BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dikke Wilma

De tere zieltjes onder de lezers, raad ik af dit verhaal te lezen. Het is immers erg vrouwonvriendelijk, vulgair, grof, maar wel waargebeurd. Alleen de namen van de personages en de locaties zijn veranderd.

Vooraf

Iedereen heeft automatisch wel een mening over van alles en nog wat. We worden trouwens in de media permanent gebombardeerd met meningen allerhande, over eender wat. Een mening over iets hebben, is iets dat groeit doorheen de tijd. Sommigen hebben bijvoorbeeld, politiek gezien linkse meningen, andere eerder rechtse. Ik hou me van de meeste discussies ver verwijderd. Of je nu voor of tegen Zelensky,, de Russen, Israël of de Palestijnen bent, het maakt mij niet uit. Feit is, dat als je een mening op sociale media uit, dat automatisch ongeveer de helft van de lezers jouw mening deelt en de andere helft een tegenovergestelde mening heeft. Ik steek dus geen energie in het verdedigen van een mening over eender wat.

Toch, betrapte ik mezelf er op, dat meningen soms ineens kunnen veranderen. Zo was ik, tot voor kort, van mening dat ik enkel op slanke, magere of hoogstens iets vollere, maar toch nog slanke vrouwen kon geilen. Dikke of zwaarlijvige vrouwen, trokken mij niet aan en ik geloofde dat ik daarvan zelfs niet eens, een stijve lul van zou kunnen krijgen. Ik wil hier natuurlijk niet aan ‘body shaming’ gaan doen, maar in mijn overtuiging leek het mij onmogelijk om een dikke vrouw te neuken. Ik zou het gewoon niet kunnen, dacht ik. Dit verhaal zal jullie aantonen, dat ik het hier compleet verkeerd had.

Verhaal

Ik ben Rick en woon in de Antwerpse zuidrand. Ondertussen net gepensioneerd. Veel vrije tijd, en gezien mijn vrouw nog werkt omdat ze iets jonger is dan ikzelf, was ik aangewezen om de boodschappen te doen. Wekelijks ging ik dan met een lijstje naar één of andere supermarkt. De laatste maanden was dat de Jumbo, omdat die nieuw was en ik het wel leuk vond om daar te willen. Waarom dat zo was, wist ik zelf niet.

Meestal deed ik boodschappen op donderdag na de middag. Dan is er niet zoveel volk.

Boodschappen doen is voor mij erg simpel. Gewoon gaan halen wat op het lijstje staat en een half uur later terug buiten staan. Als mijn vrouw er bij is, kan er om één of andere reden geen meter van elk gangpad, overgeslagen worden.

Ik rij met mijn winkelkar naar de kassa en voor mij staat een koppel van ergens in de dertig, hun kar uit te laten en de spullen op de loopband te deponeren. Het is te zeggen, de man staat tussen mijn kar en de hunne en aan de voorkant van de kar staat de vrouw de kar uit te laden.

Ik ben zelf nogal geblokt en gespierd door het vele voetballen, een meter achtenzeventig groot, tachtig kilo zwaar en blond. De vent voor mij was ongeveer van mijn grootte, maar ongelofelijk mager. In de breedte was die de helft van mij. De vrouw aan de voorkant van de kar, leek me ook even groot, maar was ongeveer dubbel zo breed als ik, geblondeerd haar, maar zoals dikwijls bij de meeste dikke vrouwen, met een mooi gelaat.

Haar billen waren zeker, halverwege knie en heup, twee keer zo dik als de mijne. Ze had een jeans aan en een T-shirt er over met een V-hals. Daarin zaten twee borsten waarvan ik een beetje van de bovenkant zag. Dat was geen B- of C-model, maar veel meer. Later zou ik vernemen dat ze een dubbele D had. Die dikke borsten zaten duidelijk niet in een BH, maar hingen onder de T-shirt tot tegen haar middel. De tepels moesten naar mijn bescheiden mening, gewoon verticaal naar beneden wijzen.

Ik bekeek het tafereel geamuseerd, terwijl ik gewoon op het handvat van mijn winkelkar leunde. Eens hun kar leeg, zei de vrouw : “Frans, inladen !”. De man manoeuvreerde de winkelkar voorbij haar, naar de achterkant van de kassa en begon netjes in te laten. De dikke dame, ging voor mij, in profiel staan, met in haar hand, haar portefeuille, klaar om te betalen.

Ik bekeek haar, ze had een dikke kont, dikke armen, een dikke buik, kortom alles, op haar gezichtje na, was dik. Volgens mij moest die meer dan honderd kilo wegen. Ze rekent af, ik doe iets later hetzelfde.

Op de parking zie ik Frans de boodschappen in een Mercedes break laden. Ik sta twee plekken verder en gooi alles in mijn Volvo. Dan wil ik mijn lege winkelkar naar de stalling van de karren brengen, maar Frans steekt me voor, hij botst zelf even tegen mijn winkelkar. Ik wacht even en bekijk zijn vrouw. Hij stalt zijn kar en ziet me naar zijn vrouw kijken, die een meter of vier verder staat.

Frans kijkt naar mij en zegt bars : “heeft mijn vrouw iets van jou aan of zo ?” Ik reageer daarop door te zeggen : “neen, ze heeft niets van mij aan, het zou niet passen want daarvoor is ze veel te vet”. Frans wordt erg boos en zegt : “mijn vrouw is niet te vet, smeerlap !” Ik lach en zeg : “hahaha, als jouw madam je tussen haar tetten legt en ze nijpt ze tegen mekaar, dan ben jij morsdood, hahaha !” Frans brult : “ja jij wilt ongetwijfeld met je vettige klauwen aan mijn vrouw haar borsten zitten, rotzak !”

Ik vind de situatie erg lachwekkend en zeg : “doe dat zelf maar onnozelaar, ik moet van die borsten niet weten, die zijn enkel goed om vol te schijten”. “Op haar smoeltje schijten zou ik trouwens ook wel leuk vinden” zeg ik nog. Frans komt woedend in mijn richting en wil uithalen. Ik grijp met één hand naar zijn keel en nijp door, dan duw ik hem weg en als een pluimpje vliegt hij achteruit op zijn kont. Hij roept : “Wilma, doe iets !”. Ik stal mijn winkelkar. Frans krabbelt recht. Wilma had alles gehoord, maar zei : “Frans, kom hier en doe de deur van de auto open”. Frans opent de passagiersdeur van hun Mercedes en kruipt zelf achter het stuur. Ze rijden voor mij voorbij en met één handje wuif ik vriendelijk naar een nors kijkende Wilma.

Een aantal weken, gebeurt er niets. Dan loop ik weer door de Jumbo met een winkelkar en ik zie in één van de gangen, Frans hun kar door een gang duwen. Wilma bekijkt de producten op de schabben. Ik had mijn lijstje al afgewerkt, dus wacht ik geduldig in een gang, tot ze weer aan de kassa aanschuiven. Ik ga er vlak achter staan. Hetzelfde tafereel als de keer ervoor speelt zich af.

Op de parking zijn we weer gelijktijdig de inhoud van de kar in onze respectievelijke auto’s aan het laden. We waren ongeveer gelijktijdig klaar. Wilma stond gewoon naast hun auto te wachten. Frans wou hun kar wegbrengen als ik Wilma bars hoor zeggen : “wachten Frans”. Die kijkt verbaasd naar zijn vrouw, dan kijkt hij rond en ziet me voor het eerst. Hij wil toch zijn kar wegbrengen, maar Wilma grijpt naar zijn arm en ze houdt hem tegen. “Franske, die vent slaat je morsdood onnozelaar, laat die maar eerst gaan”. Frans bleef braaf naast haar staan. Ik breng mijn kar weg en loop terug in je richting van mijn Volvo. Die stond nu slechts met één lege plaats, verwijderd van hun Mercedes. Frans zet zich in beweging om zijn kar weg te brengen als ik wil instappen. Ik bekijk Wilma en zeg : “je bent een slimme vrouw, Wilma” en ik stap in. In het wegrijden, zie ik Wilma mij nakijken en Frans doet erg boos hetzelfde. In mijn spiegel zie ik beiden staan discussiëren.

