BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mantelzorg schoonfamilie loopt compleet uit de hand (2)

Mijn vrouw Marjan is gehaast; “Lieverd ik moet naar kantoor, je redt het wel?”. Ik grap: “Schat vraag je dat aan een mantelzorger”. Ja dat ben ik Henk vijfenvijftig jaar die al maanden zorgt voor invalide nicht Anna. De laatste dagen heb ik er een patiënt bij schoonzus Wilma waar ik niet blij mee ben. Zij is zo timide, apathisch, onzeker, naïef, wereldvreemd er is geen gesprek mee te voeren. Vroeger als puber werd zij door haar lelijke uiterlijk vreselijk gepest. Toen schoonzus tweeëntwintig was ontmoette zij voor het eerst een man. In een relatie van slechts twee weken werd schoonzus nog verder in de grond getrapt en zwanger achtergelaten. Na deze periode gaat zij als een kluizenaar door het leven. Schoonzus gaat alleen naar buiten om naar de fabriek te gaan waar zij vijf dagen per week in een koude ruimte schijfjes ei op salades legt. Schoonzus is met tweeënvijftig nog lelijke het ergste is haar paardengebit zelfs met de mond dicht zie je het tandvlees met gele tanden. Hoe dan ook het is mijn schoonzus dus even doorbijten zou ik zeggen. Na een paar dagen koorts is zij opgeknapt; “Goedemorgen Wilma gaat het beter?”.
Gekleed in een nachtjapon gaat zij op de rand van het bed zitten.
Het donkere hol kan wel licht gebruiken en doe de gordijnen open; “Zo dat is beter een heerlijk zonnetje”. De zonnestralen laat meer zien dan gewenst, dwars door de nachtjapon zie ik borsten met enorme tepels die uit de versleten stof steken. Even speels over de tepels zeg ik; “Wilma het wordt tijd voor een nieuwe nachtjapon”. Dwars door de stof voel ik de slappe borsten, ik fluister; “Waarom protesteer je niet, je vindt het lekker hè?” De macht die ik voel over apathische schoonzus maakt een monster van mij. Ik doe mijn broek uit; “Wilma het wordt tijd dat jij wat voor me doet…….trek me eens lekker af…….
niet zo verlegen………..voelt lekker hè …….. zie het wordt al groot ……… mmmm lik me eikel……….. schiet op…… O ja….. dit is beter…….nee niet stoppen…….doorlikken…..jaaaa …….zo hoort het ……… nu mond open en zuigen……. kom doe die paardenbek open ………..”. Met haar hoofd tussen mijn handen zie ik mijn lul tussen de gele tanden naar binnengaan. Onwennig begint zij te zuigen; “Schiet op dieper graag…..ja goed zo …………zie je zo moeilijk is het niet ………….…..”. Ik scheur de versleten japon, laat de slappe borsten flink door mijn handen gaan. Schoonzus heeft de slag te pakken; “O Wilma ik kom….doe je mond open”. Ik druk mijn kloppende eikel op haar tong, spuit ladingen sperma en kijk hoe mijn kwakjes in haar keel glijden. Kokhalzend slikt schoonzus het lauwe zaad op, dit is knettergeil wil haar kut zien; “Wilma ga staan, houdt je nachtjapon omhoog”. Ik ruk haar onderbroek uit; “Toe zet je benen uit elkaar”. Wrijvend over de kale kut tussen de uitpuilende schaamlippen bespeur ik vocht; “O schoonzus het pijpen heeft je geil gemaakt”. Met een schuivende vinger door de kut een duim over de clitoris sop ik haar geil. Zij geeft geen krimp toch staat zij te schudden en druipt het sap over mijn vingers; “Toe kom lekker klaar…….je vindt dit best geil hè…….mijn God…….je komt weer ………”. Schoonzus wankelt, laat zich op bed vallen. Hevig ligt zij na te trillen, Shit de tijd vliegt moet nodig naar de dochter van Wilma mijn nichtje Anna.
—————————————————————-
“Hoi Anna ik ben er”… “Hoi oom ik heb de tekst klaar, wil je het horen?”, : “Invalide vrouw dertig, één meter vijfenzestig, negentig kilo met kort stekelhaar zoekt man voor seks. Als jij mijn gebogen rug en korte kromme benen kunt accepteren stuur dan een bericht. Jouw leeftijd, uiterlijk zijn van niet belang, hygiëne en betrouwbaarheid wel”. Ik steek mijn duim omhoog; “Prima, Anna doe het via mijn mailadres dan maak ik een selectie”. Ongelofelijk een uur later stroomt de reacties binnen, mannen die schrijven: ik ben best bereid om een invalide vrouw te neuken gooi ik gelijk in de prullenbak. Eén bericht valt op door respect, een zekere Karel met vijftig jaar wel wat oud voor nichtje. Alhoewel vijf jaar jonger dan ik dus maak een afspraak.
Mijn gsm gaat; “He Lieverd ben later wil jij eten voor Wilma maken?”
“Schat je zus is beter”. Marjan smeekt; “Please alleen even kijken dan”. Schoonzus ligt op bed tv te kijken, ik snauw; “Wilma je bent niet ziek, je wilt niet naar jouw werk”. Zij stamelt; “Henk heb nog koorts”. Ik gooi haar naakt op bed, lik de kale kut geil, doe de benen wijd omhoog naar achteren, duw de eikel tussen de uitpuilende schaamlippen; “Zo nu ga ik jouw koorts meten……oooh…..wat een nauwe kut heb jij………mmmm ……….dit vindt jij lekker hè? ……….beter dan een thermometer in je oor …….. hè vraag je wat?!”. Ze knikt, dat maakt het neuken van schoonzus extra geil. Haar lelijke kop met een gele paardengebit maakt het minder en gooi mijn overhemd erover. De strakke nauwe doos neukt geweldig de kutspieren masseren mijn lul groter en harder. Haar grauwe lichaam met een ongezond buikje waar de lange lege borsten naast bungelen schud over het bed. Haar benen spartelen door orgasme in mijn handen, de kut druipt van het geil, schoonzus laat zich gewillig neuken. Haar uitpuilende schaamlippen omsluiten gulzig mijn enorme lul, de rillingen lopen over mijn rug; “O Wilma…..ik kom……ooooh…….” Schoonzus kreunt onverstaanbaar als ik ladingen sperma diep in de kut spuit. Na de laatste druppel zaad te hebben gedumpt haal ik de overhemd van haar gezicht en vertrek. Thuisgekomen blijkt dat ik een app van mijn vrouw heb gemist; “Lieverd ga na de vergadering toch even bij zus langs”. Stijf van de stress wacht ik op mijn vrouw, ben bang dat schoonzus gaat praten.
IJsberend door de woonkamer tig keer kijkend door het raam zie ik eindelijk autolampen op onze oprit schijnen. Marjan doet de schoenen uit; “Wat een dag, ik ben kapot”. Ik vraag; “Schat wil je een wijntje? Hoe was het trouwens bij jouw zus?”. Zij houdt het glas omhoog; “Laten we klinken op de liefste man die ik ken, lieverd dank je voor alles”.
—————————————————————-
Het goede gevoel over Karel de date voor Anna blijkt te kloppen wij hebben gelijk een klik.
Keurig in kostuum hooggeschoold met een dosis arrogantie en humor vertelt Karel eerlijk dat hij met een mooie slanke preutse vrouw is getrouwd. Daarom zoekt hij een dertig jarig invalide meisje voor veel seks dat voor mij logisch klinkt. Karel vraagt; “Henk doen wij nog een kopje koffie?”. Prima vent het zou me vriend kunnen zijn helaas een tikkeltje te dominant voor nichtje Anna. Ik krijg ineens een bizar briljant idee; “Karel kun jij een beetje toneel spelen?”. Hij lacht; “Als de beste ben de ster van ons dorpstoneel”. Waarom ben ik niet verbaast, heerlijk zo’n zelfverzekerde kerel. Hij vindt mijn plan briljant, bizar en ziek; “Henk dit klinkt goed, zou zij het geloven?”. Ik zeg; “Daar komen wij snel achter, stap bij me in de auto”. Via de achterdeur stap ik naar binnen loop door naar de woonkamer waar schoonzus voor de tv zit, ik vraag; “Moet jij niet een keer aan het werk?”. De voordeurbel gaat voor de tweede keer, ik zeg; “Wilma jij woont hier doe die deur open!”. In de hal hoor ik Karel overtuigend met een bekakte stem; “Dag mevrouw ik ben de controlearts”. Wilma komt met rode vlekken in de nek de woonkamer binnen. Karel geeft me een hand; “Mijn naam is De Vries controlearts bent u haar man?”. Geweldig die Karel hij verdient een Oscar, ik zeg; “Ik ben Henk haar zwager”. Schoonzus is niet in staat om op de vragen van de ‘arts’ te reageren. Hij zegt; “Sorry mevrouw dan heb ik geen keus, kleed u zich uit”. De arts gaat aan tafel zitten om notities te maken, terwijl schoonzus machteloos naakt bij hem staat begint hij te schrijven en zegt; “Mevrouw ga het eerlijk zeggen wat ik denk u bent niet ziek u belazerd de boel”. Schoonzus stamelt; “Dokter…ben depressief….voel…me..”. Hij onderbreekt; “Sorry mevrouw heb geen tijd voor smoesjes ga uw bedrijf inlichten en dat heeft zeker ontslag tot gevolg”. Oef ik maak me zorgen om schoonzus die van wanhoop door de knieën zakt. De arts vouwt zijn kleren op, houdt zijn enorme lul voor haar; “Mevrouwtje ik wil het door de vingers zien”. Met trillende vingers van de zenuwen trekt zij de arts af, neemt zijn lul in de mond, na enkele minuten begint zij overtuigend te pijpen. Hij streelt door haar haren en zegt; “O ik zie het al dit is geen straf voor u”. Hij zet haar gebukt aan de salontafel, relax vanuit een stoel zie ik zijn enorme stijve in mijn schoonzus verdwijnen. Bij elke stoot bungelen haar slappe tieten over tafel waardoor haar tepels keihard worden. De arts pakt haar heupen vast laat zijn paal flink schuiven, mijn God schoonzus is geil zie het kutsap tussen de enorme schaamlippen sijpelen. Hevig trillend krijgt zij de ene naar de andere orgasme, hijgend met haar paardenbek open stop ik mijn stijve lul daarin. Ik heb echt een slet van mijn schoonzus gemaakt die zuigt me gulzig leeg en laat zich gewillig door de arts gebruiken. Zijn gezicht betrekt als hij zijn ladingen sperma diep in kale kut van schoonzus loost.
Schoonzus krijgt stuiptrekking van zijn laatste stoten, de ‘arts’ roept; “Wow zij begint te spuiten”.
Kutsap gaat kolkend via zijn schaamstreek over de benen in de broek. Hij pakt haar heupen vast, begint keihard te rammen; “O Henk….ga die schoonzus van jou weer helemaal volspuiten”. Terwijl hij bezweet door blijft neuken haal ik mijn lul eruit en spuit haar haren en gezicht onder. De arts heeft een uithoudingsvermogen niet normaal, ik ga koffie zetten. Terug in de woonkamer hangt schoonzus met een druppelende gezicht en kut uitgeput over de salontafel. De ‘arts’ zegt; “Heerlijk koffie daar ben ik aan toe”. In de gang wisselen wij telefoonnummers en nemen afscheid.
—————————————————————–
De volgend ochtend is nichtje boos; “Oom waar waren jullie had me speciaal mooi gemaakt”. “Sorry Anna die man bleek te dominant voor jou, ik had je moeten bellen”. Als troost ga ik door de ontelbare mails om een geschikte man voor haar te zoeken; “Anna de meeste vragen of je naaktfoto’s wilt sturen”. Nichtje snapt het goed dat mannen geen idee hebben hoe haar ‘invalide’ lichaam eruit ziet; “Oom Henk wil jij een foto’s van me maken”. Zij wilt de waarheid op de gevoelige plaat, naakt met gebogen rug op korte kromme benen vasthoudend aan de rollator lacht zij naar de camera. Ik zeg; “Anna je moet je wel verkopen…….kun jij je borsten vasthouden”. Wankelend laat zij de slappe tieten door haar mollige vingers gaan. Met twee harde tepels gebukt met de benen wijd aan de rollator schiet ik foto’s van de vadsige kale kut. Ondanks dat ik heb gezworen geen seks met haar te hebben laat ik een vinger tussen de dikke schaamlippen gaan; “O oom……heb dit zo gemist……”. Schuivend met een vinger, duim spelend om de groeiend clitoris smeekt nichtje om meer, voorzichtig doe ik haar dikke billen met doorzitplekken wijd om de vagina te zien, iets door de knieën richt ik mijn eikel en duw in één keer mijn enorme stijve en begin nichtje te neuken. Stotend door de kletsnatte kut houdt ik de gsm vast om een privé-filmpje te maken. Nichtjes kut sopt mijn ballen klotsen tegen de clitoris; “Oom….ik kommm…..”. Zij kan nog een paar minuten staan, ram met korte harde stoten, houdt haar spastische gebogen rug op de rollator om door te neuken, spontaan begin ik te spuiten; “O God……Anna……ik kommmmm……”. Diep in haar kut spuit ik ladingen sperma, haal me lul eruit en leg nichtje die hevig staat te trillen op bed. Met mijn broek nog op de enkels moet ik mijn gsm pakken; “He lieverd waar zit jij?”. “He schat ben bij Anna is er wat?”. Mijn vrouw klinkt gestrest; “Ik kan Wilma niet bereiken zij staat vanmiddag om twee uur bij ons voor de deur”. Ik denk: o shit schoonzus gaat mijn vrouw vast vertellen van ‘controlearts’ en mij. Ik vraag verbaast; “Waarom staat Wilma voor onze deur?”. Mijn vrouw zegt; “Ik had zus na jaren praten eindelijk zover om te winkelen en stom ik ben de afspraak vergeten”. Ik vraag verbaast; “Winkelen?! Zij loopt in de ziektewet!”. Ik hoor mijn vrouw aan de andere kant van de lijn lachen; “Henk hoe kom je daarbij Wilma heeft al een tijdje vakantie”. Nu zakt me broek af, schoonzus verdient een Oscar, zij speelde de perfecte rol. Hoe dan ook om twee uur laat ik de ‘actrice’ in mijn huis binnen, ik zeg; “Marjan is je vergeten, kleed je uit”. Ik sluit de gordijnen; “Toe ga op je knieën kun je mijn zaad en het kutsap van jouw dochter van mijn pik aflikken…….Ja Wilma jouw dochter neem ik ook”. Het lukt schoonzus met paardenbek met gele tanden de lul stijf te krijgen. Pijpen maakt blijkbaar geil op de eettafel lik ik tussen de uitpuilende schaamlippen het kutgeil op. Pak haar vreselijke spierwitte benen vast trek de mannelijke lichaam naar me toe en steek de lul in de kletsnatte doos; “O Wilma je bent van God los…..ik vertel dat net dat ik jouw invalide dochter neuk en jij bent knettergeil”.
Bij elke stoot gutst haar sap over tafel, lange slappe borsten met harde tepels bungelen naast haar buik. Diep hard stoten begint schoonzus te spuiten, ik doe een stap opzij na een liter sap en urine pak ik de boter smeer die tussen haar billen duw de eikel tussen de anus; “Henk…wat ga je….doen?”. De strakke warme kont neukt beter dan de kletsnatte kut, schoonzus smeekt om de te stoppen. Met een duim erbij om de enorme clitoris te stimuleren laat schoonzus zich uiteindelijk gewillige door kont neuken: “Henkkkk…….. ik kom weer……”. Met mijn schaamstreek onder het kutsap spuit ik kwakjes sperma diep in haar kont.
—————————————————————
Aan het ontbijt geeft Marjan mijn zwembroek; “Henk je moet op tijd weg, jullie moeten om negen uur bij het zwembad zijn”. Omdat mijn vrouw de afspraak met haar moeder is vergeten kan ik er voor opdraaien. Schoonmoeder een weduwe van vijfenzeventig jaar gaat al twintig jaar triest door het leven. Marjan heeft haar moeder voor seniorenzwemmen opgegeven zodat zij kan ontspannen. Precies om half negen laat zij mij binnen; “Henk je bent keurig op tijd we kunnen gelijk gaan”. Het ouwe mens heeft er zin in zij heeft zelfs een nieuw badpak en een badmuts gekocht. Uit fatsoen wacht ik al tien minuten bij het pashokje; “Lukt het ma?”. Zij klaagt; “Badpak zit veel ruimen dan toen ik het kocht”. Schoonmoeder komt te voorschijn; “Henk kan dit?”. Mijn god het badpak is veel te groot het hangt over haar gerimpelde huid vol ouderdomsvlekken en spataderen. Het is ongeduld dat ik de duim omhoog doe; “Prima dit kan wel”. Op me gemak loop ik achter het oude kleine mens. Ik denk: zo kan het echt niet, schoonmoeder loopt totaal voor schut. Met nauwelijks bezoekers laat ik het gaan en neem een duik in het diepe. Het is zalig om door het warme water rustig baantjes te trekken.
Schoonmoeder staat tot de knieën in het andere bad uit te puffen. Laat ik even sociaal doen ga even vragen hoe het gaat; “Prima Henk ga zo weer verder zwemmen”. O shit! Gezien wat ik nu zie kunnen we beter vertrekken; “Ma we moeten gaan”. Zij schudt haar hoofd; “Wij zijn er net, het is zo heerlijk hier”. Ik fluister; “Ma jouw lichaam staat in de etalage”. Zij kijkt me onnozel aan; “Henk waar heb jij het over?”. Ik kan niet anders dan schoonmoeder strak aan de hand mee te nemen. Zij is kwaad, bij de pashokjes zeg ik; “Ma nu moet je goed luisteren, je loopt totaal voor schut!”. Alleen in de gehandicapte pashok hangt een spiegel, duw haar naar binnen; “Ma kijk! Dan zie je wat ik bedoel”. Om mijn woorden kracht bij te zetten doe ik mijn hand in de badpak en voel haar slappe lege tietjes. Schoonmoeder kijkt verschrikt in de spiegel; “Henk je hebt gelijk moet een andere badpak kopen”. Ik grap; “En een badmuts zonder bloementjes”. Onbewust houdt ik haar borsten vast die voelen als boterhamzakjes met twee slappe broodjes met jam. Strelend over de gerimpelde huid houdt ik mijn hand bij de uitgezakte venusheuvel en zeg; “Kijk ma je kunt zelfs jouw vagina zien”. Schoonmoeder knikt; “Sorry Henk dat ik je niet geloofde, ik schaam me kapot alles is te zien”. Ik zeg; “Kijk nog eens in spiegel, zie je ma een vreemde man had zo aan je vagina kunnen zitten, voel je het”. Ik schuif de badpak iets opzij, kijk in de spiegel hoe mijn vinger tussen de schaamlippen gaat. Verbaast voel ik de clitoris groeien, schoonmoeder kreunt; “O Henk…..dit kan dit niet…..je bent van me dochter….oooh…..haal je vinger eruit…..”. Verward laat de vijfenzeventig jarige schoonmoeder haar badpak uittrekken. Doe haar handen op het bankje, zet haar fragiele ingevallen benen vol spataderen uit elkaar, ik richt mijn keiharde stijve, duw de eikel tussen de schaamlippen, zij kreunt; “O Henk …. ……voel je lul in me gaan…….stop…….mijn dochter…….Henk!……je neukt me…..oooh…..wat heb ik……gemist……ooooh……..”. Wow wat is het geil om in een grote spiegel te zien hoe ik een kleine bejaarde vrouw met badmuts neuk, bij elke stoot bungelen de lege platte tietjes mee. De oude natte doos is heerlijk strak en laat me lul extra groeien. Schoonmoeder kreunt; “O Henk….ik kan niet meer……ik kom……”. Zij wankelt op de benen, snel een handdoek en leg haar op grond. Geluiden van mensen die langslopen maakt het lekker spannend. Het gekreun van schoonmoeder moet stoppen, doe mijn zwembroek in haar mond. Tot de ballen laat neuk ik haar helemaal stuk, eindelijk voel ik orgasme en spuit ladingen sperma diep in mijn bejaarde schoonmoeder.
———————————————————————
Het is zaterdagochtend en zit alleen aan het ontbijt heerlijk van mijn kopje koffie te genieten. Marjan die van de week geen tijd heeft gehad voor de familie zit nu bij nichtje Anna. Daarna gaat zij naar haar moeder en dan door naar zus Wilma. Marjan heeft haar een jurk belooft dus die gaan vanmiddag winkelen. Tegen twaalf heb ik het huis aan kant en ga eens bedenken wat ik ga doen. Mijn gsm gaat; “Hoi Henk bel ik gelegen?”. “He Karel had jou niet verwacht, hoe gaat het?”. “Goed mijn vrouw logeert dit weekend bij haar ouders en heb de handen vrij”. Ik grap; “Karel jij wilt dus wat anders in jouw handen?”. Hij vraagt; “Kunnen wij jouw schoonzus nog een keer blij maken?”. Ik zeg; “Moet even een telefoontje doen bel je zo terug”. Rond twee uur staan wij voor de deur, ik doe open en loop voorop de woonkamer binnen. Zoals afgesproken gaat mijn nichtje Anna gekleed in zwarte lingerie achter de rollator staan. Met korte kromme benen in een hold-up panty een doorkijkblouse over de gebogen rug en een open slip waaruit dikke schaamlippen komen kijkt zij in spanning naar de reactie van Karel. Zwijgend met een goede blik zet hij haar benen uit elkaar, gaat op de knieën en begint haar kale kut te beffen. Hij houdt de dikke schaamlippen uit elkaar en laat met zijn tong de clitoris groeien, nichtje kreunt; “O dit…is zo lekker……”. Karel neemt de tijd, likt haar klaar terwijl Anna spastisch staat te wankelen treffen wij voorbereiding voor haar wens. Liggend op het matras trek ik mijn lul stijf en smeer die vol met glijmiddel. Karel houdt Anna onder armen en richt haar kont met doorzitplekken, hij vraagt; “Henk zit ik goed”. “Karel iets naar links…….ja….ja…..laat iets zakken…..heel goed…..heb mijn eikel tussen de anus……nu rustig laten zakken…..oooh…..ik zit erin……laat maar los”. Anna kreunt het uit; “O oom…..wow……..oooh……..”. Met mijn handen op haar slappe borsten neuk ik nichtje in haar kont. Karel duwt Anna zachtjes met haar gebogen rug op mijn buik spreidt haar korte kromme benen, hij grapt; “Henk wat een dikke schaamlippen dat heb jij zeker gedaan”. Anna kreunt; “O meneer……ik voel uw lul….wat groot……neuk me…..jaaaa…….”. Ik voel de enorme stijve Karel schuiven, nichtje is door het dolle krijgt de ene naar de andere orgasme, ik moet haar spastische lichaam in bedwang houden. Karel houdt haar schoppende korte benen vast en weet moeiteloos door te neuken. Ik houdt het niet meer en spuit nichtje in de kont; “O Karel….schiet op….ik ben al klaar”. Hij haalt nichtje van me af en kruip gelijk weer tussen haar benen. Mijn God wat heeft die vent een uithoudingsvermogen en laat nichtje spuiten; “O meneer….ik kan niet meer……….”. Met korte snelle stoten neukt Karel zich klaar en spuit zijn ladingen zaad diep in de kut van mijn nichtje.
————————————————————-
Thuisgekomen denk ik: moet stoppen met seks met de schoonfamilie. Vroeg of laat komt mijn vrouw Marjan erachter en dan ik mijn korte huwelijk met haar direct op de buik schrijven. Marjan is echt een schat van een vrouw met onvoorwaardelijke liefde voor haar moeder, zus en nichtje. En dan te bedenken dat ik ze ‘misbruik’ alhoewel zij heel gelukkig zijn met de situatie. Met name schoonzus en nichtje die zo genieten en zichtbaar opbloeien. Toch moet ik seks met hun beëindigen en voor hun zorgen zoals het hoort! Marjan is terug; “Lieverd! Ik heb wat voor jouw gekocht!”. Ik open een chique doosje; “Schat dat had niet gehoeven”. Marjan geeft me een dikke kus; “Henk ik zie toch van jij voor mijn familie doet, zij zijn dankzij jou herboren, dank je wel”. Een prachtige horloge met inscriptie ‘Jij bent alles’ laat me schuldig voelen. Het moet eruit, ik ga alles opbiechten; “Marjan ik moet je wat vertellen”. Zij doet zachtjes twee vingers op mijn lippen; “Lieverd ik ben niet gek, het is goed zo”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 15085 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mantelzorg schoonfamilie loopt compleet uit de hand (2)”

  1. Els en richard
    Bedankt voor jullie mooie verhalen en hoop nog vele te mogen lezen heb zelf wel het geile gevoel dat ik in zn verhaal mee speelt
    Was dat maar waar maar krijg daar wel fijne gevoelens bij.en sla dan de hand aan mezelf
    Nou bedankt beide❤💎💋💋👍

Plaats een reactie