BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Haar eerste gangbang (deel 2)

Sally wilde dolgraag dat haar opa lid mocht worden van de vis club de kleine voorn maar uiteraard moest ze daar hard voor werken.
Ze was volop bezig om Barend en Evert een flinke pijp beurt te geven, Arie die voor haar ging staan beval om zijn pik tussen haar grote tieten te pakken. Sally sloot haar enorme tieten om zijn erectie heen en weer te laten gaan tussen die dikke memmen. 2 pikken in haar mond en 1 tussen haar tieten wat genoot ze hier van,nu het echte werk riep Barend ik denk dat we dat lekkere kutje maar eens moesten gaan neuken, toch mannen!!

Zeker riepen Evert en Arie Sally stond op en wist haar plaats en lag al vlot op haar rug, en met haar enorme uiers naar links en rechts hangend op de tafel. De opa’s gingen om haar heen staan en Evert trok har benen wijd en begon Sally heerlijk over haar kut te likken terwijl Barend en Evert zich ontfermen over haar grote tieten ze werden nu echt gemolken en ze voelde er iemand aan zuigen haar billen werden stevig vastgepakt en Arie ramde zijn pik zo diep mogelijk in haar kut, ondanks zijn leeftijd van 63 neukte hij er flink op los. Barend bleef maar door gaan met haar vlees tieten eigenlijk haatte sally het als mannen recht op haar tieten af gingen maar deze keer wond het haar enorm op. Mocht Sally te veel lawaai maken riep Arie dan is het aan de dichtstbijzijnde bij haar hoofd om sally een tong te draaien of lekker haar mondje te neuken. Ik wil dar jullie me alle drie neuken riep Sally dus wissel maar even van pik Barend ging op zijn rug liggen Sally hoefde niets te doen vakkundig werd ze opgetild en met haar kut op de omhoog torende pik van Barend gezet, Sally begon stevig te rijden, Arie ging voor haar staan en greep haar hoofd met beide handen vast en perste zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond, Sally moest er enkele keren van kokhalzen maar bleef toch stevig door pijpen. Heerlijk om zo geneukt te worden hé schatje riep Evert, kom nu is het mijn beurt hij trok Sally van Barend zijn pik af en legde haar op de tafel en begon haar stevig te neuken terwijl haar tieten bij elke stoot schommelde als twee gevulde ballonnen.

Sally was altijd pik geil en een bijna continu zaadvragende tieten meid, Evert tilde haar van de tafel en ging op zijn rug liggen Sally ging op hem zitten terwijl Evert met haar zware en enorm tieten zat te spelen. De opa’s neukte Sally een goed uur en lieten haar de keuze waar ze hun zaad mochten spuiten, uiteraard op mijn tieten lachte Sally,Evert trok zijn pik uit haar kut waarna Sally op haar knieën ging zitten met de opa’s om haar heen om de beurt trokken de opa’s zich af en spoten al hun opgespaarde zaad over Sally haar grote vlees tieten als toetje smeerde Sally haar tieten in en likte al haar vingers af. Dat was lekker he sletje riep Barend, we hebben besloten dat je opa lid mag worden van de vis club, uiteraard riepen Evert en Arie. Binnen kort hebben we een vis weekend op de Biesbosch

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7683 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie