BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rachel en haar oom

“Kom op schat. Ik heb een pijpbeurt nodig. Het is een erg stressvolle week geweest en de kinderen zijn weg,” smeekte Tom. Hij zat op de bank in de woonkamer zijn pik te strelen terwijl zijn vrouw, Sharon, in haar avondjurk voor hem stond. “Fuck, je ziet er nu zo geil uit.” “Ik moet aan het werk, dus er is geen tijd, ik heb make-up op en je weet dat ik de smaak van je penis haat,” zei Sharon terwijl ze richting hun slaapkamer liep. Ze had haar nichtje niet horen binnen komen. “Acht het is maar een pijpbeurt, tante Sharon.” zei Rachel, “als je het goed doet, komt hij binnen een paar minuten klaar,” zei de rondborstige blondine. “Hij heeft een mooie lul.”

Haar oom en tante ouders keken naar hun 19-jarige nichtje die met een grote grijns op haar gezicht tegen de keukendeur leunde. Tom trok snel zijn broek op en bloosde geschrokken. Sharon kreunde, “Shit, Tom. Je had niet moeten… Rachel, ik dacht dat je een date had.” Zei haar tante. “Hij heeft afgezegd. Hij zei dat hij positief testte op covid. Ik kom niet bij hem in de buurt totdat hij drie dagen achter elkaar veilig test.” Ze liep de woonkamer in. “Kom op, tante. Ik kan niet geloven dat je Oom Tom niet wilt pijpen voordat je naar je werk gaat.” Zei haar nichtje. Sharon schudde haar wijze hoofd, “Doe jij het maar, ik moet weg,” lachte haar tante, grappend, zonder er over na te denken. Ze pakte de autosleutels en vertrok.

Rachel bood haar oom wat te drinken aan en toen ze zeker was dat haar tante vertrokken was liep ze de woonkamer in en ging vlak voor haar oom staan. “En heb je nog steeds de drang naar een pijpbeurt?” Haar oom keek haar verbaasd en hoopvol aan. Hij knikte traag van ja terwijl hij zijn benen opende. Ze knielde tussen zijn benen. Ze keek verwachtingsvol naar hem op, “Nou? Je hebt het gehoord oompje, ik moet je maar even van de druk afhelpen.” Hij bloosde en dacht na. ”Kom op, haal je pik maar tevoorschijn.” Daagde ze hem uit. Tom zag zijn nichtje haar lippen likken terwijl ze naar de bobbel in zijn broek staarde. Hij had haar nog nooit als een seksueel wezen gezien, hij voelde een geile kick tussen zijn benen. Zijn blik gleed over haar borsten. Mooie grote, wat zouden ze zijn? 36E? Ze was gezegend met die volle lippen waarvoor haar moeder Botox-injecties kreeg en haar wangen waren rood. Rachel was geil en wilde een pik zuigen zelfs als deze van haar twee keer zo oude oom was. Hij ging twijfelend staan. Dit was zijn nichtje, kon dit wel? Ze had het zelf aangeboden… Jezus wat een spectaculair lijf… maar het is zijn nichtje!

“Wil je het staand? Maakt mij niets uit. De meeste jongens liggen of zitten graag, terwijl ik ze pijp.” zei Rachel zachtjes terwijl ze zijn riem losmaakte. “Wauw! Zelfs die van Dirk is niet zo groot.” dacht ze terwijl ze zijn harde schacht vastpakte. “Stop, Rachel, je hoeft dit niet te doen,” zei hij vastberaden, hoewel hij zijn handen langs zijn zij liet terwijl ze behendig zijn broek uitdeed. “Natuurlijk niet…” zei ze. “Dit gaat niet over behoefte, het gaat over verlangen.” Ze duwde zijn broek en boxer omlaag. Terwijl ze zijn toch al harde pik streelde, keek ze naar hem op. “Wil je je lul in mijn mond stoppen?” vroeg ze. Tom knikte zwijgend. Ze maakte een extra knoopje van haar blouse los toen hij even niet keek. Er was meer van haar indrukwekkende decolleté zichtbaar en haar tepels staken door haar BH-tje. “Aaaahhhh, ja!” zuchtte hij terwijl de tong van zijn nichtje langs de onderkant van zijn kloppende schacht omhoog gleed.

Rachel voelde haar kutje nat worden toen ze de langste, dikste lul streelde die ze ooit in haar hand, laat staan haar mond had gehad. Dit was veel zeggend omdat ze niet preuts en best wel makkelijk was voor jongens. Rachel was de tel kwijtgeraakt hoeveel pikken ze op de verschillende feestjes had gepijpt of in haar kut had gehad.

Ze keek naar de stijve pik van haar oom. “Das best een vette lul Oompje…” en ze pakte hem vast. Ze keek langs zijn pik omhoog terwijl ze de stam van zijn geslacht likte. Haar oom kreunde zachtjes toen ze zijn eikel bereikte. Ze herhaalde dit een paar keer. Haar om werd ongeduldig en klauwede zijn vingers in haar haren en duwde zijn pik tegen haar lippen. “Toe dan… Neem me in je mond!” Ze liet de eikel toe en ze proefde zijn eerste druppels voorvocht. “Hmmm,” kreunde ze waarderend.

Oom Tom stond te popelen om haar tieten aan te raken, maar hield zich in toen zijn pik in de mond van zijn nichtje verdween. Het voelde als een groter taboe, zijn nichtje uit te kleden dan zich door haar te laten pijpen. Alsof ze zijn gedachten kon lezen, stopte ze met pijpen en liet zijn pik uit haar mond glijden. Terwijl ze hem aankeek knoopte haar blouse open en liet het op de grond vallen. Ze nam zijn pik weer in haar mond en bewoog haar hoofd en nam hem dieper in haar keel. Ze streelde zijn ballen omdat ze wist dat mannen dat heerlijk vonden en ook omdat ze kon voelen wanneer ze op het punt stonden klaar te komen. Op dat moment werd hun zak werd strakker en hun ballen drukten tegen hun kruis. Ze voelde een vorm van trots toen ze zich realiseerde dat ze zijn hele pik in haar mond en zelfs een stukje in haar keel had. Zijn grove schaamhaar kriebelde over haar lippen, neus en wangen.

Zijn handen jeukten om haar borsten te pakken, borsten die bijna drie keer zo zwaar waren als die van zijn vrouw Sharon. Zou hij? Hij voelde zijn ballen aangenaam pijn doen en hoefde niet te beslissen toen Rachel zijn hand op haar blote tiet legde. “FUCK!” Zo groot en week, haar tepels lagen als een tum-tummetjes tegen mijn handpalmen. Rachel kreunde terwijl hij in haar zachte maar grote borsten kneep. Hij voelde zijn knieën slap worden terwijl Rachel hem harder pijpte. “Rachel…fuck! Ik ben er dichtbij… Oh, God!” kreunde hij omdat hij zijn orgasme niet meer kon inhouden. Rachel drukte haar gezicht tegen de lies van haar oom en slikte zijn zaad terwijl hij spurt na spurt in haar mond spoot. Ze hield zijn kont stevig vast terwijl hij schokkend klaar kwam. Na de laatste spurt liet ze de pik uit haar mond glijden. Ze nam de natte schacht in haar hand en likte van zijn ballen richting zijn eikel om de laatste druppels te oogsten.

Toms knieën begaven het na zijn beste pijpbeurt ooit. Hij had nooit gedacht dat iemand hem allemaal door haar strot zou kunnen nemen, maar dat had zijn eigen nichtje wel. “Wauw!” kreunde hij, “Dat was ongelooflijk. Daar ben je echt goed in,” zuchtte hij. “Ik weet niet waarom, het zou me moeten storen, maar ik ben er trots op dat je zo goed kunt pijpen.” Ze veegde haar mond af en glimlachte. “Oefen, oefen, oefen. Weet je nog dat ik op de middelbare school zat toen ik wilde professioneel gaan voetballen? Je vertelde me over de 10.000 uur oefenen. Ik kom er wel aan,” glimlachte ze. Ze stond op en zonder haar topje weer aan te doen ging ze naast haar oom zitten. Ze legde een hand terug op haar borst en keek hem aan, “Je kwam heel snel klaar nadat je mijn borsten voelde. Vind je ze lekker?” Haar oom zuchtte terwijl hij in haar perfecte tiet kneep, “Je hebt geen idee. Deze zijn spectaculair.”

Rachel zwaaide een been over haar ooms schoot en leunde naar voren met een tepel. “Dan moet je ze eens laten zien hoe leuk je ze vindt. Yessss,” zuchtte ze terwijl hij met zijn lippen aan een harde tepel trok. “Dat is het, Oom Tom, zuig aan mijn tepels,” hijgde ze. Ze was blij dat zijn pik nog steeds hard was terwijl ze haar kutje tegen zijn geslacht duwde. “Oh, yessss,” kreunde ze terwijl hij krachtig de ene tepel likte terwijl hij aan de andere kneep. Onder haar schoot voelde zij zijn pik tegen haar gevoelige en kletsnatte schaamlippen.

Toms hand gleed onder de tailleband van haar korte broek om haar kont te voelen. Haar billen spanden zich terwijl ze zijn pik tegen haar nog bedekte schaamheuvel voelde schuren. Hij wilde haar korte broek uitdoen zodat hij zijn geslacht tegen haar kutje kon voelen, maar hoe verkeerd dit ook al was, dat zou nog erger zijn! Rachel wilde dat hij haar korte broek uit zou trekken en haar zou neuken, maar nu alleen maar tegen hem aan schuren zou haar brengen waar ze heen wilde. “Ja, Oom Tom,” zuchtte ze terwijl hij zijn middelvinger tegen haar anus drukte. Ze reageerde sneller naarmate de ongelooflijke sensaties van de stimulatie van haar tepels en kont door haar heen stroomden. Haar oom voelde haar vochtige kutje door het dunne broekje tegen zijn pik en vroeg zich af hoe strak ze was. Zijn nichtje kreunde nu zacht terwijl ze zwaar ademde, dus liet hij een hand langs de voorkant van haar korte broek glijden, wachtend tot ze hem zou tegenhouden, maar in plaats daarvan stopte ze met wippen en zwaaide ze haar been van zijn schoot.

Rachel was zo dichtbij geweest, maar had net iets meer nodig, dus rukte ze haar korte broek en doorweekte slipje naar beneden en schopte ze opzij. Ze wilde, net als vroeger, op haar ooms schoot klimmen. Ze stopte toen ze de wellustige blik op zijn gezicht zag. “Vind je mijn lichaam geil? Wat denk je van mijn tieten en vind je kut mooi, Oom Tom?” vroeg ze onzeker. “Wil je mijn pik in je voelen?” Ze sloot haar ogen terwijl zijn vingers haar kut gleden. Hij duwde zijn middelvinger in het poesje van zijn nichtje. Hij kreunde onbewust toen hij voelde hoe strak haar poesje was. Haar vocht liep uit haar schede op zijn hand terwijl hij zijn dikke vinger in haar pompte. Ze trok aan haar gevoelige tepels terwijl ze zachtjes kreunde.

Oom Tom trok zijn vinger uit haar en leidde zijn nichtje terug op zijn schoot. Hij wilde haar zo graag neuken, maar dat ging te ver, dus liet hij haar op zijn schacht zakken zodat ze haar kutje weer tegen hem aan kon wrijven. Rachel opende haar lipjes, zijn ballen lagen tegen haar sterretje, zijn eikel reikte tot voorbij haar clit.

Rachel trok haar ooms mond naar haar tieten en ze reed haar gladde scheur over de lengte van zijn harde pik. Ze voelde haar clit langs zijn gladde eikel glijden. Ze voelde hem bijna binnendringen. “Wil je me niet neuken, Oom Tom? Hou je niet van mijn poesje?” ze hijgde. “FUCK!” Kreunde haar oom. “Je hebt geen idee. Maar je bent mijn nichtje en het is verkeerd… zo verkeerd,” hijgde hij. “Is het verkeerd? Dit voelt te goed om fout te zijn,” zei ze terwijl ze naar voren gleed zodat zijn pik in lijn was met haar schede. “Zeg me dat ik moet stoppen als het zo verkeerd is,” zei ze zacht terwijl ze haar kutje naar beneden drukte totdat zijn eikel in haar schede schoof. Ze voelde hoe hij haar bijna net zo goed uit rekte als haar vriends pik. “Zeg het… zeg stop of zeg dat je de kut van je nichtje wilt neuken,” zei ze. “Fuck! Je voelt je zo goed, dit voelt zo geil…. Het is zo fout.” kreunde hij. “Maar we mogen niet, zouden niet moeten, oooohhhhhh,” kreunde hij toen ze opstond en hem verder tegen zich aan duwde. Toen deed ze iets waardoor haar kutje hem stevig vastgreep. “Fuck it! Het kan me niet schelen dat je mijn nichtje bent,” zei hij terwijl hij haar helemaal op zijn pik duwde. “Oh, fuck! Oom Tom! Neuk mij, vul mijn kutje” hijgde Rachel.

Ze gilde toen hij haar oppakte en haar op haar rug op de bank liet vallen zonder zich terug te trekken. “Oh, ja, Oom Tom, stoot je pik diep in mijn kut, neuk je nichtje. Neuk me en kom in me klaar,” hijgde ze. Ze realiseerde zich dat ze geneukt werd door een man die twee keer zo oud was als zij. Binnen een minuut voelde ze alles opbouwen en terwijl ze haar lange benen om zijn kont sloeg explodeerde ze. Tom voelde zijn eigen orgasme opkomen, ook al was hij een half uur eerder klaargekomen, “Schatje…schatje…ik kom klaar. Oh, fuck!” kreunde hij toen hij zijn pik zijn sperma in de vagina van zijn nichtje voelde spuiten.
Het intense orgasme van Rachel vervaagde en ze streelde de rug van haar oom terwijl hij zijn orgasme na genoot. Haar schede pulseerde en masseerde zijn pik. Kneep in zijn pik opzoek naar zijn laatste druppels zaad. “Oh, yessss,” hijgde ze terwijl hij herhaaldelijk zijn pik zo diep in haar poesje stootte. Hij trok terug en kwam lepeltje-lepeltje achter haar liggen. Ze lagen op de bank terwijl ze weer op adem kwamen. Hij streelde haar borsten en zuchtte, “Ik denk niet dat dit goed was, maar dit was de beste neukbeurt van mijn leven,” zei hij zachtjes. “Je hebt een ongelooflijk lichaam.” Ze bloosde “Dit was geweldig, Oom Tom. Seks is voor mij het mooiste tijdverdrijf. En met jouw… Jezus wat gaaf!” Haar oom, temperde haar enthousiasme “Dit is niet alleen illegaal, het is moreel verkeerd.” Ze liet zich vangen in zijn armen en voelde de warmte van zijn lichaam.

Na verloop van tijd begonnen ze het koud te krijgen en besloten te gaan douchen. Daar hebben ze nog van elkaars lichamen genoten. Veiligheidshalve gingen ze allebeide naar hun eigen kamer om te gaan slapen. Toen haar tante uit de nachtdienst kwam lag haar man, oom Tom, in diepe slaap in hun bed en was Rachel net klaar met het uitwissen van de laatste sporen van de avond en nacht ervoor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 19513 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Rachel en haar oom”

Plaats een reactie