BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rob de tuinman 2

Dinsdagmorgen was Jose al vroeg op het zou een mooie lentedag worden. Ik bleef lekker in bed liggen en keek naar mijn tengere kleine vrouwtje. Mooie nog volle kleine borsten boven haar strakke buikje en haar heerlijke ronde kontje. Ze trekt een joggingpak aan en loopt de slaapkamer uit.
Ik bleef lekker in bed liggen.
Tweeënhalf uur later ga ik kijken waar ze is en riep haar naam, niets te horen. Ik kijk naar buiten en zie de deuren van het bijgebouw open staan. Ik loop de tuin door en zie haar druk doende met het schuiven van de meubels. Ze ziet me en ploft op de stoel die ze net verplaatst had. Die stond midden voor de openslaande deuren, met het zicht naar buiten. Ze spreide haar benen en vroeg me of ik een mooi zicht had. Jazeker zei ik, alleen jammer van die broek en glimlach naar haar.
Je maakt er nogal een werk van lieverd. Ja morgen komt Rob weer en het leek me wel geil om me hier voor het raam te laten neuken door hem.

Jose was de laatste dagen erg geil en rusteloos geweest. Rob had haar vorige keer totaal opgerekt en opgevuld. Ze was toen ruim een halfuur helemaal suf geneukt door die mega pik van hem.
Nu vertelde ze me dat ze wou proberen om 2 keer met hem te neuken. Ik keek haar aan en pakte haar hand. Ze ging zelf al richting mijn pik en kneep er even stevig in, liet me los en zei; even dit afmaken dan mag jij mij “afmaken”.
Ik liep terug en na een half uurtje kwam Jose ook weer binnen. Gelijk greep ze mijn pik weer, die nu nog slap was, trok mijn broek naar beneden en nam mijn slappe pik in haar mond. Ze zoog hem in een mum hard en ik pompte hem toen diep in haar keeltje. De tranen van genot liepen over haar gezicht, ik nam haar hoofd tussen mijn handen en pompte mijn eikel keer op keer diep in haar slokdarm en met een kreet spoot ik mijn zaad in haar keel, trok hem terug en de tweede straal recht in haar gezicht en riep; ” lekker hè, “spermaslet”” de derde en de rest zoog ze gewillig in haar mondje en slikte alles door. Zoog me schoon en ik zakte gelijk door mijn knieën en trok haar broek uit en zoog gelijk haar klitje vast tussen mijn lippen en duwde bruut 3 vingers in haar grotje die al zeiknat was. Ze slaakte een kreet, zuchtte en ontspande. Ik pompte de vingers nu diep in haar kutje terwijl ik haar klitje maar bleef teisteren. Ondertussen lag Jose te genieten en was al 2 keer klaargekomen, ik liet haar klit met rust. Die stak nu als een klein stijf pikje fier tussen haar lipjes uit. Zei haar; zal ik je vast iets oprekken voor morgen? Ze kon alleen maar knikken omdat een derde orgasme naderde. Ik stak nu 4 vingers diep in haar kutje, ze kreunde, meeeer, ja lekker. Ik trok mijn vingers terug en maakte een vuist, zette druk op haar lippen die zich langzaam om mijn vuist krulden. Ze drukte nu zelf iets naar beneden en ik zat tot halverwege mijn onderarm in haar getergde kutje. Ik pompte nu in een gestaag tempo steeds iets dieper in haar opgerekte kut.

Ze lag te hijgen alsof ze een marathon had gelopen, ogen gesloten. Af en toe zag ik ze iets open gaan haar ogen weggedraaid en kermde tussendoor, dat dit een goede generale was voor morgen.
Ik ging in 1 tempo door en voelde haar kut spieren voor de zoveelste keer aanspannen. Ik verhoog het tempo en probeer zo diep als ze kan hebben, mijn vuist in haar slettenkutje te duwen. Ze begint te shaken, ik stoot nog 2 keer diep en hard in haar en trek mijn arm helemaal uit haar. Haar kut blijft als een grot open staan, in 1 druk ik mijn vuist weer diep in haar, herhaal dit een paar maal. Jose is helemaal van de wereld. Dan druk ik nog een keer diep in haar en trek snel terug. Jose begint nu te spuiten alsof er een brand moet worden geblust. Ik probeer zoveel als mogelijk van haar sappen door te slikken en lik haar nu ook helemaal schoon. Geef haar een zoen, ze grijpt me vast en zegt; ik kijk uit naar morgen lieverd, je hebt me prima opgewarmd. “Rob zal blij zijn” ,zeg ik haar.

Woensdag, het zonnetje schijnt al vroeg. Ik maak het ontbijt klaar als Jose een douche neemt en zich voorbereidt op wat er gaat gebeuren. Rob zou er om 9uur zijn.
Het was half 9 toen ik mij ging douchen. Iets voor Rob komt loop ik met 2 koffie naar het bijgebouw waar Jose op de bank zit in een behoorlijk uitdagend tenue. Kort rokje, slipje met open kruis, jarretels met mooie zwarte kousen met daarboven op een rood blousje samen geknoopt net onder haar blote kleine borstjes.
Ik geef haar een zoen en zeg haar; “je hebt er zin in hè, klein geil meisje, van mij?
Ze knikt alleen maar met een geile grijns op haar gezicht. We drinken onze koffie op en horen de poort open gaan, Rob had daar een sleutel van gekregen zodat hij als wij er niet waren toch zijn ding kon doen. Ik loop de tuin in en zie Rob aankomen lopen, wuif naar hem. Bij de deur schut ik zijn hand en zeg hem plaats te nemen. Jose zit uitdagend op de bank en staat op en geeft hem een zoen. Hij moet wel door zijn knieën omdat ze bijna 50 cm korter is. Hij gaat naast haar zitten met een tas op schoot. Ik serveer de koffie en Rob vraagt waar hij zich om kan kleden, waarop Jose gelijk antwoord met; hier? En knipoogt naar hem.

Rob trekt zijn pak uit en staat nu naakt naast Jose. Die streelt even verlekkerd over zijn enorme pik terwijl hij zijn overall uit zijn tas pakte. Ik zag hem meteen reageren. Jose spreidde haar benen en haar kruisloze slip was meteen zichtbaar. Haar lippen glommen nu al en ik zag een klein straaltje tussen haar billen verdwijnen. Rob zag dit ook en zette gelijk 3 van zijn enorme vingers tussen haar lipjes en drukte ze diep in haar. Ik zag haar lippen strak om zijn vingers staan terwijl hij zijn duim over haar klitje wreef. Jose lag te kronkelen en kermde om meer.

Ik had mijn broek ook laten zakken en pakte haar hoofd vast. Gelijk opende ze haar mond en hapte mijn pik naar binnen. Rob zat nu met 4 vingers in Jose haar doos te stoten. Ze gilde luid toen ze klaarkwam. Rob ging iets verzitten en plaatste zijn mega eikel tussen mijn vrouw haar lippen en drukte iets door. Ik zag haar lippen tot het uiterste opgerekt worden. Haar klitje werd door de druk ver naar buiten gedrukt. Ze kreunde en vroeg Rob om zachtjes door te drukken. Hij zat nu over de helft in haar. Mijn pik gleed uit haar mond omdat ze zich volledig concentreerde op het verwerken van die enorme kolos tussen haar benen. Rob drukte nu zachtjes steeds dieper waarop Jose haar kutje tegen stootte en hem vroeg in 1 keer door te stoten en hem dan even diep in haar te laten zitten. Hij keek mijn kleine vrouwtje aan en zag dat ze het meende. Ik knikte en hij ramde toen ineens de laatste 20 cm in haar totaal opgerekte kutje en bleef muisstil staan.

Jose schreeuwde het uit van genot. Het leek voor haar dat haar hele lichaam was gevuld met zijn pik. Haar maximaal opgerekte kutje begon te wennen aan het gevaarte en vroeg hem nu met kleine stoten te neuken. Rob trok steeds zo’n 15 cm terug en weer voorzichtig tot zijn wortel diep in haar.
Ik liep om en keek naar haar ultra uitgerekte kut, haar lippen waren nog amper zichtbaar. Ik keek naar haar kontje en kon met moeite haar sterretje vinden. Ze was maximaal gevuld. Ze spoorde Rob nu aan om haar te neuken zoals hij zelf wou. Gelijk verhoogde hij het tempo en zijn halen werden steeds langer. Hij hield alleen zijn eikel in haar en dan ramt hij zijn volledige lengte tot zijn ballen diep in haar. Ik zie haar buik telkens opbollen als hij zijn volledige lengte in haar pompt in een behoorlijk hoog tempo.
Jose kan alleen nog maar naar adem happen, haar ogen weggedraaid, haar hoofd van links naar rechts slaand. Rob is nu al ruim 40 minuten in mijn kleine vrouwtje aan het pompen. Als een lappenpop zit Jose vastgespiest op die mega lul. Ze hing bijna slap en kreunde alleen maar dat ze klaarkwam, al bijna een half uur. Rob gromde dat hij dit lekkere strakke kutje zo vol ging spuiten. Hij spande al zijn spieren in zijn kolossale lichaam aan, sloeg een oerkreet en ontlaadt zich diep in mijn vrouw. Bij elke lozing zag ik haar buikje opzwellen. Rob trok voldaan zijn nog stijve pik uit Jose haar getergde kut, gevolgd door een enorme lading zaad. Haar kut wijd openstaand, ik stak mijn hand uit en mijn vuist werd moeiteloos verzwolgen door haar.

Rob waste zijn pik en trok zijn overall aan en begon met de tuin. Jose lag nog zeker een half uur bij te komen en kon toen pas opstaan. Ik ondersteunde haar en vroeg of ze er zeker van was dat ze straks nog keer wou. Haar stem klonk hees en zei zachtjes; lieverd, dit is zo heerlijk en intens, ja ik wil straks nog een keertje. Ze ging onder de douche en kwam even later gekleed in een doorzichtig kort shirtje de kamer weer in. We dronken ondertussen wat wijntjes en Rob begon zijn spullen op te ruimen het was inmiddels al half 4. Jose ging snel weer in de stoel zitten. Rob kwam binnen en keek haar aan, likte zijn lippen en vroeg haar hoe het ging, of ze al weer wat bijgekomen was. Ze antwoordde hem met een brede grijns; ” ik ben dan wel klein van postuur maar ik ben zeker bijgekomen. Sterker nog, ik heb weer zin in die mega pik van je, als jij even het zweet van je gaat afspoelen dan zie ik je zo”. Verbaasd loopt hij met me mee naar de badkamer en vraagt mij of dit niet teveel voor haar wordt. Ik vertel hem dat ze dit echt wil en de hele week hier al naar aan het toewerken is. Even later kwam hij de kamer weer in lopen. Ik nam hem mee naar de slaapkamer waar Jose al naakt op het bed lag. Zijn enorme pik begon al weer te steigeren, Jose spreidde haar benen en we keken beiden tegen haar nog vuurrode kutje haar lippen zijn al vreselijk dik en glimmen al van het vocht. Ze staat op en loopt op ons af en begint mij te pijpen en likt tussendoor langs de stam van Rob. Mijn pik glimt van haar speeksel, als ze zegt; ” vanaf nu doen jullie beiden wat of ik zeg “. Zo klein als ze is, klinkt het resoluut en met enige dwang. We knikten beiden. Ze gaf Rob de opdracht om op zijn rug op het bed te gaan liggen en ging zelf in standje 69 boven hem zitten en zei alleen lik me klaar Rob. Zelf begon ze zijn eikel te likken. Rob likte haar van haar klit tot haar sterretje, waar hij zijn giga tong af en toe ook diep in stak. Met zijn tong op haar klit, 2 vingers diep in haar gevoelige kutje en zijn duim in haar kontje, kwam ze voor de zoveelste keer klaar vandaag. Ik stond met een snoeiharde pik nog steeds naast het bed te kijken.

Toen ze bijgekomen was stond ze op en ging met haar kontje voor me staan en zei; “kom, neuk mijn kontje. Ze greep mijn pik en zette hem voor haar nog iets openstaande sterretje, ik drukte gelijk mijn pik tot de helft in haar darmen. Na een paar stoten verdween hij helemaal in haar kontje. Ze stond te hijgen en kreunde dat ik even moest stoppen. Ze stapte op het bed en ging boven op de pik van Rob zitten en gleed van zijn zak tot zijn dikke eikel met haar gespreide lippen oven zijn pik, tot hij glom van haar vocht. Riep mij en gebaarde dat ik achter haar moest gaan zitten, trok haar billen uit elkaar en gebaarde dat ik hem weer in haar kontje moest steken, wat ik gretig deed. Ik gleed samen met haar over Rob zijn mega pik.

Tot Jose plots bij zijn eikel stopten met haar hand probeert zijn eikel tussen haar lippen te drukken. Ik schrik en denk aan vanmiddag toen ze gevuld was en ik haar sterretje nauwelijks kon vinden. Mijn pik zat nu opgesloten in haar kontje, ik voelde hoe zijn eikel nu voorbij haar lippen was. Ze ging iets omhoog om verder over zijn paardenlul te kunnen zakken. Ik moest mee met haar bewegingen want mijn pik werd geplet door de pik van Rob die dieper en dieper in mijn vrouw haar genotsgrot verdween. Zijn volledige lengte gleed nu moeiteloos haar natte kutje in. Ik voelde elke centimeter van hem door het dunne wandje, zijn staaf zat nu geheel in haar.
Jose schreeuwde en kermde dat ze nu super gevuld was en dat ze echt helemaal opgerekt was. Wij bleven even roerloos staan, tot ik mijn pik die helemaal klem zat, probeerde te bewegen. Jose kon alleen nog maar kreunen. Rob, pakte haar heupen met zijn grote handen en begon haar nu over zijn pik te schuiven, geheel willoos en slap werd Jose nu meedogenloos hard geneukt in allebei haar gaatjes. Ik voelde, na een 20 minuten een orgasme aan komen, met een paar harde diepe en keiharde stoten perste ik mijn zak leeg in haar darmen en trok mijn pik terug. Haar sterretje sloot zich gelijk doordat Rob nu iets meer speling had drukte hij haar nog iets verder over zijn paardenlul. Jose ging nu slap over Rob heen. Hij pakte haar vast en nog steeds volledig op zijn pik gespietst, tilde hij haar op als een veertje. Hij zette haar op haar knieën op ben en ging gelijk weer door met stoten. Ik moest haar vasthouden zodat Rob zijn pik telkens tot zijn eikel uit haar kon trekken om hem dan weer met geweld diep in haar te rammen.

Jose liet het maar gebeuren, haar kut was inmiddels bijna gevoelloos. Ze voelde na 50 minuten alleen zijn enorme eikel langs haar baarmoeder schuren. Ze had ontelbaar veel orgasmes gehad. Na een paar minuten begint Rob ongecontroleerd te stoten en zegt grommend dat hij ook bijna komt. Hij kijkt naar Jose en vraagt haar of ze nu genoeg heeft gehad. Ze antwoord niet meer, bijna bewusteloos hangt ze op haar schouders op het bed. Het enige wat haar kontje nog omhoog houd is de raggende pik van Rob. Zijn dreads slaan nu om zijn hoofd, nog 1 keer stoot hij zijn pik diep in mijn kleine vrouwtje en begint aan zijn tweede zaadlozing van vandaag. Hij drukt Jose van zijn pik af, die net zo blijft liggen als ze neerkomt. Zwaar hijgend met een wijd open staande, lekkende kut, die compleet uitgewoond is.

Rob frist zich op en na hem betaald te hebben, kijkt hij nog 1 keer naar Jose, die er nog hetzelfde bij ligt, grijnst naar me en zegt voor hij de deur dicht trekt; ze wil vast geen derde keer meer.
Ik loop naar de slaapkamer en zie haar daar nog steeds liggen. Probeer haar wat bij te brengen, wat na een kwartier ongeveer lukt. Ze rolt nu voorzichtig op haar rug, haar kut nog vuurrood en nog steeds wijd open. Ik pak haar op en laat het bad vollopen, leg haar er voorzichtig in. Toen sprak ze de eerste woorden pas. Ze keek me gelukzalig aan en zei dat ze voorlopig niet kon lopen. We begonnen te lachen. Ik droogde haar af en tilde haar de slaapkamer in, legde haar op bed. Ze werd de volgende dag tegen de middag wakker. Ze liep nog steeds moeilijk en ging voorzichtig zitten. Ik liep op haar af, gaf haar een kus en kneep gelijk tussen haar benen en kneep zachtjes in haar nog steeds gezwollen lipjes. Ze sprong op en gilde dat dat nog erg gevoelig was. Ik trok haa op mijn schoot, mijn pik was al bikkel hard. En of ze nu wilde of niet maar ik stak mijn pik gelijk tot mijn ballen in haar geteisterde kutje. Eerst huilde ze een beetje maar na een paar stoten begon ze mee te werken en weer zwaar te kreunen. Ik ramde nu genadeloos door en spoot mijn zak leeg, ze kwam ook klaar. Ze zoog de laatste restjes zaad van mijn pik en liep toen richting de douche.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 9335 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rob de tuinman 2”

Plaats een reactie