BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 2

Bij het weggaan gaf Karel hun nog een tasje mee met de mededeling dat ze dat thuis maar moesten bekijken. Terwijl zij het tuinpad afliepen en nog eens omkeken naar het huis waar zij binnenkort zouden wonen, waren zij zich beiden bewust van wat dit van hen zou vergen het komende jaar.

Pas toen ze weer in de auto zaten vroeg Joris aan Anja hoe zij het had gevonden met gelijk daar achteraan dat zij wel heel makkelijk nat was geworden en soppend op de pik van Karel was klaargekomen. Anja voelde dit een beetje als verwijt en reageerde dat zij ook best had gezien hoe Joris een stijve pik kreeg toen hij eenmaal gewend was aan de neukmachine in zijn reet en dat hij zich ook door Karel had laten leegzuigen en geen probleem had gehad om te spuiten. Joris gaf schoorvoetend toe dat het best een geil gevoel was geweest om zo door die machine geneukt te worden en dat het ook best was meegevallen om aan een pik te moeten zuigen. Een weg terug was er toch niet meer, ze hadden nu A gezegd en moesten nu een jaar lang B gaan zeggen. Met een laatste blik op hun toekomstige huis gaven ze elkaar een kus en reden terug naar hun oude huis.

Eenmaal thuis inspecteerden ze de inhoud van het tasje wat ze hadden meegekregen. Buiten een kopie van de koopakte met de bijbehorende aanvullende voorwaarden zaten er ook 4 medische bekertjes in en een brief waarop stond dat zij zich die maandag bij een arts moesten melden voor bloedafname en dat ze in de bijgeleverde bekertjes urine en ontlasting moesten inleveren. Dit was om er zeker van te zijn dat ze geen geslachtsziektes hadden en dat dit iets was wat iedereen die aan de zaterdagavonden deelnam maandelijks verplicht moest laten uitvoeren. Er werden geen condooms gebruikt en niemand zat op problemen te wachten. Seks mochten ze wel met elkaar hebben, maar eventuele seks met anderen mocht uitsluitend met condoom buiten de afspraak om.

Ze hadden het beiden al niet fijn gevonden dat Karel hun beiden onbeschermd had gebruikt, maar nu ze lazen dat er strikte gezondheidsmaatregelen genomen werden voelde dit toch wel een stuk veiliger. Moe van wat ze die avond aan ervaringen hadden opgedaan gingen ze bijtijds naar bed en spraken daar nog een keer de aanvullende voorwaarden door met elkaar. Dat zowel Anja als Joris zich geheel moesten laten gebruiken door wie dan ook, man of vrouw en dat het ondergaan van pijn en vernedering ook een vast onderdeel zou zijn van de avonden was hun wel duidelijk geworden. Wel waren ze blij om te lezen dat er niets zou gebeuren met poep en dat dat er ook geen tattoo’s geplaatst zouden worden. Voor die avond hadden ze beiden wel even genoeg seks gehad en onwennig met het nog nawerkende vreemde gevoel in hun kont vielen ze zo in slaap.

De volgende morgen werd Joris wakker met een stevige ochtenderectie en was nu toch wel benieuwd hoe het zou zijn om Anja in haar kont te neuken. Hij keek naar de nog slapende Anja en begon haar in haar slaap op te warmen. Hij streelde haar en speelde met haar tieten zoals hij wel vaker had gedaan en hij voelde dat ze vochtig begon te worden voor ze echt wakker werd. Aan het bewegen van Anja merkte hij dat ze wakker aan het worden was en toen ze eenmaal haar ogen opendeed ging Joris een stapje verder bij haar en stak nu met gemak twee vingers in de reeds natte kut van Anja. Ik wil nu ook wel eens dat kontje van je neuken fluisterde hij in haar oor terwijl hij bezig bleef met haar kut en haar clit te bewerken. Er zullen nog wel heel wat meer pikken ingaan het komende jaar, dus waarom dan ook die van jou niet antwoordde Anja met een glimlach. Neuk je sletje maar in haar kont hoor mannenhoertje van me. Dat mannenhoertje deed Joris zich weer goed realiseren dat ook zijn kont voortaan een neukgat zou zijn voor iedereen die daar zijn pik in wilde steken, maar daar had hij zich sinds gisteravond bij neergelegd. Alles voor het goede doel, eindelijk hun eigen huis en nog wel een mooier huis dan ze ooit hadden durven dromen.

Glijmiddel hadden ze niet in huis, maar uit de badkamer haalde Joris wat vaseline en smeerde hier de ster van Anja mee in, die zij hem gewillig aanbood. Onwennig ging Joris achter haar zitten op bed en richtte zijn pik op de ster van Anja. Hij had dit al zo vaak gewild en steeds had Anja het afgehouden, maar nu was de situatie anders geworden en kon hij eindelijk deze wens gaan vervullen. Anja moedigde hem nog aan met neuk je hypotheekhoer maar in haar reet. Meer had Joris niet nodig om nu extra druk te zetten en langzaam zijn pik in Anja te zien verdwijnen. Steeds dieper drong hij in haar binnen en uiteindelijk kon hij haar gaan neuken met lange halen. Wat voelde dat heerlijk strak om zijn pik. Intussen lag Anja druk haar kut te vingeren en Joris hoorde het soppen van haar kut boven het kletsende geluid waarmee zijn ballen tegen haar kont sloegen. Op het moment dat Joris het niet meer kon houden en voor het eerst zijn zaad in de darmen van Anja spoot kwam ook Anja zwaar hijgend klaar en rolden ze van elkaar af. Terwijl ze heerlijk lagen te tongen en elkaar te betasten speelde Anja met de pik van Joris, die niet echt veel tekenen van leven meer gaf.

Nu is het mijn beurt fluisterde Anja bij Joris in zijn oor en voor Joris wist wat zij daarmee bedoelde pakte zij uit haar nachtkastje haar tarzan en hield die voor de ogen van Joris. Eens kijken of je hier weer een stijve van krijgt. Terwijl ze dit zei smeerde zij op haar beurt de ster van Joris in met vaseline en drukte de tarzan langzaam in zijn mannenkut. De tarzan was wel iets dikker dan de dildo van de avond ervoor, maar stukje bij beetje verdween hij toch in de reet van Joris en toen Anja ook nog begon met hem te pijpen liet het resultaat niet lang op zich wachten. Is dat geil zo in je reet geneukt worden mannenhoertje van me vroeg Anja en pompte intussen stevig door met de tarzan in de reet van Joris. Ondanks dat hij net zalig was klaargekomen in de reet van Anja voelde Joris zijn zaad toch weer gaan borrelen en met harde stralen spoot hij een tweede lading zaad, maar nu in het heerlijke pijpbekkie van Anja. Uitgeput lagen ze daarna naast elkaar en gaven aan elkaar toe dat het contract zeker ook voordelen had.

De rest van de dag gebeurde er niet veel en de volgende ochtend vulden ze ieder braaf de bekertjes met hun urine en ontlasting en reden ze naar het opgegeven adres van de arts. Deze bleek al volledig op de hoogte te zijn en nam bij beiden verschillende buisjes bloed af. Het resultaat van de test stuur ik wel rechtstreeks naar Karel en dan zien we elkaar zaterdag wel weer gaf de arts op een zakelijke toon aan. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was hadden ze net dus te horen gekregen dat de arts deel uitmaakte van de groep die zij moesten dienen als seksslaven. De rest van de week gebeurde er verder niets en Anja en Robin waren ook van de zaterdagavond afgeleid doordat ze volop plannen aan het maken waren voor de inrichting van het nieuwe huis. Pas op zaterdagmorgen kwam er een bericht van Karel dat zij zich die avond om 20.00 uur dienden te melden.

Nadat zij zich hadden gedoucht trokken ze wat kleding aan die makkelijk uit te trekken was voor die avond. Veel illusie dat ze de kleding lang aan zouden houden hadden ze toch niet en Karel had niks aangegeven over wat ze moesten aantrekken. Toch wel weer nerveus melden zij zich keurig op de aangegeven tijd bij Karel, die hun vriendelijk binnen liet komen. Ze kregen nog wat te drinken van Karel en hoorden gelijk van hun dat de test prima was verlopen en dat ze beiden helemaal clean waren. Nadat ze hun drankje ophadden moesten ze Karel volgen naar de badkamer. Pas daar kwamen zij erachter dat er nog iemand in huis was. Dit is Chris, mijn assistent-slaafje stelde Karel de naakte jongen voor, hij gaat jullie voorbereiden op vanavond. Kleed je maar uit en doe wat Chris jullie zegt, dan zie ik jullie straks wel weer in de woonkamer.

Terwijl Joris en Anja zich aan het uitkleden waren vertrok Karel en liet hun verder achter bij Chris. Om het allemaal fris te houden ga ik jullie spoelen, zodat jullie een mooi schoon kontje hebben vertelde Chris en maakte een uitnodigend gebaar naar Anja om in de inloopdouche te gaan staan. Buig maar voorover en houd je vast aan de kraan instrueerde hij en mengde intussen de doucheslang op de juiste temperatuur. Op de doucheslang zat geen sproeikop zoals gebruikelijk maar een gladde buis. Eerst liet hij wat van het lauwe water over de ster van Anja lopen en schoof toen zonder problemen de buis in de kont van Anja. Zij voelde hoe haar darmen zich vulden met het water en al snel wist zij dat zij de opgebouwde druk niet meer kon weerstaan. Met kracht spoot het water samen met de inhoud van haar darmen naar buiten en opnieuw ging de buis in haar kont. Dit herhaalde zich nog een keer tot er helder water uit de kont van Anja kwam. Nu was het de beurt aan Joris en die voelde dat Chris het niet kon laten om even aan zijn ballen te voelen voor hij ook bij hem de buis inbracht en Joris helemaal inwendig reinigde. De rommel van het spoelen werd weggespoeld door het afvoerputje en daarna was het aan Joris en Anja om de douche met een borstel schoon te maken.

