BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn dochter helpen

Mijn dochter is net gescheiden, 29, 1.70m mooi slank met als ik het zo mag zeggen, een heerlijke dikke kont, volle ronde billen. Met wat haar nooit gehinderd heeft een vrij kleine acup maar wel mooie grote tepels erop.
Ik ben al enkele jaren gescheiden en Kim heeft daarna altijd bij mij gewoond. Ze had nu eindelijk weer een eigen woning en vroeg mij of ik haar wou helpen met haar allerliefste stemmetje. Een week later had ik geregeld dat ik verlof kon nemen en was onderweg naar Kim. Ze stond me al op te wachten bij de deur en gaf me blij een paar smakkerds op mijn gezicht en pakte mijn tas met kleren aan en we liepen naar binnen. Na een rondleiding en een bak koffie maakten we een plan van aanpak. De slaapkamers moesten het eerst want dan konden we vanavond tenminste lekker slapen. We begonnen ieder in een kamer en schoten lekker op. Halverwege de middag kon ik de eerste gordijn rails ophangen. Kim maakte de vloer schoon zodat hier in ieder geval een bed kon worden opgezet. Kim riep dat ze wat te eten en drinken had. Ik ging zitten en Kim kwam met de versnaperingen aan lopen, ik bekeek haar goed en zag haar tepels stijf staan door haar tshirt en kreeg tot mijn schaamte een erectie. Ik had haar voor het laatst naakt gezien toen ze bij mij woonde, 7 jaar geleden, we schaamden ons niet voor onze lichamen en liepen soms gewoon naakt door het huis. Maar ik had nu nog nooit een stijve van haar gekregen.

Ze zag me ongemakkelijk heen en weer schuiven op de stoel en vroeg lachend of ik ergens last van had en keek gelijk naar mijn kruis. Ze vroeg me of ik nog af en toe aan het daten was, waarop ik antwoordde dat ik al bijna een jaar niet gedate had. Ze keek me aan en vertelde dat zij ook al een tijd geen seks meer had gehad en dat dat af en toe best frustrerend was. We zaten nog even te praten toen we merkten dat het al begon te schemeren. Ik zou nog snel even een paar lampen ophangen. Ze kwam erbij staan en hield me aan mijn benen vast, zodat ik niet zou vallen. Ik voelde dat haar handen in mijn bovenbenen begon te kneden en ze steeds iets hoger liet gaan. Ze raakte af en toe mijn zak aan waarop mijn pik weer reageerde en steeds harder werd. De lamp hing en ik keek naar beneden recht in haar bruine kijkers. Ze keek me opwindend aan en zei; als jij mijn bed in elkaar zet, ga ik iets te eten regelen en dan stoppen we er mee voor vandaag.
Ik stapte van de trap maar haar handen bleven me vasthouden en streken langzaam over mijn keiharde pik. Ze bleef me aankijken ging met haar mond naar de mijne. Ik lispelde nog van dit kan en mag niet maar mijn lichaam dacht er anders over. Ze zei; pap zie het dan als dank voor je hulp en drukte haar lichaam dicht tegen me aan. Wreef met haar kutje een paar keer tegen mijn snoeiharde pik. Ze liet me ineens los en zei; pap je mag straks bij mij in bed kruipen en liep naar de keuken.

Ik wist niet wat me overkwam, deed langer over het bed in elkaar zetten dan nodig was want er ging van alles door mijn hoofd. “Seks met je eigen kind, al was ze volwassen dat mag en kan toch niet”. Ze riep dat het eten klaar was of ik kwam.
We aten en spraken over wat er gebeurt was. Kim vond dat ik me niet zo druk moest maken. Zij was hier ook niet van uitgegaan maar het gebeurde gewoon. Ze vond het zo lief van mij dat ik haar hielp, dat haar gedachten tijdens het sauzen steeds afgedwaald waren en ze gefantaseerd had hoe het zou zijn om mij te belonen.

Ik zette het naast me neer en liet het gewoon over me heen komen. Ze vroeg me lief of ik mee ging om te douchen en pakte mijn hand. Samen liepen we de douche in en ze begon zich uit te kleden. Naakt stond ze voor me, haar tepeltjes fier vooruit, ze draaide een rondje en vroeg of ik tevreden was. Ik trok ook snel alles uit en greep haar in m’n armen, fluisterde in haar oor; dat ik meer dan tevreden was. Mijn pik drukte ik tegen haar kale venusheuvel en buik. Ze lachte en zei; dat voel ik pappie. Onze monden vonden elkaar, haar tong vond de mijne. Passievol zoenend liepen we richting douche, zeepten en wasten elkaar, geen plekje werd overgeslagen. Toen ik haar kutje en kont inzeepte slaakte ze een kreun en spreidde haar benen. Mijn duim verdween in haar kutje en mijn vingers streelde haar sterretje. Ze pakte mijn snoeiharde pik en begon me langzaam af te trekken. Daar we beiden al een tijd droog stonden kwamen we vrij snel klaar. Kim trilde op haar benen, ik moest haar vastpakken anders was ze onderuit gegaan. Ook ik spoot straal na straal het doucheputje in. We spoelden ons af en met alleen een badjas aan gingen we nog even op de bank zitten. Kim zat dicht bij me en vroeg; heb je spijt? Ik antwoordde; ja dat heb ik, ze keek me een beetje teleurgesteld aan, toen ik verder ging met; ik heb spijt dat we dit niet veel eerder gedaan hebben en begon te lachen. Ze vleide zich tegen mij aan. Ik stak een jointje op, zoals we eerder ook wel eens deden, rookten hem samen op. Haar hoofd in mijn schoot en badjas helemaal open. Ik streelde haar tepels en buik. Kim draaide iets zodat mijn harde lul tegen haar wang lag, die ze af en toe een kusje en likje gaf. Mijn vingers gleden langzaam tussen haar kletsnatte, gezwollen lipjes, ze kreunde diep en zei; ooohh papa, wat heb ik hier vroeger vaak van gedroomd. Ik keek hier van op want had hier nooit iets van gemerkt maar het maakte mij wel super geil. Ik stond voorzichtig op en pakte Kim bij haar arm en we liepen naar de slaapkamer. De badjassen gooiden we van ons af en ze liet zich zittend achterover in het bed vallen. Ik zak gelijk tussen haar benen en bekijk het kutje van mijn eigen dochter, hij leek iets op die van haar moeder. Likte voor het eerst de liefdessappen van mijn dochter op, het smaakte goddelijk. Ik likte haar nu dieper en zoog af en toe aan haar klitje. Waarop ze haar kont gelijk de lucht in gooide en kermde. Ik stak nu 2 vingers diep in haar zuigende grot en bleef deze ferm in haar stoten. Kim gilde; Pappie, Pappie je maakt me klaar en lag hevig te shaken.

Ik voelde haar gspot en wreef er over. Ze kwam klaar, totaal van de wereld, te trillen op haar rug. Ik hield mijn vingers stil maar wel in haar, als ik merkte dat ze iets ontspande wreef ik weer even. Na een paar minuten pakte ik haar op en legde haar helemaal op bed, ging naast haar liggen. Ze legde haar hoofd op mijn borstkas en begon met mijn harde pik te spelen. Ze hapte mijn eikel in haar mond en haar tong speelde ermee. Ze keek me aan en zei zachtjes; ben je klaar om mij te neuken? Ze wachten mijn antwoord niet af want ze zat al bovenop me. Haar natte lippen gleden over de volle lengte van mijn pik, die nu glom van haar sappen. Ze gaat iets omhoog en voor ik het weet zit mijn halve pik al in haar hongerige kutje. Haar handen steunen op mijn borst en centimeter voor centimeter zakt ze verder tot ze niet verder kan. Haar gezicht in een grimas, half van genot en half van pijn. Pap ik heb nog nooit zo’n grote pik gehad maar ik begin er aan te wennen. Ze gaat nu zelf op en neer en ik stoot nu in haar ritme mee. Ik kreun en zeg haar dat ze lekker strak is. We verhogen het tempo, de kamer ruikt nu naar pure seks, het enige geluid is ons gehijg en gekreun. Ze laat zich nu voorover zakken en onze tongen vinden elkaar. Ik voel haar sappen langs mijn zak en kont de matras in trekken. Ik stoot in een rustig tempo door. Kim begint luider te kreunen en komt weer klaar maar nu op mijn pik. Ik voel haar kut spieren mijn lul melken en met een oerkreet spuit ik mijn zaad diep in haar kutje. Ze kermt; oohh jaa, ik voel je zaad, ik voel je spuiten ooh wat lekker zo diep in mijn kut. We nemen geen moeite om ons op te frissen en vallen voldaan in elkaars armen in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 17674 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn dochter helpen”

Plaats een reactie