BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De vlam in de pijp

Als vrachtwagenchauffeur maak je van alles mee. Enige tijd geleden reed ik een parkeerplaats op voor een sanitaire stop. Toen ik terugliep naar mijn truck stond naast mijn truck een personenwagen met de klep omhoog. Een vrouw stond voorovergebogen naar de motor te kijken. Wat vooral opviel waren haar lekkere billen. Ze stond een beetje wijdbeens dus kreeg ik ook direct visioenen wat zich tussen haar dijen zou bevinden. Als trucker ben je veel van huis en is seks niet altijd voor handen. Gevolg veel fantasieën en gebruik maken van je eigen handen. Dus zo’n vrouw in lastige omstandigheden zette mijn erotische fantasie gelijk in werking. Wat zou het heerlijk dit vrouwtje van achter te nemen stoten tegen haar volle billen.

Toen ik dichterbij kwam zag ik tot mijn verbazing en vreugde dat het een auto was met een Nederlands nummerbord. Ik vroeg haar of ze hulp nodig had. Ze keek verschrikt op. “Oh je spreekt Nederlands, ja mijn auto doet het niet meer.” Haar sombere gelaat werd geleidelijk een glimlach. Ik zal jullie de rest van het gesprek besparen. Maar het kwam erop neer dat Irma, zo heette ze, met haar vriend een B&B exploiteerde in het dorp waar ik ook net langs was gekomen. Maar het boterde al een lange tijd niet tussen de (ex)geliefden. En na een knetterende ruzie was ze weggelopen. Ze wilde onder geen beding terug. Ik stelde mij voor als Remco en zei dat ik op weg was naar Nederland en dat ik haar in een tussenliggende Franse stad zou kunnen afzetten. “Maar je kunt ook meerijden naar Den Bosch. Dat is mijn eindbestemming.” Irma besloot de auto achter te laten en met mij naar huis te rijden. Ze sloot de auto af verstopte de sleutel onder een spatbord. “Als ik thuis ben bel ik die klootzak wel op en zeg hem waar de auto staat en de sleutel ligt. Hij bekijkt het maar.”

Ik schatte Irma achter in de 20. Een lekker lijf, niet dik maar wel goed gevuld. Ze had heerlijke billen en fantastische tieten, groot en stevig, zo te zien. Ze droeg een licht blauw T-shirt, geen BH want haar tepels waren duidelijk zichtbaar. Kortom een heerlijke meid om naast je te hebben in de cabine met slaapgelegenheid. Ik hielp haar in de cabine door haar op te tillen met mijn handen onder haar billen. Wat een lekker kontje, schoot het door mij heen. Zij huiverde en zuchtte toen ik haar billen aanraakte. Vermoedelijk was ze een beetje bang, maar mogelijk ook opgewonden. Ik probeerde haar te ontspannen en vroeg welke muziek ze leuk vond. Ze noemde een zender, stelde die in als achtergrondmuziek. Ze werd minder gespannen en begon te babbelen. Ze vertelde me nogmaals wat voor een klootzak haar vriend was. “Een klootzak met losse handjes.” Ze was blij dat ze op weg was naar Nederland en deze periode in haar leven achter zich kon laten.

Terwijl de kilometers onder de banden wegrolden werd Irma steeds meer ontspannen maar ook onrustiger. Ze deed niets anders dan op de bijrijdersstoel heen een weer schuiven. Ik vroeg haar of er iets mis was. Ze kreeg een kleur en zei dat er niets aan de hand was. “Dat lijkt me stug,” was mijn reactie. “Volgens mij zit je met je vagina over de stoel te bewegen. Dat mag van mij, maar als ik gelijk heb is er wel wat loos. Het die klootzak je soms verkracht, of zo?” Haar antwoord was een pure verrassing. “Ik heb al een tijdje geen goed orgasme gehad, en de vibraties en het getril van deze truck maken me opgewonden.” “Ja dit is niet de modernste truck, dus hij trilt nogal. Maar dat je er klaar van komt verbaast me.” “Ik ben nog niet klaargekomen, maar ik probeer het klaarkomen juist te voorkomen. Maar ik geloof niet dat erg lukt.” Ik vroeg haar of ze wilde dat ik stopte om haar te helpen met dat probleem. Ze schonk me een verlegen glimlach en ik wist het antwoord.

Bij de eerstvolgende parkeerplaats, waar ook plaats was voor vrachtwagens, stopte ik. Ik deed de gordijntjes van de cabine dicht. Ik zette de stoelen in standje relax. En Irma ging tegen me aan zitten en legde direct haar hand op mijn lul. Die spontaan stijf begon te worden. “Dat voelt goed, Remco,” fluisterde ze mij in het oor. Zacht bewoog ze haar hand, mijn lul werd stijver en harder en probeerde uit mijn broek te barsten. Ik twijfelde. Zou ik hem uitpakken of wachten tot Irma het zou doen. Omdat mij dat laatste lekkerder leek besloot ik niets te doen en de initiatieven aan Irma over te laten.
Ik liet mij ook niet onbetuigd en begon haar borsten te masseren. Ik wreef er over met mijn vlakke hand ik voelde haar tepels hard worden. Ze kreunde en hijgde zacht, terwijl ze onverdroten mijn lul bleef bewerken. Ik schoof mijn hand onder haar T-shirt en gleed langzaam naar boven naar haar volle tieten. Weldra had ik een harde tepel tussen mijn duim en wijsvinger, Ik kneep en draaide zacht. Irma kreunde harder en begon met meer kracht mijn lul te bewerken. Ik voelde dat ze pogingen deed mijn spijkerbroeklos te maken. Het koste haar wat moeite maar weldra was mijn lul bevrijd. “Oh wat een lekkere jongen,” hijgde ze. Ze pakte mijn lul en stroopte de voorhuid naar beneden. Ze likte en kuste mijn eikel.

Ik zag ook kans Irma van haar kleren te ontdoen. Ze had een gladgeschoren schaamlippen. Haar kleine schaamlippen hingen heerlijk achteloos naar buiten en glinsterden van haar kutsappen. Ik rook de heerlijke geur van haar verlangende grotje. Ik genoot van de aanblik van haar natte kutje. Ik spreidde haar kutlippen en kuste zachtjes haar clitje. Irma kreunde zacht. Dit had ze blijkbaar nodig! Ik zoog haar clitje in mijn mond, knabbelde er zachtjes aan en zoog, terwijl ik mijn tong in en uit haar kutje duwde. Haar kutsappen liepen langs mijn kin. Ik masseerde haar kontgaatje en bleef met mijn tong in en uit haar kutje gaan.

Ze werd heter en natter toen ik met mijn vingers dichter naar kutje kwam. Met één van mijn vingers ging ik door haar bilnaad. Ik streelde en kneep in haar heerlijke volle billen. Mijn tanden knabbelden aan haar clit. Ze duwde haar heupen naar mijn gezicht en handen. Ik besloot haar echt te geven wat ze nodig had en waar ze naar verlangde. Mijn tong ging met verhoogde snelheid in en uit haar flamoes. Ik maakte haar kontgaatje nat met haar kutsappen. Ik duwde een vinger in haar anus even later twee. Ik hield mijn mond als vastgelijmd aan haar clitje. Het duurde maar even of ze schreeuwde haar eerste orgasme uit. Haar kutje was drijfnat evenals mijn gezicht.

Ze haalde een paar keer diep adem “Nu is het mijn beurt!” en duwde mij op het bed. Ze nam mijn lul in haar hand. Ze ging langzaam op en neer. Ze ging met haar tong over mijn toompje, al likkend gleed ze lang mijn hoofdader naar beneden. De rillingen trokken door mijn lijf. Vervolgens ging ze weer langzaam likkend omhoog. Even later nam ze mijn eikel in haar mond en begon die met haar tong te bewerken. Al snel zat mijn eikel tegen de achterkant van haar keel. Ik voelde het kloppen tegen mijn gezwollen eikel. En toen gebeurde er iets buitengewoons iets fantastisch. Ze zag kans mijn meer dan 20 cm lange lul achter in haar keel te laten doordringen. Ze deed het moeiteloos. Blijkbaar was ze goed getraind, want waar vrouwen normaal gesproken kokhalsgeluiden beginnen te maken als je zo diep bij hun keel naar binnen gaat. Maar Irma nam mijn lul moeiteloos op. Wel kreunde ze heftig, ze genoot er blijkbaar van. Haar handen klemden zich om mijn billen en haar ogen keken naar me op. Ik hapte naar adem van plezier en genot. Ze trok haar hoofd langzaam naar achteren zodat mijn lul weer alle vrijheid kreeg. Ze hapte naar adem. Ze zweeg even, en toen ging ze weer naar mijn harde lul en weer slokte ze hem op diep achter in haar keel. Ze bleef er maar mee doorgaan mijn harde lul diep achter in haar keel op te slokken. Elke keer dat mijn harde lul helemaal tot diep achter in haar keel gleed, trokken er rillingen door mijn geile lijf. Ik voelde hoe Irma mij langzaam naar een hoogtepunt voerde, een orgasme was niet ver meer weg. Ik legde mijn handen op de achterkant van haar hoofd en mijn vingers raakten verstrikt in haar haar en ik haar dwong haar sneller te bewegen. Ze gaf geen krimp, ze liet het gebeuren, ze kon het allemaal aan.

Na nog een paar minuten stopte ik met keelneuken en trok haar op mijn schoot. Ze pakte mijn harde lul en leidde mijn twintig centimeter in haar strakke natte gaatje. Ik duwde mijn heupen omhoog. Ik voelde dat Irma hard en heftig naar beneden stootte. Omdat ik omhoogduwde raakte ik haar diep. “Je neukt mijn baarmoeder,” fluisterde ze in mijn oor, “Lekerrrr.” Ze was nat en glad en mijn harde lul gleed soepel in en uit haar terwijl ze me bereed. Ik probeerde haar tepels in mijn mond te krijgen. Ze begon steeds sneller te bewegen. Ik probeerde haar wat af te remmen zodat het mij inderdaad lukt één van haar harde tepels in mijn mond te krijgen. Ik zoog en beet zacht ik verbeelde mij te merken dat haar harde tepels nog harder werden. Irma kreunde zacht en stopte met wippen. Ze liet het aan mij over. Ik bleef zuigen en bijten telkens een andere tepel. “Jaahh, jaahh, dat is lekker zuig me klaar, zuig me klaar, laat me komen.” En het duurde niet lang of Irma kwam heftig klaar. Ze duwde haar tieten in mijn gezicht en ik voelde hoe ze haar kutspieren aanspande om ook een geweldig gevoel in haar kut te ervaren. Brommend en kreunend kwam ze klaar. Haar hele lichaam trilde. Ze bleef haar kutspieren samentrekken en ontspannen. Ik voelde dat mijn orgasme ook niet ver meer was.
“Zal ik je een lekkere beurt geven? Hoerig sletje van me?” “Jaah neuk me, neuk me diep.” Irma ging op mijn slaapplek liggen. Eén been over de rand en het andere been omhoog tegen de achterkant van de cabine. Ik manoeuvreerde mij op haar. Mijn natte eikel voor haar natte kutje. “Jaahh, Remco, neuk me spuit me vol, jaahh.” Langzaam duwde ik mijn harde dikke lul in mijn nieuwe sletje naar binnen. Ik voelde hoe ze zich ontspande, maar af en toe ook haar kutspieren aanspande. Ze zag blijkbaar dat ik reageerde op dat samentrekken. “Dan voel ik je maximaal,” was haar reactie zonder dat ik een vraag stelde.

De slaapplek in een vrachtwagen cabine is gemaakt om te slapen en niet om de seks te hebben. De beperkte omstandigheden dwongen mij om in een langzaam en rustig tempo in haar kut op en neer te gaan. Ik probeerde zo diep mogelijk te stoten om ook haar baarmoeder te raken, dat vond ze blijkbaar lekker en prettig. Ik zag nog wel kans om weer een tepel in mijn mond te krijgen. Ik voelde dat ook Irma weer op weg was naar een orgasme.
Een even later kwamen we beiden heftig klaar. “Jjaahh jaaahh spuit me vol.” “Sletje voel je mijn zaad ik spuit je kut vol.” Het geluid van seks en de geur van zweet en sperma vulde de cabine van mijn truck. Schot na schot loosde ik mijn zaad in de kut van Irma. Die iedere stoot opving met het samentrekken van haar kutspieren. Toen ik mijn lul uit haar kut terugtrok kwam er een golf van kutsappen en zaad mee naar buiten, die langs over de rand hangende been naar beneden sijpelde.

Het was een rustige parkeerplaats en het was inmiddels donker geworden. Het was wat je noemt een zwoele avond. We gingen uit de cabine naar buiten. Irma door gelijk in het struikgewas en hurkte. Sissend zat ze te pissen ik pakte mijn telefoon uit de tas van de rugleuning en scheen op haar pissende kut. Ik ben een liefhebben van pissende kutje dus dit was nog een extra verrassing. Het gouden vocht bleef maar komen. Ze zat gehurkt en wijdbeens de gouden stroom vond zijn weg naar buiten langs haar kleine kutlippen. Die aanblik maakte mij ontzettend geil. Mijn lul stond weer stijf en ik liep op haar toe. Irma had haar blaas inmiddels leeg.

Irma stond op en leunde tegen de vracht wagen. Ik ging achter haar staan, sloeg mijn armen om haar heen en greep haar tieten. Ik voelde haar harde tepels. Ze zuchtte diep. Ze was blijkbaar nog niet bevredigd. Ik duwde mijn harde lul tussen haar dijen en voelde haar natte kut. Ze drukte haar billen naar achteren. Ik bewoog langzaam. Ik pakte mijn stijve lul en streek hem door haar kut langzaam omhoog in de richting van haar sterretje. Haar warme natte kontgaatje, maakt mijn lul zo mogelijk nog stijver. Ik duwde mijn lul tegen haar kringspier. “Jaahh jaahh mijn kont jaahh neuk me in mijn kont spuit je zaad in mijn darmen,” hijgde mijn geile onverzadigbare sletje.

Ik stroopte mijn voorhuid naar achteren en zette mijn natte eikel tegen haar sterretje. Ik duwde voorzichtig. Irma ontspande zich en duwde zacht naar achteren. Ze kreunde zacht. Haar kringspier opende zich. Mijn lul vond zijn weg. Even later zat mijn eikel in haar warme kont. Ik stopte met duwen. Het voelde heerlijk. Irma spande en ontspande haar kont spier, een zalige massage van mijn leuter was het gevolg.
Ik legde mijn handen op haar heupen en duwde langzaam door. “Jaahh, jaahh wat voelt dat goed neuk me, neuk me!” Ik zat tot aan de wortel tussen haar heerlijke billen. Ik wachtte even en trok met langzaam terug. Toen alleen mijn eikel nog in haar warme kont zat stopte ik. Wachtte weer een ogenblik en duwde mijn jongeheer waar langzaam naar binnen. Irma schoof een hand naar haar kut en begon zichzelf te vingeren, terwijl ik haar kont langzaam neukte. Ik wist mij te beheersen en bleef in een langzaam tempo met mijn harde lul haar kontgaatje penetreren. Irma begon luider te kreunen. Ook in mijn lijf bouwde zich weer een orgasme op. Plotseling explodeerde ik. Ik greep haar heupen extra stevig vastduwde mijn lul hard en fel in haar reet en loosde mijn zaad schot na schot diep in haar onderlijf. Irma bleef haar eigen clitje bewerken en duwde haar billen naar achter. “Ik voel je warme zaad, spuit me vol, jaahh jaahh ik kommmmm,” kreunde Irma. Ik leunde voorover op haar rug. Mijn sletje kneep met regelmaat haar kringspier samen en melkte zo de laatste druppen zaad uit mijn leeg geneukte lul. Mijn half slappe leuter floepte uit haar sterretje. Mijn zaad droop naar buiten langs haar heerlijke dijen. Ze richtte zich op en omhelsde me. We tongzoenden elkaar.

Ik wist het zeker. Dit zou een fantastische reis worden naar Den Bosch. Ik kende de route en wist dat nog veel parkeerplaatsen waren . . . . . !

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 7786 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De vlam in de pijp”

Plaats een reactie