BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maes – De Moord op een Feeder

Een jongetje roept; “Vieze flikken!”. Een vent met ontblote bierpens waarschijnlijk zijn vader doet er een schepje bij; “Randdebielen! Wegwezen!”. Bewoners uit de achterbuurt jutten elkaar op, sfeer wordt grimmig, onder begeleiding van politie gaan wij de woning binnen. Tussen een berg etensresten gaat schouwarts Willems aan het werk; “Maes, man leeftijd rond de veertig, waarschijnlijk ter plekke gestikt, rest naar de autopsie”. Inspecteur Tanja heeft van het slachtoffer een foto gevonden; “Maes, wow wat een knappe vent”. Inspecteur Tom zegt; “Hij heet Robbie getrouwd met Sylvia, volgens de buren die het slachtoffer hebben gevonden woont zij bij haar ouders”. Ik zeg; “Tom, jij gaat met Tanja, Sylvia en haar ouders ophalen, ik naar het bureau”. Daar roept hoofdcommissaris Mertens; “Maes! Ben jij helemaal gek?! Het halve korps op laten trommelen! Weet jij wat dit kost?! Met een diepe zucht achter mijn bureau komen mijn inspecteurs zuchten binnen; “Maes wat een puinhoop daar! In hun woonkamer ligt zelfs een goor matras. Dit gaat een smerig verhaal worden! Hoe dan ook, Sylvia is ziek en de ouders zijn hier”. Dat is te horen de moeder waggelt hysterisch rond tegen haar man te schreeuwen: “Jan! Het is allemaal jouw schuld!”. Hij roept; “Ada hoe kom je daarbij?!”.Voordat zij elkaar naar de strot vliegen laat ik ze apart zetten. In de verhoorkamer vraag ik aan de vader; “Jan wat is jouw schuld?”. Hij snauwt; “Teringwijf, ik begrijp er niets van!”. Tom zegt; “Meneer, hoofdinspecteur Maes wilt weten wie de moord op uw schoonzoon heeft gepleegd?”. Vader slaat met zijn vuist op tafel; “Ik heb Robbie niet vermoord! Stomme Flik!”. Inspecteur Tanja komt de verhoorkamer binnen, fluister in mijn oor, ik zeg tegen Jan; “Uw vrouw Ada beweerd dat u een verhouding met uw dochter had”. Jan zucht; “Dat was haar schuld, twintig jaar geleden onze dochter Sylvia was toen zestien”.
——————————————————————————————————————————
Ada hangt op bank; “Godverdomme Sylvia domme doos schiet eens op”. “Mama de frituurolie is nog niet heet genoeg”. Ada zegt; “Jan neem het van die domme kut over”. Sylvia loopt met een bak wortelsalade naar haar kamer. Ada roept; “Konijn! Je bent veel te dun! Zo krijg je nooit een vent”. In de keuken kijk ik vol trots naar onze nieuwe horeca frituurpan waar ik vier frikandellen XXL uithaal. Op een dienblad met een pot mayo loop ik de living binnen; “Schat doe je japon uit, ga op het matras”. Terwijl ik honderdzestig kilo door mijn handen laat gaan werkt mijn vrouw de frikandellen naar binnen. Strelend over haar enorme hangborsten, hangbuik, vetrollen geef ik haar een kus; “Ada je wordt steeds mooier, wil je nog meer?”. “Doe maar broodjes hamburgers” Overgoten met mayo en ketchup gaat elk pondje heerlijk in haar mondje. Ada laat zich achterover vallen, doet de olifantspoten wijd, houdt de buik omhoog; “Kom Jan lik me eens goed”. “Schat heb een beter idee”. Ada slaakt een kreet; “O Jan….. wat koud”. Met een bevroren frikandel neuk ik haar dikke kale gleuf. Haar uitpuilende schaamlippen omsluiten gulzig het afvalvlees. Als sneeuw voor de zon ontdooit de frikandel XXL in de hete vagina. Haar sap druipt over het matras; “O Jan ……….. ik kommmmmmmm”. Hevig trillend ‘vallen’ de hangborsten naast haar buik. In mijn andere hand laat ik de pik razen, haal de frikandel eruit spuit er ladingen sperma over. Met wat mayo van haar wang stop ik de frikandel in haar mond. Heerlijk rustig kauwend geniet Ada van elke hap, ik grap; “Wat dacht je van dikke gehaktstaaf”. Ada neemt het serieus, ik drukt een gehaktstaaf met ijskristallen in haar zeiknatte gleuf. Trillend en schuddend op het matras kauwt Ada op het laatste stukje frikandel en komt klaar op de gehaktstaaf. Ik doop die in een pot mayo en voedt mijn vrouw. Tevreden met een fles cola aan haar mond spoelt zij de vleesresten weg. Ik streel door haar haren; “Ada jij wordt steeds mooier”. Een half uurtje later komt Sylvia met een glas water in de woonkamer. Ada zegt; “Domme doos wil je nog steeds voor Robbie slank blijven, hij ziet je niet eens staan!”. Dat laatste kan Sylvia niet ontkennen ze heeft het al zo vaak geprobeerd om zijn aandacht te krijgen. Ze is idolaat van de knappe twintigjarige buurjongen die elke meid kan krijgen. Sylvia blijft het proberen en gaat op haar best weer een poging doen.
———————————————————————————————————————————
Na de zoveelste blauwtje zit Sylvia in haar pyjama shirt chagrijnig voor de tv. Ada snauwt; “Weet jij wat je nodig hebt! Vet op de botten en een stevige beurt”. Ada vraagt; “Jan kun jij niets doen?”. Ik zeg; “Doe normaal mens”. Sylvia stamelt; “Mama dit meen …… je toch niet”.
“Sylvia neem van mij aan Robbie wilt geen dunne spriet”. “Mama ben dik genoeg, heb zelfs een buikje”. Mijn vrouw zet de zak chips weg; “Laat zien dan”. “Mama ik draag geen onderkleding”. Ada komt in de benen, wrijf met haar mollige handen over haar buikje en masseert haar prille volle tietjes; “Mama wat doe je?”. “Lieverd ik ga je leren hoe jij Robbie kan krijgen, doe je benen wijd”. Ada laat een mollige vinger flink tussen haar strakke schaamlippen gaan; “O Jan onze dochter heeft een nat kutje”. Voor educatie moet ik mijn pik uit de broek halen, Ada geeft Sylvia les; “Gezien, nu jij”. Hoe meer complimenten van moeder hoe beter onze dochter pijpt. Met slanke vingers trekt ze de voorhuid over mijn eikel, krioelt met haar tong en zuig me diep af. Met een stijve lul leg ik mijn dochter op het matras, spreidt haar slanke benen, druk de eikel tussen de strakke schaamlippen, ze stamelt; “Papa niet doen”. Ada streelt Sylvia door haar blonde haren; “Wij houden van jou, jij houdt toch ook van ons?”. Ze knikt, ik druk door de maagdenvlies, schuif door het nauwe natte kutje en begin dochter rustig te neuken; “O Papa……. Niet doen ……. ooooh lekker ……”. Ada bewerkt met een vinger haar clitoris, dochter kronkelt over het matras; “O Papa……….ik hou van jou …… ooooh…….. ik kommmmmmm”. Haar orgasme is intens, ik houd de schokkende benen in bedwang en ram tot ballen door; “Ada …….. kan ik in dochter spuiten?”. “Jan morgen kan zij een pilletje halen”. Met flinke stoten loos ik ladingen sperma, Ada likt druppels zaad uit haar kutje: “Jan ik ben knettergeil doe wat”. Uit de groentelade haal ik een komkommer, druk de vruchtgroente in de kale zeiknatte gleuf, in snel tempo stoot ik haar klaar, het kutsap bulkt over de komkommer eruit. Ada kan amper de mollige vingers in dochters kut houden; “Mama …. Stop ik kan niet meer…….ooooh”. Ada laat van geiligheid haar urine lopen. Om de ontmaagding van onze dochter te vieren zet ik een bruine fruitschaal neer. Neuken met papa vindt zij lekker maar dit eten niet. De dagen erna krijgt Ada onze dochter niet aan de fastfood waardoor er flinke ruzies ontstonden.
De aandacht, liefde en complementen van haar moeder vond Sylvia achteraf fijner. Onze dochter heeft zich vrijwillig laten voeden.
————————————————————————————————————————————
IK MAES BEN WOEST!
“Vrijwillig?! Jullie hebben dochter gemanipuleerd! Mentaal mishandeld! Jan zegt; “Dat is niet waar! Mijn vrouw en Robbie gingen te ver”. Inspecteur Tom vraagt; “Maes wat nu?”. “Tom gooi deze viezerik in de cel, ik ga Ada aan de tand voelen”. In een verhoorkamer zit inspecteur Tanja met haar te praten, ik vraag; “Hoe is het met deze viezerik?”. Tanja grapt; “Je bedoelt toch niet mij?”. Ik zeg; “Neem pauze, ik wil deze mevrouw graag even alleen spreken”. Ada vraagt; “Maes heeft mijn man bekend?”. “Zwijg mens, niet met mijn voeten spelen”. Ik neem een slok koffie, steek een sigaret op, blaas de rook vol in haar vette gezicht; “Ada geef je één kans om de waarheid te vertellen”. “Maes ik zweer het, ik heb Robbie niet laten stikken, je moet me geloven, het was mijn man Jan omdat Robbie mij had verkracht”. Ik zeg; “Ik luister, vertel het maar”. “Nadat Jan tegen mijn wil onze dochter had ontmaagd is hij begonnen met haar te voeden. Sylvia kreeg bij elke tien kilo meer extra liefde van Jan. Zij werd verliefd op haar eigen vader, mijn man Maes, Godverdomme! Jan werd ook de feeder van onze dochter en lag meer bij haar in bed! Een jaar later werd het me veel en bedacht om buurjongen Robbie uit te nodigen. Een knappe gozer van eenentwintig die bij zijn vader Bert woonde. Toen Bert met mijn Jan op een zondag naar amateurvoetbal gingen kijken ben ik langs Robbie gegaan”
——————————————————————————————————————————-
Via de schuttingdeur kom ik in de tuin van de buren. Uit de garage komt rook met hoop lawaai. Robbie staat in een strakke broek met ontblote licht gespierde bovenlichaam aan een gashendel te draaien; “Hallo! Kun je de motor even uitzetten!”. “Buurvrouw?! Wat doe jij hier?!”. Hij staat me ongegeneerd op te nemen; “Mijn God buurvrouw je bent nog dikker geworden, hoeveel weegt u?”. Hij voelt uit het niets aan mijn kwabben, trekt ijskoud mijn jurk uit. Ik ben zo overrompeld dat ik me niet kan verweren ; “Buurvrouw?! Wat een dikke pens draag jij wel een slip?”. Hij houdt mijn enorme geribbelde billen uit elkaar; “Jezus Christus wat een vette doos”. Dat snotjoch hangt me over een kruk, laat zijn broek zakken, over mijn schouder zie ik een behoorlijke stijve. Hij begint te vloeken; “Godverdomme mens kan niet bij je vette gleuf”. Hij smeert motorolie tussen mijn billen, houdt ze uit elkaar, doet zijn eikel tussen de anus, schuift centimeter voor centimeter door en begint halverwege te stoten: “O auw…….voorzichtig doen…..”. De buurjongen stoot tot de ballen door en begint me keihard te neuken. Wankelend over het krukje voel ik mijn kont in tweeën splijten. Met zijn handen vast in mijn vetrollen ramt hij zijn stijve, hij kreunt; “Vieze hangbuikzwijn ……… ga in je lozen…..”. Stotend door mijn kont spuit de buurjongen krachtig zijn sperma in mijn endeldarm. Met het gevoel of ik door een vrachtwagen ben overreden probeer ik te staan; “Robbie je moet me helpen”. Hij staat bedenkelijk in de garage te kijken; “He help eens even”. Hij grijnst; “Buurvrouw ben nog niet klaar met jou”. Hij zet de motor buiten, legt banden op een kleed waar hij me met de rug op rolt; “Robbie wat ga je doen?”. Met angst in mijn ogen zie ik hem banden aanhaken met een lier wordt ik op hoogte gebracht, hij zegt; “Maak je geen zorgen kan duizend kilo dragen, nu ga ik je olifantspoten doen”. Met extra banden rekt hij mijn benen uit elkaar; “Mmm buurvrouw wat een geile kale gleuf”. De buurjongen houdt de schaamlippen wijd en laat zijn tong rond de clitoris gaan. Hij laat de lier zakken op de juiste hoogte, steek zijn enorme pik in mijn kale gleuf en begint te neuken. In een stevig tempo schuift hij zijn paal door mijn zeiknatte kut, door de ideale hoogte ben ik nog nooit zo diep geneukt en laat me sappen stromen. Met zijn handen wrijvend over mijn vetrollen spuit hij zijn zaad. Als hij zijn lul eruit haalt begin ik hevig na te trillen, met een grijns balt hij voor mijn ogen zijn vuist; “Robbie….wat ga je doen …. O mijn God …..Ooooh…….”. Stotend met een draaiend pols neukt hij mij met zijn vuist, hij roept: “Je bent een zwijn!”. “O Robbie ……. Stop ik kan niet ….. meer”. Mijn sap met urine spuit eruit, het straalt over zijn arm en klettert op de grond. Hevig trillend in de banden gaat het licht even bij mij uit. Eindelijk hoor ik het geluid van de lier, hij rolt me van de banden over de vieze vloer; “Buurvrouw wat kwam je eigenlijk hier doen?”. Nog hijgend van de inspanning; “Robbie heb jij belang bij Sylvia?”. Hij zegt; “Die heb gisteren gezien, wordt ook al lekker vet, ik wil haar wel een keer proberen!
———————————————————————————————————————————
INSPECTEUR TANJA KOMT DE VERHOORKAMER BINNEN.
“Maes heb koffie voor jou, hoe is het hier?”. “Tanja zou jij een verkrachter aan jouw dochter toevertrouwen? Dit mens is gek sluit haar op!”. Ada roept; “Maes jij bent gek! Jan heeft het gedaan!”. Ik zet mijn beker koffie neer; “Mevrouw, u bent een monster en u bent aangehouden voor de moord op uw schoonzoon”. Agente slaan haar in de boeien, Tanja vraagt; “Maes hoe zeker ben jij?”.
“Tanja zet haar man direct in een verhoorkamer”. Daar sla met mijn vuist op tafel; “Jan heb jij Robbie vermoord?!”. “Maes echt niet”. “Jan! Wie heeft het dan gedaan?!”. “Maes weet het echt niet!”. Ik kijk Tanja aan; “Het wordt hoogtijd om Sylvia een bezoekje te brengen”. Daar duurt het eeuwigheid voordat er wordt opengedaan, Tanja zegt; “Dit is hoofdinspecteur Maes, ik ben inspecteur Tanja wij willen met u praten”. Met een gigantische buik over haar knieën schuifelt zij met dikke voeten achter een rollator. In de woonkamer ploft zij hijgend op bed, ik vraag; “Sylvia met respect, hoeveel weeg jij?”. “Maes honderdzeventig, ben aan het afvallen maar dat mag mama niet weten”. Ik zeg; “Maak je daar geen zorgen om, ik wil weten wie Robbie heeft vermoord?”. “Maes ik niet wij lagen in scheiding”. “Sylvia kun jij mij iets meer vertellen”. “Maes ik moet je waarschuwen het is een smerig verhaal”.
———————————————————————————————————————————-
Papa is eerder terug van de voetbal; “Wat en kutwedstrijd! Waar is mama?”. “Die is bij Robbie om hem uit te nodigen, zij had al terug moeten zijn”. Papa zegt; “Mama wordt zeker jaloers, Sylvia heb je al op de weegschaal gestaan?”. Vol trots zeg ik; “Ben nu over de honderddertig ! Papa je had een verrassing beloofd”. Hij kijkt op zijn horloge; “Dat moet kunnen, het is stralend weer, doe een kort rokje en shirtje aan”. Op blote benen met een buik over mijn rokje, zonder slipje loop ik door het pretpark. Mijn volle hangborsten bungelen bloot onder mijn shirtje wat bekijks oplevert. Papa geniet van de mannen die naar zijn dochter kijkt. In de ‘Droomvlucht’ geniet ik van elfjes en van een vinger tussen de schaamlippen. Ik krijg mijn mollige benen wijd genoeg om pappa’s vinger in mijn kale spleet te voelen. Met het sap druipend uit mijn kutje stap ik uit het karretje. Geil langs de mensenmassa pakken wij snel een gehandicaptentoilet. Gebukt aan de pot met het rokje omhoog zet ik de benen wijd, papa gaat iets door de knieën, stoot zijn keiharde paal in zeiknatte gleuf en begint rustig te neuken. Het geroezemoes bij de toiletten maakt het nog geiler, hevig trillend vloeit het kutsap via mijn benen over mijn slippers. Papa houdt een hand vlak voor mijn mond, stoot nog een keer diep en spuit ladingen sperma. In het restaurant lekt zijn zaad op mijn stoel; “Sylvia wat wil jij?”. “Doe maar patat, twee hamburgers en een cola”. Na een geweldige middag wacht thuis nog een verrassing, ik krijg een kus van Robbie!
Ben gelijk tot over mijn oren verliefd, ik vind hem zo knap dat ik niets kan zeggen. Met zijn hand onder mijn rokje over de blote kont, fluistert hij; “Je bent lekker geworden maar het mag voller”.
Mama roept; “Patat party!”. Terwijl papa en Robbie een normale bord met aardappelen en groente eten, proppen mama en ik frikandellen, kroketten en hamburgers naar binnen. Ik voel me zo intens gelukkig en gewaardeerd dat ik alles in me laat stoppen. Zelfs de enorme lul van Robbie die onder toezicht van mijn ouders mij op het matras neukt. Mama haalt uit haar vagina een zeiknatte frikandel en begint me te voeren. Geil van de schuivende paal door mijn kut, kauw ik er heerlijk oplos. Mama houdt de frikandel vast en streelt met de andere hand door mijn haren; “Lekker hè, meisje je wordt steeds mooier”. Robbie met zijn slank lichtgespierde lichaam tussen mijn vette benen laat me sterretjes zien. Hij blijft doorneuken, eindelijk voel ik zijn handen vol in mijn vetrollen knijpen en spuit ladingen sperma diep in mijn gleuf. Puffend in de bank krijg ik nog een verrassing. Mama snijd een gefrituurde frikandel XXL over de lengte in, strooit verse uitjes, doet er curry over, pijpt papa, laat uit haar mond zijn saus over frikandel gaan. Robbie heeft de eer om mij te voeren. En dat is hij met mama blijven doen, op mijn 21e woog ik honderdtachtig kilo en was volgens Robbie de mooiste bruid. Als een slanke licht gespierde knappe bruidegom dit zegt dan geloof je het ook!
———————————————————————————————————————————
DIT WAS EEN SMERIG VERHAAL.
Wij wensen Sylvia sterkte bij het afvallen en gaan naar het bureau. Daar laat ik vader vrij; “Jan jij regelt eerst een diëtist en fysio voor Sylvia”. “Maes dat gaat Ada niet goedvinden”. “Jan daar hoef jij de komende jaren niet druk om te maken”. Tanja en ik lopen naar haar cel; “Mevrouw Ada wen aan de muren, je krijgt minstens twintig jaar”. Ze spuugt me vol in het gezicht; “Maes je bent een klootzak”. Ik veeg de speeksel weg; “Vraag het maar, Ada je wilt het toch weten?”. Ze zucht; “Maes hoe ben je er achter gekomen?”. “Ada je hebt jezelf verraden”. “Maes hoe dan?”. “Ada waarom heb jij Robbie vermoord?”. “Maes die klootzak wilde mij niet meer, ben met mijn volle gewicht op zijn hoofd gaan zitten”. Ik had dit al gedacht en zeg; “Er is geen grotere razernij dan die van een afgewezen vrouw” en sluit de celdeur. In de gang horen wij Ada vanuit haar cel schreeuwen: “Maes! Hoe ben je er achter gekomen?! Zeg het! Klootzakkkkkkk!”. Inspecteur Tanja lacht; “Maes je bent soms echt een klootzak, hoe ben je er achter gekomen?”. “Tanja zo simpel, Ada zei bij het eerste verhoor dat ze Robbie niet had laten stikken”. Tanja knikt; “Ada kon dat niet weten, alleen de moordenaar. Maes kunnen wij nu ergens eten”. In een frietkot schiet Tanja in de lach; “Maes wist niet dat een frikandel XXL zo lang was”. De verkoper vraagt; “Zullen wij die dan maar doen?”. In koor; “Nee! Doe ons maar een klein patatje”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 11070 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie