BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn nichtje Evelien 3 van 3

Mijn mooie nichtjeBelofte maakt schuld. Tegen de zomer van 2023 plaatste ik 2 verhalen uit een serie van 3. Nu heb ik de tijd en kracht gevonden om het laatste deel te schrijven.

Mijn nichtje Evelien 3 van 3

Na de verstoring van onze eerste keer gingen we diep teleurgesteld naar het zwembad. Het was er druk en veel tijd en ruimte om na te denken of te genieten van dat intense moment was er niet. Het was er stik druk. We zochten elkaar niet al te opvallend op. Best moeilijk als je bedenkt hoever we daarnet waren gekomen. Ik wist zeker dat we geneukt zouden hebben en dat ik Evelien vol gespoten zou hebben als… haar kloterige broertje het moment niet verpest had.

Wachtend in de rij bij wildwaterbaan hadden we zicht op de mensen beneden ons en waanden ons veilig. Even een snelle streling en een paar lieve geruststellende woordjes. Op weg naar beneden hield ik haar vast en streelde ik haar borsten door haar badpak heen. Haar hand vond mijn geslacht en ze kneep er een paar keer in. Later bij de draaikolk vroeg ze, “Was je bijna klaargekomen?” Ik zei van ja. Ze gniffelde. “Tering. Ik was er bijna… Neuken is lekkerder dan spelen met een vibo.” Bekende ze. Haar vader kwam om de hoek gedreven. “Hey kids. Houden jullie het netjes!” plaagde hij. Ik lachte alleen maar, maar wist dat HET zou zeker nog een keer gebeuren de komende dagen. Die avond was er weer een familie ding. Gezellig samen bowlen en steengrillen. Weer geen tijd voor ons! De dagen daarop bleef het broertje zich vervelen, op zich begrijpelijk, hij was de jongste en had niemand op mee te spelen. Dus waren Evelien en ik veroordeeld tot kinderoppas.

Maandag morgen, we zouden tegen twaalven het huisje uit moeten. Tegen acht uur rende haar broertje onze kamer binnen. “Ik ga zwemmen, gaan jullie mee?” Evelien zei dat ze buikpijn had en ik vertelde dat ik moest inpakken en het huisje een beetje moest opruimen. “Doei!! Tot later” riep hij en weg was hij.

Evelien keek mij aan. “NU!! Het grote bed!” Ze kwam uit het stapelbed en trok haar slipje en T-shirt uit. Ik rende de grote slaapkamer in en dook op het bed. Ze rolde tegen mij aan. “Zullen we dan eindelijk…” Ik kuste haar ten teken dat ze niets hoefde te zeggen en dat ze mocht genieten. Onze handen waren overal. Mijn pik was binnen seconden stijf. Ik rolde om en kust haar poesje en ze opende haar mond en sabbelde om mijn geslacht. Ze rolde op mij en nam mijn pik in haar mond. Het was een heerlijke ervaring. Plots liet Evelien haar mond van mijn geslacht glijden. “Ik vind het spannend… Wil jij bovenop? Dan kan ik je sturen.”

Evelien rolde van mij af en ging met gespreide benen op het bed liggen. Ik nam op mijn knieën plaats tussen haar benen en zette mijn linkerhand als steun naast haar neer. We keken elkaar aan terwijl ik mij iets liet zakken en mijn eikel haar lipjes raakte. Met een hand leidde ze mijn geslacht naar haar ingang. Ik kuste haar en keek diep in haar ogen. “Toe maar. Doe het. Nu gaan we het echt doen!” Ik liet mij door mijn armen zakken en zette een klein beetje kracht op mijn bekken. Mijn geslacht gleed bijna ineens helemaal in haar poesje. “FF stil…” kreunde ze zacht. Ik voelde haar poesje ontspannen ik wachtte rustig af en zoende haar voorhoofd en wangen. “Iets omhoog met je kont.” Zei ze zacht. Ik bewoog omhoog en mijn geslacht schoof een flink stuk uit haar. Evelien bleef doodstil liggen. “Kus me…” kreunde ze en duwde haar bekken omhoog en ving mijn geslacht weer in haar. “Langzaam…” kreunde ze. “Ik moet wennen… Jouw pik is veel dikker dan mijn twee vingers.” Grijnsde ze. We kusten en ik streelde haar gezicht en hals met mijn vrije hand. Evelien begon steeds een beetje sneller te bewegen en liet mij telkens een beetje verder bij haar binnen. Ik streelde haar borsten en voelde de spanning in mijn lichaam opkomen. “Ik voel dat ik ga komen…” kreunde ze. “Mag ik in je spuiten als ik kom?” vroeg ik onzeker. “”Ja… Jaaa, JAAAH.” Ze schokte en rilde onder mij. Zoals ze ook schokte als ze op mijn hand klaar kwam. Toen viel ze stil. Mijn orgasme was er bijna. “Mag ik?” ze knikte van ja en ik begon traag mijn pik in haar heen en weer te schuiven.

Plots was het daar, de complete overrompeling van mijn orgasme. Overmand door alle gevoelens liet ik mij op haar zakken. “Ik voelde je zaad in mij spuiten.” Zei ze na een korte rust waarin we beiden van de ervaring en gevoelens genoten. We lagen heerlijk in elkaar gestrengeld tot dat ze zei dat ze begin te lekken. “Je pik wordt kleiner en het zaad loopt uit mijn poesje.” Ik rolde opzij en ze ving het lekkende vocht op met haar hand. “Ga je mee douchen?” Daar hebben we nog heerlijk geknuffeld en gevoeld aan elkaar.

Het was inmiddels tegen elf uur, haar broertje kon elk moment huiskomen en we moesten nog inpakken en opruimen. Gehaast droogden we elkaar af en, nog naakt, gooiden het beddengoed en de handdoeken in de badkamer, propten alles in onze tassen. We waren net aangekleed toen haar broertje weer binnen liep. Terwijl hij zijn troep inpakte kroop mijn nichtje nog even tegen mij aan.

“Jij bent mijn eerste! En ik vond het heel mooi en lekker.” Spreek je snel weer op ICQ zei ze toen we vertrokken, zij naar Leiden, wij terug naar onze boerderij. De weken daarop hadden we regelmatig online contact. Evelien vertelde hoe speciaal ze onze eerste keer gevonden had en dat ze druk was met haar opleiding. We hadden ideeën voor de volgende vakantie maar echt concreet waren ze nog niet om dat we beiden bezig waren met stageplekken. Ik keek in haar regio rond en zij vertelde dat er op de Veluwe weinig was waar zij terecht kon. Plots schreef ze dat ze een plek op Curaçao aangeboden had gekregen en dat ze over twee weken zou vertrekken. “Zien wij elkaar nog voordat je weg gaat?” vroeg ik. Het bleef stil, doodstil.

Teleurgesteld en een beetje boos was ik. Maar het leven ging door en ik kreeg een stageplek, uiteindelijk in Barcelona. Daar heb ik een jaar over mijn stage gedaan en daarna mijn thesis geschreven. Ik heb vrijwel alles online afgehandeld omdat ik daar inmiddels ook een leuke, goed betaalde, job gevonden had. Uiteindelijk bleef ik daar acht jaar waarin ik Evelien niet of nauwelijks sprak. Ik had af en aan vriendinnetjes maar ergens sudderde mijn nichtje nog steeds in mijn hoofd. Ik hoorde dat het Evelien goed ging en dat ze daar een vriend en later haar man had gevonden. Mijn Spaanse werkgever nam een bedrijf in Nederland over en ik werd gevraagd om daar als leidinggevende aan de slag te gaan en zo verhuisde ik naar Eindhoven. Toen ik daar goed en wel gesetteld was en mijn plek binnen het bedrijf aan het afkaderen was geweest was daar ineens een mail op een oud account van mijn nichtje, Evelien. Ze schreef teleurgesteld te zijn en dat ze gescheiden was en dat ze weer naar huis wilde komen. Ik wist dat er gedoe was met haar ouders dus vroeg ik of ze daarheen terug zou gaan. “Ik heb een job in Maastricht en kan daar bij een vriendin intrekken.” Schreef ze. Ik was druk en nog steeds een beetje teleurgesteld over hoe het “ons” eindigde. Dus reageerde ik: We keep in tough.

Twee weken later, ’s avonds laat ineens een appje van Evelien… Ik sta op vliegveld Eindhoven en kan geen vervoer krijgen naar Maastricht. Kan ik bij jou overnachten?
Boos, teleurgesteld of niet, ze was wel een lekker ding. Dus ik stapte in de auto om haar op te halen en schreef er bij dat ik alleen een twee persoonsbed had. Ze reageerde met een 😊.

Een half uurtje later stond ik bij de aankomsthal van Eindhoven. Ze was zomers gekleed, het was hier 5ºC. Zooi ingeladen en naar mijn appartement. “Ik heb je teleurgesteld…” klonk het schuldbewust naast me. “Mijn vader had door wat er gebeurd was en wilde dat wij geen contact meer zouden hebben en regelde die plek op Curaçao.” De hele rit hebben we gesproken. Verdomme ze was nog lekkerder dan ik mij herinneren kon. In de lift zocht ze me op voor een knuffel. Ik ben niet van steen, mijn geslacht reageerde direct. Voordeur open, koffer naar binnen, trolley weg gezet. Ik wees haar de slaapkamer en de douche, ik moest nog twee mailtjes beantwoorden.

Ik pakte een biertje, hoorde de douche en voelde een waanzinnige geilheid over mij komen. Even later kwam ze, in alleen een slipje mijn werk kamer in. “Kohlere wat ben je mooi geworden.” Stamelde ik. Haar borsten waren vol en rond en voor een meid van 1.65 mega groot. Ze tolde om haar as om mij alles te laten zien. Haar slipje duwde ze omlaag. Haar poes was zo kaal als op de dag van haar geboorte. Toen stapte ze op mij af, draaide mijn bureaustoel bij en kuste me. Daarna dook ze op haar knieën en opende mijn jeans. Behendig bevrijde ze mijn harde pik en pijpte mij zonder een woord te zeggen. Onderwijl keek ze mij steeds aan. Ik probeerde haar te stoppen maar ze ging keihard door. In het glas van de deur zag ik mijn nichtje geknield mijn lul in haar mond hebben. Binnen de kortste keren dronk ze mijn zaad.

Toen kwam ze op schoot zitten. “Dit wilde ik je geven tijdens Oma’s verjaardag…” Ik tilde haar op en nam Evelien mee naar de woonkamer. Met een prachtig uitzicht over Eindhoven dronken we een goed glas wijn en bedreven meermaals de liefde die nacht. Hier geen etter van een broertje die ons kwam storen. We naaiden in de woonkamer, op de bank en de eettafel en later in de slaapkamer nog een keer. Uitgeput en voldaan gingen we uiteindelijk slapen. Gelukkig begon de volgende morgen het weekend en hadden we de kans om dingen uit te spreken en elkaar nog een paar keer heerlijk uit te wonen.

Toen ik haar op zondag naar Maastricht bracht wist ik zeker dat er nog veel logeermomenten zouden volgen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 11763 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn nichtje Evelien 3 van 3”

Plaats een reactie