BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rietje

Jaap en Ans waren weer eens naar de buren bij wie ze die avond zouden doorbrengen met kaarten. Hun zeventienjarige dochter Kitty was zoals altijd thuisgebleven. Jaap dacht bij het verlaten van de woonkamer nog aan zijn lichamelijk rijpe dochter. Hij mompelde tegen zijn vrouw “Ik ga straks toch even kijken.” Ans vroeg wat hij bedoelde. “Ze scharrelt met jongens tegenwoordig. We moeten haar beter in de gaten houden.” “Och, ze zal wel uitkijken.” meende Ans. Tijdens het kaarten werd er weinig gesproken en iedereen was geconcentreerd aan het kaarten. Bij de eerste koffiepauze stond Jaap op en zei even naar huis te moeten. Hij liep de voordeur uit en zag meteen dat het licht brandde op de bovenverdieping, om precies te zijn op Kitty ‘s kamer. Geruisloos opende hij hun eigen voordeur en sloop op zijn sokken de trap op. Uit Kitty ‘s kamer klonken gesmoorde geluiden, hij loerde om de hoek en stond versteend naar het tafereel te kijken. Jaap was nog net getuige van het orgasme van de jongen die ze zijn dochter aan het neuken was. Ze lagen beide naakt op bed en tussen Kitty ‘s gespreide benen lag een knul die heftig aan het schokken was.

De billen van die jongen knepen samen op het moment van klaarkomen en hij zijn zaad in het kutje van zijn dochter spoot. Jaap stond nog een ogenblik als verlamd maar na hersteld te zijn stormde hij de kamer binnen en rukte de jongen aan zijn arm. “Maak dat je wegkomt!” gromde hij woest. De jongen schrok zich wild en sprong overeind. Hij grabbelde zijn kleren bij elkaar en holde stommelend de trap af. Jaap staarde naar het prachtige naakte lijf van Kitty. Voor het eerst zag hij haar stevige ronde borsten en de zwarte driehoek op haar buik. Ze was inderdaad rijp, volwassen, wulps en zeer mooi gevormd. Ze keek hem angstig aan en kwam half overeind waardoor haar borsten vrij kwamen te hangen en nog beter uitkwamen. Als gave vruchten hingen ze op haar bovenlijf, mals en blank. “Draai je om,” gromde hij, “op je knieën en voorover.” Kitty deed wat hij haar beval, haar stevige ronde billen naar hem opgeheven. Jaap liep naar zijn eigen slaapkamer en zocht naar een rieten stokje dat hij vroeger wel eens gebruikte om zijn vrouw Ans sensueel te straffen. Het had hem altijd opgewonden om haar billen te tuchtigen wanneer ze iets gedaan had wat hem niet aanstond. De laatste tijd kwam er niet veel meer van en terwijl hij naar de slaapkamer van Kitty liep vroeg hij zich eigenlijk af waarom.

Hij liep met het rietje in de hand terug naar de kamer van Kitty. Ze lag nog net zoals bij zijn vertrek. Hij genoot van het uitzicht, de strakke mooi gevormde billen naar achter. Met een felle slag liet hij het stokje op haar kont neerkomen. Het meisje kreunde gesmoord en kromp ineen. Jaap hief het stokje voor een volgende slag. “Jij slet!” riep hij, “neuken met een knul zonder op te passen!” Met een kletsend geluid striemde het rietje over de melkwitte billen van Kitty. “Moet je een kind van ‘m krijgen?” “Nee pa, ik ben aan de pil! Ma weet het, er kan niks gebeuren!” Jaap gromde en sloeg nogmaals toe. “Da’s dan een geluk,” zei hij, “maar om dan stiekem te neuken mag nog steeds niet.” Op Kitty ‘s billen verschenen al een paar mooie rode striemen. Hij sloeg op haar blanke huid en tekende er een raster op van kruislings lopende rode strepen. Hij keek tussen haar dijen en zag haar strak gevormde schaamlippen die er vanachter tussen uit staken. Aan die schaamlippen kleefde nog het witte sperma van de jongen die haar geneukt had. Bij elke slag die hij het meisje bezorgde zag hij een reactie van haar lichaam. Ze kneep haar bovenbenen samen waarbij ook haar schaamlippen bewogen. Het leek wel of ze ervan genoot, net als zijn vrouw. Ze kreunde wel maar niet meer zoals bij de eerste slagen.

