BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

NICHTJE (DE EERSTE KEER)

Karin was mijn nichtje. Ze was een paar jaar jonger dan mij. We kwamen elke week wel bij elkaar. We woonden maar 10 minuten bij elkaar vandaan. Zo ook deze dag was ik langs gekomen op mijn fiets. Ze zat in de keuken waar ik tegenover haar ging zitten.

We hadden een leuk gesprek over de dag en zij was wat aan het tekenen. Op een gegeven moment hing ze wat meer naar voren om wat weg te gummen. Ze was, net als ik, wat meer de puberteit in gegaan. Waardoor haar vormen meer uitgesproken waren geworden. En daar keek in dus naar. Ik keek bij haar, haar T-shirt in. Haar mooie vormen maakten me geil. Ik zat er aandachtig naar te staren, waardoor ik niet merkt dat zij haar hoofd had bij gedraaid om te kijken wat ik deed. Zo had ze dus gezien dat ik bij haar tieten in keek. “Bevalt het wat je ziet?” Ik keek snel weg en deed net of ik niets gezien had. De rest van de dag hebben we samen dingen gedaan. Paarden gekamd, hok uitgemest en tv gekeken. Daarna ging ik naar huis. Thuis heb ik s ‘avonds nog lang aan haar gedacht. Even met mezelf gespeeld en heerlijk klaargekomen.

Een aantal dagen later belt ze me op of ik weer wil helpen met de dieren. Ik heb toch niets te doen, dus ik spring op mijn fiets en ben binnen tien minuten bij haar. Ze is weer alleen thuis, de reden om dat ze me vraagt of ik help, denk ik. We doen de dieren weer en mesten de stal uit. Maar dat gaat anders dan gepland. En emmer met water valt over haar heen. Ze is drijfnat. Eerst is het, “Ieuw!”, maar daarna lachen we allebei. Als het lachen verstomd kijkt ze me ineens met een hele andere blik aan. Dan knoopt ze haar bloes open om gelijk daarna haar topje of sport bh (whatever it is) uit te doen. Ze staat met ontbloot bovenlijf voor me. Mijn mond valt open. Om gelijk me van haar af te draaien. “Sorry sorry sorry!”, zeg ik beschaamd. Maar dan geeft ze duidelijk aan dat ik moet kijken, want: “Vorige keer waren mijn tieten wel interessant genoeg!”, zegt ze. Als ik kijk zie ik dat ze het knoopje van haar broek lol knoopt en merk ik dat ze andere plannen heeft.

Als haar broek naar beneden valt zie ik dat ze geen ondergoed aan heeft. Ze stapt uit haar broek, die op de grond ligt en staat poedelnaakt voor me. Wat is ze mooi. En prachtig naakt lichaam staat voor me. Haar prachtige borsten staan stevig vooruit. Prachtig handje vol. Mooi strak lichaam. Prachtig egaal blank lichaam. Het is gewoon geil om te zien dat ze er zo uit ziet. En prachtig mooie meid met alleen sokken aan. Dan komt ze op mij af. “Nu jij!”, zegt ze fluisterend en als mijn broek al aan het open knoppen is. Als mijn broek op mijn laarzen valt, trekt ze mijn T-shirt van mijn lichaam. Ook ik sta nu naakt, met alleen mijn sokken aan, voor haar.

Aan mij is alleen wel te zien dat, wat ik zie, me ontzettend geil maakt. Mijn lul is knoei hard en beweegt op en neer van het kloppen van geilheid. Ze haalt haar hand onder mijn lul van mij ballen naar de eikel en zegt, “Lekker hard neefje!”. Om zich daarna om te draaien en op de hooikorf van ‘Shadow’ te leunen. “Wil je even ‘kijken’ of hij past?”, zegt ze lachend. Ik loop op haar af, zet mijn lul tegen haar kut en wil drukken. “Uhuh!”, hoor ik haar zeggen. “Ik wil als beest genomen worden. Eén etage hoger neef!”. Ik pak mijn lul en zet hem tegen haar kontgat een druk hem er langzaam in. Als ik erin zit zegt ze, “En nu zo hard je kunt neuken!”. Dat doe ik dan ook. Zo hard en snel ik kan ram ik heen en weer in haar reet. “Oohh… GOD… Oh… Ja… Dit wil ik… Harder viespeuk… Neuk mijn reet… Neuk je lekker geile nicht !” Haar lichaam beweegt helemaal. Ik zet mijn handen op haar kont, trek haar billen uit elkaar en zie mijn lul diep in haar reet soppen. Haar billen worden lichtbruin van het nat dat uit haar kont komt. Dan kom ik schreeuwend klaar in haar kont.

Dan draait ze zich om en ziet me rillend op mijn benen staan. “Ga maar even op je knieën zitten.”, zegt ze. En ik kan eigenlijk ook even niet anders. Als ik op mijn knieën zit, stapt ze naar mij toe, trekt haar schaamlippen uit elkaar en begint te plassen. Haar plas spuit tegen mijn lichaam. Ik vind het op de één of andere manier niet vies maar lekker. Ik ben zó geil dat ik naar voren leun, pak haar billen vast en zet mijn mond op haar kut en laat al haar vocht in mijn mond stromen. “Oh FUCK, YES!”, roept ze dan. Pakt mijn hoofd beet en drukt deze nog harder tegen haar kut. “Drink maar neefje!” Al slikkend ben ik de pis van mijn nicht aan het drinken. Tot ze klaar is. Dan aait ze me over het hoofd, alsof ik een hondje ben.

Ik sta op. Nog na druppelend van haar vocht. “Je ziet er geil uit!”, zegt ze lachend. Dan pakt ze een bezemsteel. “Kijk eens hoever deze in mijn reet kan!”, vraagt ze. En leunt weer op de hooikorf. Ik pak schuw de steel en druk deze langzaam in haar reet. Langzaam gaat hij dieper en dieper. Ik wiebel de steel wat op en neer en heen en weer zodat de steel dieper gaat. Hij gaat zeker 30 tot 40 centimeter in haar kont. Dan trek ik hem terug. Als de steel eruit is, zie ik dat het einde vol stront zit. Ze kijkt ernaar, kijkt mij aan en loopt ineens weg. Als ze terug komt heeft ze een stapel oude handdoeken in haar hand. De stapel zet ze op de wagen, één gebruikt ze om de steel schoon te maken. “Nog eens!”, zegt ze dan, om me gelijk een benzine stift in de handen te drukken.

Weer druk ik langzaam de steel in haar kont, ook nu weer wiebelend. Weer gaat deze er ongeveer 30 tot 40 cm in. Ik zet een streepje als ik hem er niet verder in krijg. Als ik hem eruit haal is hij veel schoner dan net. We kijken beide naar wat het streepje staat. Ze zet haar naam erbij. “Nu jij!” Dit had ik al kunnen verwachten. Ik stap naar voren, leun op de hooikorf en voel de stok in mijn kont glijden. Ook ík voel dat ze de stok op en neer en heen een weer gaan. Dan voel ik dat ze een streepje zet. Dan gaat de stok uit mijn reet. We kijken naar de streepjes. Het scheelt niet veel. “Oeh, het gaat wel diep hé?”, zegt ze trots.

Dan kijkt ze om zich heen. Pakt een spuitbus. Deze is niet zo lang, maar wel een stuk breder. “Die wil ik in me!”, zegt ze. Weer leunt ze voorover om deze spuitbus te ‘ontvangen’. Ik zet de bodem tegen haar kont en druk stevig door. Ik zie haar kontgat langzaam het object in zich laten. Daar kan ik hem zo’n 15cm in duwen. Ook nu zet ik een streepje. Als hij eruit komt, neemt mijn nicht hem over een drukt de, met dunne drab bedekte, bus in mijn kont. Het voelt beter aan dan verwacht. “Oh, Fuck wat lekker!”, zeg ik als ze hem er weer uit trekt.

Ook nu vergelijken we streepje. Nu ‘win’ ik. Ze laat de bus vallen. “Meekomen!”, zegt ze en loopt voor mij aan naar het huis. Via het bijgebouw, lopen we de gang in. Rechts gelijk de slaapkamer, daarna links de douche/wc. De gang komt uit in de keuken. Daar zeg ik, “Wacht, ik moet plassen.” En wil weer de gang in lopen. Maar ze grijpt mijn hand en houdt me tegen. “Hier!”, zegt ze en ik kijk haar verbaasd aan. Ze knielt voor me en kijkt omhoog naar me. We staan midden in de keuken. Tussen het aanrecht en de keukentafel. Nu ze geknield is, zie ik dat de keuken best een “open” view heeft naar buiten. Niet dat er vanaf de straat gelijk in de keuken gekeken kan worden, maar een toevallig goed oplettende voorbijganger kan ons wel zien, naakt, in de keuken.

Ze pakt mijn lul beet, richt deze op zichzelf en wacht tot ik ontspannen ben, zodat het gaat lopen. Als de eerste straal op haar gezicht spettert, gaat het boogje omhoog en komt de rest op haar haar. Via haar haar, sijpelt het naar beneden. Zodat haar lichaam nat wordt. ik word geil van het feit dat mijn pis op haar klettert en over haar stroomt en dat ze dat zelf wil. Mijn pik wordt stijf, waardoor het plassen moeilijker wordt. Dan stopt het ineens. Als ze opstaat glimt haar hele lichaam van mijn plas. Ze kijkt me even bedenkelijk aan en zegt dan tot mijn schrik, “Ik wil al mijn gasten met iets anders gevuld hebben!” en gelijk loopt ze de gang in.

Uit nieuwsgierigheid volg ik haar. Ze is de slaapkamer ingelopen. Als ik in de deuropening sta, zie ik dat ze een grote draadloze ‘magic wand vibrator’ in haar hand heeft. Ze kijkt me lachend aan. Ik wil als gaten van mijn gevuld hebben!”, roept ze enthousiasts. Ze gaat vervolgens naar het bed. Kijkt me aan en zegt, “Op je rug jij!” Ik gehoorzaam en ga op mijn rug op het bed liggen. Dan gaat ze in standje 69 op mij liggen. Ze geeft me de vibrator en zegt dat die in haar kont moet. Als ik hem aan zet en tegen haar kont, gaat de grote kop zó haar kont in. Als ik hem loslaat blijft deze in haar kont staan. “Nu je hand in mijn kut!”. Ik schrik van de opdracht, maar heb wel zin in deze geile opdracht. Ik zet mijn vingers tegen haar kletsnatte kut en druk langzaam mijn vingers en uiteindelijk mijn hand in haar kut. Ik voel de vibrator ik haar kont hard trillen. En dan… dan neemt ze mijn lul in haar mond.

Met ongeloof zie ik dat mijn hand in haar kont zit en de vibrator uit haar kont steekt. Terwijl mijn lul heerlijk gepijpt wordt. Ik geniet van alles. Ik voel haar baarmoedermond gretig op en neer gaan. Dan ineens gaat de gang deur open. Mijn neef, haar broer loopt de gang in. Ziet ons. Kijkt en loopt de slaapkamer in. Hij heeft een overall aan. Knoopt deze open en laat deze op de grond vallen. Ik zie hem in zijn onderbroek staan. Deze doet hij dan ook uit en hij komt op ons af. Hij trekt de vibrator uit mijn nicht haar kont, gooit deze opzij en zet zijn lul tegen haar kont. Vlak voor mijn ogen zie ik zijn lul. Grote lul. Immens grote lul. Ik denk zeker wel 20 cm lang, maar breed. Langzaam gaat deze in haar kont. Ik voel dat Karin mij ongestoord door blijft pijpen, alsof er niets aan de hand is. En ik… Ik voel zijn grote lul met mijn hand in haar kont glijden. De staaf drukt via de wand tussen haar kont en kut in, op mij hand. En dan gaat hij neuken. HARD neuken. Ik voel zijn lul in en uit haar reet gaat. Ze pijpt me rustig, heerlijk door, terwijl mijn hand door de bewegingen van zijn lul draai bewegingen maakt in haar kut. Mijn vingers rond haar baarmoedermond. Deze voel ik steeds sneller heen en weer trekken. Dan hoor ik haar mompelen, “mik kwom”. Het is moeilijk te verstaan met mijn lul in haar mond.

Het pijpen wordt onregelmatig. Haar kut krampt samen. Er spuit nat uit haar kut. Alles krampt samen. Waardoor mijn neef nu ook klaarkomt. Ik voel hem schokken in haar kont. Hij lijkt wel te blijven klaarkomen. Dan… eindelijk, eindelijk komt zijn slappe lul uit haar kont. Ik kijk recht in haar open gat. Alles beweegt daar. En dan… dan kan ik het óók niet meer houden… en kom schreeuwde klaar in haar mond.

Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik dat neef lief alweer weg is. Karin gaat van mij af en draait zich om. Gaat naast me liggen. “Gebeurt vaker”, zegt ze, alsof er niets gebeurd is, “Maar nu vond ik het lekker. Hij gaat zo weer weg als hij gedouched is. Daarna gaan wij even douchen.” En inderdaad. Hij douched zich en gaat weg. Eigenlijk zonder een woord gezegd te hebben. Daarna gaan wij onder de douche. We maken elkaar schoon. Ik lik nog aan haar kut en kont, die nog wat open staat, en zij pijpt mijn nog een beetje een plaagt mijn kontgat.

Als we klaar zijn met douchen halen we, naakt, onze kleden uit de stal en kleden ons aan. Dan pak ik de fiets. Ze kust me innig op de mond. Volgende week weer en dan meer? “Hoe bedoel je?”, vraag ik nog. “Verzin maar wat!”, zegt ze lachend en geeft mijn fiets en drukker.

De hele weg naar huis heb ik met een stijve lul in mijn broek gereden.

Reacties zijn welkom.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 13071 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie