BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een geweldige nacht met een oudere man.

Eindelijk heb ik een weekend voor mezelf, na een drukke week op het werk Met mijn ontbijt zit ik achter de laptop, en blader wat door de facebook pagina’s. Opeens krijg ik een berichtje van een vriendin, ze vraagt of ik nog wat ga doen vanavond. Ik vertel haar dat ik alleen ben, en dus niets heb gepland voor. Zij stuurt mij meteen een link van een feest, en vraagt of ik zin heb om mee te gaan. Ik stuur haar een berichtje, en zeg dat ik wel mee wil gaan. Zij antwoordt, dat ze me dan om acht uur komt ophalen. Ik loop naar mijn slaapkamer, doe mijn kledingkast open, om te kijken wat ik aan zal trekken. Ik besluit om een lekker kort jurkje aan te trekken. Ik twijfel even of ik lingerie aan moet trekken, maar pak dan een Bhtje en een string uit de kast. Het Bhtje is eigenlijk aan de krappe kant, maar ik geniet er van om in de spiegel te kijken, en dan te zien dat mijn borsten er een beetje uitpuilen. Als laatste trek ik een glanzende panty aan, en mijn favoriete lange laarzen met een mega hoge spitse hak, die tot over mijn knieën komen. Gauw nog me opmaken en een geurtje, dan ben ik klaar voor het feest.

Mijn vriendin staat op de afgesproken tijd op de stoep, en we drinken nog even een wijntje bij mij thuis. Mijn vriendin is een super mooie vrouw al zeg ik het zelf, mooi slank, met lange benen. Ze heeft een strak om haar lijf zittend jurkje aan, en als ze zit, zie ik dat ze hold up nylons draagt. Aan haar voeten een paar hoge hakken. Ik vind dat ze er lekker uit ziet, en zeg dat dan ook. Ze lacht, en waardeert mijn opmerking. Ze heeft geen vaste vriend, maar wel regelmatig een scharrel. Mijn vriendin belt een taxi, en zegt dat we vanavond vast wel iemand vinden die ons weer thuis afzet. Na nog een wijntje komt de taxi, en wij stappen in. Net buiten de stad stopt de taxi bij het opgegeven adres, wij rekenen af, en lopen vrolijk naar het huis. Het is al aardig gezellig, en er is een geweldige catering. Het is een heerlijke avond, en we praten met iedereen. Het lijkt alsof ik deze mensen al jaren ken. Mijn vriendin gaat de dansvloer op, en danst uitdagend op haar hoge hakken tussen twee mannen in. Het zijn echte heren, in een modern pak. Ze lachen als zij mij erbij trekt. De vele wijntjes hebben mij wat losser gemaakt, dus ik begin ook uitdagend mee te dansen.

Dan word ik aangesproken door een man, hij is wel wat ouder, ik schat hem zo begin vijftig. We gaan even later bij elkaar zitten, en hij vertelt honderduit over zijn hobby’s en werk. Het is zo gezellig met deze man, dat ik niet door heb, dat het al drie uur in de nacht is. Hij moet lachen, als hij ziet dat ik om mij heen kijk waar mijn vriendin is. “Die is allang vertrokken,” zegt hij. Nou hier sta ik dan, en ik begin ondanks de leuke avond toch een beetje boos te worden. “Zal ik jou anders een lift geven,” vraagt de man. Ik twijfel, maar toch knik ik ja. In de buitenlucht voel ik pas hoeveel ik heb gedronken, en ik wankel behoorlijk op mijn hoge hakken, en hang tegen de man aan. We wandelen naar zijn auto, en hij helpt me in te stappen. “Waar moet ik heen mooie dame?” vraagt hij met een lieve stem, en ik geef hem mijn adres. Hij schrikt en zegt; “dat is wel heel ver weg.” Ik zeg meteen; “nou, als je een logeerbedje voor mij hebt, slaap ik wel bij jou, en pak ik morgen de trein naar huis.” Hij lacht zacht en zegt; “Ja, dat heb ik zeker, kom maar mee.” Ik voel dat de man heel voorzichtig over mijn been aan het strelen is. “Wat ben je aan het doen?” vraag ik fel, geschrokken door de hand op mijn been. “Oh, sorry, zegt hij snel. Ja, ik zag dat je een panty aan hebt, en dat vind ik altijd erg mooi bij een vrouw, vandaar. Ik kan intens genieten van een vrouw, die een mooie glanzende panty draagt.” Hij trekt snel zijn hand weg.

Na een paar seconden pak ik zijn hand weer, en leg die weer op mijn dij. “Vind je dit een fijn gevoel dan?” vraag ik hem, want ik vind het ondanks de eerste schrik toch wel geil, dat een oudere man geilt op mijn panty. Hij streelt weer met zijn hand over mijn benen, en voor ik het weet rijden wij een oprit op. Hij stapt uit de auto, open galant mijn deur, en helpt mij met uitstappen. Ik vergeet dat je als vrouw netjes uit een auto moet stappen, en met mijn benen uit elkaar stap ik uit. Ik voel zijn hand om mijn middel, en die gaat voorzichtig omlaag. Zodra wij binnen zijn, brengt hij mij direct naar de logeerkamer, waar een ruim bed staat, en die erg mooi is ingericht. Ik zie wat speelgoed liggen, en ik kijk hem aan. “Ja, niet schrikken, die zijn van mijn kleinkinderen, zegt hij. Nou, ik wens je een fijne nachtrust, zegt hij beleefd. Als je iets nodig hebt, ik slaap in de kamer hiernaast.” Ik loop op mijn hooggehakte lange laarzen achter hem aan, want ik ben erg benieuwd naar zijn kamer. Wauw, deze kamer is drie keer groter dan de logeerkamer, en het bed is ook gigantisch! Voor ik het weet duw ik hem op bed, en vraag of hij geen vriendin heeft, om dit fantastische bed mee uit te proberen. Hij schud nee met zijn hoofd. Hij slaat speels op mijn billen, en draait mij dan om. Hij pakt me bij mijn heupen vast, en trekt mij naar zich toe. “Hmm, je bent een stout pestkopje, je zit me gewoon op te geilen met dat lekkere lijf,” zegt hij.

Hij ritst mijn jurkje omlaag. “Wauw, echt mooi hoor. Je hebt echt wel een lekker lijf!” zegt hij, als zijn ogen mijn hele lichaam bekijken. Ik heb nog steeds mijn glanzende panty aan en ik sta op. Ik buk een beetje voor hem, omdat ik heb gemerkt dat mijn glanzende panty hem opwind. Hij geeft nu een harde pets op mijn billen, en zegt: “Hmm, je bent opa nu wel heel erg aan het pesten meisje! Wat een geweldige panty heb je aan!” Hij zucht, en streelt over mijn billen. Ik klim weer op het bed, ga uitdagend op mijn knieën zitten, en kijk hem geil aan. Hij komt weer dichterbij, en ik duw mijn heupen naar achter. Hij drukt zijn mond op mijn billen, en begint ze te zoenen. Hij scheurt mijn panty bij mijn kruis open, en wringt zonder probleem zijn wijsvinger in het scheurtje. Mijn spieren spannen zich, als zijn vingers mijn kutje ingaan. Hij trekt de rest van mijn panty kapot. Ik heb ondertussen mijn Bhtje al uitgedaan, en hij begint rustig met mijn grote borsten te spelen. Deze zijn extra gevoelig, dus zijn handen zorgen ervoor dat mijn tepels in no time keihard naar voren staan. Zijn tong draait rondjes om mijn stijve tepels, en af en toe bijt hij er zachtjes in. Ik kreun van genot. Hij streelt de binnenkant van mijn benen, en komt steeds in de buurt van mijn kletsnatte kutje, maar raakt het iedere keer net niet aan. Dan trekt hij mijn string omlaag, nu heb ik enkel mijn lange laarzen en een gerafelde panty aan. Ik lig op mijn rug, en kijk hem geil aan. “Bevalt het je wat je ziet?” Hij geeft geen antwoord, en zijn gezicht verdwijnt tussen mijn benen. Ik voel zijn tong alle kanten op bewegen. Hij blijft mij tien minuten lang over mijn klitje en mijn schaamlippen likken, en elke keer als ik bijna klaarkom, stopt hij. Ik word gek van verlangen, en begin steeds harder te kreunen. “Laat me alsjeblieft klaarkomen,” kreun ik geil.

Hij blijft mij likken, zijn handen glijden over mijn buik, omhoog naar mijn harde tepels. Ik voel een orgasme opkomen, en luid kreunend zeg ik; “oh, ja, niet stoppen, ga door! Lik mijn klitje!” En mijn heupen bonken op en neer. Ik houd het niet meer! Hij heeft nog een laatste lik over mijn kutje, en dan kom ik schokkend klaar op zijn tong! Hij heeft al zijn kleding nog aan, en kijkt mij tevreden aan. “Nu is het jou beurt,” zeg ik opgewonden. Hij zegt zacht; “Nee hoor, dat hoeft niet. Als jij hebt genoten, dan geniet ik ook.” Hij staat op en kleedt zich uit. “Ik ga even douchen, zegt hij, ik kom zo weer terug.” Ik doe mijn lange laarzen en de rest van mijn panty uit, en ik loop naar de badkamer. Daar hoor ik het geluid van de douche. Ik loop de luxe badkamer binnen. Ik zie hem staan door het glas van de douche cabine. Zacht sluip ik naar binnen, en sla mijn armen om zijn middel. Ik ga omlaag met mijn handen, en voel de volle ballen onder zijn half stijve lul. “Wat zijn die zwaar,” zeg ik. Ik ga voor hem staan, en druk mijn warme lichaam tegen hem aan. Ik voel zijn hard geworden lul tegen mijn buik aanduwen, en ik zak langzaam door mijn knieën. Zijn stijve lul ligt even tussen mijn grote borsten, en ik kijk hem geil aan. “Weet je nog steeds zeker dat je niets wilt?” zeg ik. Ik lik over zijn dikke eikel met mijn tong. Hij kreunt zacht en zegt; “Oh, wat ben je toch een lekkere vrouw.” Door alle zeep glijden mijn handen soepel om zijn toch wel forse lul heen. Ik leg mijn warme mond om de eikel heen, en lik over de kop. Ik begin hem nu gretig te pijpen. Zijn handen bewegen mijn hoofd op en neer, en ik neem hem nog dieper in mijn keel. Ik schat dat zijn lul toch zeker vijfentwintig centimeter is.

Zo’n grote lul heb ik nog nooit in mijn mond gehad! Hij kreunt zachtjes, en ik voel zijn onderlijf heen en weer bewegen, terwijl hij mijn hoofd stuurt met zijn handen. Ik stop met pijpen, en ik ga weer omhoog, mijn borsten glijden over zijn harde lul. Ik kom omhoog, en sta op mijn tenen om hem te zoenen. Hij begint mij wild te tongen! En ik fluister in zijn oor; “neem mij mee naar je slaapkamer en neuk me! Ik wil die grote lul van jou in mijn kutje hebben. Ik wil dat je me neukt!” Helemaal nat val ik op het grote bed, en hij vraagt, ”weet je het zeker? Ik bedoel, misschien is mijn lul te groot voor jouw kutje.” Ik pak zijn grote lul vast, trek de voorhuid naar achter, en lik eraan. Daarna ga ik over hem heen zitten, met mijn kutje vlakbij zijn harde lul. Ik zak omlaag, en voel zijn grote kloppende eikel tegen mijn schaamlippen komen. Ik zak verder omlaag, en beweeg mijn schaamlippen met draaiende bewegingen over zijn grote eikel heen. Hij stoot zijn stijve lul omhoog tegen mijn gezwollen schaamlippen, en dat geeft me een heerlijk gevoel. “Ah,” kreun ik hard, ik geniet hiervan. Ik zit even stil, en hij pakt mijn heupen vast, en stoot die grote lul van hem in mijn kutje. Het kost een beetje moeite om die naar binnen te krijgen, maar uiteindelijk lukt het toch. Het gevoel is overweldigend, het is vet geil om zo’n grote lul in mijn kutje te krijgen! Hij blijft een paar minuten zo liggen. Dan duwt hij mij van zich af, en legt mij op mijn rug. Ik spreid mijn benen, en twee tellen later stoot hij die grote lul opnieuw in mijn kutje. Met felle stoten neukt hij me diep. Ik trek mijn knieën zover mogelijk omhoog, en voel dat hij zijn stijve nog dieper in mijn kutje stoot.

Hij voert het tempo op, en ik kom voor de tweede keer heftig kreunend, en met tranen in mijn ogen klaar. Hij is nog steeds niet klaargekomen, pakt meteen mijn enkels vast, en duwt mijn benen nog wat hoger. Na een paar stevige stoten met die heerlijke lul, zie ik zijn gezicht helemaal veranderen. Hij komt klaar in mijn kutje! Stoot na stoot spuit hij zijn warme sperma in mijn kutje! Ik voel zijn sperma letterlijk stromen! Hij valt over me heen, terwijl die heerlijke lul van hem gewoon stijf blijft! Als hij na een paar minuten zijn lul uit mijn kletsnatte kutje trekt, vallen er nog een paar druppels sperma op mijn buik. Hij hijgt nog steeds van opwinding, en ik kruip dicht tegen hem aan. Zo vallen we in slaap. De volgende ochtend is hij nog in diepe slaap als ik zijn mobieltje pak, mijn nummer er in zet, en hem nog een berichtje stuur; “als je nog eens gezelschap wilt, mag je mij bellen. Ik heb van jou, en die heerlijke lul genoten. Ik doe wat jij wilt, ben overal voor in. En, ik heb niet alleen mooie panty’s, maar ook hele geile nylonkousen. Het is maar dat je het weet. Bedankt voor een geweldige avond en nacht.” Ik trek mijn kleren aan, en stop mijn blote voeten in de lange laarzen. Zachtjes loop ik de slaapkamer uit, open de voordeur, en sluit die zachtjes achter me. Ik heb genoten van deze oudere man, hij weet precies wat een vrouw belangrijk vindt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11564 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een geweldige nacht met een oudere man.”

Plaats een reactie