BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Survival of the hottest

Ze waren met de sportschool een weekje op survival in de Ardennen. Klimmen, klauteren, kaartlezen, abseilen en een kompastocht in het donker. Toen de groep die avond terug kwam bij het kamp waren ze moe en koud. Het was een geweldige dag geweest waarbij Emily en Corné genoten van wandelen met de andere sporters. Na de gezamenlijke BBQ werd er een kampvuur opgestookt en werd er gedronken. Door de koude en de inspanning was er niet veel alcohol nodig en snel gingen de meesten naar hun huisje. Henry een trainingsmaatje van Corné zou ook in hun huisje overnachten. Emily en Corné zijn al vijftien jaar samen. Zijn namen de kamer met het tweepersoonsbed. Henry kreeg de `kinderkamer` met het stapelbed. Henry, is een lange, knappe jongen en eind twintig, een jaar vijf jonger dan het stelletje. In eerste instantie zou zijn vriendin meegaan maar ze haakte op het laatste moment af, waardoor Henry als enige alleen meeging.

Ze hadden geluk. In hun huisje bleek en sauna te zijn en al snel werd besloten daarvan gebruik te maken. Er werd wat lacherig gedaan over naakt of met kleding. De mannen hadden elkaar al vaak onder de douch gezien en Emily zei dat ze het spannend vond. “Met twee mooie kerels in een sauna.” Had ze gegiecheld. “Gaan we in badkleding of naakt.” Emily had getwijfeld en Henry had gezegd, “okay dan in zwemkleding. Corné had de sauna aanzetten. Toen hij terugkwam in hun kamer, was Emily al halfnaakt en was bezig haar badpak aan te trekken. Haar blonde haar lag op haar schouders, haar stevige borsten hingen vrij. Corné kuste haar en speelde met haar borsten en zij pakte zijn pik beet door de stof van zijn kleding. “FF snel?” stelde hij voor. Zijn vrouw weerde af. “Ik kan toch niet met een zaad lekkend kutje in de sauna gaan zitten met een sportvriend van jou?” Weerde ze af. “Ik heb zin in je.” Probeerde hij nogmaals. Er werd op de deur geklopt. “Komen jullie nog? De sauna is inmiddels 75graden.” Snel trokken Emily haar badpak aan en Corné zijn zwembroek.

Corné staarde tevreden naar zijn vrouw en zag hoe sexy zijn Emily er uitzag. Het was een vlot gesneden badpak, werkelijk een compliment voor haar lichaam. Haar borsten stond trots naar voren. Het decolleté was diep, rond haar heupen was het pakje strak. Haar poes en schaamlippen waren nauwelijks bedekt door de stretchstof, ze trok de randjes van de stof opzij zodat het alles keurig bedekte. “We kunnen gewoon de badjassen mee nemen die bij het huisje horen,” zei Corné, “Niet te veel met je lichaam pronken, ik denk dat Henry een beetje eenzaam is en toe is aan een vrouw…” Corné had gezien hoe Henry zijn vrouw scande en zijn ogen eerst op haar borsten en later op haar kruis bleef rusten. “Het is gewoon een goeie gast die van vrouwelijk schoon houdt. Ik zou me ongemakkelijk voelen als hij binnen zou komen in een kleine zwembroekje en ik in een badpak zou zitten. Normaal gaan we toch ook naakt in de sauna?” Ze pakte een badjas en keek haar man aan. ”Ga je mee?”

Ze voelde Corné’s blik en vond het vlijend dat hij zo naar haar keek. Hij begeerde haar nog steeds. De meerdere glazen wijn hadden haar lichtvoetig gemaakt en een beetje geil. Het idee om met Henry en Corné in de sauna te zitten terwijl ze een lichte geile spanning voelde maakte haar stout. Ze deed de badstof badjas aan en liep richting de sauna. Corné volgde zijn vrouw op de voet en sloeg bij het toilet links af. “Eerst nog even hier langs.” Zei hij.

Toen Emily de saunadeur opende zag ze dat Henry er al zat. Hij zat op laagste bank tegenover de verwarmer. Hij droeg een zwart zwembroekje waar zijn lid goed zichtbaar in was. Ze slikte een keer, want zijn pik was in rustte minstens twee handen breed… “Dit voelt nu al zo goed,” zei Henry, terwijl hij opkeek alsof hij uit een ontspannende trance kwam. Emily trok haar badjas uit en hing hem buiten de deur. Ze ging tegenover Henry zitten, één bankje hoger, iets warmer dan beneden. Ze voelde zich stout en wist dat hij, als zij haar benen opende, recht op haar kruis keek. Ze sloot haar ogen en zag door haar wimpers dat hij zijn ogen de kost gaf. Zijn ogen gleden van haar hals naar haar borsten en toen naar haar kruis. Gedachteloos liet ze haar benen iets open zakken. Verbeelde ze zich het of roerde zijn geslacht zich? “Je ziet er geweldig uit.” zei hij zacht. “Ik vind het een geweldig weekend en ben zo blij dat jullie mij hebben uitgenodigd. Ik had echt behoefte aan frisse lucht en vrienden.” Ze bloosde een beetje, maar de sauna verborg de reactie van haar gezicht op het compliment. Dat verhulde echter niet de manier waarop haar tepels zichtbaar hard werden in haar badpak. “We zijn blij dat jij er ook bij kon zijn. Het spijt me dat het met, hoe heet ze ook alweer niet is gelukt.” Emily’s hand gleed over haar hals om wat zweet weg te vegen. Daarbij gleed deze door over haar borsten en er begonnen harde tepels om aandacht te vragen.

Henry had genoten van het gebaar en voelde zijn geslacht reageren, geschrokken keek hij weg toen hij merkte dat hij een paar seconde te lang door haar badpak naar haar tepels probeerde te kijken. Corné kwam de sauna binnen en ging naast Henry zitten. Hij legde zijn handdoek neer en hing in de hoek van de beide banken en ontspande zich. Met gesloten ogen liet hij de warmte op zich inwerken. Emily keek naar beide mannen. Haar hand lang nog op haar bovenbeen, zou ze… Haar hand gleed tussen haar benen en over haar schaamlippen omhoog, daarbij de stof van haar badpak tussen haar schaamlippen duwend. Ze voelde dat ze nat was maar dat was niet alleen zweet. “O, wauw, het is hier al heet.” Constateerde Corné, wat voor de hand lag. Hij legde zijn benen op de bank en strekte zijn voeten uit naar Emily. Ze reageerde niet op de strelingen met zijn voet en ze zag dat Henry haar camel-toe bestudeerde. “Het is mij te warm in mijn badpak.” Zei ze. Er kwam geen reactie van de mannen. Ze haalde adem en besloot het spel te verbeteren en duwde de schouderbandjes van het kledingstuk omlaag. Tot net boven haar tepels. Corné zag niets en gaf geen reactie. Henry keek toe en om het te plagen cupte ze haar borsten met haar handen. Nu wist ze het zeker. Zijn lul verschoof zichtbaar. *Kohlere… dat is een grote.* dacht ze bij zich zelf.

Henry keek haar aan en liet zijn hand over zijn zwembroek gaan en verlegde zijn geslacht. Nu pas zag Emily de werkelijke omvang. *Zal die nu maximaal zijn?* schoot door haar hoofd. Terwijl ze haar man aankeek trok ze de stof van haar badpak verder omlaag, haar borsten ontblotend. “Ik vind het niet eerlijk. Jullie zitten alleen in zwembroek en ik in mijn warme badpak.” Klaagde ze gespeeld. Corné keek haar aan en lachte trots. “Je hebt een prachtig lichaam dat gezien mag worden…” stelde hij vast. Hij keek naar Henry en legde toen zijn hoofd weer op het bankje. Henry gaf zijn ogen de kost en Emily zag dat. Haar ene hand begon zweetdruppeltjes vanaf haar hals over haar borsten weg te vegen, extra aandacht aan haar harde tepels gevend. Henry genoot van haar showtje. Na nog een paar minuten stond hij op. “Ik ga afkoelen en wat te drinken pakken en dan ben ik terug voor een tweede ronde.”

Terwijl hij onder de ijskoude stortdouche stond kwam Emily ook die kant op. Hij genoot van het koude water op zijn lijf. Toen hij zich omdraaide keek hij naar Emily. “Ik douche altijd naakt…” daagde ze hem uit en duwde haar badpak over haar heupen omlaag. Henry volgde haar voorbeeld. Ze bekeken elkaar. “Wat een dikke pik heb jij… en he ben je besneden?” vroeg ze zacht. Henry bewoog zijn hand een paar keer over zijn harde pik en knikte van ja. “Wat is jouw kutje mooi kaal.” Constateerde hij. “Heerlijk om een kaal kutje te likken.” Voegde hij er aan toe. In de verte hoorde ze de deur van de sauna. Henry pakte zijn handdoek en hing deze om zijn middel. Op weg naar de keuken kwam hij Corné tegen. “Doe mij maar een biertje en voor Emily een fles wijn.”

Toen hij terug kwam stond Corné onder de douche en zat Emily naakt op het bankje naast de sauna. “Doe die handdoek maar weg. Corné is ook naakt.” Henry verwijderde zijn handdoek en Emily keek nieuwsgierig naar zijn half harde pik. Nu kon ze duidelijk zien dat hij besneden was en dat zijn lul een stuk dikker was dan die van Corné. Toen kwam haar man druipend uit de douche. Hij greep een handdoek en droogde zich af. Na een paar slokken bier ging hij naast Emily zitten. Henry zat aan haar andere kant. “Oh mijn God, jongens! Ik ben omringd door bijna harde pikken!” lachte ze. Corné keek nog eens goed naar Henry’s pik. “Ik heb nog nooit een onbesneden lul in het echt heeft gezien. Jij wel, lieverd?” Zijn vrouw schudde haar hoofd. “Alleen in de porno, denk ik.” Henry keek haar aan en vroeg stoutmoedig: “Nou, wat vind je ervan?” Ze deed haar hand geschrokken voor haar mond en lachte speels. “Ik vind het er raar uitzien!” Corné’s pik stond inmiddels half stijf. Ze voelde dezelfde golf van opwinding en angst die ze voelde toen ze voor de eerste keer naakt was in het bijzijn van een nieuw vriendje. Het was lang geleden dat ze zich zo voelde, maar de drank en de twee halfstijve lullen naast haar stimuleerden haar.

“Wat gaan we doen? Nog een rondje sauna of…” Corné kuste haar. “Jij bepaalt wat we gaan doen.” Emily schudde vol ongeloof haar hoofd over de situatie. Ze wist niet wat ze moest zeggen, dus flapte ze eruit in de richting van Henry: “Dus, wat denk jij ervan?” Hij keek in de ruimte. “Nou, ik denk dat je wel kunt zien wat ik wil…, naar zijn kruis kijkend, trouwens je ziet er geweldig uit!” Corné knikte verbijsterd. “Ja, ik hou nog steeds van je.” Ze pakten alle drie nog wat te drinken en lieten de situatie op zich inwerken. Emily voelde zich meer op haar gemak, ze voelde haar borsten steviger worden, een glinsterende transpiratie zorgde ervoor dat ze er geolied uitzagen. De erecties van Henry en Corné begonnen af te nemen terwijl ze zwijgend zaten te genieten van de stilte.

Emily was er klaar mee, en misschien wel klaar voor en verbrak de stilte toen ze na een paar minuten haar ogen opende. “Nou, ik zie dat de opwinding begint af te nemen.” Corné grijnsde. “Nou, dat is jouw schuld. Onze strijders waren niet langer het voorwerp van jouw aandacht.” Henry bleef stil, dit was even aan het echtpaar. “O, Corné, jij zou waarschijnlijk in een oogwenk klaarkomen als ik op dit moment alleen maar met je pik zou spelen.” Pestte ze hem. “Dat denk ik niet. Ik ben er zeker van dat ik het daar langer vol kan houden dan Henry, die inmiddels een week droog staat…”

Emily voelde de uitdaging. “BLUF! Jullie houden het beiden niet lang vol.” Corné keek naar beneden en zag zijn erectie weer opkomen. Henry keek naar zijn sportmaatje. Dit had hij niet verwacht. Maar hij vond het idee spannend, een trio… Corné´s hart klopte sneller na wat zijn vrouw zojuist had gezegd. “Toe dan, ga ervoor”, antwoordde hij, zich afvragend wat er daarna zou gebeuren. Emily´s hoofd tolde. Ze voelde haar tepels harder worden terwijl ze haar keel schraapte. “Henry, ik geloof dat Corné je uitdaagt voor een duel. Mag ik je aanraken?” Henry voelde zijn geslacht weer groeien, zijn eikel glom van zijn voorvocht. “Hoe gaat dit duel precies in zijn werk?” hij vroeg.

Emily keek hen allebei aan. “Kom deze kant op,” zei ze en gebaarde naar Henry dat hij rechts van haar moest gaan zitten. Henry ging rechtop zitten en spreidde zijn benen. Corné deed het zelfde en Emily ging tussen hun beiden op de grond zitten. Haar rechterhand strekte ze zich voorzichtig uit en pakte Henry´s stijve pik vast. Deze voelde warm en dik aan. De huid gleed nog steeds over de schacht terwijl ze er lichtjes op pompte. “Huh, dat voelt anders,” zei ze, terwijl ze Corné aankeek terwijl ze Henry’s pik vastpakte. Hij genoot van haar zachtjes trekkende hand. “Echt, als je je ogen dicht zou doen, zou je dan het verschil kunnen voelen?” Emily sloot haar ogen en voelde de twee kloppende pikken één voor één. “Ja. Ik bedoel, afgezien van zijn voorhuid voelt zijn schacht dikker en iets langer aan dan die van jou. Je hebt een dikkere eikel, maar jouw schacht is dunner. Zijn eikel is kleiner en niet zo dik als zijn schacht. ” Corné kreunde van opwinding. “Oké, je hebt je punt gemaakt.” Henry keek naar Corné om bevestiging te krijgen dat hij er okay mee was, met wat er gebeurde. Corné knikte en strekte zijn hand uit om Emily’s linkerborst zachtjes te strelen. Hij knikte naar Henry om aan te geven dat hij hetzelfde aan de andere kant moest doen. Emily keek hun beiden aan… Ze voelde dat ze nat werd tussen haar benen. Het strelen van haar borsten en haar tepels was altijd de snelste manier geweest om haar rete geil te maken. Corné wist dit beter dan wie dan ook.

Ze probeerde zich opnieuw te concentreren op het spel dat ze had voorgesteld. “Oké jongens, het duel begint nu. De eerste die klaarkomt, verliest!” Henry en Corné, waarvan de harten nu virtueel synchroon bonzen, leunden achterover en probeerden zich te concentreren op het gevoel van Emily’s tieten en de beweging van haar handen terwijl ze deze traag heen en weer pompte over hun pikken. Emily zei niets, maar ze dacht dat ze kon klaarkomen alleen al door het wrijven en strelen van haar borsten en de situatie. Dit was een oude fantasie die werkelijkheid werd. Een paar seconden concentreerde ze zich op Henry; het unieke, nieuwe gevoel van het voor het eerst in meer dan 20 jaar hebben van een onbekende pik in haar hand was een sensatie. Ze keek naar zijn gladde, fitte lijf en zijn opkomende buikspieren terwijl ze doorging met aftrekken. Henry was iets sportiever dan Corné, gedeeltelijk geaccentueerd door wat leek op een gewaxte borst en lies.

Toen richtte ze haar aandacht op Corné. Dit was de man van wie ze hield. Zijn lul voelde vertrouwd en comfortabel in haar hand. De manier waarop hij over haar linkerborst en tepel wreef, en af en toe haar nek en de achterkant van haar hoofd kneedde, liet zien dat hij de manier wist om haar op gang te krijgen op manieren die een nieuwe minnaar nooit zou kunnen. Met gesloten ogen bewonderde ze zijn geconcentreerde blik, zijn geschoren hoofd, stoppelbaard en de harige buik en borst die ze in meer dan twintig jaar warmte en troost had gevonden. Ze keek weer naar Henry en zijn hand op haar rechterborst. Hij deed zijn groene ogen weer open en keek recht in Emily’s bruine ogen terwijl ze opkeek naar zijn mooie gezicht. Ze glimlachte en kneep van plezier haar benen samen terwijl hij terug glimlachte.

Corné keek naar de interactie en was geiler dan ooit. “Trouwens,” fluisterde Corné, terwijl zijn pogingen om zichzelf in bedwang te houden om niet te snel klaar te komen. “Wat krijgt de winnaar van dit duel?” Ze lachte schalks. “De winnaar beslist!” lachte ze. Dit was zo geil en ze kon niet geloven hoe zij en Corné, normaal gesproken een tamelijk conservatief stel in bed, na negen gelukkige jaren in monogamie in deze positie terecht gekomen waren.

Corné had Emily in de loop der jaren een paar keer zoiets voorgesteld tijdens een geil gesprek, maar Emily had altijd volgehouden dat ze zichzelf er niet toe kon brengen iets met een andere man te doen. “Misschien een andere vrouw,” had ze een paar keer gefluisterd toen Corné haar aanspoorde. Nu was ze hier met een lul in elke hand. Corné kon er niet langer tegen vechten. Emily voelde dat zijn erectie begon te zwellen, zijn gekreun werd luider ze wist wat er ging gebeuren. Corné kreunde en begon te klaarkomen, waarbij zijn zaad omhoog schoot op zijn harige buik, die al vochtig was van het zweet. Emily richtte haar aandacht volledig op Corné om hem te helpen het genot te krijgen dat hij verdiende. Ze nam zijn eikel in haar mond terwijl ze zijn ballen streelde. Hij zakte terug in de bank terwijl zijn erectie afnam. Ze zoenden hartstochtelijk.

Zo bleven ze even liggen om in zijn ogen te kijken. Was hij in orde? Stond hij op het punt enige helderheid na dit genot te voelen? Hij glimlachte naar haar en knikte om haar gerust te stellen dat alles in orde was. “Dit was geweldig!” glimlachte Corné terwijl hij zijn hand op zijn buik hield en probeerde te voorkomen dat zijn zaad op de vloer droop. “Ik ben zo terug.” Hij stond op en verliet de sauna om zich op te knappen. Emily pakte Henry’s handdoek en veegde haar hand af voordat ze hem in de ogen keek, wachtend tot hij iets zou zeggen. “Mag ik je zoenen?” Vroeg hij. “Ja,” fluisterde ze. Ze draaiden zich naar elkaar toe en Emily voelde haar borsten tegen Henry’s lijf drukken. Hij kuste haar eerst zachtjes, maar ze had meer nodig. Hij pakte de achterkant van zijn hoofd vast en drukte haar lippen nog harder tegen de zijne, haar tong verstrikt in de zijne. Hij smaakte zoet, met een aangenaam vleugje bier in zijn adem en een geur van kampvuur in zijn nek.

Corné kwam de sauna weer binnen en ging zitten, kijkend naar zijn vrouw die deze andere man omhelsde en kuste. Emily draaide zich om en ging schrijlings op Henry zitten, met haar gezicht naar hem toe terwijl ze bleven zoenen. Ze voelde zijn pik tegen haar schaamlippen wrijven, ze voelde haar tepels over zijn borst glijden en kreunde zachtjes. Ze genoten van elkaars warmte en lichamen. Ze spande haar benen rond Henry’s dijen en liet een luide kreun horen toen zijn geslacht tussen haar lipjes gleed. Corné wreef zachtjes over haar rug terwijl ze Henry zoende. Corné had nog nooit in zijn leven zoiets geils gezien. Emily keek naar beneden en zag dat Henry’s lul exact tussen haar schaamlippen lag. Ze begon hem zachtjes te berijden. Ze keek weer naar Corné. “Mag ik zijn pik in mij hebben?” Hij knikte naar hen beiden, geiler dan ooit tevoren. “Als dat is wat je wilt, wil ik dat je het doet.”

“Mag ik jouw pik in mijn kutje hebben?” vroeg ze aan Henry. Hij knikte, sprakeloos! Emily wipte op en positioneerde zichzelf over zijn keiharde pik. Ze reikte tussen haar benen om haar schaamlippen te openen en om hem naar haar toe te leiden.

Ze voelde zich geil en ondeugend toen zijn eikel haar binnen gleed, gevolgd door zijn gladde, dikke pik. Eerst voor de helft, ze wachtte even terwijl ze innig met hem zoende. Ze wipte op en liet zich toen, inééns geheel over zijn lid glijden. Ze kreunde luid. Toen hij haar baarmoeder tegen zijn eikel voelde slaakte Henry een kreun. “Mijn God, je voelt je zo warm, zo nat,” zei hij, terwijl hij haar billen vastpakte. Ze voelde hoe hij haar oprekte, zijn geslacht vulde haar kutje op een manier die ze nog niet eerder had gevoeld.

Ze werkte hem zo diep naar binnen als kon, kronkelend op en neer, voorwaarts en achterwaarts. Ze verbrak de kus en draaide haar gelaat naar Corné. “Kus mij!” gebood ze. De echtlieden zoenden elkaar terwijl ze door een vriend van haar man werd genaaid. Corné voelde aan haar kussen dat ze hard naar haar orgasme ging. Tussen het gekreun door hoorde hij het soppen van haar kut en haar indringer. Hij verbrak de kus en nam wat afstand. Hij wilde zijn vrouw zien neuken! Het wond hem geweldig op. Hij kon de dikke lul van achteren in en uit de vagina van zijn vrouw zien bewegen. Haar schaamlippen stonden open en glommen van haar vocht. Hij pakte zijn inmiddels weer keiharde pik beet en speelde er mee. “Laat dat!” klonk Emily’s stem bits. “Ik wil je straks in mij voelen!”
Corné stopte en boog zich naar voren en wreef zachtjes over haar rug terwijl ze kreunde “ooohhhh, myyyyy, godddddd, je voelt je zooo goed…” Hun ritmische bewegingen, geleid door Emily die Henry’s borst en buikspieren als hefboom gebruikte, gingen nog een minuut door terwijl de muskusgeur van seks de sauna vulde. Emily verloor zichzelf, haalde een hand door haar haar en liet die vervolgens langs haar borst glijden, jammerend van plezier. Uiteindelijk bokte Henry onder haar door en liet een grom horen. Hij stond op het punt klaar te komen. Emily voelde het en ze leunde achterover om hem extra diep vast te houden terwijl ze hem voelde komen. Ze voelde Henry’s dik diep in haar zaad braken terwijl hij een luide brul gaf. Met een paar laatste bewegingen van haar bekken ramde ze zichzelf ook naar een geweldig en uitputtend orgasme. Waarna ze voorover zakte op het torso van Henry. Ze was high van de ervaring en liet het op haar inwerken. Uitgeput klom ze van Henry af en ging tussen de twee mannen zitten en vroeg zich af wat er zojuist was gebeurd.

Ze wendde zich tot Corné en kuste hem hartstochtelijk. “Dat was zo verdomd geil en geweldig.” bekende ze. Henry staarde wezenloos naar de saunadeur en liet nauwelijks hoorbaar horen. “Amen.” Corné keek Emily in de ogen en zei: “Ik denk dat ik vaker weddenschappen moet verliezen.”

Uitgeput en druipend van het zweet en het zaad pakte Emily haar badpak en badjas en vertrok. “Ik ga douchen… Wie gaat er mee?”

Corné en Henry gaven elkaar een high-five. “Maak je geen zorgen, ik houd dit tussen ons, oké?” zei Henry tegen Corné. Corné glimlachte en knikte. “”Ik ga met je mee…” zei hij tegen zijn vrouw. Speels zei Emily: “Dat kun je beter doen.” Ze verlieten de sauna en Emily gaf Henry een kus op de wang terwijl Corné de sauna afsloot.
“We zien je morgenochtend,” glimlachte Emily, terwijl ze Corné’s hand pakte en hem terug naar boven leidde, naar hun slaapkamer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13974 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Survival of the hottest”

Plaats een reactie