Nog een paar weken later, parkeer ik naast hun Mercedes en ga naar binnen in de Jumbo. Daar zie ik Wilma alleen door de gangen van de Jumbo slenteren. Ik laat begaan en ze had me niet gezien. Weer ga ik achter haar aan de kassa staan. Op de parking, is ze al haar spullen al in de auto aan het laden als ik de achterklep van mijn wagen open.

Dan zeg ik : “Awel, Wilma, jouw koleriek ventje niet meegebracht ?” Ze bekijkt me en wil iets zeggen. Ik was haar voor en zeg : “heb je hem gestraft en in de hoek gezet ?” Ze zwijgt en ik zie een merkwaardige blik in haar ogen. Dan zeg ik maar : “je had hem best kunnen vastbinden, dan kan hij geen domme dingen doen”. Ze zegt niets, maar zucht. Dus wou ik doorrijden, nadat ik mijn lege kar weggebracht had. Dan hoor ik haar zeggen : “je moest eens weten, …” Ik bekijk haar en zie dat ze tranen in haar ogen heeft staan.

“Wat moet ik weten ?” vraag ik. In plaats van te antwoorden op mijn vraag, zegt ze al wenend : “jij vindt mij te vet en lelijk”. Ik zeg daarop, zo diplomatisch mogelijk : “of jij lelijk bent of niet, dat weet ik niet, daarvoor heb je teveel kleding aan”. Ze bekijkt me verbouwereerd. Ze aarzelt.

“Zou jij mij dan zonder kleding willen zien ?” vraag ze, fluisterend. Ik bevond me blijkbaar in een overmoedige bui en ter info, ik had me de laatste week nog niet afgetrokken. Dat was een zowat twee dagelijkse bezigheid, gezien ik met mijn vrouw, door de jaren heen, in een soort broer, zus verhouding gesukkeld was. Dus zei ik met overtuiging : “natuurlijk, zoveel vrouw, dat wil ik wel zien”. Ze bekeek me wantrouwend. “Maar wat gaat jouw koleriek ventje daarvan zeggen ?” vroeg ik. “Die heeft niets te zeggen” zei ze gedecideerd. Dat was duidelijk.

“Volg me maar met jouw wagen, als je wilt” zei ze. Ik in mijn Volvo achter haar aan. Ze reed, tien minuten later de oprit van een kleine, laagbouw villa op, in een lintbebouwing tussen twee dorpen, ten zuiden van Antwerpen. Om galant te zijn, droeg ik een grote plastiek bak met haar boodschappen, achter haar aan naar de woning. In de keuken ledigde ze de bak en stak alles weg. Ik bekeek haar terwijl ze dat deed en dacht bij mezelf, ‘Rickske, als jouw piemeltje van die kolos moet stijf worden, dan moet er eerst een mirakel gebeuren’.

Eens de boodschappen opgeborgen, zei ze : “kom maar mee”. Ik volgde. Er was blijkbaar maar één grote slaapkamer en daar stond een gigantisch bed in het midden. Aan één kant van de slaapkamer, zat Franske, op een stoel. Hij was helemaal bloot, rond elke enkel had hij een handboei, die aan een poot van de stoel vastgemaakt was en zijn armen, waren achterwaarts, met boeien rond zijn polsen ook aan de stoel vastgemaakt. Blijkbaar zat er een zakdoek in zijn mond en was zijn mond gesnoerd met een sjaaltje. Zijn piemel lag slap op zijn schoot. Met heel grote ogen vol verbijstering, zag hij me in de slaapkamer binnen komen. Hij snokte aan de handboeien.

Ik zei : “hoi, Frans” en ik lachte. Dat kon hij blijkbaar nauwelijks waarderen. Dan keerde ik me naar Wilma. Die keek me aan en zei : “vorige keer op de parking van de Jumbo zei je dat je tussen mijn borsten en op mijn smoeltje wou schijten”. “Wil je dat nu nog ?”

Ik bekijk haar en zeg al lachend : “jou op het smoeltje van Frans zien schijten, lijkt me nog veel geestiger”. Daar had ze blijkbaar nog niet aan gedacht, maar ik zag een glinstering in haar ogen. Dan zei ze : “zet je daar” en ze wees een tweede stoeltje aan, in de andere hoek van de kamer. Ik ging zitten. Voor de ogen van Frans en mezelf, begon Wilma zich uit te kleden. Ze schopte eerst haar schoenen aan de kant, dan trok ze haar legging van haar kont naar beneden. Er dikke en kwabbige benen kwamen tevoorschijn. Ze had een gigantisch grote slip aan. Die krulde ze naar beneden en schopte ze ook aan de kant.

Haar kut zat verstopt achter een groot oerwoud van schaamhaar. Niet echt sexy, maar wel indrukwekkend. Dan trok ze haar T-shirt omhoog over haar hoofd. Een gigantische buik kwam bloot. Dat shirt vloog ook aan de kant. Ze had nog een bh aan, van zowat een dubbel tentenformaat. Die smeet ze ook aan de kant en haar enorme dikke borsten zakten helemaal door tot bijna haar haar navel. Ik bekeek alles met verbazing. “Dit ben ik helemaal” zei ze en ze wees met beide handen op en neer naar haar lichaam. Ze zal ongetwijfeld mijn verbazing als opwinding aanzien hebben. Ze kroop op bed, installeerde zich in het midden, trok haar knieën op, schoof één hand, naast haar buik, naar haar kut en begon daar te wriemelen. Haar andere hand begon één borst fel te kneden. Ik vond het schouwspel niet opwindend, maar wel merkwaardig.

Wilma sloot haar ogen en bleef met zichzelf spelen. Op dat bed, begon die hele vleesberg meer en meer te trillen. Ik bekeek het gebeuren met verbazing. Ze greep gretig en hard in haar borst. Tilde die af en toe op en duwde haar eigen tepel in haar mond. Dan zoog ze hard en beet zelfs in haar tepel. Dat had ik nog nooit gezien. De spasmen in haar lichaam vermeerderden. Ze pulkte met de hand die haar kut bewerkte, meermaals aan haar schaamhaar. Dan schoof ze drie vingers zo diep mogelijk in haar kut. Dat vond ik al straf. Dan begon ze gewoon kletsen op haar klit te geven. Niets zachtaardig of zo, maar nogal ferme klappen, pal bovenop haar klit. Dat wisselde ze af, door af en toe met drie dikke worstjes van vingers, zo diep als ze kon in haar kut te duwen. Na even voegde ze de vierde vinger, haar pink toe. Dat mens was zich gewoon voor mijn ogen aan het fisten.

Tot mijn stomme verbazing, begon er iets in mijn jeans te roeren. Veel tijd om daar over na te denken, kreeg ik niet, want na een paar minuten van gefist en harde kletsen op de klit, begon ze met gestrekte hand, over haar klit te wrijven. Dat deed ze ook erg hard. Geen vijf seconden later, begon ze te gillen en ik zag verschillende stralen kutsap uit haar vettige kut schieten. Die landden op het bed, tussen haar onderbenen. Ze krijste de boel bij mekaar.

Ik keek even naar Franske en zag dat diens piemel ook stijf geworden was. Net als de mijn trouwens, maar die zat nog verpakt in een op dat moment, te strakke jeans. De piemel van Frans had ongeveer hetzelfde formaat als de mijne, alleen was mijn eikel toch een ferm stuk dikker.

Wilma pufte uit op het bed. Het gillen was gestopt. Ik had mijn jeans geopend om mijn onbesneden lul wat plaats te geven.

Wilma opende haar ogen, zag me zitten en leek verbaasd. Het was alsof ze nu pas besefte dat ik ook in de slaapkamer aanwezig was. Later zou ik vernemen, dat, buiten Frans, er nog nooit iemand in de slaapkamer geweest was en dat ze die masturbatieoefening van zonet, regelmatig gedaan had voor een vastgebonden Frans. Nadien maakte ze die telkens los en mocht hij zijn piemel in haar duwen en zich klaar rijden. Dat was zowat hun seksleven.

Wilma zei : “Rick, doe de rest van je kleren uit en steek je vuist in mijn kut”. Geen vijf seconden later lagen mijn kleren op een hoopje op het zeteltje waarop ik zat. Wilma was ondertussen, met enige moeite recht gekropen, had haar hoofd op het hoofdkussen gedeponeerd en liet haar dikke kwabben van borsten op de matras rusten. Haar gigantische kont stak in de lucht en ze lag zo op haar knieën ten toon. Onder die kont zag je, lichtjes gespreid, twee massaal dikke boomstammen van bovenbenen. Waar die bovenaan samen kwamen, zag je een lekkende, scheur van een kut. Veel haar, de kut zelf stond wat open en keek verticaal naar me. Die spleet was zeker een centimeter of twintig lang. Boven die kut zat je een groot aarsgat. De strop van haar endeldarm leek disproportioneel groot en pulseerde.

Ik kroop op dat bed. Van de vochtige matras onder mijn knieën trok ik me niets aan. Van Franske, die heftig aan zijn boeien trok, ook niet. Ik ging zodanig zitten, dat Frans goed kon meekijken. Zijn ogen puilden uit. Ik maakte van mijn linker hand, (ik ben linkshandig) een speervorm en zette die tussen haar buitenste kutlippen. Soepel gleden mijn vingers naar binnen tot aan mijn duim. Bij de volgende inwaartse beweging, plooide ik mijn duim naar mijn handpalm toe en drukte door. Tot mijn stomme verbazing, schoot mijn hele hand in haar kut. Tot aan mijn pols zat ik in haar. Dat vond ik erg geestig en had ik nog nooit gekund. Dus begon ik maar met die hand in speervorm in en uit te bewegen. Telkens tot ik mijn vingertoppen zag, trok ik mijn hand terug, om dan toch weer hard, zo diep mogelijk in haar te rammen. Wilma leek dat erg leuk te vinden, want die begon geil te kreunen. Ik sloeg van puur jolijt, met mijn vrije hand, hard en veelvuldig op haar kontkaken. Ook dat leek ze te waarderen.

Na een tijdje begon die kletshand evenwel pijn te doen en haar hele kont stond toch al donkerrood, dus schoof ik, ter afwisseling, mijn wijsvinger en middenvinger van die hand, samen ineens in haar aars. Wilma gilde. Ik duwde zo diep mogelijk.

Als ik mijn linker hand uit haar kut wat terug trok, ramde ik zo diep mogelijk met die twee vingers. Trok ik die terug, dan ramde ik met mijn linker. Dat alternerend rammen vond ik erg aangenaam. Mijn stijve pik vond dat ook. Die werd nog wat stijver. Dan besloot ik om mijn ringvinger van mijn rechter hand ook in haar kont te wurmen. Dat lukte eerst nauwelijks, maar door wat feller en gemener door te duwen, lukte het wel. Eens die er bij in zat, begon ik gelijktijdig beide handen helemaal terug te trekken en dan met geweld maximaal inwaarts te duwen. De vleeskolos voor mij, vond dat uitermate geil en begon wartaal uit te slaan. Zo van : “ram jouw vettige poten in mijn kont en kut, rotzak, harder rammen smeerlap, …” en nog van dat fraais. Ik ramde door. Mijn vingers van de éne hand, voelden die van de andere hand binnenin haar, over mekaar wrijven.

Na een aantal minuten, werd haar wartaal helemaal onverstaanbaar en ze krijste de boel bij mekaar. Ik bedacht bij mezelf : “hier versta ik niks van, dus ik doe rustig verder” en ik ramde zo hevig ik kon. Madame Wilma besloot voor een tweede keer haar hele bed nat te squirten. Verschillende stralen spoten uit haar kut, tegen mijn borstkas, tegen mijn armen en rest vloog weer achter haar op de matras. Ik hield mijn beide handen dan stil op maximale diepte, in haar. Nu duurde het een hele tijd, vooraleer ik haar geluiden hoorde verminderen. Ik had genoten van het gebeuren.

Dan wou Wilma anders gaan liggen, maar ik zei : “blijf zo zitten, zeikkut !” Ze bleef liggen, op haar knieën.

Ik trok mijn beide handen uit haar en vlak voor mijn ogen zag ik een harige, zeiknatte spleet. Ik vond dat een mooi zicht. Dus zette ik mijn mond op die spleet, gaf een lange haal van aan haar klit beneden, tot helemaal aan de onderkant van haar kut. Die zat nu wel door haar houding, van boven. Met brede tong, gaf ik zo verschillende halen. Dan ging ik een paar keer in de diepte van haar kut, maar mijn tong is niet zo lang als mijn vingers, dus ik ging lager. Daar zoog ik me vast op haar klit. Ik begon er afwisselend op te knabbelen en te zuigen. Wilma begon opnieuw te kreunen. Ik zoog harder. Door plaatsgebrek, kon ik met mijn vingers niet in haar kut, dus begon ik maar opnieuw, maar nu met beide handen tegelijk, op haar kontkaken te kletsen en tegelijk bleef ik aan haar klit zuigen zo hard ik kon.

Tot mijn stomme verbazing begon Wilma binnen de twee minuten opnieuw te jammeren. Geen zacht gekreun maar eerder geil gehuil, dit keer. Ik zoog verder en bleef kletsen. Plots, als uit het niets, begon haar kut terug te spuiten. Ik trok mijn hoofd achteruit om het te bewonderen, maar ik moest met mijn ogen knipperen, want ze spoot verschillende strelen recht op mijn smoelwerk. Kletsen bleef ik evenwel verder doen, tot ze uitgespoten was. Ik hijgde van de inspanning en bleef gewoon zitten. De geluiden van Wilma vermindereden opnieuw, langzaam aan.

Weer zei ik : “zitten blijven !” en zelf kroop ik recht. Mijn loeiharde lul moest ook wat. Dus ik zette me achter haar op het bed, met licht geplooide benen, en duwde mijn lul helemaal in haar kut. Ze gaf weer wat geluid, door mijn drastische beweging. Ik begon op een rustig tempo te rammen. Niet hevig, maar gestaag bewoog in mijn pik in haar kledernatte kut. Wilma kon dat blijkbaar waarderen. Na een tijdje, trok ik mijn lul uit haar en bij de volgende beweging inwaarts ramde ik gewoon doorheen haar sluitspier. Ze gilde en ik ramde verder, ditmaal in haar aars.

Toen ik even daarvoor haar kut gelikt had, had ik me niet met haar ster bezig gehouden omdat ik niet wist hoe hygiënisch Wilma wel was. Aan de vingers waarmee ik in haar aars had gezeten, had ik geen viezigheid gezien en aan mijn in en uit gaande pik in haar darmen, zat ook geen viezigheid. Dus proper was Wilma wel.

Ondertussen was Wilma met één hand onder haar buik door, aan haar klit aan het pulken. Telkens ik mijn lul in haar kut schoof, leek het alsof die in een sompig moeras verdween, niets van spierbewegingen binnen in haar kut, in haar kont daarentegen, zodra ik mijn pik in haar aars schoof, leken haar spieren een sterke handgreep rond mijn lul te doen. Dat was uitermate opwindend, dus bleef ik maar afwisselend in kut en kont boren. De kut diende om mijn opwinding wat te minderen, de kont deed die opwinding telkens erg vermeerderen. Die afwisseling was ideaal. Dus wij ramden verder en Wilma van haar kant, pulkte als maar harder aan haar klit.

Heel lang is zo’n activiteit niet vol te houden en inderdaad, bij de zoveelste beweging van mijn lul inwaarts, in haar strontgat, hield ik het niet meer en op maximale diepte, begon ik in haar darmen te spuiten. Op datzelfde moment, toen Wilma mij voelde spuiten, kwam ze opnieuw spuitend klaar. Ze spoot zich helemaal leeg, tussen mijn gespreide benen door. Verschillende stralen belandden opnieuw op haar reeds zeiknatte matras. Ik hield me stil, diep in haar.

Na een tijdje floepte mijn verslappende piemel uit haar aars. Ik stond recht en ging naast het bed staan. Ik keek naar Frans en zie zijn hele onderbuik hing vol sperma. Die had zich blijkbaar, door het gebeuren helemaal leeg gespoten, zonder zijn handen te gebruiken want die waren nog steeds aan de stoel vastgeklonken. Ik keek naar Wilma, die lag nog in dezelfde positie uit te hijgen, gaf die een ferm klets op haar kont en zei : “leg je op je rug, zeikkut”. Dat deed ze met moeite. Dan vroeg ik haar waar de sleuteltjes waren van de boeien. Ze wees naar het nachtkastje. Ik greep ze en liep op Frans toe.

Ik hield de sleuteltjes voor zijn ogen, greep naar de sjaal die zijn mond snoerde verwijderde die, samen met de zakdoek die in zijn mond zat. Frans begon direct te mekkeren. Ik greep met één hand naar zijn keel, neep door en hij zweeg. Dan zei ik : “Franske, ik ga je losmaken en bij de minste beweging die jij doet en die mij niet zint, sla ik je in het hospitaal voor langere tijd, gesnapt ?” Zijn ogen stonden groot van angst. Ik maakte zijn boeien los, zowel aan enkels als aan polsen, greep hem bij zijn nekvel en smeet hem tussen de massaal dikke dijen van Wilma.

Ik boog me voorover naast het bed en zei hard : “Franske, jij gaat de kut en het strontgat van je vrouwtje lekker proper likken, begrepen ?“ Frans bewoog niet.

Ik kroop op bed en zei tegen Wilma : “we gaan hem het goeie voorbeeld geven, schattebout”. Ik liet Wilma de armen omhoog steken, zette mijn voeten links en rechts naast haar schouders en ging zitten, net boven haar enorme borsten. “Leg je handen op mijn kont, trek die wat open en steek je tong in mijn kont, NU !” zei ik luid. Ik voelde haar tongpunt mijn aars binnendringen. Dat is een zalig gevoel. Dan trok ik haar benen omhoog aan de enkels en zei tegen Frans : “lik haar kont en kut”. Frans gehoorzaamde nu wel en ging met zijn tong van aan haar staartbeentje tot op haar klit. Onderweg likte hij mijn sperma dat uit haar aars kwam, gewillig op.

De tong van Wilma kronkelde in mijn aars. Ik liet de benen van Wilma los en die bleven verticaal in de lucht steken. Dan klauwde ik in haar borsten, kneep er hard in, trok meermaals gemeen aan haar tepels en ik wisselde dat af met ferme kletsen tegen haar dikke, vette memmen. Wilma bleef likken aan mijn reet en deed dit nu al kreunend. Na een hele tijd, liet ik eerst Frans verschillende minuten zijn tong zo diep mogelijk in de aars van Wilma steken en daar kronkelen. Dat was een mooie aanblik.

Dan liet ik hem de hele kut bewerken en daarna liet ik hem zich vastzuigen op haar klit. Mijn piemel zwol opnieuw om zo aan te geven dat nogmaals spuiten aangewezen was. Dus ging ik iets verzitten, liet Wilma de hele streek onder mijn balzak en tot aan mijn ster, grondig likken. Een borst van haar liet ik voor wat ze was en met mijn linker hand begon ik mij af te trekken. De kronkelende tong onder mijn ballen, mijn getrek en de aanblik van een klit zuigende Frans deden mij in geen tijd weer spuiten. Verschillende stralen spoten uit mijn pik. Een paar vielen tussen de borsten en op de buik van Wilma, een tweetal vloog recht op de smoel van Frans, die op dat moment opkeek. Dat was logisch, want Wilma kwam op dat moment weer gillend van onder mijn kont, klaar. Frans zag er niet uit. Een smoel vol sperma, een erg verongelijkte blik en dat allemaal met onder ons beiden en krijsende Wilma.

Ik greep Frans bij de haren met één hand, met de andere, duwde ik het sperma van zijn gelaat naar zijn mond. “Inslikken !” zei ik hard. Angstig deed Frans dat. Na dit kleine feest, togen we me z’n drie naar de badkamer. Daar greep ik Frans bij zijn nekvel en deed hem op de grond in het midden van de badkamer gaan liggen. Wilma keek ietwat verbaasd en ik zei : “ga boven zijn smoel zitten en schijt”. “Nu !”.

Frans zat al op zijn kont, wou protesteren, maar ik duwde één voet tegen zijn borstkas, duwde hem zo neerwaarts en ik deed teken naar Wilma dat ze zich, met haar kont boven zijn smoel moest zetten. Ik ging achter haar staan, klemde met twee handen het gelaat van Frans naar boven gericht en een minuut later, zag ik een ferme drol uit de aars van Wilma, midden op zijn gelaat landen. Een tweede volgde. Dan zei ik tegen Wilma : “zitten”. Ze plaatste haar gat op het smoelwerk van Frans en ik keek gebukt toe. De hele lading stront gleed uiteen over diens gelaat. Dan zag ik niets meer, want de dikke kont van Wilma bedekte het hele gelaat van haar vent. Ik liet ze zo een aantal seconden zitten. Te lang mocht niet, want dan zou Franske stikken in de stront van zijn vrouwke.

Dan hielp ik Wilma recht en duwde haar in de inloopdouche. Frans bleef liggen. Ik vroeg Wilma zich te bukken en met de handdouche, spoot ik heel haar onderkant proper. Het leek wel of ik een groot vliegtuig ijsvrij aan het spuiten was. Dan draaide ik de kraan toe. Frans was recht gekropen, ik zei dat hij zich plat op zijn rug in de douche diende te leggen.

Een minuut later, lag hij aan onze voeten. “Wilma” zei ik, “we moeten nu onze Frans, proper zeiken, die heeft dat verdient”. Dat was complete onzin natuurlijk, maar geen vijf seconden later, waren Wilma en ik, samen op het smoeltje van Frans aan het zeiken. Met veel moeite pisten we bijna alle stront van zijn gelaat. Dan nam ik de handdouche terug en spoot zowel Frans, Wilma, mezelf als heel de douche, proper.

We gingen ons aankleden en Wilma bood nog een koffie aan in de woonkamer. Frans zat braafjes op een stoel en zweeg. Ik nipte van mijn koffie, Wilma deed dat ook. We genoten van mekaars aanwezigheid. Dan wou ik vertrekken en Wilma zei : “ik wil dit, wat we vandaag beleefden nog”. Frans knikte te bevestiging. “Wilma” zei ik, “dan ga ik, als bedanking voor vandaag op zoek naar de dikste tarzan die ik kan vinden voor jou en misschien nog een paar spullen ter ondersteuning van onze festiviteiten”. Wilma glunderde. Frans knikte weer.

Ik stond net op toen Wilma zei : “volgende keer wil ik dat jij op mij schijt en dan mag jij en Frans het van mij afzeiken”. Dat klonk als hemelse muziek in mijn oren. Dit verhaal is ten einde, maar gaat in werkelijkheid nog steeds voort. Door de activiteiten van Wilma, Frans en mezelf, is voor ons een nieuwe hobby ontstaan. En geloof me, elke keer dat we mekaar zien en dat is zo’n twee keer in de maand, zijn wij alle drie vlijtig bezig met onze nieuwe hobby en het plezier dat we eraan beleven, wordt als maar groter.

Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 11130 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie