BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn armoedige achterlijke familie.

Mijn moeder kwam uit een groot arm gezin, zeven broers en acht zussen. Door slechte voeding, geen onderwijs, geen aandacht en liefde waren zij kansloos voor een normaal bestaan. Het merendeel van mijn ooms en tantes kwamen in achterbuurten terecht. Hun kinderen werden ook verwaarloosd waardoor de ontwikkeling van mijn neefjes en nichtjes ver achterbleef. Dat was zelfs te zien, onverzorgd, te klein of te dik met een achterlijke uitstraling. In 1977 bestond Kinderbescherming vijfenzestig jaar, de Jeugdbescherming twaalf jaar, ik vraag me af waarom geen enkele instantie heeft ingegrepen.
In ons gezin was het niet beter, het klinkt gek doordat ik ongewenst was ben ik goed terechtgekomen. Wij woonden in een te klein huis, mijn zusjes waren nog nuttig voor het huishouden. Doordat ik niet welkom was ben ik op school blijven hangen. Tussen de midden mocht ik bij een schoolvriendje mee eten. Op mijn vijftiende kreeg ik mijn eerste baan en ben gelijk op kamers gegaan. Ik was leerling-drukker in een klein familiebedrijf. Mijn baas was heel tevreden over mijn functioneren en gaf me alle kansen. Drie jaar later was ik gediplomeerd technicus met een goed salaris. Midden in de stad boven een boekwinkel huurde ik van mijn werkgever een appartement. Daar stond ik dan in 1977 Paul achttien jaar, volwassen, knap, goed verzorgt, geslaagd, slim en gewiekst! Een grote contrast met mijn afkomst, een armoedige achterlijke familie kon ik niet bedenken.
—————————————————————————————
Ideaal na mijn werk in de drukkerij, de straat over, via een buitentrap naar boven en ben thuis. Door een grote raam geniet ik van het uitzicht over een gezellige winkelstraat. Na een douche en een heerlijke maaltijd ga ik naar buiten om gezellig door deze historische Hanzestad te slenteren. Langs rivier de IJssel staat een fris windje, knoop de jas dicht, ga onder spoorbrug door richting het station. Ik hoor; “Paultje?!”. Aan de overkant van de straat staat een meisje met dikke bril op te zwaaien. Gekleed in een vaal jurkje met afgetrapte slippers wacht zij tot de auto’s voorbij zijn. Verrek dat is mijn nichtje Carla, wat triest, begin november, koud en dan zo gekleed. Ondanks mijn afstandelijke houding blijft zij naast me lopen. Het voelt niet trots om met zo’n achterlijke meisje gezien te worden, ik schaam me kapot. Gelukkig wordt het snel donker, bijna thuis begint het te regenen; “Carla ik moet ervandoor, tot ziens”. Ze kijkt bedroefd, dit snijdt door mijn hart; “Als jij wilt mag je bij mij schuilen”.
Ik hang mijn jas op, doe de verwarming hoger en geef haar een handdoek. Een lachje als bedankje laat een slecht gebit zien. Ze droogt haar haren, zet de dikke bril af om haar gezicht te drogen. Ik vraag; “Hoe oud ben je en wat doe je tegenwoordig?”. Ze zegt; “Ben zeventien”. Twee vragen zijn blijkbaar te veel, ik zet een kop thee voor haar neus; “Woon je nog thuis?”. Ze knikt; “Iedereen nog, oudste zus Anja niet, daar slaap ik vaak”. Terwijl nichtje aan de thee blaast zoek ik op tv een leuke zender. Op een Duitse zender komt een show voorbij, Baccara twee mooie dames zingen Yes Sir, I Can Boogie.
Ik zeg; “De oude zangeressen zijn best lekker”. Nichtje komt naast de bank staan om mee te kijken. Zij vraagt; “Heb jij een vriendinnetje?”. Ik zeg; “De mooiste, zij heet Evelien, wij hebben pas verkering. En jij?, heb jij een vriendje?”. Ze zegt; “Nee, nooit gehad”. Carla heeft een oogje op haar buurjongen Kees, zij vraagt; “Zou hij me lelijke vinden?”. Met één oog naar de tv met het beeld van een mooie vrouw zit ik in een bepaalde roes; “Carla om te weten of Kees je wilt zou ik meer van jou moeten zien”. Ze wordt rood; “Bedoel je bloot?”. Ik zeg; “Je hoeft kleren niet uit te doen”. Langzaam strelend over haar dunne jurkje voel ik haar lichaam. Door het ontbreken van een bh laat ik de prille volle tietjes door mijn handen gaan. Harde tepels prikken door de stof, nichtje schrikt van haar eigen genot: “Paultje ik durf niet”. Het lijkt me beter om te stoppen; “Carla je moet naar huis, ik moet morgen vroeg op”.
—————————————————————————
“Goedemorgen Paul! Fijn weekend gehad?!”; vraagt mijn baas. Ik steek van achter de drukpers mijn duim omhoog; “Heeft u een fijn weekend gehad?”. Hij steekt zijn duim omhoog en loop door naar het kantoor. Mijn ouderen collega’s komen binnen, gaan eerst uitgebreid koffie drinken en kletsen over voetbal. Zij vinden mij te fanatiek in het werk, daar trek ik me niets van aan, ik wil nog meer in de grafische industrie bereiken. Precies half vijf laten de collega’s hun werk uit handen vallen; “Tot morgen!”. Het drukwerk wat goed is gedroogd leg ik onder de snijmachine die voor het raam staat. Enkele voorbijgangers staan even stil om te kijken. Het stoort me niet, ben het gewend. Er wordt op het raam geklopt, Nee! He! Het is mijn nichtje Carla, ik gebaar dat ze door moet lopen. Mijn baas loopt met een stapel papieren onder zijn arm; “Paul ik naar huis, breidt jij er ook een einde aan, tot morgen”. Ik sluit alles af, loop de straat over waar Carla staat te wachten; “Wat doe je hier?”. Ze draagt dezelfde kleren als gisteren, het voelt of voorbijgangers haar minderwaardig aankijken, ik schaam me kapot; “Kom snel binnen”. Mijn nichtje vond het gisteren gezellig, ik neem snel een douche, gooi in een koekenpan kant en klare bami; “Wil jij ook wat?”. Ze geniet zichtbaar van elke hap, ik zeg; “Carla na het eten moet je gaan, sorry maar je moet hier niet meer komen”. Ze zegt; “Ik durf nu wel”. Ik vraag; “Waar heb je het over?”. Ze zegt; “Jij kijken voor Kees”. Ik knik; “O ja, ben jij hier voor teruggekomen?”. Nichtje wordt vuurrood, ik fluister; “Het moet naakt”. Jammer van haar scheve ogen en slecht gebit anders was het een mooi meisje geweest. Slank, lekkere prille volle tietjes met stevige tepels, stevig kontje en tussen haar benen een gleufje met strakke schaamlipjes. Van haar nek streel ik zachtjes naar de venusheuvel, ik fluister; “Ik ga voor Kees jouw vagina beoordelen, doe je benen wijd ………… verder ………… zo ja ……….vindt je dit lekker …….. heerlijk over je klitje ……….”. Midden in de mijn woonkamer staat nichtje te trillen, haar sap vloeit tussenuit de schaamlipjes over haar benen. Ik haal mijn stijve lul uit de broek; “Carla je moet bij Kees ook wat terugdoen, ga op je knieën ……….. oké ……………. zachtjes trekken ……… goed zo ……… nu de eikel likken …………….. heel goed ……. mond open …….. doe dan …….. lekker zuigen ……..”. Wrijvend door haar vette haren, kijkt ze scheel omhoog of ze wilt vragen doe ik het goed zo, ik zie hoe mijn stijve door haar mond schuift, de rillingen lopen over mijn rug; “O Carla ……. Ik kom ……… je moet slikken …….. oooooh …….. ik ga spuiten ……..”. Het voelt als een explosie, spuit ladingen sperma, nichtje slikt, ze kokhalst, resten zaad druipen uit haar mondhoeken; “O Carla je hebt het goed gedaan”. Met een handdoek wrijf ik haar wangen droog, nichtje is duidelijk geen complimentjes gewend, ze kijkt tevreden en bedankt mij.
————————————————————————————-
De volgende dag na mijn werk staat nichtje niet op mijn stoep. Het verbaast me dat ik teleurgesteld bent, ik heb de mooiste meisje gehad en heb nu een spetter!
Wat ik helemaal bizar vindt dat ik de aanwezigheid van Carla mis. Gisteren na onze orgasmes was zij een tijdje gebleven. Terwijl ik studeerde voor mijn manager opleiding zat nichtje zwijgzaam tv te kijken en dat was achteraf heel gezellig. Hoe dan ook jammer, het leven gaat verder. Een week later op een vrijdag na mijn werk staat Carla me op te wachten. Ze lijkt wat bedrukt; “Wat scheelt er?”. Nichtje had eindelijk de moed gevonden om tegen Kees te zeggen dat zij hem leuk vindt. Ik vraag; “En?”. Zij stamelt; “Hij wilt geen dom scheel meisje”. Dit is triest, ik sla een arm over haar heen; “Lust jij Ravioli?”. Ik trek een blik open, na het eten is Carla weer blij; “Paul mag ik hier slapen?”. Ik ben verbaast; “Jij slaapt toch vaak bij jouw oudste zus”. Carla zegt; “Die heeft problemen, mijn ouders weten dat ik hier ben en hun maakt het allemaal niet uit”. Ik zeg; “Sorry, ik ga vanavond met een vriend uit en heb met Evelien afgesproken”. Nichtje vindt het geen probleem om alleen hier te zitten, alles beter dan thuis. Ik zeg; “Oké je mag op de bank slapen”. Een uurtje later stap ik fris mooi gekleed de disco binnen. Terwijl mijn vriend Gerrit aan de bar hangt dansen Evelien en ik op de klanken van de The Trammps met Disco Inferno. Ik ben één van de weinige jongens die graag danst en val daarom extra in de smaak. De DJ zegt; “Tijd voor lovers”.
Zodra Leo Sayer begint te zingen “When I Need You” hebben Evelien en ik elkaar gevonden. Heerlijk schuifelen met mijn handen op haar billen en intens langzaam tongen. Na het slow uurtje zegt Evelien; “Paul, ik moet gaan anders worden mijn ouders ongerust, hou van jou”. Mijn vriend Gerrit slaat op mijn schouders; “Een Baco!”. Ik zeg; “Goed idee en dan Shoarma”. Drie uur in de nacht kom ik stapelverliefd thuis; “Iam in love, so in love”. Nichtje komt slaperig omhoog, ik zeg; “Neem een cola, jij ook?”. Ik moet mijn verhaal kwijt; “Wow die Evelien wat kan zij heerlijk tongen”. Carla vraagt; “Wat is dat?”. Ik zeg; “Nu neem jij mij in de mailing, onder welke steen heb jij gelegen?”. Nichtje begrijpt mijn opmerking niet en tongen daar had zij nog nooit van gehoord.
——————————————————————————
Carla vraagt; “Paul kun je het voordoen?”. Van schrik stik ik bijna in de cola; “Doe normaal, dat is iets voor geliefde”. Ze vraagt; “Vindt je me niet lief dan?”. Ik heb geen zin om het verschil uit te leggen. Ik zeg; “Wil het je wel vertellen. Bij tongen doe je de mond wijd open, de lippen smelten samen en je laat je tong rustig over de anderen gaan”. Waarschijnlijk door de Bacardi vinden onze monden elkaar, wow dit is net zo intens als met Evelien. Mijn nichtje is een natuurtalent wordt er geil van, voordat ik het gaten heb liggen wij bloot op de bank te tongen. Ik lig bovenop tussen haar benen, mijn eikel schuurt tegen haar venusheuvel, het lijkt of de eikel zijn eigen weg gaat, zonder hulp van mijn hand verdwijnt die tussen de schaamlippen, ik druk mijn stijve door haar maagdenvlies, schuif door en begin nichtje te neuken; “O Paul …….. wat lekker ….. oooh …….” Haar nauwe warme kutje sopt van geiligheid, soepel toch heerlijk strak ga ik steeds dieper. Met lange halen tot mijn ballen neuk ik nichtje rustig, ze wordt onrustig, kronkelt over de bank; “O Paul …….. oooooh ….. ik kom …….”. Ik houdt haar schokkende benen vast en neuk haar stevig door, mijn stoten worden korte en sneller, ik voel mijn orgasme, houdt mijn kloppende eikel diep stil en spuit ladingen sperma in mijn nichtje. Langzaam haal ik mijn lul eruit, nichtje trekt helemaal samen en begint een potje te trillen.
Dit was niet mijn eerste keer maar een meisje zo zien trillen dat had ik nog niet meegemaakt. Na een ontlading kom je weer in de realiteit, shit wat heb ik nu gedaan. De volgende dag zodra de apotheker zijn deuren opent koop ik een zwangerschapstest. God zij dank het is goed gegaan, ik zeg; “Carla jij moet een afspraak maken met jouw dokter, zolang jij niet aan de pil bent kunnen wij niet met elkaar vrijen”.
Een paar dagen later staat zij al met een strip te zwaaien.
——————————————————————-
Een week stelt niets voor het is vrijdag, weekend! Ben vandaag mooi op tijd thuis en wacht met eten tot Carla komt. Douchen doen wij de laatste tijd samen en stappen fris in bed. Met mijn hoofd aan het voeteneind neem zij de lul in de mond, Nichtje spreidt haar benen, ik laat mijn tong in kringetjes om de clitoris gaan. Standje 69 is geweldig, het kutsap proeven, op likken terwijl je gepijpt wordt. Carla geniet met volle teugen en laat me graag tussen haar benen. Rustig met lange halen neuk ik mijn nichtje klaar; “O Paul …….. ik kommmmm”. Ik ga door met tongen, zij kronkelt over het bed en laat alles stromen. Ik houdt haar trillende lichaam in bedwang, stoot nog een keer diep en laat me zak in mijn nichtje leeglopen. Shit ik moet aankleden, heb met Gerrit en Evelien afgesproken. Een uurtje later in de disco gaan mijn voeten van de vloer.
Mijn vriend Gerrit heeft gelukkig gezelschap, niet voor lang, zoals gewoonlijk haakt dit meisje ook af. Hij is niet in staat om een luchtig gesprek met een vrouw te voeren. Krampachtig zonder humor maakt je bij hun geen enkele kans en blijft je met achttien maagd. Nadat ik hartstochtelijk van Evelien afscheid heb genomen pakken we een ‘shoarmaboer’ Gerrit zegt; “Wij zijn vroeg, doen we nog een afzakkertje bij jou?”. Ik zeg; “Andere keer”. Hij zegt; “Paul, vriend het is zolang geleden, heb je thuis wat te verbergen?”. Ik lach; “Dat mag je wel zeggen, het kan het daglicht niet verdragen”. Hij vraagt; “Toch geen drugs?”. Ik zeg; “Doe normaal man”. Thuisgekomen ploffen wij met een cola tik op de bank en doen een toost: “De voorlaatste”. “Paul ben je thuis?, Paul?”, Carla komt slaperige in haar blootje de kamer binnen, ze kijkt scheel; “Paul kan mijn bril niet vinden”. Gerrit zegt; “Dit meen je niet, wie is zij?”. Ik grap; “Dat wil je niet weten”. Carla schrikt, ik zeg; “Wees niet bang, mijn vriend is bang voor vrouwen, kom tussen ons zitten”. Gerrit zegt cynisch; “Vriend je wordt bedankt”. Ik zeg; “Dit is je kans, voel haar borsten maar”. Carla stamelt: “Weet niet of”. Ik onderbreek haar en zeg vriendelijk; “Hij is wel mijn vriend, ik ben trots op jou, laat maar zien hoe jij me wakker maakt”. Mijn nichtje doet extra haar best en laat de stijve van Gerrit gulzig in haar mond verdwijnen. Vriend is in de zevende hemel; “O mijn God….. oooh …….. wat is dit lekker ………”. Hij wordt onrustig in de benen, ik zeg; “Uitstellen man”. Nichtje gaat me iets te graag op haar rug liggen, helpt Gerrit zelfs een handje om zijn pik tussen de schaamlippen te krijgen, ze kreunt; “Jaaa je zit goed …… ooooh”. Wat onwennig stoot hij naar binnen, begint als een dolle te neuken, zonder haar aan te kijken wordt nichtje als een sekspop geneukt. Na slechts een paar minuten betrekt zijn gezicht en met een hoop gekreun spuit hij zijn sperma. Hij kruipt van haar af en zegt; “Dit was super, heb haar goed gepakt hè?”. Als een goede vriend laat ik hem in de waan. Zodra hij de deur uit is denk ik: Gerrit seks heb je met z’n tweeën. Mijn nichtje kijkt niet bepaald blij, gelukkig hebben wij onze vergissing goed gemaakt en tot de ochtend gevreeën.
——————————————————————————
Vreemd ik heb al twee weken niets van Carla vernomen. Het kwam me goed uit, druk met werk, studeren en heb inmiddels met Evelien een relatie. Wij zijn inmiddels bij mijn thuis een paar keer van bil gegaan. Dat mijn bloedmooie vriendin van negentien nog maagd was had ik niet verwacht. Zij zei; “Ik heb altijd op de juiste man gewacht, Paul ik hou van jou, wil graag met je verloven”. Dat was schrikken, ik vindt haar geweldig maar verloven. Ik ben pas achttien, wil carrière maken, de wereld ontdekken en vrij zijn!. Ik moet nu niet in gedachten zijn sta aan de snijmachine. Het begint me op te vallen, een vrouw van rond de vijfentwintig die constant heen en weer langs het raam loopt. Het is meer waggelen met een vette buik die over een legging hangt en zichtbaar onder haar T-shirt bungelt. Aan de hand heeft zij een jongetje met een gezicht vol etensresten en een snottebel.
Blijkbaar moet zij iets van mij, ik ga naar de zijdeur. Zij kijkt me in de ogen; “Weet jij nog wie ik ben?”. Ik zeg; “Sorry geen idee”. Ze grijnst; “Dat komt door ons leeftijdsverschil, ik ben Anja de oudste zus van Carla, wil je graag spreken”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 17951 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn armoedige achterlijke familie.”

Plaats een reactie