BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

After Party

Ton zat een beetje zenuwachtig heen en weer te schuiven aan tafel. Het was alweer een week geleden en het was een week van schuldgevoel, schaamte, angst voor ontdekking maar eigenlijk nog meer van lust. Hij hoefde maar aan die avond te denken of hij zat weer met een stijve. Zie Home Alone voor deel 1 . De naam van zn dochter werd genoemd of hij zag haar schoolfoto op het dressoir en hij had een stijve. Toch had hij al het contact die week met haar vermeden. Maar nu zou ze zo weer verschijnen. Vandaag familie brunch bij van der valk ter ere van de 80ste verjaardag van zn schoonmoeder. Gezellige drukte maar hij zat toch een beetje verontrustend te wachten tot Tessa arriveerde. Hij nam net een slok van zn koffie toen ze binnen stapte. Direct nadrukkelijk aanwezig, zoals altijd. Ook hij stond op om haar te begroeten. Ze gaf hem een stevige knuffel. Haar borsten drukten strak tegen hem aan.

Hallo lekkere vent, fluisterde ze in zn oor. En er volgden 3 zoenen. Een op elke wang en de derde tot zijn schrik vol op zn lippen. Even voelde hij haar tongetje plagend tegen zn lippen duwen. Shit Tess, we zijn niet alleen hoor, bracht hij zuchtend uit. Tessa lachte alleen maar en ging de tafel verder af met handjes geven. Ton had het er direct al moeilijk mee. Hoe vaak hij zich deze week na hun avondje had afgetrokken met haar voor ogen was gewoon niet te tellen. En nu was ze weer binnen handbereik maar … de hele familie was er ook. Gezellig gekeuvel, gelukkig zat Tessa aan de andere kant van de lange tafel. Toen werd het buffet geopend en ieder ging op zoek naar wat lekkers. Ton stond in de rij bij de grill. Daar was Tessa, ik mag vast wel voor jou lieve paps? vroeg ze liefjes en direct duwde ze zich voor hem in de rij. Daarbij heel nadrukkelijk met haar kont tegen zijn kruis. Jij houd wel van een lekker mals stuk vlees he pap? Vroeg ze met een knipoog. Nou ik lust er ook wel pap van hoor, ging ze verder en likte haar lippen.

Ton was blij toen ze weer verdween naar een andere rij. Even later stond ze bij de uitgang naar de hal hem te wenken. Ton schrok even, was in dubio maar besloot haar te negeren. Hij zat nog maar net toen hij een hand op zn schouder voelde. Paps jij gefeliciteerd met je lieve schoonmamma, zie ze net wat te luid, of had ik je al gehad?. En terwijl Tessa hem weer kuste op beide wangen gleed haar hand over zn borst en kneep ze even zacht in zn tepel. Een schok door hem heen en een electrisch stroompje van zn hersens naar zn lul die direct reageerde. Tessa voegde zich weer bij haar nichtjes. Zo was t even rustig en hij begon net te genieten van zn derde gang toen Tessa opeens naast hem stond. O paps, riep ze veel te hard. Heb je dat voor mij opgeschept? Wat lief, ze nam zn bestek uit zn handen en liet zich op zn schoot zakken. Smakelijk at ze zijn biefstuk op terwijl ze met haar moeder en oom kletste. Haar kont echter drukte heel trefzeker op Tons kruis en ze draaide er lekker mee. Als ze niet snel ophield… Gelukkig deed ze dat, ze gaf hem een dank je wel klopje op zn schouder en liet hem achter met een kei harde pik die tegen zn gulp duwde. Hij moest maar beter even blijven zitten.

Toen hij even later weer bij het buffet stond, liep ze langs, ik ga nu koffie halen in de hal, zei ze. En dat wil jij ook, nu! En ze verdween inderdaad richting de hal waar de koffie automaten stonden. Ton twijfelde. Wilde hij dit wel? Ze waren vorige week veel te ver gegaan en nu maakte ze hem weer gek. Verdomme zn bloed eigen dochter. Hij schoof weer aan in de rij voor het dessert . 10 seconden later liep hij toch maar richting de hal. Tessa stond hem op te wachten. Hierheen, commandeerde ze. En door een deur kwamen ze in het trappenhuis. Ze ging met twee treden tegelijk naar beneden. Ton volgde zo snel hij kon. Deur door en nog een deur en ze waren in de parkeergarage. Tessa liep gericht een hoek in en met haar rug tegen de muur wipte ze haar heerlijk jonge stevige borsten uit haar bloesje. De tepels al hard en smekend om aandacht. Ton keek even schichtig om zich heen , zag geen teken van leven en dook als een hongerige baby op de tieten van zn dochter. Hij likte en zoog zich vast aan de tepels die wel 5cm lang leken. Tessa hijgde van opwinding terwijl hij zn gezicht tussen haar borsten verstopte.

Lekker he ouwe, ik durf te wedden dat je hier de hele week van droomde. En van dit, ze duwde hem omlaag op zn knieen. Haar rokje had ze al omhoog. Ton trok het kruisje van haar string wat opzij en genoot even van het zicht op de roze natte lipjes tussen de blonde haartjes. Toen likte hij eerst haar geil van haar dijen en liet toen zn tong in haar wijd open getrokken kut verdwijnen. Even reed Tessa luid zuchtend tegen zn gezicht op. Haar benen om zn schouders. Fuck fuck fuck fuck, hijgde ze. Ze duwde haar vader opzij en nu zat Tessa op haar knieen en trok wild aan zn riem en liet zn broek zakken. Zijn lul wees recht omhoog, voorvocht druipte van zn glimmende eikel. Zonder aarzelen nam ze zijn hele staaf diep in haar mond, tot aan zn ballen. Ze pijpte zo geweldig. Even vroeg Ton zich af waar zn dochter dat geleerd had, zo hadden ze haar toch niet opgevoed. Hij keek omlaag en zag haar verhitte lieve gezichtje. Een vurige waas van verlangen in haar ogen. Zijn eikel sloeg tegen haar wang en verdween dan weer diep in haar warme mondje. Lipstick liet een spoor achter.

Verdomme, neuk me ouwe, vroeg ze hees. Ze stond nu gebogen voor hem, haar kontje uitnodigend naar hem toe. Haar kutlippen glinsterend in het halfdonker van de garage. Zijn paal gleed makkelijk naar binnen en Tessa gaf het tempo aan. Hard en diep. Zijn ballen sloegen tegen haar dijen. Hij kneep zich vast in haar heerlijke geile kont. Kom neuk me, harder, voor ze komen. Hijgde Tessa. Voor wie komen? kon Ton met moeite vragen. Ze knikte naar rechtsboven, daar hijgde ze, voor die komen. Ton draaide zn hoofd vragend die kant op en toen pas zag hij dat ze recht onder een CCTV camera stonden. Sjesus Tess, wist je dat, hijgde hij. Ja…kreunde Tessa. Dit. Is. Toch… ahhhh jaaa dieper, GEIL. Kom paps spuit je dochter vol. Ohhh jaaa ik ga komen. Ton werd gek, als in hypnose ramde hij zn paal in hoog tempo in de nauwe natte gleuf van zn dochter. Wild en met haast nu raggend naar een orgasme. Tessa kwam als eerste en in haar schokkend onderlijfje kwam Ton met een harde kreun klaar en spoot zn sperma diep in haar vulva. Voetstappen op de trap. Paniek. Ze hadden zich nog maar net gefatsoeneerd en stonden ieder aan een kant van eerste de beste auto toen een beveiliger de garage in kwam rennen. Hij keek ze argwanend aan. Hebben jullie een jong stel hier gezien? Vroeg hij. Nee, zei Ton, we komen net aanrijden.

De beveiliger keek wantrouwend maar rende toen toch door de garage in. Ton en Tessa konden een slappe lach niet onderdrukken. Samen liepen ze de trappen weer op. Ga jij maar eerst naar binnen, zei Tessa, dan ga ik nog even sporen wegwerken op het toilet. Tot zijn opluchting merkte Ton dat ze niet waren gemist. Hoewel de meeste bleven hangen gingen Ton en Eva naar huis. Eva had late dienst. Ook Tessa ging weg want die had stage, ook late dienst. Bij afscheid nemen duwde Tessa hem haar string in zn hand. Hier een souvenirtje, zei ze met een gemene glimlach. En zo zat Ton die middag weer alleen thuis. Hij haalde het doorweekte slipje van zn dochter uit zn jaszak. Snoof eraan. Likte eraan. Verdomme wat geil, wat heb ik een slet van en dochter. Jammer dat haar moeder zo anders is, zuchtte hij. De geur en de smaak van het kruis van zn dochter wakkerde zn lusten weer aardig aan. Verdomme, ik heb nog tot 11uur vanavond en Tessa kan deze keer ook niet binnenlopen die werkt ook. Ton had er weer zin in. Met 3 stappen was hij in zn werkkamer, pakte zn nylons en olie uit de onderste lade. Toen snel een badlaken en voor de volledigheid ook nog een gebruikt slipje van zn vrouw. Hij begroef zn gezicht er even in. Diep inhaleren door zn neus. Zn pik duwde bijna zn gulp stuk. Badlaken op de bank, voor de zekerheid om sporen te voorkomen.

Ton had de Pornhub op t grote scherm en was al helemaal naakt. Hij trok de body van een speelpakje van zn vrouw over zn hoofd aan. Het gevoel van het kant op zn blote huid was weerzinwekkend lekker. Hij had ook een jarretel klaar liggen. Paste precies. Voorzichtig pakte hij de panty kousen en stak eerst zn rechtervoet erin. Langzaam trok hij de kous naar boven over zijn been. Met twee vingers leidde hij de naad precies over het midden van zijn been. Even droomde hij weg, wat een onbeschrijfelijk relaxed en tegelijk opwindende ervaring was dit toch telkens weer. Langzaam herhaalde hij het nu met zn linkerbeen. Een diepe zucht van opwinding gemengd met tevredenheid toen hij zich achterover liet zakken en zn benen van enkel tot zware zak streelde. Een hand ging nu over de body, fel rood. Door de zachte stof heen kneep hij in zn tepels. Rillingen door zn hele lijf en zn pik strak als een snaar. Zachtjes kneedde Ton zn ballen. Op het scherm werd een cuckold gedwongen toe te kijken hoe zn vrouw werd uitgewoond door een grote neger. Ton zoog snoof even de geur van het slipje van zn dochter op.

Wauw, fucking heerlijk. Hij schrok wakker uit zn geile bubbel: telefoon. Hij liet hem uitbellen. Ze bellen morgen maar terug dacht hij. Hij omvatte net zijn paal toen de telefoon weer ging. Moeizaam en boos stond hij op. Keek op t schermpje, Tessa. Hij schoof de telefoon terug op tafel. Probeerde het nog 3x te negeren maar voelde dat hij toen toch maar moest opnemen als ze weer belde. En ze belde weer, dit keer videocall. Ja dat dus mooi niet. Hij belde haar terug op t gewone nummer. Sorry zat op de wc met moeilijke bevalling, gaf hij als excuus. Pa doe niet zo lullig. Ik heb maar half uurtje pauze, antwoordt Tessa. Ja ik had je niet verwacht eigenlijk, zei Ton beetje geirriteerd. Wat kan ik voor je betekenen meisje, vroeg hij nu liefjes. Paps, kom op, wees s eerlijk, vond jij t vanmorgen ook zo lekker en spannend? Jazeker, gaf Ton toe. Spannend ook het idee dat iemand ons kon zien toen we bezig waren. Mens wat maakte dat me geiler. En nu? vroeg Tessa.

Ton wilde net antwoorden toen ze hem onderbrak. Ik zal je even videobellen, dat is veel gezelliger. Ik zit hier toch ook maar alleen. Ton brak het zweet uit, hoe kwam hij hier nu onder vandaan. Maar ze had al opgehangen. Als een speer trok hij een sweater aan en schoof aan de tafel, griste een krant en toen hij de videocall beantwoorde leek het net of hij zat te lezen. Dacht hij. Ze kon immers niet zien wat onder de tafel was. Hey daddy, klonk het vrolijk aan de andere kant. En daar zat zn meisje in haar verpleegster outfit. Het bekende jasje en ongetwijfeld bijbehorende broek. Vertel paps, vroeg ze, jij ook nog zo geil als boter? Ik, uhhh, ik zat net de krant te lezen, probeerde Ton. Hey ouwe, ik ken je toch! Ik ben nog wel behoorlijk geil hoor. En ze zoemde in op haar borsten. Ton zag hoe haar tepels door de dunne stof van het jasje heen prikten. Hij kreeg het er warm van. Als je wil laat ik meer zien hoor, kan je lekker nog een keer van me genieten, toch?!

En het beeld ging naar beneden, ze trok de elastische band van haar broek wat wijder en hij zag dat ze verdomme geen slipje aan had. Volgende wat hij zag was weer haar lachende gezicht met zaadvragende ogen. Wat denk je paps? Uhh nou dat video gedoe vind ik een beetje raar hoor, begon Ton. Hey ouwe viezerik, zei Tessa met een stoute glimlach. Ik zie het badlaken op de bank. Wedden dat jij lekker bezig was??? Ton werd vuurrood. Kom gekkie zet je mobje aan de ene kant van de bank en zit jij aan de andere kant dan komen we samen lekker klaar…. Tessa klonk meer commanderend dan vragend. Aarzelend gaf Ton toe. Elke seconde verder werd de opwinding groter. Zijn pik was weer op oorlogs sterkte. Hij zat, benen wijd in full screen en had goed zicht op zn dochter van wie nu haar blonde kut goed in beeld was. Druppels geil in de haartjes, De roze lipjes stukje open. Geil hoor die jarretels en kousen pa, vind ik wel wat hoor, hijgde Tessa. Ton zag hoe ze haar kut verder opentrok en zachtjes haar lipjes masseerde. Ze maakte haar vingers lekker nat met haar kutsappen en gleed door haar lies, haar bilspleet en toen diep in haar poes. Zoals ze daar lag had hij niet alleen goed zicht op zijn dochters geile spleet maar ook haar stevige puntige tieten waar de tepels als kleine spitse torentjes recht de lucht in wezen.

Ton omvatte zn ballen met 1 hand en met de andere hand maakte hij langzaam lange rukbewegingen. Fist-fucking in zn met spuug nat gemaakte vuist. Stop ouwe, riep Tessa, even stoppen. Nu was weer haar gezicht vol in beeld. Een grijnzend gezicht met ondeugende oogjes die hem strak aankeken. We spreken af dat jij van je lul af blijft tot ik zeg dat het mag. Wat er ook gebeurd, je blijft van je lul af. Zei Tessa bazig. Begrepen? Ton knikte bedeesd en ging weer achterover liggen. Handen naast zich, zn paal rood en paarse aders dik van de opwinding. Hij deed wat ze hem opdroeg. Het scherm ging weer omlaag. Ze kneep hard in haar tepels die fel rood waren inmiddels. Ze kreunde er luid bij. Tons ballen trokken strak in zn zak. Hij had grote moeite niet zn lul af te raggen. Het scherm ging verder naar beneden. Close up van haar natte blonde gleuf. Haar vingers gleden diep in en uit en ze draaide cirkels om haar clit die uitnodigend naar buiten piepte. Opeens was er een derde hand. Een mannen hand. Ton schrok zich rot maar tegelijk zat hij direct rechtop en wou dat het zijn hand was. Geile meid, wat is dat nou verdomme? riep hij haar toe. Wie in gods naam, kreng! Maar Ton was te geil om te stoppen.

Hij zag hoe de hand nu met 2 vingers in de spleet van zn dochter verdween. Derde vinger kwam er ook in. Ringvinger waaraan een trouwring glinsterde gleed in en uit de poes van zn dochter. Ton was niet de enige getrouwde man die ze had verleid, dacht Ton. Opeens was daar een lange slanke stamper met een grote paarse helm die tegen Tessas buik op reed. Dit werd te veel en Ton greep zn lul vast, shiiiit wat geil, zuchtte hij. Afblijven, gilde Tessa, niet rukken voor ik t zeg ouwe viezerik! Bang dat hij de rest niet te zien zou krijgen ging Ton weer braaf op zn handen zitten. Maar zn lul stond echt op springen. De paal van de onbekende duwde tegen de liesen van zn dochter die haar benen maar al te snel verder spreidde, wreef door de blonde haartjes op haar jonge kutje. Over haar heuveltje en plagerig tegen haar lipjes en clitje.

Opeens trok de man Tessa ruw omlaag en ramde met kracht zijn hele paal diep in haar keel. Hij zag hoe ze de hele vleesstaaf met moeite verwerkte. Haar ogen puilden even uit, tranen. Maar toen hij terugtrok likte ze gulzig aan zn eikel, zn ballen en nam weer de hele pik in haar pijpebekkie. Haar mooie zachte lippen om de dikke stam. Ze liet een spoor van lipstick achter, net als op Tons lul die ochtend. Tessa liet zich achterover vallen en met haar benen wijd smeekte ze hem haar te neuken. Dat wilde de man maar al te graag, dat was duidelijk. Met een luide zucht ramde hij zn speer diep in haar grotje. Ton kon het horen soppen, zo nat was zijn kleine meid. Vanwaar haar mobje stond had hij zicht op haar van de zijkant en zag hoe ze wild werd geneukt, hoe grote handen haar tieten genadeloos onder handen namen. Tessa kreunde en hijgde steeds harder. Ze was op weg naar een climax. Wat een lekkere hoer ben jij toch, hoorde hij de man zeggen. Wat een lekker neukgat heb je, hijgde hij. Een super geil sletje die graag een lul naar binnen krijgt. En dat ga je krijgen zaadslet! Hij ramde steeds harder en in hoger tempo. Toen trok hij terug, en spoot hij zijn sperma over haar buik, haar schaamhaar, tegen haar verhitte tieten. Er lag een grote plas.

Tessa had haar mobje in de hand zodat Ton een goede close-up had van de spuitende lul. Ton lag te neuken in de lucht. Duwde zn dijen ver omhoog alsof hij zn dochter neukte. Toen hij zag hoe de man zn pik uit de druipende kut van zn dochter haalde en in close up zag hoe hij bleef spuiten en hoe zijn geil sporen vormde op het gave gladde lijfje van zn dochter kwam Ton klaar zonder zn pik aan te raken. Hij kwam klaar als nooit te voren. Ving hij normaal zn kwakkie op, nu spoot hij zn nylons en body helemaal onder. Even lag hij beduusd bij te komen. Verdomme Tessa, wie is daar bij je? In hemelsnaam, dit gaat echt de verkeerde kant op. Bracht hij zuchtend uit. Paps, ik laat me niet zo maar door iemand neuken hoor! zei Tessa geirriteerd. Okay, het is waar, geen idee hoe hij heet maar hij kent jou, dus t is veilig. En toen een vaag bekende stem: Precies Ton, maatje, we spreken elkaar laters wel. En het contact werd verbroken…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 16169 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “After Party”

    • Vond het ook een geil verhaal heerlijk als je zo’n dochter hebt die kan waarderen dat je vader nylons of panty draagt.
      Zelf me kruis uit de panty gescheurd heerlijk klaargekomen

Plaats een reactie