BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tokkie gezin doet extreme gore dingen!

VOORWOORD
Iedereen heeft zijn eigen smaak dat maakt schrijven zo boeiend.
Het lezen van een verhaal beleeft iedereen anders en dat gaat in dit extreme verhaal van Rob zeker gebeuren. Zijn verhaal gaat waarschijnlijk voor veel lezers te ver.
Het nadeel van een extreem verhaal is het begrip extreem. Wat de ene lezer als extreem ervaart kan door een andere lezer als soft worden ervaren. Oordelen over wensen, fantasieën, gebeurtenissen van lezers doe ik nooit. Met liefde schrijf ik voor ieder zijn of haar verzoek/geheim in een verhaal. Respect voor ieders geneugte zonder vooroordelen vind ik een groot goed! Tot slot wil ik Rob voor zijn verzoek bedanken, groet Els.
—————————————————————————————-
Na onze vakantie komen wij bij huis aan, moeder slaat van schrik haar hand voor de mond. Pa staat te kijken of hij water ziet branden; “Mijn God wat is hier gebeurt”. De voortuin van de buren ligt bezaaid met troep, oude fietsen en een vies bankstel. Het voorraam is afgeplakt met oude kranten, ma zegt: “Dit kan echt niet”. Een oud mager mannetje met een winkelwagentje vol chips, cola en frituur wilt naar binnen. Pa vraagt; “Bent u de nieuwe buurman?”. Hij knikt; “Ik ben Opa Henry, woon hier met mijn vrouw Nancy, dochter Iris, kleindochter Julia en kleinzoon Rob”. Mijn moeder snauwt; “Jullie zijn met te veel en die tuin! Het lijkt wel een vuilnisbelt, ik bel de woningbouw!”. De deur gaat open een dikke vrouw schreeuwt tegen mijn moeder; “Bemoei met je eigen zaken vieze vuile hoer! En nu opzouten uit onze tuin”. Papa en mama druipen af, ik blijf staan, zij snauwt; “Wat moet jij nog?! Vuil hoerenjong!”. Ik zeg; “Ik ben niet bang”. De dikke buurvrouw sleept me aan de haren naar binnen; “Ik zal je eens wat laten zien”. Midden in de kamer ligt een groot stuk plastic waar opa naakt als straf op moet gaan liggen. Vette oma zet haar dikke korte poten langs zijn hoofd, zij trekt de kut open en zeikt haar magere oude man onder. Stinkende urine klots in zijn mond, zijn vrouw roept; “Je bent een nietsnut!”.
Door het schouwspel sta ik vastgenageld aan de grond. De vette buurvrouw doet mijn joggingbroek op de enkels; “Mmm niet slecht Jan, zal die grote lul eens lekker aftrekken”. Van het razen door mollige vingers krijg ik een enorme stijve, de buurvrouw snauwt; “Schiet op viezerik, spuiten!”. Zij duwt me hard naar voren; “Kom spuit opa in zijn bek….….op je knieën”. De oude man badend in urine ligt met zijn mond open te wachten. Met kromme tenen spuit ik ladingen sperma over zijn tong de keel binnen. Buurvrouw Iris schreeuwt; “En nu wegwezen viezerik!”.
—————————————————————————————–
De volgende ochtend kan ik gewoon niet beseffen wat mij is overkomen. Terwijl ik naar beneden loop denk ik: het moet een droom zijn geweest.
Papa en mama zijn druk met de woningbouw aan het bellen. Wat ik hoor voorspelt niet veel goeds, Papa schreeuwt door de telefoon; “Hoezo! Een Kans! Laat het aso gezin dan naast u wonen!”. Dit wordt geen productief gesprek zeker niet als mama ook begint te roepen. Tijd om naar buiten te gaan waar het zonnetje vrolijk schijnt. Met een bal in onze achtertuin speel ik een beroemde voetballer, duizenden fans juichen om mijn wereldgoal. Ik hoor roepen; “Hoe heet jij? En hoe oud ben jij?”. Vaag door de heg zie ik enorme contouren van een meisje; “Ik heet Jan, ben zestien en jij?. Het buurmeisje zegt; “Julia, zestien, kom je spelen?”.
Via de schuttingdeuren kom ik in de achtertuin van de buren.
Dat zij de dochter van de buurvrouw is hoef ik mij niet af te vragen, met dik honderd kilo waggelt Julia halfnaakt door de tuin. Bij elke stap deinen vadsige tieten op een hangbuik, zij fluistert; “Wil jij mijn borsten zuigen, vindt ik lekker”. Om en om zuig ik de tepels hard waarbij mijn hand in haar slipje verdwijnt.
Het voelt heerlijk zacht, zo zacht…… Shit! Maandverband?! Met een kracht wordt ik vanachter bij mijn nek gepakt; “Viezerik! Wat doe jij bij mijn dochter?!”. Buurvrouw Iris drukt mij met de rug op de grond; “Ga je krijgen”. Zij trekt de slip van haar dochter uit, gooit haar maandverband weg, zij snauwt; “Julia doe je kut op zijn bek, hij is een viezerik”. De buurvrouw gaat met haar volle gewicht op mijn benen zitten, ik kan geen kant op als vette Julia de schaamlippen op mijn mond drukt, buurvrouw snauwt; “Schiet op viezerik lik mijn dochter”. Met de tong tussen de schaamlippen proef ik het ijzer van het bloed, vermengd met kutsap sijpelt het over mijn tong de keel binnen, Julia kreunt; “O Jan….dit is lekker……”. Moeder schreeuwt; “Door likken jongen, je bent een viezerik”. Met de open schaamlippen drukkend op mijn gezicht lebber ik haar ongestelde kut uit. De buurvrouw haalt mijn lul uit de broek, Julia kreunt; “O Jan……ik kom…..”. Met haar volle gewicht op mijn open mond, spuit zij kutsap vermengd met urine in mijn keel. Bijna stikkend, kokhalzend drink ik alles tot de laatste druppel op.
Julia laat zich achterover vallen, trilt van orgasme de grond plat. Buurvrouw kleed zich half uit, zet de kenkels vol eelt naast mijn heupen, zij houdt haar buik omhoog om de dikke kale kut te richten. Zij grijnst; “Je hebt mazzel viezerik ik ben ook ongesteld”. Zij laat honderdvijftig kilo zakken en zie mijn stijve tussen vette schaamlippen verdwijnen. Haar dikke kale kut is opvallende strak.
Enorme hangborsten bungelen voor mijn ogen, buurvrouw Iris briest; “Kom Jan….neuk me goed”. Steunend op haar handen beweegt zij de heupen, zij kreunt: “O….lekker…deze is groter dan van pa …..ooooh……..” haar roze kutsap vloeit via mijn schaamstreek over mijn broek: “O Jan…..dit is geil…..ik kommmm……..”. Met mijn handen vast in haar dikke kont spuit ik de buurvrouw spontaan vol. Of ik door een vrachtwagen ben overreden ga ik wankelend in de kleren. Opa roept; “Iris, Julia ik heb friet, frikadellen en bamischijven”. In ‘tempo’ waggelen zij richting de achterdeur, Julia roept; “Jan kom je eten”. Ik schud mijn hoofd; “Ik heb mijn portie wel gehad”.
———————————————————————————————
De volgende ochtend lijkt het wel feest in huis door vrolijke ouders die zingen; “Die zien wij nooit meer terug!”. De woningbouw heeft belooft een kijkje bij de buren te nemen. Na het ontbijt vertrekken mijn ouders naar hun werk, mama zegt; “Jij hebt nog een week vakantie dus alle tijd om je kamer op te ruimen”. Ik denk: eerst voetballen op het veldje.
Ik haal de bal uit de schuur, er klinkt vaag gekreun van pijn uit de tuin van de buren. Nieuwsgierig met mijn hoofd door de heg zie ik opa afgeranseld worden. Onder een partytent liggend op een tafel wordt de arme man door zijn vrouw en dochter met een zweep bewerkt. De kleinkinderen zitten met zakken chips te kijken of het een Disney film betreft. Ik ben gespot, buurvrouw roept; “Kom viezerik of je gaat het berouwen”. Met de broek op mijn enkels moet opa mij pijpen.
Na twee minuten sleuren de ‘dames’ opa op tafel, zetten zijn fragiele benen uit elkaar en smeren boter tussen zijn billen: “Schiet op Jan, neuk opa stuk!”. Ik roep; “Dit doe ik niet!”. Buurvrouw briest; “Schiet op! Anders steken wij jullie huis in de fik!”. De dreiging geeft geen keus, ik duw de eikel tussen de anus, cm voor cm schuif ik de keiharde lul door zijn nauwe warme kont en begin opa te neuken; “Auw….zachtjes doen….”. Buurvrouw snauwt; “Niet zachtjes, kom Jan neem hem hard”. Ik pak zijn enkels vast, doe zijn benen wijd omhoog en neuk opa tot mijn ballen. De strakke kontspieren masseren mijn lul tot een enorme paal. De dames nemen zijn benen over omdat ik moet doorrammen, kleinzoon Rob moet zijn lul aftrekken. De ouwe komt snel, zijn zaad spuit over zijn buik, dit is geil en begin spontaan in zijn kont te lozen. Ik haal mijn lul er langzaam uit die door Rob schoongelikt moet worden. Met zijn tong likt de dikke jongen de boter vermengt met sperma eraf. De dames zijn in een bank neergeploft om zakken chips naar binnen te werken.
Deze familie is compleet geschift en weet niet hoe snel in naar huis moet rennen. Ik neem een douche om alles van mij af te spoelen en denk: ik laat mij nooit meer bij de buren zien.
—————————————————————
Het avondeten smaakt goed, papa zegt; “Ik heb goed nieuws, ik ben vandaag bij de woningbouw wezen klagen en een inspecteur gaat morgen bij de buren kijken”. Mama geeft papa een kus; “Goed gedaan, ik ben opgelucht”. Ik niet, mijn ouders hebben geen idee hoe de buren zijn. Zij moeten vrezen en papa had beter een andere woning voor ons kunnen vragen. Ik heb een heel slecht gevoel, het eten smaakt niet meer en ga tv op mijn kamer kijken. Het piekeren houdt me wakker pas in de ochtend val ik uitgeput in slaap. Vaag hoor ik onze voordeurbel, slaperige met een zware kop loop ik naar de hal. Met de ketting op deur zie ik opa staan; “Dag Jan je moet mee”. Ik schud mijn hoofd; “Sorry ik laat mijn gezicht niet bij jullie zien”. Hij kijkt mij zielig aan; “Als jij niet mee gaat krijgen wij allebei straf en jouw ouders gaan er van lusten”. Dat laatste geeft me geen keus, gespannen loop ik bij de buren binnen. In de woonkamer hangen dikke oma en buurvrouw op de bank voor een enorme tv. Met hun mollige vingers in hun kale vadsige dozen vingeren zij op een pornofilm. Buurvrouw gaat van de bank; “O God wat moet ik zeiken”. Zij stapt op het plastic, doet haar mammoet poten wijd en laat midden in de kamer urine stromen. Met een gemene blik naar haar vader en kleinzoon schreeuwt zij; “Oplikken…schiet op! Lik alles droog”. Op hun knieën met de tong over het plastic slikken zij de stinkende urine naar binnen. Oma roept; “Jan! Sta niet zo achterlijk te kijken! Kom hier!”.

Zij drukt mijn hoofd onder haar dikke buik; “Likken jongen anders steken wij jullie huis in de brand”. Met een tong tussen uitpuilende schaamlippen likt ik de groeiende clitoris. Oma kreunt; “O je bent beter dan mijn man….oooh ga door…..”. Als een bouvier die uit zijn waterbak lebbert bef ik oma klaar. Zij laat zich achterover vallen; “Je bent nog niet van mij af Jan, kom neem me”. Zij houdt haar buik omhoog, enorme borsten hangen ernaast, ik pak haar dikke kenkels, ik walg van eelt voeten met kalknagels, duw haar dikke korte poten naar achteren, de enorme venusheuvel hangt op de bank, doe mijn eikel tussen de uitpuilende schaamlippen, druk mijn enorme stijve in de kut en begin oma te neuken; “O Jan….wat groot….dit is het…..neuk me……”. Haar oude kut is opvallend nauw, het neukt heerlijk strak en voel elke kutspier mijn eikel masseren. Het oude mens wilt meer steekt haar tong uit. Met mijn lippen er omheen moet ik haar hevig tongen. Dit wordt haar te geil, oma schreeuwt het uit; “O God……ik schiet geil…….”. Haar kutsap spuit eruit, ik duw haar poten nog verder naar achteren en ram tot mijn ballen het oude mens stuk. Bij het zien van honderdvijftig kilo trillend vet knijp ik haar kenkels fijn en laat mijn zak in de oude doos leeglopen.
Ik kruip van haar af om mijn kleren bij elkaar te zoeken. Moeder ligt op het plastic, laat zich door haar zoon neuken, opa moet mijn zaad uit de kut van zijn vrouw lebberen. Julia komt met een bruine fruitschaal binnen, ploft in een stoel en werkt vijf frikadellen naar binnen.
Stilletjes neem ik de kleren mee en verdwijn hier voorgoed!
————————————————————
‘Holiday Celebrate, Holiday Celebrate…..If we took a holiday….’ Galmt het door de kamer met swingende ouders op de stem van Madonna.
Papa roept; “De buren hebben een week om hun tuin op te ruimen anders moeten zij eruit!”. Hun feestje nu wordt een nachtmerrie als ik niet wat ga bedenken.
Morgen ga ik eerst moeder verblijden door mijn kamer helemaal uit te mesten. De volgende ochtend hebben papa en mama blijkbaar een goede nacht gehad, zij gaan fluitend naar hun werk. Met vuilniszakken, vaatdoeken en een stofzuiger ga ik gewapend naar mijn front. Onderuit liggend onder mijn bed schuif ik er rotzooi onder vandaan. De vloer trilt of er een T-Rex in mijn kamer loopt; “He viezerik, ik zie je wel”. De toon van buurvrouw Iris klinkt iets vriendelijke, zij zegt; “Ik wil iets van jou”.
Ik vraag; “Wat wilt u dan”. Zij lacht; “Die kleine pik van opa begint mij te vervelen, wil die grote van jou”. Julia komt binnen, buurvrouw zegt; “Zij is nog maagd”. Haar dochter vraagt; “Mama waarom vertel je dat?”. “Bek houden meisje ben aan het onderhandelen”. Ik zeg; “Vrijwillig of niet?”.
Buurvrouw grijnst; “Julia heeft niets te willen, wij doen zaken”. Na alles wat ik mee heb gemaakt gaat dit mij echt te ver. Buurvrouw zegt; “Julia kleedt je uit en ga op zijn bed liggen”. Dat mens is echt gestoord, zij spreidt de mollige benen van haar dochter, houdt haar buik omhoog en toont haar kale kut; “Schiet op! Jan! Je hebt nu de kans!”. Julia stamelt; “Mam zo wil ik het niet”. Moeder snauwt; “Houd je bek, kun je niet één keer doen wat ik vraag”. Alle normen en waarden verdwijnen, ik ga tussen de benen van het kleine varkentje, zij zegt; “Sorry mama zal luisteren”. Ik duw mijn eikel tussen de schaamlippen, druk door de maagdenvlies en onder toezien van moeders schuif ik mijn lul door de kut van haar dochter en begin rustig te neuken. Buurvrouw fluistert; “Julia dit lekker he……”. Zij kreunt; “O mama…dit is geil…oooh……”.
Haar kut sopt lekker door, stoot steeds sneller en harder door, Julia begint al te trillen en te schudden, moeder kan met moeite haar vette lichaam in bedwang houden, zij kreunt; “O mama….ik kommm……ooooh……”. Moeder trekt de mollige benen van haar dochter wijd omhoog; “Kom Jan…..stoten jongen……neuken die hap…..”. Met deze geile aansporing beuk ik erop los; “O god……ik ga in uw dochter spuiten…….”. Buurvrouw roept: “O Jongen….spuit je sperma maar lekker in haar kut!”. Met de rillingen door mijn hele lijf pomp ik ladingen zaad diep in het buurmeisje. Buurvrouw grijnst en vraagt: “Hebben wij een deal? Je mag ons zo vaak neuken als je wilt”. Ik lach; “Dan moeten wij met z’n allen eerst een klus klaren”.
———————————————————————
In spanning wacht ik voor het huis op mijn ouders die van het werk komen. De voorpret die ik heb kan niet meer stuk, ik denk: ik wil die ‘koppen’ van mijn ouders wel zien. Hun auto rijdt de straat binnen, mama stapt uit, kijkt met grote ogen, Papa vraagt; “Mijn God hoe kan dit?”. Verbaast met open mond staren zij naar de opgeruimde tuin van de buren. Ik lach en zeg; “Pa, ma geniet nog van het uitzicht, ik ga naar de buren, zij hebben mij uitgenodigd voor een bruine fruitschaal tot vanavond”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 9608 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Tokkie gezin doet extreme gore dingen!”

  • Dank je!
   Feitelijk is dit verzoek verhaal voor Rob klaar.
   Deel twee is zeker een optie, krijg gelijk een idee om de
   zijn ouders in het verhaal te betrekken.
   Wij hebben nog wat verzoeken op de plank liggen,
   daarna wie weet deel 2
   Groetjes

Plaats een reactie