BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn zus en zwager

Ik ben Merel nu 23 en getrouwd met Peter 25 hij was mijn jeugd vriendje we zaten op de zelfde universiteit en woonden al samen toen ik 17 was, hij had een kamer in Groningen dus voor mij een stuk goedkoper en mijn ouders vonden het prima.
Maar waar het om gaat, ik was 17 en mijn zus Eva toen 23 vroeg of ik wilde oppassen zij ging met haar man Wim toen 27 naar een bruiloft en het kon wel laat worden. Peter was een weekend weg met zijn voetbal team, dus ik had toch weinig te doen.
Mijn zus en zwager moesten er om 12 uur zijn om ook mee te gaan naar het gemeentehuis voor de trouwerij, Eva had wijn voor mij gekocht en ik zou blijven slapen in de logeerkamer dus kon geen brokken maken op de fiets als ik wat zou drinken.

Het was s,avonds rond 10 uur en de wijn ging er sneller in dan de bedoeling was en er was niets op tv, ik zocht wat tussen de dvd’s en vond er 1 met een hoesje van een bekende zangers met een concert er op volgens het hoesje.
Ik drukte het schijfje in de speler schonk mijn glas nog maar eens vol.
De dvd begon maar dat was niet de bekende zangeres maar mijn zus in een spannend lingerie setje, die lag op bed en even later kwam mijn zwager naakt met een enorme stijve pik en die begon mijn zus te masseren en het lingerie setje ging uit en daar lag mijn zus naakt.
Ik had haar wel eens naakt gezien, maar zo niet, Eva werd heerlijk gemasseerd en haar kut stond open en mijn zwager filmde haar kutje van dicht bij en je kon gewoon in haar kut kijken.
Ik zat met volle aandacht te kijken en zo opeens kwam er nog een mooi jonge vrouw er bij die begon mijn zus ook te masseren en likte haar kut terwijl mijn zus de kut van de jonge vrouw vakkundig likte.
Ik was stom verbaasd maar mijn kutje werd ook nat en ik besloot mijn broek uit te doen en even later masseerde ik mijn eigen kutje mijn slip ging uit en vingerde mijn kutje.

Mijn zwager zat inmiddels achter de jonge vrouw en stak zijn stijve pik in haar kut.
Er was veel gehijg en gekreun, tot ik mijn zus naast mij zag.
Ik schrok terwijl mijn vinger nog in mijn kutje zat, ik schrok mij wezenloos mijn zwager zag ik geil kijken naar mijn kut.
Ik stotterde sorry er was niets op tv en dacht dit een muziek dvd was.
Mijn zus en zwager hadden genoeg drank op en waren iets eerder van het feestje gegaan omdat de taxi het anders niet kon wachten.
Mijn zus wist ook niet wat zij er moest, maar mijn zwager vroeg voorzichtig, moet Eva jouw kutje even masseren.
Geschrokken en verbaasd keek ik, maar knikte toch ja zonder dat ik het door had.
Eva keek mij en haar man en fluisterde maar Merel is mijn zusje.

Doe maar zei Wim, eva ging door de knieën en begon met een trillende hand mijn kutje voorzichtig te masseren het voelde gelijk heerlijk.
Ik werd heerlijk gemasseerd en na een minuut of 10 stelde mijn zwager voor om naar de slaapkamer te gaan. Eva pakte mij bij de hand, en liep voor mijn zus aan de trap op en ik voelde ogen van mijn zus en zwager branden op mijn kutje.
Boven aangekomen trok mijn zus mijn truitje en bh uit en lag even later naakt op hun bed terwijl mijn zus zich ook uit kleedde en naakt bij mij op bed kroop zij bracht mijn hand naar haar kut, die was zeiknat en haarlipjes waren opgezwollen het voelde vreemd maar heerlijk.
Nu kwam Eva net als op de dvd met haar kutje boven mijn mond en liet zich zaken mijn tong als vanzelf langs haar lippen en ik voelde nu een vibrator in mijn kut gaan en zag mijn zwager nu ook naakt staan met een enorme stijve.
Eva vroeg vind jij het goed dat Wim zijn pik in jou kutje steekt.

Ik weet niet of ik geknikt heb maar ik voelde zijn pik al langs mijn lipjes gaan en voorzichtig naar binnen gaan.
Eerst voelde het net of ik uit gewoond werd het was de eerste keer dat ik een pik in mij kreeg, maar het voelde heerlijk mijn zus begon te schokken en mijn tong ging over haar clitje en mijn zwager kwam klaar in mij het leek wel een hoge druk spuit en zijn sperma liep uit mijn kutje toen mij zus gillend klaar kwam en mijn clit ook masseerde en ik buiten bewust zijn raakte een minuut later was er weer en we vielen in slaap.

De volgende ochtend vroeg Eva of ik er geen spijt van had.
Ik zei dat het fijn was maar dat ik wel snel weg moest.
Ik dacht er later nog veel aan, maar nu vroeg mijn zus of ik nog een keer wilde oppassen, vreemd genoeg moet dan mijn Peter weer op voetbal kamp.
Wordt misschien vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13041 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met mijn zus en zwager”

Plaats een reactie