BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn Buurvrouw 1 – pis en zweet

Ik mis mijn overbuurvrouw. Het is alweer een tijdje geleden dat we elkaar zagen. Ruim een jaar. Ik weet nog hoe het begon.

Op een mooie zomerse namiddag was de buuf van de overkant moeizaam in haar voortuintje aan het werk. Ze was al een jaartje ouder. Ze was al 79. Een mooie vrouw met een Rubens figuur. Haar huid liet duidelijk zien dat ze al op leeftijd was. Prachtige zware tieten, voor zover je dat met haar kleren aan kon zien, en een stevige reet. Ik zag aan haar dat het zwaar had. De zon was nog warm en het onkruid groeide er weelderig. Ik wilde even kijken hoe het met haar ging en liep haar tegemoet stak de weg over en bleef bij bukseshaag staan. Ik zag haar al zwetend nog voorovergebogen aan het onkruid trekken. Daarbij had ik ook een prachtige inkijk in haar decolleté. Ik kon m’n blik niet afwenden en hoopte dat ze voor altijd zo zou blijven staan. Ik zag haar mooie zwaar bezwete hangtieten. Ze schrok een beetje, ze had me niet zien aankomen. Dag buurvrouw aan ‘t werk? Het is toch nog veel te warm mensje, kan ik je helpen vroeg ik? Wat lief zei ze en keek me aan alsof een engel zag. Het is inderdaad erg warm zei ze. Ik zag dat ze een beetje begon te wankelen, ze was aangedaan. Zou je niet even gaan zitten Mia? Haar naam is Mia. Mia zei dat ze wel wat duizelig was, zeker te lang in de zon gestaan mompelde ze. Ze begon te strompelen, ik zei Mia pas op. Ik stapte over de haag en kon haar nog net opvangen. Ze hing half tegen mij aan, haar dunne jurk liet het toe dat ik haar lichaam heerlijk kon voelen.

Haar tieten drukten tegen m’n borst. Sorry stamelde ze. Ik zei dat we beter even naar binnen konden gaan. Haar lichaam rook enorm naar haar zweetlucht. Maar zo ontzettend lekker, ik had al jaren een fetish met vrouwen lichaamsgeurtjes. Ik raakte warempel opgewonden. Mijn piemel begon te groeien. Ik was ondertussen bezig Mia naar binnen te begeleiden terwijl ze aan me hing met haar arm om me heen. Hierdoor had ik directe toegang tot haar zwaar behaarde oksel en daarmee ook haar okselucht. Mooi lange zwarte haren met een zwoele zweetlucht, prachtig. Ze droeg geen BH waardoor haar zware hangtieten heerlijk tegen mij aan drukte. Eindelijk binnen ging Mia op de bank in de woonkamer zitten. Ze zag er verslagen uit. Helemaal bezweet en een beetje witjes. Toen ik haar een glaasje water gaf viel me op hoe ze wijdbeens op de bank zat. Ze zag dat ik de richting van haar kruis keek die door haar zithouding een mooie inkijk gaf. Ze keek ook naar de bult in m’n broek en fronste licht haar wenkbrauwen maar zei niks. Ik zag tot mijn grote genoegen haar slip. Ik was wel geobsedeerd door dit uitzicht. Je kon duidelijk haar schaamhaar zien dat ruig over haar bovenbenen groeide en in haar slip leek te verdwijnen. God wat was ik inmiddels geil. Haar jurk was doorweekt. Ik vroeg of ik iets kon doen. Zo kun je hier niet blijven zitten. Een dokter was gelukkig niet nodig. Ze begon zelfs al op te knappen. Wat heerlijk hoe je mij opving en naar binnen bracht zei ze zonder schaamte. Ik merkte eigenlijk toen pas dat het wellicht minder erg was dan ik dacht. Ja zei ze, even een schone jurk aan is wel lekker. Maar die bleek boven op de slaapkamer stoel te liggen. Och zal ik die even voor je halen, je kunt nu beter niet naar boven lopen, zei ik. Dat is lief van je Wim zei ze , met wat niets verhullende, liefkozende en complimenterende woorden er achteraan. Zo gezegd zo gedaan. Ik ging naar boven om de jurk op te halen.

Die hing netjes over de stoel. Ik kon het niet laten en moest er toch meteen aan ruiken. Hij had ergens hetzelfde luchtje dan hoe ze daarnet beneden ook rook. Soort van lijfgeur zal ik maar zeggen. Die heerlijke zweetlucht zo ontzettend geil. Mijn pik bleef maar stijf en begon gevoelig te worden. Ik wilde met de schone jurk naar beneden lopen toen Mia riep. Wim breng je me ook een schoon slipje mee? Ik wist niet wat ik hoorde. Natuurlijk riep ik meteen. Waar liggen die? Vroeg ik. In de commode naast het bed in de bovenste la riep ze. Ik liep terug naar haar slaapkamer en opende haar commode la. Ik schrok maar moest ook lachen. Boven op de slipjes lag een reuze dildo. Mooi met dikke aderen en een dikke, heel dikke eikel. Zo groot… zie ik ze alleen op internet. Ik pakte het slipje en dacht er even over om de dildo ook mee te nemen. Maar vond het bij nader inzien niet zo’n goed idee , ik wist niet hoe ze daarop zou reageren. Ik kende haar wel als een vrijdenkend mens met moderne opvattingen. Maar wat seks betrof wist ik niks van haar. Hoewel dat wel aan het veranderen was. Met de jurk en het slipje in de hand liep ik naar beneden. Beneden gekomen schrok ik en stond aan de grond genageld. Mia had haar bezwete jurk al uitgedaan en stond daar half naakt wijdbeens in haar slip op mij te wachten blijkbaar. Wat een heerlijk lijf, wat een plaatje. Mooie Rubens vrouw waarbij haar huidplooien duidelijk de contouren van haar lichaam volgde, geweldig.

Stond ik daar met een pik die bijna pijn deed zo hard was hij. Wat nu ? Ik moest iets zeggen, dus stamelde ik Mia …. wat ben jij mooi en wilde haar de jurk en het slipje geven. Ze vroeg , kun je er niet tegen? Gevat als ik ben, zei ik meteen zonder nadenken, Mia er is nu niks wat ik liever zou zien. Ik dacht nu is een brutaal antwoord de sleutel tot meer. Wat zou ik haar graag in m’n armen nemen om dan haar hele lichaam met mijn mond en tong aftasten. Haar luchtjes ruiken en zweet proeven en dan samen door het dak gaan. Dus zei ik met een grijns op mn gezicht dat het plaatje voor mij compleet zou zijn als ze die slip ook uit zou doen en die aan mij zou geven als souvenir. Zonder na te denken trok ze haar slip uit en gaf hem aan mij. Ik rook er demonstratief aan. Wat ik zag ? Ik heb geen woorden om die schoonheid te beschrijven. Ze had een bos haar van diep uit haar dijen tot helemaal aan haar navel. Zo geweldig zo mooi. Ik kon niet meer helder denken. Ik had nog maar een doel, ik moest mijn gezicht in dat oerwoud begraven en er voorlopig niet meer uitkomen. Wat voelde ik me gelukkig. Mia lachte en vroeg , mooi ? Ik zei dat ik geen woorden kon vinden om verwoorden wat ik zag en stapte op haar af. Ik werd gek. Mijn pik deed zeer. Ze zei, ik moet eerst even douchen want dat is me vanochtend ook niet gelukt. Ze had eerst de tuin willen doen en daarna douchen. Ik vroeg Mia, wil je alsjeblieft niet douchen? Ik bekende haar mijn fetish voor pis en zweetlucht. Ik vroeg haar met wat schaamte of ik aan haar lichaam mocht ruiken?

Ze keek me geil en enigszins verbaasd aan maar knikte en zei, ja schat je mag alles met mij. Ik nam haar hand en trok haar naar me toe. Zij trok mijn shirt uit en begon aan mijn jeans te frommellen. Die had ze sneller los dan ik het zelf kan. Vaker gedaan? Vroeg ik lachend. Je moest eens weten, antwoordde ze. Maar tegenwoordig komt het er niet meer van mopperde ze. Ja ik zag je elektrische melkboer liggen in de commode la, grapte ik. Och ja zei ze die vergeet ik soms weg te stoppen. Nou inmiddels was mijn jeans en slip al tot op m’n enkels gezakt. Ik stapte eruit en daar stonden we allebei naakt en heel sensueel tegen elkaar aangedrukt. Ik zocht haar dikke lippen en begon haar te zoenen, och was dat lekker. Daarna dwong ik haar zachtjes op de bank en spreidde haar benen. Tjee wat had ze een grote grot. Ze excuseerde zich nogmaals dat ze niet gewassen was en opperde dat ze dat nog wel snel wilde doen. Maar ik had m’n gezicht inmiddels vol in haar oerwoud begraven. Ik snoof al genietend de combinatie van zweet en pis op. Ik begon de binnenkant van haar dijen tot haar kut schoon te likken en proefde daarbij een heerlijke smaak. Ze kreunde, haar lichaam kronkelde van genot, ze was duidelijk heel tevreden. Ik zei dat ik haar dildo had gezien en vroeg of ze die erbij wilde hebben? Ze keek me nadenkend aan. Zullen we dat doen vroeg ze? Je mag ook je hand gebruiken zei ze toen. Jouw handje is wel iets groter maar die past met wat wringen wel zei ze hoopvol. Haar enorme clit stak net als mijn piemel met z’n kop de lucht in.

Ik begon aan haar kut en klit te likken en sabbelen. Nam daarbij haar giga schaamlippen al zuigend mee. Ze kirde en kreunde, wat een feest wat ontzettend geil. Haar benen ging helemaal uit elkaar om zo haar grot maximaal te openen, ze nam mijn hand en plaatste die voor haar kut. Ze begon hem zachtjes naar binnen te drukken. Duwen zuchtte ze, stop je hand erin zei ze bijna streng. Mijn hand verdween langzaam in haar kut. Nog nooit zoiets heerlijks gevoeld Ik bewoog langzaam een beetje heen en weer en draaide daarbij mijn pols voorzichtig. Het kreunen werd luider, ze genoot. Ik zag tranen in haar ogen en hoopte dat die van genot waren. Ze kreeg het weer warmer waardoor ze wat begon te zweten. Ik kon het niet laten om haar arm op te tillen en in haar oksels te ruiken om zo met mijn tong gulzig door haar okselhaar te likken. Wat lekker, die zoete en indringende onmiskenbare zweetlucht. Mijn droom, mijn fetish!! Ik verplaatste me weer en kwam met mond terug bij haar kut. Mary was duidelijk enorm opgewonden. Haar kut liep over van het geil, het seipelde in sliertjes over haar billen op het bed. Ik kon het al likkend niet meer bijhouden en vroeg haar of ze met haar flamoes op mijn gezicht kon komen zitten zodat ik haar vocht beter kon verzamelen. Dat deed ze. Maar zodra ze zat begon ze met haar kut over mijn hele gezicht te schuiven. Geweldig, ze was haar clit aan het stimuleren. Haar drijfnatte gleuf plakte heerlijk in mijn gezicht. En de smaak was heerlijk. Nog niet echt in de gaten wat me te wachten stond likte ik snel bij iedere beweging die ze maakte haar clit die zich onmiskenbaar in volle glorie aanmeldde als hij voorbij kwam.

Ze begon weer te kreunen, zei dat ze het gigantisch vond. ” best seks ever” riep ze. Toen zei ze dat moest pisse maar ook weer niet echt. Het drong ook niet echt tot me door en schonk er ook verder geen aandacht aan. Tot haar kut precies boven mijn mond open ging en ze een massa squirt bij mij naar binnen liet lopen. Ik kon niet anders dan het met veel plezier op te drinken. Mensen was dat lekker was dat geil. Ze ging verder en zei er komt nog veel meer, waarop ik zei, spuit maar schat maak me helemaal nat. Ze bleef maar spuiten, goddelijk!! Ze ging al lekkend en spuitend op m’n pik zitten en begon me te neuken. Dat kon niet lang goed gaan want al mijn zaad zat al aan de voordeur. Ik kwam heel snel klaar.
Beide zeik nat lagen we naast elkaar. Voldaan begonnen we nog wat te zoenen en te knuffelen. Dit moeten we vaker doen zei ze. Ik zei als jij mij belooft om nooit meer te scheren en te zorgen dat je die heerlijk zweet/pis lucht hebt mag je me elke dag vragen.
We namen afscheid. Ik heb nog regelmatig een slipje in mijn brievenbus gevonden wat duidelijk langer dan een dag gedragen was en heerlijk rook.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Dirty Harry

Ik ben een echte Cuckold.
Ik schrijf af en toe een gebeurtenis op over hoe mijn vrouw hoe ze verleidt en verleidt wordt. Ik ben onervaren en schrijf een waar gebeurd verhaal als ik tijd heb. Mijn lief zorgt voor zoveel schrijf stof dat ik het echt niet kan bijbenen. Ook mijn schrijfstijl is niet echt dat je zegt aangrijpend, maar ik ben ik. Veel leesplezier. Ik nodig jullie uit om commentaar te geven over jullie bevindingen?
Kritisch maar eerlijk graag !!
Bedankt

Dit verhaal is 9709 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn Buurvrouw 1 – pis en zweet”

  1. Tof verhaal en goed geschreven en ik heb er van genoten al heb ik al net zo graag een kaal poesje. Trouwens, ik ben een heuse cuckold man en ben daar fier over en ben gehuwd met een heel hete geile vrouw die een ware nymfomane is.
    Kan eventueel ideetjes aanbrengen

Plaats een reactie