BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lekker vies aftrekken op het toilet

Ik zal een jaartje of zestien geweest zijn dat ik voor het laatst mee geweest was met mijn ouders naar de camping. Dat jaar was het eigenlijk overwegend koud, slecht weer maar toch als fervent footlover klepperde ik daar rond met blote voeten in gele teenslippers, sommige kampeerders keken mij wel wat raar aan maar daar had ik geen probleem mee, tenslotte was ik de hete tiener met een voetfetish en op zoek naar een plekje om te masturberen, meestal was dat het toiletgebouw dat wat afgelegen stond, daar kwam nooit veel volk, wat er trouwens nu helemaal niet was.
Ik ging in het toiletgebouw binnen en gelijk rook ik die wee,zoete geur en de bleekmiddelgeur van een toiletgebouw.
In tegenstelling tot veel mensen hield ik er wel van, ik geloof dat ik de helft van mijn jonge leven in zulke gebouwen had doorgebracht om met mijn stijve piemel te spelen of te laten spelen!
Ik hield er ook erg van om op mijn teenslippers naar de plasgoot te gaan omdat ik dan de spetters van mijn eigen straal op mijn blote voeten voelde kletteren wat mij nog meer opwond!
Die dag was het ook zo, ik plaste het meeste wel in de goot met het gespetter erbij maar richtte mijn warme straal op mijn voeten, zalig geil vond ik dat, de goot liep slecht af zag ik, door de vuiligheid die het putje verstopte, ik keek eens om me heen, niemand te zien, ik trok een slipper uit en duwde eerst mijn tenen en vervolgens heel mijn voet in de goot en schopte zo wat de urine over en weer in de goot, nog eens gekeken, mijn tweede voet onderging hetzelfde lot, mijn lul steigerde bij het idee dat ik dadelijk een toilethokje zou binnengaan en me zitten masturberen met mijn lul in een slipper geduwd terwijl ik de andere schoon likte!

Nog niemand te horen of te zien, ik pletste, grote stappen nemend op blote voeten een hokje binnen, ik zou dadelijk wel de boel proper maken met een dweil en aftrekker uit het hoekje, maar eerst trok ik mijn kleren uit en ging onderuitgezakt op de pot , mijn tenen zichtbaar onder de deur lekker zitten melken, dat is zo met beide handen melkbewegingen te maken het maakte wel wat meer lawaai als het gewone aftrekken maar het wondt mij ook heel erg op!
Plets, plets, plets ging het telkemalen mijn stijve door mijn handpalmen geraakt werden.
Ik stopte voor de finale, nam een natte slipper en schoof hem met de voorkant over mijn stijve staaf, de ander bracht ik voor mijn gezicht en begon de binnenkant te likken met mijn tong, lekker!
Zo rukte ik mij af met mijn slipper over mijn ding, verwoed de smaak van pis en voeten uitlikkend uit mijn andere slipper, sneller en nog sneller neukte ik mijn eigen slipper tot plots ik mijn orgasme voelde aankomen, niet meer tegen te houden sperma spoot ik in dat gele ding, het was best veel en weer stak ik mijn tong in mijn slipper en likte mijn kleverig sperma op!
Voor de meeste mensen vies maar voor mij en nog wel wat anderen,(je zou er versteld van staan hoeveel)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9815 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Lekker vies aftrekken op het toilet”

  1. Mooi verhaal man! Heb een lekker orgasme gehad en ik hoop nog wat meer van dat te lezen, ik hou ook van voeten en plaseks! Spijtig dat het verhaal precies niet af is maar er staat gelukkig genoeg om mij straks nog eens te amuseren, geilerd!!

Plaats een reactie