BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eerste trio!

“Dank jullie wel, het was heerlijk”, zei Frank. Hij is zakenpartner en een goede vriend van Rob, met wie ik getrouwd ben. Frank is een knappe verschijning, met zijn donkere ogen en krulletjeshaar. Eerder deze maand had hij mij gevraagd, of Frank hier een nachtje kon overblijven. Hij was vandaag bij Rob op het bedrijf geweest, en morgen vertrok hij naar Duitsland. Normaliter heb ik het niet zo op dit soort leuke verrassingen, maar zijn vriend ken ik goed. Het toeval wil, dat hij en ik twaalf jaar geleden nog bij elkaar in de klas hebben gezeten. Destijds was het ook al een leuke jongen. Geliefd, vooral ook bij de meiden. Maar hij had daar toen zijn aandacht niet bij. Hij wilde profvoetballer worden, en stopte daar al zijn vrije tijd in. Totdat één van zijn knieën het begaf. Dat was een hard gelag voor hem. Ik bewonderde zijn moed, om met hetzelfde fanatisme zich dan maar op studeren te storten. Het was te verwachten dat hij nu CEO is van het bedrijf waar Rob afdelingschef is. Op de bewuste dag belt hij me op, en zegt dat Frank vanavond bij ons blijft slapen. Het blijft even stil, en dan zegt hij; “ik zou het erg fijn vinden als je je vanavond lekker geil aankleed. Als ik het mag zeggen, dan zou ik heel graag willen dat je dat strakke doorzichtige jurkje aantrekt dat ik laatst met je heb gekocht. Ik weet dat hij geilt op uitdagende kleding en lingerie, dus zou het te gek zijn als je vanavond ook naadnylons bij je lingerie zou willen dragen, en die sexy gouden naaldhakken, die je een tijdje geleden speciaal voor mij hebt gekocht.”

Ik vraag me toch wel af, waarom hij zo specifiek is over wat ik aan moet trekken, maar omdat ik uit ervaring weet, dat hij er zelf ook op geilt, besluit ik om hem zijn zin te geven. Ik leg, voordat ik me ga douchen, alles op het bed. Ik besluit om het setje dat ik pas van hem had gekregen aan te trekken. Het bestaat uit een Bhtje met halve cups, een bijpassende string en een jarretellegordeltje en zijn favoriete naadnylons aan te trekken. Daarbij de gouden naaldhakken. Nadat ik in mijn kast heb gekeken, pak ik een kort jurkje uit de kast. Het is een beetje doorzichtig, zodat alles dat ik er onder draag, goed te zien is. Nadat ik me heb aangekleed, loop ik naar de keuken om iets te eten klaar te maken, zodat ze, wanneer ze thuis komen direct aan tafel kunnen gaan. Het wordt een bordje pasta, zodat ik niet teveel hoef te doen. Ze komen precies op tijd, de pasta schotel staat al in de oven. De begroeting is heel erg hartelijk, en ik krijg drie zoenen van beide mannen, waarbij de derde zoen van Frank op mijn mond is. De complimenten van de heren zijn niet van de lucht, allebei kijken ze met grote ogen naar wat ik aan heb getrokken. Frank is heel openhartig, en zegt dat ik er uit zie om op te vreten! Tien minuten later staat alles op tafel. Rob gaat tegenover me zitten, en zet Frank naast me neer. Nadat iedereen zijn bord vol heeft, en er een lekker glas wijn bij heeft staan, beginnen tijdens het eten de gesprekken. Eerst natuurlijk over het werk, maar al gauw gaat het gesprek in de richting van alles dat met seks en vrouwen te maken heeft. Ook al zeg ik dat er dan ook over mannen gesproken kan worden, dat wordt door beide mannen onder het tapijt gestoken. In die discussie voel ik opeens de hand van Frank op mijn dij. Zonder een spier te vertrekken, eet ik door. Maar wanneer ik naar mijn man kijk, dan zie ik een blik in zijn ogen, die ik nog niet eerder heb gezien. Het blijft bij strelen over mijn dij, maar wel zo hoog, dat hij de jarretelles kan voelen, die strak gespannen over mijn dij ligt. Als iedereen uitgegeten is, zeg ik tegen beide mannen; “Gaan jullie maar van tafel,” ik ruim alles wel even op. Wanneer ik opsta, zie ik dat Frank met grote ogen naar mijn benen staart. Hij is duidelijk gecharmeerd over wat hij ziet. Op mijn naaldhakken loop ik met mijn heupen draaiend naar de keuken, nagestaard door de mannen.

Als de vaatwasser draait, en de koffiemachine klaar is met zijn werk, breng ik de kopjes koffie naar de kamer. Ik vermoed dat ze wel weer een of andere voetbalwedstrijd op de televisie hebben aanstaan. Teruglopend naar de huiskamer hoor ik echter geluiden, die niet erg op dat van voetbalpubliek lijken. Wat ik hoor klinkt bepaald anders. Het zuchten en kreunen, doen bij mij hele andere gedachten opkomen. En ineens hoor ik Frank zeggen: “nou Rob dat doet ze vet lekker,” gevolgd door het lachen van beide mannen. Ze hebben blijkbaar groot plezier. Twee kerels in mijn huis, die zich vermaken met naar een porno film kijken, dat wind me behoorlijk op. Ik trek de stoute schoenen aan en kom binnen met de koffie, alsof er niets aan de hand is. Sterker nog, beide heren kijken mij aan met een ondeugende grijns op hun gezicht. “Kom jij maar eens lekker bij ons zitten,” lacht Rob.
Het is al maanden geleden, dat hij mij vroeg wat ik van een trio vind. Ik heb toen geantwoord, dat mij dat weliswaar een spannende gedachte leek, maar ik mij tevens afvroeg of hij het wel zou kunnen verdragen, als dat een trio van twee mannen en een vrouw zou zijn. Niet dat ik bezwaar heb tegen een trio met twee vrouwen, maar het kan dus ook anders. “Het hangt er helemaal vanaf om wie het gaat schatje, zei hij, het zou dan een man moeten zijn die ik ken, en die ik vertrouw. En hij moet niet iets met mij willen, maar vooral jou verwennen. Maar stel je nu eens voor, dat het Frank is. Jij kent hem langer, dan dat ik hem ken. En ik weet dat hij jou een aantrekkelijke, en uitdagende vrouw vindt. En ik vind het echt een sympathieke gozer. Als wij met zijn tweeën jou zouden verwennen, ja waarom niet?” In de daarop volgende weken, is het onderwerp af en toe de revue gepasseerd, inclusief een risicoanalyse. Ook hebben we Frank hierover aangeschoten. Hij reageerde meteen enthousiast, maar we maakten wel meteen goede afspraken over de scheiding tussen werk en privé.

Als ik tussen hen in kom zitten, trekt Rob me naar zich toe, en geeft me een hartstochtelijke tongzoen. “En krijgt hij ook wat?” vraagt hij, want hij laat er geen gras over groeien. Ik draai mijn gezicht om naar Frank. Hij kijkt me met zijn vrolijke donkere ogen aan. Die blik zegt mij voldoende, de pure opwinding straalt uit zijn ogen. Hij is vet geil. Daarom buig ik me naar hem toe, open mijn mond, en geef hem ook een heerlijke tongzoen. “Zo, dus dat hebben jullie zeker al bekokstoofd?” merk ik plagerig op. De mannen schateren, als ze elkaar betekenisvol aankijken. Maar toch nog serieus vraagt Rob: “maar alleen als jij het ook wilt Eef, dat weet je hè? We hebben het er vaak over gehad. Als je er toch niet voor in bent, of niet in de stemming bent, je moet geen druk voelen hoor. We willen absoluut niet, dat jij later zult zeggen dat je je verplicht voelde of zoiets.” Schattig, zoveel goed bedoelde nederigheid. Rob weet wel beter, maar wil zijn collega-vriend laten horen, dat het wel goed zit. Op een klein detail na, want ik zeg; “Jij moet dan wel een condoom om, Frank”.

Op de televisie klinkt het hijgen en kreunen onverminderd door. Rob staat even op om de gordijnen te sluiten, maar is net zo snel weer terug. Beide mannen hebben het op mijn borsten voorzien. Door mijn bloes heen, pakken ze mijn borsten met een volle hand vast, en knijpen er zachtjes in. Dat doen ze zo gevoelig, dat ik mijn ogen sluit, om er optimaal van te kunnen genieten. Dan pakt Rob mijn kin vast, en draait mijn hoofd in zijn richting. Zijn lippen vinden al gauw die van mij. Hij zoent ze met passie. Als hij er overheen likt, is dat voor mij het teken om dat met mijn tong te beantwoorden. Een heftige, gedreven tongzoen is het gevolg. Tijdens het heerlijk zoenen, merk ik dat Frank mijn bloes open knoopt. Zijn hand landt op mijn Bhtje. Hij knijpt en cirkelt met zijn hand over mijn borsten. Ik merk hoe mijn tepels reageren, en hard worden. Maar ook ontstaat er een hunkerende tinteling in mijn buik en mijn kutje. Ik duw de hand van Frank even weg, en trek mijn bloes en Bhtje uit. Vervolgens zak ik een stukje omlaag op de bank.

Nu staat Rob op, maakt de riem van zijn broek los, en trekt het kledingstuk over zijn benen uit. Ook zijn sokken gaan uit. Maar het meest spannende is, dat hij mijn string vastpakt, en deze uittrekt. Nu heeft hij zicht op het meest vrouwelijke deel van mijn lichaam, mijn glad geschoren kutje, dat hij al vaak heeft verkend. Dat neemt niet weg, dat hij dat steeds weer ontdekken wil. En ook nu komt hij met zijn mond dichterbij, om mijn schaamlippen met zoenen te bedekken. Ondertussen zijn Frank en ik in een hevig tongengevecht verwikkeld. Gretig beroerd hij mijn mond en mijn tong, we wisselen ons speeksel vol begeerte uit. Onderwijl blijft hij mijn borsten kneden. Dit is toch wel heel erg geil; ik ben aan het tongen, mijn borsten worden verwend, en tegelijkertijd voel de natte warmte van de tong van Rob over mijn kutje. Die zacht gehouden tong glijdt over mijn schaamlippen, en dan over mijn klit. Het hunkerende geluid van ons, vermengt zich met de gedreven klanken van de TV.

Na enige tijd staat Frank op van de bank, en begint zich ook uit te kleden. Terwijl Rob mij beft, kijk ik opgewonden naar Frank. Zijn lul staat keihard en fier vooruit. Zijn lul is niet erg lang, maar wel heel dik. Hij pakt een condoom uit zijn broekzak, en rolt dat met enige moeite over zijn forse eikel, om hem daarna verder af te rollen. “Geen latex, laat hij lachend weten, dus beter voor jouw kutje!” Hij heeft er blijkbaar verstand van. Ook Rob staat nu op van zijn bezigheden, en doet alles uit. Daardoor is er plaats vrij gekomen voor Frank. Hij duwt zijn dikke eikel tegen mijn schaamlippen aan. Die zijn zo vochtig geworden, dat ze gemakkelijk open gaan voor zijn lul. Die glijdt in zijn geheel in mijn kutje. Het voelt fijn aan, om die zo gezwollen lul in mijn kutje te hebben. Ik houd zijn heupen vast. Ik denk bij mezelf, nog niet neuken Frank, laat me eerst lekker voelen hoe je dikke lul mijn kutje heeft gevuld. Hij houdt dat maar eventjes vol, trekt zijn lul terug, en stoot hem meteen weer in mijn kutje. De manier waarop hij me neukt, hitst me op, zijn lul voelt fantastisch, omdat de dikte goed voelbaar is in mijn kutje.

Ondertussen loopt Rob naar de achterzijde van de bank, gooit een been over de rugleuning, zodat hij daarop kan zitten. Zijn lul ken ik zo goed. In stijve toestand is die bovengemiddeld lang, en hij staat in een bescheiden boogje omhoog. Ik buig mijn hoofd naar hem toe, open mijn lippen, en plant een zoen op de voorkant van de eikel. Dat mist zijn effect niet. Rob schuift iets naar voren op de leuning, zodat ik een aanzienlijk deel van zijn lul in mijn mond nemen kan. Met een hand schuif ik zijn voorhuid naar achter, en lik over de eikel, de randjes maar vooral over de onderkant van de eikel, bij het toompje. De ervaring heeft me geleerd, dat Rob daar niet goed tegen kan, althans het voelt zo gevoelig, dat hij daar soms van rillen moet. En ook nu schokt zijn lijf, en proef ik voorvocht van zijn lul op mijn tong.

Ondertussen stoot Frank zijn dikke lul steeds heftiger in mijn kutje. Het duurt dan ook niet lang, tot hij klaarkomt in het condoom. Op het moment, dat hij zich terugtrekt uit mijn kutje, neemt Rob zijn kans waar. Hij klimt van de rugleuning van de bank, loopt naar mij toe, en neemt de opengevallen plek in. Het verschil tussen zijn lul, en die van Frank is voor mij duidelijk waarneembaar. Waar dikte wordt overgenomen door lengte, voel ik mijn kutje opnieuw heerlijk gevuld. Nu ik door mijn eigen man geneukt word, en Frank mijn borsten kneedt en zoent, voel ik mij letterlijk overmand. Mijn opwinding is dan ook niet meer tegen te houden. Het zuchten gaat over in kreunen. Het kreunen, gaat over in grommen. Mijn hele lijf spant zich aan, en de golven van mijn orgasme stuwen gaan door mijn onderlichaam heen. Dat Rob zijn lul uit mijn kutje heeft gehaald, en zijn sperma over mijn buik spuit, maakt alles nog vele keren geiler.

Direct nadat hij is klaargekomen, pakt Rob de afstandsbediening en knipt de televisie uit. Een weldadige stilte valt over ons heen. Ik hang nog steeds onderuit op de bank. Rob en Frank liggen tegen mij aan. Teder strelen ze over mijn lichaam. Over mijn borsten, mijn buik, en mijn kutje. Ik zoen naar links en dan naar rechts. “Wat denken jullie mannen, zou dat nog lukken? Zo dadelijk lekker samen douchen, en dan boven op het grote bed een tweede ronde?” Rob en Frank lachen hun tanden bloot. Frank zegt; “als ik het mag zeggen, dan zou ik het vet geil vinden, als je weer nylons en die vette naaldhakken aan zou trekken. Verder heb ik geen wensen.”

We lopen samen naar boven. Ik doe het weinige dat ik nog aan heb, uit, en stap daarna met de mannen onder de regendouche. Ook daar word ik weer verwend, de een wast mijn voorkant, terwijl de ander de achterkant doet. Beide kunnen ze het niet laten om me af en toe mijn kutje en kontje te bewerken. Ze drogen me af, zodat ik kan aantrekken wat ze allebei graag wilden. Ze blijven samen nog even onder de douche staan. Op onze slaapkamer loop ik naar mijn kast, trek een paar laatjes naar voren, en pak daar een fel oranje Bhtje met kwart cups, een bijpassende string en een zwart jarretellegordeltje uit. Ik besluit om mijn naadnylons die ik had gedragen weer over mijn benen te rollen, en stap als laatste weer in mijn gouden naadhakken. Nadat ik een geurtje heb opgedaan en mijn lippen rood gestift heb, ga ik in een uitdagende houding op het grote bed liggen. Even later komen de mannen de slaapkamer binnen lopen, fris ruikend na een hete douche. Rob is tussendoor naar de keuken geweest, om een glas wijn voor me te pakken. Voor zichzelf en Frank een groot glas whisky. Beide hebben ze slechts hun short aan, en duidelijk is te zien hoe hun lul op mij reageert. Rob gaat naar de logeerkamer, en komt weer terug met een extra stoeltje. Ze gaan tegenover het grote bed zitten, en ik kan zien dat de geilheid de kop alweer opgestoken heeft. Ik neem een slokje wijn, en kijk ze daarbij gewoon ordinair geil aan. Dan stop ik een vinger in mijn glas, haal het er weer uit, en steek die dan in mijn mond, terwijl ik er geil aan lik. Frank is de eerste die naar me toe komt. Hij zet zijn stoeltje bij het voeteneinde van het bed, gaat zitten, en trekt mijn benen naar zich toe. Hij begint over de glanzende nylons te strelen, zoent mijn voeten, en drukt dan tot mijn grote opwinding zijn lippen over mijn naaldhakken. Wat een geil gezicht, om een man te zien die maximaal geniet van mij, met alles er op en er aan! Mijn kutje is in no time weer kletskliedernat! Ik kom overeind, en zie dat Rob, mijn eigen man, met grote ogen naar mijn borsten kijkt, die frank en vrij in de cups van mijn Bhtje liggen. Nee, niet alleen grote ogen, maar vooral ook geile ogen! Ook hij komt naar me toe, legt zijn handen op mijn borsten, en begint ze te strelen. Dan komt hij naast me, en bijt zachtjes op mijn keiharde tepels. Een siddering van pure extase giert door mijn lijf! Frank buigt zich naar me toe, trekt mijn kletsnatte string uit, en begint mijn kutje te likken. Ik heb het niet meer!

Twee mannen die me verwennen zoals ik nog nooit verwend ben. Ik sjor aan Frank zijn short, en het lukt me om die uit te trekken, en zijn lul vast te pakken. Ik trek de voorhuis naar achter, zodat de dikke eikel nog dikker wordt dan hij al was. Terwijl hij me beft, sluit ik mijn rode lippen over zijn eikel, en begin ik er op te zuigen. Zijn neuk bewegingen in mijn mond zijn bijna automatisch, maar hij blijft me likken. Even later kom ik klaar op zijn tong. Hij heeft geleerd hoe het moet, en likt al mijn kutgeil op. Rob wordt ongeduldig, hij wil meer dan alleen maar gepijpt worden. Ik trek hem naar me toe, ga liggen, en vraag aan Frank of hij even wil stoppen. Ik spreid mijn benen, en zeg geil tegen Rob; “kom maar lekkere dekhengst. Wil je me neuken? Wil je weer klaarkomen in mijn kutje? Ga je gang maar, neuk me helemaal door.” Ik heb het nog niet gezegd, of zijn lul zit al in mijn kutje! Terwijl hij me neukt, zegt hij tegen Frank; “nu jij nog! Je mag haar wat mij betreft zonder condoom neuken, maar dan wel in haar kontje! Kom op, stop je lul in haar lekkere kontje!” Hem dit te horen zeggen, was wel het laatste dat ik had verwacht! Maar ik wist ook, dat ik het ultieme zou krijgen, geneukt worden door twee lullen! Het kon me op dat moment totaal niet meer schelen, dat de lul van Frank eigenlijk veel te dik was voor mijn kontje! Ik ging op mijn zij liggen, en trok mijn billen uit elkaar, zodat hij zijn lul makkelijk voor mijn sterretje kon plaatsen. En toen gebeurde het! Langzaam drukte hij die enorme eikel mijn sterretje binnen, wachtte even, en drukte toen zijn hele lul in mijn kontje. Ik stond in vuur en vlam! Hij bleef even stil, zodat mijn kontje aan die dikke lul kon wennen. Maar toen ik zelf met mijn billen begon te drukken, begon hij me te neuken. Op een gegeven moment hoorde ik Rob zeggen; “ik voel je lul langs die van mij schuren! Wat is dit vet geil! Ik houd dit niet zo lang meer vol. Neuk haar Frank, neuk haar nu!”

Frank verhoogde het tempo, en ik voelde de lul van beide mannen langs elkaar schuren. Ik kneep in mijn harde tepels, ik begon te hijgen. Het hijgen werd gillen, zo geil was ik op dat moment. Toen zie Frank; “ik kom klaar! Ik spuit haar kontje vol!” Prompt gevolgd door Rob, die ook klaarkwam. Dit was geweldig! Ik werd geneukt door twee mannen, die allebei klaarkwamen in mijn kutje en kontje. Ze hielden me stevig vast, zodat ik alle tijd kreeg, om weer een beetje bij mijn positieven te komen. Na een paar minuten zei Frank, dat hij toe was aan een groot glas whisky. Rob vroeg me of ik nog een glas wijn wilde hebben, en toen ik ja zei, kwam hij overeind om de drankjes te halen. Frank bleef naast me liggen, trok mijn nylonbenen over zich heen, en begon mijn benen te strelen. Ik keek nog steeds geil, naar hem, en vroeg; “vind je dit echt zo geil? Vind je het echt zo geil, om me zo gekleed naast je te zien liggen? Wat is het toch, dat mannen dit zo geil vinden?” Hij keek me aan, en zei; “je weet heel goed dat je een knappe vrouw bent, met een heerlijk lijf. En je weet ook heel goed, wat je moet doen, om mannen zoals Rob en mij, zo gek te krijgen, dat ze eigenlijk nog maar een ding willen, en dat is, om jou te neuken. Een elke man kickt op een vrouw die zich zo durft te kleden, met alles er op en er aan. En ja, ik vind vrouwen die nylons dragen het ultieme! Ik zou je graag nog een keertje willen neuken, maar ik heb vrede met wat dat Rob vooraf heeft gezegd, niet zonder condoom.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 7236 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn eerste trio!”

Plaats een reactie