BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verjaardagsbbq.

Het was Peter’s verjaardag en we hadden een bbq in onze tuin georganiseerd. Er zouden drie van zijn vrienden langskomen.
Tijdens het eten had ik twee glazen wijn gedronken…eigenlijk mijn absolute limiet. Met nog een glas extra zou ik onbehoorlijk dronken zijn geworden.
Al de andere vrouwen waren samen op city-trip naar Parijs en zo zat ik hier dus… Één vrouw met 4 mannen.
We hebben in de tuin een flinke teakhouten tafel zodat we het ons gemakkelijk konden maken. Eens aangekomen, bezorgde ik de jongens een drankje terwijl zij de bbq begonnen op te stellen. Mannen houden daar blijkbaar echt van 🙂
Intussen maakte ik in de keuken wat snacks.
Ik hoorde hen buiten praten.
Één van de jongens had zijn tablet bij zich en zat een tv programma te volgen. Eén of andere meid had hun aandacht getrokken. Ik hoorde opmerkingen als dat ze een heet stuk was met lekkere tieten en een mooie kont. Je weet wel…mannenpraatjes.
Dan hoorde ik plots ook iemand zeggen…”Peter…Cindy heeft ook een sexy figuur hé”. Ik hoorde de anderen ook instemmen.
Peter zei: “Bedankt !”.
De gesprekken van voorheen werden hervat en alles ging zijn gangetje. Ik moet toegeven dat ik een lichte rilling in mijn kut voelde bij het horen van de commentaren.

Voor ik verder ga…toch even dit… Peter en ik zijn nu bijna 8 jaar opnieuw samen na een onderbreking van 27 jaar. We waren als tieners elkaars eersten. We waren steeds heel open tegenover elkaar wanneer het om seks gaat en zo komt het dat Peter ook weet dat het mijn allergrootste fantasie is om eens verplicht te worden mij te laten gebruiken als een seksslaafje door een groep mannen die mij echt tot de meest verregaande daden verplichten.
Het dichtst dat we bij dat soort fantasieën zijn gekomen, is dat ik mijn kut flash aan andere mannen en af en toe een verloren hand toesta wanneer we een keer een parenclub bezoeken.
Zo verplicht Peter me soms om met blote kut en gespreide benen in de auto mee te rijden. Ik mag me dan aan de verkeerslichten niet bedekken zodat…
We zijn ook al op wandel geweest, terwijl ik enkel een jas en kousen aan heb en op rode hoge hakken… Zo werd ik op straat zelfs aangesproken vanuit een voorbijrijdende auto terwijl Peter onze auto was gaan parkeren. Ze dachten dat ik een tippelend hoertje was. Peter raakt hier steeds vreselijk opgewonden van en eerlijk…ik ook.
Hoe dan ook… Terug naar het verhaal.

Ik liep de keuken in en uit om snacks voor de jongens. Nu en dan even pauserend tussen de mannen. Het was me al wel opgevallen dat de jongens me net dat ietsje vaker aanstaarden dan normaal. Ik betrapte hen geregeld, gapend naar mijn kont en borsten. Ik genoot er eigenlijk echt wel van… Niks aan de hand dus. Ik schreef het toe aan het gesprek dat ze eerder hadden gehad.
Zo liep de avond verder, genietend van de bbq en een wijntje of een biertje.
Ik begon stilaan moe en een beetje verveeld te geraken door de vele mannenverhalen en besloot om naar bed te gaan. Ik bezorgde nog een rondje drankjes en wenste de jongens een goeienacht.
Dan in bijzijn van de jongens zei Peter plots: ‘De jongens vinden je allemaal een lekker stuk’. Blozend keek ik hen aan en stamelde…’Bedankt’. Ze bleven me met z’n allen aankijken en ik voelde me een beetje verlegen. Al even onverwacht zei Peter: ‘Kleed jij je hier eens voor ons uit… Ik wil de jongens laten zien hoe lekker jij écht wel bent’.
Ik kon mijn gezicht bietrood voelen worden… Ik kon niet geloven wat ik net gehoord had. Peter stapte op me toe terwijl de jongens me allen aankeken en zei: ‘Toe schat…ik zou echt graag willen dat je je uitkleed voor de jongens’. Ik was sprakeloos, beschaamd, verrast en gechoqueerd. Maar toch ook wel een tikkeltje opgewonden.

Toen ik weer tot mezelf was gekomen…of mezelf weer bij elkaar had geraapt, was iedereen om me heen komen staan. Ik keek naar Peter en vroeg: ‘Wat zei je nu net ?!’ Peter legde zijn armen om me heen en zei: ‘Alsjeblieft schat, ik wil met je pronken tegenover de jongens’. Ik keek hem aan, me afvragend wat te doen…hem een klap te geven…of…gewoon weg te lopen…of blijven staan en wenen. Een miljoen gedachten flitsten door mijn hoofd. Wat was dit allemaal ? Wou hij me echt naakt voor zijn vrienden ? Zou hij me tegenhouden wanneer ik eraan zou beginnen en dan zeggen dat hij slechts een grapje had gemaakt ? Was dit hem ernst ?
De wijn die ik had gedronken had zijn effect al lang terug verloren dus ik hoorde echt wat ik dacht te horen. Dan schakelden mijn gedachten plots door naar een ander niveau. Zou het deze jongens bevallen wat ze te zien zouden krijgen ? Ik ben 50 en moeder. Ik ben in goede vorm, ik sport regelmatig en intensief, maar mijn borsten zijn puur natuur, niet extreem groot en hebben…zei het slechts een klein beetje…sporen van zwaartekracht. Zou ik hen bevallen ? Zouden ze me een slet vinden ? Zou Peter me een slet vinden ? Ik keek hem aan en fluisterde hem toe: ‘Is dit iets wat je ECHT wil dat ik doe ? Ga je me door hen laten aanraken ? Hou je nog van me ? Ga je nog steeds van me houden wanneer ik dit zou doen ? Hij antwoorde: ‘Aanraken… Enkel als je dat zelf ook wil. Dan mag ’t van me. Ja… Aub doe dit voor me’. Hij drukte me tegen zich aan en zei: ‘Ja ik hou van je en dat zal ik ook altijd blijven doen’.

Hij liet me los en zette me een tikkeltje van zich af. Voor het eerst keek ik nu naar de jongens en zag dat ook zij allen naar mij keken. Naar hun kruis kijkend merkte ik dat ze allemaal hard waren en waarschijnlijk dan ook wel WILDEN dat ik me uitkleedde.
Heel verlegen knoopte ik mijn kleedje open en liet het over mijn schouders, borsten, armen, heupen op de grond glijden. Alhoewel ik toen ik me eerder had omgekleed, niet gepland had vanavond een show weg te geven, had ik toch een lekker sexy setje met string aangetrokken. Terwijl mijn kleedje de grond raakte, zei Peter: ‘Draai eens rond Schattebol.’ Ik deed wat hij vroeg en hoorde de jongens zeggen: ‘God wat heeft ze een lekkere kont man’.
Daar stond ik voor 4 mannen met enkel mijn bh’tje en string aan. Peter zei: ‘Draai nog eens wat rond voor de jongens’.
Terwijl ik dacht…dit is nog helemaal niet zo erg…draaide ik inderdaad nog een keer om mijn as. Aan het strand draag ik minder dan dit dus… Ik begon me op mijn gemak te voelen met de situatie en vond de aandacht die ik kreeg best wel leuk. De jongens bleven correct en lief alhoewel ze opgewonden waren en ik genoot van hun commentaren. ‘Jaaaaa Peter wat is ze heet’, hoorde ik er eentje zeggen, ‘Lekkere kont Peter’, zei weer een ander. Weer een ander: ‘Wat een geile tieten’. ‘Lekkere dijen” hoorde ik nog.
Ik begon te beseffen hoezeer ik ervan geniet mijn lichaam aan andere mannen te tonen. Ik begon hier net van te genieten wanneer een van de jongens zei: Peter. laat haar nu die bh maar uittrekken’.
Ik was al vergeten dat er van me verwacht werd dat ik me zou uitkleden.
Peter zei: ‘Je hebt ‘m gehoord schat’.

Ik keek naar Peter en wou beginnen protesteren. Dan voelde ik opeens een hand mijn bh loshaken. Instinctief drukte ik mijn armen tegen mijn borsten aan om mijn bh op te vangen en mijn borsten te verbergen. De jongens waren vreselijk opgewonden nu. Ik liet mijn armen zakken en liet mijn bh nu ook op de grond vallen. Daar stond ik in niks anders dan een piepklein stringetje voor 4 opgewonden mannen. Ik sloot mijn ogen. Opnieuw voelde ik me erg verlegen. Ik zette mijn handen in mijn zij en bleef zo staan. De jongens gingen compleet uit hun dak. ‘Ooooohhhh ja… Heerlijke tieten… Prachtige harde tepels… Peter…gelukzak ! Dat je daar mee mag spelen…’
Ik genoot van hun commentaren en ontspande me opnieuw.
Dan hoorde ik een van de jongens zeggen: ‘Verdomme, ik wou dat mijn vrouw zo’n tieten had’ en dan één ‘Ik ook’. Ik opende mijn ogen. Ik had hun vrouwen recent ontmoet en wou weten wie het was die dat had gezegd. Op een typisch vrouwelijke wijze wond dit me wel op . Er werden nog vele andere opmerkingen gemaakt en ik ontspande me steeds verder.
Filip, zei: ‘ Kijk toch eens hoe hard haar tepels staan’. Ik keek ‘m stout glimlachend aan, nam m’n beide tepels beet en terwijl me een kreuntje ontsnapte, kneep ik er even in. Op dat moment besefte ik dat mijn lichaam compleet opgewonden was, wat mijn verstand me ook vertelde.
Ik wist niet meer hoe lang ik daar zo gestaan had, maar plots besefte ik dat ik ZELF ongevraagd opnieuw was beginnen ronddraaien zodat ze allemaal een goeie blik op mijn tieten kregen. ‘Wow’ hoorde ik van de mannen. ‘Cindy, je staat compleet opgegeild ! Je geniet hier echt van hé !?’
Ik knikte hen giechelend en geil glimlachend toe.

‘Kijk’ zei Tim…’haar string is kletsnat. En of ze ervan geniet. Minstens even erg als wij’.
Ik keek naar Peter, hopende dat hij hier niet al te boos om zou zijn. Hij keek naar me als een trotse vader. ‘Geniet je hier echt zo erg van schat ?’
Zacht fluisterde ik terug dat dat inderdaad het geval was. ‘Uit dan met dat stringetje en toon de jongens je laatste verborgen plekje’.
Dit keer had ik gek genoeg geen verdere aanmoediging nodig. Alsof ik dit elke dag deed, haalde ik mijn string over m’n heupen naar beneden.
Hier stond ik dan. Volledig naakt voor deze 4 mannen. En ik genoot ervan. Ik draaide om en om terwijl ik luisterde naar de opmerkingen over mijn kut, kont en tieten. Ze waren allemaal zo vol lof in hun opmerkingen. Ik draaide maar om, badend in hun uitlatingen. Zo ging ik een tijdje op in mijn eigen wereldje. Dan pakte Peter me bij de hand en leidde me naar de tuintafel. De anderen volgden zonder ook maar één seconde hun blikken van me af te halen. Ze maakten met z’n allen razendsnel de tafel vrij terwijl Peter me op de tafel hielp. Terwijl ik daar lag, spreidde hij mijn dijen wijd open. De jongens stonden er nu met zijn allen omheen en staarden naar mijn kletsnatte kut.

Daar zo liggend, bedacht ik dat ik in geen honderd jaar zou gedacht hebben dat dit avondje zo zou gaan lopen. Ik keek rond naar al de mannen, hun blikken vastgezogen aan of mijn tieten of mijn kut. ‘Wow…jouw vrouwtje is fantastisch’…’Ja Peter ze heeft de mooiste kut die ik ooit heb gezien’…’Ze is het lekkerste neukteefje ooit…Wat zou ik graag die tieten en harde tepels willen voelen’…’En ik zou wat graag haar kutlippen willen strelen’… Opnieuw leefde ik in mijn eigen wereldje, gewoon genietend van het feit dat 4 mannen hier om me heen stonden, naar mij verlangend. Terwijl ik daar lag, drong het tot me door, dat ze allen woord hadden gehouden.
Met uitzondering van enige hulp met mijn bh’tje, had niet één van hen me zomaar aangeraakt.
Net op dat moment voelde ik een hand op mijn kut. Even geschrokken keek ik omlaag om te zien dat het Peter’s hand was. Hij wreef over mijn kutlippen. Dit tot grotere opwinding van de anderen. Hij spreidde mijn lippen en toonde mijn kut nog verder open aan de jongens. De jongens gingen opnieuw uit hun dak en ik hoorde één van hen vragen: ‘Oooooo Peter…mogen we met haar spelen ?’…’Mag ik haar kut strelen ?’…’Mag ik met haar tieten spelen ?’…’Mag ik haar tepels zuigen ?’…Mag ik haar kut likken ?’…
Ik lag daar naar hen te luisteren en dacht…de kans dat Peter hen gaat toelaten me aan te raken, is bijzonder klein. Maar dan hoorde ik hem met een hese opgewonden stem in mijn oor fluisteren: ‘Schat, wil je dat ze je aanraken…met je spelen…?’
‘Schat’, zei ik ‘is dat iets wat ook jij graag wil ?’
‘Heel zeker weten… Van mij mogen ze absoluut. Maar alleen als JIJ dat echt heel graag wil’, antwoorde hij.
‘Wow…laat me hier even over nadenken’, vroeg ik hem.
‘Ok jongens’, zei hij ‘laat ons een drankje halen en haar even de tijd geven. Blijf wel zo liggen hoor terwijl de jongens een drankje nemen en naar je kijken’.

Ik lag daar met gespreidde benen terwijl de jongens wat gingen halen. Ik lag met gesloten ogen terwijl een miljoen gedachten door mijn hoofd over en weer schoten. Peter wilde hen dus echt met me laten spelen ? Me laten betasten… Zou hij een slecht gedacht van mij krijgen wanneer ik ja zou antwoorden ? Wat houdt spelen precies in ? Moest ik HEN ook aanraken voor de ogen van Peter ? Zeker zou hij hen toch hun pikken niet in me laten stoppen en me hen laten pijpen en neuken ?! Had ik dit al veel te ver laten gaan ? Ogen gesloten, ver weg in gedachten, had ik er helemaal niet meer op gelet wat de mannen onder elkaar zeiden of deden. Ik wou net recht komen toen ik hun gesprekken opving.
‘Peter, wat ben jij toch een gelukzak met een vrouw die zichzelf zo goed verzorgd. Kijk toch eens hoe fantastisch haar lichaam is. Wat ben jij een gelukzak dat je daarmee elke nacht in bed ligt. Ik zou echt heel graag haar kutje willen voelen. En ik wil ontzettend graag met die harde tepels spelen.’ Zo bleef het maar doorgaan en hoe meer commentaar ze gaven, hoe natter mijn kut werd. Wel… Misschien een beetje ‘aanraken en spelen’ dan.
Tim, wiens vrouw ik niet kan luchten zei: ‘Verdomme, ik wou dat mijn vrouw er half zo goed uitzag, Peter. Ze is ongelooflijk.’ DAT waren net de magische woorden die ik als laatste zetje nodig had. Op een stoute manier van spreken dan. Ik dacht bij mezelf hoe ik er van ging genieten met haar een praatje te maken, wetende dat Tim naar mijn naakte lichaam had staan kijken en me intiem had aangeraakt.
Ik riep Peter bij me. ‘Schat, is dit wat JIJ van me wil…en zal je nog steeds van me houden nadat al deze mannen me overal hebben aangeraakt…gestreeld en…en…met me hebben gespeeld ?’
‘Schat, ik zal hoe dan ook ALTIJD van je houden.’
Daarna kuste hij me heel lief en zei: ‘Doe dit absoluut zeker NIET als je het zelf niet ook heeeeeel graag wil ! Dit is uiteindelijk wat JIJ in je fantasieën al zoooo lang wou.’
Ik antwoordde: ‘En ik wil jou gelukkig maken. En als dat ‘zo’ kan… OK. Schattebol, wanneer ik stop zeg, betekent dat ook echt stop en dan is het ook voorbij
Begrijp je dat !?’
‘Ja’, antwoordde hij en riep de jongens erbij.

Ik opende mijn ogen en was dadelijk compleet verrast… Vier naakte mannen…, de mijne inbegrepen… Ze stonden allen om mij heen. Ze hadden zich allemaal al uitgekleed terwijl ik daar met gesloten ogen had liggen nadenken.
‘Wat had ik je gezegd’, hoorde ik zeggen. ‘Toegegeven’, kwam er een antwoord.
‘Ok, geef me even een minuutje jongens’, zei ik.
Ik richtte me op mijn ellebogen op en keek naar de 4 naakte mannen met hun stijve harde pikken rondom me.
Sedert mijn echtscheiding, was Peter’s pik de enige die ik nog van zo dichtbij gezien had. Nu lag ik hier omringt door stijve opgerichte pikken. Één van hen had een wel heel erg grote onbesneden pik. Ik had nog nooit eerder een onbesneden pik gezien. En al zeker geen pik van die afmeting ! Zelfs tijdens mijn studietijd ‘speelde’ ik niet veel zodat ik tot op heden niet echt zo ontzettend veel ervaring had. Ik dacht bij mezelf dat ze me gelukkig enkel zouden gaan aanraken en dat hij dat enorme ding niet in me wilde gaan stoppen. Eentje had een kleinere dan die van Peter. Verder waren ze zowat Peter’s formaat. Ik ging terug onderuit liggen, gelukkig met de idee dat ik al deze mannen zo kon opwinden. Ik lag daar…niet wetend wat te verwachten.
Ik hoorde Peter zeggen: ‘Goed onthouden jongens…zoals ik jullie eerder al had gezegd… Ze houdt van een zachte behandeling om mee te beginnen’.
Vanaf dan voelde ik overal handen over me heen glijden. Twee op de binnenzijde van elke dij van boven naar onder en terug strelend. Twee op elk van mijn borsten, zachtjes strelend en in mijn erecte tepels knijpend. En één was zacht mijn kutlippen aan het strelen. Ik was zoooooo opgewonden. Het voelde zooooo ontspannend en opwindend tegelijk. Ik voelde een vinger in mijn kut glijden en wou gaan zeggen dat dat te ver ging, maar besloot al even snel om maar gewoon te laten begaan. Het voelde te lekker aan. Ik vertelde mezelf dat het Peter’s vinger was. Want Komop… Zou Peter toestaan dat één van deze jongens al dadelijk mijn kut zou gaan vingeren ? Dan voelde ik een paar lippen op elk van mijn tepels terwijl mijn beide borsten gekneed werden. Ooooooohhhh… Wat voelde dit goed. Twee mannen die op mijn tepels zogen en mijn borsten kneedden terwijl Peter ’s vingers mijn kut in en uit gleden. En dan nog één die mijn dijen streelde. Hemels…

Plots daagden me twee zaken. Peter fluisterde in mijn oor: ‘Geniet je ervan ?’
Een set handen had opgehouden mijn dij te strelen maar de vingers bleven in en uit mijn kut glijden en bespeelden mijn kittelaar. Dat waren Peter’s vingers niet die mijn kut zo deden genieten.
En op hetzelfde moment drongen Peter’s eerdere woorden tot mij door. ‘Goed onthouden jongens…zoals ik jullie eerder al had gezegd… Ze houdt van een zachte behandeling om mee te beginnen’.
Het drong plots tot me door. Peter had dit allemaal gepland en opgezet. Hij had dit gepland en ik was er ingetrapt !
Wanneer de jongens niet zo’n zalig werk hadden geleverd op mijn tepels en kut, was ik misschien wel furieus geweest.
Wat moest ik doen ?
Ik dacht bij mezelf… Als hij zijn vrienden met me wil zien spelen, wel…dan komt hier de show.
De show waartoe ik me op dat moment bereid voelde dan toch.
Ik had uitgemaakt dat het ok was dat ze met mijn kut speelden, mijn borsten likten en op mijn tepels zogen. En ik zou ook met Tim’s pik gaan spelen alleen maar omdat ik zo’n hekel heb aan zijn vrouw. Het zou leuk zijn met haar te praten, wetende dat ik aan haar man’s pik had liggen rukken. Super… In mijn hoofd klonk dat me goed.

De vingers in mijn natte kut werden vervangen door een ander stel, dikker en langer. Terwijl deze in en uit pompten, voelde ik ook een andere hand die mijn gezwollen kittelaar bewerkte. Deze jongens waren echt goed. Ik had het niet eerder beseft maar merkte dat ik met mijn kut de vingers tegemoet had liggen stoten. Als ze zo verder gingen, zou ik heel snel gaan klaarkomen. Daar had ik al helemaal niet mee gerekend. Net wanneer mijn lichaam me in de steek zou gaan laten en ik voor al deze mannen zou gaan liggen klaarkomen, kwam Peter die zonder dat ik het wist was weggeweest, terug bij de tafel aan.

‘Hey jongens, kijk eens wat ik hier heb’, hoorde ik hem zeggen. Ik keek op en zag hoe Peter daar stond met twee van mijn dildos. Ik voelde mijn gezicht onmiddellijk rood aanlopen. Kende hij dan helemaal geen schaamte…? Was er dan helemaal geen terughoudendheid meer in hem aanwezig ?! Nu wisten al deze mannen ook ineens dat ik seksspeeltjes gebruikte. Had ik daar direct STOP moeten zeggen en recht staan ?
De jongens waren allemaal opgewonden en riepen: ‘Super… Peter, laat ons eens zien hoe je die bij haar gebruikt. Peter had twee van mijn favoriete speeltjes meegebracht. Waarvan één een siliconenrubberen levensechte pik, ongeveer de grote van Peter’s eigen pik. Die dildo ziet er realistisch uit en voelt ook zo aan. De andere was een kleine vibrator die ik graag op mijn clit gebruik. Met al de vrolijke opwinding van de jongens dacht ik… OK, laat Peter ze dan maar op mij gebruiken en hen er een showtje mee geven. Ik lag nog steeds in het midden van de tuintafel. Iemand zei: ‘We moeten haar opschuiven tot gelijk met de tafelrand’. Als van op afstand bestuurd, schoof ik zelf op tot aan de rand. Ik hoorde Filip zeggen: ‘Ik weet nog wat.’ Ik hoorde de verandadeur open gaan en zag dat hij terug buiten kwam met één van de kussens van de stoelen uit de leefkamer. De andere drie pakten me op terwijl Filip het kussen onder mij schoof.

Wim nam twee stoelen met armleuningen voor onder mijn voeten. En zo lag ik met mijn dijen wijd gespreid met kletsnatte kut net aan de tafelrand en mijn voeten steunend op de armleuningen van de stoelen.
Peter kwam tussen mijn benen staan en begon met de kleine vibrator op en neer tussen mijn kutlippen te wrijven. Hij gaf hem door aan Tim en zei hem die op mijn clit te gebruiken. Tim deed het goed en al gauw gleed mijn verlegenheid weg en maakte plaats voor opwinding. Terwijl Tim zachtjes met de vibrator over mijn clit wreef, opende Peter mijn kutlippen met de realistische dildo. Hij begon er traag mee in en uit mijn kut te pompen. Opnieuw gaven de jongens allemaal geile commentaren op de show. ‘Wow…dat ziet er fantastisch uit !…God haar kut is zalig…Kijk hoe kletsnat haar kut is…Verdomme ik wou dat dat mijn pik was…’

‘Kijk hoe haar grote kutlippen mee naar buiten worden getrokken met die knots, alsof ze die ook niet meer willen loslaten’.
Zelf was ik ver weg in mijn eigen wereldje. Tim en Peter deden mijn kut zo genieten en ik kon de anderen horen over hoe lekker ze mijn kut wel vonden terwijl ze gebruikt werd. Hoe graag ze het speeltje wilden vervangen door hun eigen pikken. De show-off in mij genoot van dit alles. En Peter deed een fantastisch werk met de dildo, de pik er helemaal volledig in me duwend om hem dan tergend traag weer terug te trekken. Wanneer hij hem er helemaal uit trok, wreef hij er mee tussen mijn lippen. Tim wreef mijn clit en ik wou zo graag klaarkomen. Opnieuw merkte ik dat ik met mijn heupen lag te beuken om de rubberen pik tegemoet te stoten. Ik dacht dat de jongens wel moesten genieten van deze show. Dan keerden ook de handen terug naar mijn borsten. Twee per borst. Dan begon ook het zuigen aan mijn tepels opnieuw. God wat voelde dit lekker. Ik voelde me fantastisch,…mijn kut,…mijn clit,…borsten…tepels…allemaal gelijktijdig gestimulleerd. De jongens waren heel lief en zacht.

Ik dacht bij mezelf… Dit is ongelooflijk. Mijn man is me aan het aanbieden aan zijn vrienden, en ik geef hier een show voor een stel andere mannen.
Maar ach…het was niet dat ik een slet was en me door hen liet neuken en hun pikken pijpte. Het voelde me meer als naar een massagesalon gaan en in plaats van één…vier masseurs te hebben. En ze werkten aan mijn meest gevoelige plekjes. Het leven was mooi. Ik genoot van het moment en stelde me voor hoe ik er nu wel moest uitzien. Naakt op mijn rug, benen wijd gespreid op onze tuintafel met vier mannen die rond me stonden. Manlief die een dildo in mijn kut pompte terwijl zijn vrienden mijn tepels likten en zogen en een andere die mijn clit stevig bewerkte met één van mijn vibrators. Zelfs in mijn wildste fantasiën had ik nooit gedacht dat dit ooit echt zou gebeuren.
Ik ontwaakte uit mijn dromerige staat doordat de jongens van plaats wisselden. Ik keek op… Tim was nu aan mijn linkerborst aan ’t zuigen en Wim nam de kleine vibrator op mijn clit over.

Peter was nog steeds de realistische dildo in en uit mijn kletsnatte kut aan het pompen. Filip zoog op de keiharde tepel van mijn rechterborst. Nu kreeg ik mijn kans, ik keek naar rechts en links,… Tim was die met de erg grote pik gebleken en Filip die met de kleinere. Ik zou mijn kans gaan grijpen om met Tim’s pik te spelen. Ik dacht een minuutje na… Verdikke ik kon toch niet Tim’s grote pik vastnemen en de kleinere van Filip niet. Dat zou Filip misschien kwetsen. Och dacht ik… Wat zou het…en greep beide pikken beet. Terwijl ik voorzichtig de beide pikken begon af te trekken, barste er enig rumoer van opwinding los onder de mannen. Ik had behalve die van mijn ex-man, in vele jaren, geen andere pik dan die van Peter meer in mijn handen gevoeld en nu had ik er één in elke hand.

‘Hey Peter, zie Cindy eens naar die pikken grijpen.’. Tim en Filip kreunden terwijl ze mijn tepels zogen en ik hun pikken kneedde. Filip zei: ‘Verdomme, alles wat ze nu nog nodig heeft is een pik in haar kut en één in haar mond’. En ik dacht: ‘Hihihi…Pfffffffffff…alsof DAT ooit zou gebeuren.
Ik was als het ware verloren in de ruimte, al mijn zintuigen sloegen door. Ik voelde Filip’s pik in mijn hand kloppen. Wow… Ik laat deze jongen genieten… Ik kan het bijna niet geloven… Een pik in mijn hand…niet die van Peter…en hij is bijna klaar om een lading warm zaad te spuiten. Terwijl ik nog met die gedachte speelde, voelde ik hem verstrakken en spoot hij al zijn zaad over mijn rechterborst. Zijn pik mocht dan de kleinste zijn maar zijn lading was enorm. Heel mijn borst werd er door bedekt en nog eens half mijn buik. De jongens schreeuwden het uit terwijl Filip zich een beetje achteruit trok nadat hij was klaargekomen. Peter nam zijn plaats in en smeerde al het zaad uit over mijn borst. Mijn borst was heel erg glad nu en Peter masseerde mijn borst en trok zachtjes aan mijn tepel die onder het zaad hing. Dan begon hij mijn in zaad gedrenkte borst te likken en zuigen. Dat stuwde me eigenaardig genoeg nog meer naar een orgasme, mijn man die het zaad van een andere man van mijn borst likte.

Nu kon ik ook Tim’s monsterpik in mijn linkerhand voelen kloppen. Wow…dacht ik, nu heb ik al twee verschillende pikken laten klaarkomen op één avond. Tim bevroor ook, rekte zich uit en zijn grote pik spoot een al even monsterlijke lading zaad over mijn rechterborst. Oooo… Wat voelde dit goed… Lekker warm… Opnieuw gingen de jongens uit hun dak. Peter’s realistische dildo ging nu op een regelmatig tempo mijn kut in en uit. Ik had twee ladingen zaad over mijn borsten en een vibrator op mijn clit en Peter die ook nog eens het zaad van mijn borst likte. Ondertussen wreef ook Wim mee het zaad over mij uit. Ik dacht bij mezelf, wacht tot ik Tim’s rotwijf nog eens zie. Alleen al de gedachte hoe haar man net zijn zaad had verschoten over mijn borsten, gaf me al een super gevoel. Ik begon ook te denken aan Filip’s vrouw, Tania, en dat was waarschijnlijk wat de extase in mijn hoofd een beetje doorbrak. Toen ik eindelijk terug een beetje tot mezelf gekomen was, merkte ik een paar dingen op die me nog niet eerder opgevallen waren. Ik opende mijn ogen en zag dat Peter op mijn rechterborst zoog. En op hetzelfde moment merkte ik op dat Wim’s ballen tegen mijn kont aansloegen terwijl ik hem hoorde zeggen: ‘Goooooddddd dit is de lekkerste kut die ik ooit neukte ! Jongens jullie moeten haar ook proberen !’

Op datzelfde moment hoorde ik Peter in mijn oor fluisteren: ‘Geniet je er van ? Zo’n een vreemde pik in je kut ? Je lekker laten neuken…
Pas DAN drong het ten volle tot me door dat Wim’s pik tot aan zijn ballen toe in mijn kut begraven zat en hij ‘m daar stevig vast hield! Oh god !!…besefte ik plots…hij vibreert niet…hij begint te kloppen…!!! Verdomme !!! Hij gaat in mij klaarkomen !!! Dan in een flits ging me door het hoofd dat Peter één van zijn maten had toegestaan mij te neuken !!! Stond hij deze man nu echt ook nog toe om zijn zaad diep in mijn kut te spuiten ?!?!?
Toen voelde ik het, hij kwam diep in mijn kut klaar. Ik kon het voelen. Ik kon een andere man in mijn kut voelen klaarkomen ! Ik werd door deze kerels als in een goedkope pornofilm bekeken terwijl een vreemde man zich in mij had klaargeneukt. Mijn man had mij net als een hoertje aan een vreemde vent uitgeleend !? Hij bleef maar spuiten, er leek geen einde aan te komen. Ik kon zijn zaad in me voelen en even later liep het voorbij zijn pik en omlaag naar mijn sterretje. Hij had zoveel zaad in me gespoten dat hij mijn kut overvult had.
Peter en Filip waren mijn borsten aan ’t kneden, terwijl Wim mijn kut vulde.
En ik…

Tot mijn schaamte moest ik toegeven dat het zalig aanvoelde. Had Peter geweten dat Wim me aan het neuken was…? Een vreemde pik in en uit pompend in ZIJN private kutje… Had Peter geweten dat hij ook in mij zou gaan klaarkomen ?
Teveel gedachten, teveel gevoelens.
Wim begon rustig zijn pik uit mijn kut te trekken. Opnieuw gingen de jongens uit hun dak, wetende dat Wim mij net vol zaad gespoten had.
Toen hoorde ik Peter zeggen: ‘Je ziet er zo mooi uit terwijl je geneukt wordt’.
Het feit dat Peter wist dat Wim me aan het neuken was en de hele tijd had toegekeken, betekende raar genoeg een hele opluchting voor me. En terwijl Peter, Filip en Tim hadden toegekeken, was ik ook een eerste keer klaargekomen. Terwijl ik daar uitgeteld lag van de stimulatie en de emoties, kon ik de jongens pratend bij me vandaan horen wandelen.
Ik zou echter gauw gaan ontdekken dat dit enkel een pauze betekende. Zelf dacht ik dat het allemaal voorbij was. Peter had gekregen wat hij wou…hij had twee van z’n vrienden zien klaarkomen over mijn borsten…hij had ze allemaal met me kunnen zien spelen…en hij had mijn kut kunnen zien vol spuiten met Wim’s zaad. Allemaal waren ze klaargekomen met uitzondering van Peter zelf en hij zou me ongetwijfeld neuken zodra zijn vrienden vertrokken waren.

Hun conversatie drong nu pas tot me door doordat ik even in gedachten verzonken was geweest. ‘Verdomme Peter, Cindy is de beste ooit. Behalve dat haar kut de mooiste is die ik ooit zag, is ze ook nog eens de lekkerste die ik ooit geneukt heb… Ik ben gek op haar tieten, fantastische harde tepels… Zag je me over haar tieten klaarkomen…zag je MIJ over haar tieten klaarkomen, mijn lading zaad was veel groter… Dat was de beste rukbeurt die ik ooit heb gekregen… Jij bent een gelukzak Peter…’
Tegelijkertijd voelde ik iemand tussen mijn nog steeds geopende dijen en ik hoorde Filip’s stem ‘Nu is het mijn beurt’. Ik was Filip compleet vergeten.
Filip begon zijn eikel tegen mijn kutlippen aan te wrijven.
Oooooo…, dacht ik… Zou Peter ook hem toestaan om mij te neuken !? God ben ik tot de buurthoer verworden !? Doordat ik net was klaargekomen, was mijn kut supergevoelig en Filip’s gewrijf met zijn pik tegen mijn doorweekte kutlippen voelde gewoonweg zalig aan.
Ik lag bij mezelf te denken…wel…ik had het toch al zo ver laten komen dat ik door Wim geneukt werd… Wanneer Peter nu Filip niet tegenhield, dan ik ook niet. Ik wilde het ook niet. God dit was zoooo geil.

Net toen me die gedachte door het hoofd ging, kon ik zijn eikel mijn lippen uit elkaar voelen duwen. Met al Wim’s zaad nog in mijn kut, gleed Filip’s pik er zo in. Hij trok zijn pik er dadelijk terug helemaal uit en sloeg ermee op mijn clit. Wow…dat had Peter nog nooit bij me gedaan, dit voelde lekker… Dan duwde hij ‘m weer bij me naar binnen, pompte een paar keer diep in en uit en trok ‘m er opnieuw uit om er weer mee op mijn clit te slaan. Mmmm…dit voelde zalig. De andere mannen stonden allemaal toe te kijken, samen met mijn Peter.
‘Goed zo Filip, sla haar met je pik… Verdomme Filip, kijk eens hoe haar kutlippen zich rond je pik vastzuigen zoals eerder bij die dildo… Ze wil je niet meer loslaten man…’
Ik hoorde Filip terugroepen: ‘Wim je had gelijk…dit is de lekkerste…heetste…kut waar ik ooit mijn pik in stopte. Als mijn vrouw’s kut half zo lekker was, stond ik nu waarschijnlijk niet Peter’s slet te neuken’.
Peter’s slet…!!! Jaaaaa…dat was ik echt wel, zo dacht ik.

Nadat Filip twintig minuten lang afwisselend mijn kut had geneukt en zijn pik tegen mijn clit aan had geslagen, wou ik echt absoluut opnieuw klaarkomen. Terwijl ik kreunend naar mijn climax toeging, voelde ik hoe Filip zijn stijve pik hard en diep in mijn kletsnatte kut beukte en zich aan me vastgreep totdat ook hij bevroor. Ik voelde zijn pik hard in mij beginnen pulseren.
Oh God…ging het door me heen. Ook hij gaat IN mijn kut klaarkomen ! Net op dat moment echter trok Filip zijn kloppende staaf uit me en schoot de grootste lading van de avond over mij heen. Alles over mijn kut en buik. Een enorme hoeveelheid sperma gutste over mijn kut… Het gevoel, het gezicht, de toeschouwers…kortom de hele situatie droeg er toe bij dat ook ik opnieuw schokkend klaarkwam. Het kon natuurlijk niet anders dan dat dit resulteerde in het zoveelste joelende gejuich van de avond. Ook Peter juichte mee.
Wederom lag ik uitgeteld, stom genoeg om te denken dat ik klaar was voor vanavond.
Allen, behalve Peter hadden me nu op één of andere manier gehad. Nooit eerder was ik met meerdere mannen tegelijk geweest.
Ik kon dan ook niet weten wat me nog te wachten zou staan.
Niet dat ik zo dom was. Ik had dit alleen nog nooit eerder gedaan.
Hoe had ik dan ook kunnen weten dat Filip, Tim en Wim enkel een korte pauze namen en dat de neukbeurt van Filip van zoëven hen weer zover had gebracht dat ze klaar waren voor een vervolg ?

Toen ik mijn ogen opende, was ik opnieuw omringd door mannen met stijve pikken. Het zachte strelen van mijn lichaam begon terug. Filip was bij mijn linkerborst, Tim bij mijn rechterborst, Peter die de binnenzijde van mijn dijen streelde en Wim die eerder mijn kut had volgespoten als nooit tevoren en nu een biertje dronk terwijl hij de anderen gadesloeg.
Ik sloot mijn ogen terwijl dat zalige gevoel weer helemaal door me heen begon te trekken. Dit keer echter was er geen angst, verlegenheid of schaamte meer bij. Daar was ik aan voorbij en ik genoot openlijk met volle teugen.
Filip en Tim waren mijn borsten op een zalige wijze onder handen aan ’t nemen. Het kneden, het likken en trekken aan mijn tepels… Ik kon Peter het zaad van de twee mannen die me net hadden geneukt, voelen uitsmeren over mijn kut. Filip’s handen streelden nu de binnenzijde van mijn gespreide dijen. Het voelde allemaal zo zalig. Ik voelde ineens een tong mijn druipende gebruikte kut likken. Eerst heel zacht, kon ik voelen hoe de tong mijn lippen spreidde…mmmm…lekker. Maar wie zou daar nu mijn kut aan ’t likken zijn, wetende dat het zaad van één man er uitdroop en het zaad van een andere man er overal overheen kleefde. Zo gek als het ook mag klinken maar de gedachte dat mijn kut werd schoongelikt nadat ze door twee mannen werd gebruikt, wond me zo mogelijk NOG meer op. Het voelde ook echt fantastisch. Niet alleen werd de buitenzijde van mijn kut schoongelikt maar het zaad van Wim werd ook uit mijn kut gezogen. Het likken en zuigen hield op en ik voelde beweging tussen mijn dijen. Één man had mijn kut schoongelikt en gezogen zodat een andere man opnieuw een schone kut had om te neuken.

Oooooo mijn God…zodra ik de eikel van de pik tussen mijn lippen voelde, wist ik dat het Tim’s pik was die zich klaar maakte om in me te dringen. Het was echt een monsterpik en ik kon voelen hoe alle andere mannen stopten met dat waar ze mee bezig waren.
Allen wilden ze zien of mijn kut die enorme pik zou kunnen hebben. Terwijl Tim tussen mijn dijen stond, was alles stil. Het geluid van het likken aan mijn borsten en het strelen was verstomd. Allen wachtten en keken toe om te zien of dat monster zou passen. Tim spreidde mijn lippen met zijn enorme eikel. Hij hield ‘m daar met slechts een klein beetje druk. Ik dacht bij mezelf dat hij niet zou passen en dat ik de jongens zou teleurstellen.
Rare gedachte wel.
Ik had beter moeten weten. Met mijn grote kut kon ik echt wel alles aan
Tim begon mijn clit te masseren terwijl hij de druk op mijn kutlippen bleef behouden. Terwijl hij mijn clit bewerkte, dacht ik aan zijn vrouw. Wanneer zij die pik kon hebben, dan ik zeker ook. Nadat hij, wat wel een eeuwigheid lang leek, over mijn clit had gewreven, kon ik Tim’s pik stilaan dieper in mij voelen dringen. Het deed me absoluut geen pijn. Ik voelde alleen enorm veel en lekkere spanning. Vanaf dat de dikke eikel in mij was gedrongen, volgde de rest gewoon vanzelf. Hij stopte…trok zich een beetje terug en duwde het enorme gevaarte dan opnieuw wat dieper in mijn natte kut. Hij bleef dit herhalen tot ik zijn ballen tegen mijn bilnaad voelde. Net als eerder schreeuwden de jongens hun opwinding weer uit. Ik hoorde Wim zeggen: ‘Je gaat haar nu niet meer thuis kunnen houden, Peter.

Nu mijn kut wat verder was opgerokken en ik stilaan aan de enorme omvang van Tim’s pik had kunnen wennen, voelde het heel erg lekker aan zoals hij traag in en uit mijn kut stootte. Wat was hij hier goed in. Hij wist dat hij een extra grote neukstaaf had en dat als hij het niet rustig aan zou doen, hij me zelfs met mijn druipnatte volgespoten kut nog steeds pijn had kunnen doen. En daarmee was natuurlijk ook de hele avond om zeep geweest. Hij nam dus zijn tijd om dat gevaarte rustig in en rustig uit te bewegen. Hij was al eens klaargekomen over mijn borsten en dus vermoedde ik dat hij het wel een tijdje zou gaan uithouden. Tim bleef zijn rustige tempo volhouden. Nooit te hard…nooit te snel. Ik kon elke ader op zijn pik voelen terwijl hij mijn kut helemaal tot het uiterste oprok. Ik opende mijn ogen en zag hoe Peter toekeek terwijl Tim zijn vrouwtje verder bleef neuken. Hij leek zelfs trots op me te zijn. Wetende dat Peter toekeek hoe de dikke harde pik van een andere man in zijn vrouw’s kut pompte, kwam ik opnieuw kreunend en schokkend klaar.
‘Ooooooohhh…’gilde ik ’t uit. ‘Ooooooo… Ik kooooommmmm… Neuk me maar lekker verder. Ooooooohhh wat smerig dat een gehuwde vrouw nu jullie hoer is !!!! Maar gebruik me allemaal zo vaak jullie maar willen !!!! Jullie mogen alles met me doen wat jullie willen !!!! Ik ben jullie neukslet.. Een hooooeeerrrrr!!!!!’

Tim bleef verder pompen. Mijn kut was nu nog natter van mijn orgasme. God wat zalig…wat een fantastische neukstang. Ik kon zien hoe Peter ervan genoot me zo bezig te zien. En te horen !!! Ik herinner me niet hoe lang Tim mijn opgerokken kut zo bleef neuken maar het leek wel uren lang. Zelfs nadat hij plots onaangekondigd zijn tempo versnelde, zijn ballen in mij leeg spoot en ook hij mij met zijn zaad vulde op een diepte die ik nooit eerder had gevoeld, bleef hij me verder gebruiken. Het voelde hemels aan en ik kwam nog een tweede keer schokkend klaar op zijn toverpik. Wanneer hij uiteindelijk met me klaar was en zijn pik uit me trok, creëerde hij zo een vacuüm. Het leek wel alsof hij mijn kut binnenstebuiten zou trekken.Tim’s, Filip’s en Wim’s zaad liep nu als een beek uit mijn gebruikte kut. Tim was maar amper uit mijn kut getrokken wanneer Peter al op me toe snelde om al het zaad over mijn kut heen te masseren. Dan ontdekte ik wie het was die al het zaad uit mijn kut dronk en likte. Het was mijn eigen man, Peter ?! Hij had zijn hoofd tussen mijn benen en likte opnieuw mijn kut schoon. Alhoewel ik dit toch wel vreemd vond, deed het me ook wel deugd. Hij was maar amper klaar met het schoonlikken van mijn uitgeneukte kut, wanneer Filip al opnieuw tussen mijn dijen klom.

Ik vermoedde dat ik zijn kleinere pik amper zou voelen na de neukbeurt met de monsterpik van Tim en de lading zaad die mijn kut weer had gevuld. Ik vergiste me. Filip wist verdomd goed hoe zijn gereedschap te gebruiken. Hij schoof zijn pik slechts een klein stukje tussen mijn grote flappen en wreef zijn pik steeds op en neer door mijn ingang en over mijn kittelaar. Dan stopte hij zijn pik helemaal bij me naar binnen en pompte een tijdje snel en hard in en uit, steeds tegen mijn clit wrijvend om zich dan terug te trekken en opnieuw met zijn eikel en pik over mijn clit te wrijven. Het duurde niet lang voor ik voelde dat ik opnieuw zou klaarkomen en ook Filip had het niet meer. Hij kwam en spoot zijn zaad bij dat van zijn voorgangers in mijn overlopende kut en ging gewoon verder nadat hij zich snel terugtrok. Hij spoot nog een flink deel van zijn overgebleven zaad over mijn kut en buik. Nu lag ik echt volledig uitgeteld, uitgestrekt op tafel, terwijl ik bij mezelf dacht…’Meid, je liet 3 mannen elk twee keer hun zaad spuiten op één avond ! Mezelf zo een complimentje gevend, dacht ik weer dat het nu wel voorbij zou zijn me te laten gebruiken.

Wim dacht daar anders over. Hij was met mijn borsten aan de gang, maar liet deze voor wat ze waren en wou nog een rondje in mij rijden. Zijn pik was hard als staal. Blijkbaar had hij van mijn borsten genoten hihihi… Hij stopte zijn pik, zonder enig oponthoud, gewoonweg in mijn druipende kut en pompte als een waanzinnige. De andere jongens moedigden hem aan. Hij was de eerste andere man sinds ik een relatie met Peter had om mijn neukgrot vol te spuiten en hij was nu weer de eerste om me echt snoeihard en stevig door te neuken, me te gebruiken alsof ik een stuk neukvlees was. Goed dat hij me zo hard en stevig neukte want met de drie verschillende pikken die ik al in me had gekregen en mijn kut druipnat van al het zaad, had ik dat harde wel van doen om nog echt te kunnen genieten van mijn zoveelste beurt.
Het bleek een goede zaak voor ons allebei want ik kwam klaar net voordat hij opnieuw een toch nog flinke lading sperma in mijn al overlopende neukparadijs pompte.

Nu mijn zoveelste orgasme van de avond wegebte, kwam Tim naar de tafel toe gestapt en klom er bij mij op. Zijn pik was opnieuw keihard. Hij zette zich boven mijn borst met zijn pik naar mijn gezicht wijzend en zei: ‘Pijp me eens lekker, wil je’.
Ik opende mijn mond…al lang blij dat hij mijn beurs geneukte kut niet nog een keer wou nemen. Ik nam gretig zijn pik in mijn mond en proefde de smaak van het zaad van alle andere jongens vermengd met het zijne. De andere jongens hadden zich opnieuw iets te drinken genomen en waren om ons heen komen staan om me Tim’s grote pik te zien pijpen. Ik bedacht dat dit waarschijnlijk de grote finale zou worden en besloot hen nog een keer een onvergetelijke show op te voeren. Ik likte en zoog zijn pik als nooit eerder. Ik likte langs zijn schacht… Ik zoog zijn dikke ballen in mijn mond… Terwijl ik zijn kloppende eikel pijpte, kneedde en trok ik aan zijn ballen. Zo bezig, lette ik goed op de commentaren van de anderen. ‘Woooow…kijk die meid eens gaan…Amai Peter, dat sletje kan een stevig stukje pijpen…Ik wou dat mijn vrouw zo kon pijpen…Ik zou het gewoon al super vinden wanneer mijn vrouw überhaupt mijn pik eens in haar mond zou nemen…’

Blijkbaar had ik Tim prima ingeschat want met al mijn slurpende geluiden, gekneed en gezuig, hield hij het niet meer. Ik kon zijn pik voelen pulseren tot zijn zaad plots diep in mijn mond spoot. Ik opende mijn mond zodat de anderen konden zien hoe straal na straal het zaad in mijn mond spatte. Geen druppeltje liet ik verloren gaan en ik slikte alles netjes door. Tot mijn grote verwondering was de avond hiermee nog niet voorbij want hoe het ook mogelijk was… Filip en Wim hadden OPNIEUW een stijve paal. Het zag er naar uit dat mijn showtje net iets TE goed was geweest zodat de anderen nu ook een pijpbeurt wilden. Ik begon nu te denken dat deze avond nooit zou eindigen ! Samen namen ze ieder een hoek van het kussen waar ik op lag, hieven me op en zetten me op de grond neer. Ik richte me op en zette mij op mijn knieën. Zo stelden ze zich nu naast elkaar voor me op. Peter knielde achter me en nam mijn borsten in zijn handen. Hij kneedde ze en trok plagerig aan mijn tepels, zo nu en dan er ook even aan draaiend. Ik kon zijn harde pik tegen mijn rug voelen drukken. Hij genoot van dit alles en alhoewel ik later die avond vast nog tegen hem zou gaan roepen omdat hij dit alles verdomme had opgezet, genoot ook ik er van.

Met Peter nog steeds aan mijn borsten, was Filip de eerste in de rij om zijn stijve paal naar me toe te stoppen. Ik greep de paal beet, wetende dat Peter alles tot in het kleinste detail kon zien. Ik zou ervan gaan genieten om deze pik te pijpen. Nog een extraatje om eens over te mijmeren terwijl ik een koffietje dronk met zijn vrouw één van de volgende keren. Terwijl ik hem dichter naar me toe trok, zei hij nog: Tania wil me amper ooit pijpen’. Ik moet zeggen…dat maakte mijn dag goed en ik probeerde deze pik zelfs nog een betere beurt te geven dan ik voorheen al bij Tim had gedaan.
Zelfs alhoewel hij me heel lang had geneukt voor hij zich in mijn kut had leeggespoten en hij vanavond al drie keer eerder was klaargekomen duurde het maar heel kort voor hij zijn lading al loste in mijn keel. Alhoewel reeds zijn vierde lading, was het toch nog de moeite. Ook deze waterige lading zaad kon ik helmaal zonder morsen doorslikken. Dit alles moest Peter vreselijk hebben opgewonden, want waarschijnlijk zonder het zelf te beseffen, was hij nu wel heel stevig in mijn borsten beginnen knijpen. De volgende was Wim. Terwijl ik diens pik zoog en likte, streelde ik zijn kontsterretje terwijl Pat er op zat toe te kijken. Bij hem had ik dat nooit gedaan. Ik gleed met één hand omlaag naar mijn kletsnatte kut om wat zaad en kutsap op mijn vingers te krijgen. Terwijl ik verder Wim’s staaf pijpte, liet ik één van mijn bevochtigde vingers in zijn kontgaatje glijden. Ik hoefde ‘m maar een paar keer in en uit te pompen en daar kwam ook hij al klaar.

Hij stapte achteruit en met een ‘plop’ geluid trok hij zijn pik uit mijn pijpmond. Zijn zaad spoot uit zijn staaf allemaal over mijn gezicht, mijn borsten en Peter’s handen. Al dat zaad over mij heen…hmmmm…zalig vond ik dat. En Peter ging wederom aan de slag en wreef het allemaal uit over mijn borsten. Tim vroeg Peter om uit de weg te gaan en terwijl hij dat ook deed, gleed Tim onder me. Ik dacht…hij heeft net een pijpbeurt gehad…waarschijnlijk wil hij z’n pik nog een keer in mijn kut schuiven. Ik kon mijn ogen niet geloven, dat hij alweer terug een stijve had. Terwijl ik me op zijn pik spietste, liep het zaad nog steeds uit mijn gebruikte kut en zo zat zijn pik al helemaal onder het zaad nog voor hij in me was gedrongen. Zijn pik was toch zooo enorm groot Hmmmm…het voelde heerlijk om met mijn kletsnatte kut op en neer over zijn pik te schuiven. Ik zat met mijn kont naar zijn gezicht gericht, zijn benen net genoeg gespreid zodat Filip voor me kon komen staan. Ik nam zijn pik in mijn mond, eraan likkend en zuigend zonder zijn ballen te vergeten. Mijn hoofd was weer vervult van allerlei gedachten terwijl we elkaar aankeken. “Mijn God, ik heb twee mannen tegelijk in me. Één in mijn kut en een andere in mijn mond. Weer iets wat ik voor het eerst doe. Wat een gezicht moet dit wel zijn. Deze jongens moeten wel denken dat ik een slet ben. Ik hoop maar dat ze niet denken dat ik dit soort dingen ALTIJD doe. Wat zouden hun vrouwen wel denken als ze dit zouden zien…
Peter, zo zag ik, stond nu een beetje op afstand aan mijn linkerzijde met nog steeds die blik van een trotse vader op zijn gelaat. Zou hij me vanaf nu anders gaan bekijken ? Zou hij nog steeds van me houden, straks, wanneer dit alles voorbij was ?

Al deze gedachten verdwenen terwijl ik voelde hoe mijn volgende orgasme eraan begon te komen. Tim werd compleet gek onder mij en beukte zijn pik in en uit mijn uitgewoonde kut terwijl ik kon voelen dat ook Filip dadelijk zijn lading in mijn mond zou lossen. Alsof het ingestudeerd was, kwamen we alle drie gelijktijdig klaar. Filip trok zijn pik uit mijn mond net nadat hij zijn eerste ontlading in mijn mond had gespoten, stapte een beetje achteruit en schoot de rest allemaal over mijn borsten, van de ene borst naar de andere over en weer bewegend. Op hetzelfde moment was Tim ook gestopt met mijn kut zo furieus te neuken, verkrampte grommend en trok mij diep over zijn pik zodat ik nog een keer zijn zaad diep tegen mijn baarmoederhals voelde spuiten. Zelf voelde ik een warme gloed in me opkomen die me deed schokken en rillen in extase. Een langgerekt ‘Jaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh…ooooch geef me je zaad… Kijk jij maar eens goed schat, hoe je maat zijn zaad in de kut van je vrouwtje spuit… Daar hou je van hé… jaaaaaahhhhh…lekker hé zien hoe je vrouwtje door al die mannen gebruikt en vol zaad gespoten wordt… Daar wordt je geil van hé !… Je kijkt graag naar de hoer die je vanavond hebt uitgeleend hé !!!’

Ik wist niet wat ik hoorde toen de woorden me zo uit de mond rolden. Ongetwijfeld had het er alles mee te maken dat ik voor het eerste door twee mannen tegelijk was genomen. Wat heerlijk om zo dubbel gebruikt te worden…hmmmmmm… De andere jongens juichten ons wederom toe alsof hun favoriete ploeg gescoord had. Terwijl ik onderuitgezakt op het kussen bleef liggen, met het zaad dat me langs alle kanten uit en van mijn zo gebruikte lichaam droop, fatsoeneerden de mannen zich een beetje en kleedden zich aan. Ze kwamen allemaal op me toe en bedankten me heel erg gemeend met een tedere zoen voor ze vertrokken. Ze bedankten ook Peter en vertelden hem hoe fantastisch ze zich hadden geammusseerd vanavond. Peter liet al zijn vrienden uit terwijl ik uitgeput, onder het zaad en met het zaad nog steeds echt uit mijn hoerenkut gulpend, was blijven liggen. Terwijl ik daar lag, besefte ik dat Peter als enige nog niet was klaargekomen vanavond en geiler stond dan ooit tevoren. “Schattebol”, zei ik met een streng klinkende stem, heb jij dit alles op voorhand afgesproken en geregeld met de jongens !?’

Hij ontkende en vertelde dat hij het idee pas had gekregen toen ze aan het begin van de avond hadden gezegd dat ze er zo heet uit had gezien. ‘Wat was dan het verhaal van ‘herinner je dat ik jullie eerder heb gezegd dat ze graag zacht begint’ ?’ Hij legde uit dat ze een paar dagen eerder over hun respectievelijke vrouwen hadden gepraat en over waar die van hielden. ‘Bleek dat jij de enige vrouw bent die pijpt. Zoals vandaag ook gebleken is, ben jij duidelijk ook de enige vrouw die drie mannen kan laten klaarkomen op één avond. En niet alleen dat maar zelfs allemaal zo vaak na elkaar ! Ik was de hele avond lang ontzettend trots op je. Je bent echt fantastisch ! Al die pikken…en steeds opnieuw…beukend in jouw kut, je ruime kut die zelfs Tim’s enorme pik opzoog, en om ze dan ook nog eens allemaal pijpend hun zaad te laten spuiten,…wat een droomvrouw !’
‘Schat,…ik moet het je vragen…Wat was dat allemaal met jou die al het zaad van de andere mannen oplikte en dronk ?’
‘Dacht je dat ik mijn vrienden hun zaad in je zou laten pompen, zonder bereid te zijn hetzelfde samen met jou te ondergaan ?! Ik hou van je !’
‘Schattebol, ga jij me nu eindelijk ook neuken ?’

Zijn pik was nog steeds staalhard. Hij pakte me vast, raapte me op en zette me voor de tafel neer, boog me er voorover overheen en greep mijn kont vast. Hij spreidde mijn kontkaken en ging met zijn hand door het zaad dat nog steeds langsheen mijn dijen uit mijn kut liep en smeerde er mijn kontgaatje mee in. We hadden amper eerder aan anale seks gedaan, wat deed hij daar toch allemaal ?! ‘Dacht je echt dat ik op mijn verjaardag één van die overrgebruikte gaten van je zou gebruiken ?!’
Ik dacht…het is een avond van vele eerste malen, dus… En bij die gedachte voelde ik zijn harde pik tegen mijn sterretje drukken. Terwijl zijn pik mijn kont binnendrong zei Peter: ‘Wanneer je hen drie keer kan laten klaarkomen dan kan je dat met mij ook’. Wat een nacht, dacht ik. Ik had reeds zovele ladingen zaad te verwerken gekregen, dacht ik. Hoeveel waren het er… Ja…Peter…slaagde er in mijn kont en kut nog vol te spuiten voor hij compleet uitgeput dubbelplooide. De volgende ochtend werd ik rond 10 uur wakker. Peter lag nog uitgeteld op de vloer in de veranda naast het kussen waarop ik zo ongelooflijk gebruikt was. Het kussen was compleet om zeep. Het leek onder wel liters zaad te zitten. Dat zou ik waarschijnlijk moeten weggooien of wassen en omgekeerd gebruiken 🙂 . De hele omgeving van de veranda en de tuintafel was een puinhoop. Dat zou ik later wel opruimen. Eerst een heerlijke douche. Mijn lichaam zag eruit als dat kussen en ik kleefde langs alle kanten. Ik voelde mij een beetje gekneusd en mijn benen voelden een beetje stram aan doordat ik ze zolang gespreid had gehad. Mijn kut was ook niet alleen kleverig. Er liep nog steeds zaad uit en ze voelde ook wat gekneusd aan. Eigenaardig hé ?! 🙂 Mijn onder het zaad klevende borsten en tepels waren eveneens overgevoelig. Kortom…ik was een puinhoop.
Na mijn douche, terwijl ik voor de spiegel stond en mijn lange haren borstelde, stond ik lange tijd naar mezelf te kijken en barste toen spontaan in tranen uit. Wat had ik verdorie gisterenavond gedaan, dacht ik. Mijn hoofd liep over van gedachten en vragen. Had ik me echt door al die mannen laten aanraken ? Had Peter me echt door al die mannen laten aanraken ? Pompten ze mijn kut echt allemaal vol zaad ? Ik had al hun pikken gepijpt, ze in mijn mond laten klaarkomen en hun zaad geslikt. Wat zouden ze van me denken ? Zouden ze me allemaal nog wel mogen ? Zou Peter me nu gaan verlaten ? Zouden de jongens alles gaan rondbazuinen ? Zouden ze me proberen te krijgen wanneer Peter niet in de buurt was ? Verdomme ik had het echt serieus verklooid dit keer. Ik liep over van gevoelens van schuld, schaamte en verlegenheid en ik moest er met Peter over praten voor de kinderen terug thuis zouden komen van bij bomma en bompa.
Ik gooide gauw een kleedje om me heen en ging naar de keuken.

Peter was ondertussen ook wakker en had voor ons beiden een thee’tje gemaakt. Hij overhandigde me een kopje en zei: ‘Goeiemorgen schattebol’. Hij zag natuurlijk dadelijk dat ik geweend had, kwam naast me zitten en nam me in zijn armen. ‘Wat scheelt er schat, waarom heb je geweend ?’, vroeg hij. Ik begon opnieuw te snikken en het duurde enkele minuten voor ik terug kon spreken. ‘Schat…wat heb ik gedaan !?’, zei ik en ik begon hem te vertellen over al mijn gevoelens van schuld, schaamte, verlegenheid… Ik gooide alles eruit in 5 minuten. Al mijn vragen en bezorgheden. ‘Zullen de jongens me nog kunnen respecteren, zullen ze al hun vrienden vertellen dat Peter’s vrouw een hoer is, zullen ze hierheen komen wanneer jij niet thuis bent om te proberen me te neuken,…? Toen ik klaar was met mijn lange lijst, stelde ik ook de meest belangrijke vragen…
‘Schattebol, hou je nog steeds van me ? Ga je me nu verlaten ? Respecteer je me nog steeds ? Ben ik nu echt in negatieve zin een hoer, een snol, een slet…in jouw ogen ? En…waarom zou je je vrouw toch ooit op die manier willen zien gebruikt worden ?! Wist je dat ze in mij zouden klaarkomen en hun zaad allemaal in mij spuiten ? WOU je dat ze dat deden ? Genoot je ervan…toe te kijken terwijl ze hun zaad over mijn borsten…in mijn mond…en…in mijn…kut…spoten ?’
Peter nam een slokje van zijn thee, keek me recht in de ogen en vroeg: ‘Heb je gisterenavond een superavond gehad en genoten…? Ja of neen…? En wees heel eerlijk.’
Ik antwoordde: ‘Ik ben bang dat…’.
Peter onderbrak me onmiddellijk en vroeg: ‘Ja of neen ?’
Ik wende mijn ogen af en keek naar de grond terwijl ik eerlijk antwoordde: ‘Ja, ik heb ontzettend genoten van gisterenavond’.
‘Heeft iemand je pijn gedaan ?’, vroeg hij.
‘NEE !’, antwoordde ik.
‘Goed, dan ben ik blij dat je ervan genoten hebt’, zei hij.
‘Tim, Wim en Filip hebben getelefoneerd terwijl je onder de douche stond en allen waren ze het er over eens dat gisterenavond de beste seks was geweest die ze OOIT hadden gehad’. En hij ging verder… ‘ Het was voor allemaal de eerste keer dat ze in staat waren geweest om drie keer op één avond klaar te komen’.

Ik keek op en zei: ‘Ik ben oprecht blij dat ze er zo erg van genoten hebben. Maar…heb JIJ ervan genoten !?’
”Schat, ik heb nooit méér van je gehouden dan nu. Breng dat mooie hoofdje van je nu maar weer tot rust. En tussen haakjes…allen waren getest en hebben zeker geen SOA’s of wat dan ook 🙂 Ze hebben me beloofd dit tegen niemand, wie dan ook, te vertellen en ze zullen geen van allen proberen je te versieren tenzij je je graag nog eens door één of meer van hen wil laten neuken. En dat moet je ook echt gewoon doen, zolang je ’t achteraf maar eerlijk vertelt. Ik zie je heel graag, ben smoorverliefd op je EN…ik ben ontzettend trots op je. Ik kijk naar jou als dezelfde mooie vrouw van altijd… Alleen nu nog completer. Ik heb je altijd graag geshowd als de trotse man die ik ben. Je hebt een ongelooflijk lichaam, opwindende borsten en een ongelooflijk mooie kut én je hebt het libido van een jong meisje. Je bent wat mij betreft op alle gebied de beste ooit… De beste neuker… De beste rukker… De beste pijper…en sinds gisterenaond ook de beste anale neukbeurt… Maar tot gisterenavond was je ook onvolledig… Zo perfect en niemand die het wist…die het kon zien…die dat alles kon gebruiken…en ik kon er niet mee pronken… Nu heb ik je geshowd…weet ik het bevestigd dat ik niet de enige ben die jou fantastisch vind. Onze vrienden vonden jou de beste, fantastisch, de geilste ooit… En ik vond het eerlijk waar fantastisch om hen te laten zien welk een geile vrouw jij wel bent. En ik zou je nog wel vaker willen uitlenen als jij daar ook zin in hebt…?’.
Hoe had ik daarop nog neen kunnen zeggen ?

Ondertussen hebben we al vele dergelijke avonturen beleefd. Soms met NOG meer mannen, soms ook met minder. Peter betrekt nooit twee keer dezelfde mannen met uitzondering van Tim, Filip en Wim. Die komen vaak bij ons thuis langs. Ze spraken aanvankelijk niet meer over die welbepaalde avond. Ze behandelden me steeds heel respectvol net zoals ze dat ook vóór die avond altijd hadden gedaan. Er was totaal niets verandert. Behalve dat sedert Peter hen vertelde wat we de laatste maanden allemaal hadden uitgehaald, ook zij regelmatig opnieuw langs komen voor een beurt met hun hoer. Ik weiger nooit. Dat hoort onlosmakelijk bij onze nieuwontdekte kick. Wanneer ze ook maar willen, stel ik me ter beschikking. Als hun gratis hoer, weiger ik nooit. Integendeel, spreid ik heel bereidwillig mijn dijen voor hen en biedt hen mijn hoerenkut aan. Ik bedank hen achteraf om mij lekker gebruikt te hebben en voor hun zaad.

Ik vertel Peter achteraf ook tot in het kleinste detail wat er bebeurde en toon hem dan mijn besmeurde slettengat.
Ik zie ook nog vaak een fijn glimlachje op het gelaat van de jongens, wanneer ze aan de tuintafel zitten, waarop ze me toen gebruikt hebben. Ik voel me zoals ik ook verwacht had, wel een beetje superieur tegenover hun vrouwen.
En wanneer Tim’s trut van een vrouw mee komt, bied ik haar steeds de stoel aan met het kussen waarop ik zo uitgebreid door haar man en de anderen gebruikt werd. Ik hoop maar dat ze het kussen nooit met de andere kant naar boven draait 😉

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PC

Schrijver van erotische verhalen over en voor zijn echtgenote. Deels waar, deels bedacht... En sommige ook gewoon waargebeurd.

Dit verhaal is 13081 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De verjaardagsbbq.”

  1. Peter en Cindy, lekker geil verhaal, jammer dat het niet aansluit op jullie vorige hoerenverhalen met Hilde en Liesbeth.Nu lijkt het of je het geile verleden nooit meegemaakt hebt en die verhalen vond ik SUPER GEIL.

    Een lieve geile groet van Tom

Plaats een reactie