BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ik ga vissen

Een mooie zomerdag ik word wakker joepie vakantie. Ik heb 4 weken vakantie en die begint vandaag.
Ik maak alles klaar en ik ga vissen vandaag ik laat mijn mobieltje thuis en niemand die mij stoort. Ik weet hier op een paar kilometers afstand een mooi en rustig meertje waar ik rustig en ongestoord kan gaan vissen en is enkel met de fiets te bereiken, viskar achter de fiets met al mijn spullen en vertrekken maar. Het meertje ligt een beetje afgelegen en weinig mensen weten het liggen, heel zelden komen er wandelaars voorbij maar vissers zijn er niet, want er word zeer weinig gevangen er zitten maar een paar visjes op maar is wel fijn vertoeven en zeker als jij rust wilt dit is nu echt wat ik aan het zoeken ben lekker niks doen. Aangekomen aan het meertje nu nog een rustig plekje zoeken waar ik mijn tentje kan opzetten want ik ga hier een paar nachtjes blijven , ik ben een karpervisser en nachtvissen kan perfect met beetmelders. Tentje opgezet bedchair erin en nu mijn hengels uitwerpen en rusten geblazen.

De eerste uren gaan voorbij en meer dan wat natuurgeluiden zijn er niet te horen gewoon zalig luieren in mijn bedchair . Ik was ingedompeld of in slaap gevallen en ineens werd ik wakker van een allarm geluid, dit was mijn beetmelder ik had beet snel uit mij bedje en vis proberen aan de kant te krijgen. Maar omdat ik veel te laat was bij mijn hengel was de vis al behoorlijk ver gezwommen. Ik doe nog zo mijn best maar de vis is sterk en geeft zich niet zomaar gewonnen en zwemt in de struiken iets wat ik kost wat kost wilde vermijden.Geen houden meer aan de vis zwemt zich vast in de struiken.Een beetje trekken een beetje wachten maar niks help vis wilt niet loskomen,ik kan hem toch niet zo laten en nu wat ga of kan ik doen? Effe rondgeken er is hier toch niemand en de kans dat er iemand langskomt is zeer klein dan maar kleren uit en in het water om de vis los te maken. Het water is goed niet koud lekker verfrissend en zeker met dit weertje. Met schepnet en hengel in de hand richting vis gaan ,de diepte van het water valt mee ongeveer tot aan mijn borst. na een klein halfuurtje sukkelen vis kunnen landen in mijn schepnet en nu nog alles voorzichtig losmaken en uit de struiken halen en dan terug naar de kant gaan. Nog een metertje en wij zijn er nu nog zoeken hoe wij er veilig uitgeraken.

In de verte hoor ik vrouwenstemmen die in mijn richting aan het komen zijn, dat kan toch niet waar zijn ik zit hier in mijn blootje in het water met mijn hengel en een mooie karper in mijn schepnet. Wat ga ik doen terug in het diep water dat ze niet zien dat ik niks aan heb of er snel uit komen en rap iets aandoen ik heb besloten om terug in diep water te gaan zodat ze het niet merken dat ik naakt ben en hopelijk stellen ze geen vragen en gaan ze gewoon voorbij. De stemmen komen dichter en dichter en in de verte zie ik 2 dames en ik doe alsof ik de vis ben aan het scheppen. Hallo roept een van die dames, ik kijk een beetje beschaamd en ik zie dat het een vrouw is van ik schat een jaar of 45 samen met een jongere vrouw van net geen 20jaar. Ooo u bent heerlijk aan het zwemmen wat leuk zegt ook de jongere dame. Ma neen meneer is een vis aan het vangen mogen wij hem zien vraagt een van de dames ? ik dacht,dat kan toch niet waar zijn wat moet ik hier op antwoorden en zonder na te denken zeg ik zeker en dan komt het mij binnen van hoe ga ik dit oplossen. Maar (antwoord ik ) dit kan nog eventjes duren voor ik bij jullie ben , met de hoop dat ze van gedachte zouden veranderen en alsnog ervandoor gingen.

Niet erg hoor wij hebben tijd en moeten nergens heen wij wachten wel, maar (zeg ik met een klein stemmetje) ik heb geen kleren aan. Maar dat is niet erg hoor er is niks wat ik niet gezien heb zegt de oudere dame en trouwens ik ben Hilde en dit is mijn dochter Fientje en wie ben jij ? Ik ben Tom en ik zat met problemen de vis had zich vastgezet tussen de struiken en ik ben in het water moeten gaan om hem los te maken en ik wou mijn kleren niet nat maken dus heb ik ze maar uigedaan en nu zit ik hiet in het water in mijn naakie met 2 mooie dames aan de waterkant. Heb jij hulp nodig zegt Hilde ,het lukt mij wel hoor ik zou niet willen dat jou kleren nat worden en voor ik mijn zin had afgemaakt was Hilde zich aan het uitkleden. Ik durfde bijna niet te kijken maar wat een stel mooie borsten kwamen daar tevoorschijn en ik voelde mijn pik groter worden, en nu deed ze haar broek en slipje ook uit mijn lul was groter dan de karper geworden. Wat nu gedaan zo kon ik zeker niet meer uit water komen mijn lul stond zo stijf als maar zijn kon. Hilde komt in het water om mij te helpen ik kon mijn ogen niet van die stel tieten af houden.

Jij bent precies niet meer aan het opletten zegt Hilde ze had gemerkt dat ik naar haar tieten aan het kijken was en niet meer naar de vis. Inderdaad zeg ik dit zie ik niet alle dagen aan het water zeg ik met een lachje. Kom zegt Hilde we brengen de vis aan de kant, geef maar aan mij zegt Fientje de vis is wel een beetje zwaar denk ik. Hilde stapt uit water en helpt fientje met de vis . En ik sta daar in het water met een enorme harde lul en de hoop dat hij kleiner wordt zit er zeker niet in nu Hilde uit het water is en ik een zicht heb op een mooie strakke kont en mooi bewegende schaamlipjes. Kom er maar ook uit zegt Hilde ik aarzelde een beetje en Hilde ziet het en zegt gij schaam u toch niet zeker ? Ik kijk naar Fientje zij knipoogt en ik denk maakt niet uit en stap uit het water met een lul die op ontploffen staat, Fientje mag ik die eens aanraken ? ik helemaal verschrokken en Fientje had het gezien en zegt erna direkt de vis natuurlijk. Ik zeg geen enkel probleem hoor, maar ik wil hem wel zo snel als mogelijk terug in het water zetten, en Fientje raakt hem aan geeft de vis een kusje en zet hem terug in het water. Ik pak een handoek en geef hem aan Hilde. Hilde begint haar af te drogen en daar word ik nog geiler van ,wat een mooi lichaam het water druipt van haar schaamlippen ik kan mijn ogen er niet vanaf houden en Fientje markt het op en zegt mama ocharme Tom wij kunnen hem toch niet zo achterlaten waar Hilde op antwoord wat wil jij dat ik er aan doe ?

Fientje waar wij het laats over hadden misschien ? Ik droomde al van misschien willen ze wel een trio Ga ik Fientje ook nog naakt zien want moeder Hilde had een lichaam om van te snoepen maar Fientje dat was een droom ik denk als zij haar kleren had uitgedaan ik spontaan was klaargekomen. Hilde antwoord op Fientje haar vraag dat kan maar dan moet jij het aan Tom vragen als hij het wel ziet zitten. Ik gelijk een jongetje van 10 jaar die een snoepje gaat krijgen wat moet jij mij vragen ? Fientje ik en mijn mama praten heel open over onze relaties en ik heb een nu vriendje maar wij zijn nog niet zo lang samen sex hebben wij nog niet gehad en nu wil ik mijn vriendje eens een pijpbeurt geven en dit heb ik nog nooit gedaan ,ik heb eigenlijk nog nooit sex gehad met mijn vriendjes ik ben zo onzeker en denk dat ik iets verkeerd doe. Nu heb ik het aan mama verteld dat ik met Jonas ( mijn vriendje ) wat verder wil gaan in onze relatie en dat ik Jonas eens goed wil pijpen en mama ging het mij voordoen als ze eens een nieuwe vriend had. En nu dat jullie beide naakt zijn en jij zo een stijve hebt gekregen van mama naakt te zien en ik zie ook dat jij zo geil bent als maar zijn kan, kan mama het mij misschien nu voordoen en laten zien hoe ik het best Jonas kan pijpen als jij het niet erg vind.

Hoorde ik het wel goed ? wilde Fientje dat Hilde mij ging pijpen terwijl zij toekeek ? Zeker wil ik dat Fientje zei ik dolgelukig andrs moet ik mij strak hier ene gaan aftrekken want met zo een stijve kan ik niet blijven zitten.Hilde vraagt aan mij om te gaan liggen op mijn bedchair wat ik onmiddelijk ook doe. Ik ga op mijn rug liggen en mijn stijve lul komt tot boven mijn navel en nu hoop ik dat ik niet te snel klaarkom want ik ben zo opgewonden en al zeker met de gedachten dat ik door een mooie vrouw word gepijpt en haar dochter die mag toekijken hoe zij het doet. Hilde gaat op haar knieén staan recht voor mijn stijve lul en Fientje zit in een stoel langs mij zodat zij alles zeer goed kan opvolgen wat mama doet. Hilde pakt mijn stijve lul vast in haar zachte handen en begint er zachtjes over te vrijven trekt mijn velletje wat naar beneden en mijn blinkende natte paarse eikel komt te voorschijn , zij komt langzaam met haar mond richting mijn blinkende eikel en geeft hem een zachte kusje en likt er een paar keer op alsof ze een lekkere lolie aan het lekken is. Fientje zit heel aandachtig te kijken en zegt niks,ik zie wel dat zij er geil van word haar gezicht begint wat rood aan te kleuren. Hilde gaat verder en doet haar mond open en neemt mijn lul zachtjes in haar mond met een zuigende beweging heel zachtjes zuigt zij erop en gaat op en neer met haar mond, ik ben mijn best aan doen om niet direkt klaar te komen want dit is zo lekker en wat een zicht Hilde die mij een pijpbeurt geeft van jewelste en Fientje die daar geil naar staat te kijken.

Ik zie Fientje haar hand langzaam in haar broekje verdwijnen, zit Fientje nu met haar vingers in haar spleetje ? Hilde stopt met zuigen en haalt mijn stijve lul uit haar mond en vraagt aan Fientje als ze alles goed aan het volgen is en alles goed ziet ? Ja zegt Fientje ik volg alles en ik word er enorm geil van. Lijkt wel een porno film wat Jonas samen met mij soms wilt kijken. Ik moest wel eventjes stoppen want ik voelde dat Tom bijna aan zijn hoogtepunt zat zegt Hilde, en gelijk had ze. Hilde begon terug met een paar likjes over mijn eikel om hem dan langzaam met draaiende bewegingen dieper en dieper in haar mond te zetten als mijn ballen niet zo groot waren had ze die ook in haar mond gedaan zachtjes en met een zuigende beweging ging ze weer op en neer met haar hoofd haar handen begonnen mijn ballen te masseren richting mijn billen om soms door te gaan tot aan mijn kontgaatje, wat voelde dit lekker Hilde die mij zat te pijpen Fientje die aan het kijken was hoe ze moest pijpen en vraagt mama mag ik ook eens proberen maar Hilde antwoorde niet. Ik voelde dat ik het niet lang meer ging uithouden en al zeker niet toen ze met een vinger in mijn kontgaatje zat en daar zachtjes binnen zat te masseren terwijl ze op en neer ging met mondje over mijn lul, Ik hou het niet meer kreunde ik en Hilde begon harder en harder te zuigen

Hilde wou aan Fientje tonen hoe ze mijn zaad in haar mond liet stromen. Ik spoot mijn zaad in haar mond wat een ontlading wat was dat lang geleden dat ik zo lekker was klaar gekomen , ik had haar hele mond vol gespoten en Hilde zoog tot de laatste druppel sperma uit mijn lul en om dan langzaam mijn nog altijd stijve lul uit haar mond te nemen en aan Fientje te laten zien dat ze mijn sperma doorslikt en lekker vond. Waaaw Zegt fientje wat was dat geil en Tom heb jij genoten heeft mama het goed gedaan want ik moet het weten.Ik nog steeds opgewonden maar wel voldaan ,zeker ik heb genoten dit was mijn beste pijpbeurt die ik tot nu toe heb gekregen. Om terug op jou vraag te komen Fientje zegt Hilde, als jij het ook wilt proberen en Tom vind het goed en Tom nog kracht genoeg heeft om nog eenstijve te krijgen mag jij van mij nu proberen? Ik wist niet wat ik hoorde. Wilde Hilde dat Fientje mij ook een pijpbeurt gaf? Alleen al met deze gedachten begon mijn lul al terug recht te komen. Zeker mag dat zij ik met een blij gezicht. Hilde vraagt nog aan Fientje als ze alles tegoei had gezien en laat Fientje dan maar rustig haar gang gaan , Nu zijn de rollen omgedraaid Fientje staat nu op haar knieén voor mijn ondertussen weer terug stijf wordende lul en Hilde zit nu te kijken vanop haar stoel langs mijn bedchair. Fientje begint langzaam over mijn lul te strelen oo wat voelt dat lekker haar zachte jonge handjes over mijn stijve lul dan neemt ze mijn lul vast en begint mij langzaam af te trekken en stilletjes komt ze met haar mondje dichter bij mijn lul, ik voel haar warme adem over mijn lul en met haar tong begint ze mijn eikel te likken, wat is dit lekker mijn lul is weer zo hard en ik doe terug mijn best om niet direkt te komen zo lekker.

Fientje neemt mijn stijve lul nu in haar mondje en met een zuigende beweging gaat ze op en neer. Dat mondje rond mijn lul ik dacht dat ik gek werd en Fientje ging steeds harder en harder zuigen en sneller en sneller op en neer ik kreunde en schreeuwde ik hou het niet meer ik ga komen laat maar komen hoor ik Hilde roepen spuit maar al uw zaad in Fientje haar mondje als ze het wilt leren moet ze het ook goed doen.En ik zie dat Hilde haar hand tussen haar benen heeft en zit met een vinger in haar gleufje uit haar kutje zie ik het geil er zo uitdruipen . Ik hou het niet meer en spuit met een krachtige straal mijn zaad in Fientje haar mondje en Fientje blijft aan mijn lul zuigen tot er niks meer van zaad uitkomt en langzaam haalt ze mijn lul die nu stilletjes terug slap aan het worden is uit haar mondje. En hoor ik Hilde roepen nu nog doorslikken Fientje en Fientje kan niet anders dan naar haar moeder te luisteren en slikt alles ik een keer door. Mmm zegt Fientje ik dacht dat sperma vies smaakte maar integendeel meer van dit en ze begint te lachen. Hilde begint haar terug aan te kleden en ik weet dat het einde van een heerlijke dag aan het einde komt .

Hilde is terug aangekleed en staat terug buiten samen met Fientje ,awel zegt Hilde dit was een fijne ontmoeting en Fientje jij hebt het goed gedaan want Tom heeft het niet lang uitgehouden bij jou en beginnen beide te lachen. En ik was moe maar voldaan en gelukkig. Hilde tegen Fientje wij zullen maar stilletjes doorgaan want straks word het donker is nog zeker een uur wandelen voor wij in iets of wat bewoonde wereld zitten. Tom vraagt Hilde jij blijt hier overnachten denk ik want jij hebt alles bij ervoor ? Ja antwoord ik, ik blijf nog een paar nachtjes en dan ben ik ook weg. Dag tom zegt Hilde dag tom zegt Fientje dag mooie dames zeg ,ik hoop jullie nog eens tegen te komen dan kunnen wij samen iets drinken ok roepen beide dames en ze gaan stilletjes weg.Wat was dit een fijne dag eerst een mooie vis vangen en dan 2 supper mooie sexy dames die mij om beurt een pijpbeurt hebben gegeven. Ik leg mij in mijn bedje en ga rustig naggenieten van wat er mij vandaag is overkomen, en lang duurt het niet en val in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9556 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ik ga vissen”

Plaats een reactie