BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn ex aan de telefoon

Na een periode van slecht weer was het inmiddels een paar dagen lekker voorjaarsweer. Dik tien graden soms in de middag zelfs bijna twintig. Ik rij mijn routes langs de klanten met storingen en onderweg geniet ik van de natuur die ook weer tot leven komt.

Mijn privé mobiel gaat, ik herken het nummer niet en beantwoord de oproep met een “hallo?” Even is het stil en dan hoor ik een stem die ik uit duizenden zou herkennen, ondank dat het jaren geleden is dat ik contact had met haar; mijn ex.
“Met mij. Herken je me?” Ik mm terug en vraag me af waarom ze belt. “Hoe is het met je?” vraagt ze. Kort en krachtig antwoord ik “goed. En met jou?” Niet dat me dat nog iets interesseert maar het staat beleefd. Ze steekt een verhaal af wat mijn ene oor ingaat en het andere gelijk weer verlaat.

Mijn aandacht heb ik even bij het verkeer, ik mm zo af en toe als teken dat ik luister. Wat me meer interesseert is wat ze niet zegt, de bijgeluiden zeg maar, de achtergrondgeluiden. Ik heb de indruk dat het telefoongesprek bijzaak is voor iets anders. Ik kan me er niet op focussen omdat het verkeer ook mijn aandacht vraagt. Als ze even niets zegt vraag ik haar of ze alleen is. Even is het stil en dan antwoord ze dat ze niet alleen is maar bij een vriend, het is ook zijn telefoon. Dat verklaart waarom ik het nummer niet herkende. Ik vraag haar waarom ze mij belt als ze bij een vriend is. Het blijft stil maar ik hoor haar zuchten. Dan hoor ik haar duidelijk ademhalen. “Ik …. Ik….. ik wordt geneukt door hem. Hij wilde mij…. ontzettend… graag neu….ken terwijl ik een te…lefoon….gesprek zou hebben. En…. wie andersss….. kan ik bel….len dan jou. Jij kickte er toch op … wanneer ik sex met … een ander heb.” De hele zinnen komen er hortend en stotend uit. Ik weet nu in ieder geval wat ik hoor en waarom ze mij belt. Het verkeer heeft weer even mijn onverdeelde aandacht nodig tijdens het uitvoegen. Ik besluit even op een parkeerplaats langs de snelweg te gaan staan. Ik zoek een afgelegen plekje terwijl ik haar hoor zuchten. “Lekker?” mompel ik. “Jaa….aaaa….a” krijg ik terug.

Ik sta stil, laat de motor draaien en neem de telefoon aan mijn hoofd en schakel de carkit uit. Nu kan niemand anders op de parkeerplaats horen wat er gebeurd.
“Vind je het zelf ook geil dat je mij aan de telefoon hebt terwijl je geneukt wordt?” Weer klinkt er iets dat op een ja lijkt. “Is het een eerste keer dat je sex met hem hebt of neuk je al vaker met hem?” “Vaaa…ker, half ja..ha…rtje ongeve…eee…er.” Ik luister nog even naar de bijgeluiden en er wordt flink van bil gegaan. “Wat verwacht je van mij? Moet ik je opdrachten geven?” “Nee..ee…ee..” klinkt het. “Je moe….oet hierhe…ee…en komen….. ik … wil er twe… ee….” Hoe geil ik haar ook altijd heb gevonden en ongetwijfeld nog zal vinden heb ik geen zin om me daarvoor nu in haar bijzijn te voegen. De laatste keer dat we elkaar spraken was het afscheid niet echt leuk.
Ik vertel haar dat ik dat niet zie zitten en nu ook niet kan. “Jammmmm….mer” klinkt het. Of dat waar is weet ik niet, vind het sowieso al raar dat ze opeens belt. Dan begint ze een heel verhaal dat er met pauzes uitkomt. Ze had spijt en als ze eerlijk was dan miste ze het contact met mij en omdat ze dat tegen haar vriend had gezegd moest ze mij maar bellen van hem. Ze was blij dat ze me nu aan de telefoon sprak en dat we geen ruzie meer maakte. Of ze me vaker mag bellen. In plaats van nee te zeggen mompel ik iets van dat ik het haar niet kan verbieden zeker als ze met nummers belt die ik niet ken.

Dan klinkt er een zucht gevolgd door een aaahhh. Zonder dat ik reageer vertelt ze dat ze nu in haar kont geneukt wordt en dat het mijn schuld is dat ze daar zo van houdt. Ik mmm wat en ik hoor haar kreunen. Eigenlijk wil ik haar helemaal niks vragen maar voor ik het weet is de vraag gesteld. “Alleen neuken?” “Dat deed jij alleen, niemand anders die dat kan.” Ik mmm nog maar een keer. Ze kreunt en roept dat ze harder genomen wil worden. Ik hoor dat er in een flink tempo geketst wordt. “Is dat iets dat je mist dan?” vraag ik haar. Waarom ik het vraag weet ik niet want eigenlijk wil ik helemaal niets weten. Na een paar kreunen klinkt het “spuit in me kont niet op mijn rug.” dan is het even stil en hoor ik haar rustig in de microfoon zeggen: “Je gelooft het waarschijnlijk niet, maar de sex met jou was bijzonder, bijzonder fijn, bijzonder lekker en jouw pik is van een heel prettig formaat. Daar hebben we ook nooit ruzie over gekregen en hoe gek het ook klinkt soms mis ik het experimenteren en de bijzondere dingen die we deden. Niet iedereen kan of wil dat voor me doen.”

Terwijl ze dit allemaal rustig zegt heb ik de indruk dat er niet meer geneukt wordt. “Is de sex klaar?” vraag ik haar. “Hij wel, hij kan niet meer, duurt een dag of twee eer ik er weer iets aan heb. Ik wil jou vandaag nog wel even in me voelen. Kom je vanavond langs? Ik ben thuis, ga sowieso niet weg en dan mag je me neuken, in mijn kontje spuiten en me diep in mijn keel neuken.” Ik hoor alles wat ik bij haar voor het eerst en daarna vaker deed voorbij komen. Het klinkt heel verleidelijk. Toch hou ik de boot af. “Weet je als het überhaupt zou kunnen gebeuren dan moeten we eerst maar eens elkaar weer op neutraal terrein ontmoeten en niet gelijk met elkaar sex gaan hebben, dan gaat het weer fout. Ik sluit niets uit, maar niet gelijk sex.” Jij mmmt een beetje door de telefoon. Ik beëindig het gesprek, ik sta inmiddels veel te lang stil. Ik start de auto en vervolg mijn rit.

Ik plof thuis in de bank en zet de TV op het journaal. Ik heb die middag nog een storing verholpen en ben daarna via een supermarkt naar huis gereden. Dan even de keuken in om eten te maken. Alleen is niet leuk maar op dit moment ben ik alleen thuis. Mijn telefoon gaat over. Ik sta op en pak het ding van tafel. Een afgeschermd nummer. Ik neem op met “Hallo” het blijft stil aan de andere kant en daarna wordt de verbinding verbroken. Ik verbreek de verbinding en bijna gelijk daarna gaat mijn telefoon weer. Ik beantwoordt het gesprek weer met “Hallo”. “Ben je thuis?” Ik herken je stem “Ja” antwoord ik. De verbinding wordt weer verbroken. Ik maak mijn eten en wanneer ik daarmee klaar ben gaat de deurbel. Ik zet het gas uit en loop naar de voordeur die ik joviaal open. Jij staat voor de deur…. dat is lang geleden dat je hier bent geweest.

“Kom binnen” jij stap de gang in en ik sluit de voordeur. Dan volg ik je de woonkamer in. Jij draait een rondje “Niet veel veranderd, moet je nog eten?” Ik knik. “Ja, net klaar met koken. Wil je ook wat?” “Graag als je hebt tenminste.” reageert zij. Ik verdeel mijn eten over twee borden en pak er een extra mes en vork bij. Dan zet ik de borden op tafel. Ze gaat zitten op de stoel tegenover mij. Trekt wat aan haar truitje en trekt het bord met eten wat naar haar toe. “Dank je wel dat je me ontvangt en te eten geeft. Ik maak het goed met je.” Ik steek een eerste hap in mijn mond omdat ik gewoon te veel trek heb om nu eerst een heel gesprek te gaan voeren. Ik kauw op iedere hap een paar keer extra om het wat meer te laten voelen in mijn maag. Zij eet amper de helft van wat ik haar heb gegeven. Ik eet de rest ook op. Dan ruim ik af en zet de waterkoker aan om thee te maken. Ik zet maar een pot. Zij is inmiddels op de bank gaan zitten en heeft haar truitje uit getrokken. In alleen een strak t-shirt zijn haar borsten duidelijk zichtbaar, haar tepels prikken door de stof.

Ik zet twee theeglazen op de salontafel en loop terug naar de keuken om de thee te zetten. Even later loop ik met een theepot en theelichtje terug naar de bank. Ik zet het theelichtje en de theepot op de salontafel. Dan ga ik in de bank zitten. Ik heb er nog maar één. De tweede is ooit gesneuveld toen wij daar sex op hadden. Dan draait ze zijwaarts waardoor ik een glimp onder haar rokje kan opvangen. Ze heeft geen onderbroekje aan. Ze komt met een missie en laat er geen gras over groeien. Zwijgend kijk ik haar aan. Ze glimlacht en weet donders goed dat ik al gezien heb dat ze geen ondergoed aan heeft, slip en BH ontbreken. “Weet je” begint ze “na vanmiddag kon ik alleen nog maar aan jou denken en dat we nooit meer de kans hebben genomen om het uit te praten. Niet om het goed te maken, maar met een niet uitgesproken ruzie uit elkaar gaan….. Ik bied daarvoor mijn excuses aan want ik weet dat ik degene was die het toen niet uit wilde praten.” Ik knik met mijn hoofd en vraag me af wat ze nog meer van plan is. “Daarom dacht ik nadat jij de verbinding verbrak en hij me nog even sterretjes liet zien dat ik nog maar eens bij je langs moet gaan. Gewoon om mijn excuses te maken. Ik ben niet de makkelijkste en uiteindelijk heb ik met jou de langste relatie die ik heb gehad gehad.”

Daarna blijft het stil. Ik knik en mmm een beetje. Daarna kijk ik haar aan. Ze spreidt haar benen waardoor ik haar kale venusheuvel kan zien. Haar tepels prikken nog harder door haar t-shirt. Ik buig naar de salontafel en pak de theepot. “Thee?” vraag ik haar. Ze knikt en ik vul twee theeglazen met thee. Ik zet de theepot terug op het lichtje en pak mijn theeglas. Ik ga weer relaxed zitten. Ze buigt naar me toe en haar shirt valt los waardoor ik haar borsten niet meer kan missen. Ze sluit haar lippen om de rand van het glas en neemt een slokje thee uit mijn glas. Daarna gaat ze weer rechtop zitten. Ik wijs met een halve vinger en zeg kwasie verbaast “Niets onder je rokje aan?” Ze schudt haar hoofd “Zit toch alleen maar in de weg” Ik knik en zeg “ligt eraan wat je van plan bent” Ze likt met haar tong sensueel over haar lippen. “Ik ben geil en wil jou in mij voelen” Dat ze geil was had ik al in de gaten. Meestal is ze geil en anders is ze makkelijk geil te krijgen. Dus eigenlijk is dat geen nieuws. Wat me wel bevreemde was dat ze dacht dat ik zo makkelijk tot sex over te halen zou zijn.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Barth

Ik ben een single man. Heel open van karakter en open minded. Er is maar weinig wat niet kan. Ik schrijf belevenissen, aangevuld met fantasieën als verhalen.
Wanneer jij als vrouw je herkend in mijn verhalen en met mij die fantasieën werkelijkheid zou willen laten worden neem dan contact met me op. Samen is leuker als alleen.

Dit verhaal is 6795 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn ex aan de telefoon”

Plaats een reactie