BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4 dochters deel 18

Door privé omstandigheden heb ik een tijdje niet kunnen schrijven. Maar nu pak ik de draad weer op. Nieuwe lezers adviseer ik om toch eens enkele eerdere delen te lezen zodat de draad van het verhaal duidelijk wordt. Veel geil leesplezier

Christel werkte nu een paar weken bij ons en, het moet gezegd, tot ieders tevredenheid. Ze was zeer bekaam en effectief. Daarnaast was ze altijd in om mijn lul te verzorgen. Niet dat ik te klagen had met alle andere vrouwen, maar dit was toch weer even nieuw voor me. Maar haar zoon was nog niet langs geweest. Maar daar zou vandaag verandering in komen. Want Christel had hem gevraagd om eens te komen kijken op haar werk. Mijn plannetje was dan om plotseling binnen te komen en haar heel dominant uit te laten kleden en in de positie te zetten. Maar dat gold dus ook voor alle andere sletjes die er op dat moment waren. Ik had er voor gekozen om Liesje, Loesje en (uiteraard) slet Leny aanwezig te laten zijn. Voor het moment in de een jurkje zonder er verder iets onder.

Om een uur of elf werd er gebeld en liet ik slet Leny open maken. Het was inderdaad de zoon van Christel. Hij heet overigens Mari. Een leuke jonge vent die zijn ogen uitkeek naar Leny omdat hij verdomd goed zag dat er onder het jurkje niet veel zat. Via mijn camera’s kon ik hem goed naar haar kont en tieten zien kijken. Hij was al goed geil dus toen hij binnenkwam. Hij stelde zich voor aan de sletjes en ging toen naar zijn moeder. Hij ging naast haar zitten en keek even mee wat ze aan het doen was. En toen zag ik dat hij met zijn hand tussen haar benen ging en dat ze haar benen wijd moest zetten. En dat deed ze nog ook. Ik wilde dat niet te lang laten duren en ging nu zelf naar binnen om orde op zaken te stellen. Christel verschoot toen ze me zag en de jongen trok snel zijn hand terug. Ik stelde me voor en vroeg hoe het met hem ging op school e.d. en wat hij in de toekomst ging doen. Hij vertelde dat het best goed ging en dat hij wilde kiezen voor een vak zoals zijn moeder. Dat leek hem wel wat. Ik knikte goedkeurend en liep vervolgens naar de zitbank toe die in de werkruimte stond.

En plotseling zei ik heel duidelijk “Alle sletten in de houding voor me. NU”. Direct volgen alle jurkjes uit en zaten er drie sletjes al voor me. Toen keek ik Christel aan en zie “Dat geldt ook voor jou slet Christel”. Mari keek zijn ogen uit en wist niet wat hij er van moest denken. Zeker niet toen zijn moeder opstond en ook haar kleren uittrok en naakt naast de anderen ging zitten. Ik zei tegen haar “Pijpen slet” en ze begon mijn lul direct uit mijn broek te halen en nam hem in haar mond. Mari keek en werd helemaal rood in zijn gezicht. In zijn broek zag ik een best grote bobbel. Dus ik riep hem bij me en zei tegen slet Leny “Pak jij hem maar”. Direct kroop ze naar hem toe en haalde zijn lul uit zijn broek. Hij stribbelde niet eens veel tegen. En ik zag dan ook dat zijn lul al volledig in de aanvalsstand stond.

En toen vond ik het tijd om echt mijn punt te maken. Ik riep “stop” en slet Leny stopte direct. En tegen Mari zei ik “Uitkleden jij en ook op je knieën. Ik ben de baas hier”. Hij schrok zich wezenloos en begon te protesteren. Maar ik gaf hem geen kans en zei “Als jij je moeder nog ooit wilt neuken doe je alles wat ik zeg”. “NU”. Even zag ik hem nog tegensputteren maar toen kleedde hij zich uit en ging op zijn knieën zitten. Ik was zeker niet gay maar besloot hem om mij te laten pijpen om mijn dominantie over hem duidelijk te maken. Hij begon bijna te huilen maar toen ik hem streng aankeek begon hij toch met grote tegenzin mijn lul in zijn mond te nemen. Christel en de andere meiden keken hun ogen uit. Maar ik drukte Mari helemaal over mijn lul heen totdat hij in zijn keel zat. Hij kokte en kwijlde maar pijpte me wel. Na een paar minuten liet ik hem los en zei hem “Positie jongen NU”. En direct ging hij op zijn knieën zitten met zijn handen in zijn nek. Toen liet ik Christel naar me toe komen en zei haar zich met haar kont op mijn lul te spietsen. Ze kwam direct en zakte over mijn harde lul. Ze kreunde wel wat pijnlijk, maar ze liet het wel toe.

Ik ging wat achterover hangen en zei toen tegen Marie ”En nu neuk jij je moeder in haar kut tot je klaarkomt”. Hij keek me een beetje vreemd aan maar ik zag dat hij haar wilde neuken. Hij kwam op zijn knieën naar ons toe en ging tussen onze benen zitten. Christel nam zijn lul in zijn handen en zette die voor haar kut. En plotseling drukte hij door en begon haar als een razende te neuken. Christel zelf begon op mijn lul te wippen zodat die telkens heel diep in haar kont ging. Ze had dit ook niet verwacht, maar genoot er ten volle van. Intussen waren Loesje en Liesje volop bezig met het maken van foto’s en filmpjes. Tussendoor lieten ze zich door mij of door Mari lekker vingeren. Het was een spetterende neukpartij. Jammer genoeg kwam Mari al snel klaar. Toen vroeg ik aan Christel of ze nog aan de pil was? En ze zei “Nee meester, niet meer. En ik ben nu heel vruchtbaar”. Mari schrok zich een hoedje. Ik zei tegen hem dat hij nu misschien een broertje of zusje zou krijgen. Maar ik zei ook dat zijn moeder dan via haar werk en mij als meester, nooit iets te kort zou komen. Toen ontspande hij een beetje. Als laatste zei ik ook dat ik hier in huis altijd de meester was over alles en iedereen. Dus ook over hem. Maar thuis mocht hij uit mijn naam zijn moeder domineren.

Toen keek hij mij stralend aan en zei dat dat een goed idee was. Want hij kon niet meer zonder zijn moeder als zijn neukteefje. En nu kon hij haar ook in haar kont neuken als hij wilde. Christel begon te lachen en zei dat hij dat zeker mocht vanaf nu. Ik liet daarna de foto’s en filmpjes aan Mari zien en ook hem legde ik uit dat het niet was om te chanteren, maar voor de veiligheid van ons allemaal. Dat begreep hij volledig. Daarna vroeg hij of hij ook de andere sletjes mocht neuken als hij dat wilde. Toen ik zei dat dat prima was maar dan wel met condoom glunderde hij helemaal. Ik legde wel uit dat altijd alles op basis van vrijwilligheid moest gebeuren. Zonder instemming van het sletje in kwestie ging het niet door. En omdat we nog steeds naakt waren zag ik zijn lul alweer in stijve toestand. Hij keek daarbij naar Loesje. Die keek mij aan en ik zei tegen haar dat als zij wilde ze haar gang kon gaan met hem. Direct kroop ze naar hem toe en nam zijn stijve lul diep in haar mondje. Blijkbaar zag ze hem wel een beetje zitten. Hij pakte haar hoofd en drukte dat over zijn lul naar beneden. Ze kon hem helemaal hebben tot in haar keeltje. En omdat ze dat intussen gewend was gaf het geen problemen.
.
Ik riep Liesje, Leny en Christel nu om bij mij te komen en liet ze ook mij om de beurt pijpen. Ik ging zo liggen dat ze ook mijn kontgaatje konden likken. Mijn ballen, mijn kont en mijn lul werden nu door 3 sletjes onder handen genomen. En omdat ik geil geworden was van de pijpkunsten van Loesje was ik zo weer op volle oorlogssterkte. En eerlijk gezegd wilde ik nu wel een jong kutje. Ik liet Liesje dan ook snel op mij gaan zitten. Ze keek me lief aan en liet zich helemaal over mijn keiharde lul omlaag zakken. Daarbij kwam ik in aanraking, zoals altijd bij haar, met haar baarmoeder. Dat gaf haar altijd een klein beetje pijn maar ze had me verteld dat ze dat lekkere pijn vond. Ze begon rustig op me te rijden. Iedere keer opnieuw mijn lul bijna uit haar en dan liet ze zich weer helemaal op me zakken. Ik zag Mari kijken en Loesje ook. En toen ging Loesje ook bij Mari op zijn harde dikke lul zitten. Ik moest ze even tot de orde roepen omdat hij dat deed zonder condoom. Zonder morren stond Loesje op en pakte een condoom uit hat laatje waar ze opgeborgen waren. Handig deed ze die om de jongenspik en sprong er toen bijna bovenop. En enthousiast begon ook zij te wippen nu.

Tegen de andere vrouwen zei ik dat ze elkaar klaar moesten likken en in no time lagen ze lekker te 69-en. Het was een gekreun en gesteun van jewelste. Ik voelde langzaam dat Liesje steeds meer begon te kreunen en te kronkelen op mijn harde lul. Ze zat tegen klaarkomen aan. En ze kneep steeds harder met haar kutspieren om mijn lul. Ook ik voelde dan ook mijn zaad in mijn ballen koken en een weg naar buiten zoeken. En net voordat ze met een harde gil klaarkwam fluisterde ze in mijn oor dat ze op dit moment heel vruchtbaar was. Dat haalde mij over de streep en ik begon haar kutje helemaal vol te spuiten. En, alsof het zo moest zijn, spoot op dat moment Mari zijn zaad in het condoom in Loesje. Ze zoende hem voluit op zijn mond en ik zag dat ze echt een beetje verliefd was. Toen ze zag dat ik keek lachte ze schuldbewust en werd een beetje rood.

Nadat iedereen weer een beetje was bijgekomen fristen we ons gezamenlijk op in de doucheruimte die naast het kantoor lag. (Aan alles was gedacht bij de bouw). Daarna dronken we gezamenlijk nog iets en kletsten nog wat na. Daarbij zei Christel dat het jammer was dat haar dochters van nets wisten over haar en Mari. Maar die keek haar aan en zei dat ze het wel degelijk wisten. En dat ze het goed vonden ook. Ze wisten ook dat hij dominant was naar moeder maar dat begrepen ze wel. Want zij leken op moeder en waren ook allebei een beetje onderdanig ingesteld. Dat hadden ze namelijk tegen hem gezegd. Christel begon er bijna van te huilen toen ze dit hoorde. Toen zei ze kordaat dat ze dan ook maar eens mee moesten komen naar hier zodat ik ze misschien nog iets kon leren. Maar alleen als ik dat ook wilde. En ook zei ze dat vanaf nu Mari, haar meester thuis, maar bij haar moest komen slapen. Ook als de meiden thuis waren. Hij glom gewoon van trots en genot dat dit allemaal kon en mocht nu. Ik nam Christel nog even apart en vroeg of ze echt haar dochters ook in het spel wilde betrekken. Want zei ik, de kans is groot dat je zoon dan ook die meiden gaat neuken. Ze keek me glunderend aan en zei dat ze dat prachtig zou vinden. Wat haar betreft mocht hij ze zelfs zwanger neuken als ze dat wilden. Dan kreeg ze kleinkinderen en misschien nu ook al een kind van haar zoon. Wat wilde ze nog meer. En daarbij zoende ze me vol op mijn mond en pakte nog even mijn lul vast. Maar deze wil ik niet kwijt zei ze. Maakt me niet uit van wie ik een kind krijg. Je neukt me ook maar gewoon in mijn kut als je wilt.

Daarna vertrokken Mari en Christel met de toezegging dat ze binnenkort een keer met de dochters zouden komen. Maar dat is dan voor de volgende keer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 11015 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie