BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lucky Robbert

Robbert was een sportief gebouwde jongen van bijna 18 jaar. Hij had op het moment geen vriendin. Alle meisjes waar hij wat mee had gehad waren geschrokken van zijn enorm dikke en grote lul, seks was elke keer uitgelopen op een fiasco.
Robbert woont samen met zijn moeder, Cora (39 jaar, 1.67m, 50kg).
Cora was een hard werkende moeder, ze was manager in een restaurant. De weekeinden was ze altijd vrij en zorgde dat ze tijd had voor haar zoon.

De laatste tijd zocht Robbert altijd even in de wasmand of hij een gedragen string van zijn moeder kon vinden. Hij nam ze mee naar zijn slaapkamer en trok zich af als hij er aan rook, ze rook heerlijk zoet en likte dan gretig het kruisje schoon.
In gedachten likte hij het kutje van zijn moeder en streelde haar kleine stevige borsten terwijl zij hem pijpte.
Verder dan fantaseren was het nooit gekomen.

Zo ook deze vrijdagmiddag was Robbert thuis gekomen, zijn moeder moest tot 6 uur werken. Er lag een briefje of hij alvast wou koken met een kusje eronder. Robbert liep eerst naar de douche en keek of er nog een string in de wasmand lag. Hij had geluk deze zat goed vol en zag een breed wit spoor in het kruisje. Hij was bloedgeil en liep snel naar zijn kamer. Snoof diep in het kruisje, zijn pik bonkte in zijn broek. Hij trok snel zijn kleren uit en ging op bed liggen, één hand om zijn kloppende pik en de ander drukte hij met de slip onder zijn neus. Langzaam trok hij zich af. In gedachten neukte hij zijn moeder zachtjes en lekker diep. Hij zuchtte en kreunde hard toen hij zijn zaad op zijn buik spoot. Na enkele minuten stapte hij onder de douche en trok wat makkelijks aan. Hij maakte een pan bami en wachtte tot zijn moeder thuis kwam.

Cora kwam binnen en het rook heerlijk, Robbert zat al aan de gedekte tafel, Cora gaf hem een kus, friste zich even iets op en ging ook zitten. Na enkele happen keken ze elkaar aan en begonnen te lachen. Robbert was iets te scheutig met de chili geweest. Cora vroeg “zullen we er een biertje bij nemen?”. Twee biertjes later waren de borden leeg. Cora dronk nooit en voelde zich een beetje licht in haar hoofd en wou zich even douchen.
Robbert zei de boel af te ruimen en de vaatwasser in te ruimen.
Cora liep naar boven, pakte een lang tshirt en een string uit de kast. Ze zouden vanavond een film gaan kijken. Na het douchen droogde ze zich af en deed vlug wat mascara en een geurtje op. Trok haar string en tshirt aan en liep nog steeds iets licht in haar hoofd naar beneden.
Robbert had koffie gezet en er stonden twee mokken op de tafel. Ze namen de dag nog even door en Cora schonk nog voor de film startte nog snel twee wijntjes in. Na een poosje vulde Robbert de glazen nogmaals en zette de fles op tafel.
Nestelde zich in de hoek van de bank.

Cora die de wijn al voelde vlijde zich met haar hoofd op zijn benen liggend naast hem neer. Automatisch legt Robbert zijn hand op haar schouder en tijdens het kijken van de film wrijft hij onbewust over haar rug. Hij denkt stiekem “maar goed dat je hoofd niet in mijn kruis ligt” want hij voelde door de warme huid van zijn moeder zijn penis groeien.
Cora ligt geheel ontspannen te kijken als haar gedachten afdwalen, “hmmm wat lekker” als ze zijn hand op haar rug voeld, ze krijgt een kriebel in haar buik, schrikt van zichzelf als ze beseft dat het haar eigen zoon is, om het een beetje te vergoeilijken gaf ze de alcohol maar de schuld.
Robbert wrijft nu over haar hele rug en af en toe raakt hij ook haar billen iets aan. Doordat hij wreef ging zijn moeder’s shirt ook iets mee naar boven. Hij had nu een vrije blik op haar gespierde billen, zijn pik stond snoeihard en deed gewoon pijn.
Cora genoot steeds meer en merkte dat hij stiekem haar shirt iets op had getrokken. Ze twijfelde een moment en rolde zich om om hem aan te kijken. Haar hoofd raakte iets groots en hards, ze schrok van zijn formaat en werd steeds geiler.
Robbert keek haar aan en stamelde met een rood hoofd “sorry mam…..maar je bent ook zo mooi”.
Cora lag nu op haar rug en keek hem aan, pakte zijn hand en legt die op haar buik als ze haar ogen sluit, haar benen iets spreidt en zachtjes fluisterd “mama vindt jou ook mooi….we weten dat het niet mag maar ik ben ontzettend geil…” en grijpt naar zijn lul die ze door zijn broek heen masseert.
Robbert trekt haar shirt op tot boven haar kleine parmantige borstjes. Haar tepels staan hard recht overeind, ze kreunt als hij ze zachtjes kneed. Hij voeld dat ze zijn broek open maakt en wipt iets op, zijn pik klopt tegen zijn buik als hij de warme adem van zijn moeder langs zijn lul voeld gaan. Zijn handen dalen af en via haar gespierde buik richting haar venusheuvel. Weer hoorde hij een diepe kreun en zucht toen hij met zijn hand over haar kutje wreef.

Cora hapte Robbert zijn eikel in haar mond wat haar best moeite kosten, met haar tong likte ze rond zijn eikelrand wat een diepe grom uit zijn mond opleverde. Ze voelde dat hij 2 vingers, langs haar string in haar drukte. Mijn god wat was ze geil, haar sappen dropen via haar billen op de bank. Ze liet zijn pik los en zei met een hese stem “kom lieverd, we gaan naar mijn slaapkamer”.
“De tv uit, licht uit en de wijn mee naar boven” zei ze met een stralend gezicht.

Robbert wist niet wat hem overkwam en deed alles zo snel mogelijk voor ze zich zou bedenken. Toen hij boven kwam lag zijn moeder al op het bed en twee gevulde glazen op het nachtkastje waarop een klein lampje op brande. Hij liep op het bed af en knielde naast zijn moeder zijn hand streelde haar borsten toen hij zijn hoofd liet zakken en haar mond zocht. Ze opende haar lippen gewillig toen de zijne de hare beroerde, hun tongen vonden elkaar en een minutenlange tongzoen volgde. Haar handen streelden door zijn haar en zachtjes met haar nagels over zijn rug. Plots maakt hij zich los en kijkt zijn moeder indringend aan en stameld een beetje hulpeloos “wwweet je mam?…,vindt jij mijn lul te groot?…al mijn vriendinnen die ik gehad heb wel namelijk…”.

Cora kijkt hem aan en antwoord “lieverd, je hebt idd een grote lul, de grootste en dikste die ik ooit gezien heb als je straks voorzichtig bent komt het best goed hoor…” en kust hem op zijn mond.
Robbert likt aan haar oorlel, kust haar nek en gaat dan al likkend naar haar borsten één voor één zuigt hij aan haar harde tepels.
Cora sluit haar ogen, het maakt haar niets meer uit dat haar bloedeigen zoon haar straks gaat neuken. Het enige wat ze wil is zijn dikke pik, diep in haar.
Robbert is via haar navel tussen haar dijen gekomen, hij ruikt haar zoete geur en geniet er even van en denkt ‘wel 10 keer lekkerder dan haar slipje’. Dan opent hij met zijn duimen haar natte en gezwollen lipjes en likt voor het eerst de verse nectar van zijn moeder. Dit zou hij elke dag wel lusten. Hij zuigt zacht op haar klitje die al maar groter word terwijl hij nu 3 vingers in haar tunneltje stoot.
Cora komt gillend klaar op zijn mond en vingers, haar sappen gutsen uit haar kutje. Ze zegt hem op zijn rug te gaan liggen. Zelf slaat ze haar been over hem heen en zit nu op zijn zak, zijn pik ligt plat op zijn buik als ze langzaam met haar lipjes in de volle lengte over zijn staaf glijdt.
Robbert ziet hoe zijn pik glanst van zijn moeders sappen. Zijn moeder zie rechtop op hem en gaat nog even heen en weer als ze omhoog komt en zijn neukstaaf tussen haar lipjes zet. Hier heeft hij de laatste weken alleen maar over kunnen fantaseren en nu gebeurt het echt.

Cora voelt haar lippen tot het uiterste opgerekt worden als ze een paar centimeter over zijn massieve paal zakt en hem zegt “stil te blijven liggen”.
Ze voeld elke zenuw in haar opgerekte kutje als hij er voor de helft in zit. Langzaam gaat ze een paar keer op en neer, nu ze iets gewend is zakt ze steeds een paar centimeter verder. Ze kijkt naar beneden en ziet dat ze nog iets moet. Ze is totaal gefixeerd op dat ze zijn pik helemaal in haar wil voelen, na een paar maal voelt ze dat haar lipjes worden geplet tussen hun lichamen en komt spontaan klaar.
Robbert die met zijn handen haar borstjes en tepels onderhanden nam was verrast toen hij zijn moeders billen op zijn heupen voelde, keek haar met een gelukzalige blik aan en kreunde “Oooh mam wat ben je strak, hij zit helemaal in je…”, “ik kom al bijna klaar..”.
Cora keek hem trots aan want ze was zelf ook verbaasd dat zijn enorme pik helemaal in haar zat maar ze wilde lekker lang geneukt worden door hem en sprong van hem af. Draaide zich om en ging met haar kutje boven zijn mond zitten, waar hij gretig aan begon te likken. Ze pakte zijn pik en trok hem af, hij kreunde steeds luider. Ze voelde zijn pik nog iets dikker worden en hapte met haar met haar mond zijn eikel naar binnen en ving de eerste straal sperma op en slikte hem snel door, de tweede spatte op haar kin toen ze de rest opving in haar mond. Zich omdraaide en haar mond iets opende zodat Robbert zijn eigen sperma zag zitten. Ze slikte toen alles door en zei “hier lust ik wel meer van, lieverd”, “zo nu eerst even een wijntje en even opfrissen, dan mag je mama lekker lang neuken”.

Robbert lag uitgeteld op zijn rug, hij was nog nooit zo explosief klaargekomen, al zijn fantasieën over haar vielen in het niet bij de werkelijkheid. Hij werd uit zijn gedachten getrokken doordat Cora hem een glas wijn gaf en vroeg “vindt jij het niet vreemd om je moeder te neuken?”. Hij twijfelde even maar besloot haar de waarheid te vertellen.
Cora bloosde toen ze zijn verhaal hoorde, dat hij haar slipjes meenam naar zijn kamer, er aan rook en soms schoonlikte terwijl hij over haar fantaseerde en dan heftig klaarkwam. Zelf had ze nooit sexuele gevoelens voor haar zoon gehad. Vanavond was door omstandigheden zo gelopen, een beetje teveel alcohol of had ze stiekem diep van binnen hier ook naar verlangd? Spijt had ze niet meer en ook geen schuldgevoelens, ze wilden dit allebei…
Ze fristen zich wat op en droogden elkaar, onderbroken door sommige liefdevolle tongzoenen, af.
Robbert tilde zijn moeder op, ze sloeg haar benen om zijn middel. Met één hand hield hij haar billen vast toen ze al vrijend terug liepen. In de slaapkamer legt hij haar op bed en gaat naast haar liggen. Ze strelen elkaar minuten lang, geen plekje wordt er overgeslagen. Als Cora in zijn oor fluisterd “kom…mama wil je voelen..maar wel voorzichtig hè lieverd” en hem boven op zich trekt. Haar kutje is nog steeds kletsnat als ze zijn eikel tussen haar lipjes zet.

Robbert heeft zijn armen gestrekt naast haar staan en kijkt hoe ze zijn pik tussen haar lipjes zet en zegt “kom maar…zachtjes drukken….”. Zijn eikel verdwijnt langzaam naar binnen, hij voeld haar lipjes nu achter zijn eikelrand knellen en duwt zachtjes door. Hij ziet het gezicht van zijn moeder, gesloten ogen en een geile grimas en hoord haar onverstaanbare woorden uitkramen als hij steeds iets dieper in haar stoot. Haar benen liggen gestrekt naast de zijne, hij zit nu volledig in haar en stoot nu heel rustig in en uit haar. Hij laat zijn bovenlichaam nu op haar zakken, na een aantal minuten hoord hij haar kreunen “dat ze klaar komt”, tegelijk slaat ze haar benen om zijn kont en preveld “dat hij wat sneller mag stoten”. Zijn pik glijdt nu zonder moeite in haar en begint sneller te stoten, telkens slaat zijn zak tegen haar billen. Haar sappen spetten tussen hun lichamen, de kamer vult zich met de geur van seks.
Cora komt voor de zoveelste keer klaar, haar kutje wordt bij elke stoot helemaal gevuld. Ze wordt nu al minuten lang geneukt en kan er maar geen genoeg van krijgen. Ze roept ineens “….STOP….”.
Robbert schrikt en stopt abrupt, kijk in haar ogen die glazig staan als ze hijgend zegt “ik wil je langs achter….lekkere neukbeer van mij… en mama wil dat je haar hard, diep en snel neukt…”.

Robbert trekt zich terug en Cora gaat op haar handen en knieën op de rand van het bed zitten. Hij staat nu achter haar staat ziet hij haar gezwollen openstaande lipjes en haar billen en dijen glimmen van haar sappen. Glimlacht en zegt zachtjes “zo te zien wil mama graag geneukt worden…”. Hij drukt zijn eikel nu makkelijk naar binnen stopt even als zij kreunt en drukt zijn pik dan ineens tot de wortel diep in haar. Hij hoort haar roepen “zo…Jaah….kom neuk je moederskutje hard…Ooooh zo o oo…jaaaaaaaah…”.
Hij ramt zijn pik in de volle lengte minuten lang in haar getijsterde kutje.
Cora zakt door haar armen onder het geweld van zijn stoten, haar hoofd schoof over het matras. Ze kwam nu aan één stuk klaar, haar kutje brandde van wellust en schreeuwde erom om geblust te worden. Totaal sufgeneukt hangt ze als het ware aan zijn stotende pik, ze verlangt en roept om zijn zaad “Ooooh….jaaa…aaa…aaaa..ko..om…spui…uit…ma…maaa….vo…ol..” kreunt en hijgt ze tussen zijn stoten door.

Robbert voelt haar kutje stevig aan zijn pik zuigen, bij elke stoot spat er vocht op zijn buik. Hij stoot nog één keer zo diep als hij kan en spuit straal na straal diep in zijn moeders buik. Als hij uitgespoten is zakt Cora uitgeput en totaal sufgeneukt door haar knieën. Robbert kijkt nog even naar haar openstaande, rode, gezwollen en lekkende kutje. Gaat naast haar liggen en vraagt haar een beetje onnozel “of hij het zo goed gedaan had..”. Cora antwoorde zachtjes met haar laatste krachten, “jongen je hebt het fantastisch gedaan, als dit onder ons blijft, gaan we nog een hoop plezier beleven….”. Voldaan en uitgeput voelen ze in elkaars armen in een diepe slaap……

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 18149 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Lucky Robbert”

Plaats een reactie