Ze dachten dat ze nu klaar waren, maar nu kwam Chris op Joris af en streek over diens borsthaar. Dat zal er ook allemaal af moeten, net zoals van je armen en benen. De clubleden willen hun slaafjes helemaal glad. Alleen je hoofdhaar is toegestaan. Joris wist hoe Anja juist gesteld was op zijn beharing, maar hij zag hoe Anja haar schouders ophaalde en zag zelf ook wel in dat hij ook dit maar had te ondergaan. Hij had op zijn sportvereniging zich toch al afgemeld omdat hij bij het douchen de striemen die zeker zouden gaan volgen niet kon verklaren, dus was het feit dat hij helemaal kaal was in ieder geval iets waar hij niemand uitleg over hoefde te geven. Anja kreeg opdracht om met een tondeuse het voorwerk te doen en Joris was blij dat zijn pik en ballen al kaal waren. Nadat er alleen nog stoppeltjes over waren werden deze met scheerschuim en een mesje ook verwijderd en was Joris helemaal kaal. Anja was al kaal van zichzelf dus nu zat het werk in de badkamer erop en konden zij zich gaan melden bij Karel.

Naakt kwamen zij met zijn drieën de kamer in bij Karel die het werk van Chris inspecteerde en aangaf dat hij tevreden was over het resultaat. Ik vind wel dat Chris een beloning heeft verdiend voor al zijn werk en zoals jullie misschien al gemerkt hebben is hij 100% gay dus het is aan Joris om Chris te belonen. Zonder verder een reactie van Joris af te wachten stapte Chris op Joris af en begon hem te zoenen. Al snel voelde Joris de tong van Chris naar binnen dringen en kon hij niet anders dan zich aan de nu behoorlijk opgewonden Chris over te geven. Joris werd in 69 houding neergelegd en voor de ogen van Anja lag hij even later als een mannensletje te zuigen op de pik van Chris terwijl hij zelf ook gepijpt werd. Niet veel later voelde hij hoe Chris zijn kont begon te vingeren en na een korte aarzeling stak hij ook een vinger in de kont van Chris. Chris genoot en spoorde Joris aan om hem harder te vingeren en om er meer vingers bij te steken. Het liet Joris ook bepaald niet koud en zijn pik stond op volle sterkte. Opeens voelde hij hoe Chris hem nog dieper nam en zijn eikel zat nu strak in de keel van Chris. Dit was na een paar keer teveel voor Joris en kreunend spoot hij zich leeg in de keel van Chris. Deze wilde op zijn beurt natuurlijk ook klaarkomen en begon nu stevig in Joris pijpbekkie te neuken. Een paar tellen later had Joris zijn eerste portie zaad voor die avond binnen.

Het was intussen tijd om naar de kelder te gaan en eenmaal beneden werden Joris en Anja met gespreide armen en benen midden in de ruimte vastgemaakt aan het plafond en de vloer. Van alle kanten volledig bereikbaar stonden zij daar klaar voor wat komen ging. Zo hingen ze daar terwijl Chris zich bezig hield met het klaarzetten van drankjes voor de gasten. Opeens ging het licht uit en werd er een felle spot gericht op de naakte lijven van Joris en Anja. Ze hoorden voetstappen op de keldertrap en zonder dat ze het konden zien door het felle licht kwamen de clubleden binnen. Karel nam het woord en vertelde wie de nieuwe slaven waren en dat ze binnen de regels van de club overal voor gebruikt konden worden. Stellen jullie je maar eens netjes voor en benadruk daarbij dat jullie dit voor het geld doen dus feitelijk hoeren zijn en waar jullie toe dienen.

Ik ben Joris uw geile slaaf die alles zal doen wat u van mij verlangt en ook uw folteringen en vernederingen zal ondergaan. Ik voelde mij altijd hetero, maar weet dat ik hier iedereen behoor te dienen en van genot moet voorzien. Ik zal dus een gewillige homohoer zijn indien gewenst. Dit viel wel in goede aarde en een instemmend gemompel was hoorbaar. Nu was het de beurt aan Anja.

Ik ben uw seksslavin Anja en net als mijn partner Joris staat mijn hele lijf en al mijn gaten ter beschikking om door u gebruikt te woorden hoe u dat wilt. Uiteraard zal ik ook alle folteringen en vernederingen ondergaan die u wenst. Je vergeet nog iets Anja merkte Karel op, je denkt ook hetero te zijn, maar als je een kut moet uitlikken ga je dat ook gewillig doen. Even slikte Anja, hier had ze geen rekening mee gehouden. Ze dacht dat er alleen mannen zouden zijn, maar ze herpakte zich en voegde snel toe dat zij ook een lesbische slet kon zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 10161 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie