BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bas en zijn moeder

Bas is een jongen van bijna 17 jaar, anderen zouden hem rond de 20 schatten want hij is bijna 1.95m en sportief gebouwd. Bas woont sinds 4 jaar alleen met zijn moeder, Sally, die hij op elk vlak bewondert.

Sally is 38 jaar, 1.65m, slank zo ongeveer 55kg. Ze heeft zich sinds haar scheiding volledig op de zorg en opvoeding van haar zoon toe gelegd, ze zag hem van een klein iel mannetje uitgroeien naar de flinke jongeman die hij nu was. Sally voelde zich trots en vond dat ze het goed gedaan had. Ze stond sinds kort op een datingsite, elke dag had ze mega veel reacties.

Elke avond namen ze samen alle reacties door. Na enkele dagen en iedereen afgekeurd te hebben ligt Sally in bed na te denken. “Waarom ben ik zo kieskeurig..wat zoek ik eigenlijk..” terwijl haar hand zachtjes tussen haar benen friemelt. Haar gedachten slaan om, ze wordt nat tussen haar benen. Ze kan er niets aan doen maar telkens ziet ze haar zoon op haar netvlies. Twee vingers verdwijnen tussen haar lipjes en met haar andere hand masseert ze haar clitje. Na enkele minuten komt ze zwaar hijgend klaar. Met het schaamrood op haar kaken. realiseert ze zich, als ze bijgekomen is, dat ze zich net klaar gevingerd heeft op haar bloedeigen zoon. Ze likt haar vingers af rolt op haar zij en valt in een onrustige slaap.

Bas had een vriendin gehad maar dat was al een maand uit. De interesse in zijn moeder begon toen het net uit was. Die avond gluurde hij door een kiertje van de badkamer toen zijn moeder zich douchte. ’s Avonds in bed fantaseerde hij dat ze samen onder de douche stonden. Hij haar mooie kleine ronde borstjes inzeepte tot haar tepeltjes hard stonden, haar strakke buikje en ronde billen streelde. Toen hij haar gladgeschoren kutje in zijn fantasie betaste, kreunde hij haar naam zachtjes en kwam gigantisch klaar. Zijn pik bleef stijf toen hij zijn zaad van zijn buik veegde met zijn boxer, ook hij viel uiteindelijk in een onrustige slaap.

Sally werd wakker en dacht nog even aan gisteravond. Haar verstand zei haar er niets mee te doen maar haar poesje jeukte alweer. Haar vinger en duim plukte aan haar stijve tepeltjes, ze kreunde zachtjes. Haar andere hand ging tussen haar gespreide benen, ze sloot haar ogen en stootte met drie vingers diep in haar soppende gleufje. Haar fantasie ging zelfs verder dan gisteren, nu pompte hij zijn lul in haar kutje ipv dat hij haar vingerde. Toen ze klaarkwam kreunde ze iets te hard “ooh…Bas…ik…kooom..”.

Bas was aan het wakker worden, hij moest nodig plassen en liep richting badkamer. Toen hij langs zijn moeders deur liep hoorde hij zacht gekreun, hij stopte even, glimlachte en liep door. Hij leegde zijn blaas en liep terug, stopte weer bij haar deur waar het gekreun iets luider was geworden. Zijn lul veerde gelijk op, hij schrok een beetje toen hij haar hoorde kreunen “ooh…Bas…ik…kom…”, veel tijd om na te denken heeft hij niet en zonder verder na te denken opent hij haar deur en zegt quasi onschuldig “riep je mij mam?.
Hij blijft stokstijf stilstaan als hij recht in haar geopende kutje kijkt, waar drie vingers in zitten.

Sally zit nog midden in haar orgasme als ze de deur open ziet zwiepen. Ze schrikt en kijkt hem verwilderd aan maar kan nu niet meer stoppen, haar vingers pompen rustig door tot haar orgasme langzaam wegebt. Ze blijft hem bekijken en ziet dat zijn best flinke lul fier tot aan zijn navel reikt. Ze wenkt hem met een rood hoofd van opwinding en schaamte.

Bas gaat een beetje ongemakkelijk op de bedrand zitten. Hij beseft zich nu pas dat zijn lul zo hard als staal is.

Sally begint een beetje stotterend: “sorry lieverd…ik was mezelf niet..”. Ze ziet haar zoon gelijk opstaan en naar zijn kamer lopen maar gelijk weer terug komen met iets in zijn hand. Als hij weer gaat zitten zegt hij “mam er is geen excuus nodig…ik heb me gisteravond op jou afgetrokken..” en drukt zijn boxer in haar hand. Sally kijkt hem aan en dan naar zijn onderbroek in haar hand. Ze voelt zijn opgedroogde zaad. Nu ze weet dat hij zich ook op haar aftrekt maakt het haar niets meer uit, ze brengt zijn boxer naar haar gezicht, ruikt eraan en likt zelfs even met haar tong over een harde plek, terwijl ze hem aan blijft kijken

Bas ziet zijn moeder aan zijn onderbroek ruiken en zelfs likken. Voorzichtig legt hij zijn hand op haar been en streelt er langzaam over. Als ze zachtjes kreunt en haar gezicht naar de zijne brengt, glijdt zijn hand richting haar nog glimmende gleufje. Hun monden vinden elkaar, ze likt over zijn lippen. Bas kreunt nu zachtjes en opent zijn mond “wow” denkt hij “nog lekkerder dan in mijn fantasie”. Hun tongen raken in een minuten lang gevecht. Zijn middelvinger pompt zachtjes in haar, ze kreunt in zijn mond.

Sally haar hand gaat via zijn borstkas naar beneden en slaat zich om zijn enorme lid en trekt hem langzaam af. Het “oh mam wat lekker” uit zijn mond zorgt ervoor dat ze hem achterover op haar bed trekt. Ze voelt zijn vinger uit haar glippen toen ze op haar knieën over hem heen ging zitten. Zonder iets te zeggen wipt ze iets op, zet zijn pik rechtop en wrijft met zijn eikel tussen haar lipjes en over haar clitje. “Wil je mama neuken met je grote pik?” vroeg ze met schorre stem.

Bas lag verbaasd en bloedgeil op zijn rug, haar hand strak om zijn stijve, het enige wat hij uit kon brengen was “hmmm..graag..”. Hij voelde de warme, natte, zijdezachte binnenkant van zijn moeder toen ze zich kreunend liet zakken.

Sally hield haar adem in toen ze langzaam over zijn pik zakte. Ze voelde de aders die over zijn pik liepen, hij vulde haar tot het uiterste. Ze perste de lucht uit haar longen toen haar billen zijn benen raakten en bleef even stil zitten. Toen ze iets begon te bewegen hijgde ze met gesloten ogen “neuk me Bas…jaah dit heb ik nodig…neuk…mama..”.

Bas begon zachtjes tegen te stoten en pakte haar opwippende tietjes vast. Ze drukte haar kutje zo hard als ze kon op zijn pik, haar sapjes spatten op zijn buik en liepen weg via zijn zak en bilnaad. Ze gilde dat ze klaarkwam en haar kutje kneep hard in zijn pik, even bleef ze stil zitten en stamelde “ooh heerlijk Bas, jaah, trek aan mijn tepels…je komt zo diep..”. Bas begon in haar te stoten, zijn pik sopte in haar vocht.

Sally liet zich na haar orgasme voorover op zijn brede borstkas zakken. Bas pakte haar vast tilde zijn billen van het matras en begon haar zo steeds sneller te neuken. Ze voelde zijn paal in een ongehoord tempo in haar stoten, het werd zwart voor haar ogen toen haar orgasme zich in gang zette. Het leek of haar kutje ontplofte en omdat hij ongestoord verder pompte bleef ze in haar orgasme hangen. Ze gooide er onverstaanbare woorden uit alleen haar vloeken waren verstaanbaar. Zo heftig was ze nog nooit klaargekomen.

Bas hoorde “neuk deze hoer..godverdomme…shit…ooh god…jaahg..”. Hij was blij dat ze zo nat was want haar kutje klemde om zijn neukstaaf, genadeloos stoot hij door. De gedachte dat zijn pik nu in hetzelfde gaatje zat als waar hijzelf bijna 17 jaar geleden uit geboren was wond hem nog meer op. Hij voelde zijn ballen samentrekken, hijgde in haar oor “ik..ga..je.. volspuiten..”. Sally hijgde “ja spuit me vol…ik wil je zaad..”. Bas plante zijn pik diep in haar zuigende grotje en met een oerkreet loosde hij zijn kwak in haar buik.

Sally voelde zijn lichaam verstijven en zijn dikke eikel tegen haar baarmoeder drukken. Ze kwam spontaan klaar toen ze de eerste straal zaad in haar buikje voelde kletteren gevolgd door nog enkele. Langzaam liet hij zijn kont zakken en zij zakte met hem mee. Ze wilde hem zolang als mogelijk in zich voelen. Ze tilde haar hoofd op en keek in het voldane, glimlachende gezicht van haar zoon. Na een lange intieme tongzoen, stapte ze van zijn nog steeds stijf staande lul en ging naast hem liggen. Ze likte zijn lul helemaal schoon en vergat haar eigen sapjes van zijn buik en zak niet.

Bas keek naar zijn moeder, hoe ze hem schoon likte. Hij kon het maar niet geloven dat hij haar net had volgespoten, dat hij haar überhaupt geneukt had. Hij schudde even met zijn hoofd en kneep zichzelf. Het is dus toch geen droom dacht hij toen hij haar tong over zijn zak voelde gaan. Hij deed zijn benen automatisch iets verder uit elkaar. Hij voelde dat haar tong nog verder zakte om haar sapjes op te likken. “Ze is nog geiler dan ik gedacht had” schoot er door zijn hoofd toen haar tong zijn ster beroerde en er trok een sidderering door zijn lichaam.

Sally kroop weer langzaam naast hem, haar hand wreef over zijn brede borstkas. Ze drukte haar lichaam hard tegen hem aan, genoot van zijn warmte, dacht aan zijn zijn lekker forse pik en kreunde met een hese stem “lieverd…” en ze zweeg even, ze voelde zijn lichaam iets verstrakken en ging verder, “als we dit vaker gaan doen…moet je weten dat je er nooit met iemand over mag praten…dit moet dan ons geheim blijven..”.

Bas schrok even toen hij zijn moeder “lieverd” hoorde zeggen want meestal als ze zo begon mocht iets, niet nog eens gebeuren. Hij ontspande en zijn hart maakte een vreugdesprongetje toen ze verder ging, hij wist zelf ook wel dat het eigenlijk niet mocht wat ze gedaan hadden. Hij pakte haar hoofd en tilde het op zodat ze hem aankeek en begon “mam ik zal nooit iets vertellen..ik heb van elk moment genoten en wil alles van je leren..” en kuste haar op haar mond.

Sally opende gewillig haar lippen en ze tongen een lange tijd. Als ze haar blaas begint te voelen maakt ze zich los en zegt ze; “kom ik ga plassen en we gaan ontbijten..”. Als ze opstaat, hoort ze zachtjes en een bedeesde stem vragen “mag ik kijken?”. Zonder na te denken antwoordt ze “ja, hoor” en loopt door, op de voet gevolgd door Bas. Als ze op het toilet gaat zitten spreidt ze haar benen zover mogelijk. Bas knielt ertussen, ze trekt haar lipjes uit elkaar, haar pisgaatje opent zich als ze haar plas laat lopen. Zonder dat ze het wist, wond het haar best wel op dat Bas verlekkerd toe keek hoe zij plaste. Het duurde best lang want ze had een volle blaas.

Bas vroeg het eigenlijk als grapje maar door haar snelle antwoord liep hij vlug achter haar aan. Het leek hem ook best geil om te zien hoe een vrouw plast. Toen ze wijdbeens op de pot ging zitten dook hij tussen haar benen. Hij rook haar heerlijk zoete geur toen ze haar lipjes uiteen trok. Ineens begon ze te plassen en zag hij hoe haar plasbuis zich opende. Hij genoot zo van het geile uitzicht dat zijn lul weer stijf werd.

Sally moest een beetje lachen toen ze zijn pik zag groeien en dacht “laat het ontbijt maar even wachten” en zei toen haar blaas leeg was “kom, neuk me nog een keer…en dan eten”. Stond op, trok door, draaide zich om en steunde met haar handen op het toilet.

Bas zat nog toen ze zich omdraaide, hij kon het niet laten om zijn tong over haar kutje te halen. Hij proefde haar plas en haar nectar en vond het een goddelijke combinatie. Stond op en zette zijn eikel tussen haar lipjes, wreef er even mee over haar clitje en zette hem toen voor haar lekkere neukgaatje. Als in een draaikolk werd zijn pik naar binnen gezogen. Ze ademde zwaar toen hij dieper in haar verdween. Hij pakte haar heupen en met zijn duimen trok hij haar billen uit elkaar, zo trok en duwde hij haar in de volle lengte over zijn stijve lul.

Sally voelde hem steeds dieper in haar komen en kermde “jaahg..neuk mama..harder..oooh…hmmm…” en kwam gillend klaar. Ze voelde zijn pik steeds sneller in haar pompen, haar orgasmes volgden elkaar in rap tempo op. “Godver, wat kan hij lekker neuken” schoot er door haar hoofd. Ze hing bijna als een lappenpop voorover, haar tietjes schommelden wild heen en weer onder zijn razende tempo, ze stond nog op haar benen omdat hij haar heupen stevig vast had.

Bas kon het nog wel even volhouden omdat hij net was klaargekomen. Zijn moeder hing bijna slap voorover en kreunde aan één stuk door. Enkele minuten later voelt hij zijn orgasme naderen met een ultiem harde stoot ramt hij zijn gevaarte heel diep in zijn moeder, voelt zijn eikel ergens langs schieten, die even gilt, en spuit zijn zaad, met een luide kreet, straal na straal in haar kutje.

Sally voelt even een kleine pijnscheut als zijn eikel haar baarmoeder binnen dringt maar als ze hem zijn zaad voelt lozen en haar baarmoeder volspuit, komt ze voor de zoveelste maal klaar. Slap hangt ze, voldaan en sufgeneukt, vastgespiest op haar zoons genotsknots, voorover. Haar handen proberen het toilet weer vast te pakken maar haar armen deden nog niet mee.

Bas voelt zijn lul eindelijk verslappen en langzaam uit haar glijden. Met één hand pakt hij haar schouder en helpt haar overeind. Zo houdt hij haar even vast tot ze weer gevoel en kracht in haar benen heeft.

Als Sally rechtop staat voelt ze zijn sperma langs haar dijen naar beneden lopen. Ze draait zich om, kijkt hem aan en voor ze hem kust zegt ze zachtjes “dank je lieverd..”. Als ze de zoen onderbreekt zakt ze weer neer op de wc en begint zijn nog kletsnatte lul en zak schoon te likken. Als ze klaar is kijkt ze op, wijst tussen haar benen en schuift verder naar voren.

Bas begrijpt de hint maar als hij door zijn knieën gaat, realiseert hij zich dat als hij haar likt, hij zijn eigen zaad ook op zal oplikken. Als zijn hoofd aarzelend tussen haar benen zakt ruikt hij haar net volgespoten kutje. De geur zorgt ervoor dat het hem niets meer uit maakt en begint haar te likken. Wat hij proeft bevalt hem wel en gulzig likt hij haar grotje schoon, dan zuigt hij haar lipjes in zijn mond en zijn tong glipt er af en toe tussen. Hij trekt haar billen uit elkaar en likt haar met lange halen, zijn tong glijdt van haar sterretje tot haar clitje. Hij hoord haar kreunend hijgen dat ze klaar komt en likt haar nectar gulzig op, uit haar lekkende perzik.

Sally drukt zijn hoofd op een gegeven moment tussen haar benen vandaan. Volledig voldaan staat ze op, kijkt op de klok met een nog glazige blik in haar ogen. Streelt door zijn haar en zegt lachend “kom joh, tijd om iets te gaan eten..”.

Er hangt tijdens het ontbijt een erotische spanning, niet ongemakkelijk maar er vallen wel stiltes. Ieder heeft zijn eigen gedachten over wat er de laatste 2 uur is gebeurt. Sally verbreekt de stilte als ze zijn hand pakt, hem aankijkt en vraagt “hoe gaan we dit verder doen..?
Bas zag zich in gedachten vanavond al weer naast haar liggen en haar verwennen maar antwoord “mam ik weet het ook niet precies maar als jij ook wilt dan wil ik best “je vriendje” worden…”. Sally slaat haar ogen neer als ze over zijn woorden nadenkt, na een kleine stilte zegt ze met een lieve stem “oké, als we met z’n tweeën zijn ben je mijn vriendje maar voor de buitenwereld blijf je mijn zoon…”. Bas kon prima met haar voorstel leven, boog zich voorover, kuste haar en zei glimlachend “yesss..ik heb weer een vriendin…de mooiste en liefste meid van de wereld…”

Sally voelde zich blij, opgelucht, trots en zelfs verliefd en zegt hem “ik ga zo eerst van die datingsite af..”. Bas kijkt haar een beetje verbaasd aan en lacht een beetje bleu als ze verder gaat “want ik heb jou nu toch? of niet?..”. “Natuurlijk heb je mij” zegt hij snel en kust haar nogmaals. De dag verloopt voor de rest als elke zaterdag, schoonmaken, was wegdraaien, bedden verschonen. Laat in de middag besluiten ze dat ze eten gaan halen. Sally trekt een kort jurkje aan, maakt zich iets op en stapt in de auto om eten te gaan halen.

Bas dekt de tafel, snel zoekt hij wat kaarsen op en zet die op tafel. Draait de luxaflex bijna dicht en trekt iets makkelijks aan. Als hij de auto aan hoort komen steekt hij snel de kaarsen aan. Hij pakt snel het eten uit zijn moeders handen als ze binnen stapt en zet het op tafel.

Sally glimlacht als ze ziet dat hij het romantisch heeft gemaakt en schuift snel aan. Ze hebben de grootste lol en staren soms verliefd naar elkaar. Als ze hun buikje vol hebben ruimen ze samen de boel op. Ze drinken, tegen elkaar aan op de bank, een kop koffie. Tot Sally hem aankijkt en met een hese stem zegt “zullen we samen gaan douchen en dan naar bed gaan..?”. Bas antwoord gelijk “dat lijkt me een goed plan, mam..” en knijpt in haar bil.

Als jullie willen weten hoe het verder gaat laat dan een reactie achter.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 29419 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Bas en zijn moeder”

  1. Een lekker en geil verhaal, wat eigenlijk wel een tweede deel verdient.
    Ik voel me helemaal als /bas wanneer ik dit lees, al ben ik wel 50 jaar
    ouder. Maar heb er wel een stijve aan over gehouden. Ik ga me nu zelf
    lekker verwennen.

Plaats een reactie