BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 49

De reis voerde ons langs een groot aantal bezienswaardigheden van Ierland. Onderweg logeerden we regelmatig in kleine hotelletjes en zoals vooraf afgesproken wisselden we dan elke keer van partner. Zo kwamen we op een gegeven ogenblik aan in Limerick. Dit is een vrij bekende plaats met mooie historie. Wel een plek die in Ierland stab city genoemd wordt naar de vele bende problemen. Die nacht zou Marjo bij mij slapen. Dit was de eerste keer sinds het begin van de reis dat we samen in een bed zouden liggen zonder iemand anders. En ik had me verheugd op een fijne en geile nacht.
Maar na het eten stelde mijn moeder voor om eerst nog een eindje te gaan lopen en het avondleven in Limerick te ontdekken. Het leek de anderen ook wel leuk dus spraken we af na het eten (en dat doen ze laat in Ierland) nog een eindje te gaan lopen. We vroegen aan de Pub-eigenaar wat er te zien was en waar we het beste konden lopen. Hij zei dat we het zelf moesten weten, maar dat er wel risico aan verbonden was als ik met 3 mooie vrouwen op pad ging. Maar dat risico zou wel meevallen dachten we.

Dus na een lekker maal gingen we samen op pad. We bleven in de drukkere straten en keken gewoon een beetje rond. Het was best gezellig maar het werd wel minder druk op straat. En toen we dat merkten vonden we dat we ook maar eens richting hotel moesten gaan. Morgen was het weer vroeg dag namelijk. Maar op de een of andere manier voelde ik gevaar. En mijn moeder ook. Ze keek me aan en vroeg of ik ook de slechte gevoelens merkte. Ik knikte en we begonnen wat sneller te lopen. Ook Marjo en Annet voelden aan ons gedrag dat er iets niet in de haak was. Ik liep met Annet en mijn moeder met Marjo. En toen voelde ik iets achter me en draaide me snel om. Net op tijd om te zien dat er iemand een klap met een knuppel wilde geven. Mijn instinctieve reactie was om met mijn geest die slag af te wenden. En dat lukte. Want in plaats van mij raakte hij zijn eigen been en begon te gillen van de pijn. Ik zette vlug de vrouwen achter me tegen de muur en keek wat er zou gebeuren. Voor we er erg in hadden kwamen er minstens 8 jonge gasten met messen en knuppels op ons af. We konden geen kant meer in. Ik voelde me woedend worden en borgde ze allemaal. Toen nam ik ze min of meer in een wurggreep met mijn geest en dwong ze allemaal op de knieën. Wat ik niet merkte was dat ze blijkbaar echt gewurgd werden door mijn krachten. Toen riep mijn moeder plotseling “Peter, stop !!!!”. En ik voelde haar dwang uitschieten naar mij en daardoor raakte ik even de greep op het tuig kwijt. De meeste vielen gewoon om en begonnen nu raspend adem te halen. Mijn moeder riep “Niet doen jongen, ze zijn het niet waard”. “Geef ze een dwang om zich te melden bij de politie”.

Dat was inderdaad een goed idee en ik zorgde dat ze naar de politie zouden gaan en alles opbiechten wat ze aan wandaden de afgelopen jaren gedaan hadden. Maar dat kon de eerste persoon die me had willen neerslaan niet. Ik las zijn gedachten en hij bleek zo al meerdere mensen de schedel ingeslagen te hebben en daarna de vrouwen verkracht. Maar nu had hij zijn eigen scheenbeen gebroken. Ik keek mijn moeder eens aan en vroeg haar ook even te lezen. Toen vroeg ik “wat zal ik met hem doen”? En ze reageerde zoals ik verwacht had. Genezen en met dwang naar de politie. Dan komt het allemaal goed. Dus ik zette voor de eerste keer mijn genezende krachten in en genas zijn scheenbeen. Daarna kon hij met de anderen vertrekken. Ze liepen schuldbewust recht naar het politiebureau. Toen nam ik mijn vrouwen in mijn armen en kuste ze allemaal even. En wat we niet verwacht hadden, er klonk een applausje uit enkele ramen en deuren. De bewoners hadden alles meegekregen. Er gingen nu lichten aan en er kwamen mensen naar buiten. Een oud vrouwtje kwam naar me toe en bekeek me indringend. En toen mijn moeder. En ze zei iets in een Iers dialect. Later hoorde ik dat ze had gezegd dat wij van het oude volk waren. Toen werd er helemaal gemompeld en keken mensen naar ons. Een man kwam naar me toe en vroeg of ik tijd had om even mee te komen naar zijn huis. Zijn dochtertje was namelijk behoorlijk ziek en misschien kon ik iets doen voor haar. Ik keek mijn moeder en de anderen aan en die knikten instemmend.

Even later waren we in een gezellig klein huisje waarin de man woonde samen met zijn vrouw en dochter. Ik moest met hem meekomen naar het kamertje van zijn dochter en hij vroeg me of hij er bij moest blijven. Het meisje dat in bed lag was ca. 16 á 17 jaar en was koortsig volgens mij. Ik las haar gedachten en voelde dat ze inwendige problemen had. Die kwamen maandelijks terug. En toen ik probeerde te voelen wat er aan de hand was bleek het euvel heel eenvoudig te zijn. Ze had last van de eisprong. Met mijn genezende krachten kon ik snel haar eileiders toegankelijker maken zodat het eitje af kon komen. En dat gebeurde natuurlijk ook. Ze werd direct wakker want de pijn was weg en ze zag plotseling een man naast haar bed staan. Ze keek direct naar mijn kruis en uiteraard werd ik daar direct hard van. Ze ging op de rand van het bed zitten en ik zag dat ze onder haar slaap-T-shirt volledig naakt was. Ze zag er best lekker uit met een kleine C-cup tietjes en een fris gezichtje. Ze vroeg me of ik haar genezen had. Ik vertelde haar wat er aan de hand was en wat ik gedaan had. Ze begon te lachen en vroeg of ik daarom ook zo’n stijve had gekregen. Ik zei dat dat meer was omdat ik ongeveer alles van haar kon zien nu. En wat ik zag was genoeg om een stijve te krijgen. En voordat ik het in de gaten had trok ze mijn broek en onderbroek al omlaag. Ze dook op mijn lul af alsof ze hem op wilde eten. Maar ze zoog hem diep naar binnen en toen ik een beetje druk zette op haar achterhoofd schoot mijn lul bijna direct helemaal in haar keel. Het kon niet anders dan dat ze ervaring had hiermee. Ik las haar gedachten en zag dat ze een oudere vriend had die bij de bende hoorde die ik net naar de politie had gestuurd. Maar dat vertelde ik maar niet. Ondertussen pijpte ze me stevig door en het kon niet uitblijven dat ik haar keeltje een stevige zaadinjectie gaf. Ze slikte alles door en likte nog even over mijn lul. Daarna ging ze weer in bed liggen en viel bijna direct in slaap.

Ik ging terug neer de woonkamer en zei dat ik ontdekt had wat het probleem was en dat ik het had kunnen verhelpen. Toen zei ik tegen mijn vrouwen dat ik haar een injectie in haar keeltje gegeven had. Ze keken me aan en begonnen te lachen. Tegen de vader zei ik dat ze nu sliep. Maar ook dat ze haar in de gaten moesten houden omdat ze de verkeerde vrienden had. En wel iemand die nu waarschijnlijk alles op zat te biechten bij de politie. De moeder kwam naar me toe en omhelsde me en ook de vrouwen. De man schudde mijn hand met tranen in de ogen en dankte ons.

Daarna liepen we naar het hotel en het zag er nu een stuk vriendelijker uit omdat op veel plaatsen nu wel licht brandde. Toen we bij het hotel kwamen gingen we direct door naar onze kamers en eindelijk had ik Marjo voor me zelf. Ik kleedde me uit en ging even onder de douche en terwijl ik daar onder stond kwam Marjo bij me staan. Ze was ook al naakt en ik begreep dat ze er zin in had vannacht. We wasten elkaar en droogden elkaar daarna af. Toen we samen op bed gingen liggen vroeg ze hoe het gegaan was met die injectie. Toen ze het gehoord had lag ze dubbel van het lachen. En toen pakte ze mijn lul vast en zei dat ze hoopte dat er voor haar een injectie in haar kutje zou zijn vanavond. Want ze had wel fijn met Annet en mijn moeder kunnen vrijen maar een lul was toch veel beter. Ze vertelde me nu ook dat ze hevig klaargekomen was toen ze mij bezig had gezien met Maureen in het graf van onze voorouders. Ik weet niet wat er gebeurde maar het was net of ik ook voelde wat er aan de hand was. Ik voelde een kracht die ook mij liet klaarkomen. En ook mijn moeder was klaargekomen zei ze. Dit was nieuw voor me. Ik vroeg dus of ik haar eens diep mocht peilen? En uiteraard vond ze dat goed. Ik zei dat we dan lekker in bed zouden gaan liggen en als ze helemaal ontspannen was dan zou ik eens kijken of er iets te vinden was. Ik zei haar te ontspannen en toen dook ik in haar geest. Eerst zag ik niets anders dan ik altijd al had gezien. Maar toen stuitte ik op een blokkade.

Ik zag mijn eigen borging van haar en vroeg me af of er daarachter misschien iets verborgen zat. Ik zei dat ik even de borging zou verwijderen als zij dat ook wilde. Ze keek me aan en knikte. Ze wilde ook weten hoe het voelde als ze niet meer door een borging aan mij verbonden zou zijn. Dus ik haalde blokkade weg en ze begon spontaan te huilen. Ze keek me aan en zei toen hetzelfde dat Annet ook al gezegd had. “Ik hou nu nog meer van je dan eerst”
Toen ze weer een beetje bijgekomen was keek ik weer in haar geest en daar, heel diep verstopt, zag ik een klein vonkje. Ze bleek een latent vermogen te hebben tot scheppen. Ze was ergens verwant aan onze families met krachten. Het was niet veel maar met wat opleiding van mijn moeder moest het lukken om het tevoorschijn te halen. Ik trok Marjo overeind en trok haar naakt aan haar hand over de gang naar de kamer van mijn moeder en Annet. Ik stormde binnen net op het moment dat Maureen klaar kwam onder de tong van Annet. Ze schrokken zich een hoedje. Snel legde ik uit wat ik gevonden had en Maureen keek ook even en zei dat ze inderdaad een latent vermogen had. Annet keek ons een beetje vreemd aan maar ik zei dat ik haar ook eens diep zou onderzoeken. Ik had dat nog nooit gedaan maar misschien had ook zij wel latente vermogens. Ik deed het ter plaatse samen met Maureen en we vonden dezelfde vonk nu ook bij Annet. Ik vroeg haar of zij ook klaargekomen was in het graf. En ook zij was klaargekomen zij ze.

Toen viel het kwartje. Ze hadden door een gezamenlijk orgasme ook allemaal wat van de krachten meegekregen. Dus niet erfelijk maar door het orgasme wat we allemaal samen gedeeld hadden. Ik was helemaal enthousiast. Maar Maureen stuurde me nu weg en zei dat wij onze eigen feestje maar moesten gaan vieren. Ik kuste nog snel Annet even en ging toen met Marjo weer over de gang naar onze kamer. We doken op bed en ik vroeg of Marjo opnieuw geborgd wilde worden. Ze keek me lief aan en zei dat ik dat zelf moest bepalen. Als ze maar bij mij mocht blijven vond ze alles goed. Ik besloot om haar niet meer te borgen.

Toen vroeg ik haar om op me te gaan zitten. Want mijn lul stond al een tijdje als een vlaggenmast recht omhoog. En ik wilde nu eindelijk weer eens klaarkomen in het kutje van mijn officiële tweede vrouw. Niet getrouwd maar verder in alles wel. Ze liet zich langzaam over me heen zakken en ik zag mijn lul diep verdwijnen in haar. Het leek wel of ik in een oventje terecht gekomen was. Nog nooit had ik zo’n fijn gevoel gehad in haar kutje. Ze begon nu heel sensueel over mijn lul op en neer te glijden. Intussen speelde ik met haar tepels en met mijn andere hand met haar klit. Ze begon al snel te kreunen en te draaien met haar kontje. Ik zag haar ogen een beetje wegdraaien en ze begon nu een beetje ongecontroleerd op en neer te wippen. Ik pakte haar nu bij haar heupen vast en stootte zelf omhoog in haar. Ze kreunde nu alles bij elkaar en toen kwam ze grommend klaar. Ik voelde een golf van haar kutsap over mijn buik heen lopen. En ik bleef gewoon doorneuken nu. Ze bleef maar klaarkomen. Golf na golf kwam ze klaar op mijn stampende lul. Het was voor haar maar ook voor mij nu echt heel intens. Ik keek nu weer in haar ogen en zag dat ze op een breekpunt zat. Ze had de controle over haar lichaam nu bijna verloren. Dus ik stootte een paar keer extra en toen kwam ik ook klaar. Ik spoot haar kutje voller dan ik ooit gedaan had. Ze viel voorover op me en ik draaide ons op onze zij. Ik bleef gewoon in haar zitten en ze klemde zich volledig aan me vast alsof ik anders weg zou lopen.

Na een tijdje kwam ze weer een beetje bij zinnen en ze zei dat ze nog nooit zo was klaargekomen. En toen zei ze zachtjes dat ze vergeten was om te vertellen dat ze vruchtbaar was. Dus misschien was ze nu wel zwanger van onze tweede. Maar ze zou niet met haar kutje omhoog gaan liggen want ze wilde lekker tegen mij aan blijven liggen. En dat wilde ik eigenlijk ook. En als ze zwanger was dan zou dat gewoon heel fijn zijn. Dus we gingen onder een laken zo dicht mogelijk tegen elkaar aan liggen en vielen allebei snel in slaap. Ik sliep met een mooie droom dat zowel Marjo als Annet heel mooie krachten hadden gekregen en samen in staat waren om alles te scheppen wat we wilden. Eten, drinken, bloemen enz. Die morgen werd ik dan ook heel ontspannen wakker met een heerlijk gevoel. En dat kwam natuurlijk niet alleen door de mooie droom. Maar Marjo was ook al wakker en was me heerlijk aan het pijpen. Ik bleef ontspannen naar haar liggen kijken en na een minuut of tien kwam ik heerlijk klaar en slikte ze alles in. Ze kroop nog even lekker tegen me aan en vertelde dat ze heerlijk gedroomd had. Toen ik vroeg wat ze gedroomd had vertelde ze alles hetzelfde dat ik gedroomd had.

We fristen ons op en gingen naar de ontbijttafel waar we een opgetogen Annet en Maureen zagen zitten. Annet vertelde ons toen dat zij en Maureen ook dezelfde droom hadden gehad. Heel vreemd. Toen vroeg ik aan Annet en Marjo “Probeer eens samen te denken aan een mooie bos bloemen zoor op de tafel” Ze keken elkaar aan en ingespannen probeerden ze samen iets te doen. En wat niemand verwacht had gebeurde toch. Plotseling stond er een prachtig veldboeket bloemen op tafel. De meiden keken elkaar aan en toen Maureen en mij en begonnen spontaan te huilen van geluk. Maureen had overigens ook gemerkt dat ik de blokkade bij Marjo weggehaald had. En ze vond dat prima. En zo bereikten we weer een volgend stadium in onze reis.

En wat dat brengt lezen jullie de volgende keer weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 3171 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Zorgcentrum 49”

Plaats een reactie