Door het slaan en het kijken naar haar mooie billen en lekker nat kutje had hij een enorme stijve gekregen. Hij bekeek zijn dochter zoals ze was, een geslachtsrijp meisje dat met vriendjes wilde neuken. In een opwelling van zinnelijke drift rukte hij zijn broek snel open. Zijn grote massieve lul stond trillend naar voren en het voorvocht liep al uit zijn grote paarse eikel. Kitty lag met haar kont vlakbij de rand van het bed. Hij deed een stap ernaartoe en zijn wellust groeide aan. Hij drukte zijn lul tussen de vochtige schaamlippen en stootte hem met veel kracht diep in haar kut. Half over haar heen vallend greep hij haar stevige naakte tieten en kneedde ze met zijn vingers. Kitty voelde haar kut openscheuren door dat geil geweld en ze genoot van deze harde stoot die haar deed beseffen dat ze zelf ook lekker geil was geworden van die afstraffing. Kitty had tijdens de strafoefening gevoeld hoe haar billen begonnen te branden en te schroeien. Dit gevoel had zich verspreid in haar hele onderlijf, in haar buik en kut. Ze was tijdens het neuken met Pim, haar vriendje, nauwelijks klaargekomen. Pim was nogal vlug klaargekomen en had zijn zaad al in haar kutje gespoten voordat ze zelf een orgasme had gekregen. Het slaan met het rietje had geleidelijk een wellustig gevoel doen ontstaan, ze was er bloedgeil van geworden en wou het liefst flink genaaid worden maar dat durfde ze niet tegen haar vader te zeggen.

Het binnendringen van haar vaders dikke geile lul was haar dan ook bijzonder welkom. De druk van zijn zware lul die haar schede oprekte, deed haar hijgen van wellust. Ze voelde de harde, dikke paal heen en weer schuiven en langs haar klit wrijven. In een felle reactie klemde ze haar dijen samen en knelde zodoende de penis van haar vader in haar nauwe schede. Ze waren allebei super geil geworden van deze hele gebeurtenis. Alle twee waren uit op een heftig orgasme om de sidderende geiligheid in hun hoofd en lichaam te blussen. Kitty jammerde zacht en kwam als eerste trillend klaar. Jaap kneep net op dat moment heftig in haar tieten en hij voelde de hand van zijn dochter onder zijn balzak. Ze kneep met veel kracht in zijn kloten en liet ze na dat knijpen tussen haar vingers rollen. Met onstuimig geweld baande zijn zaad zich omhoog en volgde de weg door zijn pisbuis regelrecht de kut van zijn dochter in. Schokkend loosde hij zijn sperma in de gewillige kut van zijn dochter. Het sperma spoot met kracht in haar kut en vulde haar hete pruim tot de rand toe vol met zijn opgespaarde mannenpap. Zodra hij zijn kwakje kwijt was trok hij zich terug en keek naar zijn eigen sperma wat uit haar druipende kut liep. Kitty viel opzij en lag sidderend op haar bed, de handen tussen haar bovenbenen. Ze voelde nog steeds het geil van haar vader langs haar schaamlippen vloeien en op haar dijen terechtkomen.

Jaap hees zijn broek op en keek naar het jonge tienerlijf dat hij zojuist genaaid had. “En nou ga je slapen,” gromde hij. Hij verliet de kamer en keerde terug naar zijn vrouw en de buren. “Hoe was het?” vroeg zijn vrouw. Jaap bromde wat en zei dat hij het later wel zou vertellen. De buren hadden er per slot ook niets mee te maken. Na de gezellige wekelijkse kaartavond en een paar biertjes gingen ze goed gemutst weer terug naar huis. Eenmaal binnen zei Jaap “Ze had een knul bij zich. Ik heb haar een pak rammel gegeven met het rietje.” Ans huiverde bij de gedachte aan de sensuele straffen die Jaap haar vroeger regelmatig had toegediend. Haar kut begon inwendig nat te worden bij de gedachte aan die geile avonden. Ze vroeg zich af of haar dochter het met net zoveel wellust had ondergaan als zij. Ans besloot om haar man deze keer uit te dagen en liep heupwiegend naar boven, ze kleedde zich uit en ging geknield voor het bed zitten en boog zich voorover. Haar grote tieten lagen op het bed en haar stevige volle kont stond omhoog, gericht naar de slaapkamerdeur. Jaap was een beetje verbluft in de woonkamer gebleven en moest denken aan de geile belevenis die hij begin die avond had meegemaakt. Zijn lul begon spontaan weer te groeien en Jaap besloot om zijn vrouw maar weer eens te neuken. Hij had de slaapkamerdeur nog maar net geopend of hij vergaapte zich aan het grote brede achterwerk van zijn vrouw. Ze keek achterom en zei “Ik ben een beetje stout geweest.”

Jaap kleedde zich razendsnel uit en sloeg met vlakke hand op haar geweldige derriere. Hij genoot van het trillende vlees en de rode afdruk van zijn hand op die mooie blanke billen. Ans genoot van de klap en haar kut begon gelijk te vloeien. De geur van haar volwassen kut vulde meteen de hele kamer. Jaap snoof die vertrouwde geur op en werd bij elke keer snuiven nog geiler dan hij al was. “Moet je me weer geil maken, jij geile slet!” en weer sloeg hij met vlakke hand op haar kont. Het voorvocht liep als vanouds weer uit zijn pisbuis en terwijl hij naar zijn druipende lul keek genoot hij met volle teugen van dit vertrouwde spel. Hij liep naar het nachtkastje en pakte de brede vlakke zweep en de zweep met wel 20 strengen. “Ga jij maar eens staan, jij geile slet.” beval hij zijn vrouw. Ans ging staan zoals ze wist dat Jaap dat graag zag. Dat was wijdbeens en met haar handen op haar rug en haar borsten naar voren. Jaap keek zijn vrouw weer als een vernieuwde schoonheid aan en genoot van haar volle tieten, haar vol slanke lichaam wat gemaakt was om van te genieten. Hij keek tussen haar benen en was verbaasd dat ze nog steeds een kale kut had. Haar binnenste uitpuilende schaamlippen waren al helemaal nat van het geil en puilden een paar centimeter naar buiten. “Dus zo moet jij mij weer geil maken.” zei hij met strenge stem en liet meteen de brede zweep met een felle tik op haar kut komen. Ans wist dat ze niets hoefde te zeggen en dat Jaap vanzelf haar kut zou verwennen met afwisselende slagen. Ze had het nog niet gedacht of de volgende tik kwam weer op haar natte kut terecht en gaf een mooi pletsend geluid.

Ze genoot van de tik en het spetterende geluid, want ze wist heel erg goed dat Jaap er bloedgeil van werd. Ze keek met verlekkerende ogen naar zijn knoertharde lul waar ze het voorvocht alweer uit zag druppelen. Jaap keek nu naar haar volle borsten en liet daar de vele strengen van de andere zweep op neer komen. Haar tepels werden zo mogelijk nog harder en puilden uit op de grote tepelhoven. Hij pakte zo’n speen vast en kneep erin wat bij Ans een rilling door het lijf deed gaan. Weer een felle tik op haar schaamlippen en deze voelde ze natrillen in haar kittelaar. Het kutsap liep gewoon uit haar kut en de binnenkant van haar benen was al nat geworden. “Sta je weer te lekken, jij geil loeder?” bracht Jaap met een hese stem uit en keek met uitpuilende ogen naar dit geile tafereel. “Je hebt me weer geil gemaakt, ga gebukt voor het bed zitten.” Ans ging op haar knieën voor het bed zitten en stak haar kont weer in de lucht. Jaap ging achter haar zitten en stootte voor de tweede maal die avond zijn harde dikke lul in een stoot een geile kut in. Hij ging meteen voor zijn eigen genot en stootte met veel geweld en harde stoten zijn lul heen en weer in die altijd gewillige natte kut. Na slechts enkele stoten kwam Ans met een luide kreun klaar en haar kutsappen kwamen in golven haar kut uitzetten. Jaap stoorde zich hier niet aan maar genoot slechts van de geile lucht die het orgasme van Ans teweegbracht.

Bij de volgende stoot kletste zijn harde kloten tegen haar kittelaar en het spattende geluid vond hij geweldig. Zich concentreren op dat spattende geluid bracht hem in een soortement trance. Zo’n geile trance had hij in lange tijd al niet meer meegemaakt en hij ramde zijn lul met felle stoten in die natte kut. Ans schreeuwde het uit, ze kreunde bij elke stoot, haar kont trilde telkens nog na, haar kutspieren gingen ongecontroleerd knijpen in zijn harde lul, haar hoofd bewoog heen en weer in het ritme van zijn stoten en hij zag haar haren heen en weer slingeren. Gebiologeerd keek hij naar dit vertrouwde toneel en snoof nogmaals de geile lucht diep in zijn neusgaten. Als een bronstige stier ging Jaap voluit en had geen benul meer van tijd. Hij hoorde niet dat de slaapkamerdeur openging en zag ook niet dat Kitty door de kier aan het kijken was. Ze stond naakt in de gang en was zichzelf als een krolse poes aan het vingeren. Zo wou ze ook genomen worden, zo wou ze geneukt worden, zo wilde ze haar kut aanbieden, zo zou ze klaarkomen. Haar orgasme kwam gelijk met de eerste harde dierlijke brul van haar vader. Ze zag zijn billen samenknijpen en nogmaals een hele harde stoot naar voren doen. Ze genoot van zijn trillende heupen en zag nog net zijn handen in het kontvlees van haar moeder grijpen. Haar moeder kreunde, steunde en ze zag haar kutsappen uit haar kut lopen. Zelf was haar orgasme kort en fel en met trillende benen sloot ze de deur en liep met zwalkende benen terug naar haar kamer. Haar ouders nog nagenietend in hun slaapkamer achterlatend.

De erop volgende dagen deden Kitty en haar ouders net of er niets aan de hand was geweest. Maar de week was nog niet voorbij of op een avond kwam ze later thuis dan gewoonlijk. Door de week moest ze namelijk om tien uur thuis zijn. Ans en Jaap zaten op haar thuiskomst te wachten maar het werd elf uur voordat ze binnenkwam. Jaap was kwaad, hij keek naar het meisje dat er in haar strakke trui en nauwsluitende spijkerbroek verleidelijk uitzag. Hij zag de vorm van haar tieten, haar heupen en billen. “Onmiddellijk naar boven,” beval hij, “je bent te laat en dat zal je weten” Ans probeerde hem te sussen en zei “Laat haar toch.” “Ik ga haar een aframmeling geven,” gromde hij, “en jij mag het deze keer ook zien.” Hij volgde zijn dochter de trap op en kwam met het rietje haar kamer binnen. Kitty keek hem uitdagend aan, ze tartte hem met haar geile lijf. “Kleed je uit,” gromde hij, “je weet wat je te wachten staat.” Bij het naar boven gaan begon zijn lul al te zwellen en hij stond al voor de eerste tik met een stijve paal in zijn broek voor het meisje. Ans keek door de deur naar haar man en dochter en kleedde zich snel helemaal uit. Ze liep nog even snel naar haar slaapkamer en pakte een grote vibrator uit het nachtkastje. Op het moment dat ze voor de deur stond zag ze nog net dat Kitty tergend langzaam haar kleren los maakte. Ze trok de trui over haar hoofd en haakte de bustehouder af.

Met haar naakte borsten stond ze haar vader op te winden. Toen ze bukte om haar broek omlaag te stropen, wiebelden haar tieten heen en weer. Ze schopte haar schoenen uit en schoof haar slip van de heupen. Nadat ze hem een blik had gegund op de voorzijde van haar blote lijf, knielde ze voor haar bed en bood hem haar billen aan. Haar schaamlippen zagen er ditmaal schoon en droog uit. Of ze had niet geneukt, of ze had haar kut goed afgeveegd, dacht Jaap. Hij hief het rietje en liet de eerste slag kletsend op haar kont terechtkomen. Kitty kreunde en bewoog haar benen. Jaap mepte er flink op los maar ranselde haar niet zo hevig als de eerste keer. Bij de eerste slag had Ans de dikke vibrator in haar natte kut geschoven en zette hem aan, genietend van het schouwspel wat zich als een film voor haar afspeelde. Kitty keek tussen haar benen door en zag dat haar vader zijn broek losmaakte en zijn penis tevoorschijn haalde. Zodra hij zijn broek liet zakken draaide ze zich snel om. Ze wilde hem deze keer frontaal op zich hebben. Jaap zag haar tieten en het schaamhaar, de gespreide benen met de geplooide schaamlippen ertussen en besprong haar. Hij lag tussen haar dijen en ramde zijn lul in haar kut. Hijgend neukte hij het meisje dat tegendruk gaf en haar buik naar hem ophief. Haar stevige tieten drukten tegen zijn bovenlijf.

Met een heftige beweging schoof Jaap zijn hemd omhoog zodat zijn blote huid op haar naakte borsten drukte. Hij was enorm geil en voelde de knellende druk van haar nauwe schede om zijn penis. Hij neukte Kitty fel en begerig. Kitty klemde haar dijen om haar vaders heupen en voelde de druk van zijn bewegende buik op de hare. Ans duwde haar vibrator nog een paar keer stevig n haar kut en ging naast het bed staan om maar niets te missen van deze geile gebeurtenis. Zijn behaarde huid schoof over haar gave zachte onderlijf wat haar nog meer prikkelde. Ze voelde het ruige schaamhaar van haar vader in haar liezen en zijn dikke knots van een lul in haar schede op en neer gaan. Ze hijgde en kreunde, in haar klit ontvlamde een soort vuurwerk dat zich door haar onderbuik verspreidde. Ze schokte wild en vurig gedurende haar lang aanhoudende orgasme. Jaap werd door haar heftige klaarkomen zo geprikkeld dat hij begon te spuiten. Grommend als een tijger beet hij Kitty in de blanke schouder. Zijn lichaam bewoog met korte felle rukken terwijl hij zijn ballen leegde. Het sperma spoot met veel kracht in Kitty ‘s hete kut, ze voelde hem klaarkomen met de dikke bonzende eikel in haar buik. Bij hun gezamenlijke orgasme kwam ook Ans lekker klaar en haar kutlucht vermengde zich met de al zwoele lucht in Kitty ’s kamer. Na zijn zaadlozing ging Jaap van Kitty af. Hij zat op de rand van het bed en keek naar Kitty. Zijn hand gleed over haar buik en betastte beurtelings haar beide borsten.

“Je wou het he?” bromde hij. Ze knikte. “Heeft Pim, je vriend, het niet gedaan?” vroeg hij. “Jawel,” zei ze, “maar hij laat me niet klaarkomen, hij spuit te vlug.” Jaap voelde zich tevreden. “En die billenkoek vind je nog lekker ook,” zei hij. Weer knikte ze. Ze schoof haar benen buiten het bed. Het sperma was tussen haar dijen gelekt en kleefde in het laken. Jaap keek naar het geil dat in haar kruis hing. Hij hees zijn broek op en ritste zijn gulp dicht. “Je zegt het maar wanneer je het nodig hebt,” zei hij en ging naar beneden. “Zo, die moeten we voortaan wat steviger aanpakken,” gromde hij nog tegen Ans terwijl hij de kamer uitliep. Ans keek haar dochter aan en pakte haar bij de hand “Zo nu gaan we eerst even douchen.” Kitty liep met haar moeder mee en samen gingen ze onder de douche. “Die Pim moet je maar eens een keer meenemen, die leer ik de klappen van de zweep wel.” zei Ans met een glimlach op haar mond. Jaap zat beneden en dacht nog na over het nummertje dat hij met Kitty gemaakt had en kreeg zowaar alweer een stijve. Ans was klaar met douchen en stond in de woonkamer. Ze keek haar man aan. “Je moest mij ook maar weer eens een beurt geven, en dan mag Kitty eens kijken. Daarna nodigen we Pim een keertje uit.” zei ze. Jaap overwoog wat hem te doen stond. Hij had ‘m hard en Ans was nog altijd de moeite waard. “Ga naar bed” zei hij schor, “kleed je uit en wacht op me. Naakt!”

Alsof ze op dat bevel had zitten wachten, holde Ans naar boven. Jaap volgde haar en haalde eerst het rietje op, dat hij op Kitty ‘s kamer had laten liggen. Ans lag poedelnaakt in bed. Hij staarde naar haar zware borsten en haar dikke achterwerk. Haar kut was niet zo lekker strak meer als die van zijn dochter. Hij ranselde haar met het rietje en zag haar onderlijf genotzuchtig bewegen. Ze kreunde gesmoord in het kussen en ontving hem met open armen toen hij tenslotte zijn lul als een drilboor in haar stootte. Ze neukten heftig en zwijgend. Ans kwam jankend van genot klaar en Jaap loste zijn lading in haar sappige kut. Ans was lekker bevredigd door deze gebeurtenis en genoot al bij het vooruitzicht dat ze weer meer seks hadden. Op zekere avond ging Ans naar haar zuster. Ze deed dat in de regel eens per maand, zowel Jaap als Kitty wisten zo ongeveer wanneer dat gebeurde. Jaap bracht haar dan weg met de auto en haalde haar weer op tegen twaalf uur. Jaap haar had afgezet en nog een kopje koffiegedronken waarna hij naar huis terug keerde. Kitty was er en las een boek. Ze lag opgevouwen in een stoel. Jaap staarde naar de spanning in haar broek, die strak om haar billen sloot en diep weggetrokken werd in haar kruis. Jaap raakte geprikkeld door haar uitdagende houding en haar stilzwijgen. “Zou je niet eens koffiezetten,” gromde hij. Kitty zei “Mmmmm,” en las stug door.

Na vijf minuten stond Jaap op, rukte haar boek uit de hand en trok haar omhoog uit de stoel. Kitty ‘s ogen glommen, ze strekte haar lichaam en duwde haar tieten naar voren. Jaap rukte haar trui omhoog en ontdekte dat ze geen beha aan had. Ze stond met uitdagende ogen te kijken met haar naakte borsten. Hij wist dat ze erop uit was. “Je wilt een beurt hebben he,” gromde hij en morrelde aan haar broek Hij sleurde haar uit de kleren en ontblootte haar eigenhandig. Met snelle handgrepen maakte hij zijn kleren los en stond even naakt als zijn dochter. Zijn penis wees knoestig en hard in haar richting. Hij liet zich zakken in een gemakkelijke stoel en trok Kitty ‘s naakte lichaam dwars over de leuning. Haar hoofd rustte op zijn bovenbenen, haar billen waren vlak onder zijn gezicht. Met de blote hand begon hij erop te slaan. Kitty ‘s haren streelden zijn naakte huid, haar gezicht was in zijn schoot. Terwijl hij haar hardhandig sloeg wreef ze haar gezicht in zijn kruis. Met de andere hand dwong hij haar hoofd in een bepaalde houding zodat haar neus tegen zijn lul duwde. Hij voelde haar vochtige tong, ze likte langs zijn penis en maakte hem geiler dan ooit. Zijn hand begon te gloeien, ook Kitty ‘s billen werden rood van het slaan. Hij staarde naar haar trillende billen en trok haar hoofd omhoog. Hij legde de kop van zijn lul tegen haar lippen. Kitty opende gehoorzaam de mond en slokte de gezwollen eikel erin.

Jaap liet zich geleidelijk verder onder uit zakken in de stoel totdat hij bijna horizontaal lag. Kitty ‘s lichaam gleed mee, haar lippen hielden zijn lul vast. Hij trok haar onderlijf naar zich toe en legde haar benen langs zijn hoofd. Vlak voor hem was haar frisse, vochtige kut. Hij duwde zijn mond erop en begon haar te zuigen. Ze trok haar dijen samen en knelde zijn hoofd ertussen. Haar tong flitste langs zijn lul, over de dikke gezwollen eikel. Hij stak de zijne diep in haar kut en proefde de sappen die eruit glibberden. Ze was drijfnat, zijn hele gezicht was in korte tijd besmeurde met haar kutvocht. Hij doopte zijn lippen in het kleverige pruimensap en likte als een bezetene. Kitty zoog fanatiek op zijn lul en bewoog haar mond op en neer over de keiharde staaf. Ze lag bovenop hem, haar stevige borsten in zijn buik. Jaap streelde met beide handen haar gladde billen en dijen, hij aaide haar rug en trok zijn vingers langs haar wervelkolom. Dat prikkelde Kitty, haar zenuwstelsel reageerde op deze wellustig aandoende liefkozing. Ze wrong haar gezicht in zijn schoot en greep zijn ballen. Ze schudde zijn kloten in de hand en hitste hem op. Jaap trok met zijn mond haar schaamlippen omhoog, rekte ze uit en zoog ze tussen zijn lippen. Hij stak een vinger in haar kontgat en zweepte haar wellust verder op. Hij voelde zijn hoogtepunt naderen, met heftige bewegingen haalde hij zijn tong langs Kitty ‘s klit.

Het meisje rilde en trok haar benen heftig samen. Het orgasme deed haar lichaam stuiptrekken. Een golf kutgeil overspoelde Jaaps gezicht. Zijn kloten bewogen krampachtig, het zaad werd opwaarts gestuwd en flitste door zijn lul. Het spatte in haar mond, Kitty verslikte zich en trok haar hoofd iets terug. De bloot komende eikel spuwde het sperma tegen haar lippen en wang, het kletste in haar hals en gutste druipend over haar bovenlijf. Een paar felle stralen zwiepten het laatste geil over haar schouders. Ze nam de verslappende lul weer in haar mond en zoog het eraan klevende sperma weg. Jaap likte nog steeds haar kut, de ene rilling na de andere ging door Kitty ‘s opgehitste lichaam en met een hoog gierend geluid kwam ze nog een keer klaar. Jaap spreidde haar dijen en keek naar de roze schaamlippen van zijn dochter. Vocht parelde op de geplooide blaadjes, haar kut leek net een bedauwde roos. Hij trok zijn vingers terug uit haar reet en wentelde haar lichaam op zij. Ze stond op trillende benen en hij zag het sperma langs haar gezicht druipen Haar lippen glommen van het kleverige sap, het lekte van haar schouders en uit haar hals omlaag tot op haar borsten. Hij genoot ervan, zijn dochter besmeurd te zien met zijn zaad. Ze liepen samen naar de douche en wasten elkaar, zij zijn gezicht, hij haar borsten en schouders. Daarna zette ze koffie maar ze bleven naakt, beiden wisten ze dat het nog niet afgelopen was. Jaap spoelde met de koffie de kutsmaak van Kitty uit zijn mond, zij de smaak van haar vaders geil. Ze dronken vervolgens nog een glas bier en gingen daarna naar boven.

Op het brede tweepersoonsbed van Ans en Jaap gingen ze liggen. Kitty ging op zijn buik zitten, Jaaps paal tussen haar dijen. “Steek ‘m erin,” zei Jaap. Kitty hief haar onderlijf op en richtte zijn lul recht omhoog. Haar kut was er pal boven. Ze zakte omlaag en spietste zich op zijn leuter. Ze wipte op en neer terwijl Jaap haar heupen vasthield. Hij trok haar voorover en liet haar met beide handen op de matras leunen. Zo hing ze half boven hem, haar tieten vrij schommelend. Hij greep ze en wreef er krachtig over. Hij masseerde de borsten, kneedde ze en deed haar tepels zwellen. Hij kwam iets omhoog tot hij ze met de mond bereiken kon. Zuigend en de tepels likkend maakte hij haar bloedgeil. Hij sloeg met de vlakke hand tegen haar borsten en liet ze heen en weer zwabberen. Kitty wrong haar dijen over zijn schaambeen, ze schroefde haar kut om zijn penis en kwam kermend klaar. Jaap begreep dat hij een supergeile dochter bezat die meermalen klaar kon komen. Hij besloot haar nog een poosje op te hitsen en haar te laten geilen tot ze nog een orgasme kreeg. Ze danste alweer op zijn buik en draaide haar billen over zijn dijen. Zijn handen waren overal, wreven nu eens over haar dijen, dan weer haar buik of borsten. Hij greep haar om het middel en streelde haar bewegende heupen. Hij wentelde haar om zonder zijn pik uit haar kut te laten glijden. Ze lag op haar rug en hij ramde als een bezetene zijn pik hard in haar kut. Hij trok haar benen omhoog en legde ze over zijn schouders. Ze klemde haar kuiten tegen zijn nek en lag met haar kont omhoog. Hij stootte rechtstandig omlaag in haar wijdgeopende kut. Zijn balzak gleed langs haar reet en prikkelde de zachte huid van haar billen.

Zijn lul ging soppend tekeer in haar pruim, het sap borrelde omhoog en verspreidde zich in haar kruis. Als een zuiger bewoog zijn penis zich in haar strakke schede, de natte slobberende geluiden werden steeds beter hoorbaar. Kitty verkrampte, haar lichaam sidderde en ze kreunde hardop. Een nieuw orgasme deed haar schudden en schokken. Jaap raakte in extase, hij verkeerde weer in een geweldige lekkere bronstige roes. Hij keek naar zijn lul die hij op en neer zag gaan in haar kut, hij staarde naar de trillende borsten en naaide als een waanzinnige. In blinde drift stootte hij nogmaals diep in haar kut en brulde het uit. Zijn zaad sprong met intense kracht in haar lichaam. Zijn ballen deden pijn en leken te verschrompelen, met zoveel geweld werd het sperma uitgeworpen. Pompend bracht zijn eikel het zaad diep in Kitty ‘s schede, pal tegen haar baarmoeder werd het geloosd zodat ze onder normale omstandigheden bevrucht zou zijn geworden. Nu verhinderde de pil dat ze zwanger werd van haar vader. Met heftige, spastische bewegingen van haar kut zoog ze het sperma in. Ze was zo heet dat haar kut leek te sissen toen het lauwe sap er met stralen in binnendrong. Met open mond lag ze hijgend onder hem, haar benen nog steeds om zijn hals. Hij liet haar benen van zijn schouders glijden en leunde op handen en knieën boven haar. Hij staarde naar het uit haar kut sijpelde sperma dat in haar kruis vloeide. Kitty ‘s lippen vormden een kring, de punt van haar tong lag tegen de onderlip. Ze fluisterde: “Je lul.”

Jaap begreep wat ze bedoelde en kroop tot zijn onderlijf boven haar hoofd was. Met getuite lippen reikte ze naar zijn hangende penis. Jaap zakte iets door zijn knieën zodat ze hem kon bereiken. Ze liet hem als een haring in haar mond glijden en zoog erop. Een golf van wellust ging door zijn buik. Hij keek naar het schuim op haar schaamlippen terwijl ze zijn penis schoonlikte. Intens tevreden veegde hij het geil van haar schaamlippen en drukte zijn mond erop. Hij kuste haar sappige pruim terwijl Kitty zijn penis zoog. Ze zweepten elkaar op tot ze bezeten waren van wellust. Zijn paal was weer hard en dik geworden. Kitty was vastbesloten hem niet meer uit haar mond te laten glippen. Jaap zoog haar kut in fanatieke drift. Haar lippen sloten als een krachtige kringspier om de eikel. Ze wentelde haar onderlijf heen en weer, Jaaps handen groeven zich in onder haar stevige billen. Met een gesmoord gekreun bereikte Kitty haar nieuwe hoogtepunt. Jaaps ballen trokken samen en dreven het sperma eruit. Intens genietend spoot hij het weg, recht in haar zuigende mond. Kitty zoog de warme kleverige stralen in, ze slikte snel achter elkaar en slaagde erin de trillende eikel binnen te houden. De kwakjes vormden een dik en kleverig papje dat ze gulzig inslikte. Na deze laatste krachtprestatie rolden ze uitgeput op haar rug, zwaar ademend van inspanning….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 19416 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Rietje”

Plaats een reactie