen. Dit hield ik niet lang vol. Ik voelde mijn sperma vanuit mijn ballen omhoog komen en spoot in beide monden. Mijn god, ik was in de beste pornofilm terechtgekomen, die ik ooit gezien had. Nee. Dit was beter. Dit was echt.

Nadat ze mijn zaad hadden doorgeslikt, duwde Sara me op mijn rug en ging met haar heupen boven mijn gezicht zitten. Haar kutje drukte ze op mijn mond, terwijl ze naar Danique keek, die inmiddels met haar schaamlippen mijn verslapte lid streelde. Ze streelden elkaars tieten. Deze aanblik en aanrakingen maakten me zo geil dat mij pik in no time weer op volle kracht was. Ik voelde de natte schaamlippen van Danique mijn lid beroeren, terwijl ik de even natte lippen van Sara likte. En op het moment dat ik mijn tong in Sara’s kutje liet verdwijnen en met mijn vingers over haar streepje gitzwarte korte schaamharen streek, verdween mijn erectie in Danique’s spleet. Danique begon me langzaam te neuken en ik nam met mijn tong haar ritme over in het poesje van Sara. Mijn pik werd harder en harder, maar omdat ik al een keer gekomen was, kon ik nu langer van dit spel genieten. Sneller en sneller bereed Danique me en ik voelde dat haar bekkenbodemspieren zich samentrokken. Ik tongde Sara’s kutje in volle overgave terwijl ik haar tegelijkertijd vingerde. Danique kwam grommend klaar. Als een wild dier. Met haar armen maakte ze het gebaar van ‘wisselen’. Sara stapte van mijn gezicht af en maakte plaats voor Danique. Haar kutje smaakte naar haar geil en mijn eigen voorvocht. Sara zakte over mijn paal en begon me met krachtige stoten te neuken. De pauze was voor mijn pik net lang genoeg om het nog even vol te houden. Ik likte mijn vriendin gretig. Mijn middelvinger beroerde ondertussen haar g-spot. En weef kwam ze klaar. Ook Sara begon te verkrampen.

Beiden stapten van me af en wezen me dat ik moest gaan staan. Mij keiharde pik wees naar voren en de meiden begonnen we gretig aan te likken en zuigen. En net als daarstraks namen ze hem weer als in één mond maar nu zogen ze van wortel naar boven en weer naar beneden en weer naar boven. Tenslotte zogen ze beiden op mijn eikel. Ik voelde een tong over mijn toompje likken. Even later weer een andere tong, die hetzelfde deed. Ohhh mijn god, ik ging exploderen. Wat deden ze dit heerlijk. De tweede keer vanavond kwam ik in twee monden klaar. De tweede keer vanavond slikten twee vrouwen mijn zaad door.

We hingen languit op de bank, twee hoofden op mijn bostkast. Vier handen strelend op mijn buik.

Danique neuriede twee tonen. Sara nam het over en samen neurieden ze een deuntje dat me bekend voor kwam. Tot ze beiden begonnen te zingen. “Duo Penotti, twee kleuren in een pottie.” En ze begonnen te giechelen. Blijkbaar zongen de twee studentes geneeskunde dit ook terwijl ze hun huisgenoot ‘onderzochten’.

Het werd een geweldig weekend. Zondagavond om half elf vertrok Sara. “Ik neem aan dat ik nog een keer terug mag komen?” vroeg ze.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dutchpic

Ik ben een man, 60 jaar, volop actief. Mijn verhalen zijn mijn fantasieën. Sommige waar gebeurd, sommige deels waar gebeurd, sommige pure fantasie, maar ik probeer het wel realistisch te houden en bovenal hoop ik dat mijn lezers er net zo van genieten als ikzelf. Veel leesplezier geweest.

Dit verhaal is 6578 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Weerzien (6) — Sara”

  1. Wat een super geile verhalen reeks, het begon met een bezoekje aan en oude schoolkameraad en 5 verhalen verder woont Ron samen met dochter van zijn vriend en heeft ook al trio seks met haar en een school vriendin.

    Niet slecht voor een rijpe man.

Plaats een reactie