BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zoom meeting

Kolere gedoe, een opfris cursus is onzin genoeg, vind Anne. Maar dan ook nog s via Zoom. Wat een gezeik. Ze had gisteren nog even de nodige uitleg gehad van Ton, haar man. Grappige wel, had hij gezegd dat je gewoon een huisbroek kon aanhouden en van boven wat netter dan want dat is alles wat ze zien. Goed, eens kijken of ze t nog wist, de ellende start in 10 minuten. En wonder boven wonder zat Anne 10 minuten later in de meeting. Ze zag gaar collegas, haar afdelingshoofd en de onbekende instructeur. Rechts onderin zat ze zelf. Hmmm niet naar kijken, toch een beetje raar hoor. Ze merkte dat dit best ingewikkeld was want ze was snel afgeleid door al die kleine schermpjes waar ze toch even probeerde te zien waar de anderen zaten en wat ze aan hadden enzo. En toen kwam zoon-lief ook nog s thuis van school. Zit de jeugd van tegenwoordig uberhaupt nog wel s op school.  Zoonlief is dus Arnoud, 16 lentes jong, guitige krullen kop en een echt getrainde body waar zn moeder al eens misbruik van had gemaakt. Zoals je hebt kunnen lezen op Gertibaldi.

Anne schrijft op een A4tje: ssst in een meeting met werk, en laat het hem zien. Arnoud knikt en gaat naar de keuken en zet een kop koffie en neemt een flink plak cake. Hmmm denkt Anne en houd weer een A4tje omhoog. Ik heb ook zin, staat er op.  Voorzichtig buiten beeld blijvend schuift Arnoud zn moeder cake en thee toe. Dan schrijft hij wat terug aan haar: jij hebt ook altijd zin he! 😉 Hij schuift het naar haar toe en verdwijnt onder de tafel. Anne schrikt en probeert hem weg te duwen terwijl zijn handen zacht maar dwingend over haar benen glijden. Haar kuiten worden zacht gemasseerd en dan haar knieën.. Het zweet breekt Anne uit, waar zat die mute knop???  Kan ik even beeld uitzetten. Ze zoekt maar heeft geen idee wat te doen. Ze probeert zo gewoon mogelijk in beeld te blijven en tegelijk haar knieën zo strak mogelijk tegen elkaar te houden.  Maar tevergeefs, ze ziet in het kleine scherm onderop dat ze best wel rood aanloopt inmiddels. En de aanhoudende vingers van Arnoud hebben haar benen nu van elkaar gekregen. Ze voelt hoe hij haar dijen nu kust en er plagend in bijt. Ze trapt naar hem maar hij reageert met een zacht gesus. Je weet dat je dit lekker vind. En wachten kan niet want dan is Tessa of pappa thuis.

Zijn vingers glijden nu over het kruis van haar joggingbroek. Eerst zijn vlakke hand , die drukt ook tegen haar heuveltje. En dan een vinger die de opening van haar kutje volgt. Nu zit ze echt te zweten. Geil is ze, echt geil en ze kijkt naar haar collegas. Ze ziet ook haar afdelingshoofd, een jonge vent van net 30, zat hij maar hier onder de tafel. Ze laat even haar fantasie de vrije loop terwijl ze de man aanstaart op t scherm. Ze ziet zijn lippen en zou die op haar kut willen voelen. Arnoud dwingt haar even haar kont op te tillen en trekt behendig haar broek uit. Anne heeft t niet meer, ze zit daar nu met alleen haar slipje nog aan. Nou na en haar blouse natuurlijk. Ze voelt nu de warme hand van Arnoud over haar blote benen, haar blote dijen en zijn hete adem en brandende tong die nu een streep trekt van haar knie richting haar inmiddels natte poes. Zijn tong glijd over haar dij, door haar lies en vermijd haar flamoes. Express of mist hij te gewoon. Ze duwt haar bekken naar voren, tegen zijn gezicht en dan voelt ze hoe hij haar lipje in zn mond zuigen. Ahhh, hemels. Dan ziet ze weer zichzelf op t kleine scherm beneden en duwt haar zoon verschrikt weg. Ze roept wat opmerkingen de lucht in tegen haar collegas om te laten zien dat ze nog bij de les is. Niemand reageert echt. Lijkt wel of iedereen met iets anders bezig is. Behalve haar afdelingshoofd, hij kijkt de klas rond en is duidelijk aanwezig.  Hij lijkt ook naar haar te staren of kijkt hij gewoon de camera in?

Arnoud is weer begonnen met zacht strelen. Zijn hand laat ze genietend over haar dijen glijden maar dan gaat die hand opeens over haar buik. Onder haar blouse reikt Arnoud omhoog en even voelt ze hoe hij haar linker borst vast pakt. Vloekend duwt ze hem weg. Pardon? vraagt het afdelingshoofd. Uhh mn verbinding viel even weg, zegt ze verontschuldigend. En daar baalde ik van, sorry flapte er ineens uit. Dan krijgt ze een whatsapp, ze kijkt en ziet dat het van het afd hoofd is. Ze kijkt vragend naar het Zoomscherm. Hij knikt en alleen zij weet dat hij naar haar knikt. Ze opent de whatsapp. Vraagje: zit jij nu aan je bh te friemelen of is je man ongeduldig , smiley. ??? Nu krijgt ze een hoofd als een biet. Ze ziet hoe haar afd hoofd tevreden glimlacht en even zn neus aan tipt:  I know what is going on! Ze antwoord niet en probeert Arn op een afstand te houden terwijl dit haar wel extra geil heeft gemaakt.  Weer een appje: ach zolang het maar lekker is , smiley. Hoe durft de schoft, denkt ze terwijl ze onbedoeld haar dijen weer opent en zo Arnoud min of meer uitnodigt verder te gaan. En dat doet hij, ze voelt nu hoe zijn vingers langs haar spleet naar haar kont glijden en zo haar ligt onderuit trekt. Direct voelt ze hoe hij zijn neus in haar kruis duwt en zijn tong tussen haar lipjes dringt. Hij likt haar diep en vol overgave. Teasing ook want hij ontwijkt haar clit zorgvuldig. Even vergeet ze de zoom en draait haar pruim wild tegen zijn tong aan.

Oeps, en ze is weer bij de les. Ze kijkt angstig naar de andere schermpjes en nog steeds niets zeggende gezichten, behalve dan haar afd hoofd, die kijkt haar recht aan. Weer een appje; hij weet je goed te verwennen zie ik, smiley.  Ze kijkt beetje boos naar het scherm en ziet hoe zijn lippen nat maakt met zn tong en knipoogt. En net als ze zijn tong ziet flitsen langs zijn lippen en in zn ogen ziet dat hij ook geil is, net dan begint haar zoon uitgebreid haar clit te likken en op te zuigen. Anne zakt met een zucht in elkaar. Een appje maakt haar weer wakker:  zet die zoom maar uit, vertel me later maar ALLES! Ze kijkt verward naar het scherm en ziet dat op hem na iedereen weg is. Hij werpt een handkus naar het scherm en voor hij verder iets kan zeggen drukt Anne op exit. Anne duwt haar stoel naar achteren en trekt Arnoud aan zn haar onder de tafel vandaan. Klootzak, roept ze hem toe. Klootzak?? moet je s kijken hoe verdomde nat jij was! werpt hij haar terug.  Ze neemt hij bij zn kraag en trekt hem de keuken in waar een grote eikenhouten tafel staat. Anne gaat erop liggen, benen opgetrokken en neukscheur wijd open.  Arn heeft geen verdere uitleg nodig en laat zn jeans zakken. Kom klote jong, neem je moeder dan! hijgt ze. Jij wil toch zo graag een oud wijf, neuk mijn dan maar, en ze trekt haar kut open.

Zijn jonge keiharde lul duwt hij eerst zacht oor haar spleet, even tegen haar sterretje maar dan neemt zn moeder zijn pik vast en leid hem haar warme natte grot in. Terwijl hij zo naar binnen stoot heeft zij haar blouse open en bh weg, ze speelt met haar harde gevoelige tepels terwijl hij tot zn ballen in haar kut ramt. Arnoud laat zich voorover zakken en terwijl hij in hoog tempo door neukt neemt hij nu die mega uiers van zn moeder vast en knijpt in haar bruine tepels, hij zuigt eraan alsof hij denkt dat er melk uit zal komen. Anne ligt inmiddels te kermen van genot. Wat hebben haar zoon en haar afd hoofd haar geil gemaakt. Nu wil ze voelen hoe hij diep in haar smachtende kut spuit. En voor hij spuit bereikt ze al een eerste climax. Lekker doorrammen zoon, kreunt ze, ik ga zo pas echt komen. Arnoud was ook niet van plan al te stoppen en geniet van de warme kut en haar grote memmen. Hoe haar zachte buik en tieten mee deinen op zijn ritme. Hoe ze kan knijpen met haar kutspieren. Hij duwt een vinger in haar anus en dan begint zn moeder te schokken en een zachte lange gil komt uit haar allerdiepste. Verdomd ze spuit gewoon terwijl zijn pik nog in haar zit. Dit heeft hij nog nooit online gezien.  En dan voelt hij hoe zijn ballen samentrekken en hij wordt even duizelig als hij voelt hoe zijn zaad in zijn moeders buik word geschoten. Mijn god dit is klaarkomen, 1000 x beter dan vuistneuken of die meiden van school.

Hij klemt zich vast aan zn moeders grote witte reet om zn evenwicht te bewaren. Even liggen ze zo na te hijgen. Dan schrikken ze van het piepje van Annes telefoon. O jeetje zegt ze, snel gekkie, straks komt Tessa al thuis. En dat zal pappa zijn op de app. Arnoud laat zich op zn knieen voor de tafel zakken en begint gretig zijn moeders flamoes schoon te likken. Zijn tong diep in haar en dan weer de druppels op haar dij en been oplikkend. Anne wil hem niet wegduwen, loom laat ze hem gaan en pakt haar mobje. Appje van haar afd hoofd:  dan ben je nu zeker wel gekomen. Ik wil morgen ALLES horen.   Ze gooit de telefoon terug op tafel en trekt Arnouds hoofd strakker tegen haar kruis. Anroud wist niet hoe hij het had, zn moeder leek wel onverzadigbaar. Weer trilde de klote mob.  Weer haar baas, Anne was nu zo opgewonden dat ze hoopte op meer fout geflirt van hem.

Snel opende ze het berichtje:  Hij heeft vast je lingerie stuk getrokken. Koop maar nieuw en stuur mij maar een tikkie. Maar dan wil ik wel ALLES zien ook….  Smiley.  Verdomme, liet Anne zich ontschieten en ze duwde Arnoud achterover op de grond. Ze liet haar natte kut op het gezicht van haar zoon zakken en wreef haar flamoes er hard over heen. Ze gaat wat verzitten en duwt haar grote wobbelige reet op zn gezicht. Trekt haar billen uit elkaar en trek haar zoons hoofd omhoog.  Likken jij kleine mother fucker, krijst ze hem toe. Arnoud is nu helemaal de weg kwijt, dit kent hij alleen van zn favo MILF films op internet. Gretig begint hij haar sterretje te plagen. Anne kreunt van genot als hij zn tong in haar reet steekt. Ze draait en leidt zij  tong waar ze hem hebben wil. Dan glijd ze weer wat naar achteren en neukt hij haar met zn tong. Arnoud likt elk hoekje van haar spleet en als hij voor de zoveelste keer over haar clitje glijd komt ze kermend klaar.

Hijgend zit Anne op de vloer, rug tegen het fornuis. Arnoud zit op zn knieën naast haar en weegt en masseert haar memmen. Hij kijkt er gefascineerd naar hoe de tepels weer stijf worden en de tepelhoven lijken te bevriezen. Ondertussen zit hij aan zn keiharde leuter te rukken. Met een luide schreeuw spuit hij uiteindelijk zijn kwakkie over haar heerlijk borsten. Fuck, zegt Anne geschrokken, al zo laat ik moet koken.  En jij moet huiswerk maken en … ze wijst hem dreigend aan:  toch s wat meer respect voor je moeder krijgen, zeker als ze aan het werk is! En dan haast ze zich naar de douche..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16046 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Zoom meeting”

Plaats een reactie