BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik werd zijn tiener hoer… (2)

Een jaar was ik inmiddels bij John. Het eerste half jaar toen ik nog bij de supermarkt werkte was hij de enige die me neukte. Bijna dagelijks. Maar toen ik geen geld meer verdiende moest ik me ook voor geld laten neuken door anderen. John rekende alles af, zelf kreeg ik af en toe wat zakgeld of geld voor de boodschappen. De eerste periode heb ik heel wat gehuild als ik weer 3 of 4 mannen achter elkaar in mijn kutje had gehad. Maar langzamerhand begon ik er aan te wennen. John had me ook al heel vaak in mijn sterretje genomen. De eerste paar keer was dat op zijn zachtst gezegd niet prettig. De mannen die me kwamen neuken mochten van John ook mijn anus vol spuiten. Mijn eigen naam had ik hem al heel lang niet meer horen noemen. Als hij me riep was het altijd: Hé hoer of slet. Zelfs daar was ik al wel aan gewend. In zijn mancave had hij in een hoek een bed weg gezet. Daar moest ik de mannen afwerken. Werken bij de garage deed hij niet meer, hij had andere handeltjes. Wat? Ik weet het niet, maar er kwamen steeds van die duistere figuren over de vloer. Vaak als er een klant was die me lag te neuken bleef hij zelf aan de bar zitten kijken naar hoe ik het deed. Zelfs als er een paar maten waren, die keken dan ook. Het was op een zaterdagmiddag dat hij me weer riep. In de veronderstelling dat ik me weer moest laten neuken liep ik naar de schuur. Er zat een man bij hem die ik nog niet had gezien. Ik moest me uitkleden en die man zat meteen met zijn vingers aan mijn clitoris en schaamlippen. “Komt goed,” zei hij tegen John. John zei dat ik op de tafel moest gaan liggen en mijn benen wijd moest optrekken. De man had een koffertje bij zich. Hij trok een paar latex handschoenen aan en begon mijn clitoris en schaamlippen te masseren en er iets op te smeren. Hij kneep wat in mijn clitoris en zette er een soort tangetje op. Dat was heel gevoelig maar ik gilde het uit toen hij er ineens een naald dwars door mijn knopje stak. John hield stevig mijn benen vast zodat ik ze niet kon sluiten. De man deed nog een paar dingen, ik kon het niet zien maar zeer deed het allemaal wel. Even later zei hij: “Okay, die zit. Nu die andere nog.” Ik keek omlaag en dat er een horizontale ring door mijn clitoris zat. Maar hij had gezegd dat er nog iets zou komen. Wat? Dat werd al snel duidelijk. Ook door mijn schaamlippen werd er een paar keer een naald gestoken. In iedere schaamlip hingen nu twee forse ringen. Mijn kutje was helemaal gepiercet. En of het niet genoeg was. Nu ging hij aan de slag met mijn tepels. Weer die tang er op, een dikke naald er doorheen. En ook deze ringen waren weer niet klein. Ik was helemaal kapot van alle pijn en snelde zo gauw ik de kans kreeg terug naar het huis. Ik heb eerst het bloed van mijn kutje en tepels een beetje weg gewassen en ben op bed gaan liggen totdat de pijn een beetje was weg geëbd. De dagen daarop hoefde ik van John niet te neuken, eerst moesten de wondjes van de piercings een beetje genezen.

Het duurde echt een paar dagen voor het branderige gevoel een beetje minder werd. Omdat ik zonder slipje liep voelde ik de ringen in mijn kutlipjes een beetje bungelen. Mijn tepels waren met de dikke ringen overgevoelig en als ik op de fiets zat om boodschappen te doen werd steeds mijn clitoris gestimuleerd. Mijn kutje was daardoor steeds drijfnat als ik langs de schappen liep. Maar ook de plug die ik nu regelmatig in mijn kontje moest maakte het fietsen niet echt aangenaam. Ik stond meer op de pedalen als dat ik op het harde zadel zat. Ik moest me nu ook weer laten neuken. Een keer of vier op een dag lag ik wel op het bed, hangend tegen de bar of over een barkruk met een pik in mijn kutje of sterretje. Ik huis mocht ik geen kleren meer aan en liep de hele dag bloot rond. En als hij me weer een keer riep moest ik ook zo over het plaatsje naar achteren komen. In het begin liep ik nog langs de hoge heg zodat de buren me niet konden zien. Maar ook dat mocht niet meer. De laatste tijd als ik werd geneukt hoorde ik dat hij steeds in de garage bezig was. Hij was aan het boren, bezig met allerlei zwaar materiaal. Ik dacht echt dat hij zijn eigen garagebedrijfje aan het opbouwen was. Hij riep me weer en ik maakte me klaar om weer met mijn benen wijd te gaan maar er was geen klant toen ik binnen kwam. Alleen John stond bij de bar. Ik moest voorover bukken met mijn handen op de bar en mijn benen wijd. Ik wist niet waar hij mee bezig was maar hij trok aan de ringen in mijn kutlippen. Eerst aan de ene ring toen aan de anderen. Het leek wel of er iets zwaars aan hing. Een paar minuten later was hij klaar en kon ik naar beneden kijken. Aan iedere ring ging een klein hangslotje met een druppelvormig gewicht. Mijn best wel strakke schaamlippen werden helemaal uitgerekt. Zo moest ik hangend tegen de bar blijven staan. Hij duwde zijn eikel tussen mijn schaamlippen en boorde zijn pik in mijn kut. Iedere keer opnieuw dat hij zijn lul naar binnen boorde schommelden de gewichten heen en weer. Ik had het echt niet meer. Na vijf minuten voelde ik hoe hij zijn zaad in mijn baarmoeder spoot. “Wen er maar aan hoer, de komende tijd blijven die dingen er aan hangen. En nu weer terug naar je keuken.” Normaal lopen was bijna niet mogelijk en met mijn benen een beetje uit elkaar liep ik terug naar het huis, de gewichten bungelend tussen mijn benen.

Wat hij ook met me deed, ik hield nog steeds van hem, tenminste zo voelde het. Ik had weinig contact met de buitenwereld. Van mijn ouders had ik niets mee gehoord en Celia en Ilona hadden gezegd dat ze bang voor John waren en daarom niet bij me langs kwamen. De enige waar ik af en toe ’s morgens op de koffie ging, als John niet thuis was, was onze buurvrouw Greet. Ze was wat ouder en had vroeger ook in het leven gezeten. Af en toe kon ik bij haar mijn hart luchten. De buurt kende ik nog steeds niet echt goed, maar ze vertelde me dat er nog meer hoeren waren in de omliggende straten, maar dat ik de jongste hoer was in de buurt met mijn 17 jaar. Ik voelde me wel op mijn gemak bij haar en liet haar ook mijn piercings en gewichten zien. “Lieverd, ik kan je daarmee niet helpen, maar hij zal ze er binnenkort wel weer afhalen. Maar je kan altijd bij mij terecht, dat weet je.” Hoewel het heel ongemakkelijk was probeerde ik er aan te wennen. Al drie dagen hingen ze nu aan mijn kut en mijn schaamlippen waren echt al een beetje uitgerekt. Ook als ik werd geneukt liet hij ze bij me zitten. En als ik ’s morgens boodschappen ging doen was ik bang dat ze mensen ze zouden zien hangen onder mijn korte rokje. Pas na een hele week haalde hij ze er tot mijn grote opluchting weer vanaf. Ik denk dat zijn project in de garage klaar was, want hij zat weer gewoon te kijken als een van zijn maten me vol pompte. Die dag waren er al weer een paar mannen langs geweest toen ik begin van de avond weer wed geroepen. John zat in de bar met twee andere vreemde mannen. Zoals gewoonlijk kwam ik weer bloot binnen lopen. Ik stond midden in de ruimte, moest me aan alle kanten laten bekijken. John speelde wat met mijn piercings aan mijn kut en tepels. Hij zou me wel weer laten neuken dacht ik. “Zullen we maar mannen?” Ik wilde naar het bed lopen maar moest meekomen naar de garage. Het was er fel verlicht door een paar Tl-buizen. Al die tijd was ik in de veronderstelling dat hij met een garagebedrijf bezig was geweest. Maar het enige dat ik zag waren allerlei constructies van steigerpijpen. Ringen, touwen en kettingen aan de muren en plafond. Hij leidde met naar een soort hekje van steigerpijpen en ik moest er over heen leunen. Voor ik het wist had hij mijn polsen vast gezet met een paar beugels. Mijn benen werden uit elkaar gezet en ook vast gemaakt. Een van de mannen trok mijn billen uit elkaar en begon mijn kut en sterretje te vingeren. Ik hing voorover met mijn tieten naar beneden. John had weer een paar zware gewichten in zijn handen die hij aan mijn tepel piercings hing. Een derde hing hij aan de ring die door mijn clitoris zat. Toen bond hij om mijn bovenbenen een paar riempjes met kettinkjes er aan die hij in de ringen in mijn kutlipjes gespte. Omdat ik met gespreide benen stond werd mijn kutje helemaal open getrokken.

“Ik had jullie toch gezegd dat ik leuk speelgoed in huis had mannen. Ga je gang, die hoer is voor jullie!” Nog steeds stond de ene man zijn vingers hard in mijn kutje te pompen. De andere man stond voor me aan zijn harde pik te trekken. Aan mijn haren trok hij mijn hoofd omhoog, schoof zijn eikel naar binnen en begon mijn mond te neuken. De man achter me had zijn vingers uit me getrokken en duwde zijn pik nu naar binnen. Van twee kanten werd ik geneukt. De pik in mijn mond ging steeds dieper. Nog nooit had ik een pik zo ver in mijn keel gehad. Ik dacht dat ik zou flauw vallen toen hij de volle lengte naar binnen dreef en hem daar liet zitten. Ik hing voorover en begon volop te kosten toen hij hem er weer uit trok. Er lag een grote plas kots op de betonnen vloer. Maar het deerde hem blijkbaar niet. Opnieuw kwam hij binnen en neukte nu mijn keel net zoals de man achter me mijn kutje. Mijn tepels en clitoris deden zeer van de zwaaiende gewichten. John stond op een afstandje en maakte de ene foto na de andere. Ondertussen wisselden mannen elkaar af. Nu stond de tweede man voor mijn gezicht en deed hetzelfde als de eerste. De man achter me nam geen genoegen met mijn kutje maar boorde zijn pik in mijn anus naar binnen. Steeds weer wisselden ze af en ook John deed nu mee. Pik na pik werd er in me gestoken. Een uur lang hebben ze me zo geneukt. Als laatste kwamen ze om de beurt voor me staan, rukten aan hun harde lullen en spoten al hun zaad in mijn gezicht en mijn mond. “Deze was gratis mannen, volgende keer gewoon betalen voor die hoer. Ik stuur jullie de foto’s wel op zodat jullie nog meer liefhebbers kunnen zoeken.” Ze gingen terug naar de bar en lieten me daar hangen. Pas een uur later kwam John terug. ”Vanaf nu ben je ook mijn slavin geile hoer. Ik wil dat je me in alles gehoorzaamd en alles doet wat ik zeg.” Hij had een dunne stok in zijn hand en sloeg me heel hard op mijn billen. Ik gilde het uit, het deed zo’n pijn. Hij bleef steeds weer slaan en zeggen dat ik zijn hoer was. Ook op mijn dijen, mijn kutje en onderlangs tegen mijn tieten sloeg hij me. Ik moest zo verschrikkelijk huilen en steeds weer zeggen dat ik alles zou doen wat hij zei. Pas toen held hij op. Hij maakte me los en kwam met een emmer aanlopen. Ik moest op handen en knieën eerst mijn eigen kots van de vloer boenen. Alles deed me zeer toen ik mijn bed in kroop. Was dit mijn toekomst?”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13812 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie