BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Geheim verlangen 10

Terwijl Edwin staat te douchen, zit ik op bed naar mijn telefoon te kijken. Paul en ik hebben elkaar niet meer gebeld of berichtjes gestuurd. Ik heb mijn achtergrond en whatsapp-profielfoto aangepast. Het is echt afgelopen tussen ons.
Na ons orgasme heeft Edwin wat cola ingeschonken. Gek genoeg leek hij geen haast te hebben zich te wassen. Hij nam de moeite niet om zich aan te kleden en ging naakt de keuken in. Met een stukje keukenrol haalde hij de meeste spetters sperma van zijn lijf, maar pas na het drinken is hij zich gaan wassen.
Geduldig zit ik te wachten tot hij klaar is. Mijn gedachten zijn nog beneden op de bank, waar ik mezelf heb zitten strelen en vingeren waar hij bij zat. Hij zat zichzelf af te trekken terwijl we elkaar schaamteloos bekeken. Het was super opwindend. Hoewel ik me schaamde en onzeker voelde, zou ik het zo weer doen!

“Ik ben klaar,” hoor ik Edwin zeggen. Ik kom overeind en ga naar de badkamer. Edwin haalt een handdoek door zijn haren. Zijn rug en benen glimmen van het douchewater. Hij is nog naakt.
Hij merkt me op. “Sorry, ik wist niet dat je gelijk zou komen.” Hij droogt zijn bovenlichaam en stapt opzij, zodat ik ook de badkamer in kan komen.
Ik loop om hem heen de badkamer in. Normaal zou ik dit niet doen, maar we hebben al zoveel van elkaar gezien…
Ik begin me uit te kleden, tot ik zijn halfstijve pik opmerk. Roerloos blijf ik staan. Edwin trekt zijn T-shirt aan, maar ziet me dan kijken.
“Sorry,” zeg ik snel en ga verder met me uit te kleden. “Ik wilde niet staren…”
Edwin kijkt me aan. “Van mij mag je best staren, hoor,” zegt hij zacht. We blijven bewegingloos staan, ik met enkel mijn slip aan en Edwin met enkel zijn T-shirt aan.
“Fuck it,” mompelt hij. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me tegen zich aan. Onze monden vinden elkaar en ik voel zijn tong langs mijn lippen glijden. Ik leg mijn armen om hem heen en druk mijn borsten tegen hem aan.

“Ik wil je,” zegt hij. “Je hebt geen idee hoe ik me heb moeten inhouden.”
“Hou je niet in,” zeg ik met mijn lippen tegen de zijne. “Ik heb me nog nooit zo gevoeld. Ik wil meer, Edwin. Ik wil jou.”
Met een grom rukt hij zijn T-shirt uit. Terwijl hij dat doet, laat ik mijn slip van mijn heupen op de grond vallen. Edwin trekt me weer tegen zich aan en ik voel zijn harde pik tegen mijn dijen.
Ik voel zijn vingers tussen mijn benen. Automatisch doe ik ze een stukje uit elkaar om hem meer ruimte te geven.
“Wat ben je al lekker nat,” zegt hij. Hij maakt zijn vinger nat in mijn kutje en laat hem vervolgens over mijn clitje gaan. Ik had naar adem en kreun.
“Wat wil je, Linda?” vraagt hij. “Wat wil je dat ik doe?”
Ik leun achterover tegen de wasbak en grijp zijn schouders vast. “Ik wil jou,” breng ik uit. “Ik wil je in me voelen, Edwin.” Ik kom naar voren en grijp zijn pik vast, die keihard is. Hij gromt en versnelt het tempo van zijn vinger. Ik laat mijn hand op en neer gaan om zijn pik.

Fuck, wat ben je geil! Het kost me al mijn zelfbeheersing om je niet op de wastafel te gooien en mijn pik diep in die natte kut van je te rammen. Mijn zelfbeheersing neemt in razend tempo af.
Ik moet een condoom hebben, maar die liggen in mijn slaapkamer. Verdomme, ik hou het niet meer! Ik wil je zo fucking graag… Ik wilde de eerste keer zacht en teder, maar ik denk dat me dat nu niet meer lukt.
Je slaagt erin me helemaal gek te maken. Ik ben nog nooit mijn zelfbeheersing verloren. Je hebt nu gevoeld hoe fijn seks kan zijn. In het begin heb ik het aangestuurd, maar inmiddels heb je de rollen omgedraaid.
Je maakt me gek, Linda. Gek van verlangen, gek van genot. Ik kan geen genoeg van je krijgen, maar jij blijkbaar ook niet van mij. Als je me zo graag wilt, zal ik je maar al te graag geven wat je vraagt.

Opeens grijpt Edwin me bij mijn heupen en tilt me op. Ik sla mijn armen om hem heen en leg mijn benen automatisch om zijn heupen. Ik voel me net een klein meisje, tot ik zijn pik tegen mijn kutje voel. Er gaat een aangename rilling door me heen. Het gaat echt gebeuren!
Hij laat me een beetje zakken. Ik voel hoe zijn eikel mijn lippen uit elkaar drukt en een stukje bij me binnenkomt. Ik kreun en grijp zijn schouders vast. Hij trekt zich een stukje terug, om vervolgens weer naar binnen te komen. Dit herhaalt hij een paar keer, waardoor hij steeds wat dieper in me komt.
Ik voel hoe mijn binnenste zijn pik lijkt vast te pakken. Ik voel me vol, maar het doet geen pijn. Het voelt juist ontzettend lekker.
Ik kreun als hij dieper komt en ik zijn onderbuik tegen me aan voel. “Jezus, Linda,” brengt hij uit. “Wat ben je nat en warm vanbinnen.”
Ik zou wel kunnen janken van vreugde. Ik ben nat! Ik geniet hiervan!
Hij drukt me met mijn rug tegen de muur en blijft me stevig vasthouden terwijl hij in me begint te bewegen. Stoten kan ik het niet noemen, zijn bewegingen zijn beheerst. Ik voel hoe hij mijn binnenste steeds weer opendrukt als hij naar binnen komt.

“Hou je vast,” zegt hij. Hij houdt zijn armen om me heen en draagt me de badkamer uit. Bij elke stap die hij zet, voel ik zijn pik in me bewegen.
Hij neemt me mee naar zijn slaapkamer en laat me op bed zakken zonder zijn pik ook maar een seconde uit me te halen. Hij pakt mijn heupen en kijkt genietend op me neer.
Ik trek mijn benen op en hou hem bij zijn bovenarmen vast. “Toe maar,” zeg ik verlangend. “Je doet me geen pijn.”
Hij beweegt rustig heen en weer in me. “Jezus, Linda,” zegt hij genietend. “Wat ben je lekker.”
Ik kreun genietend. “Ik wou hetzelfde over jou zeggen.” Ik laat mijn handen over zijn rug glijden, tot ze op zijn billen liggen.
Met een grom begint hij harder te stoten. Ik hou me aan hem vast en sluit genietend mijn ogen. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen slaan bij elke stoot. Luid kreunend verstevig ik mijn grip op zijn billen.

Plots trekt hij zich uit me terug, net als ik bijna klaarkom. Ik kijk hem aan en zie wat zweetdruppels op zijn voorhoofd. “Draai je om,” zegt hij. Zijn pik glimt van mijn vocht en staat keihard naar voren.
Ik draai me om. Hij pakt mijn heupen, trekt ze omhoog en laat me zo op mijn knieën zitten.
Ik uit een gil van genot als hij zich weer in mijn kutje drukt. Jezus. Wat komt hij lekker diep! Even stopt hij alsof hij schrikt.
“Ga door,” breng ik hijgend van genot uit. “Niet stoppen. Neem me, blijf doorgaan.”
Hij pakt mijn heupen en begint weer te stoten. Fuck, wat gaat hij hard en diep. Met elke stoot, duwt hij me verder naar voren, tot ik plat op mijn buik op bed lig.
“Oh god!” schreeuw ik van genot. Ik voel een intense druk opbouwen. Ik ga exploderen, ik weet het zeker. Dit is teveel, zoveel genot kan gewoonweg niet.
Edwin vloekt en begint kreunend te grommen.
Ik leg mijn handen op mijn borsten en voel een enorme explosie in mijn onderbuik. Een intense schokgolf gaat door mijn lichaam. Gillend kom ik klaar.
Edwin geeft nog een paar harde stoten voor ook hij met een harde kreun klaarkomt. Hij drukt zich tegen me aan en ik voel zijn heupen schokken.

Zo blijft hij even staan voor hij zich naast me neer laat vallen. Hij ligt op zijn rug en zijn borstkas gaat wild op en neer. Ik draai me op mijn zij en leg mijn hand op zijn borstkas.
“Jezus, Linda,” zegt hij. “Je hebt de smaak te pakken.”
Ik lach en nestel me tegen hem aan. “Ik heb een goede leermeester.”
Hij lacht en laat zijn vinger rondjes om mijn tepel gaan. “Je blijft me verbazen, Linda.”
Plotseling vloekt hij. “Ik ben vergeten een condoom te pakken.”
Ik leg mijn hand tegen zijn wang. “Geen zorgen, ik slik de pil.”
“Sonja ook, maar toch hou ik het veilig.” Hij knijpt een beetje in mijn tepel. “Jouw schuld, jij liet me mijn zelfbeheersing verliezen.”
Ik lach en laat mijn vinger door zijn borsthaar gaan. “Ik kan niet geloven dat het zo fijn is. Het deed helemaal geen pijn.”
Edwin laat zijn vinger om mijn tepel glijden. “Als je het niet goed doet, doet het pijn, ja. Ik heb de tijd genomen voor het voorspel, waardoor je behoorlijk nat werd. Je verlangen groeide, dat was lichamelijk ook te merken. Paul heeft er nooit de tijd voor genomen, waardoor het pijn deed.” Hij rekt zich lui uit.
“Bij Sonja was er nauwelijks voorspel,” zeg ik voorzichtig.
Edwin grijnst. “Zij is constant opgewonden en al jaren actief, daar kun je jezelf niet mee vergelijken.”

Ik sluit genietend mijn ogen terwijl hij met mijn harde tepel blijft spelen. Ik hoor Edwin zuchten. “Jammer dat de week er alweer bijna op zit. Ik vermaak me eigenlijk prima.”
Ik open mijn ogen en kijk hem ondeugend aan. “Je haalt me de woorden uit mijn mond.”
Aan zijn ogen kan ik zien dat hij iets wil zeggen, maar er toch voor kiest dat niet te doen.
“Weet je,” begin ik. “Eigenlijk was ik best jaloers op Sonja.”
Edwin duwt me zachtjes op mijn rug en leunt over me heen. “Dat is nergens voor nodig. Ze is heel anders dan jij. Toen ik haar zo neukte in de schuur… Om eerlijk te zijn was ik gewoon gek van opwinding. Op dat moment kon het me weinig schelen wiens kut het was.” Hij gaat met zijn tong langs mijn tepel.
Ik geniet van de warmte van zijn tong. Hij ligt afwezig wat te frunniken, hij is niet bezig met een nieuw voorspel.
“Wanneer moet ik je naar huis brengen?” vraagt hij.
Ik zucht. Ik wil nog lang niet weg, dit voelt veel te goed. Helaas moet ik wel. Ik heb me ziek gemeld op mijn werk, dat kan ik niet te lang doen. “Ik denk morgen,” mompel ik. Helaas.

Edwin zegt niks. We blijven een tijdje lui op bed liggen, onze armen en benen verstrengeld. We praten over van alles terwijl we af en toe elkaars armen strelen zonder erbij na te denken. Het voelt zo fijn en ontspannen.
Uiteindelijk moeten we ons wel omkleden en naar beneden gaan. Hij schenkt drinken in en zet ze in de kamer op tafel. Als hij naast me wil komen zitten, gaat de deurbel. Hij excuseert zich en gaat de gang op om open te doen.
Ik hoor stemmen, maar kan niet horen wie er is.
Hij komt de kamer in met Sonja achter zich aan. “Ook wat drinken?” vraagt hij.
“Lekker,” antwoordt ze als ze gaat zitten.
Ze kijkt me vrolijk aan. “Vermaak je je een beetje?” vraagt ze.
Ik voel me een beetje ongemakkelijk, gezien ik haar heb gezien met Edwin. “Ja hoor. Ik vind het jammer dat ik morgen weer naar huis moet.”
Ze kijkt begripvol. “Hopelijk kom je snel weer. Ik had je graag een rijles willen geven.”

Ik voel dat het bloed naar mijn wangen gaat. In een flits zie ik haar naast Edwins bed staan terwijl ik op hem zit en hem berijdt. Ik ontwijk snel haar blik. “Dat lijkt me heel leuk, dat moeten we volgende keer zeker doen.”
Edwin komt de kamer in en zet een glas voor Sonja op tafel. Ik excuseer me en vlucht naar de wc, waar ik op de bril ga zitten. Waarom zit ik opeens de gekste dingen met seks te associëren?
Ik hoor Sonja vragen: “Wanneer ben je met haar naar bed geweest?”
Oh shit! Hoe weet ze dit? Is ze jaloers? Is ze boos?
“Ben je jaloers?” hoor ik Edwin vragen.
Sonja lacht. “Nee, gewoon nieuwsgierig. Ik ben gisteravond nog bij Theo geweest.”
“Nadat ik je zo heb geneukt?” vraagt hij lachend. “Je bent onverzadigbaar.”
Sonja schiet in de lach. “Hoor wie het zegt.”
“Son, hou je een beetje in bij Linda,” zegt hij serieus. “Ze zit in een moeilijke tijd en is niet gewend hierover te praten. Wat kom je eigenlijk doen?”
Ik kom overeind en trek door, zodat ze niet denken dat ik wegvluchtte. Ik kom de kamer weer in en ga zitten.
Sonja kijkt Edwin aan. “Er is een voorlicht kapot van mijn auto. Ik heb geen zin in een boete en was in de buurt. Kun je er even naar kijken?”
Edwin knikt. “Als je reservelampjes hebt wel.” Ze geeft hem de autosleutels en hij laat me achter bij Sonja.

Sonja pakt haar glas van tafel. “Heb je een fijne week gehad?” vraagt ze.
Ik knik. “Ja, heel fijn, dank je.”
Ze kijkt me aan. “Sorry als ik te ver ga, ik wil me nergens mee bemoeien… Maar pas op met Edwin. Hij is heel open en begripvol, maar als iets te mooi is om waar te zijn…”
“Dat weet ik,” zeg ik rustig. “Hij heeft me al uitgelegd dat hij niet monogaam kan zijn.”
Sonja glimlacht naar me. “Wat dat betreft, schept hij gelijk duidelijkheid. Hij kan zich niet binden in een relatie. Misschien heb je zijn OCD ook al opgemerkt? Zo zijn er meer dingen.”
Ik vraag me af of ze jaloers is en ons uit elkaar wil houden. “Ik ben er deze week achtergekomen dat mijn man vreemdgaat,” zeg ik. “Ik heb net besloten te gaan scheiden, ik ben nog helemaal niet bezig met een relatie.”
Er verschijnt een beetje medelijden in haar blik. “Sorry, dat wist ik niet. Maar pas op met Edwin. Hij geeft zich helemaal, maar laat je vallen als een baksteen als hij zijn interesse verliest. Hou hem op afstand, dat is makkelijker.”
Ik kijk haar recht aan. “Je bent gewoon jaloers en bang dat ik hem inpik.”
Tot mijn verbazing glimlacht ze. “Nee, Linda, dat ben ik niet. Ik heb geen relatie met hem, dat zal ik ook nooit hebben. We hebben afspraken gemaakt om onze lichamelijke behoeftes te bevredigen, maar we leggen elkaar geen enkele beperking op. Ik heb er geen enkele moeite mee dat hij met andere vrouwen naar bed gaat. Ik heb er wel moeite mee dat hij jou misschien zal kwetsen.” Ze drinkt haar glas leeg. “Ik ga eens kijken hoever Edwin is.” Ze neemt kort afscheid en verlaat de kamer.

Na een minuut of vijf komt Edwin binnen en gaat naar de keuken om zijn handen te wassen. Ik volg hem en bekijk hem van een afstandje. “Is het gelukt?”
Hij kijkt even om, maar richt zich dan weer op zijn handen. “Ja hoor, er zit een nieuwe lamp in.” Hij droogt zijn handen af.
“Ik heb met Sonja gepraat,” begin ik voorzichtig. “Nou ja, zij tegen mij, eigenlijk.”
Hij draait zich naar me om en kijkt me alert aan, maar zegt niks.
“Ze waarschuwde me voor je,” vervolg ik. “Ze vertelde dat je niet monogaam kon zijn.”
Hij knikt. “Daar ben ik duidelijk over geweest.”
Ik kom bij hem staan. “Ze vertelde van je OCD.”
Opnieuw een knikje. “Dat zul je vast wel hebben opgemerkt.”
Ik kijk naar zijn T-shirt om zijn blik te vermijden. “Ze zei dat je me zou laten vallen als een baksteen.” Verdorie, mijn stem begeeft het bijna. Niet huilen, trut! Je wist dat dit geen toekomst heeft. Je bent zelf nog niet gescheiden!
Hij komt een stap naar voren en legt zijn armen om mijn middel. “Ik zou je nooit laten vallen,” zegt hij ernstig. “We kennen elkaar al jaren. We hebben een mooie vriendschap, dat wil ik niet kwijt. Dat we met elkaar naar bed zijn geweest, verandert daar niks aan. Ik geef heel veel om je en ik zal je echt niet laten vallen.”
Ik glimlach een beetje. “Ik was bang dat ze jaloers was en wilde stoken.”
Edwin trekt me tegen zich aan. “Sonja en ik zijn geen van beiden jaloers. We weten dat er soms anderen in het spel zijn, daar maken we ons echt niet druk om. Ik weet zeker dat ze je dit gunt.” Hij drukt een kus op mijn hoofd.

Ik voel me weer een stuk beter. Ik leg mijn armen om zijn middel en leg mijn hoofd tegen zijn schouder. “Je weet altijd precies wat je moet zeggen,” zeg ik zachtjes.
Hij laat zijn hand over mijn rug gaan. “Niet altijd, maar ik doe mijn best. Ik geef veel om je en vind het vreselijk dat je zoveel ellende hebt. Je verdient zoveel beter.” Hij laat zijn vingers door mijn haren glijden. “Wil je vanavond je nieuwe jurk aantrekken? Dan gaan we gezellig uit eten.”
Ik trek me terug en kijk hem aan. “Met dat nieuwe setje eronder?”
Zijn ogen worden donker. “Uiteraard, al heb ik geen bezwaar als je die weglaat.”
Ik geef een duw tegen zijn schouder. “Je bent vreselijk.”
Hij grijnst naar me en laat zijn hand langs mijn borst glijden. “Jij ook. Ga je maar snel omkleden voor ik je op het aanrecht gooi.”
Ik lach. “Je zou niet eens kunnen. We hebben net op de bank een hoogtepunt gehad en daarna boven in je bed.”

Edwin grinnikt. “Is dat een uitdaging?”
“Jezus, je bent een beest!” Ik wil om hem heen stappen, maar hij grijpt me bij mijn heupen, tilt me op en zet me op het aanrecht. Voor ik het weet, heeft hij mijn benen uit elkaar gedrukt en staat hij vlak voor me met zijn handen op mijn bovenbenen.
“Jij weet echt van geen ophouden,” zeg ik.
Hij wrijft zachtjes over mijn benen. “Ik hoor je niet protesteren.” Hij drukt zijn lippen op de mijne.
Gewillig beantwoord ik zijn kus en grijp met mijn handen in zijn haren. Hij trekt me naar de rand van het aanrecht en dringt met zijn tong mijn mond in. Mijn tong gaat langs die van hem, mijn borsten drukken tegen zijn borstkas, een van zijn handen komt in mijn nek te liggen… Ik verlang naar hem.
Tot mijn teleurstelling trekt hij zich terug. “Ga je maar omkleden, lekker ding,” zegt hij met een versnelde ademhaling. “Dan gaan we gezellig uit eten.”
Ik kijk hem ondeugend aan. “Wat dacht je van een voorafje?”
De opwinding is tot in zijn ogen te zien. “Als je je nu gaat omkleden, krijg je straks een speciaal nagerecht.”
Ik laat mijn tong langs mijn onderlip gaan en laat me langzaam van het aanrecht glijden. “Ik kan niet wachten.” Ik laat mijn hand langs zijn kruis glijden als ik langsloop. Ik weet niet wat me bezielt dat ik opeens zo speels, uitdagend en brutaal ben.
Maar het bevalt me prima.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eline89

Hoi,
Ik ben Eline, ben 34 jaar en werk in veiligheid in de industrie (petrochemie). Zoals mijn naam al suggereert ben ik een vrouw.
Ik hou heel erg van schrijven en lezen.
Mijn verhalen zijn een combinatie van feit en fictie.
Mijn email is eline89xx@gmail.com

Dit verhaal is 6749 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Geheim verlangen 10”

  1. Hoi Eline89. Ik heb net in een ruk je eerste 10 delen van dit verhaal gelezen. Of eigenlijk: verslonden. Je bent een geweldige schrijfster en ik hoop nog heel veel van je te mogen lezen.
    Dank je wel!

  2. Eindelijk kan Linda genieten van het neuken met een lieve man die haar alle aandacht geeft die ze verdient en alzo ontdekken hoe fijn dit aanvoelt.

    Zoals een kind dat de eerste keer iets lekkers krijgt wil ze dadelijk meer van dat genot,dit belooft voor het vervolg.

Plaats een reactie