BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zorgcentrum 53

Vanmorgen kwam mijn moeder bij me met een ernstig verhaal. De kinderen waren de laatste tijd een beetje opstandig. En ze kon niet achterhalen wat er aan de hand was. Ze hadden een afscherming georganiseerd van hun gedachten. Normaal kon ze altijd via de gedachten van de jongsten wel achterhalen wat er speelde, maar de ouderen hadden al zo veel ervaring dat ze een groep af konen schermen. Ze vroeg of ik dus een keer wilde komen omdat ik tenslotte van ons allemaal de grootste en sterkste krachten had. Dus de volgende morgen ging ik naar de klas en zag alle kinderen nu op stoeltjes of bankjes onderling spelen maar ook al ( de oudsten) lezen en andere basisvaardigheden oefenen. Toen ik binnenkwam viel er even een stilte en ze keken allemaal naar mij. Ik trok een stoel bij en zei even niets. Maar ik voelde dat ze een afweerscherm optrokken. Toen begon ik te praten en vertelde dat mijn moeder me gevraagd had om eens te komen. Blijkbaar hadden ze dat al lang in de gaten gehad. Dus ik vroeg ze nu gewoon wat er aan de hand was.

En Harry en Ginny stonden op en kwamen naar me toe gewandeld. Ze vroegen of het waar was? Dus ik vroeg weer wat dat dan moest zijn. En toen zeiden ze “Ben jij de papa van ons allemaal”. Ik keek mijn moeder aan en die glimlachte een beetje. Ik vroeg natuurlijk waarom ze dat wilden weten en toen kwam het antwoord dat ze dan niet met elkaar konden trouwen later. Moet je nagaan. Een jaar of 3 en dan al die gedachten. Dus ik besloot de waarheid te vertellen. Ik legde uit dat ik inderdaad hun vader was. En ik legde ook uit dat in de kringen van het oude volk er geen beletselen waren om te trouwen met verwanten. De krachten zorgden er voor dat alles in evenwicht zou blijven. Toen wilden ze natuurlijk weten wat dat oude volk dan was en toen ontstond een heel leuke geschiedenisles waarbij mijn moeder als echte Ierse alles uit kon leggen. Ik bleef gezellig bij de kinderen en leerde op die manier ook een en ander. Het laatste half uur stelde ik de vraag aan de kinderen of er nog meer was. Want dan moesten ze dat gewoon vragen en niet zelf op proberen te lossen. Ze lachten allemaal en zeiden dat ze mijn moeder de oren van het hoofd zouden vragen. Toen ik zei dat ze dat ook konden bij Ceylin omdat die ook Iers was werden ze zelfs enthousiast. Vanaf dat moment hadden de vaste oppas- en leerkrachten geen problemen meer met de kinderen. Ik ging zoals meestal naar mijn Annet en Marjo en vertelde het verhaal. Ik zei dat de eerste verloving onder de kinderen dus nu al bekend was. Ze moesten lachen en vonden het heel aandoenlijk.

Toen zei Annet dat er overigens weer iemand gebeld had van een zorgcentrum. Die kwam morgen een kijkje nemen. Eerlijk gezegd was ik daar een beetje moe van maar wie weet was het weer een nuttig contact. Toen ik mijn eigen appjes nakeek zag ik dat er ook een app was van Anita. Die wilde morgen ook nog eens komen “praten”. Eigenlijk kwam dat wel goed uit, want op die manier kon ik die man van het zorgcentrum misschien aan haar koppelen voor een deel van het verhaal. Je weet maar nooit tenslotte.

Dus de volgende morgen rond 11 uur stond ik al bij de ingang te wachten. Joke zat zoals gewoonlijk op haar plekje. Helaas had ze besloten om haar trileitje niet meer in te doen. Maar toch zag ik dat ze een beetje verhit keek. En ja hoor. Een van de jongens van de “kutklusjes” zat onder de balie lekker aan haar klit te likken. Wie weet hoe lang al want ze kon elk ogenblik klaarkomen. En net op het moment dat ik haar zag verstarren kwam er iemand binnen die ik wel eens op TV gezien had volgens mij. Een bekende persoonlijkheid uit de zorgwereld. Als dat mijn contact was dan was de dag misschien wel nuttig. En net toen hij naar mij vroeg zei Joke “Ik kom meneer, ogenblik”. En toen zag ik dat ze ingehouden klaarkwam. Daarna keek ze op en zei “daar is meneer al voor u”. Ze bloosde er een beetje bij. Dus ik liep snel naar de man toe en stelde me voor. Hij stelde zich voor als regiovertegenwoordiger van de sector midden van zorgcentra. Hij heette Onno. En net toen ik hem uit wilde nodigen om mee te lopen kwam Anita binnen. Ze keek even naar mijn gast en vroeg of het toch wel gelegen kwam? Onno keek haar aan en vroeg toen “U bent toch Anita van de TV?” toen ze dat beaamde zei hij dat het leuk was dat ze er ook bij was. Want alleen de documentaire vond hij een beetje te lastig om zo maar te geloven. Ok zei Anita. Dat is prima hoor. En ze liep gezellig met ons mee naar een vergaderruimte. Volgens mij herkende Anita deze want ze keek me aan en knipoogde even. Ik las intussen de gedachten van Onno en die waren niet erg positief. Hij geloofde namelijk niets van de documentaire en de positieve geluiden van de zorgcentra die onze weg volgden.

En eerlijk gezegd weet ik ook niet of we hem echt op andere gedachten kunnen brengen. Dus dacht ik bij mezelf dat we misschien het nuttige en het aangename kunnen verbinden met elkaar. Ik had al lang gezien dat hij wel weg was van Anita. Want wie wil zo’n bekende presentatrice niet eens een keer neuken. Zeg nou zelf. Dus ik borgde hem en zei dat Anita graag door hem geneukt wilde worden. Hij schrok even en Anita keek alsof ze water zag branden. Ik fluisterde haar in dat deze man nergens van wilde weten. Ik liet ze even alleen en ging even een rondje lopen. En daarbij liep ik Jolanda tegen het lijf. Ze lachte naar me en vroeg of ik even tijd had. Uiteraard had ik tijd voor haar. Ze keek me aan en zei dat zij en Freek graag nog een kind willen. Maar zei ze, zoals je weet mag hij nooit kinderen krijgen vanwege een genetische afwijking. Ik voelde de bui al hangen en vroeg wanneer ze op het hoogtepunt zou zijn? En dat was dus uiteraard nu. Omdat de gast toch aan het neuken was met Astrid vond ik het geen probleem. Ik zei er wel bij dat ik geen uitgebreide neukpartij kon doen vanwege die gast. Dus ze trok me enthousiast mee naar een vrije kamer. Ze sloot af en trok direct alles uit. Ze zei dat ze al bloedgeil en nat was. Dus vroeg ze of ik haar staand doggy wilde neuken? Nou, welke vent zegt daar nou nee op. Dus ik kleedde me ook snel uit en ze zat al op haar knieën voor me klaar. Ik liep naar haar toe en ze viel hongerig aan op mijn al halfharde lul. Ze nam hem direct zo ver mogelijk naar binnen. En ze had duidelijk bijgeleerd de laatste tijd. Want ze pijpte me nu als een volleerde pijpster zodat ik snel keihard was. Toen ik dat vroeg ging ze dan ook snel recht staan en draaide zich om over de tafel. Ze legde iets naast haar dat ik niet kende. Dus ik pakte het en het bleek een soort opblaasbare plug te zijn voor in haar kut. Zo zou het zaad tijdens het lopen niet uit haar wegdruppen. Slimme meid dus.

Ik ging achter haar nog steeds lekkere dikke kont staan en pakte ook even haar dikke tieten tussen mijn handen. De tepels waren keihard en staken gewoon als kleine lulletjes naar voren. Ze waren heerlijk om mee te spelen en aan te draaien. En daar genoot ze ook van. Ik zette nu mijn lul tegen haar kut en voelde inderdaad dat ze al bloedgeil was. Ze dreef gewoon. Ik stootte dan ook met een machtige stoot mijn lul helemaal in haar kut. Ik pakte haar met mijn handen nu bij haar brede heupen en begon flink te stampen. Daar hield ze wel van. Haar billen schudden lekker door alle stoten en af en toe pakte ik een tepel waar ik eens aan trok of draaide. En haar grote tieten schudden heen en weer onder al het neukgeweld. Ik wist dat ze klaar kon komen zonder dat ik haar aan haar klit zou pakken. En dat was ook zo. Na een kwartiertje stevig geneukt te zijn kwam ze klaar. Ze kreunde en gierde alles bij elkaar. Voor mij een teken om nog een tandje bij te zetten. En daardoor bleef ze maar klaar komen. En toen voelde ik dat ze met haar kutspieren mijn lul aan het kneden was. En daardoor hield ik het niet meer tegen. Ik kwam klaar en begon haar kut helemaal en zo diep mogelijk vol te spuiten. En ik spoot veel in haar onbeschermde vruchtbare kut. Ik bleef lekker even zitten in haar terwijl ik haar billen en tieten nog een beetje streelde. Ze trilde nog helemaal na van het klaarkomen en lag zwaar te hijgen. Toen zag ik dat ze me de plug wilde geven. Ik begreep de hint en toen ik mijn lul uit haar kut trok duwde ik in bijna dezelfde beweging de plug er in. Het was eigenlijk gewoon een ballonnetje dat opgeblazen werd met een ronde knijpbal en een slangetje. IK zag de ballon opzwellen en begreep dat het misschien zelfs nog wel een goed gevuld gevoel moest geven in haar kut. Maar dat was geen probleem voor haar. Ik kust haar nog even en ging me toen even opfrissen.

Toen ik daarna terug kwam in de kamer met Astrid en Onno zag ik aan hun verhitte gezichten dat het niet bij praten alleen was gebleven. Ik las de gedachten en zag dat hij zelfs twee keer in haar klaar gekomen was. Dus geen verkeerde manier van op bezoek gaan. Ik vertelde dat ik door een noodgeval met een personeelslid opgehouden was maar toch de rondleiding wilde doen. Astrid vertelde dat ze hem al van alles verteld had wat zij gezien en begrepen had en dat betekende dat hij nu toch iets meer geïnteresseerd was. Zeker omdat het intussen al lunchtijd was. Ik nam hem mee naar het restaurant waar de kinderen ook nog waren, midden tussen de oudjes. Met grote ogen zag hij aan dat de kinderen en de oudjes samen aten en speelden. Hij vroeg aan een van de mensen wat die er van vonden. En die vertelde dat ze zelf nooit kinderen had gehad en bijna geen familie. En hier had ze alle vreugde van de kinderen en de begeleiders. Wat wilde ze nog meer zei ze. En nadat hij alles had gezien en de manier van werken en ook de ongetrouwde personeelsleden e.d. begreep hij eindelijk het concept. Hij dankte voor de rondleiding en vroeg of hij gegevens uit kon wisselen met Astrid. Die lachte breed en zei dat ze dat graag deed. Ze zou hem ook wel eens op komen zoeken zei ze.

Dit was dus weer een “vruchtbare” dag in het leven van ons centrum. En wat er volgende keer weer op ons af komt merken we dan wel weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 4991 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Zorgcentrum 53”

Plaats een reactie