BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4 dochters deel 7

Het weekend was goed begonnen maar natuurlijk hadden we nog wel enkele geile dagen voor de boeg. En eerst nog een fijne nacht. Loesje sliep tegenwoordig samen met mij in mijn bed. Maar vannacht wilde ik ook Liesje daarbij hebben. Want die wilde ik graag ook anaal neuken. Ik zei tegen Liesje en Loesje dat ze maar vast naar bed moesten gaan en zei tegen de sletjes dat ze eerst maar op moesten ruimen en dat ze dan samen naar bed mochten als ze dat wilden. Dus Lia en Lonneke keken elkaar aan en begonnen al te lachen. Dus dat zou ook wel een geile bedoening worden. Ik ging even lekker douchen en daarna liep ik naakt naar mijn slaapkamer.

De twee jonge meiden lagen in 69 op elkaar en waren aan het likken en beffen. Vooral Loesje was daarbij lekker bezig. Ze had naast haar tong ook al meerdere vingers in het poepgat van Liesje. Die kreunde en steunde alles bij elkaar zo lekker vond ze het. Het was een geweldig gezicht om de twee jonge meiden zo bezig te zien. Meestal was ik er wel voor om alles rustig te doen maar ik was best moe van de afgelopen dag. Daarom had ik me voorgenomen om lekker het kontje van Liesje te neuken en dan ook in haar klaar te komen. Loesje zou morgen misschien wel weer een beurt krijgen. Die kwam tegenwoordig de hele week aan haar trekken.

Dus toen ik op bed kwam zei ik dat ook zo tegen de meiden en toen zag ik het gezichtje van Liesje betrekken. Ik vroeg wat er was en ze zei dat ze in haar kutje vol gespoten wilde worden. Want zei ze “Ik heb besloten om de pil niet meer te nemen, ik wil ook zwanger worden”. Nou als dat geen verrassing is weet ik het niet meer. Ik vroeg hoe lang ze dit al wist en ze zei dat ze al besloten had de dag na haar ontmaagding. Ze was deze week vruchtbaar. Ik zei dat ze nog wel jong was maar ze pruttelde een beetje tegen en zei dat 18 zou zijn als de kleine geboren zou worden. Loesje zat haar met grote ogen aan te kijken en vroeg of ze het echt meende. En toen kwamen de traantjes bij Liesje. Ze meende het echt en wilde graag mijn kind. En Loesje keek mij aan en zei dat ze haar zo goed kende en dat ze het echt wilde. Ze had er goed over nagedacht zei ze. Mijn lul stond daarom intussen al weer als een kanon schuin omhoog gericht. Ik zei tegen Loesje en Liesje dat ze dan eerst maar eens samen mij even moesten verwennen. Loesje mijn lul en ik wilde met Liesje lekker even tongen. Die kwam tegen me aan liggen en ze kuste me op mijn mond en haar tongetje flitste al naar buiten. Ik opende mijn mond en mijn tong zocht die van haar en intussen speelde ik lekker met haar billen en voelde ik haar poepgaatje. Loesje was rustig aan het pijpen want ze wilde ook niet dat ik te vlug klaar zou komen.
Tussen het tongen door keek ik Liesje even aan en vroeg of ze dan ook hier kwam wonen. Ze keek me blij aan want ze was al lang niet meer blij om bij haar moeder te wonen. En dat waren de anderen ook niet. Daar liep elke week wel een andere man rond en sommigen daarvan probeerden bij de meiden ook hun tieten en billen aan te raken. En dat wilde ze niet.

Moeder was overigens ook altijd aan het drinken en ze hield het huis ook niet meer bij. Dus ik zei dat ik direct na het weekend via mijn advocaat alles zou laten regelen. Alle kinderen die weer bij mij wilden wonen mochten dat zelf kiezen en dan kon de advocaat dat juridisch regelen. Gelukkig was ik financieel zo onafhankelijk dat dit gemakkelijk kon. Maar intussen werd ik steeds geiler en vond het tijd worden om Liesje nu eens lekker te neuken in kontje en kutje.
We draaiden de rollen nu om. Ik zette Liesje op haar knieën en ging achter haar zitten. Ik zette mijn keiharde lul tegen haar kringspier en zette wat druk. En wat ik niet verwacht had gebeurde, ik schoot er in een keer in. Ze slaakte wel even een gilletje van de pijn maar ze was heel snel gewend. Ik duwde dus gewoon door en zat er binnen de kortste keren tot aan de wortel in. Ze kreunde van genot. En terwijl Loesje haar begon te vingeren en ik Loesje in haar kutje vingerde begon ik langzaam mijn lul er helemaal uit te halen en dan weer helemaal er in. Ze was de eerste waar ik van meemaakte dat ze dit direct allemaal kon hebben. Ze voelde ook heerlijk strak aan, maar zeker niet te strak. En door het vingeren van Loesje werd ze ook steeds geiler. Overigens lag Loesje zelf ook te kronkelen omdat ik haar vingerde. En toen kwam Liesje voor de eerste keer klaar. Ze kreunde en kermde en slaakte plotseling een harde gil. Ze verstarde helemaal en ik voelde heel veel geil uit haar kutje tegen mijn ballen aan komen. Ik bleef even stil zitten en daardoor vingerde ik Loesje ook naar een hoogtepunt. Ze lag te shaken en kwam heerlijk klaar op mijn vingers.

Toen vroeg ik Liesje hoe ze verder geneukt wilde worden? En ze zei dat ze gewoon zo wilde blijven zitten. Want ze voelde zich ook best wat onderdanig maar hield niet van pijn. En dit was voor haar de fijnste manier om onderdanigheid te tonen. Loesje keek haar een beetje verbaasd aan en vroeg hoe lang ze dit al wist? Liesje antwoordde dat ze dit zich pas realiseerde sinds ze Lonneke geslagen had deze dag. Ze wilde hetzelfde maar zonder veel pijn. Toen vroeg ik of ze wel wat wilde proberen om te kijken wat ze nog wel lekker vond en wat ze niet lekker vond. Ze keek even bedenkelijk en zei toen dat ze dat wel wilde proberen. Ik zei tegen Loesje dat ze heel voorzichtig moest beginnen met de tepels van Liesje te spelen. En dan langzaam steeds iets harder. Knijpen en langzaam draaien. Liesje moest een stopwoordje opgeven waardoor we zouden weten wat ze wel of niet lekker vond. Ze zei dat ze dan koos voor iets dat je normaal niet in bed had “appelmoes”. Ik zei ook nog dat ik haar heel zacht op haar billen zou tikken en steeds iets harder. Als ze het echt te hard vond worden dan moest ze me laten stoppen. Ze keek ons aan en zei dat ze ons helemaal vertrouwde en dat het goed was.

Ik ging dus nu achter Liesje zitten en zette mijn lul tegen haar gladde en supernatte kutje. Ik ramde mijn lul er helemaal in om te kijken of ze dat kon en wilde hebbe. Ze gromde wel even maar ze drukte haar kutje tegen me aan. Toen tikte ik haar op haar billen en ik voelde dat Loesje met een hand aan haar klitje bezig was en met haar andere met een tepel. Langzaam begon ik te neuken. En elke tweede stoot gaf ik een tikje op haar billen. Steeds iets harder en langzaam zag ik haar billen lekker rood worden. Ze was nu ontzettend geil en ik stootte steeds iets harder door. Ook Loesje liet zich niet onbetuigd. Ze wreef hard over haar klit en zo mogelijk nog harder over haar tepels. Ze trok er een beetje aan en ze draaide wat en ik voelde dat Liesje steeds meer daarop begon te reageren. Ik zag dat Loesje haar tepels echt al ver uit rekte en ze liet geen krimp. Ik neukte Liesje nu echt hard en sloeg nu met mijn vlakke hand op haar billen. Nog lang niet zo hard als bij Lia en Lonneke maar toch best stevig. Liesje begon steeds harder te kreunen en te kronkelen. Ze kwam al bijna klaar. Maar ik was ook al bijna zo ver. Haar kutje zat nu echt als een handschoen om mijn grote harde lul. Ik stootte nu helemaal diep in haar kutje en ik voelde dat ik nu haar baarmoeder raakte. Ze zette haar rug een beetje meer hol zodat ik nog wat dieper kon en ik sloeg nu eens een keer hard op haar billen. En ze zei wel auuuuwwwww, maar geen stopwoordje. Dus ik neukte haar nu diep en hard door omdat ik klaar wilde komen. En toen kwam Liesje weer klaar. Er kwam heel veel geil uit haar kutje gelopen ik voelde nu ook mijn zaad zijn weg banen naar mijn eikel. En toen explodeerde ik in het lekkere kutje van mijn dochter. Ik spoot zo diep en zo veel mogelijk bij haar baarmoeder zodat het zaad niet ver hoefde te gaan. Loesje kneep op dat moment echt hard in de tepels van Liesje en dat zorgde er voor dat ze ook klaar bleef komen. Ik kwam langzaam tot rust en draaide met Liesje boven op me op mijn rug. Ik schoof haar naast me en liet Loesje een kussen onder haar leggen zodat ze geen zaad zou verliezen. Ze was volledig van de kaart.

Even later waren we allemaal weer wat bijgekomen en toen vroeg Loesje of ze mijn lul lekker schoon mocht likken. En dat is al een genot op zich. Mijn jongste die echt een raspijpster is geworden. Toen ik schoon was keek ze me aan en zei toen plotseling “Papa, ik wil voorlopig niet zwanger worden hoor”. Ik begon te lachen en zei dat ze dat ook vooral zelf moest beslissen. Ik deed het licht uit en we gingen lekker slapen die nacht.

Toen ik die volgende morgen wakker werd zag ik de beide meiden liggen. Liesje lag nog steeds met haar kutje omhoog op het kussen te slapen. En Loesje lag tegen me aangedraaid alsof we al jaren getrouwd waren. Een heerlijk gezicht.
Ik stond op en ging douchen en liet de beide meiden nog even rustig liggen. Toen ik klaar was met douchen liep ik naakt zoals we dat intussen gewend waren naar de keuken waar ik verse koffie rook en croissants. De sletjes hadden dat al klaar gemaakt samen met verse sinaasappelsap. Alles stond klaar en ze zaten allebei op hun knieën naast mijn stoel en zeiden : goedemorgen meester”, “kunnen we u nog met iets anders van dienst zijn”. Ik lachte en zei “nu niet sletjes” en daarna zei ik, doe nu maar even normaal als jullie willen. Ze deden hun schortjes uit en gingen ook aan tafel zitten om samen met mij wat te eten. Het was weer een prachtige dag en ik nam me voor om eerst eens een tijdje rustig lekker buiten te gaan zonnen en te genieten van het “natuurschoon” dat de hele tijd om me heen liep. Dus na het eten gingen de meiden even onze ontbijtboel opruimen en kwamen ze bij me liggen. Ik vertelde dat Liesje ook haar onderdanige kant had leren kennen en dat ze van een beetje pijn heel geil kon worden. Maar ze was nog niet klaar om net zo ver te zijn als Lia en Lonneke. Maar ik vertelde dat ze ook weer bij mij wilde komen wonen en zwanger wilde worden. De beide meiden waren helemaal opgetogen.

En toen ging de poort open. We verwachtten niemand maar schrokken natuurlijk wel. Het bleek de zus van mijn ex te zijn met haar man. We hadden nog steeds goede banden met elkaar en ze snapte nog steeds niet dat haar zus de boel zo uit de hand had laten lopen. Ze werd wel helemaal rood toen ze mij zag in mijn blootje samen met de naakte meiden. Bij mijn zwager zag ik een andere reactie. Er ontstond een grote bobbel in zijn broek. Nu moet ik er bij zeggen dat ze allebei iets ouder zijn dan ik maar mijn schoonzus (Renske) ziet er uit alsof ze minstens 15 jaar jonger is. Een echte geile milf. Hij (Peter) mag er ook wel wezen maar met mannen heb ik niet zo veel. Toen nam Lia het initiatief en stond op. Ze liep naar haar oom en tante en kuste ze allebei met drie kussen. Twee op de wangen en een op de mond. Waarbij haar mond net iets te lang op die van hun bleef. Ze legde uit dat we hier in huis allemaal gekozen hadden om voortaan naakt te zijn. Ook dat er nog wel wat andere dingen gewijzigd waren maar dat zou dan vandaag misschien wel duidelijk worden. Toen vroeg ze of ze hun kleren aan mocht nemen. Want het zou fijn zijn als ze ook naakt mee wilden doen.

Renske en Peter keken elkaar aan en toen knikte Peter en begon Renske zich direct uit te kleden. Ook Peter was zo uit zijn kleding. En ik zag dat zijn lul op oorlogsstand stond. Hij zei ook dat hij er niets aan kon doen met al dat mooie naakt om hem heen. En bij Renske zag ik een prachtige mooie vrouw. Tieten minstens een DD en een smal middeltje, lekkere volle heupen en ronde billen. Ze had haar kutje ook helemaal kaal geschoren en ik zag dat haar schaamlippen gezwollen waren en er glinsterde al wat geil tussen. De meiden haalden enkele extra stoelen en koffie en daarna zaten we heerlijk te genieten van de zon en het gezelschap.

En toen kwamen Loesje en Liesje er ook aan. Ik zag de lul van Peter nog iets groter en harder worden en Ik zag ook dat Renske nog iets meer draaide met haar benen en billen. Ze was verdomme geil geworden. En uiteraard was het onze flapuit Loesje die naar Peter keek en zei “dat is een lekkere lul”. “Die zou ik wel eens willen proeven” Iedereen was verbouwereerd en toen kon ik niet anders meer dan uitleggen wat er gebeurd was.

En hoe zich dat uitwerkte lezen jullie in deel 8

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 8835 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “4 dochters deel 7”

Plaats een reactie