BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met mijn zoon op vakantie

Mijn zoon Tom had dit jaar onze vakantie mogen boeken omdat hij 16 was geworden. Tom en ik zijn nu 3 jaar alleen nadat mijn man plots was overleden. Het was een zware tijd waarin we elkaar zoveel mogelijk steunden en er waren voor elkaar. Tom deed ook heel erg zijn best om mij zoveel mogelijk te ontzien. Hij deed nu zoveel mogelijk de klusjes in en om het huis en was ook heel zorgzaam en beschermend naar mij toe. Ik was 36 toen mijn man (38) kwam te overlijden. En sindsdien had ik ook geen behoefte meer gehad aan een andere man. Als ik al zin had om verwend te worden deed ik dat wel bij mezelf met de vele ‘speeltjes’ die ik heb.
Hoewel die prikkels nu wel weer beetje bij beetje terug komen en ik wel weer behoefte heb aan een leuke lieve man in mijn leven. En ook voor de seks zou het wel weer fijn zijn om weer eens een echte man te voelen.

We waren in Griekenland aangekomen op plaats van bestemming. Hij had een kamer in een luxe hotel geboekt voor ons tweetjes. Echt een mooie kamer met een slaapkamer en badkamer en zelfs met een zithoekje waar je tv kon kijken. Ik keek Tom glimlachend aan toen ik zag dat er geen 1 persoonsbedden stonden maar dat er één 2 persoonsbed stond. Ik wist niet wat de bedoeling hiervan was en waarom er geen 2 bedden stonden. Maar toch zei ik er niks van maar was reuze benieuwd hoe dat de 1e nacht zou gaan. Zouden we samen in het bed gaan liggen? Niet dat ik dat erg zou vinden maar was misschien een raar idee dat moeder en zoon samen 1 bed zouden delen.

We waren in een mooi gebied en we gingen eerst de omgeving een beetje verkennen. Ik droeg een rood/wit kort zomerjurkje en Tom een shirt met een leuke short. Ik moet toegeven dat Tom een mooi gespierd lichaam heeft. Is ook een heel leuke jongen om te zien. Heel meegaand en sociaal en heel lief en zorgzaam. En dat werd nog wat versterkt toen we in een winkelstraat liepen en ik af en toe werd nagekeken door de mannen aldaar. Tom merkte dat ook en pakte mijn hand vast alsof hij wilde aantonen dat er niemand aan mij mocht komen en dat ik van hem was. Ik vond dat superlief van hem dat hij zo beschermend was. En we liepen nu ook door de winkelstraat alsof we een stelletje waren. En soms keek Tom me aan met die hele lieve mooie pretoogjes van hem waardoor hij me een apart gevoel in mijn buik bezorgde. Het was een fijn gevoel wat ik eigenlijk al niet meer kende in mijn leven. En ik had er ook geen problemen mee om hand in hand met hem samen rond te lopen. En zeker niet als ik af en toe de jaloerse blikken van andere mannen zag. En af en toe ging de arm van Tom om mijn middel en ook dat voelde fijn en vertrouwd.
We hadden een gezellige middag en we hadden ergens lekker gegeten en gedronken. En toen we terug richting ons hotel liepen pakte Tom me stevig vast wat ook weer zo’n lekker gevoel teweeg bracht. Ik wist niet wat er met me gebeurde en waarom ik dit gevoel nu had. Ik wist alleen dat het gevoel nog extra werd versterkt toen Toms hand over mijn billen wreef. Ik wist zeker dat hij de contouren van mijn slipje nu kon voelen. Ik wist ook niet waarom Tom dit nu deed, maar ik vond het helemaal niet erg. Af en toe keek hij me beetje ondeugend aan en ik kreeg spontaan een zoen op mijn wang van hem. Het leek wel alsof hij met mij zat te flirten. En het onderbuikgevoel werd hierdoor alleen maar heftiger.

Toen we deze avond naar bed gingen was ik benieuwd wat Tom ging doen. Ik had me lekker gedoucht en normaal slaap ik met alleen een slipje aan maar ik besloot ditmaal om ook maar een shirtje aan te trekken. Tom droeg alleen een boxer. Ik keek naar dat mooie ontblote gespierde bovenlichaam van Tom. En ik zag ook hoe hij mij bekeek. Zijn ogen dwaalden vanaf mijn shirt alwaar hij kon zien dat mijn tepels hard waren en strak tegen de binnenkant van mijn shirt zaten gedrukt. En daar ik geen bh droeg was dat extra goed zichtbaar. Daarna zakten zijn ogen naar beneden naar mijn zacht roze satijnen slipje wat strak om mijn billen zat gespannen en wat aan de voorzijde licht doorzichtig was. Zou hij nu kunnen zien dat ik mijn kutje glad geschoren heb? Dat idee maakte me wel beetje geil en hitsig. Een paar tellen later lagen we naast elkaar in bed met onze gezichten naar elkaar toegedraaid. “Wat ben je toch lief voor me Tom.” zei ik. “Ik moet ook lief zijn voor mijn mama en haar beschermen.” antwoordde hij glimlachend.
Ik boog mijn hoofd en gaf hem een zoen op de mond. Het was niet de bedoeling dat daar iets meer door zou gebeuren maar dat deed het toch. Op het moment dat ik me wilde omdraaien boog Tom zijn hoofd nogmaals naar mij toe en drukte hij zijn lippen nogmaals op die van mij. Ditmaal voelde en was het veel anders. Het begon met een paar klapzoentjes op mijn lippen die mij helemaal van mijn stuk brachten omdat ze zo passioneel waren. Zijn hand streek de haren uit mijn gezicht en gleed zachtjes over mijn wang. Het waren zijn ogen die me helemaal deden smelten. Lief en teder keek hij me aan en zag dat ik niet terug trok. Daar drukte hij weer zijn lippen op de mijne maar nu veel langer en intenser. Ik werd licht in mijn hoofd en in mijn buikje rommelde het nu ontzettend. En dat werd versterkt toen hij zijn tong tussen mijn lippen doordrukte en in mijn mond liet glippen. Ik wist eerst niet wat te doen want dit kon toch niet dat mijn eigen zoon me wilde tongen? Maar alles ging zo vlug en alles voelde zo verdomde fijn dat ik niet terug kon trekken maar hem alleen heel teder terug kon zoenen. En even later lagen we elkaar innig te tongen. Wat gebeurde er toch en waarom voelde dit zo fijn? We gingen nu helemaal op in deze lange hete tongzoen.

Ondertussen ging de hand van Tom op onderzoek. Hij streek over mijn nek en hals en zo omlaag en kwam al snel uit bij de positie waar mijn tieten onder mijn shirt zaten. Zacht kneedde hij door het dunne stof heen in mijn tieten waardoor mijn tepels keihard werden. Het bezorgde mij lichte schokjes door mijn lichaam terwijl hij mijn borsten kneedde. Hij maakte me heet en geil en ik voelde hoe zelfs nu mijn kutje hierop reageerde door steeds vochtiger te worden. Er werd niks gezegd alleen maar lekker getongd met elkaar. Binnen een mum gleed zijn hand nu onder mijn shirt en kneedde hij nu in mijn blote borsten. Ik hijgde al steeds harder en ik werd alsmaar geiler en heter. Hopelijk vond hij mijn tieten niet te klein. Normaal zou alles wat onhandig en snel gaan maar dit was vast niet zijn eerste keer want hij deed het zacht en toch stevig.
Vanaf mijn borsten zakte nu één hand verder omlaag tot op mijn heupen. Dan streelde hij weer over de achterkant van mijn slipje over mijn billen om vervolgens steeds verder naar de voorkant toe te schuiven. Eerst lag ik nog met mijn benen op elkaar maar ik voelde hoe hij een zachte druk uitoefende om zijn hand tussen mijn benen te schuiven.
Als vanzelf deed ik nu één been iets omhoog wat hem de vrije doorgang verschafte. Ik slaakte een zacht kreetje toen ik zijn hand over het kruisje van mijn slipje voelde glijden. Hij voelde nu vast hoe warm en vochtig het daar was. Stevig gleden zijn vingers steeds over het kruisje van mijn slipje waardoor ik natter en natter werd. Ik kon alleen maar harder hijgen en genieten, want wat deed hij dit fijn. Ik hoefde er niet lang op te wachten totdat hij zijn vingers nu in mijn slipje liet verdwijnen en hij er nu mee over mijn blote gladgeschoren kutje wreef.
“Je bent zo lekker nat mama.” zei hij zacht terwijl zijn tong weer in mijn mond gleed en zijn vingers zich een weg zochten tussen mijn schaamlippen. En terwijl ik met mijn hand over zijn blote borst wreef drukte hij een vinger tussen mijn kutlipjes door een stukje in mijn hete grotje. Met een rustig tempo bewoog hij zijn vinger nu heen en weer en de soppende geluiden verraden dat ik drijfnat was.

Toen hij af en toe mijn clitje aanraakte was ik in vuur en vlam. Hij maakte me echt super hitsig en heet. Ik wist niet wat me overkwam. En hoe harder hij me vingerde en mijn clitje beroerde des te dichter kwam ik bij mijn orgasme. “Wat doe je toch met me.” hijgde ik hard. Ik hoorde hem zacht grinniken. Het voelde zo heerlijk steeds die vinger die hij in mijn kutje liet verdwijnen en daarbij steeds mijn clitje raakte. En heel lang duurde het dan ook niet meer of ik voelde een orgasme op komen zetten. Ik had dit nog nooit meegemaakt dat ik zo vlug klaar kwam. Alles leek even wazig te worden en alle geluiden verstomden even toen ik klaar kwam. Ik voelde alles trillen en schokken. Ik had geen controle meer over mijn lichaam. Dat was lang geleden dat ik zo lekker was klaar gekomen. En terwijl ik nog na lag te trillen voelde ik hoe ik op mijn rug geduwd werd en mijn slipje van mijn billen werd getrokken. Ik keek even op en zag hoe Tom naar mijn blote geschoren kutje keek. Op zijn knieën zittend nam hij nu plaats tussen mijn gespreide benen. Ging hij doen wat ik nu dacht? Verwachtingsvol keek ik hem aan en meteen boog hij zich voorover en begroef hij zijn gezicht tussen mijn dijen. Zijn handen op mijn heupen gelegd en ineens voelde ik zijn warme adem over mijn kutje blazen.

En nog geen tel later voelde ik zijn lippen op mijn schaamlipjes gedrukt worden. Hij gaf lieve zachte zoentjes op en naast mijn schaamlipjes. Alles tintelde en was supergevoelig. Zachtjes glibberde zijn tong nu over mijn kutlipjes. Mijn schaamlipjes plakten aan elkaar van mijn geile kutsapjes en die werden nu door de tong van Tom uit elkaar gewrikt. Wat een genot zoals zijn tong tussen mijn kutlipjes doorglibberde. Ik hoorde hoe hij zich tegoed deed aan mijn geile kutsapjes. Steeds drukte hij zijn tong zo diep mogelijk bij me naar binnen en slurpte hij mijn sapjes op. Nu begon hij mijn clitje te bewerken met zijn tong en dat deed hij op zo’n fijne manier dat ik alweer iets op voelde borrelen. Steeds weer voelde ik zijn lippen aan mijn clitje zuigen en zijn tong over mijn clitje glijden. En dat was genoeg om mij een 2e orgasme te bezorgen. Dit was nog heftiger dan de 1e keer. Ik werd duizelig en alles draaide en mijn lichaam kronkelde oncontroleerbaar op en neer. Dit was puur genot. Ik voelde hoe natter ik alsmaar werd en hoe Tom zijn best deed om mijn warme kutsapjes op te likken. Ik ben nu 39 jaar en heb dit nog nooit zo meegemaakt. Wat was dit supergeil en superlekker. Met mijn hand hield ik Toms hoofd was alsof ik bang was dat hij terug zou trekken hoewel ik donders goed wist dat hij dat niet zou doen. Mijn lichaam bleef maar schokken en kronkelen en naarmate Tom door bleef likken en zuigen kwam er al heel snel weer een orgasme opzetten. Het was omdat we in een hotel zaten want het liefst had ik alles bij elkaar geschreeuwd omdat dit zo lekker was.

Echt tijd om bij te komen kreeg ik niet van Tom want toen ik opkeek zag ik hoe hij zich had ontdaan van zijn shirt en boxer. Gefascineerd keek ik naar zijn dikke harde pik die fier omhoog wees. De donkerpaarse eikel glom al van zijn voorvocht. Ik wist nu dat hij me ging neuken. Even vroeg ik me nog af of ik dit wel moest doen maar mijn geiligheid won het van mijn verantwoordelijkheidsgevoel. Ik wilde nu dat hij zou doorgaan en mij zou gaan neuken. Ik wilde die dikke staaf van hem in me voelen.
Tom ging half over me heen hangen. Met wat gefriemel stuurde hij zijn pik richting mijn kokendhete grotje. Daar voelde ik zijn eikel al tegen mijn schaamlipjes drukken. Het was een raar gevoel en vooral raar moment toen de pik van mijn eigen zoon centimeter voor centimeter in mijn kutje verdween. Ik deed mijn benen omhoog waarna Tom mijn knieën omklemde en zo voelde ik nog beter toen hij zijn pik op en neer begon te stoten. Met ferme stoten en een rustig tempo begon Tom me te neuken. Ik spande mijn kutspiertjes zodat ik hem nog beter kon voelen en zodat Tom nog beter kon genieten. Wat was zijn pik groot en hij duwde hem steeds lekker diep in me. En terwijl hij half boven me hing konden we elkaar ook nog lekker zoenen waarbij onze tongen wild in elkaars mond rond draaiden. De soppende geluiden vulden de kamer en daar kwam mijn gehijg en gekreun nog bovenuit.
Tom hield het lang vol, langer dan ik had gedacht. Zo’n heerlijk gevoel om die harde dikke leuter zo diep in me te voelen glijden. En het maakte het extra geil door het feit dat het de pik van Tom was, mijn eigen zoon, die me nu neukte.

Na een paar minuten hoorde ik aan zijn ademhaling dat het niet lang ging duren dat hij ook klaar ging komen. Hij keek me aan alsof me wilde vragen of hij me wel vol mocht spuiten maar toen ik met mijn benen zijn lijf omklemde wist hij genoeg. Nog een paar forse diepe stoten en toen kreunde hij dat hij ging komen. Zijn hoofd werd een beetje rood en hij zweette een beetje. En daar was dan ineens de ontlading. Nog één forse diep stoot en daar werd er een flinke lading zaad diep in mijn kutje gespoten. En wat spoot hij veel zeg. Ik voelde het in mijn buikje stromen. Ik spande mijn kutspiertjes nog een keer strak samen om elke druppel in mijn kutje te krijgen.
Terwijl Tom nog langzaam op en neer bewoog streek ik door de paar zachte borsthaartjes die hij had. Hij keek me vergenoegd aan en was trots op wat hij had gepresteerd.
Wat had ik genoten zeg. Ik was hier zo in op gegaan dat ik er niet eens meer aan dacht dat ik al een hele poos de pil niet meer slik. Doordat ik toch geen seks meer had vond ik het ook niet meer nodig om de pil nog door te slikken.
Na een poos liet hij z’n half slappe pik uit mijn kutje glijden waardoor er een flinke lading geil mee naar buiten dreef. We gingen naast elkaar liggen met een dikke glimlach op onze gezichten.
Ik lag met mijn hoofd op zijn borst en hij had een arm om me heen. We zeiden niks want we konden het maar amper bevatten wat we zojuist gedaan hadden. In mijn stoutste dromen had ik dit niet kunnen bedenken dat ik ooit geneukt zou worden door mijn eigen zoon. Maar hoe we er ook tegenaan keken, dit was echt een super ervaring die ik niet had willen missen.
En terwijl we zo naast elkaar lagen streelde ik zijn borst en ging daarna snel opzoek naar zijn pik. Ik was benieuwd of ik deze nog een keer hard kon krijgen.
Zacht wreef ik over zijn kruis met zijn pik en ballen in mijn handpalm geklemd. Niet verwacht maar het gebeurde toch, zijn pik werd langzaam steeds harder en dikker. Met mijn hand omklemde ik zijn pik en begon hem langzaam af te trekken met een lekker tempo. Ik voelde zijn pik kloppen in mijn handpalm. Nu boog ik me voorover zodat ik met mijn mond bij zijn pik kon. Ik opende mijn mond en liet zijn paarse eikel een stukje naar binnen glijden. Ik proefde het zoetige voorvocht dat uit zijn pik druppelde. Vol overgave begon ik hem te pijpen en slokte steeds heel gulzig zijn pik naar binnen. Het was een apart en fijn gevoel dat het me gelukt was om zijn pik weer hard en dik te krijgen. Dat motiveerde me des te meer om extra goed mijn best te doen om Tom optimaal te laten genieten van mijn pijpkunsten. Ik voelde elk adertje en elke kloppende trilling. Af en toe lukte het me om zijn pik tot aan zijn ballen toe in mijn keel te laten glijden. Ik voelde hem telkens schokken als ik het gevoelige toompje raakte.
En al snel daarna liet hij al horen dat hij ging klaar komen. Ik pakte nu zijn pik vast en ging met de hand verder. Ik hield mijn mond ver open gespreid met zijn eikel tegen mijn tong gedrukt. Niet verwacht dat er zoveel kracht achter zat toen hij ging spuiten. De eerste lading kwam dan ook vol op mijn gezicht terecht, onder mijn oog, op mijn neus en wang. Gelukkig kon ik de rest wel opvangen en dat kwam allemaal in mijn mond terecht. Wat smaakte dit lekker zeg. Ondanks dat er flink wat op mijn gezicht was gespoten, kreeg ik ook nog een behoorlijke lading in mijn mondje. Ik was zo gulzig dat ik geen druppel verloren liet gaan en al wat op mijn gezicht was gedropt wreef ik met een vinger in mijn mond. Ik hoopte hier in de toekomst nog veel van te mogen doorslikken.

Toen ik klaar was keek ik hem aan en zijn blik was zo geweldig om te zien. Hij verbaasde zich erover dat ik al zijn sperma had doorgeslikt. Wat was dit toch fijn en wat een geweldig gevoel kreeg ik hierdoor. Waarom kleeft er voor velen toch zo’n taboe aan om seks te hebben met je eigen kind? Het is zo vertrouwd, je kent elkaar door en door en waarom ver gaan zoeken als het zo dichtbij aanwezig is? En het is zoveel fijner en lekkerder vind ik.
Nadat we ons wat hadden opgefrist viel ik in zijn armen in slaap met mijn hoofd op zijn borst rustend.
Die morgen bij het ontbijt werd er niet veel gezegd. Ik hoopte dat hij niet te overrompeld was na gisteren. Hoopte ook dat het niet bij die ene keer zou blijven.
Maar toen we terug waren in onze kamer pakte hij me meteen lekker vast en begon hij me heerlijk te tongzoenen. Dat was voor mij genoeg om te weten dat we nog een geweldige vakantie voor de boeg hadden en dat het, bij thuiskomst, niet afgelopen zou zijn.

(er komt nog een 2e deel)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 21090 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Met mijn zoon op vakantie”

  1. Heerlijk toch om zo door je eigen vlees en bloed verwend te worden. Gewoon heerlijk genieten, de vakantie duurt nog lang genoeg. Het verdere verloop lees ik graag in de vervolg verhalen.

  2. Een superlekker verhaal dat met liefde is geschreven. Ik heb het idee dat dit allemaal echt is gebeurd alleen al door de manier van schrijven. Ik ga al jou verhalen lezen Wendy en hoop dat ze net zo lekker geil en opwindend zijn als deze.

Plaats een reactie