BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Thea de oudere zus van Tante Coby (2)

Thea de oudere zus van Tante Coby (2) Coby had zich weer aangekleed en was intussen naar de keuken gelopen om het eten verder te bereiden, ook Thea en ik kleedden ons aan en gingen ook naar de grote eetkeuken en terwijl Thea vast aan tafel ging zitten haalde ik een lekkere fles wijn uit de kelder en schonk voor ons alle drie een glas wijn in. Hebben jullie al lang wat samen ? Vroeg Thea aan Coby. Zeker al weer een half jaar , antwoordde Coby, en we hebben ook nog seks met anderen gehad , ging Coby verder. En hoe is het met jouw seksleven ? Vroeg Coby aan Thea. Dat was niet veel meer hooguit één keer in de maand nog een snelle wip en dat was het dan, seks kon je eigenlijk niet meer noemen, ik heb vandaag al meer seks gehad met jullie dan in de afgelopen vijf jaar met Jan , vertelde Thea. We zullen je vanavond nog meer laten genieten van seks, maar alleen als je beloofd alles wat je hier ziet en meemaakt voor jezelf te houden , zei Coby. Als het nog lekkerder is dan vanmiddag dan beloof ik je alles voor mezelf te houden , antwoordde Thea. Intussen schonk ik de glazen nog een keer vol en plaatste de borden en het bestek op tafel want Coby had ondertussen het eten klaar. Tijdens het eten vertelden we nog meer over onszelf en toen we het eten op hadden en de afwas in de machine hadden gedaan liepen we naar de salon en dronken daar nog een koffie. Na de koffie liepen we naar de grote slaapkamer, kleedden ons uit en gingen daarna in het grote bad dat Coby even tevoren al had aangezet en ook had zij een heerlijk geurende olie in het water gedaan, voordat we in het bad stapten schoren we nog even de beide kutten en mijn lul en ballen glad en stapten daarna in het bad. In het bad zaten we lekker rustig te keuvelen en nadat onze huid lekker zacht was geworden ondergingen we alle drie alvast uit voorzorg nog even de anale wasbeurt met de speciale anaal douche van Coby en stapten daarna onder de douche om ons af te spoelen. We spraken af dat ieder een sexy setje zou aantrekken en daarna zouden we Thea inwijden in de geheimen van dit huis. Thea liep naar haar kamer en trok een zwart met kant afgezette kwartcup beha aan waarin haar tieten zo mooi uitkwamen verder trok ze een bijpassende jarretelset, ook met kant afgewerkt en aan haar benen zwarte gladde nylonkousen en pumps met een hoge hak aan haar voeten, ze trok geen slip of string aan. Toen ze naar de grote slaapkamer ging en binnenkwam zag ze Coby in een wit jarretelrokje met veel kant afgezet en een witte open beha ook met veel kant, waar de tieten van Coby zo heerlijk uitstaken en aan haar benen witte netkousen en witte laarzen tot ver boven de knie. Ik had een jockstrap aan waar mijn billen zo lekker in uitkomen. We waren door het zien van onszelf al zo geil geworden dat het geil uit de beide kutten drupten en het voorvocht over mijn eikel liep.

We liepen naar de zolderkamer en nadat Coby de deur had geopend stapte we naar binnen en Thea wist niet wat ze zag, ik zag haar knieën knikken van geiligheid en ze kwam eerst naar ons toe en zoende ons beide vol op de mond en zei: Oh, wat is dit geil . Ik voelde aan haar kale kut en het geil liep langs haar benen. We pakte Thea bij haar armen en legden haar op het ronde latexbed we deden haar de pols en enkelbanden om en maakte haar met gespreide armen en benen vast aan de kettingen die aan de vloer waren vastgemaakt, Thea lag gewillig op het bed en Coby pakte een grote dildo en begon die in de kut van Thea te schuiven, ze had ook een opblaasbare anaalplug gepakt en bracht die in haar kontgaatje, ik was intussen bezig de tieten van Thea te likken en beet af en toe zachtjes in haar tepels. Coby pompte de anaalplug zachtjes op totdat Thea kreunde van pijn en wachtte dan weer even tot ze gewend was en pompte daarna weer iets verder totdat het maximum was bereikt. Coby liet hem een tijd zo zitten en begon ondertussen de kut van Thea te likken. Thea begon steeds harder te kreunen van genot en toen Coby de opblaas bare anaalplug leeg liet lopen en terug trok bleef er een gat open staan waar ze haar vuist in kon steken. Ik was inmiddels nadat ik mijn jockstrap had uitgetrokken tussen de benen van Thea gekropen en duwde mijn keiharde pik in het grote kontgat van Thea, terwijl Coby haar kietelaar vingerde en haar tepels likte, voelde ik niet veel later haar sluitspier om mijn pik aantrekken en kwam Thea luid gillend klaar, haar geil spoot tegen mijn buik en liep langs mijn pik en ballen op het latexbed, Thea lag nog een hele tijd na te schokken van de heftigheid waarmee ze klaarkwam. Ik bleef haar doorneuken in haar kontgat en haar sluitspier volgde mijn tempo, hierdoor werd ik zo geil dat ik mijn geil in de darmen van Thea spoot. Coby was inmiddels in haar jarretelsetje met haar kut boven het gezicht van Thea gaan zitten die op haar beurt Coby heftig lag te likken, ik had mijn pik teruggetrokken uit het kontgat van Thea en zat naast haar en zoende innig met Coby. Toen Coby begon te kreunen van genot omdat ze bijna klaarkwam zette ik haar op de liefdesschommel en daarna pakte ik een vibrator en liet deze zachtjes trillen en duwde die in de kut van Thea die vanaf het bed de liefdesschommel kon zien en daarna liep ik naar Coby op de schommel en ramde mijn pik ik haar zeiknatte kut. Met de trillende vibrator in haar kut en het uitzicht op de schommel maakte Thea zo geil dat ze voor de tweede keer luid gillend klaarkwam en omdat de vibrator niet stopte bleef ze klaarkomen totdat ze bijna flauwviel en de vibrator door al het geil uit haar kut gleed. Coby en ik zagen dit gebeuren en wij kwamen hierdoor op onze beurt kreunend klaar waarbij Coby haar geil tegen mijn buik spoot en ik mijn geil achter in haar kut.

We gingen nadat we haar losgemaakt hadden bij Thea op het latexbed liggen om even bij te komen en dadelijk weer verder te gaan. Na een tijdje stonden we op van bed en deed Coby bij Thea de dubbele voorbindpenis om, die aan één kant in je eigen kut gaat. Coby ging voorover bij de bok staan en zei dat ik haar in haar kont moest neuken en Thea moest dan mij in mijn kont neuken en vervolgens stonden we als een treintje tegen de bok aan te neuken, na een tijdje moest ik op het lage smalle bankje gaan liggen en liet Coby haar kut over mijn stijve pik zakken, Thea die ondertussen de voorbindpenis had afgedaan liet haar kut boven mijn mond zakken en lag ik vervolgens haar kut leeg te zuigen en likte haar grote kietelaar. Coby ging in een behoorlijk tempo op en neer en begon daarna op mij te rijden, ze schoof van voor naar achter en masseerde baarbij gelijkertijd mijn ballen. Ik voelde haar geil over mijn buik en ballen lopen en korte tijd later kwam ze met een gilletje klaar en golfde haar geil uit haar kut over mijn buik en langs mijn ballen en tegelijk spoot ik mijn geil achter in haar kut, Thea die haar kut over mijn mond liet glijden kwam ook luid kreunend klaar en liet haar geil in mijn mond lopen ik kon met moeite alles doorslikken. We lieten ons daarna weer op het latexbed vallen en zoenden elkaar om beurten, toen we weer een beetje waren bijgekomen liepen we naar de badkamer, trokken de dames hun jarretelsetjes uit en stapten onder de douche waar we elkaar inzeepten en onze geslachtsdelen de meeste aandacht kregen, toen we klaar waren met douchen hebben we eerst de speelzolder opgeruimd en schoongemaakt voor de volgende sex uitbarsting en liepen daarna naar de slaapkamer waar Coby een zwarte doorzichtige negligé aantrok en ik een korte zwarte kimono en Thea liep aar haar kamer en kwam terug in een wit doorzichtig nachtjurkje. We liepen samen naar de salon, Coby pakte de glazen en ik haalde een nieuw flesje wijn uit de kelder, terwijl ik de wijn inschonk, maakte Coby wat hapjes in de keuken en hebbe we nog een paar uurtjes na zitten praten. Ik kan nog wel een week met jullie neuken , zei Thea. Dat wordt dan niet alleen met ons maar ook met Martijn, die heeft gebeld dat hij dit weekend vanuit Groningen hierheen komt. Dat gaat lekker spannend worden , zei ik. We vertelden van Martijn en hoe hij bij hun terecht was gekomen. Ik krijg al weer een natte kut , zei Thea en toen ik even onder haar witte nachtjurkje voelde was haar kut inderdaad al weer zeiknat. We dronken onze wijn praatten nog lang over allerlei geile dingen en vooral over het komende weekend met Martijn. Nou ja, dat verhaal met Martijn zal er best komen maar reacties zijn altijd welkom.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door kraampie1951

Dit is een standaard tekst in mijn profiel. Is dit jouw profiel, log dan aub in en wijzig deze naar eigen inzicht en believen.

Dit verhaal is 12438 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie