BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Collecteren

“Shit ik hoop dat het droog blijft.” Debby collecteert voor het onderzoek naar een ziekte waaraan haar moeder is overleden. Ze woont en collecteert in een landelijk gebied. Nog één huis en dan zit haar route erop. Maar helaas voor Debby een paar honderd meter voor dat laatste huis barst de bui los. Ze voelt zich een verzopen poesje. Ze belt aan en bijna direct wordt de deur geopend door een man in een fietspak. Met “Ik had geluk, maar jij hebt dus pech,” begroette de bewoner haar. Debby weet niet hoe ze moet reageren, maar ze ziet onmiddellijk dat de man een behoorlijke bobbel in zijn fietspak heeft. De onbegrijpelijke woorden van de man, zijn gevulde fietsbroek zorgen er voor dat Debby wat van slag raakt. “Eh ja, eh,” stottert ze. De man ziet de verwarring. “Ik heb geluk want ik ben net voor de bui thuis, maar jij hebt pech want je bent zeiknat.” Dan herpakt Debby zich, “wilt u misschien wat geven voor . . . .” Maar de man laat haar niet uitspreken.

“Kom even binnen want je hebt het volgens mij hartstikke koud.’’ “Nou dat valt wel mee,” zegt Debby. “Ik denk het niet zegt de man.” “En waarom denkt u dat?” “Wel heel eenvoudig ik zie je harde tepels door de T-shirt prikken. En ik heb altijd geleerd dat vrouwen harde tepels hebben of krijgen als ze opgewonden zijn of als ze het koud hebben. En dat laatste lijkt mij het geval.” “Maar het kan natuurlijk ook een combinatie van beide zijn,” is de spontane reactie van Debby. De man denkt even na. “Ik zou niet weten waar je opgewonden van zou moeten raken onder deze omstandigheden. Een wat oudere man in een niet sexy fietspak lijkt me niet erg opwindend. Dus blijft het koud hebben als enig verklaring voor je harde tepels over.” En dan kijkt Debby strak naar het kruis van de man waar zich nog steeds de duidelijk bobbel aftekent.

De man richt zijn blik naar beneden en ziet zijn eigen bobbel. “Je kijkt wel strak naar mijn fietsbroek, maar iedere wielrenner gaat zo gekleed, dus opwinding lijkt me wat overdreven,” zegt de man. Maar laat wel zijn handen zakken en onttrekt zo zijn bobbel aan het zicht. Debby heeft de indruk dat hij wat gegroeid is onder het spreken. Of verbeeldt ze zich dat? “Maar mensen worden van verschillende dingen opgewonden. U blijkbaar van mijn harde tepels. Ik zal eerlijk bekennen dat ik de inhoud van uw fietsbroek spannend vind; het doet mij wat, zullen we maar zeggen. U heeft een indruk van mijn tepels en ik een indruk van uw gereedschap dat zich duidelijk manifesteert.” Nu is de man sprakeloos, want hij had beslist niet gedacht dat zijn fietsbroek bij vrouwen erotische gedachten zou oproepen. “Zo zie je maar, het leven zit vol verrassingen,” zegt Debby.

“Eh ja, ja,” zegt de man. “Ik heet trouwens Ruud.” “Ik ben Debby en collecteer voor het onderzoek naar . . . . . .” “Dat geloof ik wel, maar zou je niet even willen douchen om weer op temperatuur te komen.” “Oh, eh, het is weer droog en het is volgens mij een warme zomeravond dus ik kan zo wel naar huis fietsen.” “Dat lijkt me niet verstandig. Spring even onder de douche dan drinken we daarna een kop koffie. Dit is een groot huis. Ik kom net terug van het fietsen en moet ook nog douchen, ik ben alleen en heb twee douches.” “Oh eh, alleen,” mompelt Debby terwijl zich in haar gedachten wilde tafrelen afspelen. “Ja mijn vrouw kwam er een paar jaar geleden achter dat ze lesbisch was en tegenwoordig doet ze het met een vrouwelijke collega. Des mensen lust is des mensen leven, zeiden ze vroeger.” “Nou die kop koffie dat lijkt me wel wat,” zucht Debby. “O.k. dan vul ik straks je gleuf wel.” “Ja dat zou je wel willen hè?” “ik bedoel de gleuf van je collectebus,” zei Ruud met een knipoog.

Ruud wijst haar de douche en geeft haar de nodige bad benodigdheden. Weldra staat Debby te genieten van de heerlijke warme straal en fantaseert ze over de bobbel van Ruud, terwijl ze speelt met haar gevoelige tepels en haar clitje. Ruud had haar kleren meegenomen om ze in een droogtrommel te laten drogen. Gekleed in een badjas stapte Debby de badkamer uit en kwam in een gang met veel deuren, maar waar moest ze nu heen? Ze hoestte een keer in de hoop dat Ruud op dat geluid zou afkomen, maar dat gebeurde niet. Ze stond in een lange gang met alleen maar deuren, Shit waar moest ze heen, ze drentelde wat heen en weer. Ze liep naar het eind van de gang en bedacht daar achter een deur wel een trap zou kunnen zitten om beneden te komen. Ze aarzelde nog, maar opende een deur die volgens haar wel bij een trap moest uit komen. Ze opende de deur en . . . . . . stond Ruud, naakt en met een dijk van een erectie. “Oh sorry, neem me niet kwalijk ik weet niet waar ik heen moet, ik kan de trap niet vinden, ik probeerde maar wat.” Ruud stond recht voor de deuropening, zijn gespierde lichaam en zijn keiharde lul waren niet te missen. Sterker nog, ofschoon hij een handdoek in zijn hand had deed hij geen enkele poging om ook meer iets van zijn manlijkheid te bedekken.

Hij draaide zich naar Debby sloeg de handdoek achteloos over zijn schouder en ging een beetje wijdbeens voor haar staan. Zij forse lul en zijn zware ballen deden Debbys hart sneller kloppen. De bobbel die haar opwond bij de kennismaking werd haar nu in volle glorie getoond. Ze keek gebiologeerd naar die forse lul. Ze had in de loop van haar nog jonge leven wel een aantal vriendjes en one-night-stands gehad, maar dat waren maar piemeltjes vergeleken met dat wat Ruud te bieden had.
Ruud zag dat Debby overdonderd was. “Valt het mee of tegen?” vroeg hij met een glimlach, terwijl hij de voorhuid naar achteren stroopt zodat zijn paarse eikel zichtbaar werd. Debby stond nog steeds sprakeloos te kijken. Haar tepels waren super hard en door de badjas heen duidelijk te zien. Ze had het gevoel dat haar kut droop van haar kutsappen. “Eh, eh, ik weet het niet eh ja ik eh ik geloof eh dat het niet tegen valt, maar zo groot had ik ook niet verwacht.” “Dit is dus een onverwachte verrassing. Maar wat zoek je hier eigenlijk?” zei Ruud. “Eh ja, eh ik was opzoek naar een trap om naar beneden te gaan, maar ik zag alleen maar deuren en toen heb ik de laatste deur geopend omdat ik dacht dat achter de laatste deur misschien de trap zou zitten.” “Maar er zit geen trap, maar wel iets waar je je aan vast kunt houden,” zei een geamuseerde Ruud wijzend naar zijn stijve lul. “Oh maar ik hoef me nergens aan vast te houden ik sta stevig op mijn benen.” Ruud pakte zijn badjas en trok die aan. Het koste hem wel moeite om zijn stijve te bedekken. Onder het lopen kwam hij steeds tussen de over elkaar schuivende zijden van de badjas naar buiten. Debby schoot in de lach. “Dan hebben wij vrouwen het toch wat gemakkelijker als we opgewonden worden. Stijve tepels zijn makkelijker intoom te houden dan erectie.”

In de kamer wist Ruud binnen de kortste keren koffie te serveren en zijn lul wat te temmen. Maar in Debby was het verlangen gewekt. Ze kon haar ogen niet van zijn kruis afhouden en hoopte dat zijn badjas open zou vallen, zodat ze die heerlijke nu half slappe lul nog weer zou zien.
“Wat kijk je verlangend naar mijn kruis? Hoop je mijn jongeheer nog een keer te zien?” Debby kreeg een rode kleur. “Eh eh, ik weet het niet.” “Wat weet je niet? Of je mijn piemel nog een keer wilt zien? Volgens mij weet je dat donders goed. Vanaf het moment dat je binnen stond sta je al naar mijn kruis te kijken. Dus ik kan me niet voorstellen dat je nu niet weet wat je wilt zien.”

Ruud stond op en sloeg zijn badjas open. Debby zuchtte diep. Daar stond Ruud met zijn gespierde lijf een half slappe pik en twee forse ballen. Ruud maakte een wiegende beweging zijn lul en zijn ballen deinden mee. Debby ademde diep, haar kutje trok spontaan samen en haar tepels werden weer hard.
Ruud pakte haar hand haalde haar naar zich toe en trok de sluitband van haar badjas open. Debby verkrampte van schrik en sloeg haar handen voor haar glad geschoren kutje. Haar D-cup tieten met de harde tepels stonden strak naar voren. “Jij bent dan misschien verbaasd over mijn pik. Maar jouw tieten mogen er ook zijn. Heerlijk forse kanjers zoals ik ze graag zie.” Ruud boog zich naar voren nam een tepel tussen zijn lippen. Debby zuchtte diep.

Ze vermande zich en deed een stap terug. “Dit lijkt me geen goed idee Ruud. Al kijk ik dan graag naar bobbels in broeken van mannen ik ben geen slet.” “Nee volgens mij ben jij gek op seks, maar geen slet.” Debby maakt zich los van Ruud en sloot haar badjas weer. “Jammer.” Zei Ruud. “Je kwam hier toch om wat te halen en nu wil ik je wat aanbieden en nu weiger je, jammer, jammer.” Debby was en bleef sprakeloos. Als reactie trok ze de badjas strak om haar lichaam, zodat haar harde tepels nog duidelijke zichtbaar werden. “Als ik zo naar je kijk, hebben je tepels en je tieten er wel zin in.” Dat lijkt maar zo,” zei Debby maar ze voelde haar kut van pure geilheid samentrekken. Weer zuchtte ze diep.

Ruud kwam op haar af en omarmde haar. Hij drukte Debby tegen zich aan. Door haar badjas heen voelde ze zijn harde lul tegen haar buik. Debby verkrampte. Ruud masseerde zacht haar rug en liet zijn handen naar haar billen glijden. Hij wreef en kneep in haar volle billen. “Lekkere volle billen, heerlijke kontje,” fluisterde hij in haar oor. “Nee, houd op, houd dit kan niet en dit wil ik niet!” kreunde Debby. “Weet je dat zeker? Toen je als een verzopen poesje in de deuropening stond keek je met groot verlangen naar mijn kruis. En nu zeg je dat je het niet wilt, vreemd,” mompelde Ruud. Hij bleef haar rug en billen masseren. Hij bewoog zijn boven lichaam hen en weer, om op die manier haar borsten te masseren. Debby zuchtte en hijgde. Dat heerlijke gevoel in haar tepels dat zo ontstond veroverde haar lichaam en zakte langzaam uit naar haar natte verlangende kutje. Ruud bleef intens bezig met haar lichaam. Zijn bewegende handen en zijn bovenlijf maakten geile opwinding bij Debby los. Haar hoofd zei dat ze moest stoppen, maar haar lichaam verlengde naar meer. Debby werd steeds geiler en haar verlangen om geneukt te worden, werd groter. Maar een stemmetje in haar hoofd zei dat dit niet kon. Je laten neuken door een vreemde oudere man. Wel een man met ervaring merkte Debby want hij wist door zijn bewegingen en gewrijf haar steeds geiler te maken. Zacht beet en sabbelde hij aan haar oorlelletje. Dat was een nieuwe ervaring voor Debby, ze wist niet dat dat zo lekker was het bewerken van een oorlelletjes.

Ruud merkte dat Debby wat ontspande. “Schatje wat heb je een heerlijk lichaam, wat zou ik je graag willen verwennen, je heel langzaam en diep neuken. Kom schatje laat je gaan laat me je verwennen, geniet van mijn lichaam en mijn lul.” Ruud schoof geleidelijk zijn één van zijn handen van haar billen naar de voorkant. Hij schoof de badjas opzij en gleed met zijn hand tussen haar dijen. “Nee, nee niet doen!” kreunde Debby. Ruud hield zijn hand stil en kuste haar hals. Debby ontspande. Langzaam bewoog hij zijn hand weer heen en weer. “Debby, schatje wat ben je nat, verlang je naar me?” Debby antwoorden niet, maar haar hart bonsde fel.
Ruud bleef zijn hand heen en weer bewegen. Hij voelde haar gezwollen clitje. De bovenkant van de badjas van Debby viel open. Ruud boog naar voren en zoog aan haar harde tepels. Een golf van genot schoot door haar verlangende lijf. En plotseling gaf Debby zich over, “Jaahh jaahh jaahh, neuk me, neuk me, ik wil je lul in mij voelen, neuk me!” Debby drukte zich stevig tegen Ruud aan en spreidde haar benen. Ruud duwde een duim in haar druipende Kutje. “Jaaa, jaah dat is lekker vinger me klaar ja laat me komenhhhh.”
Wild en fel bewoog Ruud zijn hand over en haar gezwollen clitje. Bij iedere stoot duwde hij zijn duim zover mogelijk in haar warme natte kutje. “Jaahh laat je gaan, schatje, laat je gaan, kom klaarrr, kom klaaarrr, laat je gaanhnhnn.” En evenlater kwam Debby kwam heftig en intens klaar. Ze brulde kreunde en schreeuwde, dat hij niet moest stoppen. Maar ze kneep haar dijen zo stijf tegen elkaar dat Ruud zijn hand niet meer kon bewegen. De sappen uit haar kutje werden naar buiten geperst. Debby trilde over haar hele lichaam, ze hijgde diep en intens. Het ene na het ander orgasme raasde door haar geile lijf. Ruud hield haar stevig vast en langzaam kwam Debby tot rust. “Wauw, wat was dit lekker. Hier was ik blijkbaar wel aan toe.” Zeker lange tijd geen seks gehad,” constateerde Ruud. Maar daarop gaf ze geen antwoord. Ze bleef heerlijk tegen hem aanstaan. Ze voelde zijn dikke harde lul tussen hun buiken.

Debby liet haar hand zakken en pakte zijn lul. Ze kon hem nauwelijks omvatten en ging met haar hand op en neer. Ruud zuchtte. Hun lippen vonden elkaar in een intense zoen, hun tongen kronkelden om elkaar heen. Intens omstrengeld zagen ze toch kans hun badjassen van zich af te laten glijden. Ruud deed een stapje naar achteren en bewonderde het strakke lijf en de volle tieten van Debby. Ze spreidde haar benen een beetje, haar kleine kutlippen hingen glinsterend van het vocht naar buiten. “Debby wat heb je een heerlijk lichaam, fantastische tieten en een lekkere kut,” zei Ruud terwijl hij op haar afliep. Zijn keiharde lul stond als een boegspriet vooruit. Debby sidderde en rilde van genot. “Neuk me, neuk me, hijgde ze.” Ze stak haar hand uit en greep zijn stijve lul. Ze stroopte zijn voorhuis naar achteren, boog zich voorover en liet haar tong over zijn eikel gaan. Ze proefde zijn voorvocht. Ze duwde Ruud naar het bed. En die voelde zich overdonderd, dat het initiatief door deze jonge geile meid werd over genomen. Hij was altijd de man die de dienst uitmaakte. Hij liet het over zich komen.
Weldra lag hij op zijn rug op bed zijn stijve lul wees als de toren van Pisa omhoog. Debby kuste en likte zijn forse ballen. “Jaahh jaahh,” hijgde Ruud.

“Ik ga je nu verwennen,” fluisterde Debby en ging schrijlings op hem zitten. Ze ging met haar hand naar achteren en manoeuvreerde zijn eikel naar haar druipende kutje. Ze liet zich zakken en voelde hoe zijn eikel bezit nam van haar intiemste lichaamsdeel. “Wat heb je een zalige pik,” fluisterde Debby geil en hartstochtelijk. Ze liet zich nog een eindje zakken en voelde dat Ruud zijn heupen omhoog duwde om nog dieper in haar te komen. Debby drukte zich omhoog, zodat alleen zijn eikel in haar kut zat. “Neuk me, neuk me,” kreunde Ruud. “Rustig aan, lekkere geile boy van me. Ik wil die heerlijke lul van je heel langzaam naar binnen voelen komen, zodat ieder plekje van mijn natte kutje wordt geraakt. En ik nog geiler word.”

Debby wachtte even en genoot hijgend en zuchtend en liet zich heel langzaam zakken op de majestueuze lul van Ruud. Debby had het gevoel dat ze scheurde en barste. Ruud had het gevoel of hij nog nooit zo’n nauw en strak kutje had geneukt. “Wat een lekker strak kutje,” was het mantra dat hij voortdurende kreunde. Toen zijn lul bijna helemaal door de kut van Debby was opgezogen, wachtte ze even en haalde diep adem. Om zo te genieten van het zalige super volle gevoel. Haar kutje was nog nooit zo gevuld geweest. Ze genoot en voelde hoe het orgasme zich opbouwde. Scheuten van genot gingen heen en weer van haar clitje naar haar tepels en omgekeerd.
Ruud kneep in haar tieten en bewerkte haar tepels. “Auw, auw, jaahh lekkerrrr, lekkerr,” kreunde Debby. En het leek wel afgesproken. Debby liet zich met een klap zakken en Ruud duwde op dat moment zijn heupen omhoog. “Auw, auww, je neukt mijn baarmoeder auw, jaah lekkerrr lekkerrr.” “Wat een zalig strak kutje, wat geil, wat strak,” kreunde Ruud.

Debby ging in een regelmatig tempo op en neer. Telkens als zij naar beneden duwde om die machtige pik diep in zich op te nemen, duwde Ruud zijn heupen omhoog om zo diep mogelijk in haar geile onderlijf door te dringen. Ruud greep zich vast aan haar tieten. Hij pakte ze met volle handen. Hij kneep en wreef. Hij nam de tepels tussen duim en vingers Hij trok en rolde de tepels. Debby gilde van pijn en genot. Iedere stoot voelde ze dat haar baarmoeder werd geneukt en voelde ze de pijn en genotscheuten door haar tieten naar haar kutje trekken.
Debby greep zich vast aan de schouders van Ruud, die met forse stoten haar kut beukte. “Jaahh neuk me ik kom klaarrr ik kom klaar.” “Ik ga spuiten, ik ga spuiten.” “Spuit me vol, spuit me klaar.” Onder het uiten van deze geile kreten kwamen Ruud en Debby klaar. Een tomeloos orgasme teisterde hun zwetende lijven. Schot na schot perst Ruud zijn zaad diep in haar kut. Bij iedere schot zaad kneep Debby haar kutspieren samen . . . . . .

Langzaam kwamen ze weer tot zichzelf. Debby stond op en het zaad vloeide rijkelijk uit haar kutje langs haar dijen. “Ik ga eerst maar weer even douchen denk ik.” “Lijkt me een goed voorstel ik doe het ook.”
Enige tijd later zaten ze dan aan de koffie. “Is dat een jaarlijkse collecte?” vroeg Ruud. “Ja en altijd in september.” “Laten we afspreken dat je volgend jaar weer langs komt. En ik beloof je dat ik dan weer twee gleuven zal vullen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 11331 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Collecteren”

Plaats een reactie