BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Haar eerste keer.

Jannie draait zich om en om voor de spiegel. Bart zal blij zijn, denkt ze, als hij haar vanavond uitkleedt, en het nieuwe slipje ontdekt dat ze vandaag speciaal voor hem heeft gekocht. Het is piepklein, en van een ragfijne, doorschijnende stof. Ze heeft expres voor wit gekozen, omdat daardoor het streepje zwarte haartjes, voor zover ze niet boven het randje uitsteken, zich scherp en geil achter het slipje aftekenen. Het lijkt wel alsof ze zo nog naakter is dan zonder slipje, denkt ze opgewonden. Ze draait zich halfom, en kijkt over haar schouder naar haar billen. Goedkeurend knikt ze, de streep van haar bilspleet komt lekker geil boven het slipje uit, dat voor het overige de strakke ronding van haar billen accentueert. Dan schenkt ze haar aandacht aan het eveneens nieuwe Bhtje met voorsluiting. Ze schikt haar volle borsten, totdat de tepels net bedekt zijn. Als laatste de bijpassende jarretellegordel, met zes jarretelles. ze gespt deze om heer middel, en pakt uit een van de laatjes een paar nylons. Ze weet al vanaf het eerste begin, dat hij geilt op nylons, want zijn moeder droeg ook altijd nylons om zijn vader continu op te geilen, waardoor hij er mee opgegroeid is. Ze is tevreden met het resultaat, en trekt nu het mini-jurkje aan, waarmee ze haar man altijd weer weet op te winden: een beetje doorzichtig, diep uitgesneden aan de voorkant, met drie geraffineerde knoopjes aan de linkerkant, waarvan de onderste zich ter hoogte van haar heup bevindt, zodat haar linker bil tot precies aan de bovenrand van haar slipje zichtbaar is.

Het is bijna elf uur, als ze zo gekleed en op zijn favoriete naaldhakken naar beneden loopt. In de kamer dimt ze het licht, en zet een muziekje op. Ze nestelt zich op de bank met een fles wijn, en denkt bij voorbaat genietend aan wat er komen gaat. Het is al half een, en ze is net aan de tweede fles begonnen, als ze de sleutel in de voordeur hoort omdraaien. Geschrokken hoort ze stemmen. Hij is niet alleen! Ze staat razendsnel op, maar beseft dat ze aan haar kleding nu niets meer kan veranderen. Als verstijfd staart ze naar de man die samen met hem de kamer binnenkomt. Hij zoent haar vrolijk op de mond, en stelt hem voor als zijn collega. “Peter heeft samen met mij overgewerkt, en is mee gegaan voor een afzakkertje.” Ze schudt zijn stevige hand, en voelt een vuurrode blos over haar wangen trekken. Hij schenkt voor beide mannen een biertje in, en gaat naast haar op de bank zitten. Ze praten wat over koetjes en kalfjes, maar de steelse blikken die soms op haar worden geworpen, ontgaan haar niet. Hij haalt opnieuw bier en schenkt voor haar nog een glas wijn in. Ze is halfdronken, als het derde rondje bier wordt gehaald. De sfeer wordt wat broeierig nu. Er wordt nu openlijk naar haar gekeken, en het geeft haar een opgewonden gevoel in haar buikstreek. Expres gaat ze zo verzitten dat zijn collega zicht krijgt op haar in nylon gehulde linkerbeen. Nog niet helemaal tevreden met het resultaat, slaat ze even later haar benen over elkaar, zodat ze er zeker van is dat hij tot aan het randje van haar slipje kan kijken. Ze merkt opgewonden, dat hij nu haar ogen niet meer van haar kan afhouden. Door zich aanhalig tegen haar man aan te nestelen, haar lichaam naar hem toedraaiend, ontbloot ze nog meer. Als de bierglazen weer leeg zijn, neemt ze zelf het initiatief om nieuwe flesjes te halen.

In de keuken streelt ze even geil over haar natte kutje, en trekt het slipje expres nog wat verder naar beneden. Als ze terug komt in de kamer, gaat ze met haar rug naar Peter staan, en buigt licht voorover om zijn glas te vullen. Daarbij is ze zich ervan bewust, dat haar jurkje van achteren opkruipt; het windt haar op, en ze doet er daarom tergend lang over. Nog wat dieper buigt ze, als om te voorkomen dat het bier over de rand van het glas heen schuimt, maar in werkelijkheid om haar slipje in het zicht te brengen. Ze voelt als het ware zijn brandende ogen prikken. Haar uitdagende pose veroorzaakt een diepe stilte in de kamer. Ze geniet ervan, en besluit nog meer te laten zien, door zich over de tafel heen te rekken om het glas van haar man vanuit deze positie te vullen. Vanuit haar ooghoeken ziet ze hoe ook die opgewonden toekijkt. Ze trekt haar schouders omhoog, en voelt hoe haar jurkje mee kruipt. Dan helt ze gevaarlijk ver voorover, totdat ze de zoom van haar jurkje over de bovenrand van haar slipje voelt glijden. Het bier klokt in het glas. Ze strijkt met haar tong langs haar droge lippen, en wil weer opstaan, maar nu schroeft zich een hand om haar pols.

Het is haar man, die haar op die manier in dezelfde houding dwingt. Ze kijkt hem opgewonden aan, en hij knikt: “Van dit schouwspel willen we nog wat langer genieten, niet Peter?” Peter snuift instemmend. Bart gaat voor de tafel staan, en pakt nu ook haar andere pols. Haar bovenlichaam rust op de tafel. In een roes hoort ze opgewonden stemmen, maar ze verstaat niet meer wat er gezegd wordt. Het gonst in haar hoofd, en ze geeft zich volledig over aan een immens verlangen, dat van het kruintje van haar hoofd sidderend over haar rug naar beneden trekt. Iemand vraagt iets, en ze brengt een stamelend geluid uit. Dan zijn er opeens onbekende vingers op haar nylonbenen, die zich traag een weg naar boven banen. Ze is reddeloos gevangen, in de hartstocht die bezit van haar heeft genomen. Bart beseft dat ze een bepaalde grens heeft overschreden, en nu geen enkele remming meer kent. Hij laat haar polsen los. De aanblik van zijn vrouw, haar bovenlijf voorover op de tafel, haar jurkje opgeschoven tot boven haar middel, haar wulpse billen geprononceerd afgetekend in het doorschijnende slipje, onder de grijpgrage handen van zijn collega, windt hem enorm op. Ze voelt hoe hij haar jurkje begint open te knopen. Gelijktijdig bereiken Peters handen de onderkant van haar slipje. Ze begint onsamenhangend te kreunen, als een vinger haast aarzelend haar bilspleet volgt, eerst van onder naar boven, dan omgekeerd. Geil heft ze haar achterste op, om hem de gelegenheid te bieden naar binnen te glippen en haar natte schaamlippen te beroeren. In plaats daarvan laat hij zijn vinger opnieuw over de ragdunne stof van haar broekje naar boven glijden. Het maakt haar gek van verlangen.

De spieren in haar billen beginnen oncontroleerbaar te trillen, en haar adem komt stotend uit haar keel. Inmiddels heeft Bart het laatste knoopje van haar jurkje losgemaakt. Hij slaat het rugpand van haar jurkje open, en ontbloot haar rug. Haar handen omklemmen de rand van het tafelblad, nu ook Barts handen haar naakte huid beginnen te betasten. Ze ervaart haar Bhtje en slipje als belemmerend, maar de beide mannen maken geen aanstalten die uit te trekken. Hun handen zwerven over haar rug en tussen haar benen, maar doen geen aanval op haar borsten en kutje. Stuiptrekkend en helemaal dolgedraaid, begint ze onder hun handen te kronkelen. De mannen spelen het spel geraffineerd. Haar nylonbenen, rug, oksels, dijen en schouders worden millimeter voor millimeter betast. Alle spieren in haar lichaam trekken samen, onder het huiverende genot dat haar doortrekt. Peter staart gebiologeerd naar de wippende billen in haar slipje, en schuift beide handen nu doelbewust langs de binnenkant van haar dijen naar het slipje. Ze voelt het, en spreidt ongedurig haar benen. Haar bewustzijn verplaatst zich nu geheel naar het alsmaar natter wordende plekje in haar strak gespannen slipje. Als zijn vingers in aanraking komen met de zoom van het slipje, kermt ze het uit, en zet haar tanden in haar bovenarm. Twee, drie, vier vingers wurmen zich nu van onderen naar binnen, en trekken voorzichtig het stukje textiel los van haar kutje. “Trek..het uit…! prevelt ze koortsachtig. trek het uit!” “Als de tijd daar is, lispelt Bart in haar oor, als de tijd daar is.”

Opgewonden probeert ze zelf met haar natte kutje Peters vingers te zoeken, maar hij weet haar steeds te ontwijken. Sarrend trekt hij het kruis van haar slipje nog verder naar beneden. Ze houdt haar adem in. Als hij plotseling loslaat, en het slipje als een veer terugschiet tegen haar klamme kutje, scheurt er een opgekropte kreet van geilheid uit haar keel. De knokkels van haar vingers worden wit, door de krampachtigheid waarmee ze de tafelrand vastklemt. En door haar billen trekt sidderend de nasleep van dit onverwacht hevige gevoel van genot. Vier armen tillen haar lichaam plotseling omhoog, en draaien haar om. Ze zwiept omhoog, en wordt ruggelings op de grond gelegd. In dezelfde beweging verliest ze haar jurkje. Ze kijkt naar de beide mannen, die naast haar knielen op de grond. Hun ogen tasten begerig deze nieuwe, uitdagende kant van haar af: de in een minuscule Bhtje geperste borsten, haar deinende buik, de brutaal door haar slipje schemerende venusheuvel, waarvan een streepje haar boven de zoom van het slipje uitsteekt, haar geil gespreide nylonbenen. Uitdagend streelt ze nu zelf haar hitsige lijf.

Opgewonden kijken de mannen toe, hoe haar vingers de welvingen van haar borsten volgen, langs de flanken afzakken, en gepassioneerd over haar buik strijken. Met ingehouden adem volgen ze haar geile bewegingen. Met haar rechterhand streelt ze zichzelf tussen haar benen, de linkerhand schuift na enig talmen onder de bovenrand van het slipje naar binnen. Ze koestert de natte opening van haar kutje, streelt de trillende schaamlippen, en beroert met de top van haar wijsvinger haar klit. De vingers van haar rechterhand penetreren nu het slipje van onder, en liefkozen de korte weg tussen kutje en kontgaatje. Huiverend van genot krimpt ze ineen. Trillend glijdt haar tong langs haar sensuele lippen, en haar ademhaling wordt onregelmatig. Ze kronkelt onder de geile strelingen van haar eigen handen.
Als ze dreigt al te veel in zichzelf op te gaan, worden haar handen teder maar zeker, door haar man uit haar slipje getrokken. Ze kreunt, en kijkt hem vertwijfeld aan. Hij legt haar armen naast haar hoofd, en zegt haar zo te blijven liggen. Dan tast hij achter zich, en pakt zijn nog volle bierglas van de tafel. Boven haar golvende buik houdt hij het een beetje schuin, zodat er een paar koude druppels op haar navel vallen. Ze snakt naar adem, en laat die vervolgens gierend uit haar mond ontsnappen. Het lijkt haast een orgasme dat in haar loskomt. Haar hele lichaam schokt wild op en neer, en haar handen maaien in de lucht.

Ook Peter heeft nu een bierglas in zijn hand. Ze kijkt hem met verwilderde ogen aan. Langzaam draait zijn hand het glas, en er vloeit een straaltje uit zijn glas op haar slipje. Ze gilt het uit van puur genot. Het straaltje wordt een straal. Kletterend plast het bier over haar jagende buik, en vermengt zich met het geile vocht van haar zompige kutje. Ze draait zich wellustig in haar drijfnatte slipje, en strijkt met gulzige handen het vocht over haar naakte huid. “Ja,” snikt ze hulpeloos, als Bart opnieuw zijn glas boven haar houdt. Hij besproeit nu haar hele lijf met het restant uit zijn glas, en ze zwelgt in de golven van hartstocht die door haar lichaam daveren. “Trek nu alles uit,” zegt hij fel. Koortsachtig trekt ze haar nylonbenen omhoog, en stroopt haar kletsnatte slipje over haar dijen. Peter steekt een helpende hand toe, en trekt het vanaf haar knieën over haar benen. Ongedurig begint ze aan de sluiting van haar Bhtje te prutsen, maar krijgt hem niet open. Ze vloekt, trekt ten einde raad de bandjes over haar schouders, en rukt het Bhtje tot onder haar borsten. Als de volle borsten tevoorschijn springen, ontfermt Bart zich meteen over de keiharde tepels, die hij speels tussen zijn vingers ronddraait.

Peter legt haar benen over zijn schouders, en streelt voor het eerst haar smachtende kutje. Hij trekt haar schaamlippen open. Ze heeft het idee dat ze helemaal wordt opengesperd. Twee, drie vingers worden naar binnen gedrukt. Met beide handen grijpt ze Bart om zijn nek, en trekt met haar nagels over zijn rug, terwijl Peter zijn vingers met regelmatige bewegingen in en uit haar kutje sopt. Als ze begint te kermen, moedigen beide mannen haar aan zich niet in te houden. En dat doet ze niet. Ze kermt en gilt, steunt en kreunt en spoort Peter aan: “harder, harder!” Zijn vingers flitsen nu razendsnel in en uit hr kutje. Als Bart vervolgens met een felle ruk haar Bhtje van haar lijf rukt, komt ze eindelijk echt klaar.
Een hoge knerpende toon wringt zich uit haar keel naar buiten, en terwijl ze zich met haar armen aan haar man, en met haar benen om Peter vastklemt, schokt haar onderlijf onstuimig op en neer. De gloeiende stroom kutgeil, gaat gepaard met het uitstoten van hortende kreten, die haar lichaam ongeremd op en neer doen bonzen. Tierend en vloekend laat ze zich helemaal gaan. Als haar lichaam uitgeput neerzijgt, staan de mannen als op commando gelijktijdig op. In een wazige roes kijkt ze toe, hoe ze zich beginnen te ontkleden. Schoenen, sokken, overhemd en broek worden achteloos neergesmeten. Als ze daarna hun onderbroek naar beneden trekken, springen er twee zwiepende lullen tevoorschijn.

Ze wenkt hen allebei naast zich, en neemt zacht en liefdevol een harde lul in elke hand. Traag en geil beweegt ze elke lul in haar hand op en neer, totdat ze beide keihard overeind staan. Dan likt ze eerst die van Bart van onder tot boven, vervolgens die van Peter. Als ze aan het topje is gekomen, opent ze haar mond, en laat hem een stukje naar binnen glippen, terwijl haar tong gulzig aan de onderkant blijft likken. Peter buigt zich haastig naar haar toe. Ze laat zijn lul los, en spert haar mond wijd open. Langzaam verdwijnt de dikke lul tussen haar lippen, tot diep in haar keel. Hij schokt even, en komt trillend en druipend weer uit haar strot omhoog. “Nu!, zegt ze: nu…!” Peter komt tussen haar dijen in. Ze trekt haar knieën omhoog, en laat haar benen op haar enkels rusten. Dan trekt ze met beide handen haar schaamlippen naar buiten, en toont Peter haar gewillige kutje. Hij kijkt haar even geil aan, en ze knikt. Hij pakt zijn lul in zijn rechterhand, en stoot hem in een vloeiende beweging tot aan het scrotum in haar kutje. Ze kreunt, en grijpt meteen weer naar de lul van haar man, die ze tussen haar vochtige borsten legt. Peter trekt heel langzaam zijn lul weer uit het druipnatte kutje, en duwt hem daarna hard weer terug. “Ja, steunt ze, zo doorgaan!”

En Peter gaat door, trekt zijn harde lul terug en stoot hem weer in haar kutje, haalt hem op en duwt hem neer, eerst langzaam, maar geleidelijk aan sneller. En ze vuurt hem aan, terwijl ze Bart’s lul in hetzelfde tempo tussen haar borsten wrijft: nog harder, nog sneller! Zweetdruppeltjes verschijnen op Peters hoofd, terwijl hij met opeengeklemde kaken zijn kont op en neer zwiept, in en uit haar kut, in en uit… Als een razende bonken en kletsen de lichamen van haar en Peter tegen elkaar, en van elkaar, op de grond en van de grond. Peter begint vervaarlijk te grommen, en haar gierende ademhaling probeert gelijke tred te houden. Dan opent Peter zijn mond en brult. Terwijl hij met zijn laatste krachten op haar blijft inbeuken, schreeuwt ze terug. Als een waanzinnige trekt ze nu met twee handen aan de lul van haar man, en gilt dat het nú moet gebeuren, nú! Ze heeft het gevoel dat Peter met zijn laatste stoten haar hele onderlijf aan flarden scheurt, maar het is een sensationeel gevoel van pure wellust. Ze probeert zijn lul tussen haar schaamlippen vast te klemmen, maar Peter slaagt erin te blijven rammen. Dan, terwijl hij met een woeste kreet klaarkomt, en ook zij met een dierlijk gegil klaarkomt, komt Bart ook klaar! Met krachtige stralen spuit zijn sperma over haar borsten en gezicht. De drie lichamen vallen uitgeput over en op elkaar. Het is half vier s ‘nachts.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 11329 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie