BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tv avond met Nicht chantal

Waargebeurd verhaal, ik moet dit verhaal echt kwijt en loop er al een tijdje mee.
Avondje tv kijken met de nicht van mijn vriendin loopt uit hand.

Ik ben een man van 33 en al 12 jaar samen met mijn vriendin amy. Hebben samen ook een kindje en eigenlijk alles goed voor elkaar.

Mijn vriendin heeft veel familie waar onder ook veel nichten en neven. Met een nicht chantal had ik altijd al wat. Niet op seksueel gebied, maar wij hadden altijd een klik. Konden samen lachen en begrepen elkaar altijd goed. Toen ik haar ontmoeten was het een tiener, dus aantrekkings kracht had ik toen niet.

Wel merkte ik naarmate chantal wat ouder werd en vrouwelijke vormen kreeg, mijn aandacht er even naartoe ging. Maar ik wist, dit kan niet en moet niet.
Ze kreeg echt flinke borsten en een heerlijk kontje.

Toen Chantal 18 werd had zo een groot feest bij haar ouders thuis. Het was lachen gieren brullen en erg gezellig.

Het was buiten bloedheet en benauwd. Ik weet nog goed dat Chantal in het zwembadje bij haar achter wou afkoelen. Zo een blauwe opzet zwembad van een paar duizend liter. Met een gekke bek wou ze ook dat ik het zwembad in ging. Ga nou ook het water in! Ik zei neee, heb geen droge kleren mee. Chantal liet zich vallen en trok mij mee het water in. Toen wij boven water kwamen zag ik haar dikke borsten met keiharde tepels uitsteken in haar veels te strakke witte t shirt. We lachten wat weg, maar ik moest echt het water in blijven want mijn pik begon echt hard te worden.

Na deze avond was ik om, wat was chantal toch een geile meid. Deze tiener meid was uitgegroeid tot een pracht vrouw. Ze heeft bruin haar, neus piercing, wat tattoos, lekker bekkie en hele grote borsten en een perfecte ass.

Afijn, de film avond..

Ik weet het nog goed Rico verhoeve moest vechten tegen Badr hari. Voordat ik vanuit mijn werk naar huis reed, belde ik nog mijn vriendin op. Hey Mop, moet ik nog wat meenemen van de supermarkt?

Ja zeker! Zei mijn vriendin. Neem ook wat extra chips en biertjes mee, want Chantal blijft bij ons slapen!

Terwijl ik aan de telefoon zat, bonste mijn hart al even wat harder. Stiekem verheugde ik mij op dit moment. Wie weet zal er wat gebeurden! Is goed schat zei ik en hing op.

Toen ik thuiskwam zaten mijn vriendin en Chantal al aan het bier. Ze waren lacherig en aan het klooien op Tiktok. Ik was goed gehumeurd en pakte een biertje en ging erbij zitten.

Mijn oog viel gelijk op het mooie jogging pakkie van Chantal. Het was een veels te strak jogging pak van een dun stofje, het leek wel fluweel. Het accentueerde haar mooie borsten en kontje erg goed.

De wedstrijd begon en wij waren gespannen aan het kijken. Stiekem keek ik afentoe naar chantal. Ze keek soms terug en bleef mij net even te lang aankijken.

Dam dacht ik bij mezelf, hier wordt ik zo geil van maar kan niks doen.

De avond voorderde en mijn vriendin was moe en wou al naar bed gaan. Ik zei ik kom er straks wel aan, we kijken even de wedstrijd af.

Ondertussen hadden we aardig wat biertjes weggetikt en werden al wat losser. Ik waagde een poging om wat dichter bij Chantal te gaan zitten. Met een smoes dat ze een filmpje moest zien op mijn telefoon.
Dat lukte natuurlijk. Terwijl ik het filmpje liet zien om mijn telefoon legde ik mijn hand tegen de rug leuning aan, net dat mijn vingers haar rug raakte.

Ze maakte er niks van en moest lachen om het filmpje wat ik had laten zien.

Ik merkte aan mij zelf dat ik verder wou gaan. Streelde mijn hand iets meer over haar rug heen, van boven naar beneden en van beneden weer naar boven. Ik keek zijwaards naar haar gezicht en ze deed een klein giecheltje.

Ik had zelf ook een rode jogging pak aan. En mijn pik werd al aardig hard. Als je goed keek zag je mijn pik al telkens meer tevoorschijn zien komen. Tegen mijn jogging pak aan.

Na even niks gedaan te hebben zei chantal, het is best wel fris he hier. En vroeg of ik een dekentje had. Natuurlijk heb ik die zei ik! En moest opstaan terwijl mijn pik al flink an het groeien was.

Ik dacht fuck it en stond op om een dekentje te pakken uit de kast. Terwijl ik daar heen liep zag ik chantal stiekem uit haar ooghoek naar mijn pik kijken.

Ik deed net alsof ik het niet zag en liep naar haar toe. Hier Chan, je dekentje. Dankjewel zei Chantal. Ik zei, maar ik heb het ook een beetje koud dus neem ook een stukje goed? Ja tuurlijk! Zei chantal.
En zo zat ik op de bank samen met mijn nichtje chantal onder een dekentje.

Toen wij onder het dekentje zaten legde ik zacht mijn hand op haar heup. Weer liet ze dit toe en ik wachte even af. Langzaam streelde ik over haar been, en merkte dat ze iets met haar heupen naar mij toe richte.

Toen ging het in een rap tempo. Ik streelde wat verder en ging vlak langs haar schaamstreek. Ze liet alles toen en drukte haar dikke mooie kont tegen mijn pik aan. Chantal zei, dacht je dat ik dat niet gezien had?

Ik werd even stil en werd een beetje rood. Mijn pik was keihard en mijn eikel klopte alsof hij nog groter wou worden.

Voordat ik het doorhad pakte ze mijn pik vast, waar alleen nog een stukje stof tussen zat. Wat wil je nou eigenlijk zij ze? Met die grote lul van je?

Ik voelde mij hart bonzen en heet worden. Ik zei wat ik wil is jou keihard neuken en wel nu ook.

Chantal trok mijn broek naar beneden en pakte mijn kaalgeschoren keiharde pik van 20 cm vast. Dam! Wat een lul heb jij. Voordat ik het kon beseffen pakte chantal mijn pik en stopte het in haar mond. Ze begon mij te pijpen als een gek. Deeptroate en pakte haar aan haar haren vast.

Ik was bang dat mijn vriendin naar beneden kwam en was erg gespannen.

Hoe dan ook, het kutje van chantal moest ik neuken. Chantal chantal zei ik, terwijl ze mij aan het pijpen was.

Je gaat nu weer onder de deken leggen, zei ik. Waarom zei ze? Ik zei nu! Chantal was wat geschrokken en ging weer liggen.

Ik ging naast haar liggen en trok haar broek van haar geile ass af. Ik zag haar sappige natte kutje glimmen. Mijn god, wat was dit een droom.

Ik pakte mijn kloppende natte harde pik. Die ondertussen vol met aders zat, en drukte die tegen het kutje van Chantal. chantal kon haast niet stil zijn en kreunde als een gek. Kei en keihard neukte ik haar op de bank. Tot ik gekraak hoorde op de trap.

Ik sprong op en trekte mijn broek omhoog. In een reflex ging ik net alsof doen dat ik wat zocht in de kast.

Chantal ging snel onder te deken liggen en deed alsof er niks aan de hand was. Met een knalrood gezicht.

Het was mijn vriendin die naar beneden kwam, om even wat drinken te pakken.

En vroeg gelijk of ik meekwam naar bed. Ik heb gezegd dat dat goed was en ging met een bedroeft gevoel naar boven.

De volgende ochtend was alles normaal. En tot de dag van vandaag, is er nooit meer wat gebeurd tussen mij en chantal. Ik denk dat het eenmalig was. En misschien maar goed ook…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12798 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tv avond met Nicht chantal”

Plaats een reactie