BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nicht verrast me

Tweede kerstdag 2015 zitten we met de hele familie bij mijn oom Harm in zijn haast landhuis zo groot is dat ding, tante Karin en mijn moeder Sofie kunnen geweldig koken en samen hebben ze ons helemaal vol weten te stoppen, als de dames staan op te ruimen en af te wassen loop ik met mijn vader en oom rond door het pittoreske Brabants dorpje.
Als we voor een huis langs lopen waar het onkruid tot aan de vensterbank rijkt wijst oom er naar en meld is dat niks voor jou staat al vier jaar te koop, oom is zo brutaal als maar kan, brand geen kerstboom en hij zegt dat het al een tijdje onbewoond is.

We gaan naar de woning toe hij kijkt door het onwijs smerige raam om dan achter te kijken waar de tuin een oerwoud is, geen wonder dat het niet verkocht word oppert mijn vader, is wat voor jouw jongen dit is kassa.

Het is half maart als ik de sleutel van de barrel in handen krijg, moet eerlijk zeggen dat ik er zelf niet veel heil in zag maar oom Harm ziet het wel en zo kan ik lekker wat verdienen geeft hij aan zo is hij ook rijk geworden, de eerste zaterdag s’ochtend om kwart voor zeven staat er een kraan voor de voortuin hem leeg te spitten.

Het is negen uur we zitten met zeven mannen waaronder mijn vader koffie te drinken als er een keurige man binnen komt stappen, hallo ik ben Jan de buurman, ik sta op zeg dat ik hun nieuwe buurman ben welkom.
Ik werd vanochtend ineens verschrikkelijk wakker van een enorme geluid hoop niet dat het elke ochtend gaat gebeuren, Jan ga zitten kopje koffie vraag ik, hij kijkt de kring even rond en bedankt ervoor.
Heb je mijn briefje niet gelezen vraag ik die ik woensdag in je brievenbus heb gedaan omdat er niemand thuis was, dat briefje waarvan jij denkt dat het een vrijbrief is om zo vroeg in de ochtend zoveel lawaai te maken, buurman begint de kraanmachinist zal de volgende keer een zakdoek om de bak doe en een geluidsdemper op de uitlaat, iedereen behalve hij en ik lachen er om, hij draait zich om en roept nog even dat we het gevolg snel zullen voelen.

Het is elf uur de voortuin is nagenoeg leeg en de laatste tractor met haast volle lading staat op het punt weg te gaan als er een roomwitte auto aan komt rijden.
Politie wat we aan het doen zijn en waarom we veel overlast bezorgen, binnen praat ik met de agenten, ze begrijpen dat ik de tuin aan wil pakken maar met zoveel lawaai hoeft natuurlijk niet en met een kleine waarschuwing dat we het rustiger aan moeten doen gaan ze.
Ik bel oom Harm op wat hij me aangedaan heeft en die reageert met een lach, ach die wethouder denkt dat het hele dorp naar zijn pijpen moet dansen ga wel even kijken, zie een kwartier later oom Harm aan komen lopen.
Oom Harm groet ons vraagt hoe het gaat aan de kraanmachinist en dan loopt hij via de achterdeur bij de buurman binnen, duurt een half uurtje als hij weer naar buiten komt met een brede lach, mannen ga door met waar je bezig bent groet ons en loopt richting huis.

Een half uur later belt Harm me met de mededeling dat ik geen last meer van de buurman zal hebben maar verteld me niet hoe dat komt en het klopt de weken er na geen buurman die zeurt.
De verbouwing gaat snel met veel mankrachten die komen helpen, mijn vakantie van vier weken besteed ik grotendeels met drie klussen mannen in het huis om alles binnen klaar te krijgen voor de inrichting.
Zie de buurman zijn caravan inpakken voor de vakantie en die vrijdagavond weg rijden, ik groet hem maar zo vriendelijk mogelijk maar een blik van hen is er niet, we kunnen helemaal los niet dat het echt nodig is het lawaai werk is gedaan.
Het is half September mijn huisje is klaar dus een housewarming past erbij, nodig ook mijn overburen en de naaste buren tot twee huizen verderop uit maar er komen maar drie, mijn overbuurman en de twee twee huizen verderop komen.
Het is best gezellig alleen als Harm zo nodig hardop moet vragen waar Jan en Cor zijn valt het stil achter het huis, Jan en Cor zitten bij Cor die bij mij onder het dak wonen dus kunnen alles horen en misschien ook nog wel zien.

Ze zullen wel aan het werk zijn geeft de overbuurman aan kijken of ze iets kunnen vinden om de politie naar toe te sturen, er lachen wat mensen en voel dat het niet goed valt aan de andere kant van de schutting als ik een vrouw wat hoor brommen, de buurman bij me onder dak blijkt een collega van Jan te zijn dus vermoedelijk een pot nat.
Trek er in en al snel heb ik door dat ik een schoonmaakster nodig ben en iemand voor de tuin, mijn nicht van 17 komt schoonmaken als ik er niet ben en richt het af en toe ook nog wat gezellig in, op een dag in november belt ze me of ze mijn huis een weekend mag gebruiken ze geeft een feestje.
Mij best ik logeer wel bij mijn ouders omdat ik er niet bij mag zijn, zondagmiddag bel ik haar of ik weer mijn huisje in mag, mag maar ze is er nog wel geeft ze aan bezig met de laatste hand aan het opruimen.
Als ik binnen stap is het huis keurig schoon zie Jannie zo heet mijn nichtje op de bank naar de tv kijken waar ze naar muziek zit te luisteren.
Met blote voeten op de salon tafel wat thuis beslist niet mag kijkt ze me aan met een kop thee in haar knuisten, lach even en zie dat haar rokje die wel heel kort is haar billen bloot geeft, nog een kopje vraag ik haar glas aan pakkend, nee dit kan mijn nicht niet zijn altijd een spijkerbroek met een coltrui en nu een mini mini rokje met een ruim vallend wit bloesje waar ik een beetje doorheen kan kijken.

Kom terug met voor ons een kop thee en zie dat zij weer normaal is gaan zitten, zou maar wat graag ernaast gaan zitten maar neem plek tegen over haar, klinken de thee alsof het sterke drank is en hoor dat ze een geweldig feest heeft gehad.
Kan mijn ogen niet van haar benen af houden en helemaal als die wat van elkaar gaan zie ik net haar slipje niet, slik een keer benen sluiten weer om niet veel later haar benen weer wat van elkaar te zien gaan, zullen we een wijntje nemen opper ik even mijn gedachten ergens anders bij proberen te krijgen.
Ja lekker er staat nog heerlijke rode probeer die maar eens, schenk twee glazen in kom terug bij haar en ga weer tegen over haar zitten, nu heeft ze een been schuin omlaag en de ander met haar voet op haar knie, rokje is kort maar nu weer net niet kort genoeg denk dat ik tot twee millimeter van haar kruisje kan kijken.

We zitten tegen over elkaar proosten en dan blijft het even stil, heb jij nooit een vriendin vraagt Jannie, kijk haar aan en denk snel waarom wil jij dat weten wat zit hier achter, ontwijk de vraag met waarom ze dat wil weten.
Aan haar manier van bewegen voel ik dat er wat komt wat er niets mee te maken heeft, ze kijkt in haar glas en zegt dan heel zachtjes dat het eigenlijk geen feestje was, ze blijft in haar glas kijken dus vraag wat er aan de hand is als ik je kan helpen doe ik dat zeg ik.

Ben uit huis getrapt zegt ze dan heel zacht, slaap al drie dagen in de schuur bij de ijsbaan maar daar is niks en straks als het koud word kan ik daar niet blijven, sta op ga naast haar zitten en sla een arm om haar heen.
Vertel me niet waarom je uit huis bent maar kom maken we een bed voor je klaar, ze kijkt me aan. En vraagt welk bed je hebt maar 1 bed, ik lach zeg met een rode kop dat ik dat even vergeten was maar slaap ik tot we er een hebben wel op de bank.

Dat hoeft niet hoor kan toch gewoon naast je liggen je slaapt toch altijd met je handen tussen je benen zei je laatst nog, jawel maar als er zo’n mooie meid naast me ligt weet ik niet of ik die handen wel de baas kan, mag ik niet naast je komen liggen zegt ze dan heel zacht.
Haar hand draait ze zo dat hij onder mij kin door op mijn wang rust trekt me dan naar zich toe en drukt haar mond op die van mij, voel haar tong tegen mijn lippen en kan niet anders als ook mijn lippen openen, minuten lang hebben we heerlijk zachtjes elkaars monden onderzocht om als we van elkaar komen de vraag te krijgen of we het zullen proberen of we samen in dat bed van me passen.

Het gaat ineens wel heel erg snel en het is mijn nichtje van nu onderhand net 18, ze pakt mijn hand beet zegt dat ze nerveus is maar hier al zo lang van gedroomd heeft, zonder een woord te wisselen lopen we de trap op, zou nu zo haar billen kunnen bekijken maar durf niet vooruit omhoog te kijken.
Op de overloop hebben we elkaars handen nog steeds vast als zij zich ineens omdraait en haar arm in mij nek legt, weet het kan niet het mag niet maar ik wil het zo ontzettend graag, onze monden zakken heel zachtjes op elkaar.
Van een heel lief zacht kusje gaat het langzaam naar een woest gevecht, mijn handen streelden haar rug en ineens na even verneem ik dat ze helemaal niks onder het bloesje aan heeft, haar handen hebben mijn billen vast en drukt mijn langzaam groeiende pik stevig tegen haar schaambeen aan.
Weet je hoe lang ik hier aan naar verlangt heb vraagt ze boterzacht en super lief, klein kusje geef ik het en vraag om het te vertellen, al vanaf mijn 16e probeer ik indruk op je te maken had af en toe net als nu helemaal niks onder mijn kleren maar durfde toen niet verder te gaan.

Heb jij onder je kleren helemaal niks aan vraag ik zachtjes zo lief en geil mogelijk, voel maar eens zegt ze dan weer heel zacht, mijn handen gaan naar haar billen die nog net bedekt zijn door het rokje maar dan schuif ik hem omhoog.
Kijk haar aan diep in de ogen en zie haar zeggen pak me bij die stevige billen, mijn handen gaan als vanzelf omlaag voel de blote billen onder mijn vingers en dan zakt ze weer met haar mond op die van mij, al kussend kneed ik die heerlijke billen van haar maar ga niet verder dan dat omdat ik het nu veel te spannend vind.

Als onze monden van elkaar gaan hebben we elkaar bij de billen en staat mijn al haast stijve pik tegen haar aan te drukken, zullen we die maar wat vrijheid geven zegt ze als ze haar scheenbeen tegen mijn pik aan schuurt, ben hier niet om te zoenen wil gvd gebeft worden tot ik klaar kom en helemaal vol gespoten worden door mijn grote neef.

We wiebelen tegen elkaar aan geplakt al kussend mij slaapkamer in waar ze me achterover drukt en gelijk op me valt en weer zuigen die lippen op elkaar.
Al kussend draai ik haar op haar rug maak al kussend haar bloesje los en voel mij broek los gaan, als haar bloesje helemaal open is zakt mijn mond omlaag om al snel een heel klein parmantig borstje tegen te komen met een spijkerhard tepeltje, cup C ben ik redelijk gewent maar deze zijn zo nog kleiner.
Zet mijn lippen aan dat hard tepeltje en hoor dan een kreun die van een volwassen vrouw zou kunnen zijn, vind je dit lekker denk ik dus doe daar en die er niet ver naast zit even onder handen, haar hand zit trouwens al in mijn onderbroek en trekt heel langzaam mijn pik een beetje onhandig af.

Die kleine stevige borstjes zijn toch best lekker om te voelen en sabbelen maar zak toch maar wat omlaag, haar buikje is superstrak kijk omlaag zie haar heupbeenderen wat naar voren staan en denk heel even wat ben jij mager, als ik haar rokje wat omlaag druk wipt ze haar billen op en blijkbaar heeft ze zelf haar rokje al losgemaakt omdat hij zo omlaag zakt en ik een keurig bloot liggend kutje aanschouw.

Ik zie een heel klein streepje heel diep weggedoken tussen haar uit elkaar liggende benen en als ik dichterbij kom denk ik even wat is het dingetje klein.
Kus me een weg omlaag kus dan ook die kleine dunne smalle lipjes om haar druk te horen kreunen en bewegen, spreid die lipjes met twee vingers en nu hoef ik eens niet op zoek naar een klitje, als de lipjes van elkaar zijn staat me daar een flinke doperwt aan te loeren die haast kwispelt van kus me, lik me.
Geef er eerst een kusje op dan lik ik er aan haar nagels boren zich door mijn dunne truitje heen in mijn rug.
Lik en kus hem nog twee keer en dan trekt ze mijn trui omhoog en gelijk uit, haar vingers trekken zich vast in mijn huid, voel haar nagels door mijn vel heen klieven, haar klit schreeuwt volgens mij om aandacht en geef die maximaal.
Wil ook wel eens voelen hoe strak dat kutje is dus breng mijn hand net iets verder omlaag streel heel zachtjes over die smalle lipjes die al wel drijfnat zijn, breng een vinger tussen haar strakke lipjes als ik weer haar klit lik.
Voel dat het nu moet gebeuren dus druk een vinger naar binnen om hem er weer uit te halen en gelijk er twee in te drukken, zij is zo nat mijn vingers glijden als een warm mes door de boter hoor een gil en dan trekken al haar spieren samen, het voelt alsof haar klit zelfs naar buiten komt.

Ik lik zoen en vinger dat kleine gore geile druipende kutje, haar benen vangen mijn hoofd en ze drukt dat mini kutje haast in mijn gezicht, mijn vingers zitten die in haar, voel het vocht erbij langs lekken en wat smaakt dat nichtje van me lekker.
Hoe lang ik zo bezig geweest ben weet ik niet maar voor mijn gevoel maar drie minuten zo lekker was het, als zij na verschrikkelijk heftig eindelijk mijn hoofd vrij geeft trekt ze me aan mijn haren omhoog, zonder een woord te wisselen word ik met mijn mond op die van haar getrokken.
Vind het niet erg vond het voornamelijk lekker spannen was me nog nooit zo overkomen, we hebben een tijdje nog heftig liggen zoenen als we in elkaars armen bijkomen, als ik haar na even vraag wat ze drinken wil verteld ze me het volgende.

Schatje begint ze wil nu eindelijk die pik van je voelen, zal je hem eerst weer een beetje op moeten warmen geef ik aan hij dacht dat het over was, we zoenen weer even dan kust zij zich een weg omlaag om dan haar hand weer rond mijn pik te voelen, ze neemt hem vol in haar vuist zie haar mondje dichterbij komen en open gaan.
Zie mijn eikel steeds dichter bij haar mond komen maar net voor haar lippen rond mijn eikel sluiten kijkt ze me aan en vraagt is dit eerder gebeurt, ja natuurlijk ben ik wel eens eerder gepijpt maar heb nog nooit de lippen zo dicht bij zien komen, zeg dat dit de spannendste keer is dus ontken dat het niet mijn eerste keer is.

Zie die pik van me haar mond in glijden, voel haar tong rond mijn eikel draaien en denk even zo ben ik nog nooit gepijpt, heerlijk hoe ze mijn pik in haar kleine mondje drukt tot ik haar hoor kokhalzen.
Heerlijk zoals ze me pijpt, drukt hem tot aan haar keel in haar mond zie het kwijl uit haar mond lopen, als ze er weer eens heel diep overheen gezakt is stuitert ze er ineens af, bijna in mijn keel wilde een deep throat proberen.
Wat pijp jij lekker geef ik aan wat doe je dat zalig sta haast op het punt klaar te komen, ze kijkt me met een paar angstige ogen aan en vraagt of ik in haar klaar wil komen nog niet in haar mond, waar jij wil schatje maar het duurt maar even en als ik het echt voel is het er ook al.

Wil je dan wel in me komen vraagt ze om gelijk van me af te rollen en op haar rug met de benen wijd te gaan liggen, doe je voorzichtig dit word mijn eerste echte pik, wat vraag ik verbaasd 18 jaar en dan nog maagd, daar heeft al van alles in gezeten behalve jouw pik die ik uitgekozen heb om me te ontmaagden.

Kruip tussen haar slanke benen die helemaal opzij liggen, haar kleine smalle lipjes staan iets open en dar zet ik mijn eikel tussen, heel langzaam glij ik tussen die lipjes door omlaag om dan haar ruimte te voelen.
Ziet ik goed vraag ik, als je maar een gaatje vind hij past overal wel in lacht ze heel nerveus, die die eikel van me nog even tussen haar lippen door tik daarbij even haar gezwollen klitje aan wat een heftige reactie geeft.
Dan zak ik weer omlaag en als ik aangekomen ben bij haar holletje geeft zij aan dat ik hem er in moet schieten, druk aan en zak heel langzaam weg in een heerlijk strak drijfnatte kut waar het vocht hoorbaar naar buiten geperst word, oh wat lekker ga dieper ja dit is lekker beter dan altijd die kunstpikken.

Ik glij door tot ik er helemaal in zit, ze kijkt me nu met open mond aan grote ogen, wat zit je diep voel je tot haast aan mijn baarmoeder, hoe weet jij dat lach ik nerveus, heb een Tarzan die komt tot aan mijn baarmoedermondje dus ken het gevoel brengt ze uit.
Neuk haar langzaam aan steeds wat sneller maar dat kutje is zo strak dat ik veel te snel klaar in haar kom, ze slaat haar benen om mijn middel kijkt me nog steeds met grote ogen aan en meld dat dat ze de sperma in haar voelt komen.

Druk de laatste straal nog eens diep in haar om dan op haar te vallen, wat heb jij een zalig kutje zeg ik haar tussen de zoentjes door die we wisselen, kan ik dat als huur betalen denk dat ik hier wel een tijdje wil wonen, hoeveel huur wil jij dan betalen vraag ik.
Ze kust me even heel lekker komt dan los en zegt dat ze tussen de twintig en vijftig deurtjes wil betalen in de maand.
Kan ik me in vinden kus ik haar om dan weer even een hele lange zoen te wisselen, we gaan douchen waar we weer niet van elkaar af kunnen blijven en beide ook nog weer eens klaar gebeft en gepijpt worden.

Aangekleed komen we weer beneden bespreken de plannen over hoe we het netjes voor de buitenwereld kunnen houden zonder een dag niet te neuken.
Logeerbed komt zij zal het logeerkamertje inrichten alsof zij er slaapt en het kleine voorkamertje zal ze gebruiken als woonkamer en studeerkamer voor zichzelf.
We lichten oom Harm en zijn vrouw in over dat Jannie voorlopig bij mij logeert, haar moeder komt de dag erna bij haar kijken en voelt als eerst in het bed of het beslapen is waar Jannie wel heel toevallig een uurtje heeft gelegen om te doen alsof zie de hele nacht er in lag, ook haar woonkamertje word goedgekeurd maar krijg wel te horen dat ik er om moet denken dat ze mijn nicht is.

Het loopt lekker elke avond een flinke beurt aan mijn nicht die het heerlijk vind om lekker ruig genomen te worden, de meeste vrouwen die ik gehad heb waren van ‘doe rustig man ben geen opblaaspop’, Jannie daar en tegen moedige me aan lekker hard te nemen pak me verdomme zo hard je kan schreeuwt ze af en toe.

We wonen onderhand vier weken samen er komt een tweede auto bij en de vraag van buurvrouw Maria of ze er bij in woont aan haar niet aan mij, ja geeft die aan dat was ook de bedoeling, maar jullie zijn toch familie van elkaar, ja geeft Jannie aan maar kan je dan niet samen wonen, nou ik dacht zou Maria gezegd hebben, denk jij dat we insect plegen had Jannie haar toegespitst wat ben jij een smerig wijf seks met je familie waar denk jij aan.
Gierend verteld ze me wat er een kwartier geleden buiten gebeurt is en wil gelijk een beurt die niet kan, onderweg naar de slaapkamer houd ik haar vast op de derde tree van de trap draai haar om pel die strakke broek van die kleine billetjes en pak haar van achter bikkelhard, Jannie giert dat het wel heel hard gaat maar wat verdomme lekker om de sperma te laten ontsnappen als mijn pik net uit haar is en de rest wel naar binnen gespoten word.

Moe maar vooral voldaan kruipen we de trap op waar ik haar onder de douche heerlijk klaar bef en vinger om dan gewoon de dag door te brengen.

Het is op een donderdag als ik tegen half zeven thuis kom, Jannie aan het aanrecht bezig met sudderlappen die al uren op staan, het ruikt heerlijk dus pak haar bij haar heupen kus haar in haar nek en zeg dat zij nog lekkerder ruikt als het vlees.
Als ik haar in haar nek kus zie ik dat ze een heel dun bloesje aan heeft om dan als ik over haar schouder kijk twee priemende tepels te zien staan, langzaam breng ik mijn handen er naar toe en vraag heel zacht of dit meisje een beetje geil is, dit meisje is de hele dag al zo geil voel maar eens volgens mij lekt het bij mijn benen langs.
Doe haar rokje wat omhoog tast met mijn hand richting haar kutje en kom geen slipje tegen, is dit meisje zo geil dat haar slipje verschroeid is, helemaal goed kijk maar of hij je vingers er niet af knabbelt.

Breng twee vinger tussen haar warme kleddernatte lipjes om dan langs haar klit te strelen, ze zakt iets door haar benen kreunt dat dit zo ongelofelijk lekker is maar voel eens achter wat ik daar heb, mijn hand schuift van dat lekkende kutje langs haar heup naar achter en til dan het rokje een stukje op.
Mijn hand tast die lekkere kleine billetjes en da voel ik er tussen wat hards in haar kontje zitten, wat zit daar vraag ik geen idee wat daar zit, kijk maar eens hijgt ze met een klein giecheltje.
Zak door mijn knieën en zie een mooi roze hartje precies op haar sterretje, haal hem er maar voorzichtig uit zegt ze gespannen, trek er aan en hoor haar vragen voorzichtig dit doet best pijn.
Moet behoorlijk mijn best doen maar dan komt hij als ik haar anus behoorlijk opgerekt zie worden toch langzaam uit, staat hij open vraagt ze wat ik beaam, krijg haar telefoon in mijn hand gedrukt en de opdracht er snel een foto van te maken.
Maak snel een paar foto’s van haar openstaande kont en ook wat van haar half openstaande kut waar gewoon een druppel aan zit, laat haar de foto’s zien en hoor gelijk moeten we vaker doen, ze staat in een pannetje te roeren als ze me opdracht geeft in haar anus klaar te komen voor ze klaar is met het eten koken en dat is geen vijf minuten meer.

Krijg een flesje glijmiddel uit de keukenlade met een grijns en de opmerking kom binnen en lekker hard graag, weet niet hoe snel ik mijn broek om mijn enkels moet doen, mijn pik staat al snoeihard schuin omhoog.
Neem het flesje glijmiddel smeer mijn pik er goed mee in smeer ook wat in haar langzaam dichtgaande anus en zet dan mijn eikel er tegen aan, ze doet wat stapjes achteruit zodat haar kontje wat makkelijker te bereiken is en dan druk ik verrassend makkelijk haar openstaande darm in.
Ohhhh wat lekkeeerrrr ga door ram die pik in me ga doorrrrrrr dieperrrrrr, zit nu helemaal tot mijn ballen in haar, heb mijn handen onder haar topje gedaan waar de twee mini tietjes verborgen zaten en houd me vast aan die spijkerharde tepels van haar.
Dit is zo lekker, haar kut is strak maar deze darm is nog strakker en het voelt alsof hij me in zich wil zuigen als ik hem er uit trek, kom dieper kom harder hoor ik haar onder het onregelmatig roeren zeggen.
Je kan krijgen wat je wil brom ik en neuk die darm zo hard dat ik ineens er helemaal uit ben, ram weer toe en nu ga ik wel heel makkelijk naar binnen maar is het ook gelijk minder strak, Jannie gilt haast omdat ze dit niet aan had zien komen je zit nu gewoon in mijn kut verdomme.

Neuk haar heel even in haar kut trek hem weer uit haar en richt hem nu goed om hem als het ware in die strakke anus te rammen, ohhhhh schat wat is dit lekkerrr ga door ga zo klaarkomen je trekt zo lekker aan mijn tepels, ik neuk dat geile kontje van haar best hard en voel mijn ballen samentrekken als haar anus zich om mijn pik sluit.
Niet zo hard knijpen zeg ik maar dan meld ze met een dichtgeknepen stem dat ze leeg loopt kom zo anders klaar dan dat ik ooit klaargekomen ben, ik druk mijn pik weer eens diep in haar en voel dan de sperma mijn pik uit komen, voel hem dikker worden wat is dit lekker ja spuit maar ga door ga door roept ze.

Haar benen beginnen te trillen laat haar borsten los sla mijn amen om haar middel en daar hangt ze op, in een hand heeft ze de pollepel de andere hand zit tussen haar benen om rustig stuiptrekkend op mijn pik te rusten.
Ik zet het gas maar uit, de pollepel heeft al een tijdje niet meer in de pan gezeten, ruik nu een lucht van aangebrand eten, langzaam zakt mijn slap wordende pik uit haar anus om dan achter mijn pik aan omlaag te zakken, vang Jannie op breng haar in mijn armen tillend naar de bank en leg haar daar neer.
Zie dat ze huilt dus vraag of het erg zeer deed, ze slaat haar armen om me heen en geeft aan dat het zo ongelofelijk lekker was zo wil ik vaker gepakt worden lekker bikkelhard in mijn kontje, we zoenen weer even zij gaat zich douchen ik haal Chinees op om samen zij minimaal gekleed ons eten naar binnen te werken.

We neuken door de tijd heen heel veel moet haar na een tijdje vastbinden op bed en haar dan pakken maar ik kan er niet veel mee, daar ligt ze dan met vastgebonden handen aan het hoofdeind voeten naar de zijkant om daar open en bloot voor me te liggen, ze moet me dan pijpen of eigenlijk nek ik haar in haar mond en na een kussentje onder haar billen neuk ik dat geile altijd lekkende kutje van haar.

Die keer dat ze in de schuur hing ik rond haar kon lopen ze een blinddoek voor had tepelklemmen aan haar harde tepels een plug in haar anus en een vibrator in haar kut waar ik afwisselend tegen aan moest slaan met een stokje dat vond ik wel leuk.
Trok iets uit haar drukt dan mijn pik er in neukte haar snel even om dan de plug of dildo weer terug te plaatsen en het andere gat te grazen nam.
Jannie wilde dit vaker en hebben het zelfs wel beide met een masker op gefilmd en op een sekssite gezet wat ons geen windeieren heeft gelegd, kon Jannie op een gegeven moment niet gek genoeg gaan, Jannie was verslaafd aan seks in de meest vreemde soorten en manieren.

Dan die avond dat onze ouders bij ons op de koffie waren, ik stond drinken te pakken als Jannie de keuken in komt lopen, rokje om haar heupen geen slipje aan en grijpt me gelijk in mijn kruis en kust me toe dat ze snel even genomen wil worden, ze zet haar billen tegen het aanrecht aan een been legt ze met haar hak erop en daar staat mijn mannetje alweer klaar.
Kruip tegen haar aan haar hand begeleid mijn pik naar daar waar ze hem hebben wil en dan hoor ik een soppend geluid als ik hem naar binnen druk, Jezus wat ben je weer geil kus ik haar, ben 24/7 geil lacht ze zachtjes zou het liefst de hele kamer door me willen laten pakken.
Je vader ook vraag ik als ik mijn pik weer snel even diep in haar druk, ooit een lul gezien van 186 nou daar zit hij voor op de bank, ik ram die pik heerlijk haar kut in maar kan niet zo snel klaarkomen.
Stoppen zegt Jannie dan ineens mijn moeder komt eraan, we staan net met onze handen vol ik met wat glazen en flesjes en Jannie met een kaasplankje, denk wat duurt dat lang waar zijn ze mee bezig en we zien haar neus even lucht happen, hier mam breng jij die naar de tafel moet even wat droogmaken echt ze.
Ik weet waar het om gaat om niet veel later Jannie weer vrolijk binnen te zien komen met de mededeling dat ze er even weer tegen kan, aspirine gepakt vraagt haar vader, zoiets maar dit helpt beter lacht ze me aankijkend en haar benen wat van elkaar doet.
Als ik mijn ouders uitlaat vraagt mijn moeder of het hier allemaal wel goed gaat volgens mij heeft Jannie hele andere gedachten als jij, klopt zeg ik daarom past het ook zo goed ieder zijn eigen alleen samen avondeten krijg je ook geen ruzie, had een ander gevoel zegt ze maar gaat met de waarschuwing dat ik goed moet oppassen ze is wel je nichtje als je begrijpt wat ik bedoel.

We zijn aanbeland voorjaar 2018 mijn buren Cor en zijn vrouw zijn verhuisd en heb een gezin met drie kinderen er terug voor gekregen, contact loopt redelijk af en toe kletsen we af en toe drinken we een bakje koffie of pilsje samen maar verder dan dat komt het niet en hoeft ook niet van mij, Jannie daarin tegen loopt wel regelmatig naar de buurvrouw waar ze het blijkbaar goed mee kan vinden.

We zijn halverwege het jaar we neuken minimaal 1 keer per dag en Jannie wil steeds wat anders en meer, als ik haar weer eens anaal an vaginaal geneukt heb vraagt ze of ik het niet leuk zou vinden eens een trio te doen, met je zus erbij lach ik omdat haar zus best vaak langs komt en wat steviger is als Jannie en iets meer borst heeft.
Nee man met die vriend Paul van je lijkt me een goed neuk kanon, dat lijkt me niet zo leuk een vent erbij dus geef aan dat het niet mijn voorkeur heeft, dat zij dan al een aantal malen met Paul heeft liggen ravotten wist ik niet maar hij blijkt ook erg goed te zijn hoor ik later.

Als ik op een avond pas tegen negen uur thuis kom vind ik Jannie gelijk achter de schuurdeur, hallo schatje hijgt ze me toe, knipper met mijn ogen en daar staat ze.
Daar staat ze me geil aankijkend in een heel dun zwart korset waarvan de borsten door kant afgedekt worden maar je ze wel goed kan zien, een bijpassende string ook superdun en dan aan wat baleinen prachtige zwarte nylons, kom zegt ze heel geil wenkt me met haar vinger en als ik vlak voor haar sta zakt ze door haar knieën.

Mijn broek heeft ze razendsnel uit en dan neemt zij mijn al half hard geworden pik in haar mond om die zo geraffineerd mogelijk en zo snel mogelijk hard te pijpen.
Die pik staat binnen een minuut kaarsrecht vooruit en dan komt ze overeind doet het stringetje aan de kant en ik mag kiezen welk gaatje om dan voorover te buigen op de wasmachine waar ook alweer een flinke bus glijmiddel staat voor als ik haar kontje wil nemen.
Begin die heerlijke strakke kut te neuken om na even haar anus te nemen, flinke klodder glijmiddel maar ik zak erin alsof hij voorverwarmt is, wat sta ik die geile meid me daar een eind lekker te neuken dit is pas thuiskomen.
Als ik haar omdraai en ze me haar mond aanbied neuk ik haar daar ook in en spuit haar mond vol sperma wat ze zoveel mogelijk doorslikt, wat een geil wijf als we zoenen en ik mijn eigen sperma terug krijg als souvenir lacht ze, in deze kleding drinken we een bak koffie om dan maar gelijk naar bed te gaan waar het lijkt alsof het bed niet opgemaakt is.

We hebben die avond weer ongelofelijk geile seks bewoon weer alle drie de gaten van haar om net voor we gaan slapen te horen dat ze eerder op de dag door twee mannen eens flink gepakt is.
Schrik er wel even van maar zij geeft aan dat zij niet van mij is ze alleen de huur maar betaald op deze manier, jij wilde geen trio nou dan doe ik het zo geeft ze aan, de dag erna ga ik weg zonder haar een flinke beurt te geven om die avond van het werk te komen en ze onderuit op da bank hangt met een spijkerbroek aan.
Is het eten nog niet klaar vraag ik en hoor dat als zij haar pleziertjes niet mag ik zelf mijn eten wel mag koken, na een flink hard gesprek geeft ze aan dat ze gewoon dagelijks de huur zal betalen en als ik meer wil, schoonmaken was doen koken moet ik haar wat vrijheid geven maar mag best meedoen met die vrijheid.

Vanaf dat weekend neuk ik haar nooit meer in het weekend alleen, het eerste weekend neuk ik haar samen met mijn vriend Paul helemaal tot gort zo hard en heftig dat ze zaterdagochtend even bedankt voor een ochtendwip, die middag ligt ze weer tussen ons in, ik neuk haar kontje en Paul wisselt haar kut en mond af.
De meid lijkt onverzadigbaar omdat we die avond haar alweer te grazen nemen en gelukkig ja heel blij zijn als ze zondag aangeeft even een dag rust te moeten.

Het is begin 2019 als ineens het huis van Jan en Maria leeg staat, omdat ik overdag nooit thuis ben heb ik niet vernomen dat hij zonder bord in de tuin te koop stond, hij heeft drie weken in mijn ogen leeg gestaan als er op een vrijdagavond ineens reuring is, wat ze doen is me onduidelijk maar meer dan een geknepen goedemiddag kan er van de buurvrouw niet af die een lange jas aanheeft en zich verstopt onder haar bos krullen.

Veertiendagen later kom ik op een avond thuis en zie dat het huis helemaal ingericht is en ook gelijk twee kinderen zie, als ik een week later de man een hand geef op de oprit blijkt die Pieter te heten en zijn vrouw Jennie, twee kinderen van 5 en 7 en dan meld hij dat hij verder moet en spreken we elkaar hooguit eens op de oprit maar een uitnodiging voor een welkomstborrel is er niet bij.

Zie de avond dat zij een welkomstborrel schenken wel de andere buurtjes gaan maar wij mogen niet maar dat maakt Jannie goed door zich helemaal alleen door mij uit te laten wonen als zij op de vensterbank de tuin van hen in kijkt en ik de sperma in haar darm loos.
Het is juni 2019 als ik op een avond van de darmvereniging kom na een tornooitje waar ik al in de voorronde er uit lig en besluit Jannie maar een flinke beurt te geven.
Thuis staat er een dikke 4 wieldrive op de oprit dus kijken wie dat is, als ik de kamer in stap niemand dus in de gang hoor ik wilde geluiden van boven komen, Jannie heeft visite gaat er door me heen en weet dat ze daar met iemand ligt te neuken.

Loop naar boven om te zien wie haar te pakken heeft, bij de deur die wagenwijd open staat valt mijn mond open en sta ik even te kijken van wat daar gebeurt, er ligt een hele donkere man op mijn bed die zijn pik in Jannie haar kut geboord heeft, een andere donkere man staat achter haar met zijn pik in haar anus.
Omdat dit haar nog niet genoeg is word ze ook nog eens stevig in haar mond geneukt en die pik kan ik redelijk goed zien en die is niet heel klein.
Hee man wegwezen je bent te vroeg we hebben nog een half uur, Jannie haalt de pik uit haar mond zie een lange draad tussen beide die ze afveegt met haar hand, dan aangeeft dat het de huurbaas is die mag wel even kijken.
Ga rustig door zeg ik rekenen straks wel af en loop met een snoeiharde pik naar beneden waar hij langzaam na een pilsje wegzakt.

Heb de tv aangezet als na een tijdje op de deur geklopt word, een van de donkere grote manen verontschuldigd zich met zijn reactie maar wat een super wijfje volgende maand nogmaals, zou de huur anders innen lacht een ander vanuit de gang wat een wijf en dan sluit de deur achter hen en blijft het stil.

Duurt even dan een berichtje van Jannie of ik haar wil komen helpen wassen kunnen we ook even kletsen, kletsen doen we hier beneden aan tafel stuur ik terug jij wast je zelf maar even, duurt een half uur en dan komt ze de kamer in.
Kijk op en zie een heel kort nachthemd met helemaal niets er onder, is heel gewoon voor haar maar had nu iets anders verwacht, dus jij wilde mij niet even helpen wassen dan wil je me zeker ook geen thee aanbieden.
Je weet waar het staat zeg ik en vraag nog een pilsje als je toch daar weg komt, ze staat op om niet veel later haar strak naast me te voelen gaan zitten, pilsje voor meneer zegt ze, neem hem aan drink een slok weg en vraag of dit haar bordeel is.
Nou ja ze ontvangt hier al een tijdje wat mannen maar niet vaak niet dagelijks geeft ze aan, niet dagelijks vraag ik om dan te horen dat ze zeker drie maal in de week mannen binnen heeft, het werk wat ze doet is niet zoals ze zij 32 uur maar 16 uur dan kan dit er mooi bij.

We spreken af dat ze geen mannen meer ontvangt hier in huis heb ik geen zin in omdat het ook nog eens niet mag, na een lief kusje van haar duikt ze omlaag om me heerlijk lief zacht en heerlijk lang in haar mond te laten klaarkomen, in bed wil ze ook snel nog even geneukt worden en wie wil dat strakke kutje nou niet neuken.

We zijn een week verder woensdag ochtend bekijk ik met tegenzin het werk wat ik doen moet, ben futloos draaierig gevoel in mijn buik geef om tien uur een keer over, besluit tegen 1 uur me ziek te melden na nogmaals flink over gegeven te hebben.
Rij naar huis om daar een Opel op de dam te zien staan, zal toch niet weer gaat er door me heen, ga net als altijd via de achterdeur naar binnen om in de gang Jannie te horen, ja wat een heerlijke pik heb je ga ga maar dieper en voor nogmaals vijftig mag je me anaal nemen maar eerst betalen.
De volgende keer graag moet weer even sparen maar ja wil je de volgende keer wel in je kontje pakken, neem me nu maar van achter kan je al even naar dat strakke kontje van me kijken, sta in de deuropening om een man op zijn knieën achter Jannie te zien zitten wat mijn opa had kunnen zijn.
Hij kreunt als hij naar binnen gaat neukt dat geile teefje heel even om dan zijn hoofd in zijn nek te zien gaan en vloekend aangeeft dat ze zo lekker is en dat hij haar vol gaat spuiten.
Oh ja spuit maar voel je pik opzwellen hoor ik haar zeggen oh wat ben je goed wat ben jij een heerlijke man of misschien wel de lekkerste die in me geweest is.
Als hij van haar af glijd zie ik nog net even een half slap piemeltje waar een smurf blij mee zou zijn maar we zijn niet allemaal even groot denk ik even terugdenkend aan die donkere mannen met die enorme lullen waar ik een lulletje bij ben.

Ga naar beneden zie op de kapstok een vreemde jas hangen dus wacht even tot zij bij de kapstok staan, ik hoor de man naar beneden komen Jannie volgt hem met alleen een ochtendjas om haar schouders, zal ik meneer even in zijn jas helpen kijk ik vrolijk naar hem, dank u wel wist niet dat hier een man woonde, geeft niet zeg ik maar volgende keer een ander adres dag meneer en sluit echte hem de deur.

Wat doe jij thuis vraagt Jannie met grote ogen, pak haar in haar nek trek haar naar me toe kus haar even wat dominant, als we van elkaar zijn zeg ik heel rustig na nog even flink gehoest te hebben dat ze ander onderdak mag zoeken.
Wat bedoel je vraagt ze als ik de kamer in loop en weer flink hoest, Jannie ik ben ziek inwendig maar ook ziek van jou, wat hadden we afgesproken geen heren bezoek meer en wie ligt daar boven werk te doen juist opdonderen ben klaar met je.

Ze komt op me aan met grote ogen de jas valt per ongeluk of met opzet van haar schouders om geheel naakt me te smeken te mogen blijven, schatje doe alles voor je wil zelfs de tuin wel doen maar moet wel wat blijven verdienen, Jannie aankleden en wegwezen je hebt alles wat je nodig bent om op je zelf te staan.

Wat heb ik heb helemaal niks roept ze me met haar handen weid naakt voor me te staan, Jannie je hebt een scherpe mond een geile kut en een onbeschrijfelijk lekker kontje meer ben je niet nodig aankleden en opdonderen, ze jankt alles aan elkaar hangt me om mijn nek beloofd nooit meer een man op bezoek te vragen als er aangebeld word.
Hee man zegt een Marokkaans uitziende man is je vrouwtje thuis, heb jij geen vrouwtje vraag ik, nee jammer genoeg niet had ik die maar.
Kom binnen maat en zal gelijk naar boven, ho stop hier is ze wenk ik hem, we stappen e kamer binnen waar Jannie geheel naakt op de bank zit.
Heb jij een plek voor haar dan krijg je haar van me mee e niet terugbrengen, dat kan je niet menen roept ze maar ik blijf bij mijn besluit om haar een uur later weg te zien gaan met de man en volle kofferbak, ik duik op de bank en slaap tot de volgende dag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 19126 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Mijn nicht verrast me”

Plaats een reactie