BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wielrennen met zusje 2

Wielrennen met zusje 2

Wielrennen is m’n lust en m’n leven. Samen met mijn zusje Milou fiets ik momenteel door Zwitserland, Italië en Frankrijk, van Bazel zijn we op weg naar een kamp voor hoogtestages in Tignes. We begonnen met een hoop chagrijn, Lou’tje had namelijk helemaal geen zin met mij mee te gaan. Ze zou eigenlijk naar zo’n buitenlands feestoord gaan, maar dat zit op slot vanwege corona en daarom moest ze van onze ouders met mij mee, gezellig wel dus.

Eenmaal onderweg ontdooide ze gelukkig. Na een paar nachten zijn we noodgedwongen door de kou samen in één tentje gaan slapen en wat ik nooit had kunnen verzinnen, langzaam bouwde er zich tussen ons een heftige spanning op. Afgelopen avond explodeerde die spanning toen m’n zusje me vroeg haar te ontmaagden…

Als ik wakker word blijkt dat we voor ons doen een gat in de dag hebben geslapen, het is al acht uur. Gisteren hebben we expres ons tentje zó gezet dat het in de ochtendzon staat en dat zullen we nu weten, het is al goed warm hier binnen. Wel lekker eigenlijk na al die kou. Ik ben echt kwijt hoe we in slaap zijn gevallen maar ik weet nog heel goed wat er daarvóor is gebeurd. Ik heb mijn zusje Milou ontmaagd! Ze vroeg het me, ze sméekte het me maar toch duurde even voor ik het wilde doen. Maar nu lust ik wel pap van haar…

In de herhaling

Lou’tje ligt op haar rug naast me, nog onschuldig te slapen. Door de warmte in het tentje hebben we in onze slaap blijkbaar de slaapzak wat omlaag geduwd en daardoor zie ik nu haar tietjes net boven de rand ervan uitsneaken. Ze ziet er zó geil uit, haar lieve madonnagezichtje met de uitgewaaierde donkere lange haren rondom en dan, bijna als een soort tegenstelling, haar geile sexy ronde tietjes, stevig en toch zo zacht, met in top die echt heel erg aanwezige bijna zwarte tepeltjes. Ik ga op mijn zij naar haar toe liggen en laat zachtjes mijn hand over haar lijf dwalen. Langs de zijkant van haar gezichtje naar haar nek, het kuiltje daaronder, haar tietjes en dan, de slaapzak verder wegschuivend, dieper naar beneden, over haar buik die trilt onder mijn aanraking, haar navelkuiltje, nog lager, de aanzet van haar kutje.

Als ik met mijn middelvinger zachtjes haar klitje kriebel kreunt Lou’tje zachtjes en spreid ze wat haar benen. Ik breng mijn vinger nog dieper, tot iets in haar spleetje en voel dat ze vochtig is. Als ik daarna in het ochtendlicht mijn vinger bekijk zie ik dat die wat rood is. Ohw, ja, ik heb haar dus écht ontmaagd. Ik voel hoe er een golf van verbondenheid met mijn zusje door me heen gaat, ik ben haar éérste, dit had ik nooit kunnen denken toen ze als een nasty bitch met me aan deze trip begon. Ik wurm de handdoek die nog onder ons ligt voorzichtig tevoorschijn en veeg haar zachtjes tussen haar benen schoon. Dan dek ik haar weer toe en net als ik uit de slaapzak wil kruipen om ’n ontbijtje te organiseren wordt Lou’tje wakker. ‘Hey broertje Tim, waar gaat dat naar toe?’ vraagt ze, nog een beetje slaperig. Tegelijk draait ze zich naar me toe en drukt me weer omlaag. ‘Wie zei hier dat we klaar waren?’ vraagt ze, me door een been over me te leggen in haar tangetje nemend, ondertussen wél liefjes glimlachend.

Meteen daarna wurmt ze zich helemaal op me, haar benen aan weerszijden van de mijne en schuift zich omlaag tot ik voel hoe mijn pik tegen haar kutje komt. Hij is niet helemaal stijf maar Lou’tje is duidelijk van plan daar snel verandering in te brengen. Ze doet haar bovenbenen tegen elkaar zodat mijn pik er tussenin klemt komt te zitten en masseert hem door haar benen wat te bewegen. Tegelijk leunt ze op haar armen en kijkt me aan, terwijl ze met haar tepels subtiel door de getrimde stoppeltjes op mijn borst wrijft. Ik zie hoe het haar opgeilt en ook door mezelf voel ik een golf adrenaline of wat het ook is jagen.

Als mijn pik er helemaal klaar voor is opent Lou’tje haar benen weer en probeert ze zich over me heen te schuiven. Zelf heb ik natuurlijk amper ervaring met seks maar mijn zusje bakt er zelfs helemáál niks van, ze heeft geen idee hoe ze me in zich moet zien te krijgen, ze wriemelt en moddert maar wat heen daaronder. ‘Lou’tje, wacht even, volgens mij ben je niet glad genoeg en dan gaat het dadelijk echt wat pijn doen’ zeg ik. Ik druk mijn benen tussen de hare omhoog, zodat ze die flink moet spreiden. Dan doe ik behoorlijk wat spuug op mijn hand en wrijf haar kutje ermee in. Ik herhaal het een paar keer tot ze lekker glad voelt en dan plaats ik mijn boorkop voor haar pas ontgonnen tunneltje, dat volgens mij nu wél klaar is voor de ontvangst. Ik doe mijn benen weer omlaag en door Lou’tje bij haar heupen omlaag te duwen snapt ze wat de bedoeling is, langzaam schuift ze zich nu over me heen.

Zusje leert snel

Het is zó’n lekker gevoel, zoals mijn paal nu in haar glijdt, ze is zó nauw, ik voel hoe Lou’tje hard moet werken om me weer helemaal in zich te nemen. Uiteindelijk voel ik de aanraking van haar kutlipjes rond mijn stamwortel, ze is er! Ze richt zich weer op en ik zie hoe zich al kleine druppeltjes zweet vormen op haar lieve voorhoofdje. Ze kijkt me triomfantelijk aan en zegt ‘ohw Tim, ik néuk je, ik neuk echt zélf voor het eerst een jongen!’ Uhm tja, zo kan je het ook zien. Met kleine duwtjes tegen haar heupen stimuleer ik Lou’tje om nu te gaan bewegen maar ze is blijkbaar nog niet klaar met me zo diep mogelijk te nemen. Ze schuift en wrikt net zo lang tot ik het gevoel heb dat ze ook mijn ballen erbij wil nemen. Hoe kan er zo’n groot verschil zijn tussen meisjes, mijn eerste vriendinnetje Eefje dat alleen maar bij alles verkrampte en dan nu mijn zusje die er helemaal op uit is om samen met mij alles wat met neuken te maken heeft te verkennen.

Als ze gewend is aan het gevoel om mijn paal diep in zich te hebben begint ze zacht te bewegen. Relaxed schuift lou’tje steeds tot ongeveer de helft van mijn paal van me af en komt dan snel weer terug, steeds tot tegen mijn ballen. Ik voel aan alles hoe ze geniet en op de een of andere manier loop ik helemaal over van broederliefde voor mijn zusje, ik vind het zo fijn dat we thát close zijn geworden en dat we dit nu samen hebben. Ik streel haar overal waar ik haar maar kan voelen, haar heerlijke stevige ronde en nu hard werkende billen, haar heupen, haar zijkantjes met de aanzet van haar tietjes, haar rug, haar armen, haar koppie en die lange haren waarin het zo fijn is om mijn handen te laten kroelen. Af en toe help ik haar een handje mee door haar heupen vast te pakken en mee te bewegen en langzaam maar zeker voel ik hoe haar lijf het van Lou’tje zelf begint over te nemen. Haar ademhaling versnelt, ze kreunt zachtjes, ze schuift zich steeds dwingender over me heen, het is duidelijk dat ze naar een climax toewerkt. Ik help haar nog wat extra door met een vinger zachtjes over haar kontgaatje te wrijven, dat dankzij mijn spuug ook lekker glad is geworden.

En daar gaat ze, hijgend en steigerend schuurt ze over mijn lijf, steeds weer mijn paal voor de volle lengte in zich nemend, haar bekken voor de volledigheid nog even krommend en dan bijna er weer af. Ze is nu alle voorzichtigheid uit het oog verloren, ze pakt haar kans volledig om zich op me klaar te neuken. En als ze uiteindelijk gilt ‘ohw Tim, broertje…’ is het zo ver. Ik trek mijn benen op zodat ik zelf actiever mee kan doen, beweeg mijn bekken heftig op en neer en ram steeds weer mijn pik nog dieper in haar als ze zich er net op schuift. En zo komen we samen in het spel van geven en nemen, van pompen en opvangen, van trekken en duwen terecht. Lou’tje, die een eindeloos durend orgasme heeft en ik, die er een aan het opbouwen ben. Ik pomp en boor en klauw me ondertussen aan Lou’tje haar lijf vast, geef haar nu overal waar ik haar kan raken zachte klapjes, zet onbewust nogal wat krassen op haar rug en billen, echt, ze maakt me helemaal gek en ik raak volledig de controle over mezelf kwijt. Tot eindelijk mijn zaad zich aandient, met kracht spuit ik het schachtje van mijn zusje er mee vol en dan is het ook snel over, hijgend en kreunend en elkaar kleine kusjes gevend komen we op elkaar tot rust.

Tignes

Een beetje moeizaam pellen Lou’tje en ik ons uiteindelijk weer van elkaar af. Terwijl we samen naar de douches lopen bedenk ik me dat het lijkt alsof je door te neuken je behoefte daaraan bevredigt en dan niet meer hoeft. Maar daar klopt dus niks van, Lou’tje loopt naast me in haar slaapkleedje en ik zou het wel zó weer van haar af willen rukken voor een volgende sessie. En Lou’tje zie ik ook verlekkerd naar míj kijken… Hoe dan ook, we weten ons te beheersen en een klein uur later zitten we fris en fruitig maar wel als héél andere mensen weer op de fiets. We hebben genéukt, als broer en zus, en dat zal hoe we met elkaar omgaan voor eeuwig veranderen!

Tot Tignes hebben we nog drie etappes te gaan, niet zo heel lang maar wel met behoorlijk veel klauterwerk, het is dus echt wel een kwestie van een beetje doorfietsen. Iedere avond duiken we na een hapje eten zo vroeg mogelijk het tentje in en neuken dan de sterren van de hemel en per keer houden we het langer vol, we krijgen er maar geen genoeg van. En écht, we willen het állebei, de ene keer neemt Lou’tje me meteen te grazen, de andere keer begin ik. En het is wonderbaarlijk hoe snel je dit spelletje leert! Lou’tje is een echt neukdiertje geworden dat graag het initiatief neemt maar zich ook met veel liefde onderdanig door me laat uitwonen, passief, haar benen ver gespreid en genietend van mijn paal die steeds weer haar kutje te grazen neemt. Want zo voelt het wel, per keer word ik gekker op m’n zusje en het liefst zou ik me met mijn hele lijf in haar boren, als ik dat kon zou ik m’n pik willen uitschuiven om er haar hele binnenste mee te verkennen.

Het is maar goed dat we ons ondanks onze drukke nachtelijke bezigheden aan ons tijdschema hebben weten te houden, daardoor zijn we op de dag van aankomst al begin van de middag in Tignes en we hebben daardoor nog lekker tijd om wat relaxen. Tignes is vooral in de winter druk en de organisatie van de hoogtestage maakt gebruik van een ski-resort dat ‘s-zomers meestal leeg staat. Het is een groot hotel met veel sport- en welness faciliteiten en dat daarnaast zo’n twintig flinke chalets heeft staan in een park dat uitloopt op een strandje aan het meer van Tignes. Lou’tje en ik krijgen een chalet toegewezen tegen het meer aan, met een beauty van een uitzicht over het water en in de verte de bergen. Volgens de receptie zullen er nog vier andere deelnemers aan de hoogtestage bij ons worden gehuisvest, leuk, andere mensen erbij!

Het blijkt een onwijs mooi houten huis te zijn, met voor alle zes bewoners een eigen slaapkamer. Iedere kamer heeft een tweepersoonsbed, whow, eindelijk weer meer slaapruimte, dit is echte luxe. Verder hebben we een gezamenlijke woon- en badkamer en er is ook een keuken, maar die hebben we amper nodig want in het hotel kunnen we voor alle maaltijden terecht.

Medebewoners

Nadat Lou’tje en ik ieder een slaapkamer hebben betrokken en onze spullen hebben uitgepakt doen we onze zwemkleding aan en gaan we naar het strandje. Het is inmiddels goed warm geworden en we verheugen ons om een tijdje lekker chilled te zonnebaden. Lou’tje heeft een extreem sexy bikini aangetrokken, met zachtroze lapjes die maar net haar kutje en tietjes bedekken. Ik loop gewoon kwijlend achter haar aan en ze weet het, ze kijkt een keer verleidelijk om en draait extra met haar kontje. Ik ga naast haar lopen, neem haar hand vast en fluister ‘ehm, liefje, zullen we rechtsomkeer maken en het bed induiken?’ Lou’tje schatert het uit en zegt wat mij betreft nét ietsje te hard ‘zo zeg broertje, jij bent echt wel seksverslaafd aan het worden.’ ‘Nou ja, noem het zoals je wilt’ zeg ik, ‘maar geeft toe dat het wel een lékkere verslaving is, Lou’tje.’ Ze knikt me liefjes toe maar loopt toch ijverig verder en eenmaal op het strandje spreidt ze haar badlaken uit, doet kordaat haar topje af en daar ligt ze, mijn té knappe zusje, languit en bijna bloot uitgestald voor mijn begerige ogen. En die tietjes, ohw, ik kan er niet op uitgekeken raken, ik heb al vaak porno op internet bekeken en ik weet echt wel dat dit een heel fraai setje borsten is.

Uiteindelijk ga ik maar noodgedwongen naast haar liggen, met een paal in mijn broek die volgens mij voorlopig niet meer tot rust zal komen. Maar tot mijn eigen verbazing doezel ik dankzij de warme zon al snel weg, de combinatie van veel nachtelijk gevrij en overdag stevig fietsen heeft blijkbaar toch wel iets van mijn lijf gevraagd. Ik word wakker doordat er naast ons op het strandje een groep Italiaans kwetterende jongelui is neergestreken, vijf jongens en vijf meiden. Wat me meteen opvalt is dat de jongens verdacht dicht naast Lou’tje hun handdoeken hebben uitgespreid en nu ijverig mijn zusje zitten te ‘bestuderen’. Die laat zich ‘van haar beste kant’ zien, ze is net als ik uit een slaapje ontwaakt, rekt zich eens flink uit en ligt ondertussen de jongens een beetje verleidelijk aan te kijken. Voel ik daar iets van jaloezie en bezitsdrang in mezelf? ‘Hey Tim’ spreek ik mezelf toe, ‘ze is wel je zusje hoor en ze zal echt wel iets met andere jongens krijgen.’

En daarom richt ik me maar snel op de meiden uit het groepje en gelukkig, die mogen er ook behoorlijk zijn. Vooral twee meisjes die weird veel op elkaar lijken vallen me op, ze hebben heel veel van m’n zusje weg. Ietsje kleiner nog, mooie licht getinte sportieve strakke lijven, kleine tietjes en van die echte Italiaans gezichtjes met zowat zwarte ogen en lang krullend donkerbruin haar. Net als Lou’tje hebben ze een bikini aan en als ze eenmaal liggen gaan ook bij hen, een beetje sneaky, de bovenstukjes uit. En ook de andere drie Italiaans meisjes liggen al snel met hun borsten bloot en wat opvalt is dat ze alle vijf kleine en stevige setjes hebben, precies mijn smaak dus. Ik ga een tijdje in kleermakerszit zitten om alles eens goed te bekijken, echt genieten, zoals die meisjes en mijn zusje er nu bijna bloot bij liggen. De jongens en ik zitten er nog net niet bij te kwijlen, whow, dit kan echt wel een heel fijne tijd worden!

In ons chalet blijkt een paar uur later dat twee van de Italiaanse jongens en de twee meisjes die zo op elkaar lijken bij ons zijn gehuisvest. De jongens heten Paolo en Luigi, ze zijn twee broers en de meisjes Tréza en Sophía blijken tweelingzusjes en ook nog eens nichtjes van de jongens te zijn. Terwijl we met elkaar kennis maken wordt duidelijk dat we ons gelukkig allemaal aardig goed in het Engels te kunnen redden en al snel hebben we een gezellig sfeertje in huis. We chillen tot het eten nog wat in de huiskamer en vertellen wat over onszelf. Wat ons allemaal duidelijk verbindt is dat we graag wielrennen en hier een volgende stap vooruit hopen te kunnen maken. Ondertussen is het mooi meegenomen als we het goed met elkaar kunnen vinden en het lijkt me dat dat voor zusje wel gaat lukken, ik zie dat ze al een beetje flirterig in de weer is met de twee andere jongens.

Naja, dat geeft mij ruimte om de meisjes te leren kennen en echt, wát een beauties. Ze vertellen dat ze eeneiige tweeling zijn en net als ik net zeventien zijn geworden. Ze zijn actief in het wielrennen voor meisjes en willen volgend jaar meedoen aan de Giro voor junioren. Ambitieus hoor. Ik vertel ze dan dat ik ook in de junioren fiets en prof wil worden bij een grote ploeg, liefst een uit Nederland. We blijken een enorme klik te hebben…

Vind je dit verhaal leuk? Schrijf je dan een reactie? Vind ik leuk!
Liefs Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 13198 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Wielrennen met zusje 2”

  1. Geluksvogel, naast je zus nu ook nog een hoogte stage afwerken met Italiaanse beauties.
    Ook hier is een neuk hoogte stage net zo belangrijk als fietsen. Je zult met deze meiden je uithoudingsvermogen echt nodig hebben. Ga zo door maar laat je zusje ook lekker genieten met de Italianen.

Plaats een reactie