BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Liefde als oplossing (deel 2)

Ping!
De Gsm in haar tas gaf een seintje. Er kwam een berichtje binnen.
Ze opende haar tas, pakte de gsm en las: “loop terug naar het tuinhekje. Open de buitenbrievenbus. Haal de zwart zijden shawl eruit, loop terug naar de deur, bindt de shawl voor je ogen en wacht opnieuw af op wat komen gaat.”

En daaronder de geruststellende woorden: “maak je geen zorgen, je bent veilig meisje.”

Met toch een kloppend hart in de keel, deed ze wat gevraagd werd. Inderdaad, een zacht zijden zwarte shawl lag keurig opgevouwen in de brievenbus.

Zoals gevraagd, liep ze terug, bond de shawl voor haar ogen en wachtte op wat komen zou.

Na wat uren leek te duren, maar in werkelijkheid nog geen 2 minuten was, hoorde ze hoe de deur werd geopend, werd haar hand zachtjes vastgepakt en voelde ze hoe ze naar binnen werd geleid. Er werd niet bij gesproken…

“Hier blijven staan” hoorde ze zeggen. En ze voelde hoe ze tegen een muur aan werd gezet.
“Uitkleden, alles uit, behalve je kousen en je laarzen”
Ze aarzelde, maar voelde meteen hoe ze vrij ruw werd vast gepakt. En een stem zei: “misschien moeten we eerst iets afspreken. Vanaf het moment dat je hier binnen bent, ben je van mij. En dat betekent dat je alles doet wat je wordt opgedragen. Alles laat gebeuren wat ik bepaal. Mocht je dit vergeten, dan zul je niet heel blij zijn. Is dat duidelijk?”
Er trok een rilling door haar heen. En voorzichtig knikte ze met haar hoofd van ja.
Maar ze werd opnieuw vrij ruw bij de arm gepakt en de stem zei: “ik wil dat je het hardop uitspreekt. Zeg mij na, dat je van mij bent vanaf dat je hier binnen bent. En je alles doet wat je wordt opgedragen, ook als het iets is wat je feitelijk niet wil!”
De stem werd iets zachter terwijl hij zei: maak je geen zorgen. We zullen je niet beschadigen. Het is jouw vrije keuze dat je hier naar toe bent gekomen. Het is voor wat hoort wat. Je zult uiteindelijk beloond worden voor alles wat hier gaat gebeuren…”

Opnieuw trok er een rilling door haar heen. En even aarzelde ze. Maar toen besefte ze dat ze hier echt zelf voor had gekozen. En het ook financieel heel hard nodig had…. En dat de stem haar ook veiligheid beloofde.

Ze rechtte haar rug, ging fier rechtop staan en sprak het gevraagde hardop uit.
Een goedkeurend gebrom was het antwoord.
Ze knoopte haar jas los en vervolgens haar blouse en liet ze van haar schouders glijden. Daarna maakte ze haar rok los en stapte eruit. Even aarzelde ze bij haar lingerie. Maar een klein duwtje in haar rug, maakte dat ze haar beha los maakte en haar borsten ontblootte. Vervolgens haar string liet zakken. Zodat ze bloot, alleen in haar kousen en hoge laarzen voor hem stond.

“Omkeren, benen wijd gespreid en handen hoog tegen de muur voor je. “
Ze voelde hoe vreemde handen haar betastte. Rug, billen, benen. Vervolgens gingen de handen langs haar zijkant naar voren en voelde ze hoe haar borsten stevig werden vastgepakt, gewogen. En er even gemeen in haar tepels werd geknepen. Wat een klein kreetje aan haar lippen deed ontsnappen.
De handen gingen omlaag, tussen haar benen, waarna ze voelde dat er vingers tussen haar schaamlippen werden gestoken. De vingers bewogen even en ze voelde hoe ze vochtig werd. Ze hoorde hoe hij even later aan zijn vingers snoof. Mmm lekker.

“Zo dadelijk zak je op je knieën. En kruip je in de richting die ik je aangeef. Voorlopig eerst rechtdoor….”
Het was gek, om zo, zonder iets te kunnen zien en in een vreemd huis, op haar knieën haar weg te moeten vinden. Ze hoorde de stem zeggen dat ze nu bij een klein trapje was, met 4 treden. En dat ze voorzichtig treetje voor treetje omhoog moest kruipen.

Boven kreeg ze een kort: “naar rechts! En let op de drempel.”
Ze had het idee dat ze een soort woonkamer binnen kwam. De temperatuur voelde aangenaam, maar toch rilde ze even, alsof ze het koud had.
Ze spitste haar oren of ze waar kon nemen of er meer mensen in de ruimte aanwezig waren. Maar iedereen hield zich stil, of er was verder niemand aanwezig.

Ze voelde tapijt onder haar knieën, lekker zacht. En eigenlijk had ze de neiging om niet meer verder te kruipen. Maar ze durfde niet, dus kroop ze verder. Tot ze opnieuw een stem hoorde. “stop!” En een kort: “sta rechtop. Benen gespreid en armen omhoog”.

Ze voelde hoe er banden om haar enkels en polsen werden gegespt. En dat de banden ergens aan vast geklikt werden. Vervolgens voelde ze hoe haar armen omhoog werden gehesen en haar benen uit elkaar. Stond ze nou in een soort van takel of zo?

Feitelijk kon ze niets meer doen, was ze letterlijk aan handen en voeten gebonden. En door de zijden shawl voor haar ogen, kon ze evenmin iets zien.
Het was spannend. En tegelijk werd ze heel nieuwsgierig. Dit had ze nog nooit in haar leven ervaren, dus was ze heel benieuwd wat er nu zou gaan gebeuren.

Opnieuw voelde ze de handen over haar lichaam gaan. Over haar borsten. Over haar billen. Tussen haar benen, over en tussen haar kutlippen.
Zonder na te denken bewoog ze even met haar kutje over de handen.
“Vind je dit lekker? “.
Op haar “ja” voelde ze hoe 2 vingers in 1 beweging diep in haar kut werden gestoken. Ze kreunde er van. Waarop de vingers snel diep in en uit gingen. Hij neukte haar met zijn vingers. Ze kon niet stil blijven staan en voelde dat hij met zijn andere hand haar sterretje opzocht.
“Nee niet daar, dat vind ik niet fijn! Daar is nog nooit iemand aan geweest!”

Ze voelde hoe hij, zonder ook maar even te stoppen, met 1 vinger over haar sterretje draaide en vervolgens de vinger naar binnen bracht. En al snel een vinger erbij, terwijl de andere hand door ging haar kutje te neuken.
Ze kon bijna niet stil blijven staan door de neukende beweging in haar kut en probeerde tegelijk weg te draaien van de vingers in haar kont. Toen de vingers ineens stopten…

“Luister dame, je bent hier omdat je je aangemeld hebt als hoer. Weliswaar een sjieke hoer, eentje die een behoorlijk bedrag voor een avond en een nacht wil gaan verdienen. Maar wel een hoer. En dat betekent dat het jouw taak is om de man, vrouw, mannen of vrouwen die je gehuurd hebben, een lekkere en geile nacht te bezorgen.
Het betekent ook dat er weinig is wat je zou mogen weigeren. Want je begrijpt vast wel dat zo’n groot bedrag niet zomaar voor het eerste de beste hoertje betaald gaat worden. Er wordt iets van je verwacht.

Je bent nu hier omdat ik je uit ga testen. En je ga leren wat er van je wordt verwacht.
En omdat je submissieve bent, ga ik je ook leren wat het is om een slavin te zijn. Een bezit. Voor 1 nacht, maar wel een bezit. “

Ze voelde hoe hij de takel wat liet zakken en hoe ze voorover werd gebogen over een soort houten bok. Haar handen werden los gemaakt en vast gezet aan de poten van de bok.
Ze hoorde hoe hij voor haar kwam staan en zijn broek open ritste.
“Mond open”. En vervolgens voelde ze hoe hij zijn pik diep in haar keel duwde. Meteen zo diep, dat ze misselijk werd en kokhalsde. En haar hoofd weg probeerde te draaien.
Hij greep haar echter bij haar haren en duwde opnieuw zijn pik diep in haar keel.
“Zuigen! Pijp me zo goed als je dat kunt!”

Opnieuw werd ze misselijk en moest ze kokhalzen.
“Je moet nog heel wat leren. Dat wordt oefenen, dame”
Hij neukte haar mond nog even verder, deed toen een stap achteruit, waardoor zijn pik uit haar mond floepte.

Haar handen werden los gemaakt van de houten poten en ze voelde hoe ze weer recht op werd getakeld.
Vervolgens hoorde ze hem weglopen en een kast open en dicht gaan.
Ineens een scherpe pijn, er werd iets op haar tepels gezet. Ze hield van schrik haar adem in.
“Dit zijn tepelklemmen. En ik ga je nu slaan. Met een flogger, dus we beginnen met het rustige werk. Ik wil echter geen kik van je horen. Want anders zal ik je zwaarder moeten straffen. Heb je dat begrepen?”

Ze knikte ja. Maar hij pakte haar mond ruw tussen zijn handen. “Ik wil je ja horen.”

Met een klap kwam de flogger op haar benen. Pffff, ze schrok wel even, maar het viel gelukkig mee.
“Dit heet opwarmen, dame”.
Hij sloeg verder en raakte haar buik en ook stevig haar kut. Haar borsten, haar boven benen. Haar armen. En vervolgens ging hij achter haar staan en sloeg op haar billen, haar rug…. Het deed niet echt pijn, ze voelde haar huid warm worden.

Ze hoorde hem weer rommelen en iets pakken.
“Hoe oud ben je?”. “34” antwoordde ze.
Oké, dan krijg je voor elk jaar 2 klappen. En ik wil dat je hardop mee telt!
De klap die volgde was hard! Ze had geen idee waarmee hij haar sloeg. Maar het deed pijn, verdomde pijn.
“Tel!”
Zachtjes telde ze: 1
De slagen volgden elkaar op en haar tranen verbijtend, telde ze braaf mee. Haar stem werd eerst zachter, maar vervolgens harder naar mate de pijn toe nam. De tranen liepen over haar wangen en snikkend telde ze door.
Klap 68 was kei en kei hard. En het was, dat ze vast hing in de takel, anders was ze door haar knieën gegaan.

Ze voelde hoe hij even zacht over haar billen aaide, wat ze bijna niet kon hebben.
“Goed gedaan, ik ga je los maken”.

Hij liet de takels zakken en maakte haar los. Verwijderde ook de tepelklemmen, wat heftig pijn deed.
Ze kon bijna niet blijven staan, maar hij ving haar op en droeg haar naar een bank. Waar hij haar neerlegde en een dekentje over haar heen spreidde.

“Blijf maar even liggen, ik ga iets te drinken voor je halen. Maar laat de shawl voor je ogen!”

Even later kwam hij terug, hielp haar een stukje overeind en zette een beker aan haar lippen. Ze nam voorzichtig een teugje, mmmmm warme koffie. Daar had ze nu echt behoefte aan.

Na de koffie liet hij haar even een kwartiertje met rust. Ze kon de neiging om de shawl voor haar ogen weg te halen, bedwingen. En bleef braaf liggen, zonder iets te zien. Haar lijf tintelde nog na van de spanking.

Na een kwartiertje sloeg hij de deken die over haar heen lag, terug. En hielp hij haar overeind.
“Volg me. Ik houd je vast dus je loopt nergens tegen aan”.

Wat onzeker liet ze zich leiden. En voelde dat hij haar op een bed liet gaan zitten.
“We gaan verder met je opleiding. En ik zeg je alvast dat ik daar niet zachtjes mee zal zijn. Je zult moeten leren het fijn te vinden om een klant of meerdere klanten tegelijk te behagen.
Deze keer ben ik alleen. Maar een volgende keer kan dat anders zijn. Dan kunnen zowel mannen als vrouwen hier gebruik van je willen maken. En jij gaat leren genieten om hen te laten genieten. Want anders gaat het niet werken”

Ze voelde hoe hij met een mondspreider haar mond wijd opende.
Zonder aankondiging drukte hij opnieuw zijn pik diep in haar keel.
“Doorademen! Rustig doorademen. Dan zul je merken dat het beter zal gaan”
Ze kokte maar deed wel wat hij zei. En opnieuw duwde hij zijn pik diep in haar keel en begon haar mond te neuken. Zijn eikel stootte tegen haar huig en opnieuw kokte ze. Het slijm liep uit haar mond en het snot uit haar neus. En ook haar ogen traanden onder de shawl.

Na een tijdje stopte hij, verwijderde de mondspreider en legde haar op haar rug, duwde haar benen uit elkaar en drukte zijn dikke pik in 1 keer diep in haar kutje. Ze kreunde. En hij begon te stoten.
Ze hoopte dat hij klaar zou komen, dan was het even voorbij. Maar hij kwam niet klaar. Integendeel, hij ging uit haar kutje en draaide haar op haar buik.

“Ik ga je nu in je kont naaien ” Hijgde hij. “Want al jouw gaten moeten bruikbaar zijn”

Ze voelde hoe hij wat glijmiddel in haar kontje spoot. En toen, in één beweging zijn pik tot aan de wortel, diep in haar kontje drukte.
Ze gaf een brul en probeerde weg te draaien. Maar dat lukte niet.
Hij bleef even stil liggen. Liet haar wennen aan het gevoel. En begon toen zachtjes in haar kont te bewegen. Terwijl hij tegelijk zijn hand onder haar lijf legde en zijn vingers over haar klit liet gaan, afwisselend met zijn vingers in haar kut. En hoe vreemd alles ook was, ze kon het niet tegen houden dat ze er enorm geil van werd. En ze voelde een orgasme naderen. Zo heftig als ze nog niet eerder had ervaren.
Ze kon niet stil blijven en gilde het uit. Jaaaaaaaa, jaaaaaaaaa, jaaaaaaaa

Spuitend kwam ze klaar, terwijl ze voelde dat ook hij diep in haar spoot.

Uitgeput bleven ze liggen. Tot de pik zo slap was geworden dat hij uit haar kont floepte.

Hij draaide haar om. En met de shawl nog steeds voor haar ogen, zoende hij haar, met zijn tong diep in haar mond.

“ Voor nu is dit wel genoeg. Je gaat nu eerst douchen”

Na het douchen moest ze, voor ze hem zag, de shawl weer voor haar ogen doen. Wat ze braaf deed.

De onbekende man begeleidde haar vervolgens naar de voordeur. En drukte daar een envelop in haar handen.

“Je loopt nu naar buiten, daar doe je de shawl af en legt die weer terug waar je hem vond. Vervolgens loop je terug naar je auto. Waar je, als je dat wil, de envelop mag openen.
Daarna ga je rechtstreeks naar huis. En wacht op de volgende oproep. Want heus dame, die gaat komen! Dus zorg dat je beschikbaar bent!”

Ze kreeg een klein duwtje in haar rug over de drempel. En hoorde de deur achter zich sluiten.

Zoals was opgedragen deed ze de shawl van haar ogen en legde het terug in de brievenbus. Eenmaal in haar auto opende ze de envelop, waar een kaartje, een briefje en een bankbiljet uit vielen.

“Dank voor je inspanning, dit was de eerste oefensessie. Er zullen er nog een aantal volgen, want je moet nog heel wat leren. Maar dat komt vast wel goed.
Deze keer is de beloning laag. Maar weet dat het steeds wat meer zal gaan worden! Je hebt je eerste stempel verdiend!”

Op het kaartje stond een grote 1. En een schema met 10 vakjes. Het eerste vakje was afgekruist.

Verbouwereerd keek ze naar het bankbiljet van 50 euro….

…. En ze vroeg zich af: ben ik ergens ingelopen? Of is dit slechts het begin en ben ik op weg naar minstens 9000 euro per maand….

De tijd zal het haar gaan leren. Want de volgende oproep zou vast niet lang op zich laten wachten….

Wordt vervolgd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Spiderwoman

Hoi, leuk dat je mijn verhalen leest.
Fijn als je een reactie achter laat, zodat ik weet of je ze op prijs stelt of niet.
Liefs van Spiderwoman

Dit verhaal is 7428 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Liefde als oplossing (deel 2)”

Plaats een reactie