BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Maarten 19

Sinds mijn moeder me had laten weten dat er niets meer zou gaan plaatsvinden, was ik er toch op gebrand om datgene te laten gebeuren wat zij niet wilde. Het was immers mijn ultieme natte droom geworden. Is het niet ieders zoon zijn ultieme natte droom om zijn eigen moeder te neuken? Zeker als het een aantrekkelijke en seksueel actieve vrouw is als mijn moeder. En mijn moeder lust er wel pap van. Mijn vader kon het simpelweg niet bijbenen. Toen ik mijn oom bezig zag met mijn tante begreep ik het. Het werd me eindelijk duidelijk. Niet een kwartiertje rollebollen, het stevige diep neuken of het kleren van het lijf scheuren was het doel. Terwijl ik in de duinen lag te gluren viel het kwartje. Het gaat allemaal om het plagen, het teasen, het uitstellen van de daad, het verlangen naar meer. Dat is wat je horendol maakt, zo geil als boter. Ja, nu begreep ik ook hoe mijn moeder zich voelde toen ik haar betastte in het kleedhokje en later thuis. Mijn onwennigheid, mijn terughoudendheid, was voor haar het uitstel waar ze naar verlangde. Nee, naar hunkerde. Om de simpele reden dat ze daar nog meer opgewonden van werd. Het maakte haar gek van verlangen en dat was juist haar doel. Om dan uiteraard in een stevige climax te eindigen. Natuurlijk voordat het onhoudbaar wordt of voor je over de top heen bent.

Mijn vader was toch meer van het rechttoe-rechtaan gebeuren. Hij mocht dan een grote pik hebben waar mijn moeder van genoot, maar voor hem was seks puur fysiek, een spel van te pakken krijgen en dan zo lang mogelijk volhouden om de ander te plezieren. Ik vond mezelf heel slim. Dat ik op mijn jonge leeftijd achter het grote geheim gekomen was. Fuck, en ik maar denken dat voorspel een bloemetjes en bijtjes verhaal was. Het uit de kleren praten en in de juiste stemming komen was het voorspel. Nee, er ging een wereld voor me open en ik moest en zou het uitbuiten. Ook mijn gevoel van macht, of beter gezegd controle, viel op zijn plaats. Ik kon het proces sturen. Ik kon ervoor zorgen dat mijn moeder geiler werd en richting een orgasme ging maar ik kon er ook voor zorgen dat dit gevoel wegebde zodat ze weer met haar voeten op aarde kwam. Oh, ik wist op dat moment zeker dat ik mijn moeder voor me ging winnen. Ze zou in mijn val lopen en niets ter wereld zou haar kunnen stoppen. Ik moest alleen zorgen dat ik een goed en weldoordacht plan had. En daar heb ik een paar dagen aan moeten werken.

De gebeurtenissen op het naaktstrand hadden mijn ouders vreselijk geil gemaakt. Ze konden zelfs in de auto terug naar huis niet van elkaar afblijven en thuisgekomen was het knijp en streelwerk, amper verhuld, niet gering. Hoewel ik er geil van werd en lekker was klaargekomen die dag, knaagde het grote plan in mijn hersenen. Mijn moeder was de volgende dag de vrolijkheid zelve en ook mijn vader liep met een grote grijns door het huis. Ik weet niet wat mijn tante nog bij mijn moeder had gedaan maar het stimuleerde vast haar fantasie. Ik durf te wedden dat mijn vader met zijn gedachten tussen de benen van mijn nichtje zat toen hij mijn moeder die nacht stevig neukte en haar tepels in zijn mond nam. Het was sowieso fijn om te zien dat ze weer van elkaar genoten. Het strand had ze een impuls gegeven en daar konden ze weer een tijdje over fantaseren en van genieten. Ik wist dat mijn tijd toch wel zou komen. Het zou immers een kwestie van tijd zijn of het oude patroon zou zich gaan herhalen. Mijn moeder zou hunkeren naar meer terwijl mijn vader fysieke seks zou willen bedrijven. Ik had tijd, zeeën van tijd. En ondertussen puzzelde ik aan mijn grote plan, problemen overwegend en risico’s inschattend. Als ik zover was dan zou het zo subtiel beginnen dat mijn moeder het niet eens in de gaten zou hebben. Niets geen gestaar naar blote borsten zonder een bijbedoeling en geen gefriemel meer voor een snel orgasme. Ik voelde me net een architect die een brug ontwierp en daarbij allerlei zaken doorrekende.

Maarten de seks architect, ik kon er wel om lachen. Mijn plan was na een paar weken helemaal af en mijn eindspel was begonnen. Het was slechts een paar weken na de belevenissen op het naaktstrand dat de oude sleur weer merkbaar begin te worden. Ik had mezelf die hele tijd ingehouden en voelde de inhoud van mijn zak groeien. Mijn zaadproductie stond niet stil en door mijn onthouding had ik meerdere maken per dag een stijve. Er hoefde maar iets te gebeuren of mijn pik reageerde, zelfs een bloot been van een meisje in de klas was genoeg. Precies datgene waar ik op uit was. Ik lag in de tuin te zonnen met een half harde pik en liep in sportbroek zonder onderbroek zodat mijn half harde pik slingerend tegen de stof zichtbaar zou zijn. Mijn moeder had het heus wel door maar was niet in de gelegenheid toe te happen omdat mijn vader er telkens bij was. Daar zorgde ik wel voor. Ik zorgde er ook voor om niet met mijn moeder alleen naakt in de tuin te zijn. Ik had het druk of was ergens met vrienden als mijn moeder alleen thuis was. Alleen als mijn vader in de buurt was, prikkelde ik haar heel subtiel. Zo knuffelde ik haar een keer bij thuiskomst van school. Ik had me eerst omgekleed en had mijn korte broek zonder onderbroek aan. Ze voelde mijn erectie en liet dat merken door haar onderlichaam tegen het mijne te drukken. Met moeite nam ze afstand en zag me in de tuin naar mijn vader gaan.

Een andere keer liep ik naakt met een half harde lul bij haar binnen toen ze onder de douche stond. Ik excuseerde me, zei dat mijn vader op het beneden toilet zat en dat ik nodig moest plassen. Ik deed mijn broek ver naar beneden en stond met mijn dikke half harde piemel in mijn handen, te plassen. Ik had mijn aandrang opgespaard en moest dus vrij lang. Al die tijd waren de ogen van mijn moeder op mijn pik gericht. Ik had het wel door maar deed alsof het me ontging. Als laatste trok ik nog een paar keer aan mijn pik en schudde hem uit waarop mijn pik nog wat harder werd. Ik borg alles op in mijn broek en ging letterlijk met een paal in mijn broek de badcel weer uit. Ik dacht dat mijn moeder ter plekke klaarkwam. Glimlachend sloot ik de deur en had weer een klein puzzelstukje van mijn grote plan op de juiste plaats gelegd. Ik had nog een week voor mijn vader een weekend voor zijn werk naar Duitsland moest. In dat weekend zou het gebeuren. Daar werkte ik hard naar toe. “Hoe?” Dat zal ik je vertellen. Ik zal je mijn volgende duivelse plannen duidelijk maken. Mijn moeder werd met de dagen geiler. Terwijl ik haar subtiel bewerkte, zat ik ook niet stil bij mijn vader. Hij was al wat gespannen over zijn weekendje weg en ik deed voorzichtig nog wat kolen op het vuur. Zo scheepte ik hem voor het slapen gaan op met gedachten over zijn werk. Zette ik hem aan het twijfelen over zijn aanpak daar in Duitsland. Of zei ik dat de cultuur in Duitsland heel anders was en dat hij daar rekening mee moest houden.

Hij was die week te gestrest over zijn weekend weg om de behoeften van mijn moeder te bevredigen. Zo vocht ik succesvol op twee fronten. Het kostte me grote moeite mijn moeder niet door te laten krijgen dat ik mijn vader met zware gedachten opzadelde en tegelijkertijd moest ik mijn moeder prikkelen maar ook weer niet te veel want anders zou ze erop ingaan en zouden we trekkend en vingerend niet verder komen. Nee, dit vroeg uiterste behendigheid en het ging soms nog maar net goed. Zo lag ik op een middag naakt in de tuin lekker met mijn pik te spelen, met het idee dat mijn moeder de rest van de middag weg was. Toen ze thuiskwam en mij naakt in de tuin zag kwam ze naakt de tuin inlopen ging naast mijn handdoekje zitten. Zogenaamd om even te praten. Ik moest me enorm in bedwang houden om niet aan te vallen. Ik ging op mijn buik liggen en deed alsof ik van het zonnetje genoot zonder op mijn moeder te letten. Ondertussen had ik uitzicht op haar blote kale kut en lag ik met een dikke piemel die weinig nodig had om te ontploffen. Ik zag eerlijk gezegd geen uitweg meer en verwachtte dat mijn moeder me zou gaan verwennen en uiteindelijk klaar zou trekken. En oh wat had ik daar zin in. De gedachte alleen deed me al bijna klaarkomen. Ik werd wonderbaarlijk gered door de telefoon. Aarzelend stond mijn moeder op om hem op te nemen. Het bleek een goede vriendin van mijn moeder te zijn en aanvankelijk tegen haar zin werd het een lang gesprek. Ik bleef nog 5 minuten liggen om de emoties weer onder controle te krijgen. Vervolgens stond ik op, zwom even om af te koelen en liep langs mijn moeder naar binnen. Die kon haar ogen niet van mijn dikke pik afhouden die zwabberend van been naar been wiebelde.

Ik trok snel mijn korte broek en singlet aan en riep naar mijn telefonerende moeder dat ik met de jongens had afgesproken te voetballen. Dat was een leugen maar het was nodig voor het plan. In werkelijkheid ging ik buiten naar een bankje net uit zicht van het huis. Ik wachtte daar tot mijn vader thuiskwam en liep 5 minuten na zijn binnenkomst naar binnen. Ik trof mijn ouders in de tuin aan op een handdoek en zag dat ik net op tijd was. Mijn vader had een grote glimmende pik en mijn moeder likte haar lippen af terwijl ze mij verwijtend aankeek. Ja, net op tijd. Die avond en nacht zorgde ik ervoor dat het spookte in huis. Ik zei dat ik diarree had en liep om de haverklap naar de WC. Het was genoeg om mijn ouders van elkaar af te houden. Zei ik niet dat het een duivels plan was? In de aanloop naar het weekend had ik de volgende verrassing voor mijn moeder in petto. Ik wist dat ze woensdag altijd de bovenverdieping opruimde en daar stofzuigde. Ik zocht een seksboekje in mijn geheime bergplaats en zocht een paar pagina’s uit waar ik al talloze malen op klaargekomen was. Het was een fotografisch verhaal met wat onderschriften. De vrouw in het verhaal had wel iets weg van mijn moeder. De jonge jongen leek in de verste verte niet op mij maar het ging wel over een stoute relatie tussen moeder en zoon. Ik vouwde het boekje zo dat de bewuste pagina’s aan de buitenkant zaten. Ik verstopte het boekje onder mijn matras en liet een minuscuul stukje uitsteken. Ik heb minutenlang gezocht naar de juiste plek onder mijn matras en de hoeveelheid papier die uit moest steken.

Ik was de hele dag in spanning. Zou ze het boekje gevonden hebben? Wat zou ze er mee doen? Wat zouden de gevolgen zijn? Ik had die dag niet veel aandacht voor de lessen van school. Ik zorgde ervoor enigszins gelijk met mijn vader thuis te komen. Geen ruimte voor gerommel en voldoende aanwezigheid om mijn ouders geen ruimte te geven voor seks. Ik kwam thuis, gaf mijn moeder een kus en liep door naar mijn kamer. Ik keek meteen naar mijn matras. Mijn bed was opgemaakt en het boekje leek nog net zo onder mijn matras te zitten als ik het had achtergelaten. Nee, zo makkelijk was ik niet overtuigd. Ik had ervoor gezorgd dat ik het zou opmerken. Ik onderzocht het boekje en constateerde met een grote grijns dat het verplaatst was. Niet alleen dat, het lag precies verkeerd om met alle moeite om het eruit te laten zien dat het op dezelfde plaats lag. Ik zocht verder naar aanwijzingen. Ik keek in de slaapkamer van mijn ouders en zag niets bijzonders. In de badcel trof ik in de wasmand een slipje van mijn moeder aan die helemaal nat was. Ik snuffelde er even aan en constateerde tot mijn tevredenheid dat het stijf stond van de geile sappen van mijn moeder en dan doel ik niet op urine. Ik had zo’n vermoeden dat mijn moeder het boekje geleend had om het te lezen en de hand aan zichzelf had geslagen. Ik zorgde ervoor dat het onderwerp niet ter sprake kon komen en ik geen verwijzingen ernaar maakte. Mijn moeder moest vooral denken dat ik het niet van haar wist.

We kwamen de avond veilig door en er werd gewoon geslapen die avond. Het was al donderdag en ik begon me nerveus te maken. Binnen enkele dagen zou ik weten of mijn plan ging lukken. Ergens vond ik dat ik niets te verliezen had. Of mijn moeder ging erin mee of ze hield me af en stond ik op hetzelfde punt als twee weken ervoor. Alleen dan met een grotere zekerheid dat het nooit zou gaan lukken. Ik nam voor mezelf mijn plan nog eens goed door. Vandaag zou ik een vriend mee naar huis nemen om bij ons in de tuin te gaan liggen en in het zwembad te genieten. Ik wist dat mijn moeder die jongen een lekker ding vond. Ze had het niet hardop gezegd maar haar blikken zeiden genoeg. Orlando, mijn Surinaamse vriend, had wel eens brutaal naar mijn moeder gekeken en mij toevertrouwd dat hij wel wist wat hij moest doen als hij zo’n moeder als ik had. Zelf had hij een minder aantrekkelijke moeder en ik was maar wat trots met het compliment. Mijn moeder wist dat ik na school thuis zou zijn. Ze zou zelf werken tot 17 uur en mijn vader kwam, zoals gewoonlijk, rond 18 uur thuis. Orlando wist helemaal niets van mijn plannetje. Ik had ‘m simpelweg meegevraagd en daar had hij wel oren naar. We lagen in de tuin en hadden het over meisjes van school en uit de buurt. We waren het erover eens dat Judith een lekker ding was, Sandra een geil wijf en dat Ilona nodig geneukt moest worden.

In mijn ooghoeken zag ik dat mijn moeder thuis was gekomen. De achterdeur stond wijd open en Orlando had nog niet in de gaten dat mijn moeder thuis was. Ik had erop gerekend dat ze elk moment thuis kon zijn en had ervoor gezorgd dat ik eenvoudig anders kon gaan liggen zodat het leek alsof we niet konden zien dat mijn moeder thuis was. We lagen op onze rug en ik vroeg hoe het met Orlando z’n buurmeisje was. Of hij haar al had weten te pakken. Orlando begon in geuren en kleuren te vertellen hoe hij haar gek had gemaakt met zijn grote pik toen hij haar een tongzoen had gegeven. Hij benadrukte zijn woorden door even in zijn dikke pik te knijpen. Ik merkte nog steeds niets van mijn moeders aanwezigheid. Ik kon alleen maar hopen dat ze stond te luisteren. “En hoe ga jij dan?” vroeg Orlando. “Ik heb wel wat op het oog maar heb nog niet de kans gezien haar te pakken.” zei ik naar waarheid. Alleen had ik het over het neuken van mijn moeder en niet over het wrijven tegen een buurmeisje. “Heb je wel eens geneukt?” vroeg Orlando. “Ja man, het is geil.” zei ik naar waarheid. Al dat gelul over seks had onze pikken wel harder gemaakt. “Met wie dan?” vroeg Orlando. “Oh man, die ken je niet. Ze woont hier niet in de buurt. Hee, wist je al dat ik vorige week naar het naaktstrand ben geweest?” “Wat?” vroeg Orlando “dat meen je niet!” “Jawel man, met mijn ouders en mijn oom en tante. Mijn neef en nichtje waren ook mee.” “Waren die allemaal bloot?” “Ja, wat dacht jij dan? Iedereen loopt daar naakt rond.” “Echt niet dat ik dat ga doen. Dan loop je toch steeds met een harde paal?” “Nou, niet altijd maar je wil niet weten hoe lekker het is om in je nakie te zwemmen.” “En waren er nog geile wijven?” vroeg de op seks beluste Orlando. “Ja, er zijn altijd wel een aantal hitsige meiden op het strand. Anders ga je toch een keer mee, kan je het zelf zien.” daagde ik hem uit. “Ja, dan zien je ouders mij ook naakt.” zei hij. “Ja, en jij hen, als je op het strand bent is het heel normaal.”

“Heb jij je moeder naakt gezien?” vroeg hij. Hier zat ik op te wachten. Ik kon alleen maar hopen dat mijn moeder ons zou horen maar het moest wel gek lopen als dat niet zo was. Ze had nog geen gedag gezegd en was al even binnen. “Ja, wat dacht jij dan. Van top tot teen. En volop zicht op haar blote tieten en kut.” zei ik. Orlando zat zich duidelijk een beeld te vormen. “Je hebt een lekkere moeder man, als ik jou was had ik haar allang gepakt.” zei hij voor de zoveelste keer. “Dat kan toch niet man, dat is incest. Maar je hebt gelijk, ze is zeker de moeite waard. Als het mijn buurvrouw was dan had ik haar allang proberen te palen.” Ik legde mijn pik goed in mijn zwembroek. Ik had een stevige paal en voelde het voorzaad eruit druppelen. Als ik niet oppaste dan zou het te zien zijn in mijn zwembroek. “Kom we gaan zwemmen. Ik ben zo geil dat ik even af moeten koelen man.” We stonden op en plonsden in het zwembad. We gooiden wat over met een bal en opeens was daar mijn moeder. Ik dacht dat mijn mond openviel. Natuurlijk was ze niet naakt maar dit was ook erg fijn. Ze droeg een hele kleine bikini waar haar borsten bijna uitvielen en haar heupen heel goed in uitkwamen.

“Hallo jongens!” riep ze “is het water lekker koel?” “Ja mam, het is heerlijk. Kom er ook bij.” Ik zag haar vechten met de gedachte maar toch in de luie tuinstoel plaatsnemen. “Nee, ik moet eerst even bruin worden.” zei ze. Ik zag de aftekening van haar tepeltjes in haar bikini en voelde een ongecontroleerde prikkel door mijn pik gaan. Mijn moeder had een donkere zonnebril op waardoor we haar ogen niet konden zien. Haar hoofd leek echter steeds op het zwembad gericht waar Orlando en ik af en toe naar de bal doken. Orlando is een gespierde Surinamer die ook nog eens op boksen zit. Hij heeft echt stevige biceps en een strakke buik om jaloers op te zijn. Hij zou mijn moeder ongetwijfeld opwarmen. Voordat er iets kon gebeuren stond mijn vader opeens in de tuin. “Hallo allemaal, pas ik ook nog in het zwembad?” riep hij. Ik had het niet beter kunnen plannen. Net als mijn moeder zichzelf helemaal had opgegeild aan die twee jonge jongens in het zwembad, kwam daar een verstoring in het spel. Niet veel later na de komst van mijn vader ging Orlando naar huis en ik zag mijn moeder steels spieken naar de strakke billen van Orlando. Die avond heb ik alle zeilen moeten bijzetten om te voorkomen dat mijn vader en moeder zich op elkaar uitleefden. Ik vroeg tijdens het eten naar mijn vader zijn plannen in Duitsland, vroeg hem of hij voldoende was voorbereid en of hij niet bang was iets te vergeten. Ik pompte zijn hoofd vol met zorgen en zorgde ervoor de hele avond tussen mijn vader en moeder in te zitten. Het meest problematische moment was toen ik in bed lag en mijn ouders nog wakker waren. Daar had ik weinig controle over. Maar ik had er wel wat op gevonden.

Eerst liep ik rond 11 uur de kamer in en zei dat ik me niet lekker voelde en vervolgens heb ik ze tot in de nacht wakker gehouden met onsmakelijke geluiden en mijn weg naar de wc. Het werd vrijdag en ik was zo geil als boter. Vandaag moest het gebeuren. Mijn vader zou na het ontbijt vertrekken en vanaf dan zou ik alleen met mijn moeder zijn. Ik kon niet wachten tot hij wegging. Ik had het eerste uur vrij dus kon gezellig mee ontbijten en zei samen met mijn moeder mijn vader gedag. Ik vertelde mijn moeder dat ik me een stuk beter voelde en gewoon naar school kon. De dag duurde een eeuwigheid. Eindelijk was ik vrij van school en kon ik naar huis. Mijn moeder zou om 17 uur thuis zijn en tot die tijd had ik het huis voor me alleen. Ik ging de laatste voorbereidingen treffen. Dat betekende de juiste video in de player en mijn laatste stappen doordenken. Mijn moeder kwam thuis en zei meteen al dat we het rijk voor ons alleen hadden. Ze keek al verleidelijk uit haar ogen en ik denk dat ze wel wat vingers van mij wilde gebruiken voor het goede doel. Voor ze echter toe kon slaan vroeg ik haar of we die avond samen een film konden gaan kijken. Gezellig met z’n tweeën op de bank. Mijn moeder ging akkoord en had wellicht haar eigen plan gemaakt voor die avond. Ze ging aan de slag met het eten en ik keek de seconden weg op de klok.

Na het eten zei ik de afwas wel te doen en dat mijn moeder vooral maar even lekker in de tuin van het zonnetje moest genieten. Dankbaar maakte ze van de gelegenheid gebruik en stapte de tuin in. Ik zag dat ze zich van haar kleren ontdeed en op haar buik ging liggen. Ik kreeg een paal van de blik op haar lekkere billen. Ik zorgde er echter goed voor om niet al meteen in te gaan op haar wulpse uitnodigingen. Ook dit kwam ik zonder brokken door en hoe dichter we bij het uur U kwamen, des te heftiger sloeg mijn hart. Eindelijk was het dan zover. Ik had mijn favoriete badstof sportbroek aan terwijl mijn moeder in een zomerjurkje op de bank ging zitten. Ik ging op de tweezits liggen terwijl mijn moeder op de driezits ging zitten met haar benen op tafel. We keken zo naar een romantische komedie waar ik de titel van ben vergeten. Tijdens de film streek ik geregeld langs mijn pik. Iets dat mijn moeder, die achter me zat, goed gezien moest hebben. Rond 11 uur was de film afgelopen. De gordijnen waren dicht en het licht gedimd. De film was van een etherpiraat opgenomen en ik wist dat na afloop de pornofilm zou beginnen. Het was er een uit de Taboe serie die ik van Karel had geleend. Ik plande mijn wandeling naar de WC. Toen ik terugkwam zag ik mijn moeder geïnteresseerd naar de TV kijken. Ik volgde haar blik en merkte tot mijn tevredenheid dat de eerste scene was begonnen waarin de “moeder” in de film in huis rondliep in een nylon jurkje waar haar vormen goed in uitkwamen.

Ik deed alsof ik schrok en wilde de player uitzetten. Dit was een cruciaal moment. Als mijn moeder zou ingrijpen dan was het voorbij. Maar mijn moeder volgde keurig de lijnen van mijn plan. “Ho, wacht eens even, wat is dit?” zei mijn moeder. Ik liet de film lopen en zei stuntelig dat dit een pornofilm was die ik van Karel had geleend. Mijn moeder keek langs mij heen naar het scherm en ik zag dat ze te nieuwsgierig was om de film te laten stoppen. “Ik zal hem wel uitzetten.” zei ik maar mijn moeder zei “Nee, laat maar lopen. Ik wil wel eens zien hoe dat gaat in die films.” Ik ging in de andere hoek van de driezits bank zitten en legde net als mijn moeder mijn voeten op tafel. “Ok, dus je bent niet boos?” vroeg ik haar. “Welnee, ik snap best dat je nieuwsgierig bent op jouw leeftijd. Een beetje bloot kan heus geen kwaad.” Ik zag aan mijn moeder dat ze een rode blos op haar wangen had gekregen. De vier wijntjes die ze die avond ophad, droegen daar ongetwijfeld aan bij. We zagen hoe de “moeder” de “zoon” gedag zei toen hij naar school moest. Ze pakte zelf haar tas en ging de deur uit om te winkelen. Je zag haar wandelen door een stad. Haar hoge hakken zorgden ervoor dat ze lekker met haar kont draaide en haar borsten wipten parmantig op en neer. Ik had dit stuk al 10 keer gezien maar het wondt me nog steeds op. Mijn moeder, die dit voor het eerst zag, nam dit alles in zich op zonder iets te zeggen. De vrouw kwam in een modewinkel en ging allerlei kleren passen. Je had daarbij goed zicht op haar mooie ondergoed. De jarretelletjes wonden mij iedere keer weer op. De kwart cupjes vond ik ronduit geil. Dat ene moment waarin ze de knoopjes van haar jurk losmaakte en het laatste stuk over haar hoofd uittrok was mijn favoriet van dit deel.

Zodra ze haar jurkje over haar hoofd uittrok, kwamen de spitste borsten in beeld die daarna, door de stof opgeheven, naar beneden stuiterden. Ik trok mijn rechterknie op zodat ik ongezien met mijn linkerhand met mijn pik kon spelen. Ik zat wijder dan voorheen en streelde mijn dikke leuter door de stof van mijn sportbroek. Alleen al het feit dat ik dit deed in het bijzijn van mijn moeder, wond me enorm op. Mijn moeder moet het gezien hebben maar ze zei niets. Haar ogen waren op het scherm gericht. In de volgende scene zag je hoe een man haar begluurde en zich over zijn broek streelde. Een moment later liet hij zijn broek zakken en kwam er een reusachtige leuter tevoorschijn die half hard werd gestreeld door de man. Ik lette op mijn moeders gezicht en zag dat het haar opwond. De puntjes van haar tepeltjes staken door de stof en ook mijn moeder ging anders op de stoel zitten. Ze zat in kleermakerszit en had haar handen op haar knieën. Zonder er zelf erg in te hebben friemelde ze aan de binnenkant van haar bovenbenen. De vrouw stond zichzelf te bekijken in de spiegel en duwde haar borsten tegen elkaar om te zien of ze nog wel sexy was. De man had zijn leuter in zijn hand en stond zich, half verscholen achter een gordijntje, af te trekken. Om een lang verhaal kort te maken, zij stond hem op te geilen zonder dat ze het wist en hij schoot zijn kwakkie met een boog door de winkel.

“Poe hee, daar krijg ik het warm van.” zei mijn moeder. “Nou inderdaad, wat een stuk is die vrouw he?” zei ik. “Ja, en die man heeft wel een grote hoor, da’s niet normaal.” zei ze. Ik wachtte op het juiste moment in de volgende scene en stond op om wat te drinken in te schenken. Mijn moeder lustte ook wel wat en ik timede mijn terugkomst. Met mijn rug half naar de kamer toe zag ik dat mijn moeder zich vlug ontdeed van haar onderbroekje en die onder het kussen op de bank stopte. Ze betastte zichzelf tussen haar benen en keek snel naar de keuken of ik het gezien had. Ik was zo slim geweest om dit te voorzien en genoot van deze wetenschap dat mijn moeder toch best wel voorspelbaar was. Ik wist dat in de film de tante van de zoon in het huis zou komen en dat ze een gesprek zou voeren met de moeder over haar zoon. Daarna kleedden de twee vrouwen zich uit en masseerden elkaar. Ik kwam terug in de huiskamer en ging naast mijn moeder zitten. Ik gaf haar het drankje waar ze gretig haar droge lippen mee bevochtigde. Ze zat met haar benen een beetje geopend, waarschijnlijk om haar hete kut wat te laten afkoelen. Ik legde mijn hand op haar knie en merkte geen tegenstand van mijn moeder. ‘Been there, done that.’ We hadden elkaar eerder betast en door mijn voorbereidingen moest ze er helemaal klaar voor zijn. Ik streelde haar bovenbeen en zacht kreunend genoot mijn moeder van de tedere aandacht op haar opgegeilde lichaam.

Haar hand dwaalde af naar mijn sportbroek en vond mijn dikke knobbel. Ze speelde er wat mee maar hield haar ogen onafgebroken op het scherm gericht. Logisch want terwijl de twee vrouwen in de film het over de zoon hadden, was die stiekem thuisgekomen en gluurde door een kier in de deur naar zijn tante en moeder. Mijn hand gleed onder mijn moeder d’r rokje en streelde de lies en het laatste stukje bovenbeen. Mijn moeder zakte wat onderuit en spreidde haar benen wat meer. Ik kon gelukkig makkelijk en goed bij haar kut komen en vatte het hele geval in mijn hand. Ik dacht terug aan de wijze les die ik geleerd had en zorgde ervoor dat ik haar bobbeltje niet aanraakte noch dat ik mijn vingers door haar spleet haalde. Ik friemelde wel door het geultje naast de schaamlipjes. Ook het gebied tussen de kut en anus streelde ik. Mijn moeder was ondertussen met haar hand onder mijn sportbroek gegaan en voelde aan mijn ballen en pik. Even begon ze te trekken maar ik kreunde “Niet doen mam, anders kom ik zo snel.” waarop ze stopte. Ze ging over op strelen en friemelen, net als ik. We geilden elkaar vreselijk op. Ik merkte dat de seksuele spanning toenam bij mijn moeder. Haar ademhaling ging vlugger en het gefriemel met mijn pik werd minder relaxed. Ik bleef daarentegen strak mijn plan volgen en streelde de minder gevoelige delen van haar kut. Ik speelde met het laatste beetje schaamhaar, duwde de lipjes tegen elkaar aan of kietelde het gevoelige stukje huid tussen kut en anus.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 12563 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Maarten 19”

  1. “Een andere keer liep ik naakt met een half harde lul bij haar binnen toen ze onder de douche stond. Ik excuseerde me, zei dat mijn vader op het beneden toilet zat en dat ik nodig moest plassen. Ik deed mijn broek ver naar beneden en stond met mijn dikke half harde piemel in mijn handen, te plassen.”

    Dit begrijp ik niet helemaal……..

Plaats een reactie