BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Knijpkutje – Noodweer

Het was zompig in mijn hoofd en ik voelde mij rusteloos. Ondanks de waarschuwingen van de weervrouwen voor de aankomende herfstwinden, besloot ik de fiets te pakken en mijn hoofd proberen leeg te rijden. Het was buiten een graad of dertien en er stond al een stevige windkracht vier. Ik trok mijn zwarte dunne fietsjasje aan en stapte op mijn hybridestadsfiets. Voor de leken, dit is een licht uitgevoerde sportfiets met eenentwintig versnellingen, normale verlichting en spatbordjes voor en achter. Ik had achter een smal verzet gemonteerd en kon bij de meeste winden wel een goede versnelling vinden waar ik makkelijk mee weg kon trappen.

Ik reed van huis weg en koos de weg met de meeste tegenwind. Ik reed het dorp uit de polder in en kon met moeite een snelheid van rond de vierentwintig kilometer per uur vast houden. Al gauw had ik het warm en voelde mijn geest wat ontspannen. Na een kilometer of vijf zag ik in de verte nog een eenzame fietser door de polder banjeren en met moeite kwam ik dichterbij. Het bleek een wat oudere dame met een ouderwets ingevlochten grijze paardenstaart op een elektrische fiets te zijn.
Nadat ik wat dichterbij was gekomen, wilde ik deze fietser voorbij , maar ineens vond de vrouw wat tempo en bleef ik in de wind steken. Ik liet mij wat achter haar zakken en na een paar honderd meter, zakte het tempo van deze vrouw weer, zodat ik opnieuw een poging waagde om er voorbij te komen. En weer verhoogde de vrouw het tempo, waarna ik in de toenemende tegenwind weer moest lossen.

Dit ging zo een keer of vijf door, en ik kreeg er een beetje de pest over in. Moest dat mens mij nou treiteren, of hoe zat dat. Na een paar kilometer waren we aan het eind van de polder gekomen en kwam het fietspad uit op een T-splitsing. Gewoontegetrouw stak ik mijn hand naar links uit en wilde linksaf slaan, toen de vrouw ook ineens besloot deze zelfde kant op te gaan, waardoor ik bijna tegen haar aan reed en een hele rare beweging met mijn fiets moest maken om haar te ontwijken. Godver…. dacht ik bij mezelf en vond wat extra kracht om er voorbij te gaan. Terwijl ik naast haar reed snauwde ik, achteraf gezien wel een beetje te hard, zo kreng hebbie kramp in je jatten dat je geen richting aangeeft! Op het moment dat ik voorbij reed troffen onze ogen elkaar en ik had meteen spijt van mijn harde woorden.

Ik zag een lief gezicht van een vrouwtje ergens eind vijftig, waarbij de tranen over haar wangen liepen en haar rooddoorlopen ogen nat glansden in het afnemende licht van de dageraad. Haar zwart-wit geblokte overjas stond half open en eronder glinsterde een zachtroze geborduurde polo. Ik temperde snelheid en kwam naast haar fietsen en verontschuldigde mij, ik had het zo niet bedoeld en ik moest mijn eigen spanningen niet op iemand anders afreageren. Langzaam minderde het vrouwtje snelheid en bij een langs de kant van de weg staand bankje, welke een beetje in de luwte van wat struikgewas lag, stopte ze. Ik stopte ook naast haar, en terwijl ze afstapte verloor ze een beetje haar evenwicht en gleed hierdoor tegen mij aan.

Ik stak mijn armen uit en ving haar op, terwijl ik nog met mijn fiets tussen mijn benen stond. Sorry, stamelde het vrouwtje en probeerde weer rechtop te staan. Op het moment dat ze letterlijk in mijn armen viel trok er een intens warm gevoel door mij heen. Ik kon het niet beschrijven, maar toen ik haar gewicht en warmte in mijn armen voelde , voelde ik alle spanning uit mijn geest lopen. Verbaasd en verbouwereerd hielp ik haar weer haar evenwicht te vinden en zette mijn fiets tegen het stalen nietje, waar een prullenbak tegen aan was gemonteerd. De vrouw zette haar fiets aan de andere kant van de prullenbak en ik stapte naar haar toe.

Nogmaals sorry, dame, sprak ik. Ik weet dat ik mijn eigen spanning niet op een ander moet afreageren, maar gaat het wel een beetje met u. Dankbaar keek ze me aan en zei met zachte stem, Meneer, ik weet niet wat er met me is, nou eigenlijk wel, maar u had het over spanningen. U heeft de uwe, ik heb de mijne. Omdat het vrouwtje nog steeds stond te trillen, stelde ik voor even te gaan zitten, wat me een dankbare blik opleverde. Ik pakte haar bij haar arm en liep met haar naar het bankje en hielp haar met te gaan zitten. Ik liep naar mijn fiets en pakte mijn bidon uit de framehouder en liep terug naar het bankje. Wilt u misschien wat drinken dame, stelde ik voor en schroefde de bekerdop van mijn bidon af, terwijl naast haar plaats nam.

Ineens sloeg ze haar armen om mijn nek en brak in huilen uit. Onmachtig met deze situatie, wist ik niet wat ik moest doen en besloot haar maar stevig tegen mij aan te drukken. Hartverscheurend trokken de huilbuien door het gevulde lichaam van het vrouwtje, terwijl ik bemoedigend op haar rug klopte. Na een poosje werd het snikken wat minder en onbeholpen vroeg ik of het weer een beetje ging en pakte het bidonbekertje van de zitting van de bank op. Hier dame, probeer wat te drinken en gaf haar de beker. Bezorgd zei ik dat het geen kwaad kon, er zit alleen maar AA-drink in, wat ik altijd tijdens een fietstocht meeneem.

Toen de dame glimlachte bij mijn opmerking brak de zon door in haar ogen, en ik verbaasde me over de kracht en het licht wat ik in de ogen van dit vrouwtje zag. Dank je wel jongen, zei de dame. Ik hoop dat ik je niet tot last ben, maar het doet me goed dat je me even wilde troosten. Misschien heb je nog even tijd voor een oud vrouwtje zoals ik, je zei dat jij spanningen hebt en ik hoop dat jij deze ergens kwijt kan. Ik kan mijn spanningen nergens meer kwijt en denk dat mijn leven ten einde is. Wouw, dat was een heftige. Nu was ik helemaal van de leg, ik was echt sprakeloos. De vrouw zag mijn reactie en haastte zich te zeggen dat ze niet ziek is of iets ongeneeslijks bij zich droeg, maar dat ze verlaten was na een huwelijk van meer dan vijfendertig jaar voor een huppelkutje van net vijfentwintig.

Ongemerkt liet ik mijn ingehouden adem los en was op een aparte manier toch opgelucht. Ik zei niets, en liet het vrouwtje haar eigen tijd nemen, om verder te gaan. Hoe ze het voor elkaar had gekregen weet ik niet, maar mijn hoofd was leeg geraakt op het moment dat ze in mijn armen struikelde en nu had ik best tijd voor haar, als ze dat nodig had. De stilte duurde een seconde of vijftien, voordat ze losbarstte.

Statig gaf ze me warme hand en stelde zich voor. Hallo jongen, ik ben Inge, ik ben negenenvijftig, geloof heilig in natuurgeneeskunde en ben drie maanden geleden verlaten door mijn man die een ander neukbeestje zocht. Ondanks de regelmatige seks die wij hadden, zal hij toch op de een of andere manier op me zijn af geknapt. Terwijl Inge praatte, zag ik haar houding veranderen. Ik denk dat het voor Inge goed voelde zich tegenover een wildvreemde helemaal leeg te spuien, waarschijnlijk in de wetenschap dat ze mij hierna nooit meer zou zien. Ik zag hoe Inge haar rug rechtte, haar benen onder de bank trok, haar knieën naast elkaar plaatste, haar schouders recht trok en haar borsten vooruit drukte.

Ik zat gekluisterd aan haar mond en zag haar hagelwitte tanden achter het zachtroze van haar lippen dansen, terwijl ze sprak. Inge ging helemaal los. Van de ontdekking dat haar man was vreemd gegaan, tot het moment dat ze hem met inhoud van zijn garderobekast uit haar huis had gezet. Hierna kwam voor Inge de terugslag. Ze was haar gespreksmaatje kwijt, de warme handen welke ’s avonds en ’s ochtends altijd over haar lichaam dwarrelde, tot aan de dagelijkse dingen welke niet meer werden gedaan.

Ik verdronk in haar groenblauwe ogen en realiseerde me dat ik bijna met open mond naar haar zat te luisteren. Ook merkte ik dat ze haar handen uit mijn handen had laten glijden en op mijn bovenbenen legde. De intense warmte van haar handen deed mij ontspannen. Ik weet niet of dat het juiste woord is, maar ik voelde mijn hoofd leeg worden en luisterde alleen nog maar naar haar stem, en had eigenlijk geen idee waar ze het over had. Ik had in mijn aandacht voor haar niet in de gaten dat mijn ogen afdaalde naar haar borsten en realiseerde me pas dat ik bijna haar dikke tepels uit haar zachtroze polo keek toen Inge me ineens vroeg of het beviel wat ik zag.

Toen pas voelde ik haar hand vlakbij mijn lies en kwam ik erachter dat mijn lul knetterhard tegen de rand van mijn broek aan beukte. Meteen kreeg ik een kleur van ongemak, wat Inge in lachen deed uitbarsten. Nu ik weer bij mijn positieven was, merkte ik dat de wind was aangetrokken en nu ook door het struikgewas tegen ons aan blies. Inge keek rustig en met ontspannen blik naar mijn gulp en glimlachte. Nou jongen, sprak Inge, het is niet mijn gewoonte, maar ik woon hier vlakbij, wil je mij naar huis begeleiden voordat ik dadelijk van mijn fiets waai. Ik zie dat jij niet alle spanning bent kwijt geraakt, glimlachte ze, terwijl ze haar ogen van mijn gulp aftrok.

Moeizaam stond ik op, wat Inges ogen weer deden lachen en greep mijn hand om zich omhoog te hijsen. Toen Inge eenmaal stond, draaide ze zich naar mij toe en drukte haar lichaam nog even stevig tegen het mijne, waarbij ik duidelijk de hardheid van haar schaambeen tegen mijn lul voelde drukken. Weer liet ik mijn blik zakken en ondanks dat ik wist dat Inge door had waar ik naar keek, zag ik door de hals van haar polo een flinke aanzet van best wel grote tieten. Ik scheurde mijn blik los en hielp Inge op haar fiets te stappen.

Net na het struikgewas barste de wind echt los en ondanks onze lage snelheid, hadden we moeite om elkaar te verstaan. Ik begreep dat we nog een kleine kilometer naar haar huis te overbruggen hadden. Toen voelden we de eerste dunne druppels van de aankomende regenbui. We haalden het niet. Driehonderd meter voordat we de poort naar de achtertuin van Inges huis inreden brak de hemel open. Zware striemende regen werd er uit de hemel gegooid en voordat we tweehonderd meter verder waren, waren we helemaal doorweekt. Druipend stonden we onder het afdak naast de schuur uit te lekken. Inge zette haar fiets in het rek en liep door de stromende regen naar de achterdeur van haar woning.

Ik zette mijn fiets naast de hare en liep door een verzorgde tuin, met een klein gazon en goed gevulde borders achter haar aan en toen stonden we samen druipend op de mat in haar keuken. Ik voelde mij ongemakkelijk. Als ik bij mezelf thuis was, zou ik mij in de keuken hebben uitgekleed, een handdoek uit de la hebben gepakt, mezelf wat hebben afgedroogd, en de hele natte bende naar boven, naar de wasmand hebben gebracht. Inge deed exact hetzelfde, als ik zelf zou hebben gedaan. Zonder gene trok ze haar jas uit, en legde deze op de aanrecht. Hierna schopte ze haar schoentjes uit, stroopte haar donkerblauwe kokerrok naar beneden en stapte uit het rolletje goed wat op de grond lag. Met een uitermate sensueel schudden van haar bovenlijf, trok ze haar zachtroze polo over haar hoofd uit, bukte naar een keukenla, waarbij haar dikke tieten de zwaartekracht teisterden en slechts door een vleeskleurige driekwart cup beha in toom werden gehouden en diepte er een handdoek uit op. Ze depte haar gezicht droog en keek mij aan met en blik van, Nou waar wacht je op, doe die natte kleren uit, ik bijt niet hoor!

Onzeker begon ik mijn schoenen uit te trekken, ritste mijn zwarte jasje verder los en trok deze uit. Met mijn blik op Inges volle lichaam, kleedde ik mij verder uit totdat ik uiterst ongemakkelijk met een harde lul in mijn onderbroek op de keukenmat stond. Inge keek naar mij, negeerde duidelijk mijn erectie en zei, Kom maar mee naar boven, die natte spullen zullen we eerst moeten drogen. Ik heb sinds ik Charrel, ze sprak het uit als Sjarrel, het huis heb uitgezet, geen mannengoed meer in huis. Ongemakkelijk liep ik achter Inge aan door de gang door en schuifelde achter haar de trap naar boven op. Het uitzicht op haar halfnaakte billen deed mijn lul geen goed. Het bij haar beha passende vleeskleurige opgesneden boxershortje lieten het grootste gedeelte van haar billen vrij en vlak voor mijn neus schommelden die heerlijke reet de trap op. Bovenaan de trap duwde Inge me naar de doucheruimte en zei, zonder tegenspraak te dulden, neem een douche, je bent hartstikke koud. Zet hem maar lekker warm, voordat je misschien ziek wordt.

Inge liep naar de slaapkamer terwijl ik in de verzorgde kleine douche de thermostaatkraan open draaide en mijn, door de regen nat geworden, boxer van mijn lijf afrolde. Het water was net warm toen ik onder de straal stapte, toen Inge ook de douche in kwam. Naakt. Weer zat ik zonder woorden. Ik moest mij dwingen mijn mond te sluiten, want ik was verbouwereerd door de natuurlijke houding van het volle naakte lichaam van de vrouw, die ik bijna van de weg af had willen schelden. Inge draaide zich om, en bukte voor het gootsteenkastje en haalde er een flesje Nivea douchecrème uit. Tijdens haar bukbeweging zag ik haar billen afwisselend smal en weer breed worden toen Inge op haar hurken voor het gootsteenkastje zat.

Langzaam kwam Inge omhoog en in de grote spiegel zag ik dat ze mij strak aankeek. Heet lonkte de begeerte in haar ogen en ik vermande mezelf. Brutaal stapte ik naar haar toe, drukte mijn borst (en mijn lul) tegen de achterkant van haar lijf aan. Ik liet mijn handen onder haar oksels door naar haar borsten glijden en liet die heerlijke tieten even door mijn handen glijden. Haar tieten voelden best koud aan en ik draaide haar lichaam naar de warme stralen van de douche en drukte Inge onder het warme water, terwijl ik ondertussen haar heerlijke tieten masseerde. Zachtjes liet ik mijn vingertoppen over haar harde tepels glijden en een siddering van genot trok door Inges lijf. Inge drukte haar volle billen naar achteren en voelde de hardheid van mijn lul tussen haar bilwangen.

Ik liet een hand van haar tieten over haar bolle buikje glijden en mijn vingers kroelden even lekker door het stoppelwoud vlak boven haar kutje. Inge perste haar handen langs weerszijden van haar lichaam tussen onze lijven in en zonder moeite vond ze mijn snoeiharde lul. Bedreven gleed haar hand rond mijn eikel en met een gekmakend gevoel van genot, draaide ze haar hand om mijn gevoelige eikel. Onbeheersbare trillingen trokken door mijn benen en ik liet mijn andere hand ook van haar tieten naar haar mollige buikje glijden.

Inges andere hand had zich rond mijn ballen gevouwen en met een uitermate opwindend ritme rolde ze mijn ballen in haar handpalm heen en weer. Heet snokte mijn lul op de maat van mijn toenemende hartslag in haar hand op en neer en probeerde met elke hartslag haar hand open te duwen. Mijn hand had ondertussen de bovenkant van haar kutje gevonden en met twee gestrekte vingers gleed mijn hand langs haar klitje een intens heet kutje in. Toen mijn vingers langs haar klitje gleden voelde ik hoe Inges benen hetzelfde reageerde als mijn benen toen ze mijn eikel liefkoosde. Onmachtige trillingen deden haar knieën knikken en met een zacht ingehouden zucht sloot Inge haar ogen. Via de spiegel zag ik Inges ogen bijna gesloten worden en liet ik mijn blik via de spiegel over de voorkant van haar lijf glijden.

Enigszins hangende tieten, welke mooi rond op haar borst stonden, een mooi mollig buikje en achter mijn handen een half geschoren kutje. Een paar heerlijke benen en toen ik mijn blik weer omhoog liet kruipen, twee intens gloeiende groenblauwe ogen in een lief gezichtje wat geaccentueerd werd door haar naar achteren getrokken haar, welke nog steeds strak in een paardenstaart zat. Toen onze ogen elkaar via de spiegel raakte vonkte het via de spiegel naar mijn hersens, door naar mijn ruggengraat, zo rechtstreeks mijn lul in. Heet knetterde de hartstocht tussen ons en Inge liet mijn lul en ballen los, bukte zich een beetje voorover, pakte tussen haar benen door mijn lul en zette mijn eikel vlak voor haar schaamlippen.

Met mijn vingers opende ik instinctief haar schaamlippen en langzaam drukte Inge haar kont naar achteren en schoof zo haar kutje over mijn lul heen. Heel even voelde ik wat weerstand, maar met een zucht van genot drukte Inge haar hete kut hard over mijn lul naar achteren. Inge verloor bijna haar evenwicht en pakte zich met haar linkerhand aan de rand van de wasbak vast en met haar andere hand greep ze tussen onze benen door mijn slingerende ballen vast. Puur uit onmacht had ik Inge losgelaten, maar nu mijn lul klemvast in haar kutje zat, begon mijn onderlichaam automatisch heen en weer te bewegen. In de spiegel zag ik haar heerlijke tieten voorover hangen, zette mijn handen op haar heupen en begon haar heerlijk te neuken terwijl het warme douchewater op ons neer kletterde.

Dit was zo’n ontzettend geil gezicht. Haar dikke hangende tieten in hun eigen ritmische paringdans op onze gezamenlijke bewegingen. Op dat moment keek Inge omhoog, recht de spiegel in en ving mijn ogen met de hare. Intens genot trok er door mijn lul en heet en hard brandde het orgasme zich een weg, diep vanuit mijn onderbuik naar het uiteinde van mijn eikel. Ik voelde het bulderen van oergenot en bukte mij voorover en liet mijn handen via haar liezen naar haar klitje glijden. Op het moment dat mijn vingers haar klitje raakte voelde ik een enorme zuigkracht uit haar kut aan mijn lul trekken en door het intens knijpen van haar kut en het intense hijgen en steunen van Inge begreep ik dat Inge stond klaar te komen.

Heet kneep haar kleine knijpkutje mijn lul aan gort en machteloos moest ik toestaan hoe deze vrouw mijn orgasme in haar kut naar binnen zoog. Ook al zou ik het nog gewild hebben, ik kon mijn orgasme niet meer tegenhouden en met harde stralen kwakte ik haar knijpkutje vol met mijn hete mannenpap. Heftig bonkten onze lichamen tegen elkaar aan en met een elektrische ontlading voelden we elkaars orgasme tot ver achter onze hersenstam. Ons orgasme was zo intens dat we beiden machteloos door onze benen zakte en Inge pardoes op mijn schoot kwam te zitten, met mijn lul nog diep in haar hete knijpkutje. Zachtjes liet Inge haar hoofd achterwaarts tegen mijn schouder zakken en zo zaten we samen in de natte hete naneuk van ons orgasme nog even onder de warme stralen van de douche terwijl ik mijn handen nog even lekker over haar dikke harde tepels liet glijden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 15451 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Knijpkutje – Noodweer”

Plaats een reactie