BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oud en Nieuw Deel 1

Mijn zoons Hans en Sam hadden een aardig partijtje vuurwerk aangeschaft voor de nieuwjaarsviering. Ook hadden ze enkele vrienden van hun uitgenodigd Stijn, Jasper, Arend, Kevan, Mathijs, Jacob en Rory om het bij ons te vieren. Het was een gezellige avond met de jongelui zeker omdat mijn dochter Els ook was gekomen met vier van haar vriendinnen Marlies, Sharon, Luna en Kimberly. Ik ben al weer een tijdje weduwe, mijn man Sven, heeft mij en mijn gezin niet onbemiddeld achtergelaten en met de hulp van mijn ouders (Monique en Brandon), en mijn zus (Kate) en zwager (Lars) zijn we er niet slechter op geworden, zeker financieel gezien niet. Maar enfin.

We waren allemaal, dat is ons alle vijftien feestelijk gekleed, dat wil zeggen mijn zoons in hun schoonste en meest nette spijkerbroek en overhemden gestopt waren terwijl mijn dochter in een mooi jurkje naar beneden kwam en ikzelf (Ilse) had een strakke latex jurk aan. Toen mijn dochter mij zo zag, zei ze gelijk dat dit niet kon want je kon er duidelijk de contouren van mijn BH en slip in zien. Zij gaf mij dus het ultimatum, een andere jurk aandoen of mij BH en slip uitlaten. Aangezien ik wel andere kledij had maar dit niet echt feestelijk zou zijn, koos ik ervoor om mijn ondergoed uit te doen en zo verder te lopen waarop mijn dochter mij een compliment gaf dat ik er mooi uitzag zo.

Rond acht uur kwamen Marlies, Sharon, Luna en Kimberly aan en ik zag dat zij alle vier er ook
zeer sensueel gekleed bijliepen maar ik had hier verder geen gedachtes bij. Ook de vrienden van mijn zoons die een dik uur later arriveerde zagen er alle zeven zeer goed gekleed uit en waren om op te eten. Jasper was zelfs helemaal gekleed in a strak pak wat hem goed stond omdat hij er echt perfect in paste met zijn getrainde lichaam. Eerst heb ik wat kleine hapjes rond gedeeld en toen het tien uur werd begonnen we aan de drank, we hebben gedurende de hele avond kleine spelletjes gedaan en om half twaalf begonnen een paar van de meiden te dansen met een paar van de jongens, Arend danste met Sharon, Marlies met Stijn en mijn dochter met Jacob. Wij waren op dit moment echt goed in de stemming om het jaar uit te luiden.

Tijdens het dansen waren de jongens (door de drank) in een opperbeste stemming, mijn zoon Sam ging dansen met Luna, Kimberly verkoos Mathijs en Jasper in zijn strakke pak wou wel met mij dansen. Des te dichter we bij twaalf uur aankwamen begon Jasper mij wat vrijpostiger te betasten en de andere jongens deden waarschijnlijk hetzelfde bij de andere dames. Dit leverde bij de vriendinnen van mijn dochter het nodige gegiechel op, regelmatig gleed Jasper’s hand af naar mijn billen, elke keer als hij dit deed plaatste ik die weer netjes terug op goede hoogte, maar even later was zijn hand weer gezakt. Kevan, Rory en mijn zoon Hans hadden hier best wel de pest in omdat zij alle drie natuurlijk geen danspartner hadden, mijn dochter zag dit stootte Kimberly aan en verontschuldigde zich naar Jacob en greep Kevan van de bank om met hem te dansen terwijl Kimberly sletterig naar mijn zoon Hans liep en hem naar het midden van de woonkamer bracht. Ik kuste Jasper op zijn voorhoofd en hield mijn hand uit voor Rory die hem gretig vast pakte, Rory was nog meer ondernemend dan Jasper, na twee keer zijn hand terug te hebben gelegd was hij robuuster en kneep behoorlijk doortastend in mijn billen en mede door zijn voorganger en de drank was ik al wat minder terughoudend en liet hem zijn gang gaan.

Rory kneedde mijn billen en verschoof langzaam zijn handen lager en weer omhoog waardoor mijn jurk meekwam en hij mijn naakte billen in zijn handen had en zo ook mijn kut kon betasten wat hij ook deed. Ik verschoot een beetje van kleur toen ik aan de anderen in de kamer dacht maar toen ik de kamer rondkeek waren de anderen zo druk met elkaar bezig dat ze ons niet hadden op gemerkt. Kimberly was het drukste door met Jasper, Hans en Jacob tegelijk te dansen, die haar alle drie overal waar ze maar konden aanraakte. Ik liet Rory dus zijn gang gaan en werd steeds natter.

Plots sloeg de klok 12 uur en barste het vuurwerk los, gelijk moest er door iedereen geproost worden met champagne op het nieuw jaar. Kimberly begon te tongen met Jasper en Hans, en daarna zoende iedereen, iedereen voor zeker tien minuten. Na met zijn alle gelukwensen te hebben uitgewisseld zoende Rory mij volop op mijn mond en greep mij gelijk tussen mijn benen die ik gewillig opende en met de smoes dat hij mijn jurk niet wou verpesten. Langzaam gingen de hele kliek naar buiten om het vuurwerk wat ze gekocht hadden af te steken maar Rory en ik bleven binnen. Ik ging met hem naar boven naar het balkon op om te kijken en toen ik daar stond kreeg ik gelijk zijn hand tussen mijn benen en hij zei me dat hij mij een ander vuurwerk zou laten beleven terwijl hij met zijn vinger in mijn kut verdween en mij begon te vingeren.

Binnen notime was ik gewoon aan het sidderen van genot op het balkon, toen haalde hij zijn stijve lul uit zijn broek, hij kwam achter mij staan, ik was zo verschrikkelijk nat en geil dat het mij niks meer uitmaakte dat mijn zoons en dochter en all hun vrienden dichtbij waren en ons zouden kunnen betrappen. Toen hij zijn lul in mij stootte kreunde ik van verlangen wat gelukkig werd overstemd door het vuurwerk, dus ik hoefde me niet in te houden. Hij neukte mij heerlijk en was verassend teder, ik liet hem in mij klaarkomen en voelde mij hemels nadat hij zo’n 5 a 6 stralen potentieel sperma in mijn schacht gespoten had. Hij fluisterde in mijn oor dat hij al een tijd lang op een moment zoals dit gewacht had. Hij haalde zijn pik uit mij en ik dook op mijn knieën om hem schoon te likken, echter Rory was een jonge vent en was weer hard, dus ik spreidde mijn billen en hij plaatste zijn heerlijke lul in mijn kont die ik daar met veel plezier ontving. Nadat alle vuurwerk was gedaan en hij ook in mijn kont een verse lading zaad had gestort gingen we weer naar beneden, de rest van de jongelui waren nog buiten dus ik ging weer voor hem op de knieën in de keuken om hem met mijn laatste nog niet gevulde gaatje te verwennen, en toen op het moment dat hij mijn bek vol spoot kwam mijn zoon Sam de woonkamer binnen en schreeuwde “Mam what the fuck”

Gelijk kwam Rory dreigend op hem af (Rory was een vriend van Hans, niet van Sam), maar op dat moment kwamen Kimberly en Stijn ook de woonkamer binnen gevolgd door Arend, Kevan and Sharon. Die natuurlijk allemaal gelijk in de gaten hadden wat hier aan de hand was, Hans riep vanuit de hal, Wat is het oponthoud en ik hoorde gegniffel achter hem. De rapen waren gaar nu, hoe kon ik dit ooit aan mijn zoons en dochter uitleggen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8468 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Oud en Nieuw Deel 1”

Plaats een reactie