BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante masseert

‘Gaat het een beetje,’ vroeg tante Murielle terwijl ze me overeind hield en me ondersteunde terwijl ik van het veld af strompelde.
‘Ja hoor, het is gewoon een kramp,’ zei ik.
‘Uh uh…’ klonk het sceptisch. Ik was vergeten dat ze sporttherapeute is. ‘Trainer, voor deze jongen zit de match erop. Heb je ergens een tafel?’ De man keek haar verbouwereerd aan en wees naar de kantine. Tante mompelde een paar verwensingen die me zelfs na vele voetbalwedstrijden de wenkbrauwen deden fronsen.
‘Echt, Tante, vijf minuutjes rust en ik kan weer verder spelen!’
‘Niets van. Ik breng je naar huis, jongeman.’ Je kan nauwelijks lopen. Ik keek hulpeloos naar mijn trainer, maar die gebaarde enkel met z’n hoofd naar de auto’s. Die had geen zin in een discussie. Mooi was dat.
Tante Murielle wilde me omhoog helpen, maar ik wimpelde haar af. Ze keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan, maar liet me doen. Tegen de tijd dat we bij de auto waren, was ik echter blij dat ze me toch zwijgend weer wat steunde. Ik had het anders misschien niet gehaald.

We woonden niet ver van het veld waar ik al als kind trainde. Als kind al bracht tante me om de week naar de training en dat was ze stug blijven volhouden, zelfs al reed ik de andere weken al jaren met de fiets naar de training. Ze miste de afslag naar ons huis en stopte 200m verder bij haar eigen huis. Ik keek haar vragend aan. ‘Dat been heeft verzorging nodig,’ zei ze enkel.

Op de oprit hielp ze me de auto uit en hielp me binnen in haar praktijk. ‘Op de tafel, jij,’ zei ze enkel terwijl ze haar trui over de bureaustoel gooide. Ik hees me omhoog en gooide mijn onwillige been snel op de tafel. De autorit naar hier was een verschrikkelijk pijnlijke bedoeling geweest en het deed deugd om even gestrekt te kunnen ontspannen.
‘Ga maar liggen,’ zei ze. Ik wist dat ik het niet beter kon treffen – ze deed dit beroepsmatig – en besloot dat ik mezelf maar beter gewoon kon laten soigneren. Starend naar het plafond voelde ik hoe tante mijn schoenen los maakte en scheenbeschermers uittrok. Ze had haar plafond laten versieren met ingewikkelde patronen en ik was bijna in gedachten verzonken toen ik haar de rand van mijn broek voelde pakken. ‘Billen omhoog.’ Blindelings deed ik wat ze zei om een fractie van een seconde later te beseffen dat ik nooit ondergoed draag onder mijn voetbalshort. Ik graaide naar mijn broek, maar het kwaad was al geschied. Ik probeerde mezelf te bedekken terwijl ik mijn short weer omhoogtrok. Tante grijnsde van oor tot oor. ‘Handdoekje?’ Ik plofte beschaamd weer op mijn rug.
Met een brede lag greep tante een handdoek uit een kast en drapeerde die keurig over mijn kruis voor ze weer mijn broekrand greep. ‘Komaan, uit dat ding.’ Met het schaamrood op de wangen liet ik haar mijn broek weer uittrekken; er heel goed op lettend dat de handdoek netjes bleef liggen waar die lag. Ze lachte haar tanden bloot. ‘Geen zorgen, het zag er goed uit,’ zei ze met een knipoog om vervolgens zelf dieprood te worden.

Ze schraapte luidruchtig haar keel. ‘Ja…’ haar handen grepen de bus met massage crème en enthousiast zette ze zich aan de massage. Eerlijk is eerlijk; het was heerlijk. Ze wist duidelijk wat ze aan het doen was: een vakvrouw aan het werk. De kramp in mijn linkerbeen verdween langzaam en ik voelde de spieren weer ontspannen terwijl ze me uiterst secuur masseerde. Haar handen gleden over de hele lengte van mijn been heen en weer en kwamen vervaarlijk hoog in mijn lies. Twee keer voelde ik haar knokkels per ongeluk tegen mijn scrotum.
Starend naar het plafond gingen mijn gedachten al snel de verkeerde kant uit. Uit schrik om stijf te worden, keek ik snel naar mijn tante, maar dat had het omgekeerde effect. Ze had een niet onaanzienlijk decolleté en haar helderblonde paardenstaart zwiepte sensueel heen en weer terwijl een paar losse haren aan haar lichtjes bezweten gezicht kleefden. Ze keek me recht in de ogen!
Snel staarde ik weer naar het plafond en focuste op de maaltafels. Van nul tot twaalf en dan achterstevoren. Dat leek wat te helpen.

Plots voelde ik ook haar handen op mijn andere been. Opnieuw kwam ze gevaarlijk hoog. Nog hoger nu. Oh help! Schaamteloos gleden haar vingers nu tussen mijn scrotum en been tot hoog in mijn lies. Het was heerlijk ontspannend en super erotisch tegelijk. Ik kon niets meer doen en kreeg een ongelofelijke stijve die zich onder de handdoek duidelijk aftekende. Tante negeerde het volkomen.
Ik probeerde gelaten te blijven. Tante was een professional. Dit gebeurde vast vaker. Ze zou er professioneel mee omgaan.

Haar handen gleden aan de binnenkant van mijn benen omhoog, gleden onder de handdoek langs mijn ballen naar mijn lies om vervolgens onder mijn navel samen te komen. Ik kreunde luid toen haar handen naar beneden over de bovenkant van mijn lul streelden en haar vingers zich er zachtjes rond wikkelden.
Opnieuw kwamen haar handen omhoog om dezelfde beweging te maken. Haar handen vouwden mijn erectie van mijn buik recht omhoog onder de handdoek en lieten hem vervolgens zachtjes weer op mijn buik vallen. Geluidloos trok tante mijn T-shirt wat hoger en legde de handdoek op mijn buik. Mijn gladgeschoren geslacht lag nu open en bloot. Ze aarzelde niet. Zachtjes grepen haar vingers mijn ballen en smeerden die zachtjes in. Vervolgens gingen haar handen omhoog en gleden over de volle lengte van mijn schacht. Haar duimen masseerden dit lichaamsdeel wat onwennig alsof ze nog wilde doen alsof dit erbij hoorde. Langzaam gingen haar zachte vingertoppen over mijn eikel terwijl ze me met haar andere hand zacht begon af te trekken.
Ik onderdrukte elk geluid, maar mijn diepe ademhaling kon mijn genot onmogelijk verbergen. Mijn onervarenheid en puberale jeugdigheid kon echter niet onderdrukt worden. In minder dan een minuut bereikte ik mijn climax en kwam ik in volstrekte stilte stuiptrekkend in haar handen klaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 23467 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Tante masseert”

Plaats een reactie